31 mars

Upp tidigt imorse för att skjutsa mamma, pappa, Jossi och Viktor till bussen. Hör och häpna, det var hela 9 minusgrader imorse när jag klev upp. Jag tycker att det är otroligt att det fortfarande är så kallt på nätterna men ändå behagligt på dagarna. Det var väl 9 plusgrader när jag åt lunch innan jobbet, det går upp och ner hela tiden.

Det dröjer väl ett tag till innan de har landat och är framme på plats. Är inte ett dugg avundsjuk på själva flygresan, men resten är man ju smått avundsjuk på faktiskt. Men jag vet ju att min tur kommer sedan, så det är skönt :)

Nu ska jag göra mig klar för sängen. Blir inge big brother ikväll inte, utan det blir till att försöka sova på en gång så man orkar kliva upp imorgon. Hoppas att ni sover gott! :) Puss och kram.

,


30 mars

Idag har det varit en bra dag faktiskt, ända till jag nästan var helt klar på jobbet. Då skulle såklart saker och ting börja strula, men det gick bra till slut i alla fall.

Imorgon ska jag kliva upp tidigt och skjutsa mamma och de till bussen. Jag hoppas att de kommer att ha det så himla bra, för det är de värda allihopa :)

Jag längtar dock till att åka utomlands. Fy tusan vad skönt det skulle vara att ta en sista minuten i vår. Det är alltid nice att i alla fall ha det i åtanke och sedan om det blir av eller inte vet man ju aldrig. Det vore i alla fall riktigt skönt att åka iväg en sväng tycker jag.

Nu ska jag snart ta och sova. Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni mår bra! :) Kramar.

29 mars

Igårkväll hade jag myskväll med bönan. Det blev en hel del prat och skratt vilket var helt underbart. Det finns få personer som kan få mig att skratta som min bästis. Ibland förstår inte folk varför eller vad vi skrattar åt, men vi förstår i alla fall varandra och det kan bli så himla roligt ibland.

Idag jobbade jag 10-15. Var rätt pigg när klockan ringde faktiskt och när man väl kliver upp så är det lugnt. Det är dags att man börjar vänja sig. Jag kommer ju att öppna på jobbet några gånger när mamma och pappa är borta, vilket innebär att man måste vara på jobbet runt kvart över fem - halv sex.

Efter jobbet så åkte jag och bönan till birsta. Det var en hel del folk där kan jag säga och det beror väl dels på att det var "hemmakväll" som det är varje tisdag. Jag hade inte en aning om det innan vi åkte, men man lär sig något nytt varje dag. Underhållning av olika slag var det och vi tog en paus i shoppandet och lyssnade på en kille som lirade gitarr och sjöng, inte helt fel det heller.

Det enda jag shoppade förutom middag var en vårjacka. Det var ju i och för sig det enda jag var ute efter så jag ska inte klaga. Dessutom kan jag spara mer pengar nu än vad jag tänkte och det är ju bara plus det också.

Väl hemma har jag myst framför tvn och nu ska jag snart ta och sova. Hoppas att ni har haft en bra dag! Kramar :)


God natt

Jag är på ett sånt humör som gör att jag skulle kunna skriva hur mycket som helst här nu. Det är mycket tankar och funderingar som snurrar runt. Men istället för att delge mig av alla de tankarna så ska jag istället sova på saken.

Det gäller att få sig bra sömn nu framöver. Två rätt tuffa veckor kommer att vänta, men jag vet att vi här hemma kommer att klara det bra.

Ibland är det bara så att jag önskar att man visste precis allt så man slapp fundera.

Hur som helst så ska jag sova nu. Hoppas att ni sover gott! :) Natti.

,


28 mars

Det är min sista lediga dag för ett tag framöver och den ska jag bara slappa mig igenom. Fint väder är det i alla fall och rätt behagligt ute förutom att det blåser. Det har tinat väldigt mycket nu faktiskt, så det finns hopp om att all snö kommer att försvinna till slut.

Som sagt blir det en hel del jobb framöver, så vi får väl se hur mycket jag kommer att hinna skriva här. Kanske hinner jag med mig som vanligt eller så kommer jag att skriva betydligt mindre, men det är som det är. Det finns viktigare saker än att sitta vid datorn ni vet.

Hade ett tag funderingar kring att åka upp och se Modo-Rögle idag, men det blir nog inte så. Det blir nog en myskväll istället och det klagar jag inte heller över, rätt skönt faktiskt. Så som det har gått på senaste är det nog lika bra att man kanske inte åker upp, det kan ju bli jobbigt. Jag hoppas verkligen att de håller sig kvar i elitserien, det ska de ju bara klara egentligen.

Näe, hoppas att ni har en bra dag ni också! :) Vi hörs, kramar.

Sova!

Det är alldeles snart dags att sova för min del. Dum som jag var så kopplade jag ihop telefon till datorn också var det några uppdateringar som skulle göras och allt sånt, det tar ju sån tid när man väntar..

I alla fall har jag haft en otroligt mysig kväll. Åkte till Sandra vid sex-tiden också dök syrran upp några minuter senare. Vi beställde mat, åt en massa gotta och surrade om allt mellan himmel och jord. Så otroligt skön kväll! Det är såna här kvällar man önskar att man kunde ha oftare, för man mår verkligen bra av dem.

Jag vet att jag säger det ofta, men jag är verkligen lyckligt lottad. Jag har så otroligt många fina vänner och det är jag otroligt tacksam för. Allihopa är så himla bra, på sitt eget vis. Ni är guld värda.

Nu är telefonen klar och jag ska ta och sova. Sov så himla gott! Puss och kram :)

27 mars

Det blev en riktigt trevlig kväll igår. Lite tårar och många skratt såklart. Det är svårt att tänka sig att Jennan snart ska åka ut själv i stora världen, men jag är övertygad om att det kommer att gå bra. Kvällen började i alla fall hemma hos henne och vi släckte ner när det var Earth Hour. Vi avslutade kvällen på Svenssons och Big boy.

Nu ska jag ta och kila in i duschen. Ikväll blir det middagsmys med Jossi och Sandra, kvalitétstid. Får se om det blir så att vi lagar något eller om vi beställer, det beror på hur alla känner sedan. Det kommer nog att bli en riktigt bra kväll i alla fall, med en massa prat och mys.

Imorgon är jag ledig från jobb men har ändå en del saker som jag ska göra. Ska till Laura en sväng, sedan ska jag säga hejdå för sista gången den här gången till Jennan och efter det ska jag nog träffa bönan. Säkerligen är hon brun like hell, även fast hon sa att hon bara fått lite färg. Vi får väl se vad det blir, om det kanske blir myskväll, jag vet inte alls :)

Så, nu blir det en dusch. Hoppas att ni har en fin dag för det tänker jag i alla fall ha! :) Puss och kram.


26 mars

Idag sov jag ut länge. Vaknade först vid nio, men tänkte att jag skulle blunda en stund till och vaknade nästa gång klockan tolv. På tok för sent egentligen men det var skönt. Man får passa på att sova ut någon gång ibland.

Ikväll ska jag ju som sagt på avskedsfest. Det blir nog lite sorgligt men jag tror också att det kommer att bli en rolig och minnesvärd kväll. Klockan sju är det dags så det är ju ett tag kvar.

Tänker bara slappa fram till dess i alla fall. Ska ta en dusch snart och sedan får vi se vad det blir för något. Sköna lördag och sköna helg.

Hoppas att ni får en bra kväll! :) Kramar.


Bilder

Jag satt och tittade igenom lite bilder på datorn. Fastnade givetvis vid bilderna från Egypten. Snacka om att vi hade tur med vädret varje dag, stekhett och strålande sol. Också paradisön, med den underbara stranden, det otroligt klara vattnet och den goda maten. För att inte tala om delfinerna vi fick turen att se, det var häftigt.

Det var helt klart en av de bästa resorna som jag har varit på, awesome.











Säger det igen, awesome.

25 mars

Den här dagen har verkligen varit som en berg- och dalbana. Först började den bra, med besök av en utav mina kusiner med fru och deras två barn. Efter det blev det en mysig lunch med favvo och världens bästa tvilling.

Sedan dalade det rätt snabbt med en hel del strul och grejjer. Trodde för ett ögonblick att någon skämtade med mig men när man ser på saker i efterhand så var de inte så farliga ändå.

Kom lite sent till jobbet pga lite strul, men kom sedan snabbt på bra humör igen och jobbpasset gick snabbt som tusan. Så dagen slutade bra dessutom.

Nog om detta. Jag älskar mina vänner och ni är så himla bra allihopa. Ni visar verkligen vad vänskap betyder.

Ha en riktigt bra helg nu allihopa! Det kommer jag att ha! Puss :)

Besökare

Jag vet inte om jag borde ha skrivit något väldigt speciellt här igår. Av statistiken att döma verkar det nästan så. Antalet sidvisningar var 6 gånger så många som antalet besökare, vilket skulle innebära att allihopa skulle ha varit in 6 gånger var igår. Men förmodligen är det väl kanske någon som har klickat sig in fler gånger bara för att de har förväntat sig att jag skulle ha skrivit något särskilt, men tji fick ni.

Hur som helst har jag precis kommit från jobbet. Ska slå mig ner i soffan och se halv åtta hos mig till att börja med, sedan får vi se vad kvällen slutar med. En dag närmare helg, skönt ska det bli.

Hoppas bara att det blir fint väder i helgen. Då blir det till att göra både det ena och det andra. Dock ska det inte gå lika häftigt till som det gjorde förra lördagen, för det orkar man inte med dagen efter. Men så säger man ju alltid, man säger alltid "aldrig mer", men det blir det ju i alla fall.

Hoppas att ni får en fin kväll! :) Puss och kram.

,


24 mars

Två dagar kvar till helg. Eller ja, det är väl helg redan imorgon fredag, men eftersom jag kommer att jobba kväll imorgon så blir det helg sent för min del. Men efter det är det som sagt helg och då har jag helg i hela tre dagar. Ska få vara ledig måndag också eftersom några ur min kära familj åker till Thailand till veckan.

Tiden går så himla snabbt. Minns när syrran klagade på att det var så himla länge kvar till de skulle åka och nu är det bara en vecka kvar liksom. Tror faktiskt att det är några som börjar få resfeber.

I helgen blir det i alla fall avskedsfest för Jennan. Annars pratades det om att vi kanske skulle dra ihop syrrorna och så vidare för lite pimpling och njutning av väder (om det nu blir bra).

Nu ska jag kliva upp och äta och lite sånt nyttigt. Hoppas att ni får en bra dag! :) Kramar.

,


23 mars

Sköna lediga onsdag. Ska ta och kliva upp och äta något för att sedan göra mig klar och åka till Sandra. Klockan två måste jag däremot vara hemma då mamma och pappa ska ha bilen så då får vi se vad det blir för något.

Har faktiskt inga planer alls för dagen förutom det jag nämnde tidigare. Alltså blir det en impulsiv dag och till att göra det som faller mig in.

Näe, mer värdelöst inlägg får ni leta efter. Nu ska jag kila. Vi hörs :) Puss och kram.


,




22 mars

Det var underbart väder tidigare idag så jag satte mig ute. Men när jag hade suttit ute i sisådär en timme så skulle det såklart bli molnigt igen. Lite sol hann man ju i alla fall njuta av och det är faktiskt riktigt skönt ute idag.

Nu ska jag snart kila på jobbet. Har kväll idag som sagt och sedan är jag ledig imorgon. Imorgon klockan halv tolv ska jag till Sandra en stund och sedan får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.

Bönan och de sitter väl på flyget nu. De skulle landa i Sverige i natt någon gång. Helt otroligt att det redan har gått två veckor sedan de for och att de snart är hemma igen. Jag tror nog att jag kommer att ha en bästis som är rätt brun är hon kommer hem.

Mycket otroligt är också att på torsdag så är det bara en vecka till mamma, pappa, Jossi och Viktor åker. Men det känns som att det kommer att gå väldigt bra när de är borta ändå, jag är inte ett dugg orolig. Lite mer ansvar men det har ju inte skadat mig förut heller, det är bara nyttigt :)

Nu ska jag kila och göra lite nytta! :) Sköt om er så hörs vi! :) Puss och kram.

,


21 mars

Det borde finnas gränser på vad man kan drömma. Imorse när jag vaknade upp ur min hemska dröm, just för att den var så hemsk så låg jag typ i chocktillstånd. Så tänker man, shit vilken tur att det bara var en dröm, men samtidigt tänker man, tänk om det skulle vara så i alla fall. Otäckt. Nu vet jag ju att det inte är så och att det bara var en dröm och tur är ju det. Tänker inte gå in mer specifikt på den, utan nöjer mig med att säga att den var hemsk.

Nu är det dags att göra sig klar för jobb. 14-19 är det som gäller idag och sedan blir det nog till att mysa ner sig framför tvn. Imorgon jobbar jag kväll och på onsdag är jag ledig. Jobb torsdag och fredag efter det också ledig helg. Den här veckan blir alltså rätt så skön den också :)

Nu måste jag rusa. Vi hörs! Kramar.

20 mars

Jag säger då det, idag har det varit en "aldrig mer"-dag. Jobbade ju kväll igår och sen skyndade jag mig iväg för utgång. Mestadels av kvällen var riktigt bra, sedan finns det ju vissa saker som kanske inte var lika bra, men de bra brukar överväga de dåliga, i alla fall så gjorde de det igår.

Man har ju mått som man förtjänat idag. Min första tanke var att jag aldrig mer skulle dricka alkohol igen, men det vet jag ju att det inte är sant. Nästa helg är det avskedsfest för Jennifer och då tänker jag ta det mer varsamt.

Nog om detta. Jobbade 15-21 idag också, sedan for jag till Sandra och spelade spel med några av tjejerna. Lika mysigt som alltid och det bjöds på många glada skratt ikväll också. Picasso är ett himla kul spel faktiskt. Det är som "med andra ord" fast man ritar istället för att förklara med andra ord. Roligt som tusan och det kan bli en hel del missförstånd, tro mig.

Nu tänker jag ge upp för idag och den här helgen. Imorgon är det en ny vecka full av diverse aktiviteter. Hoppas att ni sover gott för det kommer jag att göra! God natt.


19 mars

Det är lördag och min jobbarhelg. Vädret är helt okej och det är inte allt för kallt ute. Tyvärr har det inte varit så soligt som de sa att det skulle vara idag, så jag har inte haft möjlighet att sitta ute som jag hade tänkt.

Har haft en lugn förmiddag och nu slappar jag innan det är dags för jobb klockan tre. Efter det blir det lite festligheter med några tjejer och imorgon är det jobb 15-21 igen. Det känns som att det blir en bra helg :)

Annars så slutar man ju aldrig förvånas. Folk är som de är och man kan inte göra något åt det, utan man får väl gilla läget helt enkelt :) Alla är inte lika och det är ju bara tur det. I alla fall så har jag lärt mig att tycker inte vissa om en för den man är, gällande både bra och dåliga stunder, så är det kanske inte alltid värt det :)

Jag är i alla fall lyckligt lottad. Jag har så otroligt fina vänner som känner mig väldigt bra och trots att det har varit kämpigt ibland så har de stannat kvar. Det är riktiga vänner.

Nu ska jag ta och förbereda mig för jobb. Hoppas att ni mår lika bra som jag gör! :) Sköt om er och ha en bra helg! Kramar.



Hur många lingon finns det i världen?

Var ju på bio nu ikväll med mamma, pappa och Fia. Filmen var faktiskt riktigt bra och det är ju helt fantastiskt hur otroligt bra vissa människor här i världen är. En gripande och fin film enligt min mening. Sedan var den såklart rolig också, man fick skratta många gånger och fick även tårar i ögonen ibland. Helt klart sevärd!




Nu ska jag snart sova, ska bara se klart big brother och sedan förbereda lite inför imorgon. Sov gott! Kramar.

18 mars

Om fyra veckor är mamma, pappa, Jossi och Viktor på väg hem från Thailand. Det är knasigt när man tänker på hur snabbt tiden går. Förhoppningsvis kommer de hem riktigt bruna och fräscha, förhoppningsvis uppvilade också.

Det är inte så många dagar till bönan & co kommer hem. Även fast de verkar ha det bra så tycker jag att det är tråkigt att de har haft hela 4 dagar med regn. Men som sagt, de verkar ha haft det bra ändå och de har nog hunnit få lite solbränna de resterande dagarna.

Ikväll ska jag på bio med mamma, pappa och lillasyrran. Vi ska se premiären av "hur många lingon finns det i världen?". Det blir mysigt och jag tror att den kan vara både rolig och bra.

Ha en bra kväll! Puss och kram.





,



Med de sanna orden är det snart dags att sova. sleep tight! Natti.

17 mars

Vaken är jag, pigg är jag väl däremot inte. Klockan är snart tio och jag är fortfarande trött. Önskar att jag var en sån som älskade kliva upp på morgonarna, då skulle dagarna bli så mycket längre och man skulle hinna med så mycket mer.

Det blir inget Umeå idag. H-E är sjuk, så han åker hem redan idag. Jag hade kunnat åka upp för att träffa de andra två, men det känns inte som att det blir samma sak och som Josse sa skulle det kännas lite knepigt när det var tänkt att han också skulle ha varit med. Linnéa hade jag ju givetvis också velat träffa, men det kommer fler tåg och möjligheter, så det får bli en annan gång helt enkelt.

Bara för att det inte blev en resa till Umeå betyder inte det att det blir en slappardag idag. Nej, jag har det jag gör ändå idag. Ska snart bege mig till syrran och träffa henne och Sandra. Senare idag kommer farmor hit på middag. Så det blir nog en fullspäckad dag i vilket fall som helst.

Så, nu ska jag överge sängen och fixa lite. Sköt om er och ha en bra dag! :)


,


16 mars

Helt galet vad bra jag sov i natt. Kan det vara för att axeln känns bättre kanske? Mycket möjligt. Skönt var det i alla fall och det kändes som att man var riktigt utvilad. Lite konstig i skallen var jag fortfarande, men det blev bättre under dagen det också.

Så det blev jobb 14-19 idag och sedan har jag bara myst i soffan med mamma och pappa. Selmis var också med såkalrt. Såg på uppdrag granskning och kunde snabbt konstatera vilka jävla idioter det finns. Hann inte se hela avsnittet så måste titta på det igen på svt-play. Det är helt sanslöst vilka dårar vi har i samhällena.

Nu är jag ledig ett par dagar. Jag har packat min väska och drar till Umeå imorgon. Hälsa på lite kära ansikten och övernatta hos min föredetta "sambo". Det blir en kort visit eftersom jag åker hem med Hans-Erik redan klockan tolv på fredag, men det är alltid något. Jag hinner nog träffa de flesta som jag känner att jag behöver träffa :)

Så, imorgonkväll lär ni ju inte få någon uppdatering utan jag tänkte lämna datorn hemma. Kanske att jag hinner slänga in nåt imorgon innan jag åker, men det är inte troligt med tanke på hur morgontrött jag kan vara. Vi får se helt enkelt, annars hörs vi igen på fredag! :)

Hoppas att allt är bra med er! Puss och kram.


Snart god natt

Schemat är gjort till mamma, pappa, syrran och Vickan åker. Jag och pappa satt och knåpade på det idag och jag tycker att det blev riktigt bra faktiskt. En hel del jobb och slit, men man får ju lön därefter. Det blir nog fint det där.

I övrigt så undrar jag om det är så mycket bättre att vara i Thailand än i Älandsbro. Jag menar, skjuter man upp fönstren i uterummet här och slår sig ner i stolen och njuter av solen så är det nästan utlandsvärme på det. Vill man svalka sig är det bara att dyka ner i snön. Närå, skämt och sido så är det såklart bättre i Thailand, men det är i alla fall rätt skönt här hemma också när vädret är såhär fint.

Nu är det big brother sedan god natt på en gång. Sköt om er! Kram.


,


15 mars

Den här dagen blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Den började i och för sig bra, med solsken och en skön stund i uterummet. Lite mer färg fick man ju i ansiktet och på bröstkorgen, men efter det så blev ju dagen inte så himla bra.

Ståendes i duschen kändes det som att jag skulle svimma och efter det var jag väldigt illamående och konstig i huvudet. Gjorde såklart ett försök att gå på jobbet men blev inte där mer än en timme innan jag var tvungen att gå hem.

Fick tid på sjukhuset eftersom det inte är första gången det blir såhär. Lågt blodtryck är väl orsaken och jag blev förvånad eftersom jag inte ens visste att jag hade lågt blodtryck. Det är alltså inget farligt, som läkarn sa "det verkar ju inte vara något fel i huvudet på dig". Fick även en spruta för armen och det känns bättre. Kommer det tillbaka måste jag åka in igen och få en kortisonspruta, men har jag tur så kan den här ha hjälpt också :)

Tur i alla fall att jag har snälla arbetskamrater. Kvällen tänker jag tillbringa i soffan, förhoppningsvis med en godispåse. Jag mår redan bättre och hoppas på att kunna gå på jobbet imorgon. Mår jag däremot fortfarande dåligt imorgon lär jag kanske överväga att strunta i Umeå-resan och flytta den till ett senare tillfälle, men det ska nog inte vara nödvändigt :)

Hoppas att ni har haft en bra dag och får en fin kväll! Puss och kram.

14 mars

Idag började min slappa vecka. Började veckan med att vara ledig idag. Har suttit ute i solen och fått lite fräknar och sedan har jag faktiskt kockat. Jag stod för middagen idag och det kändes nog lyxigt för mamma att bara kunna sätta sig till en dukat bord.

Imorgon och onsdag jobbar jag bara 14-19 och efter det är jag ledig torsdag och fredag. Åker upp till Umeå på torsdagförmiddag och blir där till fredag. Jag jobbar sedan helgen, med kväll på lördag och morgon söndag. Rätt lagom vecka, eller vad säger ni? :)

Nu ska jag ta och avrunda här. Har inte något mer intressant att skriva just nu, så ska ta och slå mig ner i soffan. Vi hörs! Kramar.

,



Alla känner sig nog mer eller mindre vilsna ibland. Ni vet, när man inte vet vad man vill bli när man blir "stor" och när man inte vet vad man känner med saker och ting. Förut kunde jag inte förstå hur det var att "inte veta" vad man känner, men jag vet hur det känns nu. Det är inte lätt jämt men tanken på att det blir bra i slutändan gör det värt fighten.

Jag skulle faktiskt ge ganska mycket för en utlandsresa nu, men det kommer inte bli av förrän till hösten i bästa fall. Istället nöjer jag mig med att åka till Umeå och spendera lite tid med mina fina vänner där uppe under torsdagen och fredagen den här veckan. Kvalitétstid på högsta nivå och tro det eller ej, det är väldigt skönt att umgås med blivande socionomer.

Hur som helst så är det ingen fara på taket här inte. Jag mår bra, jag är glad och jag är tacksam :) Man ska inte gräva ner sig för mycket i tankar och funderingar, för hur det än är så spelar det ingen roll hur mycket man gräver ner sig i vissa saker, man kan inte alltid göra nåt åt dem och de måste få ta den tid de behöver. Det mesta brukar ju trots allt bli bra i slutändan.

Nu ska jag krypa ner i en renbäddad säng vilket ska bli helt underbart! Sov så gott! Puss och kram.


13 mars

Sköna söndag!

Sov rätt länge idag, klev inte upp förrän klockan elva då skidskyttet satte igång. Det gick ju inte speciellt bra för Sverige och de var nog besvikna själva också. Men det är helt sanslöst vilken tjej Magdalena Neuner (Tyskland) är. Att gå ut på slutrundan 25 sekunder efter ledarinnan och sedan kamma hem vinsten för Tyskland i stafetten är ju grymt, beundransvärt.

Annars har jag städat idag. Var verkligen petnoga idag och det känns som att söndagar är min städdag nu för tiden. Var även ut med Selmis en sväng och har också hunnit vara och handla. Lugnt och skönt på affärn idag, inte alls den rushen som det brukar vara.

Nu har jag precis duschat och bäddat in i sängen. Det finns inte mycket som slår att få sova i en renbäddad säng. Kvällen spenderar jag framför tvn med solsidan och big brother. Som sagt - sköna söndag!

Hoppas att ni har haft en bra helg! Kramar.

,



Har haft några fina vänner på besök här ikväll. Det blev melodifestivaltittande och en hel del spel. Saade vann ju melodifestivalen och hans låt är ju helt okej. Det spelar nog ingen roll vem vi skickar, det brukar ju sluta rätt kasst ändå för Sveriges del.

Picasso spelade vi ikväll. Det är ungefär som med andra ord fast man ska rita istället. Snacka om att det är svårt när man är stressad och att man får hjärnsläpp ibland. Kul är det i alla fall och man får skratta mycket, det är väl det som är huvudsaken.

Nu ska jag krypa i säng efter en fin dag. Imorgon vankas det fint väder igen och då ska jag ta vara på lite mer sol än jag gjorde idag. Skidskyttestafetten för damerna ska jag också se på och efter det ska jag nog städa av. Annars har jag inte planerat så mycket inför morgondagen utan jag tar dagen som den kommer.

Sköt om er och sov så gott! Puss och kram.

,



Ibland är det svårt att släppa taget och låta gå. Det är liksom svårt att veta om man har gjort rätt eller inte men det brukar visa sig, så småningom.

12 mars

Otroligt härligt väder idag! Började dagen med att ta en promenad med storasyrran. Har också hunnit med att sitta ute i solen ett tag och den värmde verkligen skönt. Längtar till sommaren när man kan ligga ute i bikini och sola.

Har också hunnit se skidskyttet som har varit idag. Inga större framgångar och det var ju synd. Imorgon är det damstafetten, det sista som händer under VM och man hoppas ju att tjejerna kan kamma hem en medalj då.

Ikväll vankas det mys och det känns riktigt skönt att vara ledig imorgon och måndag också. Det ska ju tydligen vara fint väder hela veckan som kommer också, helt underbart! :)

Hoppas att ni får en bra kväll! :) Kramar.

,


11 mars

Bättre väder nu. Det verkar som att solen till och med håller på att kika fram, underbart. Nog för att jag inte kommer att vara ute något speciellt idag, men det gör mycket att man får se solen kika fram.

Nu har jag precis duschat och ska ta och göra mig klar. Både Emma och Sofie är hemma så det är lunch som gäller. I helgen vankas även utgång och det skulle ju faktiskt kunna bli roligt, i alla fall förfesten som alltid.

Jobbar 15-21 idag, sedan är jag ledig och jobbar först igen på tisdag. Då jobbar jag tisdag och onsdag sedan är jag ledig torsdag och fredag, underbar vecka va? Så jag drar upp till Umeå och spenderar torsdagen och fredagen där uppe för att sedan åka hem och jobba helgen.

Igår var det tre veckor kvar till mamma, pappa, Jossi och Viktor åker till Thailand. Som det ser ut nu kommer det att lösa sig väldigt bra med jobb under tiden de är borta, så det ska nog inte vara några problem alls. Tiden går i alla fall sjukt snabbt, minns att det inte var så längesen Jossi klagade över att det var så himla länge kvar till de skulle åka, men nu är de snart där! :)

Nu ska jag ta och göra mig klar! Sköt om er och ha en riktig bra dag! :) Kramar.

10 mars

Säger bara det, när fan ska det sluta snöa? Nu är det blötsnö som har kommit och det är inte så pyttelite heller. Jag hoppas att det här är sista svängen med snö alltså. Snön har faktiskt fått mig att fundera på att dra utomlands först efter jul och nyår faktiskt.

Återigen detta jävla utlandsprat. Jag vet att jag kanske inte ens kommer att komma iväg, men jag hoppas ju på det.

För övrigt så jobbar jag imorgon, sedan är jag ledig lör, sön och måndag vilket ska bli himla skönt. Sofie och Emma är hemma över helgen så det blir lunch imorgon, mysigt! :)

Nu ska jag ta och sova. Hoppas att ni har haft en bra dag! :) Kramar.

,


9 mars

Jag hade ärligt tänkt att strunta i att skriva ett inlägg idag, men eftersom jag har varit så duktig att skriva på senaste så var jag ju tvungen ändå.

Idag har varit en mindre bra dag. Ni vet, en sån dag då man funderar och känner mer än nödvändigt. Jag käner mig väldigt vilsen idag helt enkelt, vilse i mitt eget liv liksom. Man känner sig som en groda utan ben - hopplös. Det låter kanske hemskt, men imorgon har jag säkert hittat tillbaka igen.

Ni vet att man prioriterar lite fel saker i livet ibland. Man stirrar sig blind på ett alternativ istället för att se flera olika. Det har jag gjort och jag vet inte om jag kanske gör det lite fortfarande, men det är betydligt bättre nu.

Man ska göra det man mår bra av och vara med personer som får en att må bra. Jag har många fina vänner som får mig att må bra och det uppskattar jag grymt mycket. Det är så skönt att man inte ens behöver fundera på var man har vissa utan att det är redan självklart. Så länge man vet var man har varandra så känns det tryggt.

Jag har i alla fall bestämt mig för att jag vill utomlands till hösten. Länge eller inte spelar ingen roll. Jag ska i alla fall spara pengar och sedan åka till hösten. Skulle ju vilja ta Asien med Thailand, Vietnam, Malaysia, Filippinerna och så, det vore en dröm. Vi får väl se vad det blir av allt. Allt blir ju inte riktigt som man planerar och tänker, men time will tell.

Nu tänker jag sova och hoppas på en betydligt bättre dag imorgon! :) Sköt om er och hoppas att ni har haft en bra dag! :) Kramar.



8 mars

Dagarna och livet flyter på. Fint väder idag också och det skulle tydligen fortsätta att vara det ända fram till helgen, härligt! Därför ska jag passa på att städa lite nu snart så jag hinner njuta av det fina vädret imorgon, torsdag och fredag.

Jobbade 10-15 idag och tiden bara flög iväg. Har precis ätit nu och ska ju som sagt städa av. Ikväll blir det spelkväll med fina vänner och jag ska även finna äta någon semla. När det är fettisdag och jag älskar semlor så är det ett måste, eller hur? :)

Fick tips om lite resmål idag. Blir så himla sugen på att åka till hösten. Filippinerna ska tydligen vara jättefint och drygt hälften så billigt som Thailand! Insane. I alla fall så tål det att funderas på. Jobba och spara nu en massa och sedan bara åka och njuta av några veckor i värme och sol medan det är kallare här hemma.

Nu ska jag städa av! Vi hörs! :) Puss och kram.


Indestructible

Jag har fått Robyns låt på hjärnan. Jag har inte lyssnat på den så himla mycket men ändå gnager den på. Jag tycker inte om att sjunga, speciellt inte om någon hör eftersom jag är så jäkla kass på det. I alla fall så har jag gått runt på jobbet och nynnat på den några dagar, det är galet. Men den är ju bra, så det är väl något positivt i alla fall.

Bönan drog till Thailand nu ikväll. 2 hela veckor är hon borta och ska bara glassa i solen och må gott och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var ett dugg avundsjuk, för lite avis är jag i alla fall. Jag menar, efter den här vintern skulle det ju inte sitta fin med en solresa. Men den spar jag på till framöver, den som spar den har, hehe.

Funderar starkt på att dra till Umeå till veckan. Ska höra med mina kära vänner hur det ser ut för dem. Vore trevligt att åka upp ett par dagar och jag är ju ledig torsdag och fredag till veckan, så det skulle kanske passa bra. Ska kolla upp det lite bättre och det beror ju lite på hur det ser ut med skola och så för de där uppe .. Josse?

Men nu ska jag äntligen ta igen och se one tree hill avsnittet som kom förra veckan. Jag har haft så fullt upp så jag inte ens har hunnit med att se varken det eller någon av de andra serierna jag följer. Ska komma ihåg att föra över så Laura får det avsnittet också, stackarn är ju utan internet :)

Hoppas att ni mår bra! :) Kramar.

7 mars

Fin dag återigen. Solen skiner och man hoppas att det aldrig tar slut. Men jag tror ändå att det kommer att komma mer snö innan allt försvinner på en gång. Men givetvis hoppas jag att vi slipper det, det har varit nog med sån skit i vinter i alla fall.

Nu ska jag ta och göra mig klar för jobb. Jobbar hela veckan sedan är jag ledig till helgen. Det känns bra!

Sköt om er :) Kram.

RESA

Allvarligt talat så är jag nog lite smått beroende av utlandsresor. Jag har hunnit vara iväg flera gånger och jag kommer att vara iväg definitivt många fler om jag får bestämma.

Imorgon sticker min bästis till Thailand i två veckor. Visst, man är lite smått avis men det är inte alls så farligt som jag trodde. Jag hoppas bara att de kommer att få himla bra väder och att de kommer att få en riktigt bra resa, det är du värd beanie! :)

Så, när bönan kommit hem dröjer det väl ungefär bara en vecka innan nästa gäng far. Mamma, pappa, Jossi och Viktor far ju den 31a och blir borta två veckor de också. De förtjänar det och jag tänker inte vara bitter :)

Min förhoppning är dock att jag kan åka till hösten. Kanske till Thailand, Vietnam, Malaysia eller något åt det hållet. Kanske hinner man med att resa till alla länderna, vem vet :) Det återstår att se och jag tänker i alla fall spara pengar ifall att. Om inte så blir det säkert någon skön semestervecka ändå, det brukar ju kunna bli så :)

Det kommer att bli en fullspäckad vår faktiskt och förhoppningsvis får vi en bra sommar i år. Då kan man ju må här hemma i solen också.

Nu ska jag bara invänta mamma och pappa för att sedan lägga mig och sova så gott. Sköt om er! Kramar :)


,


6 mars

Jobb igår 9-15 och sedan hem och förbereda middag. Eftersom bönan fyllde 20 skulle vi ju ha firat igår, men vi tog det lite lugnare och åt middag och det blev mer en myskväll. Var lite sugen på att gå ut ändå, men det blev ju inte så för mig i alla fall.

Modo förlorade mot Aik igår vilket inte var oväntat. De kom sist i hela serien och får nu kvala. Man undrar ibland vilket lag man håller på. Vi får väl se om de klarar sig i kvalet, det är ju aldrig säkert.

Nu ska jag snart göra mig klar för att jobba 11-16. Efter det blir det lite städning och matlagning. Vi skulle kanske ha ätit pizza ikväll, men jag varken jag eller Fia var speciellt sugen på det, så det blir till att kocka idag också.

Strålande väder idag i alla fall, man blir glad när solen skiner och termometern visar 4 grader plus.

Jag väljer att avrunda här, började skriva ett par negativa rader också men kände att det bara är onödigt. Man ska göra det man mår bra av och det tänker jag göra. Vi hörs! Kramar.

4 mars

Idag har väl varit en mindre bra dag. Som tur är så blev den bättre fram mot eftermiddagen. Jobbet gick bra och jag kom hem för en stund sen. Nu kommer det bara att bli lite tv och mys innan det är dags att sova. Öppnar ju imorgon, jobbar 9-15.

Imorgonkväll får vi väl se vad som händer och på söndag jobbar jag 11-16. Skönpassen den här helgen och det känns nice.

Mamma och pappa åker neröver imorgon. Pappa ska ju åka vasaloppet. Så de blir borta och kommer hem först sent på söndagkväll igen.

Nu ska jag ta och duscha, se på tv och sedan försöka sova. Hoppas att ni har haft en bra dag! :) Kramar.

3 mars

Den här dagen har känts hur lång som helst. Imorse vaknade jag rätt tidigt och kunde inte somna om. Jag som trodde att jag skulle ha problem med att vakna av att klockan ringde klockan elva, men så var definitivt inte fallet.

Började dagen med att åka med storasyrran in till stan för några ärenden. Vi passade även på att äta en snabb lunch för att efter det hinna hem till skidskyttet som började klockan halv ett. Hade lika gärna kunnat strunta i att se det med tanke på att vissa inte var så himla bra.

Jobbade 14-19 i alla fall och efter det åkte jag till Pernilla för myskväll. Vi såg en film som jag förmodligen kommer att drömma mardrömmar efter. Fy tusan vilka konstiga och störda filmer det finns. På något konstigt vis var den ändå bra eftersom den var spännande, men fy den var inte rolig ändå. Men det var i alla fall mysigt att träffa Pernilla.

Nu är jag jättetrött. Ska ta och värma min vetesäck, krypa ner riktigt i sängen och sedan sova. Imorgon blir det lite handling och jobb 15-21. Skulle ha varit långledig nästa vecka, men det blir nog ändrade planer som faktiskt blir ännu bättre skulle jag tro. Så nu jobbar jag ända fram till nästa helg och det blir nog skitbra.

Sov gott allihopa! Puss och kram.

,


2 mars och bönan 20 år

Idag känns det som att jag inte har gjort något annat än att äta. Sov dock inte bort hela dagen så det ska jag väl vara nöjd också.

Åt i alla fall lunch med syrran, Sanna och Laura på Waynes. Efter lunchen blev det fika också och efter det blev det återigen lite fika med beanie. Nu har jag precis ätit middag och är proppmätt men ska trots det iväg på fika. Fika är gott och tur är väl det.

Hur som helst fyller min bästa, beanie, bönan, ja kalla henne vad ni vill, 20 år idag. Det betyder alltså att jag börjar bli rejält gammal när hon också börjar bli lite gammal. I alla fall så hoppas och tror jag att hon kommer att få en grym kväll (jag är ju med) hehe. Skämt å sido så tycker jag att hon är värd en jättebra kväll, med tanke på att hon jobbat hela dagen. Så.. grattis bästis och välkommen ut ur tonåren!

Nu ska jag kila, ha en bra kväll för det tänker jag ha! Kramar.


RSS 2.0