22 maj



"No matter how serious life gets,
you still gotta have that one person
you can be completely stupid with"

- Bästa vän.

21 maj

Jag har insett att jag vill köpa bil. Svårt att veta ändå vad man ska köpa för någon osv. Man vill inte förhasta sig heller. Nu ska jag försöka spara så mycket som möjligt framöver så får vi se vad det blir för något sen. Jag har alltid varit inne på saab, men sedan de gick i konkurs känns det som att jag har dissat den tanken en aning.

Efter att ha köpt bil är jag nog sugen på att flytta hemifrån. Det är nog dags. Nu har jag gjort mycket jag vill och sådär. Rest, provat plugga och en del annat. Det är ju bra att ha mål här i livet och det är bara att försöka nå dem så snabbt som möjligt då.

Har jobbat kväll idag igen. På åtta dagar har jag jobbat kväll sex. Det ska bli skönt att jobba två morgonpass (imorgon och tisdag) innan jag är ledig torsdag och fredag.

Nu blir det lite tv. Sköt om er. Kramar

20 maj

Snart är maj också till ända och sommarvärmen har inte dykt upp ännu. Tro när den ska behaga sig att komma hit till norr då. I Stockholm har de tydligen haft riktigt härligt väder idag, varmt och skönt. Får hoppas att den kommande veckan blir bättre än den här har varit, som de har lovat.

Nu har jag bara tre jobbdagar kvar innan jag får ett par dagar ledigt. Det ska bli skönt kan jag meddela. Då har jag jobbat sexton dagar i streck och det känns ju.

Igår var vi på lite partaj. Jag och Cilla åkte dock hem då det var dags för krogen. Jag var så trött så det kändes ovärt att betala in sig på krogen och vara där ett par timmar när man inte alls var speciellt pepp för det. Så att komma hem strax efter tolv och lägga sig i sängen var inte helt fel.

Tog en redig sovmorgon imorse och jobbade ikväll. Nu är det lite egentid framför tvn som gäller innan det är dags att sova igen. Ska träna imorgon, hade tänkt gym först men det verkar som att det kanske blir lite springning. Jag hatar ju egentligen att springa, men jag måste ju bättra på min kondition betydligt.

Nu ska jag slappa vidare. Sköt om er! Kramar.


17 maj

Det är redan torsdag och snart är det helg igen.

Syrran åkte på ryggskott igen. Det är synd om stackarn som ska ha så himla problem med ryggen trots att vi inte ens har fyllt 23 ännu. Egentligen skulle jag ha varit ledig igår och idag, men jobbade hennes pass. Dessutom ska jag jobba extra i helgen med eftersom Lasse är bortrest, men jag klagar inte. Det är alltid bra med lite extra.

Idag började dagen med fotbollsmatch. Förlust blev det, men trots det var stämningen betydligt mycket bättre idag än den har varit tidigare. Idag kändes det ändå helt okej att vara på planen. Vi fick en hel del skador, så många fick bita ihop när det hade tagit slut på avbytare, men trots krämpor kämpade alla på till slutsignalen - roligt att se.

Nu ska jag faktiskt ta och sova. Måste försöka ta tag i gymmandet. Har inte varit dit sedan jag gjorde illa mig på matchen förra tisdagen. Det är nog på tiden att man tar tag i det igen. Känns att både axel och fot skulle behöva mer rehab. Men funderar på att ta tag i det först till veckan och bara fokusera på annat nu.

Sköt om er! Kramar.


Thailand


Koh Lanta


























Koh Ngai










Railay Beach













Enjoy.

2 maj

Oj oj oj.. Vad dålig jag är på att skriva här. Sanningen är den att jag har så mycket annat i livet som tar upp tid så jag hinner inte riktigt skriva här.

Det är allt från jobb och träning till pojkvän och vänner. Ofta är det fullt upp vilket är roligt och det känns att man lever livet till fullo.

Kan därför inte garantera att det blir så mycket förbättring här, men det kan helt plötsligt bli så jag kommer in i ett stim och skriver rätt ofta igen.

Men nu vet ni att jag mår bra och att allt flyter på, precis som det ska.

Vi får se helt enkelt :) lite bilder från Thailand borde jag absolut fixa dock, så vi får se när det blir av.

Sköt om er så länge! :) kramar


RSS 2.0