Turkiiiiiet

Yes! Imorgon är det dags för Turkiet. Känns riktigt skönt faktiskt. Hoppas att det väder som har varit där de senaste dagarna kommer att hålla i sig våran vecka också. 27 grader och strålande sol, det tackar jag inte nej till. Speciellt inte när det har blivit så jävla kallt här hemma. Usch.

Skolan känns faktiskt relativt lugn. Visst kanske det blir lite att läsa igen och så, men det är det definitivt värt. Även att jag kommer sakna mina vänner så otroligt mycket här hemma.
Samtidigt ska det bli skönt att släppa allt här hemma ett litet tag, slippa stressen dagarna i ända.

Nu blir det sova för att sedan kliva upp och packa det sista och gå sista skoldagen innan avresan. 18.55 går plant och det känns kul att Anton också åker imorgon och kommer att bo nära oss. Ganska lustigt sammanträffande enligt min åsikt.

Ha det bra här hemma! Jag kommer hem den 26:e. Puss bye!

Trååk

Seriöst, även fast historian inte känns direkt jobbig så tycker jag att den känns så grymt tråkig. Matten känns ganska bra, men när man inte förstår känns det helt hopplöst. Är lite smått orolig för att jag ska missa hur mycket som helst i bland annat matte och fysik när jag åker till Turkiet. Vi fick i alla fall inte ledigt de 5 dagarna som vi frågade om, skolledningen sa ifrån .. tack för det. Mina mentorer har i alla fall fixat så jag och Jossi är ledig torsdag och fredag, så det är bara 3 dagar vi får hitta på nåt annat med, tack så mycket för det.

Tränade för första gången på 2 veckor idag. Kändes aningen tufft med tanke på att jag har haft magbesvär i flera dagar, men jag fixade hela träningen, vilket känns kanon. Nu är det träning imorgon och på torsdag, sen är det dags för sista matchen på söndag. Kom på att jag jobbar i helgen, vilket betyder att jag måste försöka byta bort min söndag, eftersom det är bortamatch och den börjar klockan 15. Jag som i vanliga fall brukar jobba 10-14 på söndagar gör att det kan bli en aning tajt, faktiskt omöjligt. Så det måste fixas.

Annars har jag inte så mycket att säga, förutom att jag har världens bästa och mysigaste vänner. Det är ni som får mig att orka dagarna. Puss på er!

skola

Skolaskolaskolaskola, läxaläxaläxa. Det är typ det enda som snurrar i huvudet just nu. Har ingen ork att skriva nåt speciellt, mer än att jag är så otroligt glad att jag åker till Turkiet snart. Skönt med lite avslappning. Nog för att jag kommer sakna alla här hemma som en tok, som vanligt när jag åker bort. Men de finns alltid kvar när jag kommer hem och det är det som känns så otroligt skönt!

Slutar klockan 11 imorgon. Skitskönt! Två lektioner, nämligen historia och matte, vilket inte känns helt hopplöst.

Nu blir det sängen! Natti.

WIE

Jag är fortfarande jätteförkyld, men jag är lycklig ändå. Det har varit min jobbarhelg = skitbra med pengar. Jag har hunnit träffa Pernilla, Paula och Petra = underbart. Vi vann med 2-0 idag = mest bäst. Så otroligt skönt att hålla nollan! Nu stannar vi kvar i division fyra dessutom. Det är underbart med tanke på att det är ett sammarbete på g med 92:erna nästa år. Nu kanske det blir som vi har tänkt liksom, verkligen king.

Nästa helg är det speluppehåll för att sedan spela den sista matchen den 16:e september. Det är bra att det är vila nästa helg, för mitt finger mår verkligen inte bra. Måste nog till sjukhuset och röntga och så imorgon för att se så det inte är nåt allvarligt. Jag tror dock att det bara är en rejäl stukning, men det är bäst att  ta det säkra före det osäkra. Det är liksom dubbelt så tjockt som det andra pekfingret nästan och alldeles knallblått, speciellt på insidan. Jobbigt att det är högerhanden dessutom, inte så lätt att skriva då om man är högerhänt. Men vad gör man inte för laget liksom.

Näe, nu är det snart läggdags. Imorgon börjar allvaret med alla riktiga lektioner. Historia först på tur, känns skitbra, eller inte. Men det är bara att kämpa på, snart bara 2 veckor till utlandsresan, så man vet ju vad man har att se fram emot - värme och sool, mhm. Bara förkylningen släpper tror jag att det kommer att kännas bättre, man är så slut annars.

Aja, mina vänner är världens bästa. Det bevisar de gång på gång och fotbollstjejerna - outstanding.

Hörs! Puss hej


RSS 2.0