tisdag 30/10

Ja, dagen började med världens jävla huvudvärk. Inte speciellt lockande att kolla upp busstid till sundsvall för att sedan ta sig till laserhallen då inte. Men tacka vet jag ipren som hjälpte mig igenom denna förmiddag också. Laserhallen var i alla fall helt klart värt besväret och man kan inte sticka under stolen med att man har en väldigt bra klass ändå. Vissa är kanske inte de som man kommer bäst överens med i vanliga fall, men det är aldrig något större tjafs för det och idag var det verkligen hur kul som helst. Sedan drog vi och käkade på MAX innan vi åkte hem igen.

När vi kom till stan åkte vi direkt till Laura. Vi skulle mysa med tjejerna och det var riktigt nice. Marängswiss och lite annat gott gick såklart ner i magen och att sedan köra "stad, land och rike" tills hjärnan inte orkade med var väldigt roligt. Snacka om att pikar delades ut lite här och var och att det blev en hel del asgarv. Så det är inte ovanligt att man har skrattat till sig magvärk när man beger sig hemåt.

När vi väl skulle åka hem, så var det frost på rutorna på bilen så vi var tvungna att skrapa. Jag skulle vara schysst att skrapa en kompis bil med, också när hon startar bilen råkar hon backa på min fot. Tur säger jag bara att hon inte backade över den helt. Det blev såklart lite garv då också och det känns som det inte är någon större fara skedd. Men som sagt, goda skratt förlänger livet och jag har fått mig många sådana idag.

Nu är det dags för sängen. Sleep well! Puss

händelserik dag

Jaa, hänt en hel del idag. Många blandade känslor och otroligt många tankar har blivit tänkta. Man inser liksom att man borde ta vara på det man har, just nu. Man vet aldrig när man har oturen att det dyrbaraste tas ifrån en. Sen tror jag som sagt ändå att allt har en mening, men vad saker och ting har för mening, det är något som jag tror att man mår bäst av att inte veta. Jag tror det bara är att inse att man inte borde gräva i vissa saker, även fast man hemskt gärna är sån. Man är inte mer än människa och man kan inte göra mer än just det man ofta gör, vilket jag inser mer och mer för varje dag, och för varje år.

Det är när såna här händelser sker, som man inser att man verkligen borde ta vara på de som man har. Man vet faktiskt aldrig vad livet spelar för spel med vissa och jag vill inte stå där en dag och sörja att jag aldrig fått säga det man egentligen ville få sagt.

Sen ska jag säga att Emelie är otroligt bra. Det säger jag faktiskt ofta och jag menar det verkligen. Kan helt klart säga att jag har en bättre känsla inom mig nu när jag går och lägger mig, än jag hade för ett par timmar sedan. Dåliga saker för bra saker med sig också, som någon klok människa sa ikväll. Så, jag vet inte vad jag ska säga mer än tack, men jag tror ändå att du förstår tyngden av ordet när jag säger det. Så, tack så hemskt mycket.

Nu ska jag sova och imorgon ska jag verkligen sova ut. Ska bli hur skönt som helst. Har sovit ut en enda dag, på 4 veckor. Imorgon blir det den andra och det är inget jag klagar över. Men ta hand om varandra nu. Puss och god natt.

Lov!!!!

Snacka om skönt. Ska jobba imorgon, sen ska jag vara ledig hela lovet. Nog för att jag kommer att behöva plugga en del, men det orkar jag inte tänka på för stunden. Gjorde bort psykologiprovet idag, vilket kändes viktigt. Hoppas på ett bra resultat, annars känns det meningslöst. Längtar verkligen inte till vi får tillbaka matteprovet, känns riktigt pinsamt, lärarn måste tro att man är riktigt iq-befriad eller något. Men nya tag efter lovet leder förhoppningsvis till bättre förutsättningar. Ska försöka vila så mycket som möjligt nu, hämta ny energi.

Ska ta och börja träna med Sofie till veckan också. Känns faktiskt riktigt bra. Måste nog springa en hel del den här veckan också, vilket kanske inte känns lika bra. Men annars ska jag mysa med mina underbar vänner och det ska bli så otroligt skönt.

Och du, jag vet att du behöver mig och det vet du också. Så det tycker jag känns jävligt bra. Det är jag som kan säga "vad var det jag sa" och räta lite grann på ryggen. Men vännen, det är inget att vara dyster över, för det kunde faktiskt ha varit tvärtom.

Nu ska jag sova, jobb imorgon sen blir det nog lite trevligt på kvällen. Vad som riktigt sker visar sig väl då. Sen på söndag ska jag verkligen sova ut och herregud så skönt det ska bli. Näe, sängen väntar. Puss natti!

22/10

Jag har lite svårt att förstå. Ena stunden är du nog den som står mig allra närmast och sen andra är det liksom värsta glappet emellan. Det känns bra när du är nära, men det svider så otroligt när du är så långt bort. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga att det känns som. Att säga att det känns som att jag duger ibland är nog inte den rätta meningen, för jag vet innerst inne att jag duger åt dig i alla lägen. Jag vet att du behöver mig, nästan hela tiden och även om du inte visar det precis jämt så känner jag det ändå. Men det gör som sagt lite ont att känna att du ibland är på flera mils avstånd även fast du kanske är alldeles intill.. Fattar egentligen inte vad det är för mening med det här inlägget. Kanske är det för att jag ska kunna skriva av mig och att det ska vara bra sedan, istället för att det ska bli världens diskussion och rent av bråk. Det blir bara ännu jobbigare. Så jag hoppas att det känns bättre nu efteråt, det känner jag snart.

Allt blir som vanligt snart igen, eller hur?


Söndag

Japp, söndag och snart slut på helgen återigen. Har jobbat idag och sedan har jag städat. Senare på eftermiddagen hämtade jag mamma och pappa på busstation, kan säga att det är skönt att de är hemma igen. Längtar inte till de far till Thailand i två veckor, man kommer vara så himla stressad med allt. Skola, mat, städa, tvätt, träningar, skjutsning, jobb, ja allt. Det kommer bli hur mycket som helst, men det är tur att både jag och Jossi är hemma ändå. Hoppas på att allt kommer att gå bra och att det inte kommer att vara nå mycket tjafs och surande. Två veckor kvar är det bara, sen sitter de där på planet på väg till varmare breddgrader (inte alls avis).

Nu ska jag snart åka till Petra, vilket känns riktigt bra. Hon är alltid lika bra, no matter what. Antar att det blir parlamentet och lite sånt, inte helt fel alltså. Ska vara där till Viktor kommer till busstationen klockan 22.50. Då ska jag skjutsa hem honom för att lämna lite grejer sen ta med mig honom hem hit till Jossi. Jag tror jag är ganska snäll ändå. Men detta leder ju bara till en längre stund med Petra också, vilket inte är så illa.

Imorgon är det skola igen. Dock slutar vi klockan elva imorgon. Ingen fysik på måndagar varannan vecka, vilket jag inte alls klagar på. Måste ta tag i historian och göra klart min sista fråga bara. Lika bra att få det gjort innan lovet så man kan plugga in det riktigt till förhöret. Annars är det väl inte så mycket annat att göra imorgon. Förmodligen måste jag börja skriva på svenskan, eftersom nationella drar igång snart. Psykologin ska jag också börja med, men jag känner mig faktiskt ganska lugn ändå. Inte alls så stressad än så länge (peppar peppar ta i trä).

Näe, nu ska jag till Petra och ni andra får väl ha det så trevligt ni kan. Puss hej.

Lördag

Ja, shit vad helgen rusar iväg. Imorgon är det söndag och dags för jobb. Egentligen skulle jag vara ledig hela den här helgen, men en som jag jobbar med var tvungen att byta bort och eftersom hon alltid är generös och gör det när jag behöver så måste jag ju förstås ställa upp tillbaka. Känns lite slitsamt, fattar inte varför jag är så otroligt trött egentligen, men det kan väl bero på att jag inte sover så mycket som man borde sova. Men detta leder i sin tur att jag bara jobbar lördag nästa helg, vilket kan vara skönt.

Det är snart lov. Bara den här veckan kvar i skolan sen en heeeeeeel veckas lov. Gud vad jag längtar! Sova, slappa och bara ta hand om mig själv. En hel del mys lär det ju också bli. Men åter till sista veckan i skolan. Nationella i svenska har dragit igång, muntliga. 5 minuter ska jag stå inför klassen, på darrande ben, med ett hjärta som slår tre gånger så fort som normalt och skakande händer. Det ska nog gå bra. Jag tycker ändå att det känns bättre när det är på svenska. Engelskan längtar jag däremot inte till, jag kommer nog inte kunna sova nätterna innan ens. Kanske bara är tur att man aldrig kommer att bli kändis, jag skulle nog aldrig palla trycket.
På fredag är det psykologiprov också. Dags att börja läsa. Nog för att psykologi är intressant, men det är lite jobbigt att kunna alla termer och psykologiska begrepp. Men läser man lite grann varje dag nu fram till fredag så tror jag nog att det inte ska vara några problem. Sen var det någon skit på hälsa harmoni och rörelse som ska vara klart till på torsdag också, men det känns inte direkt som någon stor grej. Ingen stress och panik inför det liksom.

Näe, nyss åkte tjejerna. Några utav de vill säga, vissa kunde ju inte komma. Men det var mys som vanligt. Mat, tv, snack och en massa skratt. Det går inte att komma undan helt enkelt, man skrattar alltid så man har ont i magen när man skiljs åt, vilket känns great.

Nu ska jag ta och joina en av mina bästa vänner (sängen). Hade inte varit helt fel om du var här, kan jag ju lugnt säga. Men jobb imorgon och sova närmast på schemat. Puss och god natt, sov gott.

18/10

Ja, idag har det varit en ganska okej dag ändå. Trots en lång och dryg dag i skolan känns det ändå som att jag inte är överdrivet stressad, men det kommer väl. Till veckan är det hur mycket som helst som ska göras, några prov och några redovisningar. Men efter den veckan är det lov och det ska bli så otroligt skönt! Vet inte om jag har tagit på mig att jobba under lovet, men några dagar ska jag verkligen bara sova ut och ta vara på mig själv.

Jag känner mer och mer att jag kan avgöra vilka av alla vänner som är äkta och oäkta. Det riktigt känns hela tiden vilka som kommer en närmare och det känns tryggt på nåt vis. Man vet att man alltid har vissa kvar, att de alltid stannar kvar vad som än händer. Det handlar ganska mycket om att ge och ta, vilket funkar otroligt bra med vissa. Vissa är mer lik en själv än vad andra är, men ändå så är alla lika mycket värda.

Kvällen har varit otroligt bra dessutom. Ingen stress, ingen panik utan bara lugn och väldigt bra sällskap. Inte illa om det skulle vara så varje eftermiddag och kväll liksom. Men det är tyvärr omöjligt i mitt liv just nu, med tanke på skolan.

Har alltid funderat på varför jag valde natur, eftersom det är oerhört slitsamt. Men innerst inne vet jag ändå att jag kommer att ha igen det senare i livet, vilket är grymt bra. Ska försöka leva upp till mina planer och mål också; mer sömn, mindre stress och lite mer träning. Jag tror att de tre grejerna kommer att få mig att må bättre än jag gör nu.

Näe, nu måste jag göra psykologiläxan, sen är det verkligen hög tid för sängen. Natti.

RSS 2.0