30 november

Idag är inte någon bra dag.

Även att jag hade skrivit ett långt inlägg men att allt försvann - lagomt irriterad.

Istället nöjer jag mig med att önska er alla en riktigt fin dag! :) Vi hörs. Kram

28 november

Jag säger bara det, man mår betydligt mycket bättre av att leva i nuet än att försöka leva i framtiden. Man kan ju inte veta och bestämma allt om framtiden, för det blir inte alltid som man har tänkt sig. Dessutom kan det mest oförutsägbara hända, you never know.

Nu har min "ljudlös-knapp" på telefonen gett upp helt och hållet. Händer ingenting alls när man ska försöka slå på ljudlöst och sådär, vilket är rätt störande om jag får säga det själv. Det var nog störande när den hade damp och växlade mellan ljud och ljudlös hela tiden. Tack och lov att jag kan byta telefon snart.

Annars så har jag jobbat min första dag på en och en halv vecka. Det gick bra. Hostan är väl lite envis ibland men jag mår betydligt mycket bättre. Jag är mycket piggare och inte alls lite trött och slut som jag var hela förra veckan. Så när penicillin-kuren är slut kanske jag är helt frisk och slipper vara sjuk mer för i år (hoppas).

Jobb imorgon igen för att sedan vara ledig onsdag. Torsdag och fredag blir det jobb och i helgen är jag fri igen. Det är lätt att det blir så lyxigt när man är sjuk "kämpar-veckan".

Nu ska jag invänta sovsällskap och göra mig klar för sängen. Hoppas att ni har haft en bra dag! :) Kramar.


26 november

Jag jobbar inte helgen heller utan kurerar mig dygnet runt känns det som. Den som kom på det här med att vara sjuk, jisses.

Jag hoppas verkligen att jag kan jobba till veckan och jag kommer nog stå på jobbet på måndag. Träning kan jag ju bara glömma ett tag framöver.

Nu ska jag se om det blir nåt käk snart. Matlusten har i alla fall kommit tillbaka lite grann och det känns skönt.

Ärligt så känns det här som en sjukblogg just nu, jag ber om ursäkt för det. Det kommer nog roligare inlägg snart, håll ut :)



25 november

Det är fredag och löningsdag. Det kommer väl innebära utgång i helgen för en hel del folk men såklart inte för mig. Jag måste medge att det känns skönt faktiskt, jag tycker inte att det är lika kul att gå ut på krogen längre. Det är betydligt mycket roligare innan, när man umgås med kärt sällskap, dricker gott och har allmänt roligt på diverse sätt.

Jag kommer inte jobba på hela helgen utan kommer att vara hemma och kurera mig. Det är tråkigt att jag skulle bli dålig nu när Emma väl har kommit hem och sådär, men man rår ju helt enkelt inte för vissa saker. Tack och lov att det närmar sig jul, för då hinner vi ju förhoppningsvis ses. Den som väntar på något gott ..

Nu ska det ju snart shoppas julklappar för fullt också. Jag som alltid har så dålig fantasi får nog det lika svårt i år som tidigare. Men två stycken är redan klara faktiskt, så det är ju bara att kämpa på. Det är ju trots allt tanken som räknas och jag tycker nog inte att julklapparna är viktigaste, utan det är stunden man får tillsammans med nära och kära.

Idag fyller min fina Kristoffer år också. Det har varit två födelsedagar denna vecka, först Fia i onsdags också Totte idag. Vi får se när jag ska uppvakta honom, det känns inte allt för roligt att åka och träffa hans familj imorgon när man är världens rishög, så det får bli vid ett senare tillfälle.

Näe, nu ska jag klura ut något att äta. Vi hörs. Kramar.


24 november

Trots sjuka så är jag lycklig ändå - life is good.

Sedan kan jag väl inte sticka under stolen med att det vore roligare om man var pigg och orkade göra någonting annat än att sova bort halva dagarna och ligga i soffan resten av tiden som är kvar innan det återigen är läggdags.

Nu hoppas jag att det kommer ett nytt vampire-avsnitt imorgon så att jag i alla fall har fyrtio minuter att fördriva tiden med. Sedan får man kanske kika efter någon bra film eller något, en dusch skulle ju dessutom sitta på sin plats.

Imorgon blir det min fjärde jobbdag den här veckan som jag måste avstå. Förmodligen kommer jag inte att jobba helgen heller, men det beror väl lite på hur jag mår imorgon. Det är väl dumt att chansa utan bättre att ta det säkra före det osäkra som mamma säger.

Nu ska jag kurera mig. Snart ska jag banne mig vara frisk och i full gång igen. Sköt om er. Vi hörs. Kramar.

23 november

Idag är det ingen vanlig dag för det är Fias födelsedag. Åren går så himla snabbt och hon har redan hunnit fylla sexton år. Trots det tror jag nog att hon alltid kommer att kännas som liten för oss äldre, det skiljer ju trots allt sex och åtta år.

Lite tråkigt är det dock att jag knappt hunnit träffa henne idag. Hon har varit i skolan, jag har varit på sjukan och när jag väl kommer hem ska hon och Rasmus åka iväg och simma. Men hon kommer hem senare och då får man väl gratta henne ordentligt.

Jag är inne på sjukdag nummer tre. Har redan missat två jobbdagar den här veckan och kommer att missa en tredje imorgon. Förhoppningsvis kanske man kan jobba på fredag och i helgen i alla fall, men vi får se. Ska börja äta penicillin ikväll, så jag hoppas att den verkar snabbt.

Nu orkar jag inte skriva mer. Ska fortsätta dega i soffan. HV71-MODO ikväll och sedan Milan-Barcelona på det. Bra tv-kväll med andra ord. Dessutom lite tårta och det sitter ju (nästan) aldrig fel. Sköt om er! Kramar.

21 november

Måndag.

Jag är ledig idag och jag har faktiskt varit rätt duktig. Tvätten och städningen är avklarad. Resten av dagen ska jag vara social. Farmor är här och ska äta, antar att det är lite för att fira Sofia som fyller år på onsdag. Sedan ska jag skjutsa hem henne och åka till Totte.

Resten av veckan kommer att bestå av jobb, träning och mys av olika slag. Till helgen kan det hända att det blir lite festligheter eftersom Emma kommer hem. Eftersom det dessutom är lönehelg kan det ju kanske vara roligt att dra en utgång, så vi får se vad som händer.

Nu ska jag ta och vara social. Sköt om er. Kramar.

20 november

Ber om ursäkt att jag inte har skrivit här på hela helgen men jag har haft annat för mig. Dessutom är det inte så himla lätt att skriva och greja när man är på ett ställe, mitt i ingenstans, där man knappt har mottagning nog att kunna få eller skicka något sms.

I fredags åkte jag, Tove, Cilla och beanie till Ålviken. En bilresa på 26 mil väntade oss för att nå fram till Cillas stuga. Normalt sett brukar den resan ta 2,5 timme men först efter 4,5 timmar klev vi innanför dörren till stugan. Klockan var då runt halv tio och man tänkte att den kvällen skulle sluta snabbt, men tji fick vi. Det blev beerpongande, sällskapsspel, prat, skratt och en del att dricka. Klockan fem gick vi för att knoppa och jag tror nog att alla sov bra gott den natten.

Igår blev det lite rundvisning och det där stället är verkligen mysigt. Så tyst, fridfullt, stilla, fint och öde. Det var faktiskt riktigt härligt att spendera helgen där, utan att man kunde bli nådd 24/7. Även om man inte är speciellt utvilad fysiskt efter alla aktiviteter, så är man definitivt utvilad psykiskt. Det var skönt att komma bort från måsten och tankar på allt hemma.

Redan innan klockan slog elva så kastade vi in handduken igår. Vi var igång tidigt och det var faktiskt riktigt skönt att gå och lägga sig redan då, vilket också ledde till att man mådde bra idag. Efter en hel del surr om allt och ingenting somnade man till slut och även om man inte sov lika gott som första natten så sov jag helt okej i natt också.

Hur som helst har det varit en riktigt bra helg, med fint sällskap. Vi har nog pratat om allt mellan himmel och jord och skrattat så vi fått ont i magen. Nu ska det dock bli skönt att få sova i sin egen säng och det känns rätt skönt att jag är ledig från jobb imorgon. Sköt om er. Kramar!



17 november

Vi är inne i mitten av november och det har fortfarande inte kommit någon snö. Igårmorse när jag åkte in till stan var det en minusgrad ute och idag är det plus. Det går upp och ner hela tiden och det känns himla skumt. Gräsmattorna är alldeles gröna och blommor blommar, det känns helt omvänt. Man får nästan vårkänslor när man vistar sig ute.

Nu har vi laddat upp med drickbart inför helgen. Har också hunnit fika med beanie och ätit lunch med Marris. Var också förbi hos syrran en sväng, huset blir jättefint. De är så duktiga och det ska bli skönt för dem när de får slappna av och bara njuta när har blivit klart.

Jag fick ett himla fint sms av Linnéa idag, som gjorde min dag. Tänk att några ord i ett meddelande kan göra en så glad och få en att känna sig så lycklig. Jag har så himla fina människor runtomkring mig, det är ett som är säkert.

Det ska också tilläggas att jag har fått en annan bild av mig själv än vad jag hade för ett år sedan. Jag utvecklas, människor i min omgivning utvecklas, det sker förändringar, men det betyder inte att något behöver försvinna. Jag är samma person som förut, kanske snäppet bättre, but still - jag är fortfarande jag och det förändras inte.

Utveckling och förändring hör till livet. Relationer, människor och situationer utvecklas och förändras. Man behöver helt enkelt inte vara rädd. Förändring behöver inte vara något negativt utan kan i många fall betyda tvärtom och leda till något ännu bättre. Man kanske inte förstår det just när man är inne i det och det kan ta tid att lära sig, förstå och framför allt acceptera saker och ting.

Jag har äntligen lärt mig och där står jag idag - måendes bättre än tidigare.


16 november

Tro det eller ej, men jag var faktiskt uppe tidigt idag. Klockan åtta var jag inne i stan för att göra nåt ärende med beanie och halv nio infann vi oss i hennes lägenhet.

Vi har hållit på och grejat där ända fram till dess att klockan slog halv två. Det tar sig sa mordbrännarn. Det blir nog riktigt bra det där och jag tror definitivt att hon kommer att trivas. Där blir det nog en hel del häng hädanefter.

När vi var till Ikea i måndags för att shoppa grejer till lägenheten så fanns inte tv-bänken hon skulle ha och det var ju otur. Nu har dock mamma och pappa bytt tv-bänk så hon kan ta våran gamla så länge till hon ska köpa ny, himla bra för alla parter.

Nu ska jag ta och kila på jobbet. Ett pass kvar innan långhelg och det ska bli himla skönt! :) sköt om er. Kram.


15 november

Dagens jobbpass är avklarat. Nu återstår det bara en jobbdag (imorgon) innan jag är ledig hela fem dagar i streck. Det känns välbehövligt och ska bli fantastiskt skönt. Jag har kvällspasset imorgon och det känns väl lite segt, men det är helt klart värt det för att sedan få vara ledig.

Jag kommer att tillbringa helgen i Cillas stuga. Ålviken heter stället där den ligger och det ska visst vara en håla. Det kommer säkert att bli riktigt kul, för jag kommer att ha riktigt roliga personer med mig. Vi åker på fredag och kommer hem på söndagen någon gång. Det blir nog en hel del festligheter och roliga saker under dagarna vi är borta, det kan jag lova.

Vissa saker känns väl mindre roliga just för stunden. Tänker inte ens gå in på vad, utan det är helt enkelt bara att gilla läget. Det handlar alltid om att gilla läget, även om det är svårare vissa stunder än andra. Som man alltid vet så brukar saker och ting bli bra till slut, på ett eller annat sätt :)

Ikväll är det träning som gäller och det känns riktigt roligt faktiskt. Det är väl snart dags för mat skulle jag tro och efter det ska jag bara slappa fram till dess att vi ska åka.

Hoppas att ni får en trevlig kväll! :) Kramar.


,


14 november

Lyckan är långt ifrån total när man kommer hem och bara tänker skynda sig i säng, men inser att man måste göra lite hudvårdsgrejer först.

Jag köpte ju Mary Kay's mirakelset för snart en månad sedan. Visst, det är riktigt skönt och man känner sig fräsch, för min del känner jag dock inte så stor förändring ännu, men det kanske kommer.

Nu ska jag sova. Borde ha sovit för längesen, men det blir inte alltid riktigt som man tänkt sig. Jobb 10-15 imorgon och träning på kvällen - sköna tisdag.

Sköt om er och sov gott! Natti.


,


13 november

Att få sova till klockan tio idag kändes rätt lyxigt. 4 timmar på jobbet och sedan lite farsdagsmys med tårta och grejer. Lilla pappsen fick presentkort på Intersport av oss barn. Han tränar ju mycket och ska åka Vasaloppet igen, så han behöver säkert något därifrån.

Jag ökade på min springrunda redan idag. Det gick faktiskt betydligt mycket lättare än jag trodde att det skulle göra och det känns skönt, då verkar det som att det händer något med konditionen i alla fall.

Nu är jag nyäten och ska bara mysa ner mig i soffan. Skönt med en lugn och slapp söndagskväll. Vi hörs. Kram.


12 november

Det finns saker och händelser som sker här i livet som är enklare att acceptera än andra. Någonstans lär man väl sig ändå att acceptera, om inte allt, så i alla fall det mesta. Vissa saker tar lite längre tid än andra men man växer som människa under tiden.

Jag ska ta och sova nu. Jobb imorgon igen men då bara det sköna passet 11-15. Sedan blir det väl antagligen att gratta pappa, det är ju farsdag om någon mot förmodan skulle ha missat det. I övrigt får vi se vad det blir av kvällen  imorgon, det dyker alltid upp något och om inte annat är det skönt med hemmakvällar ibland också.

Jag har mina mål här i livet. Ibland känns det som att jag är så himla nära att uppnå dem, medan jag andra stunder kan känna att jag är så långt ifrån man kan komma för att lyckas. Jag vet i alla fall att vad som än händer så löser det sig alltid, på ett eller annat sätt.

Efter en bra dag och en fin kväll kastar jag nu in handduken för att sova. Jag bjuder på denna fantastiska bild. För ett år sedan hade vi precis kommit fram till Egypten. Bilden är tagen näst sista dagen då vi var till paradisön Mahmya.



Jag och världens mest fantastiska, bästa vän.


11-11-11

Det har varit ett himla tjat om detta datum hela dagen. 2011-11-11. Ja, visst det är väl speciellt men det är ändå lite väl överdrivet tycker jag. Fast det är ju bara en gång kvar som vi får uppleva ett sånt datum, nästa år. Sedan är det kört för de som vill ha dessa speciella datum till något speciellt.

Min humör har varit som på topp hela dagen, ända fram till nu. Tänk att det ibland kan behövas så lite för att man ska bli så förbannat less och irriterad. Det får nog bli en tidig sänggång ikväll eftersom jag ska vara på jobbet 8.20 imorgon.

Nu har beanie fått ett eget hem och jag säger grattis! Lägenheten är riktigt fin och jag tror nog att hon kommer bo in sig rätt snabbt. Jag är glad för hennes skull.

Vi hörs! Sköt om er och ha en trevlig helg. Kram.

10 november

Idag har det varit en bra dag. Sov ut (inte något ovanligt nu för tiden). Var och åt lunch med sis och Sanna (ni tror att det blev donken, men tji fick ni för det blev Kina). Jobbade från två till sju och efter det har det varit myskväll.

Ska faktiskt ta och göra mig klar för sängen. Tänker ställa klockan och kliva upp skapligt imorgon för att hinna springa och duscha innan jag ska till stan. 9 låter väl som en lagom tid, ska ju bara springa min korta runda och det går ju snabbt.

Till veckan får det bli påökning när det gäller springningen. Längre strecka får det bli, det måste jag ju klara av nu tycker jag. Vi börjar träna två gånger i veckan med fotbollen dessutom, tisdagar och torsdag vilket passar mig perfekt just nästa vecka, då jag kan vara med båda.

Men god natt med er nu, hoppas ni får en riktigt skön sömn i natt! Kramar.


9 november

Jag hade ställt klockan på 10. Tänkte att det skulle väl vara en lagom tid att kliva upp, äta lite frukost och sedan ta en springtur. No way att jag tog mig upp den tiden. Jag låg ända till klockan 12 idag och det måste verkligen bli ändring på det här. Att sova bort halva dagarna är ju rätt skönt ibland, men det är verkligen inte något jag ska göra till någon vana.

Hur som helst så var jag ut och sprang min lilla runda idag också. Det känns bättre och bättre och nästa vecka funderar jag på om jag kanska ska utöka den ett par km, det skulle ju inte skada direkt. Satt också 90 grader för lårens och knäts skull och det behövdes ju kan jag meddela.

Annars har jag mest tagit det lugnt, slappat. Nu är det så gott som klart att beanie är med lägenhet, den vi var och tittade på förut. Det känns ju roligt att hon får sitt eget place som hon vill och jag tror att hon kommer att trivas riktigt bra.

Sedan så måste jag såklart skriva någon rad om att Totte tog körkortet idag. Så glad för hans skull och man vet ju själv vilken skillnad det är att kunna ta sig var man vill i stort sett när man vill :)

Häromdagen bet jag himla knasigt på en tand. Det gör rätt ont och jag hatar när det värker i tänder. Blir det inte bättre om ett tag så måste jag nog åka till tandläkarn och se om de måste plasta om tanden eller vad det är frågan om. Det är väl ändå bättre att ta det säkra före det osäkra.

Nu ska jag snart åka och handla, sen blir det till att planera inför nästa helg då vi är några stycken som ska åka till Cillas stuga. Tror att det kommer bli riktigt roligt och det ska bli skönt att komma bort lite. Sköt om er. Puss.


Underbara ni.



Tillägnar det här bilden till min bästa vän Josefine. Vi är rätt olika, eller ja, väldigt olika när det gäller mycket. Kort sagt så gäller nog inte ordspråket "lika barn leka bäst" på oss två, men hur det än är så kompletterar vi varandra himla bra på något konstigt men också helt fantastiskt vis.

Vi har ju stött på både de ena och de andra problemen under tiden vi känt varandra. Ändå står vi kvar där på samma ställe som förut, fast mer utvecklade än tidigare. Man utvecklas och förändras genom åren och det behöver inte betyda att det sker till något sämre, snarare tvärtom. '

Att kunna klara sig igenom de värsta kriserna tillsammans, glädjas åt varandras framgångar och utvecklas som individer samtidigt som relationen också tar steg framåt i postiv riktning - det är bara några av de miljontals saker som gör mig lycklig över att jag har den bästa vännen som jag faktiskt har.

Ibland undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna mina fina vänner som ständigt finns där runtomkring. Det slår mig då att jag måste vara rätt grym ändå, eftersom ni alla är helt fantastiska och jag måste bara tillägga att jag känner mig mer grym för varje dag som går - tack vare er.


8 november

Det är tisdag och jag ska jobba kväll. Imorgon är min enda lediga dag den här veckan. Känns bra segt just nu men det är bara att gilla läget.

Jag missar träningen ikväll också eftersom jag jobbar. Ska ta och springa en sväng imorgon istället. Jag hade tänkt att göra det redan idag men det är en alldeles för seg dag för det.

Som ni märker har jag inte allt för vettiga saker att skriva om idag, men det får ni ta. Det kommer kanske ett mer spännande inlägg senare ikväll eller imorgon. Sköt om er! :)




7 november


word


6 november

Söndag. Imorgon är det måndag och en ny vecka (igen). Fan, snart står vi där inför ett nytt år.

Igår blev det lite festligheter och det var riktigt trevligt. Eftersom jag inte var så sugen på att gå in på krogen så åkte jag hem runt ett, syrran var snäll och körde hem mig och det är man såklart tacksam för.

Idag har jag hunnit med att städa rummet och det behövdes ju. Så nu är det rent och fräscht igen, skönt. Håller på att bädda rent också, torktumlaren går på högsta varv. Det är så grymt skönt att lägga sig i en renbäddad säng.

Nu ska jag slappa, see you! Kram.


5 november

Ibland blir jag fascinerad över hur saker som brukar kännas så himla bra kan kännas så himla dåliga. Människan är bra underlig.

Tänker åka och tända lite ljus på minneslunden nu, det är ju den dagen idag. Kanske är det därför humöret är långt ifrån på topp.

Ska stanna till hos Jossi och Viktor på hemvägen också. Nu händer det grejer i huset minsann. Det kommer att bli jättefint.

Vad det blir av kvällen återstår att se, men den blir nog bra. Sköt om er. Kramar.


HELG!!

Jag tror inte att det är någon som är mer lycklig än jag över att det är helg nu. Ja okej då, det finns säkert de som är betydligt gladare men jag tycker det är otroligt skönt att helgen är kommen. Att vara ledig med allt vad det innebär är ju pricken över i:t.

Känner mig inte ett dugg peppad till att festa imorgon om jag ska vara ärlig. Det kan väl ha att göra med det tråkiga vädret som gjorde att den här dagen var förstörd när man vaknade. Det kanske är en bättre dag imorgon med en mer positiv inställning till partajj, det är inte alls omöjligt.

Ja idag har jag i alla fall käkat lunch med Marris. Lättsamt värre så gick vi till subway och det satt ju lika fint som alltid. Gjorde något ärende på stan, handlade och nu har jag precis jobbat klart.

Det återstår att se vad det blir av denna fredagkväll men något bra blir det säkert. Vi hörs! Kramar.


4 november

Det är fredag och jag jobbar min sista dag innan det är dags för en ledig helg. Det känns som att det sitter på sin plats att vara ledig nu.

Jag ligger fortfarande och drar mig i sängen. La mig och somnade innan klockan tolv igår men ändå är man seg när man sovit till klockan tio, insane.

Ska i alla fall ta och kliva upp för att åka till stan och göra några ärenden. Det är ju skönt att ha det bortgjort så man slipper göra det imorgon.

Ikväll efter jobbet vet jag inte riktigt vad det blir, men det visar sig ju alltid :)

Nu ska jag kliva upp. Vi hörs, sköt om er. Kramar.


3 november

Igår åt jag lunch med syrran och favvo, vilket var på tiden. Donken blev det ju inte alldeles otippat och det satt fint det också. Efter det jobbade jag 14-19 och på det blev det en prommis med Marris och sist men inte minst kvalitetstid med finaste Paula. Sammanfattar dagen med ett ord - grym.

Idag har jag varit ute och sprungit och handlat med syrran. Det blir snart en dusch för att sedan gå och jobba kväll. Det känns lite motigt men jag vet att det kommer att gå bra när jag väl är där. Sedan är det ju bara imorgon kvar och efter det väntar en ledig helg, det känns hur bra som helst.

På lördag blir det visst lite festligheter men förutom det har jag inte planerat helgen så himla noga, det är skönt att inte ha fullspäckat schema jämt heller utan att man får ta saker lite som de kommer.

Nu blir det en dusch och lite ätbart innan det är dags för jobbet. Ha en fin dag! Kramar.


1 november

Jag har så svårt att smälta att vi redan är inne i november-månad. Tror att jag har skrivit det varje gång det har blivit en ny månad nu på slutet, men tiden går ju så himla snabbt. Imorgon är det onsdag igen och då har halva veckan redan gått, vansinne.

Igår var det ju som sagt inventering och snacka om att att jag sov gott i natt. Sov som en stock utan att vakna till klockan tjugo i tio, nästan tio timmar hade jag sovit då. Låg dock och drog mig ända till när syrran ringde runt halv elva och ville ha hjälp med att köra lite grejer till nya huset och det är klart man ställer upp.

Jobbade efter det 14-19 och tränade sedan 20-21. Det var fler på träningen idag än vad det har varit på senaste och det kändes kul. Första gången vi tränade inomhus och det var faktiskt roligt. Jag gillar att spela inomhus faktiskt, samtidigt som det är riktigt jobbigt för allt går ju så himla snabbt. Skönt dessutom att helgträningen är borta nu och att vi hädanefter kommer att köra på veckodagarna, känns som att fler kan då.

Nu ska jag göra mig klar och krypa ner i sängen för imorgon väntar en helt fantastisk dag. Först blir det lunch med syrran och favvo, efter det jobb 14-19 och sist men inte minst mys med finaste Paula som är hemma :) Sköt om er. Kramar.


RSS 2.0