underbart!

Just nu är jag inne i en period där jag mår hur bra som helst! Allt flyter på, skola, träningar, sömn, ja allt. Det känns så otroligt skönt måste jag säga. Att må såhär bra både psykiskt och fysiskt var det längesen jag gjorde. Så jag tänker inte skriva några många rader just nu, men jag mår great!

Ska sova nu =D natti

image5mm, kärlek!

lägga ner?

Ja, jag börjar bli lite smått fundersam på om jag ska lägga ner det här med bloggen. Men samtidigt känns det roligt att skriva lite då och då.

I helgen är det fotbollscup, 7-manna i Nordichallen. Känns rätt så roligt. Dock fick vi väldigt dåliga matchtider. Imorgon spelar vi klockan 19.00, vilket känns helt okej. På lördag däremot spelar vi klockan 7.00 och 21.00, det är ju nästan skandal. Men då hinner man ju åka hem och sova emellan, vilket känns rätt så skönt. På söndag blir det väl en tidig morgon som vanligt, det blir det alltid.

Imorgon har vi en rätt soft dag i skolan också. Hälsa harmoni och rörelse klockan 8.00, vilket innebär avslappning, sen blir det matte breddning vilket inte heller är allt för jobbigt. Slutar runt klockan 11 och då hinnr man åka hem och sova innan det är dags att bege sig till Nordichallen.

För övrigt känns det grymt skönt att inte jobba på 3 helger. Dock blir det mindre inkomst, men det kan faktiskt vara värt det om jag ska vara ärlig. Skönt att kunna sova ut nästa helg och det var skönt att kunna sova ut i helgen.

Jag borde egentligen skriva lite på dagboken till HHR, men det känns inte som jag har lust till det just nu. Får väl ta och göra det till veckan, så jag i alla fall har skrivit någonting.

På måndag bär det av till Hudiksvall med foten. Skiten verkar inte vara så himla snäll mot mig och läkarn ville ta sig en titt, så varför inte. Det är ju en bit att åka men det kan vara värt det. Ingen skola blir det på måndag alltså, vilket kan vara rätt skönt det också.

Nu ska jag ta en dusch sen käka något. Ha det bra!

RSS 2.0