Lördag

Igår kom mamma och pappa hem. Bruna och fina och vad jag tror rätt utvilade. I alla fall så känns det nu som att de har varit hemma väldigt länge, trots att de inte har det. Kanske är det så att man vänjer sig väldigt snabbt, vad vet jag. Jag jobbade då 8-14 igår, blev en timme kortare pga av vissa saker som jag inte tänker gå in på. I alla fall så slocknade jag på soffan en stund efter jobbet.

På kvällen var det dags för träning och det känns så kul att åka dit varje gång. Jag tjatar nog om det ofta, men det är liksom så det är. Har man en pissig dag känns det liksom bättre när man kommer på träningen, det känns kul helt enkelt. Träningen gick väl sådär, det känns att man inte har så bra kondis än. Men det är bara att köra på så kommer den också.

Idag har jag jobbat 9-16 och nu sitter jag och kikar på lite fotboll. Om ett tag ska jag väl åka till Markus, antar att vi ska se film. Sedan har jag lovat att hämta Lasse senare ikväll, får se vilken tid det blir. Det kanske är värt att sova till och med innan han ska hämtas, med tanke på att vi har träning imorgon igen.

Det är rätt skönt att träna på förmiddagen faktiskt. Men imorgon känns det som det kommer att bli en rätt seg dag, för efter träningen så jobbar jag kväll. Söndagkvällar är alltid sega, men det går det med. Är förhoppningsvis ledig så som det är sagt efter imorgon och då är det värt allting. Skönt att sova ut på måndag, för det ska jag göra.

Nu ska jag kila, hejs!

Torsdag

Idag har jag jobbat och handlat. Sedan lagade jag mat och efter det har vi städat. Det gick faktiskt rätt bra allting. Kollade lite på hockeyn också, Frölunda - MoDo, inte direkt det bästa jag har sett. MoDo är borta från slutspel men forhoppningsvis slipper de kvala. Efter fotbollen tittade jag lite på Valencia, det gick väl inte så bra det heller.

I alla fall så kommer mamma och pappa hem imorgon. De sitter på flyget nu, har väl runt 6 timmar kvar att flyga plus tågresan hem. Det är beräknat att de ska vara hemma här någon gång mitt på dagen imorgon. Tror inte att vi har missat något. Har dammsugit, bäddat rent, städat toaletterna, tagit reda på tvätt och allt sånt. Det blir nog bra det här.

Har väntat på min telefon som jag tänkte köpa. Men den verkar vara helt slut, så jag bytte istället. Antar att den kommer någon gång till veckan. Det blir nog bra det med. Inte för att jag har jättepanik att köpa ny, för min fungerar ju faktiskt. Men jag tycker att det känns lite roligt. Man måste kunna unna sig lite saker också, inte bara snåla.

Jag är väldigt sugen på en utlandsresa. Det känns som att man kanske borde ta sig tid och åka en vecka eller två, så jag tänker fundera på saken. Jag är så otroligt sugen på Thailand, hur många som helst åker dit just nu. Inte bara till Thailand utan till andra varma och sköna ställen. Ja, lite avundsjuk, men vi får se vad som händer framöver.

Nu ska jag i alla fall bege mig mot sängen. Ska jobba imorgon 8-15 och sedan ska jag umgås med mamma och pappa. Sedan på kvällen är det dags för träning, wie! Känns skitkul, som alltid. Vi hörs, natti!

Onsdag

Har jobbat och tränat idag. Dagen började dåligt och fortsatte så. Men när man väl kom på träningen kändes det bättre och nu är det snart dags att sova.

Jag kan dock inte förstå varför folk ska hålla på som de gör. Det kanske bara är avundsjuka det handlar om, jag vet inte, men det är grymt irriterande i alla fall. Massa påhopp och skitsnack, men det beror väl ofta på att man inte är nöjd själv. Jag tycker i alla fall att det är grymt löjligt och lågt, typ dagisnivå. Jag är nöjd med mitt beslut om fotbollen i vilket fall som helst.

Kikade lite på Real Madrid - Liverpool nyss. Den slutade 0-1 och Real såg lite bleka ut faktiskt. De lär ju få det tufft i returen dessutom. Man kan känna sig lite nördig, men jag tycker det är kul att sitta och titta på fotboll och inte bara spela. Så onsdagar och helgdagar brukar vara rätt bra.

Imorgon blir det lite spännande också, att se hur det går i hockeyn. SIst var faktiskt MoDo rätt duktiga. Men det krävs mycket flyt om de ska komma någon vart. Men ingenting är omöjligt, hoppet brukar ju vara det sista som lämnar en.

Förutom att jobba imorgon ska jag städa. Dammsuga, tvätta, bädda rent i mammas och pappas säng. Ja, allt sånt som behövs göras innan mamma och pappa kommer hem igen. De kommer ju hem någon gång mitt på dagen på fredag och det känns väldigt bra faktiskt. Har saknat de en del och det ska bli skönt att slippa ha allt ansvar som de brukar ha när de är hemma. Men jag ska inte klaga, för det har verkligen fungerat bra.

Nu ska jag ta och göra mina övningar för knät och sen sova. Natti!



Måndag

Öppnade imorse, vilket innebar uppstigning vid klockan fem. Jag slutade klockan två och då åkte jag in till stan för ett par ärenden. Sedan bar det av hemåt för lite käk och vid fem åkte jag och Markus med bussen upp till Swedbank. Kändes lite hopplöst att åka upp med tanke på hur MoDo har spelat senaste tiden, men idag var de riktigt bra faktiskt. 5-0 och glada personer i bussen på vägen hem. Var lite rea i shoppen också, så passade på att köpa en huvtröja, inte så tokigt.

Nu har jag precis gjort mig i ordning för sängen. Man känner sig en aning trött och seg. Har i alla fall gjort mina övningar och jag är riktigt imponerad av mig själv att jag verkligen gör dem. Det är inte något jävla slö längre utan jag gör det jag ska göra helt enkelt och det känns kanon. Jag vet att allt blir bättre och det är ju det som verkligen är meningen.

Smsade lite med pappa också. Klockan var väl sisådär runt fyra där nere i Thailand när jag fick ett sms där han undrade hur det gick för MoDo. Alla hade bränt sig tydligen och pappa så illa att han inte ens kunde sova, stackarn. I alla fall så var det lite lustigt, för de hade varit på en liten strand idag där det var kanske runt 50 personer. Tro det eller ej så träffar de en som vi bodde granne med som små just där, det känns som att världen är rätt liten ibland.

Imorgon ska jag jobba 8-15 sedan ska jag hem och laga käk för att sedan åka och ha hand om någon bingo med några ur fotbollslaget. Låter lite tråkigt med bingo, men vad gör man inte, det kan säkert bli lite roligt. Sedan ska jag bara hem och njuta innan jag ska sova och upp och jobba nästa dag igen. Shit vad jag längtar till mamma och pappa kommer hem, ska bli så skönt. Slippa ta precis allt ansvar som man gör nu, man kan liksom slappna av mer.

Nu ska jag i alla fall sova. God natt!


Söndag

Träning på förmiddagen. Riktigt skönt att träna faktiskt. Man kände sig dock seg innan man kommit igång riktigt, men det gick väl rätt okej tillslut. Kul träning var det i alla fall, alla träningar känns roliga.

Igår tog jag det bara lugnt. Vilade hela dagen. Blev ju ett lite olyckligt slut på fredagen. Jag mådde väldigt dåligt efter den och jag tror att det berodde på att jag hade klivit upp och öppnat. Klev då upp klockan fem och hade träning klockan nio på kvällen. Igårkväll var det bara lugnt också, melodifestival och så.

Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag. Sedan ska jag till Markus en stund. Han fyller ju år =D

Det känns skönt att mamma och pappa snart kommer hem. Hoppas att dagarna går rätt snabbt till dess. Mitt på dagen på fredag är det tänkt att de kommer. Skönt att slippa tänka på allt själv för ett tag.

Imorgon öppnar jag, så blir en tidig sänggång.

Har inget vettigt att skriva, så bye.

Fredag

Uppe med tuppen kvart i fem imorse. Gav hunden mat och fikade. Sedan var det dags att gå på jobbet och öppna. Det gick finfint. Hade problem med ett par tv-apparater igår, men vem fick till dem idag? Stolt, haha.

I alla fall så kom Lasse vid 8. Tiden gick ganska snabbt idag måste jag säga. 6 timmar och när jag slutade åkte jag och Jossi och handlade både till macken och hem. Det gick rätt smidigt och när vi kom hem slumrade jag till en stund. Behövdes nog med tanke på att träningen börjar klockan nio ikväll.

Är ledig både lördag och söndag, det ska bli skönt. Sova ut och greja lite imorgon, sedan träna på söndag och gratta Markus. På måndag öppnar jag igen, så det blir väl tidig sänggång på söndagkväll.

Det är en vecka kvar till mamma, pappa, Madde och Jörgen kommer hem nu. Känns skönt. Den här veckan har faktiskt gått snabbt och det har inte varit några större bekymmer och lär väl inte bli det heller. Vi har hållit sams allihopa hittills och det känns bra, blir bara jobbigt om det blir sura miner och diskussioner.

Kikade lite ytligt på sista minuten resor. Man är bra sugen på att ta en sista minuten i början på mars. Det vore väl kanske något för mig och Jossi i så fall. Annars åker vi kanske till hösten, det visar sig hur det blir.

Nu ska jag hjälpa Jossi med maten, senare blir det träning. Fotbollsskorna har kommit, rätt nice. Bye!




Min sötis.

Torsdag

Shit, vilken aktiv bloggare jag är för tillfället. Vet inte varför heller, det är inte direkt som jag har överflödigt med tid över just nu. Idag var det jobb till klockan tre, efter det åt vi hos farmor, sedan bar det av hemåt för städning och sedan kikade jag lite på hockey. Rögle-MoDo, nästan inte ens värt att nämna matchen. Ibland funderar man på varför man håller på ett visst lag liksom, när de kan vara så grymt dåliga. På det här viset vinner man inga matcher.

Imorgon öppnar jag, klockan 6. Har haft lite svårt att komma till ro och känna att jag kan sova. Jobbar till 12, sedan ska jag hem och vila. Efter det ska vi laga mat, tror det blir tacopaj. Vid åtta bär det av ner till NCC-hallen för träning och jag längtar. Skönt att tänka på fotbollen istället för vissa andra saker ibland. Kommer att komma hem sent, men det får man ta. Kan sova ut typ hur länge jag vill på lördag, så vad spelar det för roll om man kommer hem sent.

Har inte sovit så bra på senaste nätterna så att sova igen sig lite vore på sin plats tycker jag. Fattar liksom inte vad det är heller. Vaknar lite då och då, har svårt att somna om, tänker inget speciellt men kan ändå inte somna. Hoppas på en hel natts sömn i natt, vore bra för morgondagens skull.

Näe, jag är faktiskt lite avundsjuk. Här hade vi över 20 minus imorse, medan de har över 50 grader varmare i Thailand. Men jag unnar dem varje minut som de får där borta med lugn och ro, sol och värme. Jag vet att det kan bli min tur när som helst. Men lite värme skulle faktiskt inte sitta helt fel. Jag längtar till sommaren, tycker att vintern är så långdragen och jag blir alltid mer deprimerad då.

Inlägget låter nästan lite gnälligt .. sorry. Nu ska jag sova. God natt!


Inte tokiga alltså .. hoppas de kommer snart

Onsdag

Sitter här och ska dra mig mot sängen. Ska göra mina övningar för låren och knät först. Viktigt att man får ordning på skiten, annars kommer det aldrig fungera fullt ut med fotbollen. Men det känns bra att ha en tränare som verkligen bryr sig.

Har jobbat kväll alla dagar hittills den här veckan. Har varit rätt segt och jag känner mig rätt sliten. Imorgon ska jag jobba förmiddag, men innan det ska jag kliva upp och skjutsa syrran till vårdkasen. De ska tydligen åka slalom och jag hoppas att man slipper ett samtal om några brutna ben.

Sedan efter jobbet imorgon blir det middag hos farmor, hennes goda köttfärssås. Det var otroligt länge sen och gott ska det minsann bli. Jag och Jossi ska väl försöka städa lite när vi kommer hem, sen blir det riktigt tidig sänggång för mig eftersom jag ska öppna på fredag, klockan 6. Sedan har vi träning då på kvällen också så en powernap kommer sitta på sin plats då.

Missade träningen idag, skittrist. Men man kan inte vara med precis jämt, så det är bara att längta till nästa träning. Längtar till sommaren då allt med matcher drar igång också, känns skitspännande.

Nu ska jag sitta mina 90 grader sen sussa. Natti

Tisdag

Dagarna rullar på. Åt frukost för ett tag sedan och nu ska jag snart bege mig in till stan. Måste hämta ut mina nya linser och sen ska jag och Jossi sola. Funderade på att träna men känner att jag kan göra det en annan dag, imorgon kanske?

Jag jobbar kväll idag också, liksom igår och liksom imorgon. Men det går rätt bra. Sedan börjar jag klockan tio på torsdag och öppnar på fredag morgon. Alltså kommer jag att missa träningen imorgon, men kunna vara med både på fredag och söndag. Så det känns som det är ganska bra ändå, att missa en träning under tiden mamma och pappa är borta.

Vad ska vi äta idag då tro? Det blir Jossi som lagar maten idag, men vi måste fundera ut vad det blir för något. Inte konstigt att mamma har problem att bestämma vad vi ska äta varje dag. Det har liksom gått .. fyra dagar och vi är inne på den femte och har redan funderingar. Men det löser sig, vi kommer väl på något så småningom.

Nu ska jag väcka Jossi, hon öppnade imorse så hon har slocknat på soffan. Men vi hörs, hejs!

Tungt

Imorgon åker mamma och pappa till Thailand i två veckor, känns en aning tungt. Men samtidigt så tror jag att det kommer att gå bra, det är bara att hålla sams och hjälpas åt. Men man är något avundsjuk att de kommer ligga där på playan medan vi här hemma kommer ha 10-20 minusgrader, brrr.

Igår hade vi teori med laget. Vi träffades på ängevallen och gick igenom lite med backlinjen och anfall och försvar. Efter det beställdes det mat och vi hade det trevligt helt enkelt. Jag trivs verkligen jättebra.

Senare var vi några som åkte till Sofie och spelade spel. Det var roligt och så mycket som jag skrattade då har jag nog inte skrattat på länge och det är ju bra. Så kom väl hem strax efter tolv och då var det bara att göra övningarna för låren/knäna och sen hoppa i säng.

Passade på att sova ut idag, det var jäkligt skönt. Har varit duktig och tränat alla dagar hittills den här veckan, funderar nästan på om jag ska ta en omgång lite senare också. Ska i alla fall städa först för det kommer jag nog inte ha ork till när mamma och pappa är borta, så lika bra att passa på.

Imorgon är det träning nere i NCC-hallen, jag längtar redan. Jag är lite orolig för mina nya fotbollsskor som jag beställde, men jag får lita på han som var där att de kommer att bli perfekt. Hoppas det inte dröjer så länge innan de kommer.

Städa nu, bye!



Wie

Köpte nya fotbollsskor idag, riktigt nice.

http://www.adidas.com/campaigns/footballss09/content/?adidas_cc=uk#/products?article/910281

För övrigt var jag och tränade imorse. Körde lite ben, kändes helt okej. Ska upp imorgon med och träna med Madde.

Sov gott.

Söndag

Idag har vi haft träning. En teoretisk sådan vilket var rätt skönt. Man fick koncentrera sig och ta in allt och det kändes som det gick bra det med. Så övade vi lite på det med fyrbackslinje och så, ser bra ut för att vara så tätt inpå.

För övrigt så tycker jag att det nya laget är kanon. Sammanhållningen vi hade i Älandsbro har sin charm men jag trivs verkligen i det nya. Alla är där för att göra samma sak, man vill komma dit och man vill träna. Man ser att alla vill så himla mycket och det känns helt fantastiskt. Snacka om mycket vilja från ett gäng tjejer. Tränarna är också helt kanon. Man blir glad helt enkelt.

Just nu sitter jag och tar det lugnt. Börjar redan bli hungrig otroligt nog. Sedan vill man knappt titta ut, vilken jävla snöstorm. Fullt med snö, överallt .. kallt och blött. Har tydligen hänt en del olyckor också, tragiskt. Men vad gör man, man ser inte speciellt mycket nu, så man får köra försiktigt om man ger sig ut.

Imorgon tänkte jag kliva upp och gå på gymmet, måste börja skärpa mig. Det var väl ingen mening att köpa kort om man inte tränar. Så nu får det vara nog på slöandet utöver fotbollen.

Nu ska jag göra annat, ses!



Torsdag

Idag var jag upp och tränade med favvo. Sedan åt vi texmex-tallrik och den satt väldigt bra. Tränade lite ben idag samt armar. Känns rätt bra i knät måste jag medge. Just nu känner jag faktiskt ingenting, kanske börjar det bli bättre. Ska sitta 90 grader nu varje kväll fram till slutet av nästa vecka, så får jag se om det kanske hjälper med bättre lårmuskler.

Nu sitter jag här och är hur trött som helst. Känns som att jag är trött hela tiden, förstår inte riktigt varför. Men det är nog bara något tillfälligt annars får man väl kolla upp det också, som med allt annat.

Sitter och funderar på när man ska flytta hemifrån. Känns lite spännande, att få ha det som man vill liksom. Ha ett eget ställe och ja, allting. Men samtidigt känns det som att jag kan bo hemma nu till jag vet var och när jag vill plugga och flytta då. Man sparar ju mycket när man bor hemma, vilket man kommer behöva framöver.

Nu ska jag vila en stund, hejs!

Sova

Är precis på väg att gå och lägga mig. Ska borsta tänderna och göra mina övningar för knät osv först. Men det går rätt snabbt, sen kan jag sova rätt gott skulle jag tro.

Träningen idag gick rätt bra. Körde det mesta och på slutet fick jag köra lite träning för låren, kan ju hjälpa för knät om de blir lite bättre.

I alla fall undrar jag när jag ska komma ifrån det att jag alltid känner mig träffad. Folk säger något, antyder något och jag kan inte låta bli att känna mig träffad. Även om jag vet att jag inte har gjort något fel så känner jag mig ändå alltid träffad, känns skitkonstigt. Förhoppningsvis kommer jag över det och kommer en dag känna att det är så otroligt skönt att inte behöva ta åt sig jämt.

Näe, nu ska jag göra mig i ordning. Upp och träna och luncha imorgon med favvo. Sov gott!

Home

Kom hem igår vid 19-tiden. Gick på bio 20.45 med Jossi och såg Valkyria. Rätt bra film, kanske något seg men bra. Tycker det är extra spännande när det är filmer baserade på sanna historier.

Tillbaka till Stockholm så gick taxin till sundsvall klockan 06.50. Tåget avgick 08.11 och var framme 11.30. Väl framme på centralen i Stockholm väntade buss för att köra oss vidare till hotellet, återigen Hotel Globe. Vi hann inte checka in när vi kom fram utan skulle direkt infinna oss för att äta lunch. Efter lunchen var det dags för .. vet inte om man ska kalla det föreläsning eller seminarium, något åt det hållet i alla fall. Vid 17-tiden fick vi gå och checka in på hotellet. Snacka om lång kö det var och lång tid det tog, vi var väl klar efter 30-40 minuter. Då var det bara till att duscha och byta om för att bege sig tillbaka, det var då dags för själva ombudsgalan. Förrätt, huvudrätt och efterrätt åts och det var trevligt. Lite underhållning blev det också av bland andra Brolle och Idol-Kevin.

Strax efter tolv var jag tillbaka på hotellrummet. Skönt som tusan att få gå och lägga sig. Med tanke på att vi skulle äta frukost vid halv 8 var det rätt klokt kan jag tycka. Man slapp väl en större huvudvärk på morgonen än vad jag hade kan jag misstänka. Frukosten var riktigt bra och vid kvart i 9 var det dags för dag två, med ytterligare lite info osv. Sedan fick vi äta lunch och åka till centralen för att så småningom bege oss hem.

Ett par rätt bra dagar i Stockholm. Lite synd att jag inte fick utnyttja mitt rum fullt ut måste jag säga. Hade bastu och grejer. Med tanke på hur rummet såg ut förra gången jag bodde där trodde jag att det skulle vara likadant denna gång. Men icke, fick nåt special av något slag. Rätt lyxigt måste jag säga och man kände sig som en prinsessa för en natt.

Nu ska jag fika lite sen sova skapligt. Kan behöva sova om mig lite grann. Ses

RSS 2.0