21 år.

Det är väl inte direkt något man går runt och skryter med känns det som. Ska jag säga något positivt med att fylla 21 .. näe, just det, glömde att det inte finns något speciellt. Efter 20 går det bara utför säger de, kanske har de rätt!

Nämen nu ska vi inte vara så. Jag kommer att få tårta och en härlig dag i alla fall. Ska jobba 15-21, men det är det faktiskt värt, när jag kommer att vara ledig från och med torsdag till och med måndag efter det. Känns skönt med lite ledigt, det är rätt körigt på jobbet nu faktiskt. Tårta blir det ändå inte med nära och kära idag, utan det blir på fredag istället, så då känns det som att det är lugnt.

Sedan till helgen firas det rejält! Längtar som fasen. Carro lillhjärtat Jonsson fyller ju 18 på fredag också, så vi drar tre flugor i samma smäll och firar allihopa. Förväntningarna är höga från alla håll, så det kan väl inte bli annat än grymt!? Längtar som tusan i alla fall!

Har haft problem med foten/hälen, så blev behandlad av massageterapeuten både i måndags och igår men nu känns det lite bättre. Stod över träningen igår och satsar på att träna imorgon istället, det känns bättre eftersom det är match på lördag.

Så när jag fick en ledig kväll passade jag på att vara med bästis som åker bort idag. Det blev god mat och fotboll på det. En himla massa skratt blev det ju också, vet inte hur längesen det var jag skrattade så mycket. Det kan kanske bero på att båda var himla trött, men det var härligt :)

Nu ska jag ta och kliva upp och göra mig klar. Ska in till stan och fixa lite grejer med Carro, sedan blir det till att handla till på lördag. Efter det blir det som sagt jobb. Men någon tårta ska det såklart hinnas med, det går ju inte att missa tårta!

Vi hörs och ses gott folk! Kram!


Skönaste vinsten hittills den här säsongen

Jag måste bara skriva det. Vi kommer till ängevallen, utan någon endaste avbytare beger vi oss mot Sidensjö för att möta Sidensjö/Nätra/KB65. Väl framme värmer vi upp och matchen drar igång. Efter knappt en minut dunkar dom in 1-0 och man började fundera vad det var frågan om. Sen krigar alla tjejer hela matchen! Det sker en rätt stor catfight på plan, har aldrig varit med om något liknande. 2 röda kort, ett för vardera lagen leder det till. Snacka om att min bästis kan tända till, haha :D

Hur som helst fortsätter matchen. Vi sätter 1-1 när det kanske återstår en kvart. Så blir Carro Jonsson kapad några minuter senare, och vi får straff. Jag får lägga och det blir mål, 2-1 och det blev också slutresultatet. Snacka om att det var skönt! Med tanke på hur fult de spelade och att vi kom dit med den tunna trupp vi hade idag och vinner med 2-1, det är grymt!

Nu har nog många tjejer rätt mycket krämpor. Ska bli skönt med lite vila nu över midsommar och sedan komma igen efter det. En match kvar, nästa helg, den tredje, hemma mot Bollsta. Sedan blir det uppehåll och det känns som att det behövs för att alla ska bli ihoplappade.

Hur som helst, skönaste vinsten på läääänge, tror nästan att det är den skönaste vinsten jag har varit med om. Nu efteråt känns det som att det var värt att ge bort jobbet idag, faktiskt.

Imorgon är jag ledig. Ska till optikern halv 12, sedan far jag och Carro ner till Birsta en sväng. Efter det blir det nog att städa en hel del, har lite att städa och det kan ju vara skönt att få bort det när man är ledig. Ska även sätta om mina tomatplantor som jag fick, de har ju växt så in i norden! Jag är kanske inte så dålig på att sköta växter ändå? hehe.

Nu ska jag avnjuta lite gott att tugga på innan jag lägger mig. Ha det bra gott folk! Sov gott. Natti =)

Snart natti!

Haha alltså jag är så sjukt dålig på att skriva nu, ber om ursäkt för det. Hur som helst så hade jag en bra helg. Kalasande både fredag och lördag, så får det faktiskt vara ibland! :) '

I fredags jobbade jag 14-19. Skulle ha kollat på fotboll då, men regnet förstörde så otroligt så det blev ingen match, dessutom blev våran match inställd på lördagen. Då blev det till att fara ut till Camilla på fest, vilket var väldigt trevligt :)

I lördags blev det till att ligga i sängen mer än halva dagen innan det var dags för mer kalansande. Det blev återigen en trevlig kväll tack vare trevligt folk och spel som spelades.

Jag kan inte sluta le när jag tänker på hur fina människor jag har runtomkring mig, det är helt fantastiskt. Jag känner mig lyckligt lottad, helt enkelt, det känns fint!

Nu ska jag ta och sova. Måste sluta med att vara uppe halva nätterna nu, det tyder fasen bara på något dåligt, i alla fall när det är såhär och jag egentligen inte gör någonting fast jag är vaken! Det blir sova och ladda för match imorgon.

Sedan ska jag avsluta med att säga att jag längtar till tredje juli, det kommer bli sjukt nice :D

Vi hörs people! Natti :)

Söndag

Här sitter jag och skriver inlägg typ en gång i veckan. Fattar inte ens varför jag har en blogg överhuvudtaget. Trots det är det några rackare som fortsätter att vara in varje dag, undra hur det kommer sig.

Hur som helst så går dagarna så himla snabbt nu. Förstår inte att det är mitten av Juni nu och att nästan halva året har gått redan. Det kändes inte alls som att det var längesen det var jul och nyår, faktiskt. Det känns som att sommaren kommer att vara över lika snabbt som den har börjat, det är vansinne.

Helgen har också gått snabbt. I fredags var det mys med tjejerna hemma hos Katarina. Vi gjorde hemmagjord pizza och den blev verkligen hur god som helst! Till efterrätt var det jordgubbar och glass, inte fy skam det heller måste jag säga. Jordgubbar är fasen en stor del av sommaren. Efter det drogs det igång med spel och hur mycket skrattades det inte på en skala? Jag har alltid så himla kul med mina tjejer.

Igår var det jobb 9-16 som gällde. På kvällen bar det av till Nolle, där kvällen återigen spenderades med helt fantastiska vänner. Spel spelades såklart och vilka vann? Jag och låret såklart! Nämen, nu ska man inte vara sån, men vi vann faktiskt, den satt fint! Efter det blev det en tur ner på stan innan det bar av hemåt för att sova.

Jag har faktiskt blivit bättre på att inte sova bort halva dagarna. Nog för att jag vaknade jävligt sent idag, men det var ett undantag Det känns typ som att jag inte kan sova så himla länge längre och det är faktiskt skönt, för man hinner med så mycket mer om man kliver upp skapligt. Bara för det skulle det inte förvåna mig om jag sov bort halva dagen imorgon med. Tänkte låta bli att ställa någon klocka eftersom jag är ledig, men sen slog det mig att det kanske inte är så smart, ifall man skulle sova allt för länge, så ska nog ställa den i alla fall.

Imorgon är jag ju ledig som sagt. Då ska jag ta och städa och bädda rent. Sedan ska jag faktiskt ta det lugnt och på kvällen är det träning 19-21. Känns fasen som att jag är rätt duktig på att hålla ordning ändå, sjukt mycket bättre än innan vi gjorde om mitt rum. Men är det inte konstigt, att när man har städat, så är det tamefan stökigt dagen efter igen? Måste nog bli ändring på det.

Gud vad jag skriver. Nu orkar jag fan inte skriva mer. Så hoppas att ni sover gott! Vi hörs. HEJ!


 




Söndag

Igår hade vi match borta mot Arnäs. Det var inte det roligaste att åka därifrån med första förlusten den här säsongen och 3-0 i baken, men det var så det blev. Ingen bra match och då kan det gå sådär.

Hur som helst blev kvällen lyckad och det tackar jag mina underbara vänner för. Snacka om att jag har fina människor runtomkring mig. Det är så skönt att kunna vara precis som man är och vara omtyckt för det. En massa skratt och en del gott att dricka fullbordade kvällen. Det blir nog många fler såna kvällar framöver i sommar.

Jag har bestämt att det här ska bli den bästa sommaren på länge. Förhoppningsvis blir det fint väder och jag tänker bara göra det jag vill och tillbringa tid med de jag tycker om och ligger mig varmt och hjärtat! Jag har en bra känsla.

Sedan att man inte förstår sig på vissa ibland, det är ju också som det är. Jag vet inte alls och jag tänker försöka att inte lägga ner så himla mycket energi på det heller, det löser sig till slut, det brukar det alltid göra.

Nu jobbar jag imorgon och tisdag, sedan är jag ledig ons-fre, jobbar helgen och sedan ledig måndag igen. Känns faktiskt väldigt skönt!

Längtar dock tillbaka utomlands, så bra som man mått under en hel vecka i streck var det längesen jag gjorde, underbart. Kanske får det bli någon fler tripp? Det visar sig.

Nu ska jag ta och plocka undan lite och sedan göra någon nytta. Hörs!


En bild säger mer än tusen ord ;)

Tisdag

Just nu känns det som att man knappt har varit borta. Det känns definitivt inte att det bara var i fredags som vi kom hem. Men man får glädjas åt att det var en himla bra resa och längta till nästa resa, för jag tänker faktiskt åka igen, när är väl dock inte bestämt.

Det jobbades i helgen. I lördagskväll blev det även en del festande, som kanske blev lite för mycket ändå. Men trots detta var jag på jobbet klockan 11 på söndagen och jobbade mitt pass fram till klockan 16, så det var ju hellugnt.

Igår var det jobb och träning på det. Imorgon är det match som gäller, första hemmamatchen och den spelas mot Junsele. Klockan 19 är det avspark och jag hoppas att det blir hyffsat väder, hatar när det regnar.

För övrigt blir jag lite förbannad på mig själv. Nu ska fasen tavlan och hyllorna upp! Ska se om jag kan få lite hjälp med det, kanske i helgen när jag ändå är ledig. Det vore ju bra att få det gjort, de har ju liksom bara stått där i hörnet i över ett halvår, herregud.

Sedan slog jag sönder en av mina ljuslyktor imorse, när jag skulle plocka lite på rummet. Det var väl kanske inte så roligt, men jag hade tre av den sorten, så jag överlever säkert ändå.

Nu ska jag ta och städa på rummet, ta reda på tvätt och sedan blir det jobb 15-21. Är ledig imorgon och det ska bli himla skönt.

Ha det bra! Hej.

RSS 2.0