Onsdag

Det är onsdag och dagarna bara springer förbi. Jag förstår inte varför tiden går så himla snabbt, men jag tycker i alla fall att det är otäckt. Det känns som man inte alls hinner med sig och det är väl inte så konstigt heller kanske.

Jag har inte varit så positiv på senaste känns det som. Varför kan jag nog inte riktigt svara på, det är mycket som händer. Har mycket tankar som far omkring och jag vet inte riktigt om jag har gjort eller gör saker och ting rätt. Men det är väl som med allt, alltid finns det någon som inte gillar det man gör. Sedan kan man inte vara omtyckt av alla heller, det är omöjligt.

Hur som helst finns det saker man gör och säger som man inte är stolt över. Men om man ska älta dem hela livet så kommer man ingen vart. Misstag görs och det enda man kan göra är att lära av dem och göra annat bättre. Saker som händer genom livet formar ändå personen till den man är idag och det är något man får acceptera.

Jag måste börja fundera på vad jag verkligen vill utbilda mig till. Jag har i alla fall bestämt att jag ska jobba ett år till. Känns inte som att det är någon idé att slänga sig in i något som man inte vet om det är rätt. Men jag tänker inte vänta allt för länge med att börja plugga heller. Ett år till med jobb till att börja med, sedan får jag se hur det känns efter det. Det känns inte som det är något måste att börja plugga då heller.

Det är repris av Manchester United - Arsenal på tvn. Snacka om att jag längtar till man kan spela på riktigt gräs. Det är en otroligt känsla när man får göra det. Grus har aldrig varit min grej, så det är skönt för min del att vi inte tränar på det. Men samtidigt hade det varit bra med ytorna som man får. Det blir nog bra i vilket fall som helst.

Vädret har ju varit kanon idag. Hoppas att det fortsätter så fler dagar. Jag känner direkt att jag blir på mycket bättre humör när det är sol och fint väder istället för att det är mörkt och regn. Tänk att man kan påverkas så mycket av något som väder.

Funderade på om man kanske skulle sluta blogga. Vad spelar det för roll om man gör det eller inte liksom. Men vi får se hur det blir med det hela, har inte riktigt bestämt mig än.

Nu ska jag avsluta. Hörs.


Måndag

Vänner visar sin kärlek - när du har det svårt, inte när allt går bra.

Det är ju sant. Många vill bara finnas där när allt går great och inget bekymrar en. Medan de riktiga finns där hela tiden, i med- och motgångar. Man vet innerst inne vilka som verkligen ställer upp då det gäller och jag tycker att det är det som räknas.

Man kan ju undra hur jag kom in på detta. Tung period helt enkelt, eller något. Jag vet väl egentligen inte helt själv, så vi lämnar det ämnet.

Idag klev jag upp och åkte på gymmet. Jag hade sällskap av storasyster och det gick väl helt okej. Har alltid haft något skumt i höger armbåge och det kändes då verkligen idag. Jag vet inte riktigt vad som hände, men något sprakade till enormt och sedan smärtade det en aning. Nu känns det dock ingenting, så det kanske bara var något som gick till sig eller vad som helst.

Efter gymmet åkte jag hem. Jossi och jag gick och åt på den nya restaurangen på andra sidan vägen. Det var riktigt trevligt och gott! Mycket mat och trevlig personal, en väldigt trevlig stund helt enkelt.

Dagen fortsatte sedan med jobb. Först någon timme med Lasse och sedan resten med Jossi. Vi har fått Sverige-tröjor att ha på oss nu under hockey-vm. Jag vet inte hur många som kommenterat något om detta, men det är fler som har kommenterat än inte i alla fall. Rätt roligt kan jag tycka. Skönt att få ha något annat på sig ett tag.

Gjorde min "sittning" för idag för en stund sen. Kändes väldigt segt idag, men jag gjorde det. Låren känns starkare och förhoppningsvis kommer knät att bli hur bra som helst, det är på god väg. Jag känner verkligen hur mycket jag vill vara med och spela fotboll just nu. Det är skönt helt enkelt och väldigt roligt. 13 dagar till premiär och det känns som hur lite som helst. Om man tänker på hur snabbt varje dag går nu, så kommer det inte dröja länge förrän vi är där. Det känns helt sjukt men samtidigt så otroligt spännande.

På valborg vet jag inte vad som händer ännu. Vet i alla fall att jag jobbar både sista april och första maj. Vore mysigt att grilla och greja med nära och kära. Jag får väl se vad som dyker upp. Vi har åtminstone pratat lite om det, men sen vad som händer är ju en annan femma.

Nog om detta. Imorgon är det jobb och träning! Jag ska nog bege mig mot sängen nu. Natti.

Helg

Ikväll var det träning! Innan dess var det jobb och gratta pappa som gällde. Jobbade 13-19 och det var samling 19.45 inför träningen. Det var bara hem och packa grejerna som gällde och sedan ge sig av. Tackar Jossi som plockade upp oss hos Viktor när vi lämnat hans bil.

För övrigt så känns det att det börjar bli vår. Bra väder och framförallt mer folk på jobbet. Förstår inte riktigt varifrån allt folk kom idag. Det var fullt upp nästan hela tiden. Samtidigt är det väldigt roligt för tiden går så mycket snabbare när det är mycket folk. Det värsta som finns är sega dagar, då varje minut känns som en timme.

I alla fall så var det då träning ikväll. Finns väl inte så mycket att säga för min del egentligen. Känns som jag måste skärpa mig, det sista fungerar helt enkelt inte. Jag måste väl dessutom orka springa ännu mer, men det känns som att jag är på god väg ändå. Det är roligt när det är mycket folk på träningen, allt blir så mycket bättre och roligare då.

Provade de nya fotbollsskorna som jag köpt. De var faktiskt väldigt bra, men jag känner att jag måste gå ut dem en aning. Jag hoppas jag känner att de är riktigt bekväma snart, för i vanliga fall brukar det ju vara så att skorna är mest bekväma när de håller på att gå sönder och är som mest använda. Snygga är de ju i alla fall, hehe.

Efter träningen var det som vanligt minikrogen för vissa. Tänk att vi alltid hamnar där tillslut. Men det är skönt! Skulle jag åka hem direkt skulle jag ändå inte kunna somna på en gång och är man hungrig så måste man ju äta. Det känns som man hinner varva ner lite på tiden som man är där. Jag är till exempel rätt trött nu, så när jag lägger huvudet på kudden kommer jag nog att somna direkt.

Imorgon (idag) är det match för Älgarnas herrar och vi ska dit med laget och titta. Jag hoppas på en bra match med otroligt bra väder. Så trist att åka och titta på fotboll om det är uselt väder. Får väl hoppas att prognoserna de har visat på tv och i tidningar är sanna, för då blir det minsann fint!

Men innan fotbollen ska jag faktiskt sova ut. Ska bli skönt med tanke på att jag är ledig i helgen. Sova ut, kika på fotboll och mest bara ta det lugnt. Snacka om att det låter som en lockande helg. Sedan är det träning på söndagen igen.

Nu måste jag dock lägga mig riktigt. Det ska bli så skönt att sova! Vi hörs. Natti

Onsdag

Sitter här och kikar runt lite innan jag ska bege mig till jobbet. 14-19 på schemat är det som gäller och idag jobbar jag med Madde. Snacka om att tiden går snabbare nu när man jobbar än tidigare. Det har väl sina orsaker, goda sådana dock.

Igår var det träning och det gick väl sådär. Man ska inte ta det så hårt om man misslyckas med vissa grejer har jag insett. Det är bara att kämpa på liksom, så kommer allt så småningom.

Det är helt sjukt det bara är 18 dagar kvar till seriepremiären. Snacka om att tiden går fort och att jag längtar sjukt mycket! Det kommer att bli så himla bra och roligt tror jag. Vi är ett bra lag med en massa bra och unika personligheter och karaktärer. Det är alltid så himla roligt att gå på träningarna och verkligen känna att det ger något.

Nu måste jag i alla fall kila och byta om. Det är synd att man ska jobba när det är så himla fint väder! Men det är nog inte slut på det hela, det är förhoppningsvis bara början. Tänk vad skönt det vore med en bra sommar med underbart väder. Man blir på så mycket bättre humör när det är sol och underbart ute.

Ha det bra! Hejs.

Tisdag

Idag började dagen med lunch! Jossi och favvo var mitt sällskap och det var lika trevligt som vanligt. Så skönt att kunna prata om vad som helst utan att behöva oroa sig för någonting. Sedan vad man äter spelar väl inte sån stor roll, vi brukar föredra donken, hehe.

Efter lunchen var det dags för jobb. Jobbade 14-19, så efter det var det bara till att byta om på en gång. Hade träning klockan åtta, alltså samling kvart i plus att jag skulle hämta upp ett par stycken till. Så det var snabba ryck, men allt löste sig. Träningen gick väl som den gjorde. Kände redan innan att kroppen var förjävla seg och jävlig. Men träningen genomfördes i vilket fall som helst.

Något positivt är i alla fall att jag och Jossi har bokat resa till Norge! Det blir några dagar och det ska bli kul att se hur de har det. Det blir helgen 23-24e maj. Egentligen skulle vi ha haft match då, men Remsle har ju dragit sig ut, vilket innebär att vi inte har någon match. Så det passar ju bra med tanke på att det är våran lediga helg också. Förutom det har mamma och pappa varit utomlands då också, så kan vara skönt att få åka bort lite. Så bruuuuuuuuuuuds, here we come! Nu kan man börja längta!

Väntar just nu på gossip girl och one tree hill. Ska nog se dem innan jag går och lägger mig. Börjar ju klockan två imorgon. Fast jag kanske ska åka med mormor till optikern, hon behövde justera glasögonen. Vi får se vad som händer. Efter jobbet ska jag nog bara ta det lugnt och bara måååååå. Lät inte helt fel alltså.

Näe, nu orkar jag inte skriva något mer. Men vi hörs! Hej

Måndag

Det är måndag och återigen en ledig dag för mig! Känns faktiskt lite lyxigt att ha varit ledig både torsdag och fredag, plus att vara ledig idag. Men samtidigt så försvinner min långledighet på 5 dagar när mamma och pappa åker till Rhodos med jobbet. Så det känns som att det är ganska rättvist i alla fall.

Solen skiner och jag sitter just nu med uppskjutna dörrar i uterummet. Bikinin på och lite musik. Låter det inte underbart? Hade sällskap av både Jossi och hunden nyss. Jossi var tvungen att duscha innan hon går på jobbet och hunden tyckte nog att det blev lite varmt till slut. Hon satt hos mig och dyrkade solen innan dess och man kan ju förstå att det blir lite för varmt för stackarn.

Igår var det träning och jobb på schemat. Snacka om att dagen kändes lång. Söndag = segaste kvällen på veckan. Men jag överlevde det med och när jag kom hem slappnade jag av med lite fotboll och annat. Kom dock i säng sent vilket ledde till att jag sov bort halva dagen idag, men vad gör det! Ingen panik eller brådska. Ikväll är det städning som gäller och då blir det både renbäddning av säng och annat. Att lägga sig i en renbäddad säng är nog bland det skönaste som finns.

För övrigt har jag väl inte så mycket på hjärtat. Jag blir bara både full i skratt och orolig för hur vissa människor beter och uppför sig. Det är konstigt att världen ser ut som den gör med tanke på alla dårar som finns. Jag som tycker det finns gott om tokar i Härnösand, hur många finns det inte då över hela världen. Tack och lov att man lever någorlunda skyddat i alla fall.

Imorgon är det träning igen och det blir nog skoj. Snacka om att man känner sug efter att träna om man jämför med förut. Det känns riktigt roligt och jag tror att det här kommer att bli hur bra som helst. Drygt 20 dagar till seriepremiär, dock borta, men det blir nog kul det också. Längtar till första riktiga hemmamatchen, men det dröjer väl till Juni innan den matchen spelas.

Nog om detta! Mer sol och njutning! Vi hörs! Hejja!

Torsdag

Ledig dag = dåligt väder? Det brukar mest se åt så i alla fall. Imorgon skulle det tydligen bli bättre i alla fall, då kanske man ska passa på att njuta lite i uterummet. Bara skjuta upp fönstrena så sitter man i lä och kan njuta fullt av värmen, underbart!

Imorgon ska jag och Jossi för övrigt äta lunch med Sanna. Var vet vi väl inte riktigt än, men jag har en aning om var det lutar, hehe. Sedan efter det blir det som sagt förhoppningsvis lite njutning av sol och på kvällen är det träning. Personligen tycker jag att det är skönt att inte träna på grus, för grus är bland det värsta jag vet. Vet inte riktigt varför det är så, men jag har nästan alltid ogillat att spela och träna på grus.

Intresseklubben antecknar känns det som. Inte direkt .. men den som läser får väl skylla sig själv liksom, haha.

I alla fall så fyller vovven våran 4 år idag. Snacka om att tiden går så himla snabbt. Det känns som att det var igår som hon var så himla lite och vi fick hem henne.

För övrigt måste jag boka klipptid. Det får väl bli till veckan kanske, om det passar. Tänk att man ska vara så himla lat och inte ringa. Det får bli skärpning helt enkelt.

Mer då .. vet inte alls. Ska bli skönt att sova. Det är nog bland det bästa som finns. Sedan att man har världens bästa vänner är inte heller fy skam! Känner mig på bra humör, (nästan) allt känns bra nu helt enkelt! Woho, dags att avvika! God natt.

Wiie

http://www.youtube.com/watch?v=uIutCl5ZtZ0

Det är bara att titta och njuta, sötare unge kan man ju leta efter :D

Onsdag

Idag sov jag ut rätt länge. Vid klockan tolv åkte jag och Jossi till stan för att äta lunch med Laura. Det blev Waynes idag och det var mysigt. Har inte träffat Laura sedan hon var hemma sist, vid jul vill säga. Lyssnar man på henne kan man verkligen känna att det skulle vara roligt att jobba med småbarn på dagis.

Efter lunchen åkte vi hem. Jossi åkte på migrän så jag fick börja jobba nån timme tidigare, men vad gjorde det? Mer pengar till mig liksom, hehe. Madde var ledig så pappa fick gå hem och vila ett tag och sedan gå ner och jobba ett tag till med mig så jag slapp vara ensam. Så jobbade jag till stängning och allt gick faktiskt bra idag kändes det som.

Nu har jag två lediga dagar framför mig. Ska bli skönt att vila lite. Nog för att jag var ledig i helgen, men lediga dagar kan man (nästan) inte få för mycket av. Imorgon ska jag väl sova ut, plocka lite på rummet och sedan kanske det blir en liten fisketur. Friluftsmännsika? Hehe, ibland gillar jag faktiskt att vara ute och fiska har jag alltid tyckt är roligt. I så fall blir det med plastis, han är verkligen snäll och bra.

Sedan på fredag är det lunch med Sanna och Jossi som gäller. Ska bli mysigt! Var ett tag sedan man träffade Sanna också. Det bevisar ju att även om man bor på samma ställe så betyder det inte att man träffas jätteofta för det. Ibland kan jag få lite dåligt samvete för att jag inte riktigt känner att jag har tid för allt och alla. Men de som verkligen känner mig vet att det inte är meningen att det ska vara så.

På fredag kväll är det träning i Timrå som gäller som vanligt. Det ska bli kul. Känns så bra när man kan vara med på många träningar, man blir glad helt enkelt och man känner sig fräsch. Jag mår alltid mycket bättre när jag håller igång och tränar än om jag inte gör det. Mycket positivt med träning alltså, både umgänge och hälsa.

Näe, nu ska jag avrunda. Hade helst velat se på lite fotboll, men det är visst två andra som bestämmer kanal och vad som ska ses, ovanligt .. Vi hörs! Hej!


Idag blir det ett avsnitt av detta också, helt okej..

Tisdag

Så himla roligt att när jag skrivit nästan ett helt inlägg .... så försvinner hela skiten.

I alla fall så har jag jobbat idag. 10-15 och därefter hoppades jag på att solen fortfarande skulle vara framme så man kunde sätta sig och njuta lite. Men såklart hade den försvunnit bakom molnen när jag kom, sicken osis. Men som det verkar nu är ju våren på väg, så det kommer säkerligen fler soliga dagar.

Ikväll är det i alla fall träning. Känns både skönt och roligt. Efteråt ska vi basta och på det blir det frukt också. Man måste ju nästan ha frukt när man bastar tycker jag. Vet dock inte om vi har så mycket hemma, men annars får väl jag och Jossi pysa iväg och köpa det innan vi far på träningen helt enkelt.

Imorgon jobbar jag kväll. På dagen ska vi äntligen träffa Laura, hon har äntligen blivit frisk! Vad vi ska hitta på vet jag inte riktigt än, men vi kommer säkert på något bra. Hon är hemma till på söndag, så det är ett tag kvar. Kan tänka mig att det kan vara ganska skönt att komma hem och bli lite ompysslad när man alltid annars får sköta allt själv.

Jag är ledig både torsdag och fredag, vilket ska bli riktigt skönt. Sedan blir det jobb i helgen igen, men det skadar inte det heller. Jag kan träna alla dagar den här veckan och det känns också skönt.

Näe, nu ska jag avrunda, slappna av och ladda för träningen. Vi hörs! Hej!

Söndag

I fredags firade vi storasyrran. Det blev en riktigt trevlig och lyckad kväll om jag får säga det själv. Trevligt sällskap, gott humör (vilket jag inte hade tidigare) och gott att äta och dricka. Blev en sväng på krogen senare också, men det var rätt dött där.

Igår sov jag länge och tog det mest lugnt. Kände mig lite seg. I alla fall så skjutsade jag Lasse och co på kvällen och natten. Kom väl hem någon gång vid två och då var det till att hoppa i säng. Innan dess var jag till Madde ett tag och gjorde henne sällskap, Jögga jobbade ju natt. Vi såg på The wedding date, helt okej film tycker jag.

Idag har jag också mest sovit. Suttit ute ett tag i det sköna vädret. Vilken skillnad på humöret när det är bra eller dåligt väder, idag har det ju varit kanon. Hoppas att vädret blir någorlunda bra imorgon också.

Så, mina tre lediga dagar lider mot sitt slut. Imorgon jobbar jag igen, kväll. Men det gör inte så mycket, det är alltid bra med pengar och man kan inte gå hemma hur många dagar som helst, då blir man nästan tokig.

Nu ska jag avrunda. Ha det så bra för det tänker jag ha! Hejs.

Långfredag

Idag är det fredag och den ska tydligen vara lång. Jag sov bort halva dagen så jag antar att den inte kommer kännas så himla lång för min del. Kvällen kan fortfarande bli lång åtminstone, blir nog skitkul.

Storasyrran fyller 22 och det blir väl lite partaj ikväll. Det blir nog väldigt trevligt, hoppas jag i alla fall. Vaknade på fel sida imorse känner jag, men det börjar ge med sig nu. Hatar dagar då man vaknar och är på dåligt humör. Men det har väl sina anledningar också, inget nämnt inget klämt.

Linnea kikade nyss förbi. Det är inte ofta man ser henne med tanke på att hon pluggar i Umeå. Men i sommar blir det såklart mer när hon kommer jobba hos oss igen, det blir säkert hur bra som helst.

Och nu kom jag av mig grymt mycket. Lika bra att sluta skriva. Vi hörs! Glad påsk!


Onsdag

Igår jobbade jag 14-19 för att sedan ha träning vid klockan åtta. Kändes väl inte riktigt bra, men jag vet nu vad det beror på. Jag ska undvika att springa på hårt underlag som asfalt, det är inte bra för knät helt enkelt. Vi var många på träningen och jag tycker att den var rolig, som alltid.

Idag har jag varit ledig, så jag tog en lååång sovmorgon. Sedan har jag inte gjort mycket alls förutom att se på film och tagit det lugnt. Inte helt fel att ha riktiga slappdagar ibland.

Nu sitter jag och väntar på att det ska komma igång något bra på tv. Skrattar lite åt hunden också, hon gillar inte när man dammsuger, tror hon blivit skrämd av dammsugaren förut eller något. Så nu har hon pyst upp i soffan, i vanliga fall brukar hon gå ner och gömma sig någonstans. Rätt mesig, men söt.

Imorgon jobbar jag, sedan är jag ledig fredag, lördag och söndag. Det är inte fy skam! Ska gratta storasyster som fyller år på fredag och lite annat trevligt. Blir nog en bra helg skulle jag tro.

Nu ska jag kila, hejs!

Söndag

I helgen har jag bara jobbat. Tränade i och för sig i fredags, vilket kändes helt okej. Men lördag och söndag har jag mest bara jobbat. Som alltid otroligt bra med pengar. Känns skönt att man snart är ledig en dag och nästa helg.

På tisdag är det träning och det var enda kvällen som jag skulle jobbat sen kväll. Men då fick jag byta med Madde så jag kan träna. Hon ska ändå inte jobba någon sen kväll nästa vecka och är dessutom ledig en del dagar.

I veckan ska jag kanske en sväng till Birsta också, när mormor ska på sjukhuset. Sedan jobba och träna, plus att Madde fyller år på fredag. Det blir nog trevligt att gratta henne. Gott med tårta också, hehe ..

Imorgon tänkte jag kliva upp och åka på gymmet en sväng innan jobbet. Får bara se till att lägga mig skapligt så ska det nog inte vara några större problem. Måste börja ta mig i kragen och gå dit, annars var det ju ingen mening att jag skaffade gymkortet, dessutom går det ut sista april.

Eftersom jag jobbade förmiddag idag kunde jag inte vara med på träningen, vilket kändes tråkigt. Men istället så gav jag mig ut och sprang några kilometer nu på kvällen. Jag har alltså gjort någon nytta i träningsväg idag också.

Nu ska jag avrunda, ses.


Torsdag

Tog en överdrivet lång sovmorgon idag, men det behövdes nog. Ska snart kila på jobbet så jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg.

Igår jobbade jag och efter jobbet gav jag mig ut på en liten joggingrunda. Rätt ovanligt för att vara mig faktiskt, men det kändes bra och gick bra. Sedan gjorde jag inte så mycket mer än att kika på tv och ändå blev klockan sent innan jag kommit i säng.

Har väl inte så mycket mer att säga just nu. Jobb och träning imorgon, plus en massa jobb i helgen. Men det är alltid bra med pengar så jag tänker inte gnälla. Till veckan är det påsk och det känns som att tiden går väldigt snabbt, nästan äckligt snabbt. Men man får gilla läget helt enkelt.

Nu ska jag kila. Hejs!

RSS 2.0