,


30 januari

Ja jag skulle ju ha en vit helg var det tänkt, men det blev inte riktigt så. Det blev lite partaj igår ändå. Men det är väl som det är, man lever ju bara en gång, inte sant? Jag tror dock att jag ska hålla mig borta från vin, även fast det var rätt gott igår. Största anledningen är väl att jag hade en himla skallebank imorse. Så, om jag går ut någon gång då det är min jobbhelg, så blir det definitivt inte vin.

Intressant va? Näe, kanske inte riktigt. Hur som helst så har jag bara slappat idag. Sov ut för första gången under min ledighet och det var skönt. Sedan har jag inte gjort många knop, utan mest legat i soffan och kikat på handboll och grejat med lite andra saker. Hur som helst så såg jag och babysis nyss på film. Charlie St. Cloud. Faktiskt så var den bra, bättre än jag trodde. Kort sagt har vi dregglat över Zac Efron ikväll.



Satan vad snabbt min långledighet har gått. Fast om man ser på det från en annan vinkel har jag ju hunnit med väldigt mycket under de här dagarna. Imorgon kommer jag också hinna med en del saker. Det är skönt att man gör något och inte sover bort hela dagarna.

Nu ska jag göra lite annat. Sköt om er. Kramar.

29 januari

Imorse klev jag upp skapligt. Var väl uppe runt halv tio. Tog en dusch och har nyss varit och handlat lite grann. Snart blir det väl till att äta lite grann och invänta handboll klockan tre. Efter det blir det till att se lite innebandy, Steff spelar ju.

Annars har jag väl inga större planer för ikväll. Först var väl tanken att det skulle bli utgång, men jag känner mig för stunden mer peppad för en myskväll faktiskt. Vi får se vad det blir av kvällen helt enkelt, det kan vara skönt att bara slappa.

Men som sagt, först käk, sen handboll och lite innebandy. Trots att allt skulle jävlas när jag handlade så måste jag nog säga att det är en bra dag idag också. Happy day.

Vi hörs, sköt om er! Puss!


28 januari

Gud vad hemskt usel jag har varit på att uppdatera de senaste dagarna. Jag ber om ursäkt för det, men jag har haft en massa annat för mig.

Igår var min första lediga dag. Den började jag med att kliva upp tidigt, för att åka till stan med bönan och göra lite ärenden. Mitt enda ärende var att gå på banken som jag faktiskt hade tänkt hoppa över, men det blev så vi hamnade där ändå.

Så nu tycker jag att jag har lite mer koll på hur jag ska spara pengar och allt sånt. Ska in på måndag igen för något lite kort om pensionen och blabla, jag minns inte riktigt allt vad vi pratade om. Men en liten vuxenpoäng där, mer ansvar och det är bara nyttigt.

Sedan åkte vi ut hit. Vi hann med rätt mycket igår faktiskt. Vi handlade åt mamma, åkte pulka, såg hockey och film. Pulkaåkningen tar nog priset. Det var jag, bönan, lillsis och hennes kompis Elin som åkte iväg. Ni kan ju gissa vilka som barnsligast (och tuffast) i backen. Med en splitterny pulka och ett hopp, så kan det sluta på många sätt men i detta fall med ett fett rumpavtryck som minne, på pulkan alltså. Ett lite mindre helt tefat kom vi hem med också och för att inte tala om blåmärkena vi skaffade. Men det är så det ska vara, se upp i backen tusen hål i nacken! Man kan ju undra om vi någonsin kommer växa upp..

Idag då? Tja, vi hade ju lite svårt att somna i natt vilket innebar att jag har varit väldigt trött hela dagen och inte ett dugg piggare nu. Men, det har varit en bra dag idag. Jag har gjort en till tatuering. Varje gång jag ser den kommer jag att tänka på framför allt min familj och mina vänner, som tror på mig och får mig att klara av allt :)

Såg vampire och oth ikväll också, mhm. Fan vad jag skrattade åt nya oth, så jävla roligt. Och Damon är ju snygg like hell i vampire, så det finns inte mycket att klaga på där inte.

Nu ska jag ta och avsluta :) Sköt om er! Puss och kram.

,


25 januari

Har jobbat 10-15. Vaknade halv sex av att händerna kliades men kunde somna om rätt snabbt efter att jag hade smörjt in dem. Så, det var ju ganska skönt att somna och veta att man hade några timmar kvar att sova.

Nu kom precis farmor, så nu blir det till att vara social och äta god mat. Sedan är det nog jag som kommer att få köra hem henne senare.

Vad det blir av kvällen återstår att se. Otroligt fint väder har det ju varit idag i alla fall, så det skulle vara skönt att kanske gå en prommis. I övrigt blir det myskväll av något slag.

Sista dagen jag jobbar imorgon, 15-21 och efter det är jag långledig och jobbar inte förrän tisdag igen, om inget oförutsett inträffar vill säga. Det ska bli skönt! :)

Ha en bra kväll. Kramar!


24 januari

Den här dagen har varit riktigt bra ända fram till nyss då jag blev på dåligt humör. Så, istället för att sitta här och skriva ett gigantiskt inlägg så tänker jag fatta mig kort, för sedan tänker jag dyka i säng så jag vaknar på bättre humör imorgon.

Åt lunch med sis och världens bästa favvoSanna! Sanna kom ju hem nu i veckan efter att ha varit i Thailand i tre veckor och ifall nu undrar om hon var brun så är svaret ganska givet - självklart. Det var en trevlig stund och det dröjer nog inte länge förrän det blir något sådant igen. Mysigt.

Sedan har jag jobbat och nu ska jag lägga mig. 10-15 är passet imorgon, sen ska farmor komma hit och äta. Vad kvällen erbjuder återstår att se, men jag har nog mina planer.

För övrigt så tänker jag åka utomlands i år också. Jag vägrar vara i Sverige hela året. Var, när och hur är inte bestämt, men jag tänker åka, så det så.

Så, god natt folket! Hoppas att ni har haft en fin dag. Kramar.

,


23 januari

Igårkväll ville inte blogg.se samarbeta med mig och förmodligen inte med så många andra heller. Det stod att inloggningen var avstängd, så jag vet inte alls vad de höll på med.

Hur som helst så blev jag dålig och fick gå hem från jobbet igår. Vet inte vad det var frågan om, men min älskade tvilling kom och jobbade ett par timmar mer än hon skulle, så jag fick gå hem och lägga mig. Sov några timmar och efter det mådde jag betydligt mycket bättre.

Kvällen spenderade jag i soffan framför handboll och film. Lillasyrran och jag satt först och såg på step up 3 och sedan kom hennes kompis och det blev skräckis i form av instängd. Jag har sett den förut också, men den är fasen inte rolig. Tvåan tror jag inte att jag har sett däremot, men när de slog igång den så gick jag och la mig istället, för att orka med att jobba idag.

Mamma fyllde ju år igår också och de verkar ha haft en riktigt bra helg på södra berget och det är de definitivt värda. Så mycket som mamma och pappa jobbar så är de definitivt värda lite ledighet emellanåt. Det är inte så himla länge till de får åka till Thailand heller med Jossi och Viktor och jag missunnar de inte för fem öre. Jag hoppas verkligen att de kommer att få det riktigt härligt.

Nu ska jag ta och krypa till sängs efter en riktigt bra kväll. Jag har fina människor i mitt liv och veckan som kommer, kommer nog att bli en grym vecka.

Sov gott! Det tänker i alla fall jag göra :) Natti.

,


21 januari

Sorry, hade inte alls tid med er igår. Först gick jag en prommis med mamma och efter det jobbade jag. Kvällen spenderade jag med Carro. Vi kikade på lite handboll och åt en massa gott (för ovanlighetens skull). En riktigt mysig kväll och jag är så glad att jag har Carro! En av mina bästa vänner som jag kan lita på fullt ut, det känns skönt :)

Idag har jag varit till stan en sväng och köpt födelsedagspresent till mamma. Det blev ett par massagetofflor, som jag och sis ska ge tillsammans plus ett ljusfat som jag ska göra i ordning imorgon. Hon läser ändå inte min blogg så det gör inget att jag skriver ut det här.

Hon fyller år imorgon, men eftersom pappa och hon åkte till södra berget redan idag så får hon presenterna på söndag istället. Blev även lite mat och surr med bönan, vilket var trevligt det också. En bra dag kan man säga.

Jobbet har också gått bra. Dagens pass var 15-21, men dock så slutade det inte lika bra som det gått. Larmade på, glömde något jag skulle göra där inne, går in och larmar av och larmet går ändå. Tro mig, jag gjorde precis rätt, men ändå gick det fel. Det är något skumt med det där, för det har hänt samma sak för två av mina arbetskamrater också.

Hur som helst så löste sig allt och nu sitter jag tryggt i soffan. Imorgon är det 9-15 som gäller och efter det ska jag ställa upp och byta Jossi så hon får äta och sånt imorgonkväll. Känns inte allt för lockande att vara på jobbet 8.15 imorgon, men det går bra när man väl klivit upp :)

Nu ska jag varva ner och sedan försöka sova. Ha det bra så hörs vi! Kramar.


Frustrerande

Alltså, det finns nog inget mer frustrerande än att man inte kan sova. Man ligger och vrider och vänder på sig och försöker att somna, men det går bara inte.

Möjligtvis kan det ju vara för att det är fullmåne, vilket inte slog mig varför jag sov lite knepigt natten som var, innan bönan sa det till mig. Så, det kanske är därför jag har svårt att sova nu också, who knows.

Var i alla fall bort på fotbollsträningen idag och hälsade på. Att bli mött av många glada ansikten och att få en massa vänliga kramar är aldrig fel, man blir glad helt enkelt. Givetvis saknar man allting, men jag är fortfarande fast bestämd över att det inte blir något spel för mig i år. Men för det betyder ju inte det att man inte kan hälsa på och det betyder inte heller att tjejerna försvinner :) Så fina.

Ska ta och gå en prommis med mamma imorgon när hon kommer från jobbet. Sedan ska jag jobba 14-19 och efter det ska jag ha myskväll med Carro (fint namn jag vet). Antar att det blir gott att äta och dricka och förhoppningsvis, om vi är bra på att välja denna gång, någon bra film.

Måste försöka hitta på någon bra present till mamma också. Hon fyller ju på lördag som jag säkert sagt redan, men pappa och hon åker till Södra Berget över helgen, så det kan ju vara bra att ha fixat något innan dess. Men jag och idéer går ju inte alltid hand i hand, vilket gör det hela extra svårt.

Näe, ska försöka bli trött nu på något vänster. Nog för att jag var trött när jag la mig, men det gick ju över väldigt snabbt.. Sköt om er! Puss och kram

,


,


19 januari

Haha snacka om att man kastar om dagar och datum. För de som inte har reagerat över min tabbe så ser nu ju att jag har varit lite dålig på att skriva rätt datum. Det här är andra dagen i rad som jag skriver att det är den 19e januari och idag är det ju faktiskt rätt. Jag ber om ursäkt, ska bli bättre på det här.

Idag är det min lediga dag. Klev upp och tog en promenad med sis, mamma och vovven. Vi var ute och gick i drygt en timme och det var riktigt härligt. Solen sken och det var inte speciellt kallt ute. Man måste ju ta vara på det fina vädret när det väl är här, inte sant? :)

Efter det har jag städat och grejat. Fick även besök av massageterapeuten som jag känner och hon tog sig en titt på min axel. Det enda som gäller är tydligen en kortisonspruta för att det ska bli bra. Så, nu är väl bara kruxet att ringa till sjukhuset och faktiskt få en. Man vet ju hur sjukvården är, det är inte alltid de vill samma sak som en själv.

Har precis ätit middag. Det blev tacos idag och det satt riktigt fint. Dock så är jag jävligt trött och slö nu, vet inte om det är för att hon var och klämde på mig eller om det är något annat. Vaknade i natt om vart annat och frös och svettades, skitskumt. Men överlag så sov jag riktigt bra i natt.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ha en myskväll, för imorgon är det jobb som gäller igen. Funderar nästan på att kila bort på träningen och hälsa på en sväng också. Det var längesen jag hälsade på och varför inte göra det nu, när den ändå är i bra tid och här ute? Tål att tänkas på.

Vi hörs people! Hoppas att ni har haft en bra dag! :) Puss och kram.

Utbildning..

Tänk att det ska vara så himla svårt att välja någon utbildning. Jag menar, det finns ju hur mycket som helst att välja på och vissa utbildningar är rätt lika varandra också.

Nu menar jag inte att socionom inte var rätt utbildning för mig, utan jag tog ju uppehåll på grund av personliga skäl. Det är ju mycket möjligt att jag kommer tillbaka till den utbildningen, vid ett senare tillfälle.

Dock har det ju faktiskt slagit mig att jag fortfarande är intresserad av att bli polis. När jag var yngre var jag helt klart bestämd med att jag skulle bli polis. Det dog av lite grann men nu känner jag ändå att det vore spännande.

Vi får se helt enkelt. Först och främst ska jag jobba och spara pengar, kanske ta en tripp utomlands till hösten. Det vore det absolut ultimata just nu, fast man hinner ju alltid ändra sig flera gånger under ett år.

Har också nu insett att jag nog måste till läkaren. Min axel blir inte bättre på något vis utan snarare sämre. Jag kan inte ens sova på höger sida och har ont ofta nu. Funderar dock på att ringa massageterapeuten imorgon till att börja med och se om hon kanske har tid att titta lite på den och kan inte hon hjälpa mig får jag väl söka mig vidare.

Det låter säkert som en undanflykt så att jag inte ska kunna börja träna, men så är inte fallet jag lovar!

Nu ska jag ta och avrunda här! Ha det så bra :) Kramar.


19 januari

I natt kunde jag verkligen inte sova. Det är sjukt drygt när det blir så. Men när jag väl somnade sov jag gott och drömde inte som jag gjorde igår natt i alla fall.

Sov länge idag också, det måste jag verkligen ändra på. Ett träningskort vore ju kanske det ultimata så man kliver upp, åker och tränar och sedan jobbar. Vi får se, men det vore ju skönt att göra något i alla fall, istället för att sova bort hela dagarna. Ni förstår kanske redan nu att det inte blev någon prommis, nog för att jag var ut med hunden, men det var inte länge.

Nu har jag precis fikat lite. Ska snart byta om och gå på jobbet för dagens pass 15-21, sedan är jag ledig imorgon. Det enda jag har bestämt då är i alla fall att jag ska städa, sedan får vi se. Längtar i alla fall till jag har slutat för idag, för då får jag mig lite tårta och ska se på någon bra film. Mamma fyller år till helgen, men eftersom hon och pappa är på södra berget då så ska vi fira henne idag istället.

Det är så svårt att köpa presenter till sina föräldrar tycker jag. Men jag har kanske en liten aning om vad jag ska ge nu, det slog mig precis. Vi får se helt enkelt, det blir nog bra :)

Dags att göra sig klar för jobbet. Ha det så bra och sköt om er! :) Puss och kram.


,

Även fast jag inte säger det, så tänker jag på dig rätt ofta.


18 januari

Idag har jag sovit, jobbat och kikat på film med bönan. Först började vi att se Black Swan, men efter ungefär halva filmen hade vi lessnat och bytte till The Town istället. Den var betydligt bättre.

Jossi, sis, hade otur och ramlade i duschen igår och tog emot sig med handen. Detta ledde till en röntgad handled idag, tur nog utan några frakturer. Men hon har haft otur nu på senaste stackarn och det var ju oturligt att hon råkade ut för det här också. Men förhoppningsvis blir det bra snart :)

Annars så ska jag försöka sova nu. Ska jobba kväll imorgon och det ska inte vara några problem. Tiden går ganska snabbt när man jobbar. Jobbar med Jossi imorgon också och det är ju bara kul. Kanske ska jag försöka kliva upp rätt skapligt och ta en promenad innan jag börjar, men bara kanske.

Hade världens sjukaste dröm i natt också. Vaknade rätt chockad och kallsvettigt måse jag erkänna. Men det är ju tur att jag drömmer mardrömmar så pass sällan. Det hade varit riktigt jobbigt annars.

Nu ska jag ta och sova. Sov gott! Puss och kram.


,


16 januari

Igårkväll var jag på 50-årsfest! Det var riktigt trevligt. Vår förra tränare, Stefan, som tränade oss i Älandsbro var det som fyllde och vi tjejer från laget som kunde träffades och överraskade honom. Vi serverade och hjälpte till lite, fick mat och umgicks. Det var en riktigt bra kväll och han blev glad, det märktes. Jag var kvar och hjälpte till lite med städning så jag var väl hemma runt halv fyra.

Jag är ju en väldig funderare till människa. Nog för att jag inte alls funderar lika mycket som jag har gjort tidigare, men det finns ju fortfarande där. Jag tror faktiskt att man mår bättre av att inte fundera så mycket, det blir så jobbigt att fundera på saker som man faktsikt inte ens kan påverka.

Sedan går det ju inte att undvika att fundera ibland. Vissa kanske vet hur det är när saker och ting går åt skogen och man undrar vad man gör som är så fel. Det behöver kanske inte alltid vara så att man själv har gjort något fel även fast det kanske ser ut som så, men det är ju ändå oftast tanken och känslan man går efter.

Det jag försöker säga är att saker och ting är kanske inte alltid som de ser ut att vara även fast det kanske känns på ett visst sätt. Det beror väldigt mycket på hur man är som person och hur andra är. Alla är olika och det är väl tur när man tänker efter, hur skulle allt annars ha varit.

Alla gör bort sig ibland och tydligen har jag gjort det rätt bra idag.


Det här skulle ha blivit en bra dag som typ alla andra, men det blev ju tyvärr inte. Det var ju synd, men jag rår väl för det själv. Hoppas att ni har en bra dag i alla fall så hörs vi något. Kramar.

Helg

Fredagen bestod av en lång sovmorgon. Halv ett var väl klockan när jag klev upp. Snacka om att man sover hårt ibland. Jag var helt knäckt imorse kändes det som, även fast jag hade sovit väldigt många timmar. Tung i huvudet och jäklig liksom, det är inte skönt.

Hur som helst så gick det över. Jag fikade och gick på jobbet för passet 14-19. Hem och såg lite på tv med mammi och pappi men bytte det mot film med babysis. Vi såg John Q och den filmen var bra. Något nervkittlande på slutet, jag satt typ och skrek mot tv-rutan och då är det illa. Men den var bra som sagt och det tyckte syrran med.

Imorgon har jag lite olika planer. Till att börja med ska jag på stan en sväng med tvillingsis och försöka hitta något roligt. Har presentkort på både H&M och Vera. Dessutom hade jag fått någon lapp på posten om 20% på H&M, så varför inte passa på liksom.

Kvällen är också uppbokad och det kommer nog att bli riktigt roligt! Kan inte säga så mycket mer om det just nu, utan det får bli på söndag :)

Så, imorgon kanske ni inte hör så mycket ifrån mig. Möjligtvis slänger jag in något litet, men det är inte alls säkert att jag hinner med det.

Nu ska jag ta och sova. Sov så gott allihopa och ha en trevlig helg! Puss och kram.



,


13 januari

Ber om ursäkt att det inte blev någon uppdatering igår, men det var en dag som var fullbokad med en massa annat. Slog faktiskt inte ens igång datorn igår, otroligt va.

Hur som helst så käkade vi ju middag med Emma i tisdags. Igår åkte hon iväg. Örebro ligger ju inte så långt borta, så förhoppningsivs dröjer det inte länge innan vi ses igen. Hoppas att hon kommer trivas och att det kommer att bli hur bra som helst :)

Igår var jag och fixade lite saker tillsammans med bönan. Sedan jobbade jag 14-19 och på det blev det en riktigt skön promenad. Resten av kvällen blev en riktig myskväll med Paula och Pernilla. Det var längesen och det var verkligen på tiden att det blev av :)

Nu har jag precis sett film med babysis och ska ta och göra mig klar för jobbet. 15-21 är det som gäller idag och det kommer nog att gå fint. 14-19 ska jag jobba imorgon och sedan är jag ledig i helgen, det känns skönt! :)

Hade jag inte haft planer för helgen så hade jag tillbringat den med bönan i Stockholm. Det känns lite surt men samtidigt känns planerna viktiga med, så det är bara att gilla läget. Det kommer fler gånger :)

Men, nu ska jag kila. Sköt om er! Puss och kram.


,


11 januari

Börjar med att tacka Paula som lämnar en kommentar i min blogg. Dock så var den kanske inte den roligaste jag läst, så jag kanske bara ska börja skriva korta inlägg hädanefter.

Så, hejdå!

Näe, jag skoja. Ni får väl skylla er själv om ni sitter och läser igenom :D

Igår var jag ju ledig, eller jag skulle ha varit det. Fick dock rycka in och jobba 14-19 och det gick hur bra som helst, lite extra pengar till mig. Skulle ju ha varit myskväll igår men det blev inte av, så jag myste för mig själv med morötter, chips, dipp, trocca och film. Det var inget att klaga över det heller, så jag är inte bitter :)

Idag har jag jobbat längre än det var tänkt också. Skulle ha haft 14-19 idag också, men det blev 14-21 och ännu mer pengar till mig. Det är dock tråkigt med tanke på att sis hade migrän igår och fortfarande mådde dåligt idag. Men jag tyckte det var lika bra att hon inte jobbade alls idag så hon blir helt bra istället för att tjura på och kanske må dåligt flera dagar till :)

Dessutom påminner jag mig själv hela tiden att jag borde börja träna. Gymma vore ju faktiskt kul, jag gillar ju det. Sedan har tanken slagit mig att man kanske skulle prova åka skidor. Det är ju bra träning för hela kroppen det. Har redan varit duktig på att försöka sova och äta bättre, så det är ett plus för mig.

Nu ska jag ta och äta lite chips och dricka upp troccan. Sedan ska jag lägga mig och sova. Ny dag imorgon, förhoppningsvis en riktigt fin dag :) Sov gott! Kramar!


Dreggla ..

Nog för att Damon i the vampire diaries är den som jag dregglar mest över just nu, men jag ikväll har jag dregglat över en annan kille - Sean Faris. Såg forever strong och den kan jag rekommendera, en väldigt bra film enligt mig.

Så, jag bjussar på de här snyggignarna och säger god natt! En ny dag imorgon, med nya fina möjligheter :) Natti.






,


10 januari

Igår blev det en ensam myskväll. Bönan skulle ha kommit men med tanke på väglaget så blev det inte så och jag tycker hellre att det är viktigare att det inte händer något än att vi skulle ha träffats. Nog för att jag hade velat träffa min bästis men ni förstår helt klart vad jag menar.

Tanken är väl att vi gör ett nytt försök med en myskväll ikväll, så vi får väl se hur det blir med det. Har varit och handlat idag, så passade på att köpa lite goda saker till ikväll om det nu blir något av allting :) Jag skulle vilja se filmen "The town" som jag har haft på datorn ett bra tag men inte sett, för att jag tänkte att jag skulle se den med bönan. Så, vi får väl se om det blir en myskväll ikväll eller inte, jag hoppas ju i alla fall på det :)

Skjutsade mamma idag när hon skulle till sjukgymnasten sen var vi och handlade. Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra, känns mest bara som att man kan vänta och se vad som händer senare :)

Vi hörs.


,


9 januari

Tiden går rätt snabbt ändå. Det känns inte som att det är över en vecka sen som det var nyårsafton, men det är det ju. Det är ändå skönt när tiden flyter på, för då vet man att man håller sig sysselsatt och att man gör något för att få tiden att gå.

Året har väl hittills börjat bra. Det här året är ju tänkt ska bli det bästa på länge och det ser ut att finnas goda förutsättningar för det. Med en bra start, fina vänner och familj och ett starkare jag så kan det ju inte bli annat än bättre än tidigare år.

Givetvis lär det bli en del up and downs det här året också, men för det betyder det inte att det kommer att bli dåligt. Det goda kommer förhoppningsvis att överväga det dåliga, får vi hoppas! :)

Har jobbat hela helgen. Kväll igår och morgon idag. Ikväll blir det nog en myskväll, med eller utan sällskap. Som det ser ut så blir det i alla fall med och det är inget jag klagar på. Är lite sugen på morötter med dipp och sånt gott, så får se om det kanske blir till att inhandla lite sådant.

Städade precis av hela rummet. Det går otroligt snabbt när man väl håller efter. Det känns skönt när det är rent och fräscht :)

Nu blir det nog en dusch och sedan blir det käk. Ha en bra kväll! Puss och kram.


,


7 januari

Igår var det en väldigt trevlig och rolig kväll med sis, Emma, Laura och Katarina. Nog för att vi fick börja kvällen med att försöka putta lös Emma när hon körde fast. Det är tur att det finns snälla människor i alla fall. Plogbilen och en traktorn kom precis i detta skede och hjälpte oss att dra lös bilen, tusen tack för det.

Jag är i alla fall otroligt glad att vi har en bil med fyrhjulsdrift. Det var då inga större problem för mig att vara ute på vägen varken idag eller igår. Nog för att det inte alltid är roligt att köra när det är dåligt väder, men det gick bra och det är skönt att slippa köra fast.

Vi spelade i alla fall spel igår. Det var två nya spel som vi provade på och de var riktigt roliga båda två. Dock så måste jag erkänna att jag inte vann en enda gång, men det får man bjuda på ibland. Det är ju faktiskt så att man kan inte vara bäst jämt, eller hur?

Det känns lite overkligt att Emma flyttar snart. Redan till veckan kommer hon ha stuckit till Örebro för att prova på plugg. Självklart hoppas jag att det kommer att gå riktigt bra för henne och att hon kommer att trivas, men det är klart hon kommer att bli saknad här hemma också :)

Kvällen idag kommer bara att tillbringas framför tvn i soffan, jag orkar inte med så mycket mer. Det ska bli skönt att bara slappa och trycka i sig något gott. Imorgon är det jobb 15-21 som gäller och 9-15 är passet på söndag och sen blir det nog bara en myskväll :)

Det känns skönt att ha kommit igång med jobb på riktigt och så. Det är väl bara lite träning som saknas nu, men det får vänta till min förkylning släppt helt. Trots att jag är förkyld och risig så mår jag ändå bra och det känns skönt att säga det.

Nu ska jag ta och avvika :) Sköt om er! Puss och kram.

Man kanske skulle ta och köpa nåt sånt där? Jag och bönan funderar på det..

Hög tid för längesen .. sweet dreams


5 januari

Imorse när väckarklockan ringde och jag vaknade så kändes det som att jag hade tusen rakblad i halsen. Fy tusan vad obehagligt det är. Efter lite te och någon tablett av diverse slag så var jag ändå helt okej. Lät tydligen risig men det gick ändå bra att jobba de timmar som jag skulle jobba.

Det är konstigt att man kan känna sig så mycket piggare nu än när man vaknade imorse, trots att man har hållt igång hela dagen. Det kanske är det som behövs ibland, mycket sömn och att man inte är helt sysslolös när man väl är lite risig.

För övrigt känner jag mig väl tillfreds med det mesta just nu. Vissa beslut är aldrig roliga att ta, men jag måste helt enkelt tänka på mig själv ibland också, vad som är bäst för mig.

Visst kan jag väl erkänna att jag var lite grinig igår när jag gick och la mig, men det beror nog mest på att jag var trött och att jag mådde lite risigt fysiskt. Men jag känner mig starkare än tidigare och jag känner mig mer nöjd med det mesta :) Så jag tänker faktiskt inte klaga just nu.

Nu har hockeyn redan börjat för ett tag sen, så jag ska kila och sätta mig framför tvn och heja fram Sverige till ett brons åtminstone. Det är rätt otroligt att det har gått så himla bra för juniorerna genom typ hela turneringen, sen när jag väl sätter mig och tittar på en match så förlorar de? Men jag ska i alla fall se nu och går det allt för uselt så skiter jag i det hela.

Jobb 10-16 imorgon innebär relativt tidig sängång för mig. Ha det så bra! Kramar.

4 januari

Ibland kan man bara skratta åt sig själv. Jag har någon fixidé att jag aldrig ska låta nyvaken om det t.ex. ringer när jag sover. Så, alltid när någon ringer och väcker mig på morgonen brukar jag snabbt sätta mig upp i sängen, harkla mig lite grann och provsäga hej. När personen på andra sidan luren frågar om man sov, så svarar man automatiskt nej. Jag förstår liksom inte varför man håller på så, kanske för att det är pinsamt om telefonen ringer sent på dagen och man fortfarande ligger och sover, vad vet jag.

Idag när jag vaknade skulle jag faktiskt ringa ett samtal. Harklade mig och sa några ord och det lät ju faktiskt okej. När jag väl får svar och börjar prata försvinner rösten. Det blir så pinsamt! Nog för att jag visste att jag var risig i halsen, men jag blev ändå chockad. Hur som helst löste sig allting och tur var väl det.

Intressant ämne? Nej, kanske inte. Men vafan, ibland är det intressant att läsa och ibland inte, det får ni ta :)

Är lite smått avundsjuk om jag måste erkänna. Min syster kommer hem och har beställt bikinisar .. det är december! Nog för att jag var utomlands i november, men det svider ganska hårt att veta att det bara är lite mindre än tre månader kvar till de ligger på stranden i Thailand. Dessutom är det bara typ två månader till bönan drar dit två veckor också, det känns inte helt rättvist. Nog för att de är värda det allihopa, men i alla fall.

Jag har ju förresten införskaffat en nyårslöfte. Vad det handlar om är det vissa som vet. Hur som helst så är det ju inte alltid lätt att följa det kan jag ju säga. Men jag tänker i alla fall försöka, så får vi se vad det blir av allt. Vissa saker kanske behöver ändras och inte vet jag, det måste bara lösa sig på något sätt. Vad man själv vill går inte alltid överens med vad andra vill, det är ju ganska tydligt.

Det här året ska bli ett bra år, det har jag redan bestämt. Hur det ska bli ett bra år kommer att visa sig, snart.

Man måste nog vara beredd på att saker och ting inte alltid kommer att vara som de har varit. Det mesta förändras ju, nästan allt gör det så småningom. Det gäller inte bara nu i år utan alla andra år också. Någonting förändras alltid varje år, antingen till det bättre eller det sämre och det behöver inte betyda att allt ska bli skit bara för det. Jag menar, allt det dåliga för egentligen något gott med sig också, även om man helst bara vill att det positiva ska hända :)

Nu ska jag ta och lägga mig och sova så kanske jag blir lite piggare snart. Jobb 12-18 imorgon. Ha det så bra. Bye




,


2 januari 2011

God fortsättning!

Det är ett nytt år. Nyårsafton var bra. Först var jag på en trevlig middag med vissa saknade ansikten och sedan bar det vidare till Cilla för nyårsfest. Kort och gott så blev det en bra kväll.

Igår var jag en sväng till sis och fikade. Sofie hade inte sett huset så vi samlades och pratade en massa och så vidare, en riktigt mysig stund. På kvällen myste jag bara framför tvn med mamma och pappa. Vi såg en film som hette Inhale, helt okej men inte den bästa jag sett.

Idag har jag inte gjort många knop. Vaknade och mådde pissigt. Har ändå gått rätt bra att fixa och dona, har till och med orkat städa. Ikväll däremot däckade jag i soffan, mådde verkligen inte okej. Efter en tablett och lite sömn mår jag nu bättre och ska förhoppningsvis klara av att jobba imorgon ändå.

Det känns overkligt att börja jobba på riktigt nu igen, men samtidigt känns det skönt att få in lite rutiner i vardagen också. Måste försöka ta tag i att börja träna lite också. Inte fotboll, men något som gör att jag rör på mig och som jag kan bestämma själv när jag kan göra.

Jag har i alla fall bestämt att år 2011 ska bli ett bra år och det tänker jag hålla fast vid. Även fast förra året inte var det sämsta jag har varit med om så ska det här bli betydligt bättre. Det handlar om att gilla lägen :)

Nu ska jag snart ta och sova, så vi hörs! :) Kramar.


,


RSS 2.0