Onsdag

Dagarna bara rusar förbi. Det kanske inte är så konstigt att jag har varit dålig på att blogga när det är så. Men nu har jag varit flitig och skrivit ett par dagar på raken, så det är väl helt okej.

Idag jobbar jag kväll och imorgon är jag faktiskt ledig. Har träning på kvällen och det känns kul. Är dock jävligt less på alla känningar jag har, men det är bara att bita ihop. Kommer att vara rätt tungt innan man är helt fit, men jag ska kämpa på.

På fredag blir det förmodligen birsta och kvällen kommer att bestå av mys med tjejerna. Snart flyttar ju både Sofie och Katarina och det känns väldigt tråkigt. Samtidigt är det ju såklart roligt för dem att de kommer iväg och gör det de vill.

Helgen kommer att bestå av lite jobb och dessutom fotboll. På söndag har vi bortamatch mot Husum. Om jag kan spela vet jag ju inte, men jag ska åtminstone med och kolla i alla fall. Det finns inget annat än vinst och spelar vi som vi brukar så känns det som att det inte är en omöjlighet.

Nu ska jag ta och byta om och bege mig till jobbet. Synd att man jobbar när det är så otroligt fint väder. Men jag har i alla fall tagit vara på några solstrålar idag, så det känns riktigt skönt.

Ha det bra! Hej

Tisdag

Idag är det tisdag och jag har redan hunnit med att jobba. Rätt skönt att kliva upp och göra bort jobbet på förmiddagen, trots att jag alltid är så himla morgontrött. 10-14 var det som gällde idag, kort och skönt.

Nu ska jag nog lägga mig och vila en stund för att sedan äta och slutligen åka på träning. Träningarna är alltid roliga så det kommer att bli hur fint som helst.

Matchen som skulle vara mot Frånö/Ramvik imorgon blev ju inställd, så nästa match är först på söndag, borta mot Husum. Men det blir fler hemmamatcher sedan mot slutet, vilket är hur kul som helst.

Imorgon är det kvällsjobb som gäller. Det är alltid skönt att sova ut lite extra, så det ska jag passa på att göra imorgon.

Ha en bra kväll! Heja.

Natti

Tänk att det fortfarande är folk som kollar på min blogg varenda dag. Nu var det liksom en vecka sedan jag skrev.

Jag ska faktiskt ta och skärpa mig lite och så. För de som vill läsa ska få göra det, även om det kanske inte blir så himla seriöst eller långt, men det får man helt enkelt ta.

I helgen har det varit stadsfest och jag var in båda dagarna. Det var väl helt okej men inte det roligaste jag varit med om. Nästa år får det faktiskt bli tvådagars, helt enkelt. Det blir nog sjukt mycket roligare.

Sjukt att redan börja fundera över nästa år. Men tanken slog mig så jag slängde ur mig det jag tänkte.

Idag har jag i alla fall jobbat på förmiddagen. Sen gick jag hem och bytte om för att ta mig till Ängevallen och samlingen med laget. Jag körde eftersom jag inte kunde spela och det gick bra. Det blev lite skratt i våran bil faktiskt, väldigt trevligt. Att vi sedan vann matchen med 4-0 var inte heller fy skam! Jag är stolt över tjejerna, de gjorde det väldigt bra. Nu fortsätter vi såhär.

Nu ska jag faktiskt sova. Sov bara 3-4 timmar i natt så det är på tiden! Men vi hörs snart igen! Hejja.

Läggdags

Ja, tiden rullar på och det känns som att man springer efter. Nämen allvarligt talat tycker jag att tiden går väldigt fort. Har semester nu, som började i torsdags. Jag är ledig till och med onsdag, sedan blir det jobb igen på torsdagen.

Ska börja träna nu är det tänkt. Ska bli rätt skönt tror jag. Vi får väl se hur det blir med ork och så vidare. Jag ska inte ha för höga förväntningar med tanke på att jag var sjuk länge innan uppehållet och att jag har avstått en veckas träning nu på grund av omständigheterna.

För övrigt ska jag mest ta vara på tiden och ta det lugnt. Försöka ta igen mig så mycket som möjligt så man inte åker på nån skit. Jossi stackarn har ju åkt på världens ryggskott. Hon kan inte ens gå eller resa på sig själv, knappt så hon kan sitta på toa. Förhoppningsvis går det över snabbt så hon slipper plågas av den smärtan.

Igår var det grillkväll och jag hade en otroligt trevlig kväll ända till jag fick en jävla huvudvärk och fick avvika medan det blev krogen för de resterande. Men jag tackar i alla fall för en trevlig kväll och det måste göras om!

Nu ska jag läsa lite twilight och sedan försöka sova. Har varit svårt att somna skapligt nu de senaste veckorna.

Men ha det bra så hörs vi. Hejs


Saknad

Det är på kvällarna och nätterna som det är som värst. Det är då tankarna och känslorna smyger sig på. Jag saknar mormor så otroligt mycket redan och jag vet inte hur allt ska gå. Men jag vet att hon inte hade velat att mitt liv stannade upp, så jag ska kämpa på.

Jag har världens bästa familj och världens bästa vänner, vilket får mig att orka det som för stunden känns omöjligt. Det sägs att ensam är stark, men jag tror att man är ännu starkare tillsammans. Det gör så mycket att bara veta att man har någon som finns där och bryr sig. Man behöver inte alltid säga något, det räcker att titta på varann så förstår man och det känns himla skönt.

Jag undrar när jag ska orka ta tag i allt igen. Just nu känns det som att det ligger långt fram i tiden, men jag ska kämpa. Ska försöka komma igång med fotbollen så fort som möjligt, när jag känner att både psyke och kropp orkar med det. Jag vet att ni förstår.  Jag har världens bästa tränare och världens bästa medspelare och det är jag glad för.

Klockan är snart halv tre och jag sitter här. Imorgon är det dags för begravning, vilket känns .. jag vet inte hur jag ska förklara att det känns. Ska skriva ihop ett brev innan jag lägger mig, med allt som jag inte hann säga, men som hon ändå visste.

Nu ska jag avvika. Jag måste bara tacka mina vänner och min familj! Att ha äkta vänner som verkligen finns där när man behöver är guld värt och att ha en familj som är helt fantastisk gör en alltid starkare. Tack!



För mormor, som älskade pelargoner.
Jag älskar dig

Mormor

Du kommer alltid att finnas med mig, även fast du inte är just här på jorden längre. Alla fina minnen och stunder med dig bär jag med mig, varje dag. Tack för all glädje och kärlek du gav oss. Jag älskar dig så otroligt mycket och du var verkligen världens bästa mormor och förebild.

Det gör ont och jag saknar dig så himla mycket redan, men nu slipper du lida mer. Vila i frid.

Måndag

Ny måndag och ny vecka. Det är tuffa tider just nu, därför jag inte är så himla engagerad i bloggen. Så tänkte bara säga att jag inte har försvunnit någonstans, till de få som läser min blogg.

Men det dröjer kanske innan jag skriver igen.  Ber om ursäkt för det.

Jag älskar dig mormor!

Ha det bra, vi hörs.

RSS 2.0