21 mars

Nu gott folk har jag jobbat klart för tre veckor framöver. Den här dagen har gått så himla snabbt. Först var jag och Jossi till farmor en sväng, sedan åkte jag och tränade en sista gång innan vi åker. Sedan har jag jobbat fram till klockan nio och nu ska vi snart försöka sova lite innan det är dags att kliva upp.

Måste kliva upp runt halv fyra i natt och det vore ju bra om man fick några timmars sömn i alla fall. Det är sjukt att vi faktiskt är på väg om några timmar bara. Allt är i alla fall färdigpackat och det känns skönt att man slipper stressa något med det.

Blir förmodligen inte så mycket eller ingen bloggning alls när vi är borta. Kanske slänger in ett inlägg imorgon innan vi åker, annars får ni klara er hela tre veckor utan någonting alls. Ska i alla fall försöka knäppa lite bilder så ni får se sedan, har ju trots allt med systemkameran :)

Nu ska vi ta och sova! Hoppas att ni får tre fina veckor här hemma, för det tänker jag sannerligen ha där borta. Sköt om er! Kramar.


19 mars

Ursäkta att jag har försummat er lite de senaste dagarn, men jag har haft annat för mig. I lördags jobbade jag 9-16 för att sedan åka ut till Mette och äta gott och bada vildmarksbad. I söndags var jag och tittade på tjejernas match eftersom jag skulle vila och efter det blev det jobb 15-21.

Har precis avverkat ännu en kväll på jobbet. Det känns bra segt faktiskt, men två jobbdagar kvar innan semester så jag ska inte klaga. Har ju 10-15 imorgon och sedan blir det till att packa det mesta inför resan. Har faktiskt redan börjat, så det går nog rätt snabbt.

Mindre kul var det ju att jag skulle vara hos tandläkaren klockan tjugo i tio imorse men att de ringde halv åtta och sa att hon var sjuk. De erbjöd mig en tid på torsdag istället, men det blir ju lite svårt eftersom vi åker klockan fem på morgonen då. Som "tur" var fick jag en tid imorgon istället, klockan halv åtta!!!! Men det är bara att gilla läget. Jag hinner ju åka och träna en stund också om jag känner för det innan jag börjar.

Nu väntar jag bara på att Totte ska komma hit så man kan gå och lägga sig. Det ska bli riktigt skönt att sova kan jag ju erkänna. Sköt om er så hörs vi! Kramar.


16 mars

Segt idag också att kliva upp. Men efter många om och men tog jag mig upp ur sängen. Något ärende i stan innan det blev lite solning med mamma i uterummet. Solen stekte på rätt bra idag och man längtar ju grymt till den steker ordentligt i Thailand.

Fick ett skype-samtal från bönan idag. Det funkade ju riktigt bra, inga fördröjningar eller någonting när man pratade. Sjukt kul var det att höra hennes röst och de verkar ha det bra.

Jobbade kväll idag, så nu har jag precis fått hem senaste vampire-avsnittet som jag ska kika på innan det blir sängen. Jobb 9-16 imorgon och sedan blir det väl lördagsmys med lite fina människor.

På söndag lirar tjejerna match, så ska kika på den innan det är kvällsjobb som gäller då också. Mycket kvällar nu, men snart, snart, snart semester - underbart.

Nu ska jag kika på det här och äta lite smaskigt. Sköt om er! Kramar.


15 mars

Ställde klockan imorse för jag tänkte kliva upp och städa rummet, som inte blev av igår. Men tror ni att jag tog mig upp i bra tid eller? Nej, just det. Frågan är ju vad det är med mig eftersom jag är så himla trött på morgnarna nu. Förut har det gått hur bra som helst att kliva upp för att åka och träna eller något annat, men nu har det varit stopp ett tag.

Var till optikern med ögat igår och det skulle inte vara någon fara att använda linser när jag åker utomlands bara jag vilar de nu några dagar till. Inget smink heller för den delen så lär ju se lagom pigg ut på jobbet de här dagarna. Men det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen som alltid.

Idag är det en vecka sen beanie och Linnéa åkte, tiden går snabbt. Om en vecka är det vår tur och det pirrar redan lite i magen. Började planera lite redan igår eftersom jag jobbar varje dag nu fram till det att vi åker. Idag jobbar jag bara till klockan sju och det känns skönt. Annars har jag kväll fyra av de sju dagar jag har kvar att jobba.

Nu ska jag ta och göra mig klar för jobb. Imorgon när jag börjar klockan tre ska jag fasen städa resten som är kvar, så man slipper det till veckan då man helst bara vill packa och dona. Ha det bra! Kramar.


14 mars

Idag är min enda lediga dag innan vi åker till varmare breddgrader. Ska passa på att göra lite ärenden på stan och köpa lite nödvändigt. Det blir lunch med Marris klockan tolv dessutom, mysigt.

I eftermiddag ska jag nog ta och städa på rummet. Ska försöka hinna ta vara på lite solstrålar också innan den försvinner. Ikväll tror jag att vi ska åka till Tottes familj en stund, det var längesen.

Dags att göra sig redo för dagen då kanske! :) den här tiden om en vecka packar jag nog för fullt! Sköt om er. Kramar


Natti natti

Ikväll fick det bli ett träningspass trots allt. Bröst och mage blev det. Skönt att jag hade sällskap av Totte ikväll och slapp träna själv, för då hade jag nog inte tagit mig i kragen och åkt dit. Det är lättare att åka dit ensam på förmiddagarna, dels för att det är mindre folk och framför allt för att man känner sig mycket piggare då.

Det gick riktigt bra att köra bröst idag faktiskt. Har inte kört det sedan jag fick problem med axel/nacke men idag kändes det ingenting och jag orkade faktiskt en del fortfarande. Lite mer tjurskallig tror jag att jag har blivit också. Annars har jag en förmåga att bara ge upp, men nu kämpar jag på betydligt bättre.

Kan jag ha linser imorgonkväll blir det till att träna fotboll. Likaså lär det bli på onsdag då vi går ut på konstgräs, Högslätten. Fredag är det tydligen också träning, men då jobbar jag kväll så det går ju inte riktigt. Ett och annat gympass lär det bli också. Tror aldrig att jag varit så effektiv gällande egenträning tidigare, undra hur länge det håller i sig.

Man kan ju tänka sig att efter Thailand kommer man inte vara lika effektiv längre gällande träningen. Men jag har faktiskt bestämt mig för att köra på då också. Jag känner faktiskt att det gör en himla skillnad, jag mår mycket bättre när jag är igång och tränar än annars. Sedan har jag faktiskt kort till januari nästa år, så det är ett tag kvar.

Näe, det här ska inte vara en träningsblogg inte. Nu ska jag ta och sova. Sweet dreams! Kramar.


12 mars

Det var minsann en trevlig kväll i lördags. Bäst av allt var såklart förfesten medan krogen faktiskt kändes riktigt trist den här gången. Hemmafester är bäst helt enkelt.

Igår vaknade jag med en jäkla ögonfluss. Igenklibbade ögon är inte det roligaste som finns direkt men idag känns det bättre tack och lov.

Tänkte träna imorse men unnade mig en sovmorgon istället. Får se om det kanske blir en sväng på gymmet ikväll annars får det bli imorgon.

Det är tio dagar kvar till Thailand och jag jobbar nio av dessa. Blir till att planera packning och allt annat i god tid. Man behöver ju inte packa med sig så mycket, men det är ju bra om man inte glömmer de viktigaste sakerna.

Nu ska jag göra mig redo för jobb. Ha en fin dag! Kramar.


10 mars

Jag skulle gärna åka till Thailand nu på direkten. Kanske skulle min hud bli bättre då, det måste den bli.

Imorse vaknade jag upp och blev nästan skrämd när jag såg mig själv i spegeln. Svullen på höger öga och alldeles röd lite här och där, ingen skönhet direkt.

Funderar därför på att åka och träna för att sedan prova sola och se om det gör någon skillnad. Hoppas det med tanke på festligheterna som kommer äga rum ikväll.

Idag får det bli ben på gymmet. Jag som trodde att jag skulle slappa till när beanie drog har trots allt varit på gymmet ett par gånger redan, heja mig.

Nu ska jag ta och äta nåt. Vi hörs! Sköt om er :)


8 mars

Snacka om att jag känner mig trött och seg. Vet inte vad det är som gör det riktigt. Mamma påstår att jag inte blivit riktigt hundra sedan jag var sjuk förut och kanske har hon rätt, vem vet.

Tänkte åka och gymma idag men det fick bli en springtur ute istället. Funderar på att åka på gymmet imorgon innan jag ska luncha istället. Gårdagens pass tog nog rätt bra, för känner av både axlar och rygg en aning idag. Skönt ändå när man har lite träningsvärk, då vet man att man gjort det ordentligt.

Idag åkte Jossi och Linnéa till Thailand, eller de sitter på planet nu rättare sagt. Om två veckor är det min tur och det ska bli så himla skönt! Längtar rätt mycket nu kan jag ju meddela. Sol, bad, slappa och allt annat därtill, känns grymt.

Nu ska jag mysa med Totte. Först big brother och sedan senaste oth-avsnittet, det blir grymt! Vi hörs. Sköt om er!


7 mars

Gymma eller sola? Det är frågan just för stunden. Är rätt sugen att åka på gymmet men samtidigt skulle det ju vara skönt att sitta ute och vänja sig vid solen också. Svårt val alltså, blir svårt att hinna med både och innan jag börjar jobba kanske.

Idag blir det jobb 14-19. Vad det blir ikväll är inte bestämt utan återstår att se. Skönt att inte ha allt planerat till fullo varenda minut.

Fick min bettskena hos tandläkaren igår. Kan ju berätta att det är ganska ovant och att jag har vaknat ett antal gånger under natten. Men man vänjer sig och jag har ju kunnat somna om, så det har gått bra ändå.

Den här tiden om två veckor har jag nog rätt mycket resfeber. Tänk att tiden går så snabbt. Thailand närmar sig med stormsteg! Passet har visst kommit så ska väl ta och hämta ut det också så allt är fixat.

Nu ska jag äta och se om det blir träning eller solning! Sköt om er. Kramar


5 mars

Kvällsjobb igår och morgonjobb idag. 8-14 är avklarat och jag har varit ut en sväng med Selmis. Det är bra väder idag igen.

Pappa åkte Vasaloppet bättre i år än förra året. Nog för att jag tyckte att han gjorde det bra redan då, men den här gången åkte han 2 timmar snabbare. Man är bra stolt om jag ska erkänna.

Nu väntar jag bara på att mamma och pappa ska komma hem så jag kan åka till stan. Myskväll med kvalitetstid med beanie står på schemat och det känns skönt att hinna med innan hon och Linnéa drar söderut på onsdag och till Thailand på torsdag.

Sköt om er och ha en bra kväll! Kramar.


4 mars

Igår var det jobb 9-16. Det kändes rätt drygt med tanke på det fantastiska vädret som var, men det gick bra i alla fall.

På kvällen lagade jag, Totte och Fia mat - tacos. Resterade delen av kvällen såg vi på melodifestivalen - andra chansen och lite annat innan det var sovdags.

Riktigt fint väder ute idag också. Ska jobba 14-21 idag och man känner sig ganska omotiverad, men man gillar läget helt enkelt.

Pappa åker ju Vasaloppet nu. Det är spännande att följa hur det går för honom och han verkar åka betydligt bättre än förra året. Han förbättrar sig hela tiden nu och jag är riktigt stolt över honom. Jag hoppas att han blir minst lika nöjd själv.

Hoppas att ni har en fin helg! :) kramar


2 mars

Idag fick jag fingrarna ur arslet och fixade det nya passet. Så senast om en vecka ska det finnas att hämta ut på polisstationen och det känns skönt att man har fixat det så man slipper fundera på det mer. Det gick snabbt och smärtfritt, fick göra det på direkten när jag kom dit utan att behöva köa, tog väl inte ens tre minuter innan det var klart.

Efter att ha fixat passet tog jag mig i kragen och åkte på gymmet. Körde lite lätt biceps och triceps idag. Det gick bra med nacken/skuldran så det känns skönt. Trots att beanie åker till veckan ska jag inte slöa till och låta bli att gå på gymmet, utan jag ska hålla i de tre veckorna som är kvar till jag drar utomlands, det är ett löfte.

Fotbollsträningen igår gick bättre än väntat. Jag orkade mer än vad jag trodde och kanske har egenträningen gett rätt bra resultat ändå. Ska dock försöka träna lite med kondition, även om jag orkade igår så lär jag behöva bli betydligt bättre i flåset om jag ska orka med att lira boll.

Nog om detta. Huvudämnet idag är ju faktiskt att någon fyller år. Inte vilken någon som helst utan min bästa vän, beanie, bönan. Grattis! 21 bast och det firas med gofika och presenter ikväll. Fan, tiden går så himla snabbt men det är skönt att det är fler det går utför åldersmässigt, haha.

Annars ska jag nog bara mysa med mamma och pappa ikväll. De åker neröver mot Dalarna imorgon. Pappa ska ju åka Vasaloppet för andra året i rad och den går av stapeln på söndag. De kommer hem först på måndag, så det känns som att lite kvalitetstid med dem skulle sitta på sin plats.

Nu ska jag städa klart, ta en dusch och äta. Vi hörs alltihopa och ha det så bra! :)


1 mars

Idag är det tre veckor till vi sitter på planet på väg till Thailand. Tre veckors semester känns ju rätt bra må jag säga. Tiden går ju så himla snabbt, det känns som att det var igår vi bokade och började räkna ner och nu flyger bara tiden förbi och snart står man där med resfeber och packningsångest innan det är dags.

I övrigt har det varit riktigt fint väder här hemma de senaste dagarna. Igår var det strålande sol och skönt ute, så vi var några som åkte och grillade på vårdkasen och bara myste. Efter det jobbade jag kväll 15-21 och sedan kom Totte hit så vi såg på lite fotboll och big brother innan det var läggdags.

Idag har det varit minst lika fint väder om inte bättre! Började dagen med lite presentshopping innan det blev lunch på den mongoliska restaurangen i stan. Det var gott men jag tror ändå att jag tycker om Kina bättre alltså. Efter det åkte jag till tandläkarn och fick visst borra .. Har varit bedövad ända till för fem minuter sen så det känns ju skönt att det har släpp i alla fall. Tog efter det en prommis med beanie i det fina vädret och nu blir det käk.

Kvällen kommer att bestå av fotboll mellan sju och åtta sedan får vi se vad det blir. Är ledig imorgon också vilket känns riktigt skönt!

Nu ska jag äta. Sköt om er! Puss och kram.


RSS 2.0