,

Spenderade kvällen framför tv med mamma och pappa. När de sedan skulle gå och lägga sig, efter spårlöst, det vill säga strax innan 22.00 så säger pappa med en skämtsam ton:
- Skynda dig, nu börjar ju big brother,
till svar av mig får han, dock med väldigt seriös ton:
- Jag vet, jag är på väg!

Ja, det må ha slagit slint för mig eftersom jag ser det. Jag vet faktiskt inte varför jag följer det egentligen, men det är visst fler som är fast i träsket. Syrran till exempel har också trillat dit och det trodde jag då verkligen inte.

Nu ska jag ta och försöka sova. Hoppas på lika fint väder imorgon för då blir det en skön promenad. Jobb 15-21 efter det och sedan en ledig onsdag. Det är min enda lediga dag den här veckan, men det funkar bra det också.

Sov så gott! Puss och kram.



28 februari

Tänk att februari är slut efter den här dagen också. Imorgon är vi inne i mars, vilket är helt galet. Förstår ni vad snabbt tiden går? Det känns som att den springer förbi och att vi försöker haka på.

Nu jag ska ta en dusch sedan ska jag gå och jobba sista passet för den här månaden. Har varit och handlat idag och har dessutom suttit i uterummet och njutit av det fantastiska vädret. Strålande sol, vindstilla och behaglig temperatur. Det vore något om det var sånt här vädret jämt.

Näe, nu ska jag skynda mig. 14-19 är det som gäller idag. Keep in touch. Kram.

,


27 februari

Jag är trött, förbannat trött.

Helgen har spenderats inne i Härnösand. Först var jag och tittade på bandy igår med syrran, Viktor spelade och de vann med 4-3. En riktigt spännande, livad och viktig match gjorde det extra roligt att titta.

Senare på eftermiddagen åt jag och syrran köpmat från minikrogen, tittade på hockey och umgicks. När timrå förlorade sin match mot aik blev man riktigt glad och peppad. Modo vann sin match och är nu på slutspelsplats, inte illa. Vi får väl se om de kan hålla sig kvar där uppe, det vore ju roligt.

Kvällen tillbringades sedan på hamnkrogen med bönan, Johanna och Tobbe. Det var riktigt trevligt och en alldeles lagom kväll. Istället för att gå vidare till nästa krog så gick jag och bönan hem istället. Jag var väl hemma hos Jossi och Viktor runt halv två kanske och det kändes alldeles lagom. Det är bra att man har sovalternativ i stan, så man slipper ta taxi eller fixa skjuts hem hit.

Idag sov jag till jag vaknade och efter det så lagade jag och Jossi lunch. Viktor och några andra från hans lag fick lov att rycka in och spela en B-lagsmatch idag, trots att de hade lagfest igår. Det är ju starkt gjort av dem att ställa upp och spela, men de hade kanske inte så mycket val, matchen hade inte kunnat spelas annars.

Har hunnit städat av rummet idag också och nu har jag slagit mig ner i soffan. Ikväll blir det till att se solsidan och big brother. Hinner nog med något avsnitt av någon serie också, som jag inte har hunnit med. En bra söndag!

Vi hörs, ha det fint! Kramar.

25 februari

Today's a good day!

Började dagen med att luncha med syrran och Sandra. Mysigt som alltid och vi blev sittandes ett bra tag. Handlade efter det och jobbade sedan 14-19.

Fick ett oväntat brev med posten. Hade inte räknat med att det skulle komma nu, så först när jag såg det tänkte jag: vad fan är det där? Jag har inte beställt något. Sedan ringde dock en klocka och jag blev glad istället, happy day.

Att det var löning idag var ju inte heller något som jag grät över. Första månaden med riktig lön sedan länge och det känns skönt att man nu kan börja spara igen. Dessutom är det bara fyra veckor kvar till nästa gång man får lön, det är ju great! Det är vissa fördelar med att februari bara har 28, ibland 29, dagar.

Nu ska jag ta och slå mig ner i soffan med mamma, pappa och Selmis. Senare blir det definitivt till att se dagens avsnitt av the vampire diaries, var så säkra. Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag har haft! Kramar.

,

Jag måste bara skriva några rader till. Det är vissa saker som jag stör mig lite på och det är många saker jag inte är nöjd med hos mig själv. Men hela tiden försöker jag att bättra mig och bli en bättre person.

När man är mitt inne i vissa situationer ser man kanske inte hur de kan verka eller hur andra kan se på situationerna, just för att man är så upptagen med att vara inne i dessa själv. Man kanske lägger ner på tok för mycket tid i något, som man tror att man måste engagera sig så otroligt mycket i att man kanske omedvetet glömmer bort saker runt omkring en.

Det är många gånger jag har varit självupptagen och för fokuserad vissa saker. När man sedan inser detta och tittar upp från allting så förstår man och ofta känner man sig rätt korkad också, i alla fall gör jag det. Det enda man egentligen kan göra är väl att be om ursäkt och förklara sig, för det är ju aldrig meningen att något eller någon ska bli åsidosatt, speciellt inte när det blir gjort omedvetet.

Jag tycker i alla fall att det är en bra egenskap att kunna förstå att man har gjort fel, kanske be om ursäkt och sedan lära sig utav allt helt enkelt. Jag menar, om man ständigt påstår att man har rätt och aldrig gör fel så kan man heller aldrig lära av sina misstag och bli bättre, right?

Ibland sårar man människor omedvetet helt enkelt och även fast man inte ser det för stunden, så inser man det förhoppningsvis i efterhand. De man älskar brukar förstå och de vet att man aldrig har menat att såra dem. Alla är inte på topp och bäst jämt även fast man ibland skulle vilja att det var så.

Misstag är som läxor. Man gör dem så att man lär sig, så slipper vara med om samma skit igen. Ibland kanske man måste vara med om någonting flera gånger för att man ska lära sig, men förhoppningsvis ska det räcka med en.

Så, de som har läst det här, ni får tycka och tänka vad ni vill. Förmodligen kanske ni tyckte det var onödig läsning, men det är ibland bra att ta sig en funderare kring saker och ting. Vissa tänker alldeles för mycket och vissa tänker nog för lite, alla är olika och tur är väl det.

Jag har flera sanna och riktiga vänner. Alla är vi olika och alla är vi bra på vårt eget sätt. Alla råkar någon gång göra lite mindre eftertänksamma saker och det viktiga är att det inte spelar någon roll, man är omtyckt ändå. Sanna vänner stannar kvar även fast andra kanske väljer att gå. Man accepterar bristerna också, alla har brister.

Så, nu har jag varit nog filosofisk för ikväll. Hoppas ni inte somnade av det här inlägget ni som tog er tiden att läsa det. Men var rädda om de fina människorna som ni har omkring er, vänner och familj, för utan dem hade ni kanske inte varit de ni är idag, i alla fall så hade inte jag varit det. Sov gott! God natt.


24 februari

Idag började jag dagen med en lååång sovmorgon. Hade ställt klockan på elva, vaknade innan dess så jag ställde om den till tolv, bara för att få sova lite längre. Det var skönt, fast man blir bra seg efter man har sovit så pass länge också. Det bästa är nog att sova lagom helt enkelt.

Kikade lite på skid-vm på tv. Hann dock inte se några finaler eller så, men fick ju gladeligen höra att Sverige kammade hem både ett guld och ett brons, inte fy skam inte. Bra start på vm alltså.

Jobbade 15-21 idag och tiden flög iväg. Det flyter på bra nu och det känns riktigt bra. Dessutom kom jag hem lagom till att varva ner och slå igång tvn för att se big brother. Snacka om att vissa är galna, men det är väl därför de har valt att ta med vissa dårar.

Nu ska jag väl snart ta och krypa i säng. Imorgon ska jag, Jossi och Sandra äta lunch och även hinna fixa med lite annat. Det kommer att bli mysigt. Jobb 14-19 på det och vad kvällen erbjuder återstår att se.

Hoppas att ni mår bra! Kramar.

,


23 februari

Idag åt jag sushi för första gången i hela mitt liv. Det var väl inte det godaste jag ätit men inte heller det äckligaste, det gick ner helt enkelt. Om det blir till att prova det någon fler gång återstår att se, men får jag välja så tror jag nog att jag väljer på det mesta andra som jag tycker om istället för att välja just sushi.

Mitt jobbpass, 14-19, gick snabbt. Jag har en skön vecka den här veckan. Jag var ju ledig i måndags, sedan jobbade jag 14-19 både igår och idag. Imorgon har jag kväll 15-21 och på fredag 14-19 igen, sedan är jag ledig helgen. Det är nog de skönaste jobbveckorna vi har faktiskt.

Ikväll kom bönan ut och vi såg både one tree hill och big brother. Jag som tänkte att jag aldrig skulle följa big brother gör faktiskt det. Jag har sett alla avsnitt hittills och det är på något sätt roande. Man blir slagen av hur otroligt olika människor är, det är helt galet.

Pratade lite med Mohamud ikväll och det var längsedan. Jag känner verkligen hur jag saknar mina vänner uppe i Umeå, så jag ska titta ut någon helg nu i vår som jag kan ta och åka upp. Det är ju lätt att kunna åka upp över en helg, det tar ju inte så lång tid att åka liksom. Så, det får planeras in!

Nu ska jag avsluta kvällen med att se gossip girl och sedan krypa ner. Imorgon ska jag sova ut, utan att ställa någon klocka och det ska bli så himla skönt. Eller ja, jag måste nog ställa en klocka för man vet ju inte hur länge jag skulle kunna sova, men jag tänker i alla fall ställa den på en sen tid.

Sov gott people! Puss och kram.

22 februari

På jobbet i söndagsmorse stod jag och tittade igenom söndagsbilagorna till aftonbladet och expressen. I en utav dem stod det om en rätt billig all inclusive resa till Turkiet. Man blir så sugen och man vill bara kunna ha hur mycket pengar som helst och kunna åka när man vill. Att åka utomlands är bland det härligaste jag vet, helt klart.

Förhoppningsvis blir väl sommaren bra i år, med tanke på vilken kall och hemsk vinter vi har haft. Det skulle i alla fall vara logiskt tycker man, men man vet ju aldrig om det kanske regnar en massa heller. Det återstår att se, men det vore ju toppen med en fin sommar!

Om två veckor är bönan i Thailand och om typ 4-5 är det mamma, pappa, Jossi och Viktors tur. Man blir lite smått avundsjuk, men jag hoppas att de får bättre väder än vad vissa har haft det nu. Det blir fullt upp under tiden mina föräldrar och syrran är borta, med jobb och allt, men det kommer att gå bra ändå och dessutom blir det en bra lön i maj då det förmodligen blir en tur till Stockholm! :)

Nu har jag precis fått lite i magen och ska byta om för jobb. 14-19 står på schemat idag och vad det blir ikväll återstår att se. Gossip girl och 90210 kom ju idag, så det blir nog till att se de två avsnitten i alla fall :)

Vi hörs, ha en bra dag! :) Kramar.

,


21 februari

Det är måndag och en ny vecka. Veckorna bara susar förbi känns det som. Vi är snart inne i mars, det är helt sinnessjukt. Det känns som att det nyss var jul och nyår, men det är ju hela två månader sedan. Som sagt, det är galet vad snabbt tiden går.

Jag har varit ledig hela dagen idag. Blev väckt av pappa som bad mig att åka och handla, så jag och mamma åkte och fixade det. Hämtade även ut linsvätska hos optikern. Ni vet, man är inte alltid så himla smart. När den tar slut och man går i skåpet för att hämta en ny och det inte finns någonting där för att man inte gjorde något åt att man tog den sista flaskan förra gången, då dumförklarar man sig själv när man inser fakta.

Sedan är det ju alltid lätt att vara efterklok. Jag menar, man gör saker i livet som kanske verkar skitbra för stunden och efteråt inser man att det kanske inte alls var lika bra som man tänkt sig. Men som min kloka vän Paula sa "Ja, det är klart. Tror det kallas livet". Livet handlar väl om att lära av sina misstag och man utvecklas tack vare dessa.

Det är i alla fall tur att jag har så kloka och förstående vänner som jag har. Jag drar på smilebanden när jag tänker på hur himla bra de är och känner att jag vid vissa tillfällen kanske inte har förtjänat det. Men det är så sanna vänner fungerar :)

Nu ska jag kila bort och titta på träningen :) Vi hörs något! Kramar.

20 februari

Tänk om man skulle veta hur många gånger man verkligen har gjort bort sig här i livet. Ibland märker man det på en gång och ibland inser man det först i efterhand. Jag vill inte ens veta hur många gånger det är utan det viktigaste är ju att man lär sig av sina misstag, helt enkelt.

Ikväll var jag till syrran en sväng. Att vara tvilling är fasen grymt. Vi är ju rätt lika men också lite olika. Vi tänker ibland exakt likadant och ibland skiljer sig våra åsikter. Hur som helst så kan man inte hålla sig för skratt hela tiden, till exempel som igår på jobbet. Vi står i kassan, tre karlar som har stått och surrat ett tag ska åka, de skulle köra ner till Stockholm, säger "hejdå tjejer, ha det så bra" varpå vi svarar exakt samtidigt "hejdå, kör försiktigt". Jag vet faktiskt inte om karlarna reagerade, men det gjorde ju minsann vi kan jag lova.

Det jag ville komma fram till är att jag är jätteglad över att jag har en tvilling. Givetvis är jag minst lika glad för mina två andra systrar med, men det är något speciellt med att vara tvilling. Ikväll hade vi en väldigt bra stund. Vi pratade om viktiga och mindre viktiga saker och det känns skönt att prata ut. Det var längesedan vi gjorde något bara jag och Jossi, så därför kändes det extra skönt att få lite kvalitétstid ikväll. Hon är helt enkelt bäst, min tvilling.

I övrigt så fungerar mitt nyårslöfte väldigt bra och livet flyter på. Det känns som att jag förändrades lite under den korta (men nyttiga) tiden som jag bodde i Umeå. Ibland undrar jag såklart om jag verkligen gjorde rätt som hoppade av skolan, men samtidigt så kanske jag inte hade mått så pass bra som jag gör nu, ifall jag inte hade gjort det. Man kan inte grubbla över saker som varit allt för mycket och man ska försöka att inte ångra saker heller, det gör bara vissa saker betydligt jobbigare än vad de är, that's it.

Såklart finns det ju vissa saker i det förflutna som man ältar lite mer än andra, men det är så livet är. Jag mår i alla fall bra nu och det känns som att det är det som är huvudsaken. Visst har man lite smått panik över vad man ska göra i framtiden och över vad man vill göra med sitt liv, men jag tror att det kommer att visa sig snart det också.

Så, hur som helst så ska jag försöka att sova nu. Det blev lite sömn i natt och natten innan det så det ska bli grymt skönt att sova några timmar längre i natt. Jag hoppas att ni mår bra och att ni har haft en bra helg. Sov gott! Kramar.


,


,


18 februari

Återigen har jag dissat er en aning, men ni är väl vana vid det här laget. Slänger i alla fall ur mig en ursäkt, till er som verkligen inte gillar att jag struntar i bloggen ibland, hehe.

Det har varit två bra dagar nu i alla fall, både igår och idag. Mina lediga dagar har jag alltså utnyttjat fullt ut. Det känns som att varenda minut har varit tillägnad något och det är ju roligt, för då hinner man med en hel del. Måndag tänker jag nog inte göra många knop i alla fall utan bara slöa och mysa.

Jag har i alla fall otroligt många fina vänner, som jag uppskattar så himla mycket. Alla är så bra på sina egna vis och jag känner bara att jag är så himla lyckligt lottad som har allihopa, jag hoppas att ni vet det.

Nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon. Det blir lugnt och nyktert denna helg också, vilket känns skönt eftersom jag jobbar morgon på söndag. Så, hoppas att ni får en bra helg! Kramar.

16 februari

Som rubrik var jag på väg att skriva 16 december, alla skruvar är alltså inte på plats idag.

Vädret är i alla fall skit. Det snöar som tusan och det är kallt. Det är väl ändå tur att det är kallt så det blir pudersnö istället för blötsnö, inte lika tungt att skotta bort. Trots det är det helt enkelt inte kul att gå ut, plumsa sig fram och se ut som en snögubbe när man kommer in, så är det bara.

Jag har i alla fall fått en sak bortstökad idag, som har hängt över mig ett tag, så det är jag i alla fall nöjd över. Snart ska jag byta om och gå på jobbet också, 15-21 är det som gäller idag. Efter det kommer jag säkert också vara lite nöjd. När jag har jobbat klart för idag är jag ledig imorgon och fredag, jobbar helgen och sedan ledig måndag vilket ska bli riktigt skönt.

Linnéa kommer hem idag, vilket känns väldigt roligt. Så någon eller några utav dagarna kommer jag att kunna träffa henne innan hon återigen beger sig "hem" till Norge. Pratade nyss med henne i telefon och hon satt på tåget. Att åka tåg i det här vädret är ju inte alltid det roligaste och när jag pratade med henne stod de stilla, men förhoppningsvis är de på väg igen och jag hoppas att hon får komma hem så snabbt som möjligt.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, slå mig ner i soffan och titta på one tree hill. Jag hoppas att det är bra, för det är väl det jag mest ser fram emot med den här dagen.

Så, nu ska jag kila. Hoppas att ni har en bra dag! Puss och kram.

,


Finally

Äntligen kommer jag att kunna lägga mig och sova. Den här kvällen har jag spenderat åt att fixa lite grejer och jag är verkligen nöjd. Nog för att det drog över tiden en del, men det är lätt värt det. Nu slipper jag bekymra mig något mer imorgon, woho.

Hoppas att ni sover riktigt gott, för det tänker jag göra. Sovdags NU (egentligen för längesen). Jobb 10-15 imorgon står på schemat. Vi hörs! Puss, kram och natti!

14 februari

Alla hjärtans dag.

Jag tänker tillägna det här inlägget åt mina nära och kära. Mina vänner och min familj. Ni betyder verkligen allt för mig och jag hade inte varit den person jag varit idag om det inte hade varit för er. Allt ni gör och att ni finns där får mig verkligen att inse hur lyckligt lottad jag är att jag har er, så jag vill bara säga att jag älskar er och att jag är oerhört tacksam över att jag har er.

Så, annars är väl inte den här dagen så speciell, eller? Klart det hade varit annorlunda om man hade haft en lover, men alla har ju inte det och där inkluderas jag. Så till er som har det så hoppas jag att ni får en mysig dag, själv ska jag spendera kvällen på jobbet.

Sköt om er och var rädda om era älskade. Vi hörs! Kramar.

13 februari

Hej alla glada!

Jag ber om ursäkt att jag valde bort er igår, men jag har faktiskt riktigt bra anledningar till det. Först så åkte jag in till stan för att göra några ärenden och för att möta upp Emma och fler brudar för fika klockan 14. Vi satt i över två timmar. Vi fikade och pratade om allt möjligt mellan himmel och gjord. Det var en riktig bra stund med kära vänner.

När jag åkt hem var jag inte hemma länge innan jag åkte hem till Emma för lite mys- och spelkväll med henne och några fler. Det bjöds på en hel del skratt och mitt liv förlängdes ytterligare några år.

Efter att ha varit hos Emma så åkte jag och köpte semlor till mig och Carro. Hon hade varit på träning och hennes humör var inte på topp men det blev såklart bättre när jag dök upp med gotta. Vi pratade av oss en hel del och det kändes skönt, Caroline är en så himla fin vän.

Annars då? Ja, idag har jag varit med bönan en stund. Vi käkade donken-mat och var och kikade på handboll, herrarna. De förlorade dock så det var inte lika roligt att titta som sist. Men vi träffade i alla fall Lunken, det var riktigt kul :)

Ikväll tog jag med mig lillasyrran och åkte till Jossi och Viktor. Vi såg på solsidan och åt chokladpudding och så. Mysigt var det och det var längesen vi träffades sådär.

Det var min helg i ord. Hoppas att ni hade en bra helg, för det hade i alla fall jag! Kramar.

,

Jag längtar till ikväll när jag kommer hem från jobbet,


då är det the vampire diaries som gäller.

11 februari

Jösses, jag sov på tok för länge idag. Jossi och Viktor kom förbi och då låg jag fortfarande, medan de hade hunnit vara till Sollefteå och tillbaka. Så går det när man har lite svårt att somna och har varit sjukis. Det är skönt att sova sig frisk minsann.

Nu mår jag i alla fall betydligt mycket bättre än tidigare i veckan, så det känns skönt. Vädret är strålande idag också, så lite dåligt samvete får man att man inte är ute och njuter av det, men det gör en glad även fast man ser det inifrån också :)

Blir ju till att jobba 15-21 idag och sedan är jag ledig både lördag och söndag. Madde ska på Håkan Hellström ikväll, så det blir Lasse jag kommer att jobba med idag vilket lär bli roligt.

Helgen är fortfarande helt oklar, så jag hoppas att det visar sig vad det blir för något snart. Jag tycker alltid att det är skönt att veta lite i förväg så man kan planera lite, men samtidigt är det väldigt roligt med spontana grejer med, så det är vilket som det där.

Imorgon måste jag i alla fall bege mig en sväng till stan och fixa lite. Men nu ska jag ta och fika lite grann. Sköt om er folket! Puss och kram.

Burlesque

Såg nyss filmen Burlesque. Kanske inte den bästa filmen jag har sett, men jag tycker ändå att den var bra.


Ser ni filmen så lär ni dreggla över den här killen, det gjorde åtminstone jag..

10 februari

Det är torsdag och jag har jobbat första och näst sista passet för den här veckan. Det gick bra och imorgon har jag kväll, vilket inte heller borde vara några problem. Sedan är jag ledig helgen vilket ska bli skönt.

Vad helgen har att bjuda på återstår att se. Vissa pratade om utgång och vissa pratade om myskväll på lördag eftersom Emma är hemma. Vi får väl se vad det blir av allt helt enkelt. Hur som helst så blir det till att ta det rätt lugnt för mig.

Tog även tag i att städa av rummet när jag kom hem från jobbet. Precis när jag skrev den där meningen slocknade hela huset (förmodligen hela jobbet med) eftersom telefon ringer nu. Men det gick snabbt att strömmen kom tillbaka här hemma i alla fall, skönt var väl det.

I övrigt är jag lite förvirrad. Ibland känns det som att man inte alls vet var man har folk. Jag menar, även om man känner de så himla bra så känns det ibland som att man inte känner de alls, det är galet. Tur är det ju i alla fall att man vet vilka man kan räkna med, det är väl huvudsaken.

Sedan tycker jag väl som alla andra att den här snöstormen kan försvinna. Det var ju så bra innan, när det var fina dagar utan att en massa snö behövde komma. Så jag hoppas att det bara är idag som det kommer att vara såhär och att helgen kommer att bli fin, det vore ju toppen.

Nu ska jag kika klart på hockeyn. Hoppas att ni mår bra! :) Kramar.

9 februari

De senaste dagarna har jag ägnat åt kurering. Jennifer jobbade måndag och tisdag åt mig, jättesnällt. Idag är det min lediga dag, så jag har haft tre hela dagar på mig att kurera mig. Det har gått framåt och idag är jag feberfri, lycka.

Hur som helst så spenderar jag den här dagen liggandes i soffan som de två tidigare. Imorgon ska jag däremot jobba och ska försöka jobba fredag också. Ledig i helgen och jag måste ju alltså hinna bli helt frisk tycker man ju.

Emma kommer hem imorgon! Snacka om att det ska bli kul att se henne :D Det är dock skönt att hon verkar trivas så pass bra som hon gör i Örebro. Så framöver får det bli en roadtrip söderut och hälsa på, grymt :)

Nu ska jag fortsätta slappa. Blir antagligen till att glo på solsidan senare, hur bra är inte det på en skala?

Sköt om er! Puss och kram.

,


,

Det må vara hänt att jag och min bästis är sjukt olika, men ändå lika,



Say no more.

7 februari

Det blir ett kort inlägg idag. Jag är sjuk, det är därför jag ska hålla mig kort. Det är väl kanske två eller tre gånger per år jag åker på en sån här sjuka, med feber och det som hör därtill.

Jag var hemma från jobbet idag för att mamma sa åt mig och Jennifer var snäll och jobbade mitt pass. Hon ska ställa upp imorgon också, sen är jag ledig på onsdag, så får vi hoppas att jag har blivit frisk under de dagarna.

Så, ja mamma och ja Paula, ni hade rätt - igen. Så nu ska jag fortsätta att kurera, kanske med en film eftersom jag inte kan sova mer just nu, när jag har sovit nästan hela dagen redan.

Men förutom det så ska jag tillägga att jag mår riktigt bra! :D

Hoppas att allt är bra med er! :) Puss och kram!

,


6 februari

Kan ju säga att gårdagskvällen var riktigt trevlig, men att den inte slutade lika trevligt. Kom ner på krogen runt halv ett, men åkte hem redan strax efter ett. Träffade på en del trevligt folk men sedan kändes det som att jag gjorde det smartast i att åka hem och sova, så det gjorde jag.

Ska snart ta och bege mig till jobbet. Snart och snart, om drygt en timme i alla fall, börjar ju klockan tre. Efter det blir det jobb fram till klockan nio och sedan blir det nog en rätt tidig sänggång. Den här dagen blir nog rätt bra ändå, trots allt :)

Sköt om er, vi hörs! Kramar.

5 februari

Igår var jag en sväng på stan och gjorde lite ärenden plus att jag handlade. Efter det jobbade jag 14-19 och åkte därefter till bönan. Snacka om att kvällen spårade ur. Jag tror inte jag har skrattat så mycket på evigheter, hon är skön min lilla bästis.

Idag har jag jobbat 9-15, inte till 16 som jag trodde. Nu har jag precis duschat och ska sticka iväg. Det blir middag och senare blir det spelkväll och en sväng på krogen som det verkar. Men som sagt, först en mysig kväll med fina tjejer. Så, nu ska jag ta och klä på mig nåt, sen byta om när jag väl är där, det var visst någon som hade bråttom nu ..

Imorgon blir det jobb 15-21. Så ser min helg ut. Hoppas att eran helg också blir bra! Vi hörs, sköt om er! Kramar.

3 februari

Imorse var jag faktiskt oväntat trött. Somnade ju skapligt igår och ändå var jag trött när väckarn ringde. Hur som helst gick jag på jobbet och jobbade 10-15, efter det gick jag hem och käkade och klockan fem satte vi oss på bussen mot övik.

Modo-timrå är inte så himla kul att se på jämt. När det blev 0-3 övervägde jag att gå och sätta mig i baren resten av matchen och då var vi ändå bara inne i period ett. Efter 1-3 så blev det i andra hela 3-3 och det var ju en bra upphämtning. Dock förlorade modo med 3-4 och timråiterna på bussen på vägen hem mådde väl mer än gott, resten var rätt tysta.

Nu har jag precis kommit innanför dörren. Ska ta och krypa i säng och sova sjukt gott. Imorgon ska jag jobba 14-19 men innan dess ska jag hinna åka in till stan och handla och gå några egna ärenden. Vampire diaries kommer imorgon också, men det blir det nog inte till att glutta på förrän på kvällen.

I helgen är det jobb 9-16 och jobb 15-21 som gäller. Lördagkväll kommer att ägnas åt tjejkväll med spel och utgång. Det var ett tag sedan sist och det känns som att det kommer att bli en bra kväll.

Till sist hade jag lust att skriva ett par rader som kanske inte skulle ha varit så himla trevliga att läsa. Så istället hoppar jag över dem och tar och gör mig klar för sängen. Det är en ny dag imorgon och det ska bli en bra dag.

Sov gott! Kramar.


2 februari

Så nu har jag varit off några dagar igen. Ni börjar nog bli vana det här så det lär inte spela sån stor roll.

Har i alla fall jobbat både igår och idag. Igår tog jag kväll åt syrran för att hon skulle slippa ha så många kvällar den här veckan. Min enda kväll jag har förutom i helgen var imorgon, men då ska jag få åka på modo-timrå så jag tyckte inte det var mer än rätt att jag tog det passet. Dessutom förlorade jag inga timmar tack vare det.

Idag var det 14-19 som gällde och sedan for jag och kikade på handboll. En rätt målfattig match måste jag säga, men härnösand vann med en boll och det är väl det som räknas i slutändan. Efter det såg jag och bönan på senaste oth-avsnittet och det var ju bra.

Har precis kommit innanför dörren nu och ska nog ta och krypa i säng. 10-15 imorgon, sedan bär det av mot hockeyn med bussen, jag tror den går runt klockan fem. Det blir nog en bra dag imorgon också! :)

Keep in touch! Kramar.

RSS 2.0