don't get it

Jag fattar inte hur man kan vara så egoistisk. Jag menar lite empati borde man ju ha i kroppen, men icke, bara egoism. Visst, vissa kan ju komma långt på det, men inte hos mig som en del av mitt liv. 

Man lär ju få äta upp att man är modoit imorgon på skolan. Men sanningen är att dom har varit pinsamt dåliga i slutspelet, så det var väl inte mer än rätt att det slutade såhär. Vi förlorade ju rättvist i alla fall.

Har faktiskt fått mycket gjort idag. Bland annat har vi typ gjort klart vårat projektarbete som har hängt över en. Det känns otroligt skönt med tanke på att det blir en sak mindre att tänka på. Vg i matte E blev det dessutom i slutbetyg, vilket jag inte tackade nej till.

Nu ska jag snart sova. Har bara två lektioner imorgon. Sovmorgon till 10 i 10 och slutar 13.45, inte illa säger jag. Sen är det lov, ett rätt så långt dessutom och snacka om skönt det kommer att bli. Nog för att jag kommer att jobba en del, men det betyder bara mycket pengar nästa månad, vilket är väldigt nice.

Ska titta igenom lite ekonomi nu, sen sova. Har ju nåt förhör imorgon, vore bra om jag fick bra på det.

Ha det så bra.


wiiie

ÄNTLIGEN är historian klar. Shit vilken jobbig uppgift, allvarligt talat. Jag tycker i alla fall att den var hur dryg som helst. Satt från 14.30 till 20.30 igår, sen idag satt jag från 15.00 till 20.00. Jävligt drygt faktiskt men nu är det äntligen klart. Nu är det bara fysikprovet kvar som är på torsdag. Hoppas att det inte är överdrivet svårt, men ska plugga till det imorgon.

Matteprovet innan lovet gick iaf great, så jag är nöjd. Nu väntar jag bara på att få reda på vad det blir för betyg i matte e, det kommer väl snart.

Trött som tusan är jag. Ska faktiskt sova nu, har sovmorgon till jaa, jag vet inte när, men rätt länge iaf. Det ska bli riktigt skönt.

Lite surt dock att modo tappade 2-0 ledning mot timrå till 2-2 och att de sedan förlorade i sudden. Men det är väl sånt man får ta, ny match på torsdag och då ska de få stryk. Jag hoppas ju såklart att det slutar som förra året, det vore inte helt fel alltså. Ska försöka åka på nån match också, får se om det kanske blir på lördag =)

Nu blir det sängen. Sov gott!

sova

Ska alldeles snart försöka sova. Har varit lite svårt på senaste dagarna. Men det ska nog gå bra. Skola imorgon igen, kanske inte är så kul heller. Jag har faktiskt varit riktigt lat på lovet och nu blir det råplugg istället. Lite onödigt med tanke på att det är skönare att göra lite i taget, men är man lat så är man.

Imorgon är det träning och då får jag i alla fall vara med. Känns riktigt kul. Jag hoppas innerligt att jag inte har tappat allt för mycket under tiden jag har varit borta i alla fall, men man tänker efter så har jag inte varit borta länge alls. Så förhoppningsvis ska det gå bra. Möjligtvis får vi besök av en som ska träna med oss imorgon, känns skitroligt tycker jag.

Meningslösare inlägg kan man ju leta efter, men jag orkar faktiskt inte bry mig. Måste försöka rycka upp mig nu, annars kommer det här aldrig att funka. Tur att det inte är så många skoldagar till nästa lov.

Nu ska jag ta och göra sängen sällskap. God natt!

Du är riktigt fin.


lov

Ja, lovet är väl snart över. Rätt så lugn vecka för min del om jag ska vara ärlig. Började med ett sjukhusbesök i lördags med övernattning, kanske inte det roligaste jag har gjort. Men i söndags fick jag i alla fall komma hem och sedan dess har jag mest tagit det lugnt. Med tanke på att jag äter penicillin har jag inte fått träna den här veckan, så det jag har sysselsatt mig med är väl vila och lite jobb.

Nu är det snart slut på lovet. Känns rätt så drygt med tanke på att jag inte har gjort något skolarbete alls. Historian ska vara klar på onsdag också ligger ett fysikprov på torsdag. Kanske får ta och plugga lite imorgon och på söndag, när jag inte jobbar vill säga.

Jag tycker ändå att jag mår bra, snart har jag ätit sista penicillinen också. På måndag ska jag träna igen, känns riktigt skoj. Dock hänger skolan över en som en flera kg tung vikt. Skönt att vi inte ens går två hela veckor innan det är lov igen. Det är bara att hålla ut, ska verkligen kämpa sista tiden nu.

Imorgon ska jag se på melodifestivalen med Sofie, längesen nu kompis så det ska verkligen bli skoj. Att ta studenten känns också skoj och minst sagt skönt. Balklänningen är bestämd och jag ska skicka efter tyg och så vidare till veckan. Spännande säger jag bara.

Vi hörs!


RSS 2.0