Lördag

Skulle jobba 9-16 idag men gick hem 11.30. Det går upp och ner helt enkelt och jag får se hur jag ska göra med allt. Jag vet att allt kommer att bli bra och det är klart att resan kanske är tung i början, men det ska bli bättre, det ska för fan bli bra!

Hittade ett julrim från plastis till mig och Jossi från förra julen. Bjuder på det:
"Här är en klapp till ett par goa twins
enligt mig är ni dom snällaste som finns.
Ett litet tack för att ni bromsat och styrt
det är inget bamsestort eller jättedyrt.
Men jag tänkte att nåt måste ni ju få
för det är ju skönare att åka än att gå.
Att ni tar er tid att köra gör mig väldigt glad
och nu kan ni se på film och sitta på samma rad.
Ha en underbar helg som ni can
God Jul önskar Lasse the Turbo man."

Tror nog de flesta kan räkna ut vad vi fick. Snacka om cute plastis!

För övrigt får man nästan lite panik över alla julklappar. Jag är så otroligt kass och fantasifattig så det finns inte. Men ska nog komma på något bra till allihopa, om man tänker efter riktigt noga. Det är ju faktiskt så att det är tanken som räknas!

I veckan jobbar jag mån-ons och sedan är jag långledig, det kan behövas. Hoppas att jag står ut de sista dagarna, så får jag vila sedan.

Till veckan blir det nog bio också, Luftslottet som sprängdes. Spännande, har hört att den ska vara bra. Annars i veckan är det tänkt att jag ska börja göra om mitt rum, vi får väl se om det finns någon ork till det eller om det är helt stopp där också. Hoppas jag får ordning innan jul.

Nu ska jag få lite i magen. Ha det bra!

Fredag

Imorse gjorde jag ett viktigt ärende för min egen skull. Imorse och imorse, klockan elva rättare sagt. Men det är morgon för mig eftersom jag somnar så otroligt sent hela tiden.

Efter det gjorde jag något ärende på stan och sedan åt jag och Jossi lunch på rutiga duken. Jag har minsann världens bästa tvilling och det är jag grymt glad för.

Sedan en snabbis till andra Jossi. När jag skulle därifrån skulle jag växla enkronor till jobbet och eftersom de inte hade några som vi kunde få på Coop fick jag fara och ställa mig på stan igen och gå på banken. Men det gick ganska smärtfritt det också.

Jobbade efter det 15-21 och jag tycker att tiden flöt på bra. Har varit mycket folk, antar att det är eftersom det var lön häromdagen. Men det är roligt, tiden går snabbare när det är mycket folk. För övrigt var jag sjukt snabb att stänga idag, snabbaste gången hittills tror jag. Alltid lika skönt att lämna jobbet när man har jobbat kväll!

Jag har börjat fundera över vad jag egentligen behöver och inte, det är inte lätt kan jag säga ..

Ha en bra helg! Hej

Måndag .. igen

Tänk att jag tycker det känns som att veckorna bara flyger förbi. Jag kan inte förstå hur tiden kan gå så otroligt snabbt! Jag tycker att det känns som att det var måndag igår liksom?

För övrigt tänker jag inte lägga ner en massa energi på att skriva just nu. Men passade bara på att slänga in ett inlägg för jag vet att det är folk som är in och läser.

Jobbade 9-15 idag. Dessutom fyller lillasyrran 14 år, det är helt sjukt vad fort tiden går. Snart är man pensionär och allt! Nämen riktigt så illa är det inte, men det känns som att tiden bara rusar förbi.

Ikväll kommer nog Jossi hit och det känns bra. Alla borde få ha en lika bra bästis som jag har, för hon är verkligen grym.

Nu tänker jag avrunda, men vill bara säga att saker och ting börjar falla på plats och att det känns som att allt kommer att ordna sig, förr eller senare.

Tro om man ska ta sig en tårtbit? Det låter rätt lockande! Vi hörs!













Man kan ju säga att New Moon inte alls var tokig också.
Jake var inte helt fel han heller om man säger så, hyfsad kropp ..

Fredag

Idag har jag tagit ett viktig steg. Eller jag tog det väl egentligen redan igår, men det blev till verklighet idag. Det känns som att det är viktigt att jag gör det här nu och närmare in på detalj tänker jag inte gå. De som vet de vet och de som inte vet, de gör helt enkelt inte det.

Har visst kört fast och vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men kan ju åtminstone skriva lite om min dag. För det första var jag och uträttade ett viktigt ärende, sedan åt jag lunch med Jossi för att sedan åka ut hit igen och jobba 14-19. Efter det åkte jag direkt till stan och for med och tittade på träningen. Det var inte allt för mycket folk med idag, men jag antar att det kanske är många som är sjuka och att vissa jobbade och så vidare.

Just nu gör jag inte alls mycket. Tar det lugnt, kikar lite på tv och lyssnar på musik. Kanske inte bästa kombinationen, men vad gör det.

Imorgon har jag faktiskt bokat tid för helkroppsmassage och det ska bli fantastiskt skönt! Känns som att min kropp behöver det, efter allt. Så imorgon ska jag bara njuta av den och sedan på kvällen ska jag och Jossi gå och se New Moon. Det var längesen vi gjorde något bara vi två, så det ska bli roligt.

För övrigt så var Filip och Fredrik in på macken idag. Snacka om att man blir rätt ställd när det är kändisar som är in. Man vet liksom inte riktigt hur man ska bete sig, men det är i alla fall väldigt roande.

Har haft en bra dag idag måste jag säga. Mycket glädje och ja, det går nog framåt!

Tack för övrigt till min bästa vän, tror inte att jag behöver säga så mycket mer. Helt fantastisk!

Nu ska jag avrunda, vi hörs! Hej!


Tisdag

Blev en sen natt i natt vilket ledde till att jag inte ens hörde när klockan ringde på förmiddagen. Hade ställt den på klockan elva, så vaknar jag till och hoppsan, så var klockan visst fem över ett. Men det gick bra det också, började ju inte jobba förrän klockan två.

Har mått lite halvtaskigt flera dagar. Idag var det nog värst när jag kom på jobbet. Allt snurrade och det kändes som jag skulle segla ihop vilken sekund som helst. Fikade lite grann för att se om det gav något resultat, vilket det inte direkt gjorde men till slut släppte det. Känner mig helt okej nu faktiskt.

Slutade sju. Fick gå lite tidigare för jag skulle skjutsa Jossi till hon som masserar. Inte alls avis när jag släppte av henne och hämtade henne över en timme senare, nejdå. Ska faktiskt ta och boka en egen tid till helgen tror jag, det skulle inte sitta helt fel alltså.

Efter det såg jag och Jossi på oth och så. Jag fick även massage, min bästis är inte alls tokig alltså! Sedan blev det lite prat och det känns alltid skönt helt enkelt. Även om man inte pratar om något speciellt så är det nästan lika skönt som när man gör det. Helt jävla underbart kort sagt.

Imorgon är det jobb 14-19 som gäller och sedan är det träning. Skönt!

Hej!


Måndag

Idag är jag ledig och det känns väldigt skönt. Fick lite behandling av Ralf och Lunken igår för fötterna och vaderna och det känns ju idag kan jag säga. Man går inte mer än nödvändigt idag alltså, men jag tror att det kommer att bli skitbra.

Igår så öppnade jag och jobbade 9-15, sedan åkte vi direkt till samlingen inför träningen. For till Timrå för att ha träning mellan 16-18, men jag kollade bara på. Efter träningen åkte jag till Jossi en stund och sedan vidare till Ralf för att de skulle hålla på med foten och så. Sedan åkte jag vidare till ett annat ställe och kom väl hem vid halv 2.

Imorse sov jag ut länge, sedan åkte jag och hämtade Jossi som skulle börja jobba klockan tre. Vi åt toast hos henne innan och pratade lite strunt och det var skönt.

Sedan dess har jag bara slappat. Ska fortsätta att göra det också och det känns grymt skönt!

Ha en bra kväll! Hej

Lördag

Träning igårkväll och den gick väl bra, förutom på slutet och nu orkar jag inte skriva mer om det.

Sedan var jag med Carro en stund efter träningen och det var mysigt. Var tänkt att vi skulle se idol i efterhand men det gick ju inte så bra, det är ju typiskt.

Jobbar kväll idag, 15-21. Får väl se vad det blir förutom det.

Imorgon jobbar jag 9-15 och sen är det tänkt att det är träning. Tar mig dock knappt upp och ner för trappan så vi får se hur det går med jobb och träningar och allt vad det är.

På måndag är jag ledig igen och jag längtar redan.

Sov dåligt i natt, tror inte ens jag sov typ någonting. Kanske inte så himla kul, men det är som det är med det.

Nu ska jag kila. Hörs, hej!

Jag vet inte ens vad jag ska säga

Torsdag

Hur skönt är det inte att vara ledig idag och imorgon, att jobba helgen och sedan vara ledig måndag igen? - Grymt skönt! Nog för att det kommer att bli mycket i helgen med träning imorgonkväll, jobba kväll på lördag, morgon söndag och träning söndageftermiddag. Men det är ändå ganska roligt att ha mycket att göra också, så slipper man sova bort hela dagarna, som jag har gjort nu..

Har funderat över att läsa upp lite betyg. Inte för att jag är missnöjd utan för att jag vet att jag kanske borde fått bättre i vissa ämnen. Ska fundera lite på vilka jag vill läsa upp och sedan får vi se hur det blir med den saken.

Dessutom har jag kommit på att jag är rätt nördig, men som tur var är jag visst inte ensam. Satt och hjälpte lillasyrran med matte häromdagen och insåg att jag verkligen tycker att matte är kul, liksom hallå. Varför vet jag väl inte riktigt, men jag tycker bara att det är roligt och vem vet, det kanske är en naturarskada? ;)

Imorgon blir det lunch med favvo och Jossi. Vi får väl se var lunchen avverkas, men det skulle väl inte förvåna mig om vi hamnar på donken, hehe. Det är ju bra det också, så slipper jag sova bort halva dagen imorgon. Sedan på kvällen blir det träning med toppengänget och efter det blir det lite mys med Carro.

Hatar faktiskt när jag drömmer, oftast i alla fall. Drömmer alltid så otroligt konstiga saker och ibland undrar jag var allt kommer ifrån. Nog för att det jag drömde i natt kanske inte var det konstigaste jag har drömt så vaknar man ändå med en lite konstig känsla. Sedan finns det ju gånger som man helst bara vill drömma vidare också, utan att behöva vakna :D

Har haft lite konstigt ont i huvudet flera dagar. I tisdagsmorse var det ju som värst, men det känns ändå helt okej nu. Kanske är det bara att man sovit konstigt och vänt på dygnet eller så är det kanske något som går. Det var ju många i laget som mådde lite taskigt i söndags.

Annars då? Jo, allt rullar på. Jag mår bra faktiskt, även om det kan gå upp och ner. Jag har fantastiska nära och kära helt enkelt och det är väl det enda man behöver. Att jag sedan tog itu med en sak igår underlättar också, så får vi väl se hur det artar sig sedan, det blir säkert bra.

Ja, nu ska jag i alla fall avrunda. Ska iväg en sväng nu och sedan får vi se vad det blir, kanske någon film eller något efter det. Ha en bra kväll! Hej :)

“A friend is one who believes in you when you ceased to believe in yourself.”



Tisdag

Det är tisdag och dagarna går faktiskt väldigt snabbt. Känns som att man knappt hinner blinka innan en ny vecka har rusat förbi.

Det blev sent i natt, vet inte riktigt varför. Var liksom inte trött helt enkelt och då är det ju lite svårt att komma till ro och somna. Det var kanske inte så himla lyckat, men jag tog mig upp och jobbade 10-15. Snacka om att jag mådde pyton i morse, kändes som att jag inte skulle klara av att gå till jobbet och att jag skulle behöva slänga mig i sängen direkt när jag kom hem. Det gick som tur var över under dagen och jag mår bra nu.

Efter jobbet gick jag hem och vilade lite. Såg på oth och gossip girl. En lugn eftermiddag med andra ord och på kvällen åkte jag och Jossi till Jörgen. Eftersom Madde jobbade kväll så var det bara han hemma, så jag, Jossi och Walle var där och såg på hockeyn. MoDo tappade 2-0 till 2-2 och jag är inte ett dugg förvånad, jag undrar om någon är det.

Sedan efter hockeyn var det bara att åka till jobbet. Det var personalmöte som hålls en gång i månaden och det gick väl bra. Hjälpte även Fia lite grann med matten, riktigt duktig måste jag säga. Ska även ta och hjälpa henne med lite kemi senare i veckan då jag är ledig och kan, vi får väl se hur det går med den.

Imorgon är det onsdag och då jobbar jag kväll, så jag missar tyvärr träningen. Men jag ska köra den hemma istället, innan jag går på jobbet har jag bestämt. Efter imorgon är jag ledig både torsdag och fredag, vilket känns otroligt skönt. Ska nog försöka städa lite, om jag hittar orken och sedan måste jag göra lite annat också, men det går nog bra.

I helgen blir det jobb och träningar. Bytte med Madde så att jag jobbar lördagkväll så jobbar hon söndagkväll, så kan jag vara med på träningen då också. Så det blir kväll lördag och öppning söndag, sedan direkt till samlingen. Träningen slutar klockan sex, så vi får väl se vad det blir efter det.

På måndag är jag återigen ledig och det känns inte helt fel. Sedan är det en soft jobbarvecka nästa vecka. Allt rullar på helt enkelt och även om det kan kännas segt ibland så överlever man alltid.

För övrigt är jag lite förvånad över att besöksantalet ökar här, det hade jag ju inte trott.

Nu ska jag snart se om jag kan sova, hoppas på det! Vi hörs, hej!


Klockan är t r e .

Ligger här, klockan är tre och jag borde sova. Känns som att jag har börjat vända på dygnen igen, vilket kanske inte är det bästa. Jag har inga sömnproblem, utan jag är bara uppe sent och sover länge helt enkelt. Får väl se om jag ska försöka ändra på det snart.

Helgen har varit full av aktiviteter faktiskt. I fredags kväll var det ju träning och efter det var jag hem och tog det lugnt. På lördag morgon bar det av till Birsta med storasyster och efter det till våran moster som fyllde år. När jag kom hem var det bara att duscha och göra sig i ordning för att åka till storasyster där trevligt sällskap och mys väntade. En hellyckad dag faktiskt!

Söndag bestod av lunch hos farmor klockan ett. Samling till träning klockan tre, träning från klockan fyra till sex. Därefter åkte jag hem, skjutsade hem Madde och sedan kom min bästa vän hit. Blev ensam mamma söker och någon film som gick på tv och sällskapet går verkligen inte att klaga på.

Jag tycker att det har varit en lyckad helg, även fast jag inte är van att ha så mycket planerat. Men det känns bra ändå att ha hunnit med så mycket, med tanke på att jag mest brukar lata mig annars.

Måndag jobbar jag 15-21, tisdag 10-15 och onsdag 15-21. Efter det är jag faktikst ledig både torsdag och fredag vilket känns skönt. Då ska jag faktiskt ta och städa en aning.

I helgen ska även mamma och pappa fixa rummet uppe och sedan är det fritt fram för mig att börja med mitt, för då kan jag sova där. Vi får väl se helt enkelt.

Med en bra känsla i magen och ett leende ska jag ta och sova nu. Vi hörs! Hejs! :)

"When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
Coldplay - fix you
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you"



Helg

Ja nu är det faktiskt helg! Ikväll (fredag) har jag varit och tränat fotboll och det kändes rätt okej med fot och så vidare. För övrigt var vi rätt få på träningen idag, men det gick bra i alla fall. Jobbade bara 9-14 så att jag kunde fara på träningen senare. Bytte med Madde, snäll som hon är, så jag jobbade kväll i torsdags istället för henne så jobbade hon kväll åt mig nu då, great.

För övrigt så måste jag snart sova. Blev lite sömn natten som var, men ibland är det värt det. Var till Madde och såg film, Wallander-prästen, ganska okej. Tycker dock inte att Wallander är lika bra längre, men det kanske är för att det har kommit femtielva olika filmer. Johan Falk är något jag hellre ser just nu, för att vara ärlig. I alla fall så åkte jag dit vid halv tolv och kom hem vid halv två. Tog ett tag att somna, men sov jävligt gott.

Imorse var det bara att kliva upp. Men jag kan lova att jag var rätt seg, men det är ju självförvållat det också. Fick lite pikar av pappa för att jag gäspade så mycket, men det gick ju över till slut. Tack och lov för det måste jag säga.

Efter jobbet åkte jag in till stan en sväng. Köpte nån tröja och något grejs till håret, gott luktade det ju i alla fall. Sedan om det gör någon större nytta vet jag väl inte, men det skulle tydligen göra det. Vi får väl se helt enkelt, blir väl ingen större skillnad.

Alltså sen när började jag att skriva om mitt hår? Gud, man kan ju nästan tro att jag verkligen bryr mig om sånt, men det gör jag faktiskt inte. Klart man inte vill se ut som ett skatbo i håret, men det gör jag nog inte i vanliga fall heller.

Ja, sen var det då dags för träning. Körde gjorde jag också och det gick bra trots det pissiga vädret. Var otroligt skönt när man landade här hemma innanför dörren och hade packat upp kläderna. Då var det bara att lägga sig och slappa och tänk att här ligger jag än, det är skamligt.

Imorgon klockan 9 ska jag hämta upp Madde så ska vi åka till Birsta och jag ska dessutom hinna duscha innan! Hur ska detta gå tro? Den som vill sätta en slant på att jag kommer att försova mig kan ju göra det, för jag tror inte att jag vågar sätta emot. Men jag får som sagt skylla mig själv nu också! Men ibland finns det faktiskt saker som betyder mer än andra och kommer något annat i kläm då kan det lätt vara värt det, som nu!

Men nu ska jag helt ärligt ta och lägga mig. Imorgon (lördag) blir det fullt upp. Birsta, hälsa på och gratta moster och sedan blir det till att åka till Madde på kvällen. Lite mys, trevlig sällskap och kanske lite gott att dricka, you never know! På söndag blir det i alla fall lunch hos farmor klockan ett, träning med samling klockan tre och sedan mys på kvällen, det låter väl bra? Ja, tänkte väl det.

Ha det så himla bra, för det ska jag ha! Jag mår jävligt gott nu! Natti.

Onsdag

Har egentligen inte så himla mycket att säga just nu, men jag skriver väl några rader i alla fall.

Jag vet fan inte vad det är frågan om just nu och det tror jag ingen annan gör heller. Jag gillar inte när det blir såhär liksom, när det känns som att det mesta går emot en.

Orkade inte träna för att det är såhär, men jag tror och hoppas att jag kan träna till helgen istället. Då ska jag även göra lite annat är det tänkt, så vi får väl se om det är bättre då.

Imorgon jobbar jag 14-19, så det ska väl funka. Sedan får vi väl se vad som händer.

Nej, det var allt för idag tror jag.

Min bästa vän är världens bästa!

Ha det bra, hej!

Måndag

Idag är det måndag och jag är inte alls avundsjuk på Laura och Emma som är på väg till Thailand just nu. De skulle även ta en tur till Singapore. Klart som fan att jag är avis! Men samtidigt så unnar jag dem världens bästa resa också, för det är de värda.

Jag är ledig idag och tänker inte göra speciellt mycket. Ska bara ta det lugnt, plocka lite och sedan ikväll kommer kanske Jossi hit, så det blir säkert bra. Känns ganska skönt att man är ledig till helgen också.

Träning på onsdag, fredag och söndag. Jobbar kväll på fredag så jag får se om det går att lösa, annars kan jag ju i alla fall träna onsdag och söndag. Det blir nog bra. Foten känns bra, än så länge i alla fall. Har ju känts när jag har sprungit lite osv, så får se om den håller.

Nu orkar jag itne skriva så mycket mer. Sjukt ointressant inlägg, men whatever.

Vi hörs! Hej



Söndag

Nu har jag jobbat klart för den här helgen och det är riktigt skönt. Stackars Jossi jobbar kväll idag, men det ska nog gå bra det också. Man behöver ju inte göra det allt för ofta, så man övelever.

Igår jobbade jag för övrigt kväll och det var nog den segaste lördagkväll som jag jobbat, någonsin. Tiden gick så otroligt långsamt! Det gick ju i alla fall bra allting, så för det får jag väl vara glad.

Efter jobbet tog jag en tur in till stan, skjutsade Carro någonstans och sedan for jag ut till kyrkan för att tända ljus för mormor och farfar. Givetvis blir man stannad för första gången av polisen och hör och häpna, 2 gånger inom loppet av 10 minuter! De stod alldeles där man svänger av mot kyrkan, så jag blev stannad på vägen dit och fick blåsa och visa körkort. Sedan åkte jag och tände ljusen och tänkte när jag satte mig i bilen igen, att det vore ju himla lustigt om jag skulle bli stannad igen och mycket riktigt blev jag det. Det blev lite roliga skämt och så, sen var det bara att köra vidare.

När jag kom tillbaka till stan åkte jag en sväng till Pernilla. Det var minsann inte igår som jag träffade henne. Vi såg lite på oth och pratade, riktigt mysigt måste jag säga. Blev kvar där ett tag, sedan bar det av hem för att försöka sova, men det dröjde ju.

Tänk att man inte kan förstå sig på vissa människor. Jag kan lova att jag var riktigt arg i natt. Jag förstår liksom inte vad vissa människor får ut av saker. Att ringa enbart på fyllan och sedan aldrig höra av sig annars, det kan jag inte förstå helt enkelt. Vad är det för mening? Den som har svaret på det kan ju gärna lämna en klok kommentar. Hur som helst så har jag lärt mig att hantera saker på ett lättare sätt och det är ju bra.

Slocknade sent vill jag lova. Klev upp vid halv 8 imorse och det var inte med ro man klev upp. Men det gick rätt bra att ta sig upp ändå, över förväntan. Gick sedan på jobbet och öppnade och det var inga problem med det heller. Jobbade då till 15 och nu har jag precis tagit en dusch.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Får se helt enkelt vad som händer. Jag vet vad jag vill göra, men det får nog bli en annan dag :)

Jag vet att jag har så himla svårt att acceptera vissa saker. Jag har till och med svårt att tänka mig vissa saker. Om något allvarligt skulle hända mina nära och kära vet jag inte riktigt vad jag skulle ta mig till. När det händer något litet får jag nästan panik, typ ångest. Men samtidigt är det ju ett gott tecken också, på att jag älskar mina nära och kära så otroligt mycket.

Skulle kunna skriva hur mycket mer som helst. Men jag känner att jag bör avsluta här och nu, annars blir det på tok för mycket och på tok för känsligt.

Hoppas att ni har haft en bra helg i alla fall! Vi hörs! Hej :)

RSS 2.0