torsdag 27/12

Julen har väl varit bra med tanke på omständigheterna. Mormor kunde dock inte vara med oss, men hon skulle försöka komma på nyår istället. Det kändes tomt men som hon också sa, det blev ju ändå en bättre jul nu om man jämför med julen som var för två år sen. Jag kan ju inte annat än att hålla med om det. Igår var det ett år sedan du försvann farfar. Det är med blandade känslor som jag ser tillbaka på den sista tiden och jag vet att du har det bättre nu, men jag saknar dig.

image3

Det här med ärlighet kan vi ju köra med på idag. Jag mår inte så bra och det är på grund av dig. Jag tror inte att du fattar hur du beter dig om jag ska vara ärlig, men du kanske förstår när du växt på dig lite grann. Även om det är du som beter dig dåligt, så är det alltid jag som kommer och säger förlåt. Varje gång frågar jag mig varför det är så och jag finner inget riktigt svar, men jag vet att om det fortsätter såhär kommer jag inte kunna fortsätta vara den jag är heller. Så det finns väl två alternativ; antingen tar det här slut eller så tar jag slut.

Morgondagen kan väl bli hur som helst. Det är väl ingen idé att försöka påverka den, jag får väl helt enkelt bara hänga med i svängarna. Jag vet ju ändå hur jag vill att den ska bli, men jag tänker inte göra nån vidare ansträning för att den ska bli så. Är det tänkt att den ska bli bra så blir den det och är det tänkt att den ska bli dålig så blir den väl det också, då spelar det ju ingen roll vad jag gör.

Nu orkar jag inte skriva nåt mer. Om ett par timmar ska jag umgås med Jesper, Jossi och Viktor. Mat och film, känns som det kommer att bli en lyckad kväll och det är ju mer än behövligt.

Jag gillar mina vänner  (de riktiga) såååååååååååååååååhär mycket. Vi hörs!

image4


Fredag

Första dagen på jullovet vilket betydde en låååååååång sovmorgon för min del. Klev upp klockan ett, kanske lite överdrivet men det var verkligen skönt. Sedan dess har jag städat en hel del, dammtorkat, dammsugit, torkat golvet och bäddat rent. Riktigt stolt över mig själv. Efter allt städandet tog jag en dusch och nu ska jag snart gå och hjälpa till med maten, tacos, ska bli riktigt gott.

Ikväll kan det bli världens mest lyckade kväll, eller en lite mindre lyckad kväll. Men det visar sig så småningom. Jag hoppas i alla fall att den blir som jag vill, synd vore ju annat. Det blir lugnt för min del i alla fall, ska upp och jobba klockan 10 imorgon. Dessutom jobbar jag söndag och julafton också, men underbart med pengar.

Näe, nu ska jag gå och fixa med maten. Hungrig som tusan.

Ha en bra kväll!

Jullov

Ja, kanske är dags att skriva några rader här igen. Imorgon ska jag till skolan för att fika med klassen och ha julavslutning. Det blir knytkalas och filmtittande. Ärligt talat har jag inte bakat något, så jag får väl åka på ica imorgonbitti och handla kakor eller liknande. Ska bli så otroligt skönt med lov så det finns inte. Det sägs ju att vårterminen blir lugnare än denna också, vilket jag inte har någon invändning emot. Som det ser ut så kommer vi inte att ha allt för många kurser till våren, men det kan ju både vara negativt och positivt med tanke på att man kanske kommer få ett schema med en massa hål.

Stolt kan jag meddela att jag har köpt alla julklappar (redan). Det är inte ofta jag är ute i så god tid som denna. Jag brukar alltid behöva springa på stan bara någon dag innan julafton. Men om man börjar planera och handla i tid så klarar man det, vilket känns helt underbart. Nu behöver man inte känna sig stressad över att man har något sådant kvar i alla fall.

På fredag blir det nog utgång igen. Men det blir nog lugnt för min del med tanke på blandade orsaker, t.ex. som att jag ska jobba på lördag. Börjar klockan 10, så det kan bli lite segt, men för tusan, känns som att jag måste fira in lovet. Dock hoppas jag verkligen att du kommer att följa med, annars känns det inte lika roligt längre.


Kan även meddela att jag jobbar på julafton. Från 9-14 tror jag visst att det var. Jag kanske inte ska klaga ändå, jag tycker mest att julaftonsmorgnar är så sega i vanliga fall. Nu kommer jag att komma hem lagom till Kalle Anka och julmaten, perfekt! Sedan får jag ju lite extra pengar på fickan, vilket verkligen inte är fy skam! Obobobobobobob.

Näe, nu ska jag ta och avrunda här. Har bestämt mig för att rycka upp mig och skriva inlägg med lite tätare mellanrum. Nästa blir kanske imorgon, annars blir det på fredag.

Det sista jag vill säga är att mina vänner är världens bästa och all I want for christmas is you.


image2
På söndag tänds det fjärde.

snurrigt

Man har väl ändå vänner som man förväntar sig ha hela livet. Annars är jag helt ute och cyklar. Jag tror inte att det är så att jag ena dagen vill vara vän med henne och vara det bara någon vecka. Jag är fast besluten om att de vänner jag har nu, de tänker jag försöka behålla framöver. Hade det inte varit för att jag vet vilka jag vill ha med mig in i framtiden, så hade jag gett upp för länge sen med att försöka behålla vissa.

När en vän försvinner är det en väldigt stor bit som slits bort och sanningen är att den faktiskt aldrig ersätts, i alla fall inte hos mig. Den sätter sina spår, på ett eller annat vis. Nog för att jag har insett för länge sen att man kanske inte kommer träffa alla vänner så ofta sen, man kommer kanske flytta, träffa nya vänner. Men man kan fortfarande ha kontakt med de gamla och ses när man kan. De behöver helt enkelt inte slitas bort bara för att man inte bor i samma stad.

Jag försöker ständigt hitta vad jag gör för fel och ärligt talat ser jag det inte. Så det finns två alternativ; antingen är jag så jävla självgod att jag gör fel men inte inser det själv, för jag är ju så jävla bra, eller så är det helt enkelt så att jag inte gör något fel alls. Så jag vet inte, antingen bestämmer man sig för att kämpa för en sak, eller så struntar man i det.  Jag har klart för mig vad jag tycker, men jag vet inte, you tell me.


RSS 2.0