Snart natti

Nu ska jag alldeles snart sova. Ska sluta vara uppe så sent och gå och lägga mig i tid. Visst att man kan sova ut på dagarna, men för det behöver man ändå sova på nätterna. Det är väl ändå inge kul att vara uppe själv, mitt i natten mot en måndag. Nej, nu ska det bli ändring på detta.

Men visst har man svårt att sova ibland. Tankar snurrar runt, man funderar över saker som man gjort och inte gjort, saker man borde göra och inte borde göra. Man funderar på allt mellan himmel och jord. Men det är inte alltid det är så heller, ibland somnar man som en stock på en gång, vilket brukar vara det skönaste.

I natt tror jag det blir en kväll då jag somnar direkt. Jag hoppas i alla fall det. Ska jobba 7 timmar imorgon, vilket är helt okej. Jobbar lite med Jossi och lite med Madde, det blir nog kanon. Sedan ska jag nog bara ta det lugnt, vänta på att mamma och pappa kommer hem. De har varit bortresta sedan igårkväll, så det är ju inte så länge de har varit borta, men ändå alltid skönast att de är hemma.

Igår så var jag ledig. Så jag gjorde inte så himla mycket på dagen faktiskt. På kvällen var jag i alla fall med Josefine. Vi såg på både Robinson och Portugal-Sverige. Snacka om att det lär vara en mardröm för gruppen som bor i träsket i Robinson. De andra fick ju bo på sandstrand, det såg en aning bättre ut. Portugal-Sverige vet jag inte riktigt vad jag ska säga om. Jag tycker i alla fall att Portugal rullade boll riktigt bra stundtals och att Sverige kan vara nöjd med en poäng. Dock har svenskarna försvaret att tacka för detta, speciellt så var Majstorovic grymt bra. I övrigt hade jag otroligt bra sällskap, bättre vän kan man leta efter. 

På tisdag har vi teori med laget och på fredag är det träning. På söndag är det också träning men då jobbar jag förmiddag, så då kommer jag inte att kunna vara med. Men man får försöka se det så, att man inte kan vara med jämt.  Jag är lite sugen på att börja använda nya fotbollsskorna, men det nöter så himla mycket på underlaget vi tränar på nere i NCC. Men vi får se, man måste ju använda de någon gång, annars blir det ju inge bra framöver heller.

Innan jag stänger av måste jag bara säga att jag har världens bästa familj och världens bästa vänner. Tack, utan er är jag ingenting. Nu är det dags att borsta tänderna och krypa i säng. Sov gott! Natti.



Mmm, inte helt fel alltså.

Lördag

Idag är det lördag och det var tänkt att vi skulle åka till Birsta. Men vädret är inte direkt kanon, det snöar .. Jag tycker att det kan vara slut på allt snöande och att våren kan få komma. Jag är så otroligt less på snön nu så det finns inte.

Igår var det träning nere i NCC. Dåligt humör hela dagen men det kändes ändå rätt okej på träningen. Allt kan ju absolut bli bättre och jag ska jobba lite mer på min kondition tänkte jag. Har alltid haft lite taskig kondis, så nu är det verkligen dags att bli ännu bättre, det går åt rätt håll.  Foten och knät känns helt okej idag. Det kommer nog bli skitbra tillslut.

Vi fick även vårat representationsställ igår. Riktigt snyggt om jag får säga det själv. Piké tröja och overall. Träningsoverallen skulle snart komma också, blir riktigt bra det här. Det känns liksom .. lyxigt? Det känns verkligen bra när en tränare satsar så enormt på ett lag.

Kvällen avslutades med minikrogen och trevligt sällskap. Nyttigt prat och lite mindre viktigt prat. Sedan skjutsade jag hem lite folk och hämtade lillasyrran hos en kompis. När jag kom hem var det dags för att sova, men det tog sin tid, pga en viss anledning. Man kan bli galen helt enkelt.

Imorgon åker de som kan till paradisbadet. Det var många från laget som inte kunde pga jobb och sjukdomar. Det hade ju varit roligt att följa med, men jag jobbar kväll, så för mig går det inte. Men det kommer fler gånger, som alltid.

Nu ska jag avrunda. Vad som händer idag får tiden utvisa. Hejs



Inte så tokig alltsåååå

Torsdag

Idag har jag storstädat mitt rum, bäddat rent och varit och tränat. Tänk att jag alltid skjuter så otroligt länge på att städa. Nu ska jag verkligen försöka hålla ordning, det blir ju trots allt mindre att städa då. Men det är så himla lätt att stöka ner utan att man egentligen inte tänker på det. Man slänger lite kläder här och lite grejer där och helt plöstligt är det världens kaos igen.

Var förbi hos Madde och Jörgen en sväng innan jag åkte och tränade. Syrran bjussade på bullar som hon bakade igår och saft, inte helt fel alltså. När jag väl ska ge mig av till gymmet så inser jag att jag har glömt mitt träningskort. Det blir lätt så av farten, jag bytte väska och glömde kortet i den andra. Men det löste sig ändå, snäll dam på badhuset idag.

Nu tänkte jag bädda in det sista i sängen, sedan ... ja något lär jag väl göra i alla fall. Ibland är det skönt att bara vara för sig själv. Man behöver inte tänka på någon annan utan man kan bara tänka på sig själv och ta itu med tankar och saker man behöver ta itu med.

Hejs!

Onsdag

Idag är det onsdag och det blir ett kort inlägg.

Åt lunch imorse med Jossi och Sanna, sedan har jag jobbat kväll och här är jag nu.

Tänkte bara säga grattis till de jag känner som fyller år idag och grattis till körkortet Josefine.

Det var allt, hejs.

Tisdag

Idag jobbade jag förmiddag, 10-16. Rätt skönt pass faktiskt, upp skapligt också har man kvällen fri. Nog för att jag bara kommer att slappa nu, med oth och gossip girl, men i alla fall. Funderade nästan om jag skulle åka på gymmet en stund, men jag tror att jag låter bli, känner att jag inte har orken just nu.

Nu tänker jag i alla fall verkligen jobba på att bli bra i fot och så vidare. Jag måste helt enkelt bli bra. Ingen panik, för jag vet att allt kommer lösa sig. Men när man vill något väldigt mycket vill man att det ska ske på en gång, precis nu. Men jag ska ta det lugnt, inte stressa, för allt tar sin tid och allt kommer att bli så bra så. Dock är det lite drygt att massera och så själv, hade varit skönt om man hade någon som gjorde det åt en, hehe.

Gud vad seg jag var på att skriva idag känner jag. Har suttit med det här fönstret öppet i säkert en halvtimme om inte mer. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Funderade nästan på om man skulle åka och sola. Vore rätt skönt faktiskt. Kanske ska slå två flugor i en smäll och träna och sola, det vore ju helt okej. Men jag vet inte, känner jag mig själv rätt blir det väl inget utav det, hehe.

Ne, vi hörs! Hejs!


Lördag

Just nu sitter jag här och funderar över om det är något vettigt som jag kan tänka mig att skriva. Det är klart att det alltid finns vettiga saker att skriva, men det är lätt att man flyger iväg lite från ämnet liksom.

Det är rätt ofta jag kan sitta och filosofera för sig själv. Det spelar ingen större roll vad det är om eller var man har fått det ifrån, det kan vara rätt skönt att fundera ändå.

Just nu är det väl mest tankar om hur otroligt korkade och elaka människor kan vara. Att hålla på att sprida rykten och prata en massa skit, det känns som att det är på en väldigt låg nivå. Varför kan man bara inte ägna sig åt sitt eget och strunta i vad andra håller på med liksom.

Förut hade jag ständigt brytt mig om att folk pratar en massa skit. Men nu känner jag att jag inte orkar göra det. Man vet vad som är sant och inte, sen vad de andra tror och fantiserar om är upp till dem. Så ni som håller på att snacka en massa om allt och alla, ska veta att det inte kommer bita på mig, eller oss kanske jag ska säga. Laget kommer hålla ihop och det är inte ens lönt att försöka ändra på det.

Nu ska jag nog sova. Ska jobba lite imorgon, sen kanske man ska passa på att städa. Natti.




Torsdag

Dagen har väl varit helt okej. Vore dumt att klaga. Har suttit och njutit lite av solen på förmiddagen och ikväll har jag jobbat.

Har en del träningsvärk i vaderna idag kan jag säga. Roligt att känna hur det är imorgon då, hehe. Imorgon ska jag i alla fall jobba lite, sedan är det dags för träning. Det är nere i NCC imorgon och det blir nog rätt nice.

Sedan kan jag bara säga att folk är bra roliga. När de inte har något att säga om sitt eget liv måste de prata om andras. Men jag säger det .. prata på ni, vi vet vad som är sant.

Till helgen blir det till att säga hejdå till Emma som åker tillbaka till Norge och mysa lite. Sedan blir det förmodligen paradisbadet med laget på söndag, vore riktigt roligt.

Vi hörs!

Tisdag

Dagarna bara rullar förbi. Tiden går nästan otäckt snabbt nu tycker jag.

Idag har jag i alla fall varit och ätit lunch med Sanna, Emma och Jossi. Efter det var vi och handlade lite och nu ikväll har jag jobbat. Allt gick bra idag tycker jag, inga större krångel eller problem.

Kikade över schemat lite grann inför de kommande veckorna. Ser faktiskt helt okej ut om jag får säga det själv. Ska nog gå och ordna så man kan träna mycket osv, det måste det göra. Fotbollen är så mycket för mig just nu, så himla roligt.

Nu ska jag snart göra övningarna för knät och se Gossip girl. Oth kom ju idag också, det var helt okej.

Vi hörs!

Hej och hå

Snart läggdags. Håller på att göra mina övningar för knät bara, sen ska jag borsta tänderna och krypa till kojs. Det är träning imorgon och då tänker jag vara fit.

Kvällen har varit mysig och lugn. Lite melodifestival, tårta och en massa prat. Det känns som att Emma och Katti har varit hemma hela tiden nu när man väl träffar dem, men Katti åker tillbaka till Norge imorgon igen. Emma stannar till nästa helg tror jag att det var. Sedan passade vi på att åka förbi Jörgens födelsedagsfest och de verkade ha det väldigt trevligt.

Men jag kan inte begripa att folk inte kan släppa saker och ting. Att man ska hålla på att älta samma sak om och om igen. Det blir ingen skillnad av det hela, jag tror i alla fall inte det. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men jag blir nästan lika besviken varje gång. En känsla säger att det är bra och en att det är dåligt och innerst inne vet jag att det är den dåliga som överväger.

Näe, nu ska jag stänga ner innan det blir ett allt för hatiskt inlägg. Ses.

Lördag

Idag är det en lugn dag än så länge. Ikväll ska vi gratta Emma som fyller 20 imorgon, wiie! Sedan blir det kanske att kika förbi på Jörgens födelsedagsfest med, vilket det säkert också skulle vara roligt. Vi får se vad som händer, det blir i alla fall mysigt att träffa Emma igen som inte har varit hemma på ett bra tag.

Igårkväll var det träning, det gick väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag vet inte vad det var för fel, men något stort kändes det som. Skitsamma, det kommer nya tillfällen då man kan göra bättre ifrån sig, man kan som sagt alltid bli bättre. Kvällen avrundades med minikrogen med Jossi, Malin och en hel del skratt, det var riktigt trevligt.

Imorgon är det träning igen. Klockan 11 börjar den och det ska väl inte vara några problem att komma upp till den. Doktorn ringde för övrigt igår och alla prover var bra, så det är väl bara att ta igen sig som gäller. Han trodde det kunde vara årstiden eller all snö som gjorde att jag var såhär, lite lustigt, men samtidigt gillar jag inte mörka tider och mycket snö heller, så vem vet.

På måndag börjar jag jobba igen. Känns bra att tjäna lite pengar och så vidare. Sedan allt med fotbollen och jobb som krockar kommer att lösa sig på ett eller annat vis, jag tror att det kommer att bli bra. Jag längtar i alla fall grymt mycket till sommarn just nu .. varmare tider, sol och underbara fotboll.

Nu ska jag kila, ha det!

Hoho

Klockan är rätt mycket och jag ligger just nu i sängen. Både jag och Jossi fick varsin ny mascara av mamma idag, vattenfast. Skitbra tyckte vi. Nu innan jag la mig skulle jag ta bort den och jag undrar fortfarande hur tålig en mascara kan vara. Snacka om envis. Jag försökte med både det ena och det andra och trots detta fick jag inte bort allt. Jag menar, hur kan den vara så tålig att den står emot sån där eye makeup-remover plus en massa andra försök. Jösses, men den var bra i alla fall. Får se om Jossi kom på något annat knep än de jag försökte med.

Nu kan jag skratta åt mig själv. Här ligger jag och jag inleder mitt inlägg med att skriva om mascara. Snacka om att inte ha något vettigt att skriva om. Jag är faktiskt inte så fjollig som jag låter.

Imorgon ska jag bege mig in till stan tror jag. Funderar på att köpa Twilight-böckerna. Har hört att de är väldigt bra och även fast jag inte är den som läser massa böcker så kanske dessa är något för mig. Filmen var grymt bra enligt min mening, men som vanligt så är ju smaken som baken - delad.

Imorgonkväll är det träning och det känns skitkul. Satt mina "90 grader" ikväll och det gick bättre än jag trodde att det skulle göra. Möjligtvis känner jag av det lite imorgon, men det får man ta itu med då. Träningen är ju rätt sent imorgon, men jag tycker inte att det gör så mycket. Visst, mitt på dagen kan man känna sig en aning omotiverad, men när vi väl samlas och ska köra igång så taggar man till på en gång. Det är sen vi började med det här nya laget, som jag verkligen känner att det är roligt att gå och träna och spela fotboll igen, glöd liksom.

Ja, shame on me som inte åkte på gymmet idag. Istället var jag, Jossi och Katarina och bowlade. Riktigt roligt faktiskt, även fast jag bara kom tvåa. Jossi vann .. kul för henne ..

Näe nu ska jag avrunda och lägga mig och sova. God natt med er!

Torsdag

Låååååååång sovmorgon och onyttig lunch. Faktiskt inte så dålig start på dagen om jag ska vara ärlig. Nu har nästan det mesta av dagen gått och kvällen är på ingång. Fast det är klart man måste få ha riktigt slappa dagar också.

Funderar dock på att åka på gymmet en stund. Vore rätt skönt. Har inte orkat vara där något på senaste tiden eftersom jag varit så trött osv, så idag kanske det vore på sin plats att man gjorde någon nytta. Madde var väl och åkte skidor imorse, men det är väl värt att fråga henne i alla fall, kanske är hon också på.

Snäll-Ralf ringde för en stund sen. Undrade hur det var med min fot/mitt ben. Det känns ju faktiskt rätt bra, så det går framåt. Det är inte alltid man har en tränare som värnar om ens så bästa som han gör, skitbra. Dessutom ska jag utöka tiderna när jag gör övningarna för knät. Ska nu sitta "90 grader" i 60 sekunder istället för 45. Vi får väl se hur det går med det, hehe.

Just nu ligger jag och lyssnar på musik. Spotify är ett bra program må jag säga. Det är skönt att kunna slappna av och bara fundera över saker och ting. Men man ska inte fundera allt för mycket, så det blir åt det negativa hållet. Som just nu funderar jag och är ändå glad, det blir så jobbigt om man funderar och allt blir negativt och deppigt.

Sedan undrar jag dock varför vissa människor måste lägga sig i andras liv. Inte för att det är någon som gör det nu för min del, som jag märker av i alla fall. Men vissa kan verkligen inte låta bli att ägna sig åt andras liv och jag undrar om det beror på att de inte är nöjd med sitt eget, who knows. Störande som fan kan jag tycka att det är. Visst om man är nyfiken och undrar saker, men att man pratar och snackar skit om andras liv är otroligt störande.

Nu ska jag kolla över mitt schema för kommande veckor och ta mig i kragen och bege mig till gymmet. Ha en bra kväll!



Mm, snart så !




Onsdag

Igår var jag till farbror doktorn. Tog lite prover osv och var dit igen för ytterligare ett prov. Skulle få svar den här veckan. Jag antar att det inte är något speciellt utan att jag helt enkelt är grymt trött och slut eftersom jag känner att jag kan slappna av nu när jag är ledig. Innan när mamma och pappa var i Thailand, så jobbade vi, tog hand om hemmet, hunden, lillasyrran och tränade. Då hade man liksom fullt upp och nu gör man nästan ingenting förutom träningen.

Ikväll var det träning och det kändes faktiskt bra. Hälen kändes helt okej, knät fungerade och ja, det kändes bara bra helt enkelt. Känns som sagt alltid lika roligt att vara med laget och träna, man trivs skitbra helt enkelt. Man är medveten om att folk snackar skit om laget osv, men vi vet vad som händer och vi vet vad vi håller på med, de andra får tro vad de vill. Jag tänker i alla fall inte ägna mig åt skitsnack.

Till helgen ska jag träna (roligt). Sedan ska vi gratta Emma på 20-årsdagen också, vilket också säkert blir riktigt roligt. Sedan ska jag jobba en utav dagarna också, vilken det blir har vi inte riktigt bestämt än. Men det är ingen big deal ändå, kommer kunna träna både fredag och söndag i vilket fall som helst.

Sedan blir allt inte alltid som man har tänkt sig. Man kan inte fortsätta med något som man inte känner fungerar på det sättet, då får man försöka på något annat vis helt enkelt. Men som vanligt så brukar allting ordna sig, vilket jag tror det här också gör.

Nu ska jag i alla fall bege mig mot sängen. Kanske blir det en gympass imorgon, det vore rätt nice.  Natti

Tisdag

Livet rullar vidare.

Jag mår rätt bra, kroppen mår rätt bra och jag ska testa träna imorgon. Det känns bra när man får vara med laget och får träna, kan träna kanske jag ska säga. Man blir så mycket gladare då. Det är ju värt ett försök, fungerar det inte så gör det inte och det får man tas med då.

Nu ska jag kika lite på tv och ta det lugnt, hejs.


Alltid ..

Alltid denna jävla uppförsbacke. Är det inte det ena så är det det andra. Sjukt värdelöst. Natti.

Onsdag

Idag är det onsdag och det är en dålig dag. Har mått dåligt hela dagen så jag kunde inte ens vara med och träna. Jag vet inte riktigt vad det är, men jag ringde sjukhuset och någon läkare skulle ringa upp mig på måndag morgon. Är i alla fall trött nästan hela tiden, känns som man inte orkar göra någonting. Men det mesta brukar lösa sig till slut.

Jag var i alla fall in till stan och kikade på träningen. Man brukar bli på bättre humör när man är där och jag blev det idag med. Men nu är jag hemma igen och tar det lugnt. Har tagit en dusch och ska slänga mig i soffan tänkte jag. När tvn inte är ockuperad så kan man kanske kika på lite fotboll.

Nu ska jag i alla fall göra i ordning en kopp te, vila och bli pigg. Hejs!

RSS 2.0