20 april

Inga bilder har kommit upp här ännu. Ska jag vara ärlig så har de inte kommit upp någonstans. Jag har varken haft tid eller ork att ta tag i det utan det har varit en hel del annat på kartan. Får väl se om jag kanske kan slänga in några imorgon eller så, men jag lovar ingenting.

Idag är det sista jobbdagen innan helgen. Mamma och pappa åker till Turkiet imorgon. Trots att jag har varit borta tre veckor så är jag ändå rätt avundsjuk och skulle kunna åka igen på direkten. Idag har jag varit hemma i en vecka, men det känns som fler än så.

14-19 är det som gäller idag och efter det ska jag in till stan för att se på fotboll. HFF har hemmapremiär ikväll och det känns som en bra sysselsättning för kvällen. Den här dagen känns dock rätt lång. Har varit vaken sedan sju och hunnit med både tandläkarbesök och lite träning.

Nu ska jag börja göra mig klar för jobbet. Vi hörs! Kramar.

16 april

Jag ser att statistiken har ökat de senaste dagarna, vilket innebär att jag kanske borde ha skrivit något nu sedan jag kom hem från Thailand. Så här kommer ett inlägg så ni vet att jag är hemma.

Resan har varit bra på många sätt och vis. Man skulle kunna säga att den har varit bra på alla sätt och vis förutom tsunamivarningen bland annat. Nu slapp vi en tsunamivåg men att sitta och vänta i bergen fyra timmar är kanske inte något man helst gör en kväll i Thailand. Nu gick allt bra och vi åkte hem dagen efter jordskalvet och det kändes rätt lagom. Det hade kanske inte varit så roligt om man hade haft en vecka kvar efter den händelsen.

Bilder har vi tagit ganska mycket utav, men jag har inte tid att lägga in de just nu. Ska kika på det senare så kanske jag slänger in några under dagen. Det är riktigt fint på vissa ställen där borta, helt otroligt faktiskt. Jag fick absolut mersmak av att vara där och kan trots allt tänka mig att åka tillbaka dit någon gång i framtiden.

Sällskapet har varit helt underbart. Alla är så otroligt snälla, omtänksamma och fantastiska så det går inte att beskriva. Jag är lite fascinerad över hur så många olika människor kan komma överens och gå ihop tre veckor i rad, utan några konstigheter alls.

Fick besök av bönan några dagar också. Det var riktigt trevligt det också, trots vissa saker som kanske kunde ha haft en annan utgång. Fem dagar blev det innan vi särade på oss och mitt sällskap åkte till Koh Ngai och Jossi vidare till PhiPhi för att möta upp Linnéa igen.

Kort och gott har vi haft det helt underbart. God mat, gott att dricka, fantastiskt väder och många, många glada stunder. Även fast man inte tror det på förhand så går tre veckor väldigt snabbt, nästan för snabbt. Men som man alltid säger - tiden går snabbt när man har roligt.

Nu ska jag fixa lite med andra saker. Sköt om er så länge! Kramar.

RSS 2.0