Resfeber

Hej, nu sitter jag här och har en hel del resfeber. Jag har inte packat än, men har ändå lagt fram det mesta så det kommer väl att gå snabbt. Ska bort på affärn en snabbis tänkte jag och köpa lite grejer som ska med. Det känns som att tiden går väldigt fort nu. När vi bokade resan kändes det som att det var rätt länge till vi skulle åka, men nu är det liksom imorgon. Den här tiden imorgon sitter vi på planet. Snacka om skönt det ska bli, hoppas på grymt bra väder hela veckan.

I vilket fall som helst så är mina planer för dagen att packa allt, städa det sista på rummet och sedan jobba. Börjar jobba klockan tre, så jag jobbar alltså kväll. Men för mig gör det faktiskt inget just nu, det är sista passet innan jag åker och då får det vara vilket pass som helst. Ikväll när jag kommer hem lär det väl bli till att lägga sig nästan på en gång så man orkar upp imorgonbitti. Jossi ska skjutsa mig och mamma till Midlanda, så det kommer nog att gå smidigt.

För övrigt läste jag nyss aspans resedagbok. Han verkade inte ha det lite lyxigt och resan verkade ha gått fint, så det känns ju bra. Thailand är absolut ett ställe som jag också ska åka till, någon gång. Tänk att åka dit och vara där flera veckor, snacka om underbart det skulle vara. Man blir inte mindre avundsjuk av att mina föräldrar planerar en resa till Thailand i början av nästa år, det blir deras andra gång som de åker dit.

Det känns dock surt att man inte alltid räcker till. Det finns saker som man skulle ha behövt hjälpt till med under tiden man är borta, men det är sånt man får ta. Man kan inte vara mer än människa, alltså kan man inte vara på fler än ett ställe samtidigt. Det mesta brukar trots allt lösa sig i alla fall, så jag hoppas att det gör det den här gången också.

Håller på att ladda ner OTH och Gossip Girl just nu. De är snart klara och jag ska väl kika på dem innan jag gör det absolut sista rycket och går till jobbet. Sen när jag väl kommer hem från Turkiet har jag två program av varje att kika på, det kommer att bli nice.

Ja, nu ska jag inte tråka på något mer. Men lär inte heller skriva något mer innan jag åker. Ni får ha det så bra här hemma, för det tänker jag absolut ha i Turkiet! See you.



Söndag

Det mesta med den här dagen har väl varit mindre bra. Klev upp skapligt, risigt väder, det var nästan så man blåste bort när man klev utanför dörren. Började i alla fall dagen med att bädda rent i sängen, ska bli riktigt skönt att lägga sig där ikväll. Sedan åkte jag och Josefine och handlade på coop och det mesta gick väl bra. Dock funderar man på hur otrevlig man får vara på en skala, om man ska ha ett sånt jobb borde man väl ändå vara lite mer serviceinriktad och trevlig, det är i alla fall vad jag tycker.

Efter det skyndade vi hem igen. Då fick vi reda på att det blivit lite strul pga sjukdom på jobbet. Lite lätt irriterad blev man, det kan inte vara så svårt att lyfta luren och slå en pling tycker jag. Nu blev det bara stress och Jossi fick skynda och byta om och gå ner och jobba. Jag passade på att ta ut hunden på en promenad i skogen så hon fick springa av sig lite, jag tror att hon var rätt nöjd efter det. Skönt det med tanke på att hon var rätt busig innan, förmodligen pga busvädret.

Vid klockan 18 kom Lasse och bytte av Jossi. Han skulle jobba de sista timmarna så att jag och Jossi kunde gå på bio med Sanna som det var bestämt. Snäll-Lasse, han ställer verkligen alltid upp. Vi brukar kalla honom för plastis och det är nästan som det är. Han tar hand om oss när mamma och pappa är borta, man vet att det bara är att höra av sig om det är något liksom. Riktigt bra.

Jag tycker att filmen vi såg var bra. Faktiskt rolig och underhållande. Dock är det inget jag rekommenderar för de som har bögfobi, om det nu finns en massa som har det. Men bra var den i alla fall och bra sällskap hade man också, så det fanns nog inget att klaga på faktiskt. Patrik 1,5 hette den för den som inte visste vad jag pratade om.

Sedan nu ikväll åkte jag och Jossi ner och hämtade pappa på midlanda. Han har varit på Gotland på någon konferensresa. Så när vi satt där och väntade på att han skulle komma ut från flygplatsen kände jag att det började pirra lite i magen, därifrån åker jag om bara ett par - tre dagar liksom. Resfebern ökade för ett ögonblick men nu är jag rätt lugn igen. Det som stressar mig just nu är att jag inte ens har börjat packa och att jag behöver städa. Men jag tar itu med det de här två dagarna innan jag åker, hinner med lite grann innan jag börjar jobba. Pappa hade i vilket fall som helst haft det bra, men fullt upp hela tiden, ingen avslappning där inte.

Nu är jag i alla fall hemma, sitter och kikar lite på tv. Pratar med lite trevligt folk på msn och mår allmänt gott. Hard to believe efter vissa människors insats. Men jag är nöjd, förut hade det känts som min dag hade varit på väg att gå under, men nu känns det liksom helt okej, vet inte riktigt varför, det tar sig med åren kanske? (haha).

Näe, ska kika vidare och prata vidare. Vi hörs!



Snart så!


Helg

Nu är det helg och jag har jobbat hela dagen. Imorgon är jag ledig och då ska jag städa och börja packa. Ska även hinna med att handla och sedan ska jag gå på bio på kvällen också. Det blir till att se Patrik 1,5, den verkar riktigt nice. Förhoppningsvis får man sig ett gott skratt, det sägs ju att goda skratt förlänger livet.

Skulle försöka träffa lite folk innan jag åker. Igår blev det inte så, idag blev det definitivt inte så, men imorgon blir det nog så i alla fall. Men jag har förståelse om man har bestämt nåt och personen i fråga senare kommer på att den inte kan ses. Man har mycket att göra och det är sånt man får acceptera. Vad är det för mening om att gnälla att den andre inte har tid, ingenting blir bättre för det. Man får väl uppskatta de stunderna man kan ses istället. Skitsnack är inget man borde ägna sig åt.

Igårkväll var jag och Jossi förresten en sväng till Danne Jakobsson som fyllde 18. Det var väl trevligt det med. Men jag säger bara det att om blickar kunde döda, då hade nog många varit döda vid det här laget.

På onsdags är det dags att åka. Jobbar kväll måndag och tisdag och det känns som att tiden bara kommer svischa förbi så är det onsdag. Det ska bli riktigt skönt faktiskt. Jag hoppas bara att det är fint väder den veckan jag är borta, annars känns det lite bortkastat. Sedan när jag kommer hem jobbar jag ett par dagar så åker jag och Jossi upp till Madde i Umeå, vet inte om jag sagt det förut också. Trevligt blir det nog i vilket fall som helst.

Nu ska jag äta lite gott och se på tv. Vi hörs! Hejja


Kort

Idag ska jag vara kort och säga att fotbollstjejerna är de bästa. Både tjejerna och ledarna har gjort fotbollstiden så otroligt roligt, känns otroligt att allt kommer att splittras nu. Vi får se om man känner sig villig att fortsätta kommande säsong, just nu ska jag bara ta ett break. Tack som .... ja, fan! Det har varit flera underbara år.

Kvällen har varit nice. Var med Jossi, Emma, Katti och Laura. De tre sistnämnda drar ju till Norge på fredag. De kommer vara där nästan ett år om det blir som det är tänkt. Klart man kommer att sakna dem men de måste få prova på. Hemma finns ju alltid kvar liksom. Bara massa prat blev det och det kändes otroligt bra.

Nu ska jag ta och sova. En ny dag imorgon med nya tag. Sov gott!

Sjukt

Jag hade en så otroligt sjuk dröm i natt. Så sjuk att jag inte ens kan nämna personerna i fråga. I vilket fall som helst drömde jag att vi höll på att ta studenten och att flera begått självmord på grund av att två personer hade fått dem att göra det. Det om något var läskigt. Jag förstår bara inte var alla drömmar kommer ifrån, vissa är så otroligt sjuka så man begriper inte hur de dök upp. Det som var mindre konstigt var väl att du var där, som så många gånger förut och att det var du som tog hand om mig just då. Det verkar som att det aldrig tar slut, gubben.

Sov ut skapligt idag innan jag skulle börja jobba. Jobbade med Jossi idag så det gick snabbt och smärtfritt. Efter jobbet gick jag hem och såg slutet på hockeyn. MoDo vann, det var väl bra gjort. Känns inte direkt som jag är så engagerad i hockeyn längre, men det kanske kommer ju längre säsongen lider. Sedan slog jag igång OTH vilket var bra som vanligt och därefter Gossip Girl som var sjukt som vanligt. Efter det kikade jag på kvällens idol och längtar redan efter morgondagens.

Imorgon är jag ledig. Får väl se vad man hittar på. På kvällen ska vi i alla fall ha avslutning med fotbollslaget. Det skulle tydligen bjudas på middag och så vidare. Det känns som det kommer att bli en riktigt lyckad avslutning, trots att det samtidigt känns som den kommer att bli sorglig. Allt kommer inte fortsätta som det en gång alltid har gjort. Efter det ska jag och Jossi umgås med Emma, Katti och Laura. De far ju till Norge på fredag, känns lite sorgligt, men de kommer nog att få det bra.

Imorgon, onsdag, är det en vecka till jag och mamma åker. Blev lite fundersam idag när jag pratade med mamma och det visade sig att det stått om vårat hotell i tidningen igår. Vi ringde upp resebolaget och de sa att alla problem skulle vara lösta och det kändes bra, nu slipper man oroa sig. Ska ta och införskaffa lite nödvändiga saker inför resan, men det får jag göra på fredag förmiddag innan jobbet.

Nu ska jag ta och sova. Sov gott allihopa för det tänker jag göra! Natti.


Helg

Den här helgen har väl varit bra. I fredags jobbade jag till fem. Dock blev jag kvar längre och fick greja lite, en tant som tappat plånboken (igen) och vi fick leta den och sedan fick vi skjutsa hem henne eftersom sista bussen hade gått. Så efter det var det nice att komma hem och äta, klockan var väl runt halv sju då. Efter middagen åkte jag till Pernilla, vi såg på film och åt kladdkaka, väldig god må jag säga.

Igår var det jobb. Sedan kommer jag faktiskt inte riktigt ihåg vad jag gjorde. Såg på hockeyn lite grann, MoDo-Södertälje. Nåt mer speciellt gjorde jag väl inte direkt. Var så otroligt trött så jag tog det bara lugnt och det blev en rätt tidig sänggång med.

Idag klev jag upp och jobbade igen. Hade fixat så jag kunde gå tidigare till matchen mot BIK. Den matchen kan man ju inte klaga på från våran sida. Inte direkt schysst spel hela tiden men vi kämpade på och stod upp. Vi ledde med 1-0 i halvlek, sedan fick de oturligt in 1-1 genom ett självmål från oss. Någon minut efter det stänkte Carro J in 1-2 och det kändes kanon. Efter det kom även 1-3 genom ett mål som ingen först förstod var sant, ingen fattade riktigt vad som hände för bollen låg helt plötsligt i mål. Sedan reducerade de till 2-3 och sedan fick vi fastställa resultatet 2-4. Säga vad man vill så var det en skön match att vinna även fast de redan var klar för div 3. Jag gillar mitt lag, man kämpar på och ställer upp för varann, det är så det ska vara. Känns skönt att vi avslutade säsongen på ett så pass bra sätt.

Nu är jag faktiskt riktigt trött. Tror att jag snart ska lägga mig och sova. Det är alltid skönt att sova, det är bland det bästa jag vet. Trots det känns det som att man sover för lite. Man borde egentligen sova mer än man gör, i alla fall jag. Så nu ska jag ta och släcka både tv och dator och lägga mig. Sov gott allihopa! Vi hörs.


Wie!

Imorse vaknade jag av att något bankade och knakade utanför fönstret. Det var inget att oroa sig för, det var ju "bara" snickarna som hade börjat riva balkongen för att göra om denna. Lite drygt kändes det i alla fall, trodde aldrig att jag skulle somna om, men det gjorde jag en liten stund.

Sedan klev jag upp, ringde det där samtalet som jag skulle göra och det gick bra. Efter det städade jag det jag lovat mamma att städa, med gott resultat. Nog för att jag borde ha städat mitt rum också, men en annan dag. Sedan lovade jag pappa att åka och handla, det var inte lite som skulle handlas till macken inte. Men det gick bra, förvånandsvärt bra att handla så pass mycket själv. När jag sedan kom hem igen passade jag på att skriva ihop ett brev som jag också har skjutit upp, men nu är det klart och jag ska lägga det på lådan imorgon.

Det var inte pjåkigt vad jag hann med innan jobbet tycker jag. Jag jobbade kväll och på eftermiddagen blev det en massa folk, nog lite pga att det var lite strul med det ena och andra. Men allt löste sig och allt gick bra, så det finns inget att klaga på idag inte.

Jossi kom hem idag också. Snacka om kul att se henne och present fick jag med, tack för det. Brun och fin, ljus i håret och allt är hon. Men jag är lite avis att hon blev så pass brun, men jag får väl pressa för att försöka komma ikapp. Jag och mamma åker ju snart. 13 dagar kvar. Vi har till och med bokat resan och allt. 1 oktober bär det av till Turkiet och hotellet verkar hur fint och bra som helst. 50 meter till stranden ungefär, så det finns väl inte mycket att klaga på. Det är en bit till centrum men det går ju bussar och finns säkert lite affärer i närheten också. Det skönaste av allt är nog att vi ska åka från Midlanda. Snacka om skönt att slippa flyga från Stockholm, för när man väl är på väg hem så kommer man hem nästan direkt. Det är nästan så att man landar hemma.

Nu ska jag ta och lägga mig. Man kanske vaknar till ljudet av en borrmaskin eller hammare imorgon också, eh, nice. Sleep tight!



Vi ses där.


psssst!!
Dagens bästa låt för min smak är Coldplay - Violet Hill, enjoy!!


Turkiet?

Yes, vi har suttit och spanat lite nu ikväll. Jag vill ha så bra väder som möjligt när vi åker. Otroligt nog trodde jag att det skulle vara bäst i typ Tunisien, men icke. Det visade sig att det skulle vara bättre i Turkiet, eller att det åtminstone brukar vara det. Så har suttit och kikat lite nu, hittade rätt bra hotell till inte så tokiga priser. Det blir ju förstås mer med tillägg, men det orkar jag inte kolla så noga på nu utan vi kanske får göra det imorgon istället.

Idag har jag jobbat hela dagen. Känns som man inte gör så mycket annat just nu. Nog för att jag fortfarande är krasslig och kanske inte hade kunnat träna ändå. Säga vad man vill så är det alltid bra med pengar, det spelar ingen roll vad det gäller. Pengar kanske inte gör en lycklig, men de hjälper i alla fall en på traven. Man kan unna sig saker då och då som man inte hade kunnat unna sig annars.

Igår slog jag igång oth till att börja med. Snacka om sorgligt avsnitt, men samtidigt bra. Är ändå glad att jag såg det avsnittet först och att jag sedan såg gossip girl. Det kändes inte alls lika allvarligt i gossip girl och man kunde slappna av lite mer, istället för att nästan sitta och böla för sig själv till oth. Hade inte varit helt fel med lite sällskap, hehe.

Imorgon jobbar jag kväll. Men jag har i alla fall ordnat så att jag och Jossi hinner gå tidigare från jobbet på söndag, så att vi hinner in i skaplig tid till matchen på söndag. Lär väl bli världens grismatch som alla andra derbymatcher. Men det är sista matchen och det är bara att köra på. Man kan bara göra sitt bästa, mer kan man inte göra.

Annars så jobbar jag hela helgen. Vet inte när jag är ledig nästa gång. Känns som det är en evighet till dess i alla fall. På fredag kväll får vi se vad som händer, finns ju lite planer men man vet ju aldrig hur det blir som. I övrigt ska jag nog mest ta det lugnt på mina lediga stunder.

Hade planer om att åka upp till Umeå och hälsa på syster nästa helg. Det är min "lediga" helg då. Men så blev jag påmind idag att jag faktiskt inte är ledig. Det är så att pappa ska åka till Gotland över helgen, så jag lovade att ställa upp och jobba lite extra, likaså gjorde Jossi. Men det tycker jag är mer än rättvist eftersom jag och mamma ska resa bort en vecka också, plus att Jossi redan ha varit. Snacka om glad jag blev då hon ringde när de hade landat. Wiiiie kändes det. Sen är det ju så att Umeå förhoppningsvis ligger kvar, var skulle det annars ha tagit vägen? - ha, ha.

Näe, nu ska jag ta och avrunda den här kvällen. Måste stiga upp skapligt imorgon och ringa något samtal. Sedan har jag lovat mamma att hjälpa till att städa lite nere (det behövs), i alla fall på vissa avdelningar. När jag nyss skrev städa så slog det mig, återigen, att jag måste städa mitt rum ordentligt med. Det får väl kanske bli på lördag efter jobbet. Well, nu ska jag kila. Men ha det fint! Hejs.

Ps. Kikade på lite bilder och hittade detta.

Tjejerna!!!!!!

Wiiie

Jag mår bra, riktigt bra. Nog för att jag är lite förkyld men det gör mig ingenting just för stunden. Det känns som att det mesta går bra nu faktiskt och det är bara två veckor kvar till semester. Var det blir vet jag ju inte riktigt än, men jag och mamma kom överens om att vi nog ska boka bara ett par dagar innan. Det är ju bara att bestämma en dag vi ska åka och gå in och boka ett par dagar innan så hittar man säkert nåt bra och billigt. Men för det kan man ju hålla utkik lite då och då iaf.

Imorgon flyger Jossi och Viktor hem. Har faktiskt saknat henne en hel del måste jag säga. Det är nåt väldigt väldigt speciellt att ha en tvillingsyster. Det är svårt att förklara och det är säkert svårt att förstå, men så är det liksom. Jag kan ju tänka mig att hon har blivit rätt brun, vore kul att se vem som är brunast när jag också har varit utomlands.

Jobbet idag har i alla fall gått bra. Finns nog inget att klaga på. Jobbade nästan hela dagen, så jag har inte gjort mycket annat än att kika lite på tv och så vidare nu. Snacka om nice att inte ha några läxor eller något längre, när man slutat jobba så har man det liksom. Så nu har jag två avsnitt väntande på mig, ett oth-avsnitt och ett gossip girl. Ska väl slå igång snart så det inte blir så sent.

Jag hade inte tänkt att skriva så mycket mer nu. Ibland blir det långt och ibland blir det kort, så är det. Men ha det fint. Hejja.



New week

Idag (söndag) hade vi hemmamatch mog MG83. Jag spelade inte eftersom jag inte är direkt fräsch från min förkylning ännu. Jag hoppas dock att jag blir frisk nu snart. Vi vann i vilket fall som helst med 3-0, men det kunde ha rullat in lite fler bollar. Men vinst och tre poäng är ju ändå det mesta man kan få, så vi får vara nöjda ändå. Kan dock säga att det absolut inte var samma lag som vi mötte i början av den här säsongen. De som spelade idag var något bättre.

Min lediga helg har använts till lite fotboll och till att försöka bli frisk. Första har väl varit helt okej, men tillfrisknandet har väl inte gått hundra. Men det känns ändå som att jag är på bättringsvägen och det vore ju inte fy skam om man blev frisk inom ett par dagar.

På onsdag kommer Josefine hem. Snacka om avundsjuk jag är. Värme och sol, dock hade de haft lite taskigt väder idag, men det är väl sånt man får acceptera. De får förhoppningsvis bra väder imorgon igen. Nu är det inte heller så länge till jag och mamma åker. Drygt två veckor, vi har dock inte bestämt var än, men vi ska nog kika in på resebyrån för att spana lite och se vad de har att erbjuda.

Annars ska jag väl mest jobba den här veckan. Blir jag mer frisk kommer det säkert bli lite träning och så också. Förhoppningsvis kommer jag också att kunna spela matchen som är på söndag, derby mot BIK. Det blir sista matchen för säsongen och det vore ju dumt att missa den. De har vunnit serien, men matchen är som vilken match som helst.

Känslan av att bara sitta och smila framför datorn när man pratar med någon är enorm. Jag gör nästan alltid det när jag pratar med vissa. Den känslan är enorm, för man känner verkligen att människorna gör en glad. Så fort man klickar upp fönstret ler man bara för att det är så, det är grymt liksom.

Ska försöka åka upp till umeå nu någon helg. Ska hälsa på syster och kanske någon annan. Jag har inte riktigt bestämt mig än, men det känns som att det är ett måste. Ja, tiden får väl visa vad som kommer att ske. Nu tänkte jag i alla fall bege mig mot sängen, sömn brukar vara den bästa medicinen.

God natt!

Längtan

Alla ha väl någon gång en längtan efter något. Just nu har jag en längtan efter värme och semester. Josefine och Viktor åkte till Tunisien idag, fick ett sms för ett tag sen att de var framme och att alla hade gått bra. Hon passade också på att lägga till att det var 32 grader, nice syrran.

Just nu sitter jag här. Kikar runt lite på resor. Jag och mamma ska åka om drygt tre veckor. Snacka om att jag längtar. Till en början funderade vi kanske på att åka till Grekland, men det känns rätt avlägset nu. Ska vi åka så ska vi trots allt vara nästan helt säker på att vi får bra väder. Tunisien låter väl som ett bra alternativ för oss också. Jag hittade någon resa i början av oktober, som kanske skulle passa, men vi får avvakta lite till och se om något annat dyker upp.

Idag klev jag upp och tränade lite. Missar träningarna den här veckan eftersom jag jobbar kväll. Men huvudsaken att man tränar, så löser sig resten. Vi har bara två matcher kvar den här säsongen. På söndag möter vi MG83 hemma och nästa helg är det derby mot Bondsjöhöjden, borta. Vi får väl se hur det går, men förhoppningsvis går det bra.

På jobbet idag fick jag ett oväntat besök. Helena tittade in och det var inte igår. Det blir rätt långt mellan gångerna men snacka om att jag tycker om henne. Även om man inte hörts av eller setts på ett tag så vet man ändå att hon alltid finns där när man behöver henne och det är precis som vanligt när man väl ses, det är vad jag kallar en riktig vän.  

I helgen är jag ledig. Snacka om skönt. Schemat är ganska fullspäckat nu eftersom Josefine är borta och eftersom jag kommer att åka sedan. Men att vara ledig två dagar nu, lördag och söndag, uppskattar jag verkligen. På lördag tror jag att jag ska gå upp och kika på seriefinalen för 93:erna, också det ett derby mot Bondsjöhöjden. Det blir spännande. Jag hade också tänkt hinna med att städa ordentligt och resterande tid får vi se hur jag tillbringar. Det dyker förmodligen upp något som det brukar.

Igår kom det andra avsnittet på sjätte säsongen av one tree hill. Som jag sa förut så är jag nog bereonde. Snacka om engagerad man kan vara över en tv-serie. Men det är kul och jag gillar verkligen serien, så varför inte liksom. Jag längtar redan till nästa vecka då det kommer ett nytt program. Sen slog det mig också att det här kanske är sista säsongen, det kan man ju aldrig veta. Men jag hoppas att det kommer fler och fler, det är väl så det är, begäret är svårt att stoppa. Det låter väl helt sinnessjukt, men jag kan faktiskt med samvete säga att jag inte är den enda som nördar serien hela tiden, ni andra kan ju också känna er träffade.

Storasyster ringde igår. Hon flyttade ju till Umeå nu för att börja plugga juridik. Starkt jobbat säger jag bara. I vilket fall som helst så började vi prata om vad jag kanske kunde tänka mig att plugga till. Jag sa att polis faktiskt kanske vore något. Då peppade hon mig att jag skulle anmäla mig innan måndag så att jag kan skriva högskoleprovet nu i höst. Högskoleprovet räcker ju trots allt fem år och man måste ha skrivit det för att söka till polis. Så det slog mig att jag kanske ska ta och anmäla mig och skriva det, nu när allt ändå är relativt färskt. Det vore nog ännu jobbigare att skriva det om något år då man varit ifrån skolan ett bra tag. Så vi får väl se hur jag gör med den saken, förhoppningsvis gör jag ett smart val och om inte annat får jag nog ha en riktigt bra ursäkt.

Ja, nu vet jag inte om jag har så mycket mer att säga idag. Ska väl ta och sova nu så jag orkar upp och träna lite imorgon med. Sedan är det dags för jobb, igen. Men två dagar kvar sedan är det helg! Jag ska inte heller klaga på att jag jobbar, vissa har inte ens ett jobb och vissa har ett jobb, men de kanske inte gillar det. Jag både har ett jobb och dessutom gillar jag det, så jag kan inte begära så mycket mer.

Hjälp, känns som att jag har skrivit mer nu än vad jag har gjort på flera veckor. Men för det mesta skriver jag för min egen skull och inte för någon annans, sen om någon annan vill läsa så är det ju ett plus. Nu ska jag i alla fall sova gott. Vi hörs!



Helg

Ja hur ska man sammanfatta den här helgen då? - Match och jobb kanske. Det är väl nästan som vanligt skulle man väl kunna säga. Egentligen hade det varit bara jobb och jobb, men eftersom Jossi åker utomlands till veckan kommer jag att jobba ännu mer då, så mamma och pappa tog några timmar åt mig igår, så jag kunde vara med på matchen.

Matchen igår var riktigt bra faktiskt. Vi började bra, men tappade lite i slutet av första. I andra var det enligt min åsikt nästan spel mot ett enda mål. Vi radade upp chanser och trots att det inte blev allt för mycket mål så räckte det ju gott och väl. 4-2 blev slutresultatet och jag tror att de flesta var nöjda. Domarn kan man ju alltid klaga på och likaså kan man klaga på honom igår också, men så är det ju alltid, inget att göra åt det.

Idag har jag jobbat igen. Kikade på HFF:s hemmamatch mot Graninge idag också, 8-0, helt otroligt. Snacka om att de avslutar med flaggan i topp. Med bara några matcher kvar tågar de på som ingenting och ändå är de klara för div 3. Riktigt roligt att se på må jag säga.

Resten av dagen har väl inte varit något att hänga i julgranen. Snacka om pissiga vissa dagar kan kännas. Tror det är lite sen igår, har haft lite ont i skallen beroende på vissa omständigheter. Tänk vad en liten fotboll kan göra egentligen. Det är väl det som har gjort mig riktigt känslig, vad vet jag. Jobbigt har det varit i alla fall. Det är nog på sin plats att sova snart så väntar förhoppningsvis en bättre dag imorgon, det får jag i alla fall hoppas.

Alltså ibland kan man ställa sig frågan vad det egentligen är frågan om. Det är inte ofta man finner något vettigt svar, eftersom man kollar på fel saker, som man tror kan ha ställt till det. Man kan inte alltid ta på sig vissa saker och det inser man efter ett tag, när man förstår att man inte kan plåga sig själv på det viset. Att alltid gå runt och tro att allt är ens eget fel, det skadar en verkligen och det har nog många erfarenhet av.

Nu ska jag ta och sova. Drömma sött, sova gott, vakna upp imorgon och känna att jag är glad över att en ny dag är igång. Jag älskar verkligen min familj och mina vänner, att ha dem är det som gör mig lyckligast och starkast, jämt. Tack för det.



=D

Jag säger då det, David Cook hade gärna fått sjunga mig till sömns. God natt!

Lite bloggande.

Ja, nu är det hemskt lite bloggande. Kanske är det för att jag inte sitter här så mycket eller så är det kanske för att jag inte tycker att det är allt för väsentligt i nuläget.

Jobbar och står i som vanligt. Tränar gör jag såklart också. Ska faktiskt snart iväg på träning. Ska bli skoj att lira lite boll, har mest blivit springning nu eftersom jag har jobbat mycket kvällar. Men skönt att ha ett jobb där man trivs, med typ alla. Skönt dessutom att kunna känna att när man väl har gått hem från jobbet så är det klart, inte att man behöver känna som med skolan, att man måste fortsätta när man kommer hem också.

One tree hill var tillbaka i måndags. Inte illa alltså. Snacka om bra serie, faktiskt nästan så jag är beroende. Längtar redan som tusan till nästa avsnitt.

Jag och Josefine var i birsta idag. Blev lite shoppat och jag tror att vi båda var rätt så nöjd med dagen. Längesen vi gjorde något sånt bara hon och jag. Världens bästa tvillingsyster, jag säger inget annat.

Jag säger bara att det finns så otroligt patetiska människor. Nå mer behöver jag egentligen inte säga. Jag orkar inte lägga ner tid på det heller, för det känns onödigt. Ingen är helt perfekt, men någon måtta får det faktiskt vara.

Nu ska jag springa ner och byta om, sen träna. Skönt att slippa tänka på vissa saker. Tack till mina riktiga vänner, guld värda helt klart. Hejja!

RSS 2.0