Nytt år?

Om 24 timmar har liksom tolvslaget varit och det är år 2009. Det känns helt sjukt vad tiden går snabbt. Det känns som det inte var allt för längesen vi gick i skolan och tog studenten. Men tiden bara rusar iväg och det känns knappt som att man hinner med.

I vilket fall så jobbar jag 10-16 imorgon. Det är ju inte speciellt farligt. Efter det ska jag ner till mina kusiner och äta och grejja, sen får vi väl se vad som händer. Ska väl förmodligen till Katarina och det blir nog skoj.

Är ledig på nyårsdagen och det är ju inte fy skam. Sedan jobbar jag fredag och är ledig i helgen. Mycket bra dagar framöver alltså.

Näe, nu ska jag se om Prison Break vill fungera, har börjat nörda det nu.

Gott nytt år!


Hej

Nu har jag varit dålig på att blogga. Nog för att det inte gör något egentligen, men det känns bra att skriva några rader nu.

Det händer väl en hel del i mitt liv just nu. Det händer både det ena och det andra, men det är bra med lite action. Mest av allt just nu vill jag slippa smärtan i knät och bara kunna börja springa och träna kondition. Men det händer ju inte direkt. Skrev till våran fotbollstränare idag och en vän till honom skulle hjälpa mig med lite stabiliserings-övningar innan vi börjar träna. Förhoppningsvis ska det räcka. För ger det inte med sig blir det röntgen eller titthålsoperation vilket jag inte känner att jag orkar med. Det är ju sån sjuk väntetid för såna grejer här.

I alla fall så är det min jobbarhelg. Så jag har jobbat idag. Jobbar kväll imorgon, vilken är den drygaste dagen att jobba kväll på. Söndagar är så otroligt sega, speciellt på kvällen. Men på måndag är jag ledig och det ska bli riktigt skönt. Kanske kan man sova ut imorgon också, det vore ju inte fy skam.

Igår var jag dessutom på helkroppsmassage. Snacka om att man borde göra det någon gång ibland. Det var första gången för mig men det var verkligen skönt. Höll väl på 1,5-2 timmar så man hade lång tid att njuta. Ska ta och boka någon fler gång, för det är lätt värt det.

Näe, nu ska jag ta och avrunda. Kika lite på tv. Blir väl tidig sänggång idag, kan man ju i alla fall tro. Det visar sig. Hejs =)

Söndag

Idag är det söndag. Ska snart bege mig ner till Birsta med Jossi och Viktor. Vi ska handla de sista julklapparna så att allt är klart innan onsdag. Jobbar både imorgon och på tisdag så det känns som att det kan vara nödvändigt att få det bortgjort idag. Har varit så otroligt skönt att vara ledig den här helgen.

I fredags kom tjejerna hem från Norge!!!! Så igår sågs vi och grattade Laura som fyller år idag, grattis! Snacka om att det var skönt att se dem. Det kändes precis som förut och det var så himla roligt. Vi planerade saker som vi skulle försöka hinna med medan de är hemma. De åker ju tillbaka rätt snart efter nyår igen.

Annars var vi några stycken på bio igår. Filmen var väl inte sådär jättebra. Men det var ju i alla fall inte så man direkt somnade och det var väl tur det. The day the earth stood still hette den i alla fall. Kommer mycket filmer om typ jordens undergång och så vidare, jag tycker att det är lite otäckt. Jag vill i alla fall se Allt flyter när den kommer, den kommer väl på juldagen eller något sådant.

Ja, för övrigt har jag väl inte så mycket att säga. Måste in på gymmet imorgon och träna knät osv innan jobbet. Det ska väl inte vara några större problem eftersom jag inte börjar förrän klockan två.

På nyår vet jag inte riktigt vad som händer. Det får väl visa sig. Jag känner inte direkt att jag har någon större panik att bestämma vad som ska hända då. Jag jobbar i alla fall 10-16 på nyårsafton och är ledig nyårsdagen, så det känns bra.

Näe, nu ska jag ta och bädda rent och klä på mig. Sen blir det Birsta. Hejsan

Hej (tisdag)

Dagen har gått bra även fast den varit lång. Ärendet som skulle utföras gick bra. Vi fick även tid hos naprapaten, halv fem. Så för att dryga ut tiden passade vi på att köpa julklappar. Nu har jag faktiskt inte så himla många kvar vilket känns kanon.

Imorgon skulle vi kanske ha åkt till Birsta, men eftersom det blev julklappshandling i Umeå idag så behövs inte det.

Min fot är tydligen betydligt bättre vilket känns grymt bra. Ryggen är väl också bättre .. men så ska det väl alltid finnas ett MEN som vanligt. Det gör mig tokig .. tänk att det ska kunna gå så långt och aldrig finns det något slut. Knävecket och utsidan knät har smärtat ett tag och jag har varit bekymrad över vad det kan vara. Han trodde att det kanske var yttre menisken, vilket inte skulle vara så otroligt kul. I bästa fall om det är den är den bara lite smått irriterad och inte allvarligt skadad. Ska fortsätta med min "rehab" återigen. Det har blivit resultat med fot osv, så varför skulle det inte lyckas med knät.

Men jag säger bara det. Tänk om folket som man söker hjälp hos skulle engagera sig en aning. Man söker nog inte hjälp utan anledning, i alla fall så gör inte jag det. Hade man tagit allt på allvar från början kanske jag hade sluppit alla andra problem. Den hjälp jag fått nu dessa två gånger uppe i Umeå, törs jag nästan lova är mer än jag fått de senaste åren.

Och inte kom det något Gossip Girl idag? Kanske var sista förra veckan, inte vet jag. Men hur som helst kan man längta till oth-avsnittet som kommer 5 januari. Nog för att det är länge dit, men den som väntar på nåt gott ...

Lite halvgnälligt inlägg .. ber om ursäkt för det. Ska sova nu, natti.





Hehe

Har varit dålig på att blogga nu på senaste. Kanske har jag haft viktigare saker för mig? Eller kanske inte. Jag vet inte varför, men det är bara så det är.

Jag jobbar väl mest hela tiden. Dock ska jag vara "ledig" imorgon. Ska upp till Umeå för ett annat ärende, dock inget trevligt. Men måste man så måste man. Sedan är jag ledig på onsdag också. Då blir det förmodligen lite julklappshandling. Har inte handlat några än, så det är väl på tiden att man gör det då. Jag och Jossi tar väl en tur till Birsta om vädret tillåter.

Näe, nu har jag inte så mycket mer vettigt att skriva. Hoppas bara att naprapaten i Umeå har tid för oss en stund imorgon. Det vore kanon när man ändå är där uppe i de trakterna.

See you, bye.

The Killers - Human
Goo Goo Dolls - Give A Little Bit

Blandade känslor

Just nu ser jag på allt med lite blandade känslor. Det är lycka, oro, depp .. plus en massa mer. Kanske tänker man för mycket ibland, kanske inte. Men varför funderar och filosoferar man så himla mycket ibland? Jag menar hur mycket av de tankarna man får fram gör saken bättre? "Tänk om jag gjort si och tänk om jag inte gjort så". Jamen so what, allt är gjort och det går inte att göra nåt åt det.

Sure, jag har gjort en del dumma saker, men vem har inte gjort det? Vad jag har gjort och vad som hänt har ändå format mig till den person jag är idag. Det finns ett ordspråk som säger: Det som inte dödar det härdar. Det är väl rätt rimligt, nog för att det kanske inte alltid känns som det är riktigt sant. Att släppa saker och ting och gå vidare vore det enklaste, men det är kanske inte alltid så enkelt.

Sen kan de som ägnar sig åt skitsnack göra det, man vet ju ändå själv vad som är sant eller inte.

Fastnade lite efter den meningen. Sitter och tittar lite på fotboll, funderar på hur det kommer bli med fotbollen för min egen del. Både massageterapeuten och naprapaten sa att det skulle ordna sig. Men när jag vaknade imorse var den en enorm smärta i knät. Som tur var gav den med sig efter ett par timmar. Är faktiskt rätt duktig på att göra övningarna nu, eftersom jag vet att jag måste göra dem för att bli bra. För bra måste jag bli, eller!? Känns inte så himla kul annars, när man vill något så mycket som jag vill just nu och allt bara blir .. skit?

Men ja, ska avrunda, allt liknar mest a bad day.

Rätt cute


Sista meningen idag får bli .. Hellre få riktiga vänner än många falska. Natti.

Bad

Ja, nu har jag varit dålig på att blogga. But who cares? Inte jag i alla fall. Kanske är det för att det har varit väldigt mycket jobb den här veckan. Lina har haft semester den här veckan och kommer tillbaka på måndag. Så det har jobbats varje dag och längre pass än vanligt, men mer pengar till mig!

Kläderna till fotbollen har tydligen kommit. Jag och Jossi får åka och prova dem på måndag, sedan ska vi gå och simma också tänkte vi. Man måste försöka hålla sig i form på något vis, så vi får se om det blir bra med det där.

Nu ska jag dra mig mot sängen. Ska träna lite imorgon sen ska jag handla och jobba. Det blir en lååååååång dag imorgon. Men snart måndag och en ledig dag!

Ses

Jag är den jag är och det kommer inte att ändras

RSS 2.0