Allt

Tänk om allt var bra jämt, vore inte det helt underbart? Ni vet, när man springer runt med ett leende på läpparna hela dagarna och mår sådär jäkligt bra. Visst kan man må sämre med, bara för att allt är bra betyder det inte att man behöver bra, men ni förstår principen.

Då skulle man kanske i alla fall slippa down-kvällar som denna. Det är helt galet vad små saker kan ställa till det, eller hur? I och för sig så kan det ju faktiskt hända att man förstorar upp vissa saker lite väl mycket också, utan att det faktiskt är meningen vilket gör vissa saker tusen gånger värre.

Hur som helst. Jag är så himla glad över att jag har min familj och mina fina vänner. De är verkligen guld värda.

Nu ska jag sova. Sköt om er. Kramar

Fy fan vad jag önskade att jag kunde ha dig här just nu. Never mind.

Tisdag

Ledig dag idag, vilket inte är allt för ovanligt. Men jag kommer dock att jobba kväll imorgon och 8-14 på torsdag, så det blir ju lite jobb i alla fall. Sedan har jag fått någon tid nästa vecka och någon vid jul och så vidare, så helt pengalös blir man förmodligen inte.

Idag har jag skjutsat mamma så hon har fått göra lite ärenden och medan hon var på varmbad så hämtade jag upp min bästa och for och tog en fika på rutiga. Det var mysigt och efter en snabbis på stan så skjutsade jag hem Jossi och hämtade upp mamma och for hem.

Hann även med att fixa en julklapp. Äntligen har man bestämt sig och nu är det bara att vänta. Jag citerar min vän Paula "Jag älskar dig, men du är nog den nojjigaste jag känner!". Hon har nog rätt i det, haha. Beslutsångest är nog min specialité.

Nu är det väl bara resten av alla julklappar kvar. I och för sig fixade jag och syrran två klappar till idag, men det är en hel del kvar att fixa ändå. Tror nog att det får bli en tur till Birsta till veckan, så kanske man hinner fixa det mesta i alla fall. Vore skönt om man för en gångs skull skulle vara klar med julklapparna någon vecka innan jul och inte enbart en dag före, som det brukar kunna bli.

Nu har jag precis fått mat i magen och ska ta och se Skellefteå-Modo klockan 19. Efter det har jag några serier att kika på och sedan blir det väl sängen :)

Vi hörs! :) Puss och kram


Måndag

Idag hade jag ställt klockan, men inte klev jag upp när den ringde inte. Även fast jag somnade rätt skapligt idag sov jag ändå till klockan tolv, jag sov väl säkert tolv timmar och det är sjukt mycket. Tror faktiskt att det är för länge för att man ska vara pigg när man vaknar på morgonen. Men jag skyller lite på mardrömmen också att jag inte var så pigg och att det var därför jag var tvungen att sova längre.

Jag såg på the back-up plan igår och den var faktiskt kul och bra. Hade nästan tänkt att slå på en film ikväll med, men så blev det så sent eftersom jag såg på el clásico. På tal om el clásico så kan man ju inte annat än älska Barcelona, vilket jävla lag och vilket jävla spel, helt galet bra.

För övrigt har jag hunnit med en fika med Carro idag, helt sådär oplanerat men lika mysigt för det. Efter det har jag hunnit med att städa. Dock har jag inte tagit fram några tomtar eller så, får kanske kika efter det imorgon. Ikväll var jag och syrran bort och kikade på träningen och det kliade lite grann i fötterna ändå, men jag har bestämt mig och jag håller fast vid mitt beslut :)

Sitter och drömmer mig bort lite. Har pratat med en jag känner om Thailand. Lite tips om hur man ska resa och så vidare, vad det kostar på ett ungefär och sånt intressant. Det vore inte helt fel att dra typ en månad nästa höst som kommer. Om man jobbar och sparar ihop nu och sedan åker man och njuter.

Det vore dock intressant att skaffa jobb utomlands också, under en period. Det vore nice att komma bort och uppleva lite annat ett tag. Nog för att jag varit i Umeå, men det är inte riktigt samma sak. Jag tror inte jag var riktigt beredd på att börja läsa än utan fick mer panik över allt jag inte hunnit uppleva innan.

Sedan vore det ju faktiskt inte helt fel att flytta ifrån den här stan. Kanske uppleva något annat inom Sverige också, utan att plugga utan kanske jobba istället och leva livet.

Ja, det är mycket tankar och drömmar som åker genom huvudet nu och det är bra, för man ska ju fantisera :) Men nu är klockan rätt mycket och jag ska ta och krypa ner och sova. Kanske drömmer jag någon bättre dröm i natt, kanske inte, det visar sig :)

Vi hörs gott folk! Puss och kram! :)

Mardrömmar

Alltså jag håller på att freaka ur totalt ibland. Jag förstår inte hur jag kan drömma så sjuka drömmar som inte har något sammanhang alls. Det är lite skrämmande hur osäker jag blir i själva drömmarna, även fast jag inte alls blir det i verkligheten.

Jag kan inte ens gå in på vad det handlar om. Jag vet i alla fall hur saker och ting ligger till och jag vet var jag har och vill ha mina nära och kära. Det som händer i drömmarna har ändå ingen betydelse, men de är riktigt läskiga emellan åt och man undrar var allt kommer ifrån.

Idag tänkte jag städa och kanske plocka fram lite tomtar och dylikt. Borde nog åka in till stan en sväng också, men vi får se om det finns någon ork till det. Ikväll ska jag och syrran gå bort och kika på fotbollsträningen en stund.

Men nu först blir det till att ta ut hunden och sedan få något i magen.

Vi hörs kanske något senare :) Puss och kram!

Lagfest

Ja, igårkväll var det lagfest. Även fast jag har bestämt mig för att inte spela någon fotboll nu så valde jag att dyka upp och jag ångrar det inte för fem öre.

Vi var hos Jessica och hennes kille och de hade verkligen ett jättefint hus. Vi lekte lekar och hade det allmänt roligt och trevligt. När det var dags för krogen så var det dags för mig att åka hem. Jag vet faktiskt inte riktigt vad som hände, men jag mådde inte bra, så det kändes som att åka hem och sova var det bästa alternativet just då. Dock ångrar jag lite nu i efterhand att jag inte fortsatte kvällen ut, men det kommer fler gånger.

Vi körde "What's the name of the game?" och jag tror nog att de flesta har blåmärken på låren idag. Sedan bjöds det på allsång, som kanske inte lät allt för bra, men det var fortfarande väldigt roligt.

Nä, det var en riktigt härlig kväll :) Det är verkligen fina tjejer i laget, det är det inget snack om :D


Back on track?

Ja, jag hade ju tänkt att jag skulle skriva ner ett grymt inlägg nu. Så har jag suttit här en kvart utan att egentligen komma någon vart. Så, det kommer väl inte att bli något grymt inlägg utan det blir som det blir helt enkelt.

Det är inte alltid lätt att veta hur man ska bete sig. Jag är, som de som känner mig vet, en person som bryr mig väldigt mycket om det som jag håller nära hjärtat. Jag står typ inte ut med att folk runtomkring mig mår dåligt, jag mår liksom hellre dåligt själv än att de ska behöva göra det. Sedan underlättar väl inte det så ofta, men det är sån jag är och det är bara så.

Efter att vi kom hem från Egypten har jag hunnit varit i Umeå en sväng och jobbat några dagar. Ska snart iväg på jobbet igen och jobba fram till klockan 21. Emma och Laura åkte och hälsade på Katarina i Luleå över helgen och eftersom Emma har ställt upp så mycket på jobbet för mig så var det självklart att jag tog hennes pass i helgen.

Sen kommer vi till det här med julklappar. Det är nog bland det värsta jag vet, eftersom jag har sån himla dålig fantasi. Det brukar sluta med något tråkigt men ändå välbehövligt till de flesta.

Den julklappen jag faktiskt verkligen bestämt mig för och som jag skulle ordna verkar ju inte vilja samarbeta. Det finns nog inget värre när man kommit på något bra och det bara ska jävlas. Men jag tänker inte ge mig, för jag har ju faktiskt bestämt mig. Men så är jag ju ganska kräsen med, men det är väl något man måste få vara?

Nu ska jag ta och göra mig klar för jobb. Vi får väl se när vi hörs igen, det dröjer nog inte så jättelänge.

Förhoppningsvis kanske jag får några bilder från resan inom en snar framtid också, så jag kan bjuda på några.

Glad första advent! :) Puss och kram!

Paus

Tjena.

Tänkte bara meddela att jag tar några dagars bloggpaus. Det är lite saker som händer och sker just nu så jag har inte någon motivation att sitta och skriva något här just nu, hoppas att det är lugnt för er :)

Vi hörs snart igen :) Puss och kram!


Uppdatering om resan.

Resan började då förra fredagen, den 12e november, med att vi hoppade på bussen i Härnösand klockan fem i sju på morgonen. Buss till Sundsvall och efter det åkte vi tåg ner till Arlanda. Åt lunch där innan det var dags att bege sig mot gaten och flyget, som blev försenat ett bra tag. Flygresan ner gick däremot bra och vi fick väskorna snabbt på flygplatsen och det tog drygt 20 minuter att åka till hotellet.

Väl framme på hotellet gick allt snabbt och smidigt. Däremot var man rätt seg när man hade klivit upp tidigt, inte sovit speciellt mycket genom resan och var framme och i säng runt tolv framme i Egypten. Jossi tyckte det skulle bli skönt att slänga sig ner i en skön säng, så hon gjorde det och då visade det sig att sängarna kanske inte var så sköna som de såg ut - stenhårda. Men det gick ändå rätt bra att sova i de en hel vecka.

Hotellrummet var fint och hotellet likaså. Lite överdrivet att det stod som fem-stjärnigt, för riktigt så fint var det inte. Jag klagar i alla fall inte. Nära till havet, fint pool-område och maten var också helt okej. Det fanns alltid mycket att välja på och det var skönt att vi hade all inclusive så det bara var att äta och dricka när man var hungrig.

Vädret var kanon hela veckan. Strålande sol och 30 grader varmt. Måste väl ha varit runt 25 grader i havet också, men betydligt mer svalkande i poolen. Det var en dag som det var lite disigt på himlen, men solen tog bra ändå och det var fortfarande väldigt varmt. Vi hade tyckt att det var rätt varmt i Turkiet med, men i Egypten hettade det verkligen och det var hur skönt som helst.

Som ni kanske förstår så var veckan verkligen hur underbar som helst. Vi träffade en hel del trevliga svenskar och det fanns en hel del snygga killar att spana på, även om de flesta var upptagna så är det ju aldrig förbjudet att titta i alla fall. Det var skönt att det fanns fler svenskar på det här hotellet än när vi var i Turkiet, det är väl mycket det som gör att den här resan kändes snäppet vassare också.

I stort sett kan man säga att sola, bada och må gott är det enda vi har gjort veckan som varit. Sista dagen begav vi oss ut på en båtresa till en paradisö - Mahmya. Helt underbar ö måste jag säga. Kritvit sand, helklart vatten, god mat och allt man kan tänka sig. Vi åkte även iväg och snorklade en timme och fick se en hel del fina fiskar. Vattnet var helt gudomligt och man låg mer i det än vad man låg uppe på stranden. Det var sån värme så det inte gck att ligga still.

Det häftigaste av allt fick vi nog uppleva på hemresan från ön. Alla båtar var som tokiga, snurrade runt och tutade och ingen förstod till en början vad det var frågan om, men insåg ganska snart att det var delfiner som alla var så uppspelta över. Så vi såg definer, hela 6 stycken! Snacka om att man fick en himla adrenalinkick av det, även fast man hade varit ute i solen hela dagen och var rätt seg. Det var grymt häftigt. Det är väldigt sällan man får se delfiner, det händer nästan aldrig och vi hade turen att få göra det, man blir glad :)

Det blev en del bilder knäppta framförallt från Mahmya. Har ni tur kommer det några såna framöver, när tillfälle ges. Vi fick någon bild på delfinernas ryggfenor dessutom, de var rätt svåra att fånga på bild. Så, när det finns ork, tid och tillfälle så kommer det säkert dyka upp några bilder här ska ni se - den som väntar på något gott..

Kort sammanfattat har veckan varit helt fantastisk. Vi har mått så himla gott och veckan bara susade förbi, vilket var lite synd. När sista dagen var kommen kändes det som att det bara var dagen innan vi hade kommit. Men att ha fått må så pass bra som vi gjorde genom hela veckan och hur bra vi hade det går inte att jämföra med något annat, det var helt underbart.

Jag har världens bästa bästis och jag är grymt tacksam för det. Genom med- och motgångar babe, move along!


G R Y M resa

Nu har jag precis landat innanför dörren hemma. Snacka om kontraster - igår var det 30 grader varmt, strålande sol, vi var på en paradisö med kritvit sand, helklart vatten. Vi snorklade och fick se delfiner på hemvägen. Nu är vi hemma i Sverige, Härnösand, Älandsbro, whatever. Det skiljer 40 grader och det är snö.

Hur som helst så har jag varit vaken sen fyra imorse, så tänkte faktiskt ta och krypa ner i sängen och försöka sova snart. Har väl kunnat sova typ en kvart på hela dagen så det känns att kroppen är rätt seg och hjärnan med för den delen. Så allihopa, det kommer att komma en uppdatering med det ni behöver få veta om resan, kanske imorgon eller någon annan dag :)

Bilder kommer kanske också om ni har tur, har ju faktiskt tagit fler bilder den här resan. Det var i och för sig kanske inte det svåraste vi hade att göra, eftersom vi tog typ fem stycken när vi var i Turkiet.

Gott folk, resan har varit grym och sällskapet lika så. Det kommer en uppdatering om detta, promise! Keep in touch!

norge, egypten, vi kommer alla få det bra!

Idag sa vi hejdå till våran tredje boll som flyttar till Norge nästa vecka, lite tungt att säga hejdå nu när vi kommit varann så pass nära, men vi ses snart igen!!:) Som ett minne av oss fick hon självklart en present, en bok, mer säger vi inte! men vi tror och hoppas att den uppskattas och gör nytta;)

"Det allra värsta med vänner är när de ger sig av. Vare sig de flyttar till en annan stad
eller ett annat land så är det sorgligaste avsked, även om vi vet att vi inte setts för sista gången"
älskardig!


Medans Linnéa packar och flyttar till Norge så ligger vi på stranden och glassar med gott att dricka och massa bad, för vi åker nämnligen till Egypten imorn, (tror inte nån som läser missat det, men endå)!
06.56 går bussen från Härnösand, blir byte till tåg i Sundsvall! framme i Egypten imorgonkväll.
Väl framme hoppas vi att det inte blir som senaste resan till Turkiet när båda bara ville lägga sig ner och grina och åka hem FÖRSTA KVÄLLEN! fast vi vet ju att det kommer sluta bra även om det råkar bli så:)
förhoppningsvis blir det en sjukt bra vecka som har gjort gott för oss båda när vi kommer hem!


"en vän vet när man behöver en kram eller en avslappnande massage, en vän vet när man behöver tala ut och få genomtänkta och uppriktiga råd och när det är dags att säga "varför ser du så sur ut? upp med hakan!" och viktigast av allt, en vän vet när det är läge att bara sitta tyst tillsammans!"

 


Nu ska vi försöka få någon timmes sömn, vilket inte lär bli så lyckat, menmen :D
hoppas ni får en bra vecka iaf för det ska vi ha!!:) see you later alligator / bloggägare + bästis



Onsdag

Igårkväll blev det en bra stund med Pernilla med film och mys. Efter att jag hade hämtat Linnéa från jobbet for vi på mini, åt och surrade. Jag säger som du sa Linnéa, det är såna stunder som man kommer ihåg, som bara blir utan att man har planerat.

Det hade även börjat snöa igår när vi var på väg hem. Trots detta hade jag inte en tanke på att jag skulle få stå och sopa av bilen i en kvart imorse, men det fick jag alltså. Tålamodet sjönk ganska snabbt och jag betedde mig som en hagga mot mamma. Ett förlåt sms senare så var allt lugnt :) Tur att man har lite självinsikt ibland.

Nu ska jag ta och städa och faktiskt packa. Tror inte att jag riktigt hinner med det imorgon. Eller jag ska i alla fall se över var jag har alla saker så jag vet var de är när jag ska packa ner dem :)

Ikväll tror jag att det blir mys med Jossi och Linnéa, men är vädret allt för otäckt kanske det blir inställt. Jag vill inte ha dem ute på vägarna i onödan, det är inte roligt att köra just nu. Men blir det mys så blir det Grey's och så, som vanligt :)

Nu ska jag ta och städa, duscha och sedan kika över packningen. Känns mer än bra att lämna det här vädret :) Puss!

Seg dag

Snacka om att det har varit en seg dag idag. Kaxig som jag var skrev jag ju igårkväll att jag skulle somna gott och så, men icke. Klockan tre hade jag fortfarande inte somnat, slumrade till nån timme och låg sedan vaken igen. Detta har resulterat i en väldigt seg dag idag. Jag känner mig nästan helt knäckt.

Däremot kan man ju bli rätt förbannad hur folk beter sig. Vissa beter sig som att de inte har någon empati eller sympati medan andra beter sig som om de inte hade någon hjärna alls. Tur att det finns bra människor också :) Nu handlar det dock inte om mig, men jag blir mer förbannad när folk sårar mina fina vänner än om de sårar mig.

Näe, nu ska jag snart ner på jobbet för att sitta på personalmöte. Sedan ska jag mysa med Pernilla en stund, det var fasen inte igår! Det blir nog en riktigt bra stund.

Imorgon måste jag börja packa, det är inte länge kvar till vi far. På torsdag blir det dessutom middag och grejer här eftersom lillasyrran fyller år den 23e och det blir lite tajt om tid att hinna med att fira henne sedan. Jag menar, jag är ju borta på hennes födelsedag och så, så det här var nog den bästa lösningen :)

Nu ska jag ta och göra mig klar :) Sköt om er! :)



Min underbara Selmis :)

God natt

Har suttit och kikat på film och ätit gott. Jag förstår i alla fall inte hur man kan komma på alla filmer som görs. Alltså jag menar, det finns så sjuka filmer så det känns som att det bara är en sjuk människa som har kommit på allt.

Snart är det tisdag och en dag närmare fredag. Då blir det Egypten en vecka, kommer hem hit igen fredag den 19e på kvällen. På söndagen, den 21a, bär det av till Umeå för att hälsa på. Ska bli kul att träffa alla igen och sedan på tisdagen, den 23e, då gäller det. Modo-Skellefteå med min basgrupp. Jag kommer aldrig sluta att kalla den för min basgrupp, även om jag inte är kvar där, för det är ändå min basgrupp ända från början :)

Som det ser ut kommer det att vara strax över 30 grader den här veckan, så jag hoppas att det fortsätter även när vi är där. Det känns faktiskt inte helt fel att lämna Sverige med tanke på att det tydligen ska snöa här hemma redan på onsdag. Helt ärligt känns det inte fel alls att åka, det kan inte bli annat än bra, det här behöver jag.

Jag hoppas dock att tiden inte kommer att rusa förbi, utan att man får njuta ordentligt. Dock kan det ju vara ganska mycket begärt, för det går rätt snabbt när man är borta och har det bra. Men det skönaste av allt är att bara kunna vara, inte bry sig om något alls, förutom mig själv och Jossi då. Men liksom inte att bry sig om vad klockan är och inte känna några måsten överhuvudtaget, det ska bli grymt! Har en känsla av att den här resan kan bli snäppet vassare än Turkiet i maj! Time will tell.

Snacka om att jag har skrivit meningslösa inlägg idag :D Men det känns bra ändå :) Jag lägger mig för första kvällen på länge med ett leende på läpparna och somnar himla gott! :) Sköt om er! Kramar

Måndag

Idag är en dag då jag egentligen inte har gjort många knop men ändå har hunnit med lite grann. Sov ut länge, utan att någon väckarklocka ringde, det var skönt. Nog för att man hade legat i sängen i stort sett ett och ett halvt dygn då, men strunt samma.

Har hunnit med att städa och jobbat en liten stund idag. Jobbade nån timme åt Jossi så hon skulle hinna åka och titta på Viktors bandymatch :) Det känns bra när man orkar ställa upp :)

För övrigt så är jag helt solo ikväll. Det känns ganska skönt det med, även om det skulle ha varit trevligt med sällskap också :)

Helgen gav en ändå en hel del klarheter i vissa saker och ett hyffsat blåmärke på knät. Hur det kom till behöver vi inte berätta i detalj, men det kan gå så när folk tror att de är starkare än vad de faktiskt är ;)

För övrigt så har min tatuering har suttit på min kropp i en månad nu, det känns häftigt och den är grymt betydelsefull för mig :)

Whatever, rätt meningslöst inlägg :) Vi hörs. Kramar

Söndag

Igår var det fest och av att mått som man har mått idag så var det rätt hårt igår. Nog för att jag nog har mått bäst av de flesta men för det har jag legat i sängen hela dagen. Jag och Jossi sov hos Linnéa så vi blev hämtade av pappa runt sjutiden och fortfarande då var man väldigt seg.

Rätt skönt att bara slå sig ner i soffan och ta igen sig lite. Däremot kan jag ju säga att det inte känns som att det är värt att må som man mått idag, med tanke på att kvällen inte igår var grym. Det är synd att den inte blev fullt lika lyckad som man hade hoppats med tanke på att det var Linnéas sista utekväll här, men samtidigt så var det en hel del trevliga stunder igår också :)

Nu är det inte länge kvar till Egypten. Vet att jag har suttit och tjatat om det enda sedan vi bokade, men jag längtar verkligen hur mycket som helst just nu. Det känns som att jag behöver det här och att Jossi också gör det. Ska bara må en hel vecka!

Imorgon ska jag ta och städa och se över vad jag ska ha med mig för kläder när vi åker tror jag. Sedan hoppas jag att det kanske blir en skön kvällsprommis :)

Ha det så bra :) Puss och kram!

Lycka

Modo vann och allt borde väl vara frid och fröjd. Allt är ju så himla bra hela tiden, right? Tänk om man kunde uppskatta det bra man har jämt, vad mycket lättare allt vore. Då skulle inga bekymmer eller osäkerheter göra att man tvivlar på vissa saker.

Jamen jag har det ju så himla bra! Jag borde inte vara något annat än lycklig, men det är jag inte, inte just nu.

Jag tänker inte ens skriva något mer känslosamt eller känslomässigt inlägg, för det spelar ingen roll och ingen annan har med mina känslor att göra :) Hoppas att ni har haft en bra kväll, det har jag haft. God natt

Hej

Jag ber om ursäkt, men jag har inte riktigt tid för er just nu, eller har i alla fall inte haft det igår och har det inte idag heller.

Jag har i alla fall bra människor i mitt liv och det uppskattar jag mest av allt!

Nu ska jag ta och göra mig ordning, timrå-MODO ikväll! Ska snart hämta upp Emma och Jossi som ska göra mig sällskap så blir det käk och något gott att dricka :)

Vi hörs! Puss!

Fullt upp

Jag tror nästan att det är bra att jag far nästa fredag så jag kan varva ner lite. Nog för att jag inte har fullt upp med jobbiga saker hela tiden, men det tar faktiskt ändå lite på en när man har fullt upp.

Idag har det i alla fall varit en bra dag! :) Jobbade 8-14 och efter det åkte jag med mamma till stan, hon skulle på varmbad medan jag tog en egen tur och gjorde lite ärenden. Det bar av hemåt för middag och efter det blev det en prommis och sedan har jag myst med Carro hela kvällen. Vi såg på 90210, surrade en hel del och kikade på lite teori.

Jag är ju typ en sån person som inte riktigt vet vad jag vill ha och så vidare. Det finns dock en sak jag vet att jag verkligen vill ha och jag vet hur jag vill ha det när det gäller den. Det känns ganska skönt att veta att man i alla fall kan vara bestämd med någonting :)

Med dagens kyla imorse och regnrusk nu ikväll så är det med glädje man tänker på resan till Egypten. Nog för att jag tänker på den med glädje mest hela tiden, men det ska bli skönt att byta ut regn och kyla mot sol och värme :)

Det är ju svårt att veta om vissa beslut man tar här i livet är rätt. Men om man inte tar något beslut så finns det ingen säkerhet i någonting. Man måste ta vissa beslut och sedan acceptera dem och känna sig bekväm med dessa, annars tror jag att man bara går runt och grämer sig ständigt. Tänk om man hade gjort si och undra hur det hade varit om jag gjort så. Det tjänar nog inget till tror jag, för man måste känna sig bekväm med sina beslut, även om man är rätt velig ibland.

Till sist ska jag bara skriva att jag saknar mina vänner i Umeå. Min basgrupp framför allt. Josse, du ska veta att jag saknar dig en hel del (tänker inte säga hur mycket för då blir du väl lite kaxig) :) Men snart ses vi ju igen, tre veckor var det precis idag, det kommer att bli grymt.

Nu ska jag sova riktigt gott :) Lunch står på schemat klockan 12.00, med bland annat Katti som är hemma från Luleå. Vi blir rätt många tror jag och det ska bli himla mysigt :) Ha det så bra! Kramar


Julklappar

Kalla mig knasig, men jag har redan börjat planera lite julklappsinköp. Tro det eller ej så har jag nog kommit på min julklapp till min bästa vän, redan. Det var fan inte väntat, jag som alltid är så seg med allt och har svårt att bestämma mig. Den här gången tror jag faktiskt att jag har bestämt mig.

Det som är så svårt med presenter är ju liksom hur man kan veta om folk kommer att uppskatta det eller inte, det är så svårt. Jag menar, man kan ju försöka tänka hur man hade reagerat själv om man hade fått dem sakerna, men smaken är ju som baken - delad.

Näe, nu är jag inte lika bestämd längre, nog för att jag har en rätt bra feeling ändå. Vi får se vad det blir av allt helt enkelt, det är inte lätt när det är svårt. Tack och lov att det är rätt länge kvar till julafton än.

För övrigt har jag ringt och beställt egyptiska pund idag, till resan. Det känns bra och det känns som att det faktiskt närmar sig, även om det går rätt långsamt. Har även varit ut med hunden i skogen och sedan hjälp mamma och pappa med krattning bland annat.

Imorgon ska jag jobba, 8-14 och efter det får vi se vad som händer. Förmodligen ska jag träffa Carro en stund i alla fall och det är inget jag klagar över :D

Nu var jag på väg att stänga av datorn utan att ens publicera det här. Ett tecken på att jag är trött kanske? Mycket möjligt. Nu ska jag sova! Vi hörs. Kramar

RSS 2.0