Lördag

Igår hade jag inte tid eller ork att slänga in något inlägg.

Gårdagen började i alla fall med att jag åt lunch med Jossi, en välbehövlig lunch tycker jag. Sedan kikade vi på lite resor, man är bra sugen på att åka utomlands alltså. Tänk en vecka - tio dagar i solen, det vore ju helt underbart.

Efter lunchen åkte jag hem och jobbade 14-19. Det gick bra, även fast sisJossi hade migrän. Men som tur var kunde pappa komma ner och hjälpa henne de sista timmarna då jag skulle åka på träning.

Landade väl innanför dörren strax efter elva någongång. Då var det verkligen skönt att komma hem och slänga sig i soffan. Hade köpt mat också, eftersom jag inte orkade ställa mig och göra i ordning något när jag kom hem.

Vampire diaries hade kommit igår också, så jag såg det innan det var dags att lägga sig med. Hade även ett lite seriöst snack om vissa saker, så jag kom i säng rätt sent. Men det gjorde inte så mycket eftersom jag ändå är ledig.

Så idag har jag sovit ut och nu har jag bäddat rent i sängen och plockat undan det mesta på rummet, det är bara resten kvar då; dammsuga, dammtorka, torka golvet. Men det får jag nog ta och göra sedan. För nu ska jag iväg och sola med mamma och syrrorna. Men jag har ändå inte något planerat idag, så jag kan göra resten sedan. Skönt i alla fall att ha det gjort.

Ikväll var jag lite sugen på att gå ut faktiskt, men vi får väl se hur det blir med den saken. Man vet ju aldrig vad som händer liksom. Det finns ju lite andra planer som skulle kunna fungera också.

Imorgon är jag också ledig och då har jag inte en aning om vad som händer. Är lite sugen på att åka till Birsta faktiskt. Kanske får ragga upp någon som är sugen på att följa.

Gud vilket inlägg, känns som det inte är något sammanhängande alls, men skitsamma.

Ha en bra helg!

Torsdag

Hade inte tänkt att slänga in något inlägg idag. Men eftersom jag gick in genom ett annat ärende så kan jag väl ändåg öra mig besväret att skriva några rader.

Jag har känt mig rätt knäckt idag faktiskt. Även fast jag sov mycket så kändes det som att jag inte hade sovit något alls och huvudet kändes inte roligt. Tog mig i alla fall upp och for en sväng till stan för att uträtta några ärenden.

Efter det har jag jobbat 15-21. Landade dock innanför dörren här hemma runt 22. Jag kan bli galen på vissa människor, helt seriöst. Tur att man kan behålla lugnet de flesta gångerna alltså.

Nu har jag fikat och mest tagit det lugnt. Ska ta och packa ihop fotbollsgrejerna om en stund, sedan ska jag nog ta och lägga mig. Förhoppningsvis vaknar jag mer utvilad imorgon än vad var jag var imorse.

Jag behöver nog inte ens nämna att jag har varit på ett rasande humör idag. Tur att det släppte lite grann till slut. Det är inge roligt att känna att man har vaknat på fel sida alltså.

Att jag borde städa rummet gör inte saken bättre heller. Kommer i alla fall inte hinna med det imorgon, så det får bli på lördag när jag är ledig. Av allt att döma kan man ju se vilken som är min favoritdricka, med tanke på flaskorna som står här. Ne usch, städa och hålla lite ordning, men först lite energi!

Nu ska jag göra mig klar och sen sova! Natti.

Onsdag

Dagen idag började sent den också, men det spelar ingen roll. Tycker att jag var värd att somna om när klockan ringde och ögonen knappt ville öppna sig.

Klockan två var det jobbdags igen. 14-19 stod det på schemat idag också, vilket innebar att jag var tvungen att åka direkt till träningen efter. Med ett ben som man knappt kunde gå på imorse så var det inte så konstigt att träningen inte gick lika bra idag som igår. Näe, men det är bara att ta nya tag, bita i det sura äpplet eller vad man brukar säga.

Sedan jag kommit hem har jag hunnit med att fika, se 90210 och nu filosoferar jag lite. Sista som hände innan jag lämnade jobbet var att en dam slängde på luren i örat på mig och jag undrar vad jag hade gjort för att förtjäna det? Inte en aning och även om jag blev lite irriterad så kan jag faktiskt skratta lite åt det nu, så det var väl kanske inte jättefarligt.

För övrigt så har jag i alla fall bestämt mig för att inte ha med mig några jävla vantar nästa gång vi ska ut. För jag tar ändå inte med mig dem, plus att jag inte har en aning om var de har tagit vägen sedan. Två gånger på raken har jag gjort samma sak, så jag hoppas jag hittar dem. Snacka om noll koll ibland, då menar jag bara ibland.

Nu gott folk ska jag kyla mitt ben lite, avnjuta en trocadero och sedan sova väldigt, väldigt gott! KRAM


Tisdag

Hello people. Nu var jag internationell va? Närå, jag är alldeles för slutkörd, så ni kan ju vara förberedda på att det kanske blir ett lite drygt inlägg, men förhoppningsvis håller jag mig i skinnet.

Hur som helst så somnade jag sent i natt igen, vilket resulterade i att jag sov länge. Jag gick i alla fall på jobbet klockan två och jobbade fram till sju. Fick gå lite tidigare och då var det bara att sätta sig i bilen och åka till träningen direkt. Tränade fram till klockan kvart över nio och det gick helt okej.

När jag kom hem hade jag tänkt att ta mig en varm och skön dusch. När jag kommer in i duschen vrider jag för att få mer varmvatten, vad händer? - Ingenting! Inget varmvatten kvar alltså, snacka om att det är en störande sak med att bo i hus. Pappa var ju snäll som vred på lite mer, så tillslut kunde jag ta den välbehövliga duschen.

Men tänk er min frustration. Har tränat i två timmar, med en rainwest på, inomhus. Tar av mig denna, och inte nådigt kall och blöt t-shirten under är, också tänker man skynda sig i duschen och ta en varm och skön dusch, så finns det inte något som man kan kalla för varmt. Nu har ni fått de smaskiga detaljerna med och jag är inte bitter längre.

Efter duschen så gjorde jag i ordning fika. Snacka om att det blev mycket, man kunde tro att jag åt för ett helt fotbollslag (nästan) och ändå är jag inte proppmätt. Men gott var det och nyttigt.

Nu ska jag faktiskt se både vampire diaries och gossip girl, plus ladda för en likadan dag med jobb och träning imorgon. Ha det bra! Natti.

Måndag

Kan börja med att helgen har varit riktigt bra faktiskt. I fredags var det ju träning nere i Timrå och den gick helt okej. Köpte med mig mat på vägen hem, åt och hoppade i säng. Upp tidigt på lördagen för att möta Jossi på macken 20 över åtta, vi skulle ju som sagt öppna. Det gick hur bra som helst.

Efter jobb fram till 16 var det bara att gå hem och ladda om för fest. Mamma och pappa hade främmande, så jag fick äta med dem och det blev även något gott att dricka, hehe. Efter det hämtade Jossi mig här ute och vi for till Nolle där kvällen spenderades. Gott att dricka och mysigt sällskap, det behövs inte så mycket mer för en lyckad kväll. Vi spelade även wii, bowling. Knepigt är det ju att det går bättre efter några glas än innan, men kul var det i alla fall.

Sov sedan hos Carro, vi kom väl hem runt tre och käkade då mini. Sedan slocknade vi båda ganska snabbt, efter att ha pratat igenom kvällens händelser. Någon ramlade visst i bastun och brände sig som satan på armen, skönt att det inte var jag i alla fall ;)

På söndagen vaknade vi rätt tidigt, vilket inte är ovanligt. Somnade dock om ett tag till Jossi ringde och skulle plocka upp mig. Hon började jobba 11 så jag passade på att åka med henne ut. La mig direkt när jag kom hem, för min mage var verkligen inte att leka med. Men tog mig till jobbet klockan tre och överlevde en söndagkväll till på jobbet.

Idag har jag varit ledig. Funderade starkt på att aldrig ens kliva upp idag. Halv tre tog jag mig ändå i kragen och klev upp, tog en dusch och nu har jag också hunnit med att äta. Funderar starkt på att gå och köpa en stor godispåse, slänga mig i soffan och nörda vampire diaries. Inte för att jag brukar vara sugen på godis, men ibland måste man får vara det med.

Satt och läste igenom lite saker som jag hade på datorn sedan förut, när det var en jobbig tid. Jag är helt enkelt lyckligt lottad, för jag har så otroligt fina människor omkring mig. En bästa vän som har varit och är helt fantastisk, alla andra nära vänner som också är helt underbara och min familj, som är helt grym. Fotbollsgänget  ska också ha allt beröm.

Nu ska jag mysa! Hej.




Fredag

Det märks att man blir rätt slö när man är ledig. Idag klev jag inte upp förrän halv två.. halv två!? Ja det är förjävligt, men det händer väldigt sällan nu så det får väl vara okej för den här gången.

Hur som helst så klev jag upp och tog en tur till stan. Inhandlade lite grejer till imorgonkväll, som kommer att bli riktigt lyckad! Nog för att man inte kan veta det helt innan, men jag har en bra känsla helt enkelt. Jag tror att det kommer att bli en jätterolig kväll med tjejerna!

Känns lite segt att komma hem så sent ikväll, kliva upp imorgon och öppna och sedan bär det av på festligheter. Det känns som att det kommer att bli en lång dag, men det kommer att kännas bättre när man är igång skulle jag tro.

Nu ska jag ta och packa ihop fotbollsväskan och sedan invänta samlingen. Ska köra till träningen och det brukar ju inte vara några problem. Lite trist att det snöar dock, men det är inte så farligt som det skulle ha kunnat vara.

Kanske skulle man ta och slå igång Vampire diaries med, när det ändå är några timmar kvar till samlingen. Tål att funderas på, men nu packa ihop lite grejer!

Vi hörs! Hej.


Torsdag

Nu tror jag nog att det är dags att slänga in ett inlägg. Känner inte att jag har haft lust eller ork att skriva något sedan i måndags, men here we go.

I tisdags var jag uppe med tuppen och åkte med Jossi när hon skulle till tandläkarn. Efter det blev det en snabb tur i Birsta och sedan bar det av hemåt för jobb 14-19. Direkt efter jobbet for jag på träningen som höll på till 21.15 och sedan åkte jag hem. Kan säga att man var rätt nöjd efter den dagen minsann.

Igår åt jag lunch med Jossi, Emma och Sanna. Vi tog även en snabb tur på stan innan jag var tvungen att bege mig hemåt igen. Jag jobbade kväll och det gick bra det också.

Nu är jag ledig två dagar i rad och det känns himla skönt. Har faktiskt jobbat rätt mycket på senaste, så det känns som att det är nyttigt att vara lite ledig nu.

Idag har jag städat och inte gjort så himla mycket mer. Det blir nog inte så mycket att göra idag heller, det blir en hel mysdag helt enkelt och det tackar jag inte nej till.

Imorgon ska jag en sväng till stan och göra några ärenden. På kvällen är det träning och det känns bra. Nog för att dne är himla sent, men det brukar gå bra det också.

Ska sedan upp och öppna på lördag med Jossi. Jobbar till 16 och efter det blir det bowling, middag och partaj med tjejerna som det ser ut. Jag tror på en grymt rolig kväll alltså. På söndagen jobbar jag kväll, så det passar ju bra. Jag kommer väl inte göra så himla mycket innan dess kan jag tänka mig.

Hur som helst så blir jag lite förbannad. Nu kan jag säga lite, men innan var jag jävligt förbannad. Fick ut ett brev från telia idag om förlängning om abonnemang osv och det skulle tas bort eftersom jag har beställt en iphone och förlängt på så vis. När jag ringer så är det den här som gäller och jag frågar om de kan ta bort den och det kan de ju. Men det som gör mig arg är att jag frågat säkert tio gånger om det går att beställa en iphone även fast den där förlängningen var på g, visst sa de och sa att det bara var att ta bort den här, men icke. Nu är min beställning makulerad och dessutom telefonen jag skulle ha slut i lager?! Hur som helst gjorde jag en ny beställning och får hoppas på att det inte tar 20 år innan jag får den och att det inte strular något mer, för då blir jag helt ärligt rasande.

Nu har jag avreagerat mig lite och ja, det känns bättre! Ha det bra! Hej.


Måndag

Idag sov jag ut, men det hade jag faktiskt lov till eftersom jag somnade rätt sent. Hur som helst så klev jag upp, fikade lite och satte mig ute och pratade en stund med sis och mamma. Skönt med lite sol, jag hoppas att det fortsätter och framförallt att det blir lite varmare.

Är en aning avundsjuk på min kusin och hans fru med familjer som är i Thailand. De hade 35 grader i skuggan häromdagen och här satt vi med ynka två grader idag. Det är helt sanslöst. Vore verkligen inte fel att ligga på stranden ett par veckor. Kanske får ta mig en funderare över det.

Idag beställde jag ny telefon. Det blev en iphone 3gs, en svart. Det känns som att det är värt det. Det kommer ändå bli ungefär samma månadskostnad som jag har nu, om inte billigare, så varför inte slå till liksom. Den kommer väl om en vecka eller så.

Nog för att jag blev lite förbannad på telia idag. Men det är en annan femma, till slut kunde jag ju faktiskt lugna ner mig helt. Dock kan man aldrig sluta fascineras över hur osmarta vissa är.

Hur som helst så har jag jobbat kväll, 15-21. Kom innanför dörren för en stund sen. Det har gått hur bra som helst att jobba faktiskt, det måste jag säga. Jobbade med Jossi och imorgon ska jag jobba med Madde.

Ska även säga grattis här till Emma som fyller 21 idag. 21 år! Alltså, det länns sjukt att vi fyller hela 21 år liksom, nu går det bara utför!

Ska väl ta och hälsa till tanten också, som hittat hit!

Nu ska jag mysa lite. Vi hörs!


Söndag

Är ledig hela helgen och det känns himla fint! Nog för att det bara är idag kvar, men man får njuta av det med. Är ledig torsdag och fredag till veckan, så det känns skönt.

Igår sov jag rätt länge, innan jag gjorde några ärenden på stan. Efter det for jag hem och duschade och gjorde mig i ordning. Blev upphämtad av Jossi vid halv åtta, sedan plockade vi upp Nolle och åkte till Emma. Emma fyller år imorgon, så det blev lite kalasande för henne. Blev dock ingen sväng ner på krogen, utan det spar vi till nästa helg istället. Var väl kvar hos Emma till klockan var ungefär ett och under den tiden hade vi hunnit se melodifestivalen, spela wii och upp till bevis. Tycker även att rätt låt vann melodifestivalen, nog för att man inte vet hur det kommer att gå i Eurovision, men jag har fastnat för den helt enkelt.

Har en otrolig tur att jag har en så snäll syster. Hon skjutsade hem mig så jag var hemma runt strax efter ett. Otroligt nog blev jag jättepigg och somnade otroligt sent, men det gjorde inte så mycket eftersom jag ändå är ledig idag. Fick även ett samtal som fördrev tiden lite grann, trevligt.

Har varit vaken sedan klockan tio idag. Känns skönt att faktiskt ha varit vaken de timmarna som har varit fram till nu. Tror faktiskt att jag ska försöka börja kliva upp mer skapligt. Jaja, jag vet att jag har sagt det kanske femtielva gånger förut, men skam den som ger sig. Har hunnit dammtorka, dammsuga och torka golvet. Känner mig faktiskt rätt duktig, inte trodde jag att jag skulle kunna hålla så bra ordning som jag faktiskt har gjort.

För övrigt fick jag ju en ny orkidé (en blomma för de som inte vet) av mamma. Den förra dog ju, även fast jag tycker att jag var duktig som höll den vid liv i drygt 4 månader. Den nya har sett lite deppig ut, men jag hoppas att den rycker upp sig, jag måste ju kunna hålla liv i en blomma för tusan.

Nu funderar jag faktiskt på att köpa mig en tidning och sätta mig och fika i uterummet. Ska skjuta upp fönstret där och njuta lite av solen, det är ju så fantastiskt fint väder! Jag hoppas att det fortsätter att vara såhär fina dagar framöver också, det vore guld värt. Man blir på så himla mycket bättre humör när det är fint väder.

Ha det så himla bra! Hej.



Anna Bergendahl - This is my life

Here we go again

Jag hoppas innerligt att det här bara är något tillfälligt. Jag hatar att sova dåligt, det tar så mycket onödig energi. Flera nätter har det varit såhär och jag kan inte sätta fingret på varför, eller?

Kanske vet jag helt enkelt vad hela problemet grundar sig i. Men det vet ingen annan.

Jag har varit så otroligt full av ilska idag.

Dagen började bra genom lunch med Jossi och Emma. Men efter det slog det bara om. Ni vet när man är så förbannad så man skulle kunna lägga sig ner och gråta några skvättar och inte kliva upp på ett tag. Det är väl en enkel beskrivning på hur det var precis innan klockan slog så mycket att det var dags att gå på jobbet.

Tro det eller ej, men jag kämpade emot känslorna och tog mig på jobbet. För ett tag sen hade jag förmodligen inte kämpat emot, utan istället lagt mig på sängen och vaggat mig själv fram och tillbaka till det inte fanns fler tårar att gråta, men inte idag. Kanske är det vad folk brukar kalla framsteg, vad vet jag.

Förstår inte riktigt varför folk läser min blogg heller. Vem vill läsa inlägg som dessa, då jag låter som världens mest gnälliga människa. Självklart finns det alltid folk som gottar sig i när det går lite sämre för andra, än vad det går för dem själva. Men de som gör det kan ju göra det, för jag orkar helt ärligt inte bry mig.

Jag tror alla människor kastas mellan hopp och förtvivlan ibland. Nog för att jag gjort det en hel del på senaste, men det är något man får acceptera. Saker är kanske inte alltid så självklara som man tror eller hoppas. Dock sägs det ju att hoppet är det sista som överger en, det är kanske sant.

Om jag skulle sitta här nu och skriva ner allt jag kände skulle det nog bli en hel bok. Så det ska jag faktiskt bespara er. Istället ska jag skriva av mig i word, det brukar faktiskt fungera helt okej i brist på annat.

Jag tänker i alla fall avsluta med några sanningsenliga ord,
det är jag som har vunnit över dig.

Ha en bra helg gott folk, för det tänker åtminstone jag ha! Natti.



Everything will be okay in the end.
If it's not okay, it's not the end.






Torsdag, kväll

Alltså, har precis suttit och tittat på Södertälje-Modo. Har inte så många fler svordomar att skrika ut, det gjorde jag framför tvn. Helt seriöst undrar man ju vad som hände, men samtidigt är jag inte förvånad. Förstod nästan att något sånt här skulle hända. Eftersom Luleå tog två poäng nu är det ju helt kört också, inte kul alls. Inge mer hockey att fokusera på, i alla fall inte som man gjort tidigare då.

Hur som helst så är ju valet enkelt då på lördag. Det blir till att mysa och antagligen festa en aning med tjejerna istället för att åka upp och kika på hockey. Känns helt rättnu måste jag säga. Antar att det blir krogen och så också, det visar sig.

På söndag har jag inte riktigt bestämt något. Jag är ledig hela helgen och det känns så himla skönt. Så på söndag blir det nog bara en slapp- och mysdag helt enkelt, sounds good to me.

Imorgon jobbar jag 15-21, så jag missar träningen, vilket känns lite surt. Hur som helst så är det som sagt sista dagen jag jobbar innan ledig helg och det känns fint!

Gott folk! Ska koncentrera mig på något roligare nu än hockeyn, surt. Hörs. HEJ

Torsdag

Nu gott folk, har jag fått tillbaka min dator. Verkar hel och fin så det ska nog inte vara några problem. De bytte ut någon fläkt och så vidare, så det känns bra.

För övrigt har jag städat nu på förmiddagen. Alltid lika skönt när man har nystädat.

Ska alldeles snart kila på jobbet och jobba 14-19. Efter det ska jag se Södertälje-Modo och jag hoppas innerligt på Modo-vinst, annars blir det inte roligt.

Är bra sugen på att åka upp på lördag, Modo-Rögle, om de vinner ikväll. Men samtidigt så ska jag till Emma, för hon fyller år på måndag. Vi får väl se helt enkelt, först och främst måste de ju vinna ikväll i så fall.

Nu ska jag byta om och kila iväg! Keep in touch.

Jaha..

Ni vet såna stunder när man känner att man inte har speciellt mycket att säga, eller såna stunder då det känns som att det är lika bra att man inte säger någonting alls - så är det nu.

Tänker inte skriva något långt. Jag tänker alldeles för mycket och det måste bli ett slut med det. Hur kan man ju fråga sig, men det ska nog visa sig på något sätt.

Även om det inte alltid har varit så himla lätt, så har jag det ändå himla bra. Men ibland kan det kännas som att man är tillbaka på ruta ett igen och jag hatar verkligen de stunderna.

Just nu, så har ingen, då menar jag ingen, någon aning alls.

Jävla depp och psykinlägg det här blev. Ber om ursäkt för det. Ska ta och lägga mig nu. Jag är ledig imorgon, ska träna och sedan göra lite annat vettigt. Ha det så himla bra! Hej.

Måndag

Hej gott folk. Har varit lite off på senaste tiden, ber om ursäkt för det. Blir helt enkelt att man sitter mer sällan vid datorn när man inte har sin egen, vilket kanske är bra rent ut sagt.

Hur som helst så var det våran jobbarhelg i helgen. Jag jobbade kväll i lördags och morgon igår. Det gick faktiskt bra och det gick bättre än väntat att kliva upp igårmorse. Hur som helst så blev det lite strul när jag skulle gå hem igår, så jag blev kvar lite längre och det var väl någon mening med det, för Brolle kom visst på besök. Det är fasen kul när kändisar är in, det känns roligt liksom. Fast än så länge slår inget Filip och Fredrik.

Idag har jag varit på stan och ätit lunch med Jossi och Jesper. En mysig lunch på rutiga duken blev det. Jossi skulle ha jobbat kväll, men hon är inte pigg stackarn. Är det inte bättre imorgon skulle hon få en tid hos läkaren. Tur att vi har Emma som kan ställa upp och jobba. Så jag jobbade helt enkelt med Emma idag. Det gick hur bra som helst.

Efter jobbat såg jag på Modo-Skellefteå. Såg ju himla fint ut till en sekund innan matchen blåstes av, då Skellefteå kvitterade till 2-2. Men en poäng är ju bättre än ingen, så man ska väl inte vara helt missnöjd heller. Jag hoppas i alla fall innerligt att Modo tar sig till slutspel, det vore kanon.

Imorgon ska jag jobba kväll och efter det blir det personalmöte. På onsdag är jag ledig och då blir det träning nere i timrå, 14-16. Efter det är det ett telefonmöte med ÅFF som gäller, eftersom de tydligen inte kan ta att Ralf pratar engelska. Men det ska nog gå bra det med.

Nu ska jag ta och avsluta, njuta lite av tvn och sedan sova. Ha det gott! Hej.



Torsdag

Igår jobbade jag 14-19 och sedan åkte jag och tränade direkt, fram till 21.15. Skönt att vara igång och träna igen, det måste jag säga.

Idag var jag med Jossi en stund, sedan började jag att jobba klockan tre. Slutade nio, men med allt som ska göras så dök jag in här hemma innanför dörren vid tiotiden. Det känns skönt att vara hemma nu måste jag säga, ska bara slappa.

Imorgon ska jag jobba 14-19 och sedan är det träning igen. Rätt sent, samling 20.30. Kommer väl hem runt tolv någongång, men det funkar det med.

Dagens bästa var ändå på jobbet idag. Kommer in en mamma med flera barn, någon stackare som har blivit åksjuk och spytt ner sig. Hon frågar efter toan och jag hänvisar henne till den, ute till vänster runt hörnet, för den ligger ju där. Då får jag frågan: finns det vatten och så där? Hade lust att säga att det är ett utedass.

Ne gott folk, nu ska jag njuta av att vara hemma. Vi hörs! Hej.

Tisdag/Onsdag

Bloggen och ni stackare som brukar läsa mina ibland milslånga inlägg, nu är det dags igen.

Springer runt tusentals olika tankar i mitt huvud just nu, så det blir nog svårt att kludda ner allt. Nöjer mig att kludda ner de som inte är alldeles för personliga, det brukar inte sluta så himla bra då.

Idag har jag plockat lite på rummet och jobbat 14-19. Efter det åkte jag direkt till fotbollsträningen, som höll på i två timmar. For en sväng till Jossi och lämnade hennes present. 19 år på tisdagen, helt sjukt vad tiden går snabbt. Fast det är klart, vissa tror ju att de fyller 22, fast de bara fyller 21 också ..

Sedan sitter jag här nu liksom, av vilken anledning kan man ju undra. Jag undrar jag också. Är faktiskt ganska trött, skulle nog kunna somna rätt snabbt, men samtidigt är det som att det är lite som måste tänkas igenom först. Hatar den känslan, när man är trött, men vet att det är något som stör, som kommer att störa så man inte kan sova.

Samtidigt tror jag att det hjälper mycket att veta att man inte är ensam. Snacka om att det gör skillnad att höra när folk säger att de upplever samma sak, känner och tycker ungefär lika. Det blir liksom som att man får en bekräftelse på att det man tycker, tänker och känner är okej.

Sedan ger det en så himla mycket, att liksom få höra de där i själva verket självklara, men ack så betydelsefulla orden. Liksom få den där lilla pushen i ryggen, att veta att folk tror på en och så vidare. Jag tror faktiskt det är viktigt för alla, även fast vissa kanske har svårt att ta det. Man behöver liksom inte klara allt själv, även om man ibland helst av allt vill det.

Tror att jag kommer att somna snabbt när jag väl lägger mig. Bäddade rent igår, det är så himla skönt att lägga sig då. Sedan tränade jag ju som sagt, vilket gör att jag är ännu tröttare än vanligt. Detmärks nog lite också, för det känns som att jag mest svamlar på, som jag brukar när jag är trött.

Imorgon är det jobb 14-19 som gäller igen och efter det är det dags att träna ett par timmar igen. Känns skönt att ha börjat träna igen, det känns som man är på väg åt rätt håll. Det tar sig helt enkelt, även om det kanske tar lite tid.

Resten av veckan har jag inte planerat så noga. Ska i alla fall träna fredagkväll också, eftersom jag jobbar 14-19 då också och hinner med det. På torsdag jobbar jag kväll, så då ska jag väl mest ta det lugnt på kvällen.

För övrigt kom det tydligen inget oth idag?! Hallå liksom. Fast det är väl ändå rätt bra med tanke på att jag ändå inte har min dator, hehe. Men det går snabbt, snart har jag den igen. Snacka om att det måste låta som att jag är nördig nu, men så är det väl inte, eller lite kanske.. 

För övrigt var det en bra dag igår! Trevligt sällskap och så vidare, det tråkiga var väl ändå att Timrå vann. Av oss fem i bilen var det en som var timråit, Carro. Men det är ju tur att någon var nöjd med matchen i alla fall, tror dock att alla var nöjda med eftermiddagen och kvällen överlag.

Nu ska jag ta och avsluta. Ha det så bra! Sov gott. Natti.  


RSS 2.0