31 juli

Vi är inne på sista dagen den här månaden. Det känns overkligt att det är augusti imorgon. Var har hela juni och juli tagit vägen egentligen undrar ju jag. Dagarna har bara svischat förbi i en jäkla fart och snart är sommaren över. Det här året går nästan skrämmande snabbt, men jag har ju faktiskt hunnit med en hel del ändå.

Det har varit mycket jobb på senaste och andra aktiviteter. Jag har tränat fotboll, umgåtts med grymt fina människor och det har blivit en och annan utgång. Igår var jag ut och det var en riktigt trevlig kväll. Medan grabbarna vi var med begav sig till broöppningen så åkte jag, bönan och Johanna ner på hamnkrogen. Tyckte det kändes onödigt att lägga ut pengar på biljett till broöppningen och de var dessutom slutsålda innan kvällen, men vi hade det bra trevligt i alla fall :)

Idag har jag inte gjort många knop. Ska städa senare tänkte jag. Hade först tänkt att åka på stranden eftersom det är fint väder idag, men det får faktiskt bli en annan dag. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, det var prat om bio men jag tror inte att det blir så. Kanske får bli en fiskesväng eller att man kanske drar ihop några för att lira volleyboll. Det återstår att se.

Det är "bara" 38 dagar kvar till vi är i Turkiet. Jag vet att det är fler än jag som längtar en hel del! Men med tanke på att tiden går så himla snabbt nu kommer vi snart att vara där och den som väntar på något gott .. Det ska bli himla härligt i alla fall :)

Nu ska jag göra lite nytta :) Sköt om er! Puss och kram.

28 juli

Igår hade vi en trevlig kväll. Gott att dricka och tanken var att vi skulle vidare ner på stan och skeppet men det blir inte alltid som man har tänkt sig. Vi hade nog roligt där vi var och jag tycker det var lika skönt att inte gå ner på stan något.

Imorse kändes det som man blivit överkörd av en lastbil. Omöjligt att det bara var för att vi drack som det blev såhär, för jag har verkligen mått riktigt dåligt hela dagen. Det som var tänkt att jag skulle följa med bönan till stugan och sola lite idag också, det blev ju inte direkt så.

Trots allt har jag både jobbat och tränat idag. Det var som tur var en lugn träning och jobbet gick väldigt snabbt. Så nu sitter jag här nersjunken i soffan. Ska äta lite grann och sedan blir det en tidig sänggång.

Som det ser ut verkar det bli en lugn helg. Det enda jag vet säkert är att jag ska på bröllop på lördagen men därefter är inget spikat. Kan bli utgång, kan bli bio, kan bli myskväll, ja det kan bli i stort sett vad som helst. Vi får se helt enkelt, vad som dyker upp och vad som händer :)

Vi hörs! :) Sköt om er! Puss och kram.


26 juli

Att vakna klockan tjugo över sex av att pappas väckarklocka ringer konstant i säkert tio minuter utan att bli avstängd gjorde ju mig måttlig glad imorse. När jag väl tjurat på och försökt hålla för öronen och alla olika knep jag kom på utan resultat var jag alltså tvungen att kliva upp och stänga av den själv. Det visade sig att pappa inte ens var hemma utan hade gått ut en sväng och glömt den rackaren på.

Svårt att somna om och efter det ringde det på dörren klockan tio. Fia klev visserligen upp men vägrade öppna i underkläder eftersom det var någon hon inte kände så jag fick yrvaket ta smällen. Det visade sig att personen i fråga sökte min pappa som kunde laga bilar och någon sån har jag ju faktiskt inte. Missförstånd eftersom han som lagade bilar på macken förut bodde här innan oss.

Då var det ingen idé att lägga sig mer. Det blev en dusch och sedan åkte jag till stan för att fixa lite saker. Shoppade faktiskt ett par klädesplagg för första gången på hur länge som helst, det kunde jag faktiskt unna mig den här gången.

Imorgon är jag ledig och då blir det en sväng på stranden om vädret tillåter. Det ska ju det enligt yr.no men man kan ju aldrig vara helt säker. Sedan ska jag och kika på fotboll. Det är tydligen många matcher som kommer att spelas imorgon men jag ska och titta på när tjejerna spelar tror jag.

Jag är smått sugen på att gå ut en sväng också imorgon eftersom det ska bli fint väder, men vi får väl se vad det blir av allt helt enkelt. Man måste ju passa på att njuta när det är fint väder.

Nu tänkte jag faktiskt (redan) ta och sova. Sköt om er :) Puss och kram.


,



Hur kan något som ska kännas så himla bra kännas så himla dåligt?

25 juli

Nu har jag betalat utlandsresan och det sved väl lite grann men det är skönt att det är bortgjort. Mycket utgifter den här månaden så det blir till att leva en aning snålt framöver. Det ska väl egentligen inte vara någon större konst eftersom man bor hemma och egentligen inte har några särskilda utgifter.

Hur det än blir med allt längtar jag i alla fall till Turkiet. På onsdag är det 6 veckor kvar och jag hoppas att tiden flyter på i samma takt som nu, för då är vi helt plötsligt där. En vecka med all inclusive och grymt sällskap, det är ju otroligt att det skulle gå fel.

Det kommer vissa dagar då man ser tillbaka på tiden i Umeå och lite smått ångrar att man hoppade av allt. Nog för att jag vet att det var rätt beslut just då, men samtidigt vet jag att jag nog hade klarat det om jag verkligen kämpat. Det är mycket man saknar med det, speciellt alla fina människor som man lärde känna. Såklart finns de ju kvar ännu, men man har inte chansen att träffa dem lika ofta som man kunde förut vilket känns tråkigt.

Annars så har jag bara jobbat idag och det gick väl rätt bra. Vad som händer ikväll återstår att se. Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni får en riktigt fin kväll. Puss och kram.



24 juli

Nu var det längesedan jag skrev men det har varit fullt upp på senaste. Ska väl gå igenom dagarna lite snabbt så det inte blir för långdraget. Men dagarna har varit minst sagt fullspäckade från morgnar till kvällar och det har varit roligt.

Vi börjar väl med onsdagen då. Det blev ju Ådalen på kvällen med Bönan, Jossi, Emma, Katarina, Nolle och Steff. Det var riktigt trevligt med god mat, gott att dricka och helt grymt sällskap. Det kunde helt enkelt inte bli bättre. Vi avslutade denna fina kväll med en godrink på logen innan vi alla begav oss "hemåt".

Torsdagen gjorde jag inte så himla mycket mer än att sova och jobba kväll. Lite synd var det att jag inte kunde vara med uppe på brovalla när det var träningsmatch men det är sånt man får ta. Man kan inte alltid vara överallt.

Fredagen jobbade jag 9-15 och klockan fyra befann sig jag, Linnéa och Bönan inne på stadsfesten. Vi skulle ju serva artisterna och jobba där. Snacka om trevliga personer vi träffade, helt grymma. Patrik Isaksson, Smalare än Thord och Eric Saade och hans gäng. Vi jobbade ända fram till klockan var efter två och där tog inte natten slut. Äventyren fortsatte och det är en kväll och natt som jag kan lova att vi aldrig kommer att glömma, någonsin. Helt sjukt bra och galet :)

Efter att ha sovit tre timmar natten mellan fredag och lördag jobbade jag 9-16 och åkte efter det direkt in till Linnéa för partajj. Tack och lov var jag inte så trött som jag trodde och vi hade en riktigt bra kväll. Kanske lite för mycket av det goda för vissas delar, men det var bra i vilket fall som helst och det var rätt bra drag inne i tältet på stadsfesten. Ingen efterfest denna gång och det var nog lika bra det.

Idag har jag mest sovit och jobbat. Så det här får avsluta det här inlägget och min helg helt enkelt. Hoppas att ni har haft lika bra och sköna kvällar som mig.

Jag är sjukt glad över alla fina människor som jag har runtomkring mig, ni är helt underbara.

Sköt om er! :) Kramar.



19 juli

Efter en myskväll igår så kom jag väl hem strax innan ett i natt. Hade dock en jäkla huvudvärk, nästan som migrän. Tack och lov så hjälpte det att ta en tablett innan jag la mig och imorse var allt hur bra som helst.

Åkte in och gjorde syrran sällskap till beachfotbollen. Hann dock bara se ungefär en och en halv match innan jag var tvungen att åka hem igen och börja jobba. Det blev jobb 14-19 och det gick bra. Tiden gick jättesnabbt och det är skönt.

Direkt efter jobbet åkte jag och tränade fram till klockan nio. Det kändes lättare idag än tidigare gånger faktiskt, även om det var bra jobbigt idag också. Känns att det är en bra bit kvar innan man har fått tillbaka flåset ordentligt men det är roligt i alla fall.

Vädret har varit jättefint idag och jag hoppas att det kommer att vara lika fint imorgon då det är dags för båtresa med Ådalen. Först blir det dock jobb 9-15 vilket innebär att det kommer att bli tidig sänggång ikväll.

Hoppas att ni har haft en bra dag och att morgondagen blir grym, för det kommer min att bli! :) Kramar.


18 juli

Den här dagen har varit seg och långsam. Sov länge och när man vaknade kändes det som att man blivit överkörd av ett tåg eller något. Förmodligen beror det väl på vädret att man har mått lite halvtaskigt idag. Huvudvärk och allmänt trött och seg.

Var till stan och gjorde lite ärenden tidigare. Åt lunch med Marris också på rutiga vilket var riktigt trevligt. Blev en kycklingbaguette idag och inte texmex-tallrik som det alltid brukar bli annars, det är bra med lite variation.

Dessutom har jag passat på att städa idag. Det behövdes verkligen om jag säger så och nu är det så himla skönt att det är gjort. Jag skulle inte ha haft tid med det senare i veckan så det var ju bra att jag tog mig i kragen och gjorde det. Nu blir det till att försöka hålla lite ordning och inte stöka ner på en gång.

Nu blir det snabba ryck. Ska iväg och gymma med Marris. Sen blir det myskväll. Det har varit och blir en bra måndag trots allt :)

Sköt om er. Puss och kram.


17 juli

Jag har suttit och försökt skriva det här inlägget hur länge som helst. Har väl raderat fem gånger och nu gör jag ett sista försök till att få till något läsvärt annars kan jag lika gärna radera återigen och skriva imorgon.

Ni vet ju att livet prövar en ständigt med både stora och små utmaningar. Även om de inte alltid är så stora så kan de ändå vara riktigt jobbiga. Ungefär när man har något i tankarna som gnager hela tiden och när man fokuserar på annat försvinner det en stund för att sedan angripa igen när man får en lugn stund.

Det är ungefär som när man ska lägga sig och den där myggan man har råkat få in i rummet surrar i örat och inte försvinner förrän man pluggar i hörlurarna eller faktiskt slår ihjäl den jäkeln (problemet). Kort och gott kvarstår problemet hur mycket man än försöker glömma bort det med hjälp av andra saker, ni förstår - just face it.

Jag har i alla fall haft ledigt i fyra dagar nu. Imorgon är det femte och sista sedan blir det jobb ända fram till nästa onsdag. Det blev ju som sagt en mjukstart efter semestern och det känns inte farligt att börja jobba på riktigt nu igen. Jag menar då gör man ju faktiskt något vettigt på dagarna och håller inte bara på att slöa och slappa.

På onsdag ska jag åka med Ådalen. Vet inte riktigt hur många vi blir men jag vet att det kommer att bli lyckat i alla fall. Mina arbetskamrater är riktiga klippor som ställer upp och byter pass med mig så att man kan haka på såna här saker. Blir jobb på stadsfesten på fredag också, vet inte riktigt vad vi ska göra eller nåt men det borde väl komma fram snart kan man ju tycka.

På lördag blir det i alla fall lite (mycket) festligheter. Jag hoppas att vädret kommer att vara fint i alla fall, även fast det nu ryktas om att det inte kommer att vara det. Det hinner ju ändras mycket på de här dagarna som är kvar.

Nu tänker jag kasta in handduken. Jag är i alla fall sjukt glad att jag har så många fina människor runtomkring mig. Ni gör mig glad och får mig att se saker ur från synvinklar som jag kanske aldrig skulle ha sett om jag inte hade haft er. Ni är guld värda och jag hoppas att ni förstår hur otroligt grymma ni är! :)

Sköt om er och sov så gott! Pussar och kramar.





15 juli

Dagarna bara rinner iväg och jag har inte tid att skriva här varje dag. Har jobbat måndag, tisdag och onsdag. På onsdagkväll var det återigen party och jag var snabb på att stänga så jag hann med mig och hann ha en riktigt bra kväll. Linnéa hade några gamla klasskompisar här uppe så det var riktigt trevligt att träffa dem :)

Igår var det två månader kvar till Turkiet. Det känns som ganska lång tid men jag vet att tiden bara kommer att rusa förbi och helt plötsligt står man där och packar alldeles för mycket som man alltid gör. Ska försöka att inte packa ner så hemskt mycket den här gången, man använder ändå aldrig allt man tar med sig.

I övrigt så orkar jag inte fundera så mycket på saker och ting. Man blir helt enkelt inte klokare av att tänka en massa på saker som man inte själv kan påverka. Tiden brukar ju visa hur saker och ting blir :)

Nu ska jag slappa. Hörs! Puss




12 juli

Ligger och lyssnar på musik och kikar runt lite. Man känner sig måttlig taggad inför dagens fotbollsträning, speciellt när man fick veta att den kommer att innefatta en konditionstest. Det är väl bara att köra det man orkar och det är väl kanske inte jättekonstigt om jag inte orkar speciellt mycket, hehe.

Annars så har jag ju varit vaken sen kvart över fyra imorse. Det gick faktiskt bättre än jag trodde att kliva upp. Låg givetvis och drog mig in i det sista, men det gör jag ju alltid. När jag kom hem runt klockan tolv la jag mig och sov ytterligare några timmar bara för att jag ska orka med träningen sedan och det var skönt kan jag meddela.

Nu dör snart datorn och jag måste väl ändå ta och göra mig klar för träningen, inte ett dugg motiverad faktiskt. Men jag tränar idag också tar jag och gör något annat på torsdag, då ska det ju vara bättre väder också tydligen. Idag har det ju trots allt varit rätt fint på morgonen men efter det blev det åska och regn. Dessutom har det haglat på en del ställen. Det märks att min semester är slut för den här gången.

Men sköt om er så hörs vi. Lovar att jag ska bli bättre med att lägga upp bilder. Kramar.

11 juli

Första jobbdagen efter semestern är avklarad och det känns bra. Började dagen med att luncha med syrran och Sanna. Inte helt oväntat blev det ju på donken och vi hade som vanligt en riktigt trevlig stund. Jag älskar luncherna med dem, de är verkligen två utav mina favoriter och det är alltid så skönt att kunna prata om det mesta.

På jobbet gick väl det mesta bra. Utan att ens stressa med stängningen så var jag klar rätt snabbt dessutom. Så förhoppningsvis hinner jag stänga riktigt snabbt på onsdag när jag ska iväg efter jag har jobbat klart. Imorgon kommer jag dock att öppna vilket innebär att jag kommer vara på jobbet runt kvart över fem - halv sex. Det känns lagom kul just nu, men det ska bli skönt när man jobbat och slutat tolv, då är ju hela dagen kvar liksom.

Ska träna fotboll imorgonkväll också så att jag kanske kan göra annat på torsdag. Det ska vara bättre väder då plus att jag är ledig så det känns som att det är bättre att ha en ledig kväll då än imorgon. Så imorgon är det fotboll som gäller mellan sju och nio och det kan ju behövas. Min kropp mår nog bra av att röra på sig lite och jag mår bättre när jag tränar lite då och då.

Så nu ska jag ta och avrunda kvällen och försöka komma i säng. Nog för att jag inte är så pass trött så att jag kommer kunna somna direkt, men det är värt ett försök.

Sköt om er =) Puss och kram.

10 juli

Ojoj vad de senaste dagarna har rusat förbi. Jag har nog inte startat datorn en enda gång förutom igår och då hann jag inte skriva hit något. Vill ni veta varför? Jo, för att jag bokade en utlandsresa istället! Den 14 september blir det jag, bönan, mamma, pappa och Fia som sticker till Turkiet en vecka. Det ska bli grymt härligt.

I övrigt så var jag på poolparty igår hos Linnéa. Snacka om att det blev en lyckad kväll och att vädret till slut förgyllde vår kväll. Jag menar, 32 grader i vattnet, strålande sol, gott att dricka och äta plus ett grymt bra sällskap - helt awesome. Vi hade en riktigt bra kväll och jag tror att alla håller med mig om det :)

I övrigt har jag mest stekt på stadens stränder i veckan. Smitingen och Svartvik. Först blev det Svartvik med Linnéa och Carro på onsdagen. På torsdagen blev det Smitingen med bönan, Linnéa, Marcus, Fia, Rasmus och Jossi. Sist men inte minst blev det Smitingen i fredags med bönan.

Säga vad man vill så har min semester varit helt fantastisk. Vädret har inte alls gått att klaga på och det känns som att det var lagom att ta ledigt två veckor till att börja med. Nu blir det jobb i tre dagar (mån,tis,ons) och sedan blir det ledigt i fem dagar, jag har det bra även när jag jobbar. Vädret får mer än gärna hålla i sig, man blir på så mycket bättre humör då.

Ja, mamma och pappa kom hem igår också. De blev inte borta två veckor som de hade tänkt utan spenderar sista semesterveckan på hemmaplan. Men de har minsann hunnit åka mycket hojj och det var väl det som var tanken. Så nu kan de pyssla på med det de vill och bara må gott här hemma och göra det de känner för.

Nu tänker jag slå mig ner i soffan, äta på något gott och invänta morgondagen. Sköt om er så länge! Puss och kram.

7 juli

Två dagar i rad på stranden. Igår på Svartvik med Carro och Linnéa och idag på Smitingen med Fia, Rasmus, Jossi x2, Linnéa och hennes lillebror Marcus. Två härliga dagar och lite mer färg på huden har det väl blivit.

Idag var jag och tränade fotboll med Älandsbro igen. Det blev hela två timmar och det kommer nog att kännas i kroppen imorgon. En heldag på stranden kanske inte är den bästa förberedelsen innan en träning och det kändes att det var riktigt jobbigt. Men det var roligt också.

Paula kommer tydligen hem imorgon så ska se till att hinna träffa henne en stund i helgen :D Sedan får vi se vad det blir för något resten av semesterdagarna :) Har ju bara imorgon, lördag och söndag kvar. Men jag har haft en grym semester med fint väder så jag är rätt nöjd faktiskt.

Ska kika lite på resor nu sen ska jag sova. Planerna blev väl inte som de var bestämda nu ikväll men då får man hitta på annat :) Vi hörs. Kramar.


5 juli

Började dagen med att åka upp med bilen till Dahlboms där det fixade däcket på bilen. Skönt att det bara är att tuta och köra nu igen. Får beställa ett nytt reservdäck vid ett senare tillfälle och efter det är allt klart.

Blev upplockad av bönan och Linnéa runt 9 tiden. Då bar det av norrut och till Skuleberget. Vi gick ända upp till toppen och det var en jobbig men dock så trevlig stund. Det tog rätt bra på benen och andningen att gå ända upp kan jag meddela, men det var häftigt som tusan också tack vare utsikten. Sedan är det ju häftigt att man har varit upp dit också. Blev dock lite besviken över grottan, som faktiskt inte var nästan någonting att se.

Efter bergsbestigningen så bar det av till andra sidan e4an och en rastplats för lunch, vilken var riktigt god. Proppmätt var bara förnamnet och vi satte oss i bilen en stund i väntan på att magarna skulle kunna inta efterrätten.

Vi hamnade i Bönhamn för fikastoppet. Det var riktigt fint där och det var faktiskt första gången jag var dit. En hel del skratt och bilder blev tagna och vi får väl se om det var någon som var så pass bra så de dyker upp här vid ett senare tillfälle.

En riktigt bra dag kan jag meddela och det var en rolig present. De är bra påhittiga de där tjejerna. När vi väl kommit hem åkte jag, Fia, Linnéa och Selmis och badade. Det var dock bara jag och Selmis som doppade oss. Alldeles för mycket bromsar och getingar ledde till en rätt kort stund på "fem-minuters".

Ikväll var jag och Marris ut på en "joggingtur" som faktiskt blev en promenad. Tog med oss Selmis och gick runt elljusspåret och jag är faktiskt glad att vi gick istället för att springa. Jag lär ha måttlig träningsvärk i benen efter bergsbestigningen faktiskt. Så det blir till att vila imorgon så man orkar träna på torsdag.

Avslutade hela dagen och kvällen med jordgubbar och film. Vi blev många som satt i soffan ikväll och såg Svinalängorna. Jag, Marris, Fia, Jossi och Viktor var det till en början och sedan anslöt även Alex. Filmen var väl inte så bra som jag hade hoppats men det var en trevlig stund i vilket fall som helst.

Nu tänker jag släcka ner och sova till typ klockan nio imorgon och klockan tio är det stranden som gäller. Smitingen eller Svartvik återstår att se och det spelar inte mig någon större roll. Jag ska ju ändå bara bygga på brännan och kanske, då menar jag kanske, ta mig ett dopp i havet.

Sköt om er och sov så gott! Kramar.

4 juli

Ja, otroligt nog skrev jag juni på gårdagens inlägg men alla förstår väl att det egentligen var juli. Det går av bara farten ibland och det är väl lite ovant att det är juli-månad helt enkelt.

Idag har jag haft en rätt effektiv dag. Har städat - dammsugit hela huset, städat båda toaletterna plus att jag har klippt gräsmattan. Tvättar håller jag också på med och det får jag nog ta reda på senare ikväll.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Ska upp med bilen till Dahlboms imorgon strax efter åtta i alla fall. Efter det kommer jag att bli upplockad innan lunch utan att ha någon som helst aning om vad dagen kommer att bjuda på. Fick ju en överraskning eller vad man ska säga i present av bönan och Linnéa. Spännande är det och det blir lite svårt att packa ihop lite när man inte vet vad man ska packa till.

På torsdag ska jag i alla fall träna fotboll och jag längtar lite grann. Helst skulle man ju ha tränat lite mer kondition och ben men det kanske går bra ändå.

Nu ska jag kila och göra vettigare saker. Sköt om er. Puss och kram.



3 juni

Ännu en dag till ända. Nu har jag bara en vecka kvar av semestern och det känns väl rätt okej. Den här veckan har faktiskt känts rätt lång och jag har hunnit med en hel del. Det har varit solning och badning, tårta, fiske och inte minst otaliga, trevliga stunder med mina käraste. Det flyter på bra just nu :)

Helgen har varit bra den också med en lätt utgång och bad plus fiske idag. Det är skönt att det blev rätt lugnt igår så att inte hela dagen idag gick till spillo. Fiskar fick vi också, några stycken. En fick jag men sammanlagt blev det visst  sex stycken och det är ju bra.

På vägen hem gick det väl dessvärre lite sämre. Punktering på mamma och pappas bil och inte en liten sådan heller. Det blir nog till att köpa ett nytt däck imorgon och det är ju en utgift man helst skulle ha sluppit. Men nu är det som det är och man får gilla läget. Det är lätt hänt och jag är knappast den första eller sista som kommer att råka ut för punktering. Dock är det lite störande att det alltid ska hända något när mamma och pappa är på semester.

Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen och sova himla gott. Imorgon väntas lite städning och kanske ett besök på stranden om vädret tillåter. Har ju fått bra med färg på framsidan nu, förutom benen och armarna. Ryggen måste jag bättra på en aning men det tar sig minsann. Mamma tycker ju att jag har mer färg än när jag kom från Egypten och det tackar man ju för.

Sköt om er! :) Kramar.


2 juli

Igårkväll slappade jag bara. Skjutsade Fia till bion och sedan blev det lite kvalitétstid med bönan och sedan blev det skaplig sänggång.

Upp skapligt idag för att städa lite. Madde och Jörgen ringde så jag åkte upp och hjälpte dem att måla och det gick riktigt bra, vi hann med en hel del idag. Kom hem och dammsög ur bilen och plockade skräp. Ska ta och städa den ordentligt sedan innan mamma och pappa kommer hem från semestern, men det där fick räcka för den här gången.

Nu ska jag ta reda på tvätten som jag tvättade idag och sedan blir det en dusch. Vad som händer ikväll återstår att se, vet inte riktigt. Ingen utgång i alla fall och det känns skönt. Det är så himla skönt med lugna helger och kvällar ibland. Dessutom sitter det nog på sin plats att ta det lugnt den här helgen.

Sköt om er och må så gott! Kramar.



Carro Jonsson fyller år idag och jag passar på att ägna någon rad åt henne också. Hoppas du har en fin dag! :)


1 juli

Hej och hå vad dagarna går (och åren). Nu sitter jag här 22 år gammal och undrar var alla år tar vägen. Det låter väl som att jag är hur gammal som helst men alla andra har tröstat mig med att 22 är ungt så jag litar på dem.

I onsdags klev jag upp i bra tid och åkte på stranden med bönan. Det blev smitingen och även fast jag tidigare inte tyckt om att vara där så var det riktigt bra den här gången. Inte alls så mycket folk som jag mindes att det varit förut utan det var mer behagligt att vara där nu. Vi stekte och jag brände mig såklart, men det har lagt sig rätt bra.

På eftermiddagen åkte jag hem till syrran och vi hade tårta för familjen där. Efter tårtan så gick jag till bönan där jag bjöds på en riktig gomiddag och gott att dricka till. Vi åkte och kikade på fotboll och sedan var det kvalitétstid med min bästa vän som gällde resten av kvällen och jag sov kvar där. En helt underbar dag :)

Skulle ju vara hos optikern klockan 9 på "den stora dagen". Kändes lite halvsegt att ställa klockan och kliva upp när man helst hade velat ligga och dra sig lite längre. Dock fick jag en riktigt bra början på dagen och resten av dagen spenderade jag först några timmar på stranden, Svartvik, med Linnéa. Bättrade på brännan på ryggen den dagen eftersom framsidan var så pass sönderbränd och det gick ju bra.

Efter stranden åkte jag hem och bakade tårta. Klockan åtta sågs vi hemma hos syrran igen med alla tjejer. En mycket bra och trevlig stund. Vi har så himla fina vänner och jag blir så himla glad bara jag tänker på det.

Kort och gott så har vi haft två himla bra dagar och första semesterveckan har varit lika grym. Nu ska jag slappa och bara mysa ner mig i soffan. Vi hörs! Puss och kram.


RSS 2.0