,


28 februari

Ja helgens festligheter var väl roliga så länge de varade innan det blev för mycket av det goda för vissa. Nu kan jag ju meddela att det kommer dröja innan det blir röj nästa gång.

Söndagen blev en riktigt seg dag. Säng/soffliggandes i stort sett hel dagen och den ständiga tanken "aldrig mer" infann sig i huvudet och kommer nog att finnas där ett tag framöver.

Jag är i alla fall tacksam över att jag har så fina människor omkring mig, så omtänksamma och underbara, tack för er :)

Igår var det kvällsjobb och nu är det jobb fram till klockan tre. Efter det ska jag till Mona så ska hon få titta på min nacke också får vi se om man kanske kan träna lite fotboll ikväll, annars blir det bara till att titta.

Vi hörs nånting, sköt om er! Puss


25 februari

Vädret idag är riktigt fint. Solen skiner från en klarblå himmel och det är behaglig temperatur ute.

Jag har ledig helg och ikväll vankas det trevligheter. Marris och Cilla har fyllt 20, så det blir 20 (40) årsfest kvällen till ära. Det blir nog riktigt trevligt och roligt.

Nu ska vi snart göra oss i ordning och sedan fixa lite käk innan det drar igång på riktigt. På återseende! Ha en trevlig helg! :D kramar.


23 februari

Igår var min första lediga dag på ett bra tag. Var och tränade på förmiddagen och efter det fick jag migrän så jag låg hela dagen fram till klockan halv åtta. Har fått nåt knasigt i nacken och det känns kan jag ju meddela. Förhoppningsvis går det över av sig själv och man har väl lärt sig en läxa att man kanske borde bli bättre på att stretcha.

Imorse vaknade jag av ett sms där det stod att vi hade fått en liten prinsessa. Har inte varit så himla insatt i hela den karusellen men det är ju riktigt roligt att den lilla har kommit till världen. Nu vet man ju vilket som kommer vara det stora samtalsämnet idag på jobbet.

Så. nu tyckte jag att det inte var någon större idé att somna om. Istället ska jag ta och äta en riktig frukost, packa väskan och sedan åka och träna. Det får bli ben idag så nacken får vila lite. Efter det blir det jobb 14-19 och ikväll återstår att se vad som dyker upp.

Sköt om er och ha en bra dag! Vi hörs! Kramar.


21 februari

Dagarna går och går. Mest består väl alla dagar av träning och jobb plus trevlig umgänge. Senaste tiden har väl varit lite upp och ner humörmässigt. Det är väl såna dagar man har helt enkelt och det är svårt att göra något åt när man inte riktigt vet vad som är den grundande orsaken. Man har ju sina aningar men kan inte vara säker.

Idag var vi på gymmet och körde ben. Det gick betydligt mycket bättre nu än sist och vi har kommit underfund med att det kanske är lättare att träna på förmiddagar än kvällar. På kvällen har man varit igång hela dagen och är rätt slut redan innan man kört igång.

Nu ska jag vara med och hjälpa Linnéa när hon tvättar sin pärla til S60 innan jag ska vila lite och sedan jobba 15-21. Det ska bli otroligt skönt att vara ledig imorgon kan jag meddela, det känns som att det var ett tag sedan sist. Efter det jobbar jag torsdag och fredag innan ledig helg med en hel del trevligheter.

Sköt om er så hörs vi! Kramar.


16 februari

Klockan halv sju var jag på benen imorse. Packade ihop väskan, klädde på mig och skjutsade Totte till jobbet. Åkte därefter till bönan där jag blev bjuden på frukost. Segade på lite innan vi klockan halv tio befann oss på gymmet. Att jag måste träna upp min kondition är ett som är säkert. Vi värmde upp genom att springa upp och ner för läktaren inne i ishallen och det tog kan jag ju säga. På själva gymmet blev det biceps, triceps och axlar.

Åt mat på Frasses. Faktiskt riktigt gott där och tack vare yippie-tidningen fick man ju två skrovmål till priset av ett, vilket passade ypperligt. Sedan fixade vi ett par saker på stan innan det var dags för mig att åka ut och förbereda mig för jobb.

15-21 har jag nu avverkat. Nu inväntar jag bara mitt sovsällskap så lär det bli till att sova riktigt skönt i natt. Kanske att det blir till att se senaste one tree hill (en gång till) innan men får sova. Vi passade ju på att se det imorse innan vi åkte på gymmet, men vill han se det så kan jag givetvis offra mig en gång till.

Imorgon ska jag faktiskt ta lite sovmorgon. Enda tiden jag har att passa innan jobbet som börjar klockan två är vaccinationen klockan elva. Det blir ju i alla fall några timmars sovmorgon om man jämför med dagarna idag och igår - SKÖNT!

Nä folket, sov så himla gott! :) Vi hörs! Kramar.


15 februari

Igår var det alla hjärtans dag. Även fast jag har pojkvän så kan jag tycka att det är en rätt överskattad dag. Tycker egentligen inte att det är något särskilt eftersom man lika gärna kan visa uppskattning vilka andra dagar som helst.

Gårdagen började med träning på gymmet, fortsatte med lägenhetstittning, jobb, firande av en 20-åring och lite mys som avslutning.

Idag var jag uppe klockan sju. Ovanligt men samtidigt ganska skönt. Får snart sällskap som jag ska bjuda på frukost innan det är dags för träning och lite kvalitetstid. Jobb 14-19 och efter det får vi se vad man tar sig för.

Nu tänkte jag lämna er för den här gången och invänta bönan. Vi hörs! Kram.


12 februari

Idag är jag ledig. Har inlett dagen med en sovmorgon och nu ska jag få något i magen. Tänkte fortsätta dagen med en springtur i det fina vädret för att sedan se vad resten av dagen har att erbjuda.

Ha en fin söndag! Kramar.


11 februari

I torsdags var jag som sagt ledig. Jag skulle ju ha varit ledig ända fram till tisdag nu men det blev ändrade planer eftersom Madde har gått och blivit sjuk. Det är mycket förkylningar och sjuka som går nu så jag hoppas att jag slipper åka på något. Jag tycker att jag redan har haft mitt för i år.

Igår hade jag en effektiv dag. Började med att jag och Totte åkte och tränade, det fick bli biceps och triceps. Sedan gjorde jag några ärenden på stan innan jag skjutsade Viktor till bussen då han skulle åka på bortamatcher. Jobb 14-19 efter det och direkt efter jobbet bjöds det på mat hemma hos Marris och Thomas. Det var riktigt god mat i form av potatis och lax gjord i ugn med kräftstjärtar och annat gott. Ska ta receptet på det någon dag.

Idag har jag sovit ut och det kommer att bli jobb ikväll också, 15-21. Det är ju bra med lite extratimmar när man kommer vara borta och bränna en del pengar i Thailand. I torsdags var det sex veckor kvar till vi åker och tiden bara rusar iväg. Snart ligger vi där på playan och steker i hettan.

Nu ska jag försöka se vampire innan jag ska kila på jobbet. Hoppas att ni får en bra helg! :) Kramar.



9 februari

Torsdag och jag har inlett min långledighet. Nu jobbar jag inte förrän på tisdag nästa gång och det känns riktigt skönt. Om Madde inte är pigg kommer jag kanske att jobba lite imorgon och på lördag men det visar sig imorgon. Blir det så är det ju inte hela världen, det är ju trots allt extrapengar i så fall.

Idag har jag tränat, ätit lunch med Jossi och Sanna. Kvällen spenderade jag med Cilla. Hela dagen har varit bra på alla sätt och vis. Den kommer snart att avslutas med lite mys och one tree hill innan det blir till att sova riktigt gott.

Imorgon blir det träning och sedan lite ärenden på stan. På kvällen ska jag och Totte till Marris och Thomas för lite mat och trevligt sällskap. Det var ett tag sedan så det ska bli riktigt mysigt.

Helgen kommer nog mest att bestå av mys och bra umgänge. Kanske lite träning på söndag också.

Nu ska jag kila. Ha det så bra! Kramar.

8 februari

Det var några dagar som det var riktigt kallt ute. I lördagsnatt när jag körde hem var det 27 minusgrader och det var långt ifrån skönt kan jag meddela.

Helgen bestod av jobb, lite festligheter och mys. Bio och bastu blev det på söndagen och det var riktigt härligt. Vi såg "en gång i Phuket" och jag tycker att den var riktigt rolig.

Tänk att om drygt 6 veckor är det min tur att åka och njuta av Thailand. Jag ser verkligen fram emot resan och tror att det blir tre fantastiska veckor.

I övrigt består mitt liv av träning, jobb och socialt umgänge. Fullt upp hela tiden och det känns som att tiden springer iväg. Men som det sägs så går tiden snabbt när man har roligt.

Idag tar jag dock en vilodag från träning och nu ska jag snart gå och jobba sista dagen innan en fem dagar lång ledighet. Då lär det däremot bli lite gym.

Hoppas att allt är bra med er! Kramar.



3 februari

Sorry för dålig update på senaste. Mitt liv består just nu av jobb, träning och fina människor. Det finns alltså inte så mycket tid över för att sitta här och dega. Allt flyter på bra helt enkelt och jag känner mig till freds med det mesta, visst låter det rätt awesome?

Ikväll blev det dock en kväll med lite egentid. Jobbade 15-21 och har nu sett det senaste vampire-avsnittet. Jag har inte ens hunnit med att se alla serier som jag brukar den här veckan och då har man rätt mycket att göra måste jag säga. Imorgon blir det uppstining tidigt (som typ alla andra dagar dagar den här veckan) och jobb 9-16.

På kvällen imorgon vankas det trevligheter och jag tänker hålla mig nykter. Det räckte bra med det som blev förra helgen och man kan ha roligt i alla fall. Dessutom ska jag vara på jobbet klockan elva på söndag så det känns inte som att det är värt det. Skönt att vara körbar också och kunna ta sig hem precis när man vill.

Nu ska jag ta och krypa till kojs. Hoppas att ni får en bra helg för det tänker jag ha! Kramar.


RSS 2.0