Hemma

Snacka om att jag har varit på en otroligt skön resa. Sällskapet var perfekt och vädret var nästintill perfekt.

Första dagen när vi kommit fram till hotellet var vi rätt slut båda två. Att vädret var lite dåligt gjorde väl inte något bättre heller, men vi bestämde oss för att gå och göra Hamam. Snacka om att det var fantastiskt. Det var bastu, peeling, skummassage, ansiktsmask och helkroppsmassage, för ynka 225 kr styck. Det var faktiskt hur underbart som helst och man kände sig fasen som en ny människa efteråt.

Hur som helst så fortsatte resten av veckan med bra väder, vilket innebar en massa solande och badande vid havet. Det var helt perfekt för vi behövde bara kliva utanför hotellet så var vi typ på stranden. Så det var väl det vi gjorde mestadels av dagarna, solade och badade, slappade som bara den.

På tisdagen åkte vi ut på en båttur också, som bara innehöll sol och bad. Nu kanske vissa undrar om jag klarade mig från att bli sjösjuk, tro det eller ej men det gjorde jag! Nog för att jag köpte åksjuketabletter, men det räknas inte dit. Jag klarade mig från att bli åksjuk och det var en bra resa. Skönt att göra något sådant också.

Fick frågan av mamma om vi hade varit osams något och det svaret var enkelt. Inte ens en diskussion under hela resan och som mamma drog av den slutsatsen - där har du nog en riktig vän. Men det har jag ju vetat sedan länge att det är, en bästa vän.

Men jag måste då säga att så mycket som jag har skrattat den senaste veckan, så mycket har jag inte skrattat på väldigt länge. Herregud alltså! Det är fan helt underbart hur gott man kan må under en hel vecka. Det är inte konstigt att man längtar tillbaka redan.

Måste jag skriva vad vi skrattade mest åt också .. ? Det sparar jag nog till en annan gång. Men vissa blir kanske inte förvånade när jag säger att det var jag som stod för den underhållningen, när vi skrattade så vi knappt fick åt oss någon luft, även om det kanske inte var riktigt medveten underhållning .. Jag skrattar bara jag tänker på det, lovar att jag ska berätta senare någon gång :D

Kom av mig tack vare ett viktigt samtal, som var lätt värt att ha nu. Men det känns att man typ sovit tre timmar på nu 41 timmar??? Snacka om att det låter liiite, inte konstigt att man känner sig lite seg. Nu ska jag ta och sova, vi får dra det där roliga någon annan dag gott folk.

Längtar till imorgonkväll när jag har jobbat klart, då blir det feeeeeeeeest med väldigt trevliga tjejer alltså! Det blir nog hur bra som helst!

Sov gott! Natti.

BYYYYYYYYYE

Gott folk, nu tänker jag faktiskt skita i det här och dra till Turkiet. Om typ 8 timmar sitter vi på planet och det känns himla bra måste jag säga. Jag tror att det kommer att bli en riktig kanonvecka och sällskapet är inte att klaga på heller. Så nu ska jag varva ner lite, bädda in i sängen, packa ner det sista och sedan försöka dejta John Blund, även om det kommer bli svårt i natt, men det är värt ett försök.

Ha det så bra här hemma, för vi ska ha det förjävla bra alltså :D Ses nästa fredag, puss!

Tisdag

Nu har jag jobbat klart de dagarna jag skulle jobba innan vi åker! :D Sjukt skönt det känns att bara kunna packa och så nu de sista dagarna och spela match imorgon innan man far. Har en träning på torsdagkväll också, så den ska jag väl också vara med på. På ett sätt är det bra, då slipper jag ha sån himla resfeber just då.

Hur som helst så vet jag inte vad det tar åt mig när jag ska åka bort. Skulle kolla vad jag skulle ta med mig för kläder nu när vi far. Så börjar jag plocka i garderoben, till slut ligger hela garderobinnehållet på sängen, i tusen olika högar. Slängde en sopsäck nu igen, vilket kanske var nyttigt. Jag menar, de kläder som man tänker att man kanske kommer att använda någon gång framöver, de brukar man faktikst ändå inte ha använt när man städar garderoben nästa gång. Skönt i alla fall att ha städat ur den och att ha lite koll på var man har alla kläder.

Nu återstår det att städa rummet - dammtorka, dammsuga och torka golven. Ska även bädda rent innan vi far tänkte jag. Snacka om skönt att ha renbäddat när man kommer hem och städat med för den delen.

Men ska ta och umgås lite nu, fick besök =) Vi hörs. Hejs.

Söndag

Igår kväll blev det en mysig kväll med mysiga tjejer. Fick ju skjuts av en trevlig kille med, så har nog inte speciellt mycket att klaga på. Kvällen blev rätt lugn och det bjöds på en del skratt, kändes himla skönt.

Jag har så otroligt bra vänner så det finns inte. Mer än så behöver man faktiskt inte.

Bara 5 dagar till vi åker till Turkiet. Snacka om att jag längtar. Inte bry sig om någonting, inte känna någon press eller passa någon tid överhuvudtaget. Ja, man måste väl passa frukost och middag, men förutom det, ingenting alls. Får bara hoppas att det där jävla askmolnet håller sig borta.

Nu ska jag ta och städa av, äta något och sedan ska jag faktiskt ta mig tid att åka ut till minneslunden. Jag har inte varit där på hur länge som helst, kanske därför det är lite upp och ner ibland, vad vet jag. Det är ju värt att testa i alla fall.

Sticker inte under stolen med att det är en massa funderingar som vandrat runt i mitt huvud på senaste. Ibland känns det som att man inte ens känner sig själv och då kan man ju undra om man gör det egentligen.

Nu ska jag kila. Vi hörs! Hej.

Fredag

Snacka om att jag har varit dålig på att skriva på senaste, men vad gör det egentligen. Det tyder väl mest på att jag har annat att göra än att sitta här.

Hur som helst kom mamma och pappa hem i onsdags. De hade haft det bra och man fick lite råd inför sin egen resa. Solen är tydligen väldigt het där, så det blir till att smörja in sig en del, i alla fall jag, om jag inte vill se ut som en kräfta eller något när jag kommer hem.

Jag och Jossi var till Birsta en sväng i onsdags. Jag fick med mig nån bikini hem och några andra smågrejer till resan. Snacka om att det känns nära nu, tiden har ju gått hur snabbt som helst. Om en vecka den här tiden sitter vi på planet liksom, helt sjukt.

Har jobbat en hel del när mamma och pappa varit borta sen har jag mest umgåtts. Tränat har man ju också gjort. Det har liksom funnits saker att göra, så det har inte varit någon nöd på den fronten i alla fall.

Nu ska jag ta och fika lite. Sedan blir det jobb 14-19 och träning direkt efter det. Kommer väl hem runt elva någon gång och då blir det till att sova för att orka kliva upp imorgon och jobba 9-15. Känns bra att det bara är fem dagar kvar för mig att jobba innan vi far.

11-16 blir det på söndag och efter det blir det till att kika på fotboll om vädret tillåter. Storasyrran ska ju lira match igen, klockan 17.

Nu ska jag fika, vi hörs!

Onsdag

Idag är det bara två veckor till vi spelar våran första match i serien. Helt sjukt vad tiden går snabbt. Höga kusten borta är det då.

Om man funderar lite mer så betyder det att det är två veckor kvar till Turkiet på fredag, woho. Alltså jag längtar så himla mycket varje dag nu. Inte konstigt när man kollar på vad det är för väder där jämfört med här, onsdag - Kemer, 27 grader och strålande sol, snacka om! Mamma och pappa är ju i Turkiet nu redan, med jobbet, fast de är ju i Side, men jag antar att de också har fint väder, det är de värda.

Igår började jag dagen med att vara på jobbet från kvart över åtta till kvart i tio. Efter det gick jag hem och vilade lite, sedan blev det jobb 13-19 också. Men det gick bra och tiden gick snabbare än väntat. När jag kommit hem kom Jossi hit, och sisJossi var redan här, så vi kikade på oth och sedan kikade jag och Jossi på mer. Vi skrev även en liten packningslista, nog för att vi säkert missade en heel del. Mer än två veckor kvar och vi skriver en lista, jösses. Men det är bra att planera, mycket bra. Bjöds även på en massage, inte heller helt fel. Jag är nog lite bortskämd ändå.

För övrigt gjorde jag ju något helt korkat igår, men det är ju bara jag som lyckas med någott sånt. Stod och skulle betala något på jobbet, så står jag och fipplar med kortet, så tappar jag det i springan mellan diskarna till kassan. Det blev ett himla jobb för att få fram det vill jag lova. Tur att Lasse är så bra! Han fick ju fram det som tur var, men ett gott skratt fick man sig och man kan ju hoppas att det här var den allvarligaste händelsen som kommer att hända medan mamma och pappa är borta.

Måste köpa en bikini. Det är nog inte så noga, men det måste i alla fall fixas. Sedan skulle jag ju behöva lämna in min andra telefon på lagning också, som jag tänkt göra i ett x antal veckor. Kanske får ta en tur till stan imorgon, eftersom det inte blev av idag. sisJossi skulle vara hos tandläkarn tjugo i nio och jag kände mig inte så sugen att kliva upp och följa då. Så kanske att det blir en sväng imorgon istället, vi får se.

Har nog inte så mycket mer att skriva faktiskt. Jag har helt fantastiska människor runt omkring mig och jag är nöjd med det. Nu kommer snart sis hem igen, vi ska käka lite lunch och sedan blir det jobb igen, 12-19. Vi hörs!

Måndag

Igår var jag segare än segast kan jag säga. Jag kände mig fasen segare än när jag är bakis, helt utan anledning. Hur som helst har helgen bestått av middag i fredags, jobb och mys i lördags, övernattning hos Jossi och jobb söndag.

Idag är jag ledig. Har hunnit vara hos kiropraktorn, förhoppningsvis för sista gången om det inte dyker upp något mer eller inte går till sig. Sedan har jag och mamma varit och solat, eftersom det såklart skulle bli molnigt när vi skulle hem igen.

Resten av dagen ska jag ägna åt att städa, ta reda på kläder och sedan träna. Träning mellan åtta och tio ikväll, det blir nog bra.

Har inte så mycket mer att säga. Mamma och pappa åker till Turkiet imorgon, så det blir den del att göra, hålla ställningarna liksom. Det kommer nog att gå bra. Sedan när de har kommit hem är det typ bara en vecka till jag åker, fy fasen vad skönt det ska bli.

Nu ska jag greja, hejs!

RSS 2.0