nu

Nu har jag missat många prov. I måndags missade jag fysikprovet som vi skulle göra, för då kunde jag inte ens ta mig upp ur sängen förrän klockan halv fem på eftermiddagen. Sen var jag till skolan igår men hade fortfarande inte blivit bra. Sjukhusbesök i Härnösand ledde till akutbesök i Sundsvall. Undersökning igårkväll ledde till en undersökning imorse (fick dock åka hem och sova). Men kort och gott. Så jag missade nationella i engelska idag, både läs- och hörförståelse. Hur det blir med det vet jag inte, men jag tror att det ordnar sig på ett eller annat vis.

Nu ska jag försöka sova. Måste försöka få bort huvudvärken och försöka ta mig till skolan imorgon. Har redan missat två dagar av denna skolvecka. Det blir så mycket att ta igen om man är borta, så det är lika bra att vara där. Blir det för mycket kan man ju alltid åka hem.

Tack för att jag har världens bästa vänner som alltid bryr sig och tar hand om mig. Funderar dock på att skrota vissa och det skulle inte vara en dag för tidigt. Men jag ska varva ner lite först, som alla säger. Huvudvärken ska bort och jag ska må bra, sen kan jag ta itu med det andra.

Sen måste jag bara fråga vad du vill egentligen? Det är så delade meningar. Det är snack hit och det är snack dit, du pratar väl likadant om mig som du gör om henne? Skulle inte alls bli förvånad. Näe, som sagt, när orken finns tar jag itu med dig också.

God natt!

plågas

Ja, nu ska jag ta och plågas lite till. Ska försöka plugga hela eftermiddagen, även när det är träning. Får nämligen inte träna. Har fått nåt konstigt, vet inte ritkigt vad, men igår kunde jag inte ens stå eller sitta upp, för  då snurrade allt som tusan och illamåendet blev outhärdligt. Idag har det varit lite bättre, men fortfarande inte bra. Men jag tog mig ändå till skolan vilket kanske inte gav allt för mycket. Är det inte bättre om några dagar ska jag nog till sjukhuset och göra en sån där allmän kontroll, typ blodtryck, blodvärde osv. Men träning den här veckan är uteslutet, mamma är som vanligt bestämd när det gäller sådana saker.

Ska ta tag i lite matte nu. Matteprov på torsdag, känns inte som det man har gjort har fastnat speciellt bra. Men pluggar man lite till så kanske man känner igen sig. Sedan imorgon är det nationella i engelska, hör- och läsförståelse och jag kan inte säga något annat än usch. Men snart är engelskakursen över och det ska bli så otroligt skönt.

Måste bara säga att jag inte förstår hur allt kan bli mitt fel hela tiden. Även om det inte är det så vrids det så att det blir det i alla fall. Är inte så himla kul och man orkar inte ta det till slut.

Men världens bästa vänner, det har jag i alla fall. Puss på er!

snart

Ja, väldigt snart ger jag faktiskt upp. Jag är så otroligt trött på vissa. Vissa kommer bara när ni behöver hjälp och helt otroligt nog tar jag emot er med öppna armar. Speciellt dig, du är liksom så viktig och jag låter dig göra precis som du vill. Men jag orkar snart inte med dig mer, för tanken med vänskap är ändå att saker och ting ska vara ömsesidiga, men är de det mellan oss? Don't think so. Du får mig precis dit du vill och det är det som gör mig så besviken, att jag inte orkar säga ifrån.

Och du då, som bara fejkar jämt. Det är så otroligt genomskinligt så det finns inte. Allt vi hade är borta och det känns verkligen inte som att du är en av de jag kände så otroligt bra förut. Jag försöker att inte bry mig och att vara lugn, men jag säger bara det, att snart har det blivit för mycket och då är det kört. Jag är så otroligt less på att du ska låtsas vara så himla glad när du ser en, för det är du inte i själva verket. Det var du som lämnade min sida och det är du som får stå ditt kast. Jag vet att jag klarar mig utan dig.


Woho, snacka om skönt att skriva av sig lite ilska. Nu behöver det kanske inte gå ut över någon annan, förhoppningsvis. Men som sagt, snart är gränsen nådd och då kommer det inte bli så himla kul.


Wiiie

Idag kom mamma och pappa hem. Dagen började med att jag och Jossi åkte till skolan för att skriva nationella i engelska, vilket kändes rätt bra. Efter lunchen åkte vi och hämtade mamma och pappa på busstationen. Kramkalas och visst var de bruna, inte helt förvånande. Borde man inte vara brun om man varit borta i 16 dagar i Thailand kanske? Jaja, när vi väl kom hem blev hunden helt galen när hon såg att de kommit hem. Helt överlycklig och skuttandes kom hon ner för trappan.

Sedan bar det av tillbaka till skolan igen. Samhällskunskap och Hälsa, harmoni & rörelse stod på tur. Eftermiddagen gick faktiskt ganska snabbt om jag ska vara ärlig. Redovisningen som vi hade på HHR gick faktiskt bättre än jag trodde och även fast jag inte hade antecknat ett piss kunde jag stå där och tala fritt, kändes skitbra.

Efter skolan var det tänkt att jag och Jossi skulle åka och köpa födelsedagspresent till lillasyrran som fyller år imorgon. Men vi var otroligt trötta och sluta, så vi beslutade oss för att hon ska få presenten imorgon eftermiddag istället då vi kommer hem från skolan. Det blir nog bra, roligare att inte få alla presenter direkt på morgonen kanske. Sen kan jag ju säga att jag definitivt inte kommer att tacka nej till tårta. Dock jobbar jag 15-19 imorgon och förhoppningsvis ska jag vara med Andreas efter det, men det är ännu inte riktigt säkert.

Skoldagen imorgon verkar ändå bli ganska lugn. Ingen läxa och inget speciellt att göra. Bara att jobba på som vanligt på lektionerna och ska försöka ta vara på tiden och plugga riktigt till fysikprovet på måndag. På torsdag är det dags för ett nytt matteprov också, vilket kanske inte känns alldeles strålande. Sen ska säkerligen engelskauppgiften också in vilket är ett tecken att det kommer en massa att göra nu innan jullovet kommer. Men det är bara att hålla ut, jag menar, efter jul är engelskakursen avslutad, matte e-kursen likaså, svenskan kommer vara så gott som avslutad den också, psykologin kommer att vara klar och säkerligen någon till kurs också.

Det går alltså mot ljusare tider. Studenten närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att bestämma mönster och färg på klänningen till balen. Lite nice att jag ska få min sydd av en bekant, då blir den förmodligen inte som alla andras.

Men näe, nu ska jag ta och skriva min HHR-dagbok för att sedan ta och joina min bästa vän (sängen). Upp och gratta syrran halv 7 imorgon och hur underbart är det inte att behöva ta ut hunden imorgonbitti? - Obeskrivligt.

Puss och god natt med er!

hoppsan

Ja, nog har jag varit väldigt dålig på att skriva i bloggen på senaste. Men förhoppningsvis kanske det blir ändring på det. Man hinner inte med så mycket just för stunden. Mamma och pappa är i Thailand så vi måste ju sköta allt med städning, hunden, syrran, träningarna, jobb och skola. Tur att de kommer hem på torsdag säger jag bara, jag saknar dem.

Så, vad har mer hänt sen sist. Ja, inte så speciellt mycket förutom en massa plugg i skolan och en massa träningar med träningsvärk som följd. Men får man träningsvärk vet man ju faktiskt att man har tränat riktigt och att övningarna har tagit där de skulle.

Igår (fredag) hade jag svenska tal som jag inte alls hade orkat förbereda med tanke på en person som tydligen inte verkar förstå vad man säger. Men trots detta gick det ganska bra, när jag väl stod där och skulle prata så flöt det bara på och det är nog enda gången jag riktigt har kunnat improvisera. Efter skolan hade vi fotbollsträning med skollaget, vilken inte varade länge för min del. Efter kanske 10 minuter hade jag hunnit kliva snett, med den "dåliga" foten. Trodde att det kanske inte var så allvarligt, men vi drog på ett bandage och sedan efter en kvart när vi kollade hade den börjat svälla ändå, vilket betydde att det inte blev något mer spel  för mig igår. Lite taskig timeing är det även med tanke på att det är första SM-polspelet på tisdag, hemma i Landgrenshallen. De matcherna ligger ju definitivt i riskzonen för min del och är det som det är idag tror jag inte att jag kommer att kunna vara med på planen. I vilket fall som helst kommer jag att vara där med laget, hur det än blir, men jag hoppas givetvis att jag ska kunna spela.

På kvällen hade jag och Andreas bestämt att vi skulle ses och titta på idol. Kan säga att jag definitivt inte hade något att klaga på den kvällen. Eller jo, det finns faktiskt lite saker. Tänk att man aldrig får vara ifred liksom. Jag förstår inte. Tänk om jag skulle hålla på sådär när han var med dig, det finns inte i mitt huvud. Men jag kanske ska börja jag också, så får du känna på hur roligt det är.

Näe, nu ska jag börja göra mig i ordning. Det blir mys med tjejerna om ett par timmar. Middag - tacos !!! och stad, land och rike skulle jag tro. Det lär ju bli en massa asgarv som vanligt också.

Vi hörs =D puss

RSS 2.0