Söndag

Igår var det lördag och den bestod av städning och mys. Jag och Carro beställde mat, sedan kikade vi på film och åt annat gott. En riktigt mysig lördagkväll helt enkelt.

Fullt nöjd var jag däremot inte när klockan ringde klockan 07.00 imorse. Helt ärligt vet jag inte vad det är frågan om. När jag lägger mig i skaplig tid så kan jag ändå inte somna. I natt låg jag nog och vred mig två timmar innan jag till slut somnade. Alltså var det rätt segt imorse när klockan ringde, men efter några svordomar så klev jag upp ändå och nu känns det bra.

Nu ska jag faktiskt ta en dusch. Funderade en stund på om jag skulle ta en powernap, men det lönar sig inte. Kanske, då menar jag kanske kommer jag att kunna somna gott senare, eftersom jag inte sov så mycket i natt. Därför ska jag prova att inte vila något nu, kanske lönar det sig.

Vid sex-tiden dyker tjejerna upp. Det blir middag, som kommer att bestå av tacos, sedan blir det förmodligen spel och en massa prat som vanligt. Jag har bara goda förväntningar på denna söndagkväll.

Kollade igenom min bilddagbok lite grann. Snacka om att man försöker lura sig själv ibland. Men livet är ju en berg- och dalbana också, det kan man ju inte säga något annat om. Just nu är det väl inte på topp, men det kanske det är imorgon eller om några dagar, man får helt enkelt bita ihop.

Ska för övrigt ta och beställa klipptid till veckan. Jobbar kväll både imorgon och på onsdag, bara 10-15 på tisdag och sedan är jag ledig torsdag - fredag. Lite segt med kväll, men så är det ju ibland.

Nu gott folk blir det en skön dusch! Keep in touch. Hejs.

I'll stand by you


Oh, why you look so sad?
Tears are in your eyes
Come on and come to me now
Don't be ashamed to cry
Let me see you through
'Cause I've seen the dark side, too

When the night falls on you
You don't know what to do
Nothing you confess
Could make me love you less

I'll stand by you
I'll stand by you
Won't let nobody hurt you
I'll stand by you

So, if you're mad, get mad!
Don't hold it all inside
Come on and talk to me now
And hey, what you got to hide
I get angry, too
But I'm a lot like you

When you're standing at the crossroads
Don't know which path to choose
Let me come along
'Cause even if you're wrong

I'll stand by you
I'll stand by you
Won't let nobody hurt you
I'll stand by you
Take me in into your darkest hour
And I'll never desert you
I'll stand by you

And when, when the night falls on you baby
You're feeling all alone
You won't be on your own

I'll stand by you
I'll stand by you
Won't let nobody hurt you
I'll stand by you
Take me in into your darkest hour
And I'll never desert you
I'll stand by you
I'll stand by you
Won't let nobody hurt you
I'll stand by you

Fredag

Ibland undrar jag varför saker och ting är som de är. Vissa säger att saker blir vad man gör dem till, men det är inte alltid sant, eller? Jag menar, det spelar ingen roll hur mycket vissa anstränger sig och så vidare, saker kan ju gå åt pipan i alla fall, trots att man har försökt.

Har jobbat alla pass jag haft den här veckan och det har gått fint. Jobbade 15-21 idag och innan jag började kändes det rätt segt. Var i alla fall och åt lunch med Jossi och Sanna innan. Kikade även på lite telefoner, men det är ju rena rama djungeln vilken telefon man ska köpa. När jag väl kom till jobbet kändes det inte lika tungt längre och tiden gick snabbare än väntat och nu sitter jag här.

Sedan kommer tankarna nu till vilka man litar på. Jag är en person som har väldigt svårt att lita på folk och jag tycker att man ska förtjäna ett förtroende och även kunna bevisa att man förtjänar det. Jag har några jag kan lita på och framför allt en person som jag känner att jag kan lita på fullt ut.

Självklart kan det ju hända saker som gör att man ifrågasätter vilka man kan lita på. Det händer åtminstone mig lite då och då och det är aldrig roligt. Men samtidigt kan alla göra misstag och ingen är faktiskt perfekt, även fast man ibland önskade det. Alla har brister och så kommer det alltid att vara. Men för det behöver det inte betyda att en händelse förstör, ja till exempel, ett förtroende. När det kommit så långt att man litar på någon väldigt mycket, brukar man ändå kunna avgöra om det är en händelse som verkligen speglar personen, eller om det bara är något som råkade bli som det blev.

Jag litar på min bästa vän fullt ut och det är väl just det som gör henne till min bästa vän. Ja, alltså det är väl inte bara det som gör henne till min bästa vän, för jag skulle kunna räkna upp hur många saker som helst, men det är i alla fall en sak.

Jag vet att jag inte alltid är så bra som jag skulle kunna vara, alla har ju som sagt brister. Men trots de bristerna man har, så är det viktigt att man aldrig behöver känna sig ensam. Bara för att jag har en dålig dag så betyder inte det att jag måste vara för - och klara mig själv. Det är väl just det som min bästa vän också fått mig att inse, att hur jag än är och hur jag än beter mig, så betyder jag ändå lika mycket, och behöver inte känna mig ensam för det.

Många undrar säkert vad jag surrar i. Jag undrar det jag också. Det jag tror att jag vill ha sagt är att man väljer lite själv vilka man litar på, men även vilka man ger chansen att bevisa att de hanterar ett förtroende.

Man får helt enkelt välja noga. Hellre få riktiga vänner än många falska, det tror jag att alla håller med om.

Nu gott folk tänker jag inte vara så jävla filosofisk längre, eller wierd, som man skulle kunna tänka. Därför avslutar jag här och nu. Passar på att önska er en riktigt trevlig helg, för det tänker minsann jag ha.

See you. Hej.



Så kan det gå när man ska vara duktig och gå ut och gå i snöstormen ..




Helgen

Ja, i helgen jobbade jag som sagt 9-15 på lördagen. Gick efter det hem och duschade på en gång och åkte med Jossi in till stan när hon slutade klockan 16. Var med andra Jossi fram till vi skulle åka till ängevallen.

Väl på ängevallen var det inte överdrivet många som kom, men man trivdes ändå. Vi körde lite lekar osv. Sedan bar det av ner på krogen, Amadeus.

Jag tror faktiskt att jag nöjer mig med att skriva de där få raderna om lördagen. Det var himla många saker som inte gick som man tänkt, men det är inget man kan hänga upp sig på hela tiden. Olyckor händer lätt och det som har gjorts har gjorts och det är inget man kan ändra på, man kan helt enkelt bara göra bättre ifrån sig nästa gång.

Söndagen tillbringade jag med min bästis. Det blev inte många knop den dagen kan jag lova och det var då himla skönt minsann.

Näe, vet ni, jag har faktiskt inte så himla mycket mer att säga. De senaste dagarna har inte varit de bästa pga vissa saker i helgen, men det är bara att skita i det och se till att de kommande dagarna blir bättre. Det tänker jag i alla fall försöka se till.

Har jobbat kväll både igår och idag. Var helt bergis på att jag skulle ha jobbat kväll igår, att det stod det på schemat, men tydligen hade jag 14-19 passet. Dock så hade jag bestämt lunch och jag tror att Jossi tyckte att det var ganska skönt att slippa kvällen igår, eller? :)

Imorgon onsdag ska jag äta lunch med Jossi och Sanna. Får väl se vad det blir för gott, vi brukar av någon anledning allt som oftast hamna på donken. Sedan ska jag se om mamma kanske vill ta en promenad med mig och efter det får vi väl se, möjligtvis får jag sällskap. Det gillas.

Vi hörs! Ber om ursäkt för lite dålig uppdatering. Bye.


Fredag

Nu ska jag ta och ta en dusch och få nåt i magen innan jag börjar jobba. 14-19 känns ganska lagom såhär på fredagen måste jag säga. Jobbar med Jossi, så det kommer nog att bli bra.

Ikväll, eller i eftermiddag, kommer även mammas bror med familj. Mamma fyller ju faktiskt år idag, så det blir väl gomat och tårta och grejer senare. Det blir nog riktigt gott.

Imorgon är det lördag och då kommer det kanske inget inlägg. 9-15 jobbas det och sedan var det ju som sagt lagfest. Det blir nog superroligt. Hoppas att så många som möjligt kan komma.

Nu måste jag rusa. Ses!

Snart helg

Hej hopp. Känns som det nyss var helg. Imorgon är det fredag igen och tror att helgen har en hel del roligt att bjuda på. Imorgon ska jag först jobba 14-19 och efter det får jag se vad det blir för något. På lördag är det jobb 9-15 som gäller och sedan är det äntligen lagfest. På söndagen blir det nog till att inte göra så himla mycket kan jag tänka mig.

Dagen idag har jag faktiskt inte så himla mycket att säga om. Sov lite i natt, vaknade på fel sida och då blir det som det blir. Jobbade i alla fall kväll 15-21 och det kändes skönt när man väl kom innanför dörren här hemma.

Såg inte MoDo-timrå heller då, men det var väl lika bra. Har stolta timråiter till vänner nu, men hoppas på att det blir andra siffror när det är match i mars igen. Då kommer i alla fall jag att vara på plats.

Ne alla, det blir inte roligare än såhär idag. Nu ser vi fram emot en bra helg! Vi hörs.

Onsdag

Efter att ha somnat sent, tog jag mig ändå upp idag. Sa att jag skulle hämta upp sis vid tio- halv elva, men vi sköt på det fram till elva. Jag plockade upp henne, sedan bar det av ner på stan. Tog en tur på banken, sedan bjöd jag henne på lunch på rutiga. Inte alldeles otroligt tog vi texmex-tallrik och den satt fint. Kvalitetstid med världens bästa tvilling, helt enkelt.

När det var färdig lunchat tog vi en tur på stan. Hittade present till mamma och jag hittade lite annat. Snacka om att pengarna kan gå åt snabbt. Efter en tur på stan åkte vi till coop så hon fick handla lite till middagen och så vidare. Tacopaj blev det tydligen, lyxigt för Vickan.

Skulle ha jobbat 14-19 idag också, men så blev inte fallet. Fick ett samtal av Madde, som undrade om jag kunde jobba kväll istället eftersom hon inte kände sig så pigg. Jag tog på mig det och det kändes otroligt skönt att känna att man kunde och orkade göra det. Nu har jag en kväll kvar den här veckan och den är imorgon. Lite surt dock med tanke på att det är MoDo-timrå imorgon, men det är sånt man får ta. Man kanske får sig någon update ändå om man är snäll.

Jag är dock inte helt nöjd med denna dag. Mer än så behöver jag inte säga. Men nog är det förbannat att man ska hålla på att ändra sig med saker och ting, som skulle blivit bäst om man låtit de vara som de var från början. Nämen, jag är inte alls bitter.

Håller på att kika efter en ny telefon också. Hade hittat en som jag tycker verkar bra, som jag fastnade för idag när jag var in på stjärnafyrkant. Men ne, tydligen är den inte så bra som jag trodde, så det blir väl till att kika vidare. Det är fan som en djungel allt det där.

Nu tänker jag faktiskt bara slappa. Dricka lite trocca, kanske käka lite poppisar och annat gott.

Hörs! Hej.



Rubrik?

Jag har inte ens någon rubrik att skriva. Inte ens en tråkig som måndag, tisdag eller dylikt. Det får helt enkelt bli rubrikslöst nu. För beroende på hur man ser det kanske det faktiskt är onsdag nu? Jag bryr mig helt ärligt inte.

Tisdag jobbade jag mitt första pass på en vecka. Kändes på ett sätt väldigt skönt måste jag säga. Att Madde var på så bra humör när jag kom på jobbet gjorde inte saken sämre. Snacka om att det kan smitta av sig när någon verkligen är på bra humör. Från att fem minuter tidigare varit en surpuppa kan jag säga att även mitt humör ändrades när jag träffade henne.

Jag tänkte det. Snacka om att en människa kan påverka en annan enormt mycket. Det är nästan sanslöst hur mycket man kan påverkas. Ibland tror jag att det inte är så himla bra att bli jättepåverkad av någon annan, eller jag vet rättare sagt att det inte är det. Man måste kunna stå för vad man känner, tycker och tänker. Det är inte alltid lätt för alla, speciellt inte för de som har lätt att falla dit för grupptryck och grejer. Jag tror dock att man kommer längst om man kör på det man tycker och tänker, för det är vad man vill.

Samtidigt så finns det påverkan från andra människor som är bra också. De som känner en riktigt bra, de vet på vilket sätt man bör påverkas. I alla fall är det så för mig. Det är skönt ibland att man inte behöver sköta precis allt själv, för hur det än är tror jag att alla behöver påverkas på ett eller annat sätt, just för att nå dit man vill. Just också för att man ska våga saker, saker som man kanske inte hade vågat av sig själv.

Jag hade inte vågat vissa saker om jag känt att jag var alldeles ensam. Man behöver helt enkelt en liten vägledning, kanske en liten knuff ibland för att våga. Det viktiga tror jag är att man inte tror att man är eller är ensam. Även om alla människor kan känna sig ensamma ibland, så är det viktigt att se sig omkring, för att se att man egentligen inte är det. Man har nära och kära. Som stjärnor helt enkelt, man ser dem inte alltid, men man vet att de är där.

Ensam är stark, är ett uttryck som säkert alla hört. Jag vet inte vad jag tror eller tycker om det egentligen. Det är klart att man kan vara stark ensam, men samtidigt tror jag att man är starkare tillsammans. För när du väl inser att du inte klarar något själv, att det är för mycket och att du vid det tillfället faktiskt är själv, är du då så stark att du klarar av det på egen hand? Man ska inte vara rädd för att be om hjälp och framför allt inte för att ta emot hjälp. Jag menar, det är ingen som ser ner på en, när man inte klarar allt själv. Det är liksom ingen som tycker och tänker att man är vek, bara för att man behöver stöd och hjälp.

Dock är det ju också så, att den som inte vill hjälpas, kan inte heller det. Man måste helt enkelt vilja förändra och ta emot själv, annars spelar det ingen roll att folk runtomkring en försöker. Det tar bara så otroligt mycket energi för människor runtomkring att hela tiden försöka, utan att som helst få någon respons. Man måste helt enkelt öppna ögonen och ta saker och ting för vad de är.

Snacka om att det här börjar att spåra ur. Klockan är liksom tre och jag skriver ett blogginlägg. Inte för att det är första gången det har hänt, men jag skulle faktiskt skärpa mig och få lite mer rutiner i mitt liv.

Jösses, jag tror att jag måste sluta skriva nu. Meningslöst inlägg eller inte, det där avgör ni själva.

Jag har i alla fall grymma vänner och en helt underbar familj!

Sov gott!

Måndag

Det är en ny vecka och jag inviger den med att vara ledig idag. Imorgon ska jag däremot jobba, liksom resten av veckan. Jobbar även lördag. Söndagen har jag gett bort till Emma. Vi har lagfest på lördag, så det känns som att det kan vara skönt att vara ledig söndagen.

För övrigt skulle jag ha jobbat kväll på lördag. Men eftersom det är lagfest och det ändå passade bra för Madde så får jag jobba 9-15 istället så tar hon kvällspasset. Hon och Jörgen ska på Måns Möller på fredagkväll tydligen, på Höga Kusten hotellet, de får det nog trevligt.

Skulle upp och åka med mamma till stan klockan tio imorse. När jag väl är uppe och ringer och frågar om hon är på g får jag höra att hon inte ens var på jobbet. Hon mådde tydligen dåligt imorse, så hon låg kvar hemma och så. Först tänkte jag att jag klivit upp helt i onödan, men det hade jag inte. Det var ju bara bra att jag kom upp i skaplig tid för en gångs skull och jag tror att jag ska försöka med det hädanefter också.

Jag passade på att ta en tripp till stan själv. Blev några ärenden och sedan bar det av hemåt igen. Tog faktiskt och åt donken till lunch och det satt mer än bra.

Så efter det var jag ut med Selmis en sväng. Det blev en kort utestund. Inte direkt skönt väder ute nu om jag får vara lite gnällig. Men det kändes som att jag inte var ensam om att tycka det heller, Selmis ville faktiskt inte heller vara ute speciellt länge.

Ja annars har jag väl inte gjort så mycket mer nytta. Har kikat efter några bra filmer, tror att jag kanske hittade några. Ska ta och torka av möblerna här lite igen. Förstår inte hur de kan bli så skitiga snabbt, fast det kanske mest är inbillning också.

Senare tror jag att Jossi dyker ut hit. Det blir nog ett bra avslut på den här dagen liksom.

Just ja! För de som har missat det så kommer One tree hill imorgon, inte helt fel måste jag säga ;)

Vi hörs! Hej.


Mmmm :) Hoppas att snabba cash kommer till stan snart ..

Framsteg

Jag satt precis och läste igenom en text som jag skrev i november. Jösses säger jag bara. Jag undrar varför jag säger jösses hela tiden, eller skriver. Det är nog bara en ful ovana. I alla fall så är det sjukt hur fort tiden har gått. Det känns som att det var igår som jag skrev den där texten. Samtidigt känns det som att det var rätt långt bak i tiden också. Det är svårt att förklara, men när jag väl läste den, så insåg jag att jag har kommit rätt långt.

Man blir glad av såna saker helt enkelt. Mest glad blir jag för att jag vet att de runtomkring mig har det bättre nu än vad de hade det då. Ibland handlar det om att våga och orka, sedan rullar det på helt enkelt. Sedan behöver man inte tro att man måste klara eller våga allt själv, för det behöver man inte. Det har inte jag gjort i alla fall.

Mycket att man har sina vänner och sin familj är väl för att de ska finnas där och knuffa en i ryggen när man är på väg att tveka. Eller helt enkelt för att krama om en när det känns för jobbigt. Att göra alla såna där saker man behöver, stora och små. Såna fina människor har jag haft bredvid mig hela tiden, det gör mig så otroligt glad.

Sitter nu och funderar varför jag skriver det här. Funderar på att radera och börja om och skriva ett inlägg om min meningslösa dag. Men jag tror att jag låter det där stå kvar. Det är helt enkelt upp till de som läser att avgöra om de vill läsa eller inte.

Snart är det väl dags att försöka sova. Alla ljus har brunnit ut för längesen och det känns som det bara är jag vaken av alla. Nog för att jag vet att det inte riktigt är sant, men ändå.

Jag har faktiskt bestämt mig för att börja ändra på mitt liv. Ska försöka komma i säng tidigare, kliva upp tidigare och börja motionera en aning. Tog för övrigt en promenad med mamma idag. Det känns som att det var första gången jag rörde mig sen .. jag vet inte när. I somras? Helt seriöst, det låter riktigt sjukt. Så det blir kanske till att haka på mamma lite då och då när hon går ut och går, en promenad skadar aldrig.

Pratade med Ralf igår. När jag känner mig bra nog så ska jag bli riktigt fit. Det blir nog en del rehab som det ser ut, vilket kan behövas. Är less på att det alltid ska vara något. Vore nice om vi fick ordning på allt så fort som möjligt, så kanske det blir lite lir sedan också, who knows.

Näe gott folk. Nu ska jag försöka sova. Sov gott!


Lördag

Idag alla goda och glada är det lördag. Jag sov ut, vilket kanske inte är helt ovanligt just nu. Ska faktiskt försöka skärpa mig och börja kliva upp lite tidigare, kanske man hinner göra något på dagarna också liksom.

Det blev mat ganska direkt när jag klev upp. Helt ärligt har jag faktiskt inte gjort något alls. Var ut med hunden fram och tillbaka, men det gick så snabbt så det knappt räknas. Sedan har jag även tagit mig en dusch.

Hade ju tänkt städa, men jag vet inte om jag kanske gör det imorgon istället. Ska på middag hos Madde och Jörgen imorgon, det blir nog mysigt. Så innan det hinner jag ju faktiskt städa, eller?

Känns som jag städar jämt. Blir nästan varannan dag för att hålla efter. Det är helt sjukt om man tänker hur sällan jag städade förut. Sofie skulle nog bli rätt chockad om hon såg detta ;) Men skam den som ger sig, det blir kanske något av mig med till slut.

Ångrar lite ibland att jag köpte svarta möbler. Det spelar ingen roll, städar jag idag så ser det skitigt ut imorgon igen. Men det är ju snyggt, det var väl därför jag valde det kanske. Det har ju både för och nackdelar liksom.

Näe, nu när jag funderat så ska jag ta och städa nu. Det tar inte sån lång tid och då har jag ju det gjort redan.

Ska bara klämma in att jag hade en trevlig kväll igår. Det var bra roligt att skjutsa ner några till studentfesten faktiskt, haha. Har sett lite bilder såhär i efterhand från alltihop, snacka om att Malin var skön som svampbob fyrkant :D

NU ska jag plocka och torka lite. See you!




Bjuder på denna. Man kan inte annat än längta tillbaka till värmen.

Ändrade planer visst. Blir till att åka till Jossi nu och bessa mat med henne. Städningen får vänta, shit så tråkigt alltså ..

Fredag

Idag har jag faktiskt varit duktig att lämna in min telefon som gick sönder för .. ett halvår sedan? Jag menar, det är väl alltid bättre sent än aldrig. Orkade inte hålla på att skicka in den själv och greja, så jag tog och lämnade in den i stan, så skulle de fixa det till en summa av 250 kr, det är ju ingenting tycker jag.

Efter det uträttade jag ett annat ärende. Det mesta känns himla bra nu måste jag säga. Även om det är någon dag som kan kännas lite jobbig och så vidare, så vet jag att jag är på så jävla god väg att verkligen må så bra som man kan. Jag känner mig faktiskt stolt över mig själv, det är väldigt sällan. Nu börjar allt, livet som en annan sa.

Ibland är en cigarr bara en cigarr har jag också hört. Det är så man måste försöka tänka ibland. Saker som händer och sker gör liksom det och det är inget man kan styra över. Efteråt kan man inte göra något åt det heller, så det är bara till att se på det och ta det med en klackspark. Även om jag är en person som har svårt att se på saker på det viset, så har jag ändå blivit bättre på det. Nu är jag på väg framåt, med stora kliv, definitivt.

Så, med dessa två ärenden så är dagen kanon än så länge. Ikväll ska jag ta och vara med Emma och Laura. Jag vet inte riktigt vad det är tänkt att det ska bli, men det blir nog mysigt som alltid. Ska även vara lite chauffis ikväll också, det kan nog bli ganska roligt det också. Studenterna börjar ju med deras studentfester nu och första delen är kändistema, det blir nog väldigt skoj för dem.



Torsdag

Hej alla glada!

För min del har det inte varit många knop de senaste dagarna. Mest bara varit hemma och inte gjort något alls. Gav i alla fall bort mitt jobbpass till Emma igår, känns som att det var ett klokt beslut.

Igår sov jag fasen till klockan två!? Det är ju helt sjukt. Ändå somnade jag inte överdrivet sent för att vara mig då, blev väl runt två någon gång. Nästan tolv timmar och ändå var jag seg som en sengångare igår. Förstår helt enkelt inte var min energi tagit vägen, eller så börjar jag förstå var.

Jag tror nästan att när man tar itu med något, som verkligen behövs ta itu med så säger kroppen ifrån ibland och vill att man ska ta igen sig och såna saker. Kanske är det just det som hände nu.

En sak är då i alla fall säker. Jag är på g uppåt, även om kroppen är sisådär nu. Allt känns fasen bättre och bättre och till slut kommer nog allt att vara great. Det finns alltid saker man måste jobba bort, så det är väl det som återstår. Men det är svårt att få bort något som hängt med så länge, men det här fixar jag.

Idag har jag varit och ätit lunch med Sanna, Emma och sis. Blev en tex-mex tallrik på rutiga. Inte helt fel måste jag säga och det var en riktigt trevlig stund. Sedan blev det en snabb tur på stan innan jag begav mig hem. Tänk att dessa två saker gjorde mig trött.

Fick i alla fall besök av Jossi efter det. Inte många knop då heller, men det är inget som behövs när vi ses liksom. Det är sånt som är så himla skönt. Att bara kunna vara eller att göra något, att det inte spelar någon roll.

Ikväll ska jag bara dega. Förmodligen kolla lite på hockey nu, om MoDo skärpt sig. Annars blir det kanske någon film eller något istället. Vi får se liksom.

Var och lämnade ett sista prov på sjukhuset idag, så jag antar att läkarn ringer antingen imorgon eller på måndag. Verkar ju inte som det är något speciellt, i så fall skulle han nog redan ha ringt. Det är nog som sagt bara såhär för att jag ska ta igen mig och ta vara på mig själv.

Nu ska jag sluta skriva. Ha det bra!


Bra sugen ..

Tisdag

Ny vecka och den började väl inte på det allra bästa sättet. Men jag ska inte klaga så mycket heller, fysiskt har jag ju mått bra rätt länge, utan att bli sjuk. Men nu är det något knas kan jag ju säga och det är inte så trevligt.

Kom på jobbet igår vid två. Började må riktigt dåligt, så jag var tvungen att gå hem. Tur att Emma kunde jobba minsann. Slängde mig i sängen direkt när jag kom hem och blev kvar där till klockan var efter åtta. Då fick jag lov och kliva upp eftersom mamma ringde till sjukhuset och de tyckte vi skulle ta en tripp ner till Sundsvall.

Dock måste jag medge att jag nog har rekordet på snabbaste besöket på akuten. Tror det inte tog mer än en minut innan vi fick bege oss hemåt igen. Det togs inga prover eller något alls, lite kläm på magen sen var det klart. Dagens sjukvård säger jag bara.

Hur som helst så var jag på vårdcentralen och tog lite prover idag. Får väl svar någon av de närmaste dagarna. Inte för att jag tror det är något allvarligt, men det är alltid bra att vara på den säkra sidan.

Jag är så jävla seg nu så det finns inte. Känns som jag blir slut av ingenting. Illamåendet gör en inte direkt hungrig och sugen på mat. Men det kommer att lösa sig, det här är fan ingenting egentligen. Vad skulle det kunna vara liksom? Det är nog bara någon kortvarig skit, det måste det vara.

Så kort sagt. Idag har jag mest bara tagit det lugnt. Ska fortsätta att göra det också. Ska dock på möte med jobbet, men det brukar gå ganska snabbt, så det står jag nog ut med. Känns segt att bara vara hemma, så vet inte om jag kommer att stanna hemma från jobbet imorgon också. Känns som det kan vara bra att göra något också, men det beror ju på hur det känns förstås.

Har en riktigt cute svåger i alla fall. Jörgen kom ner med en bunt filmer som jag kan se om jag får tråkigt. Plus att jag har en hel del på datorn som jag inte har sett en. Så om det inte blir något jobb imorgon antar jag att det blir en hel del filmtittande och bara vilande.

Hur som helst. Jag tror faktiskt jag har blivit rätt sugen på att tatuera mig. Vore nice att göra något. Men jag som har så himla svårt att bestämma mig när det gäller allt möjligt, hur ska jag någonsin kunna bestämma något som ska sitta på min kropp hela mitt liv och var? Det är frågan.

Ska vila och bli fit nu. Vi hörs. Hej.


Lördag

Idag jobbade jag 9-16, så Jossi hann se på Viktors bandymatch. Dessutom ska jag jobba 9-15 imorgon istället för 11-15 eftersom Jossi känner sig lite risig. Inte helt fel då med några extra timmar. Funderar på att ge bort mitt pass på söndagen, den helgen vi har lagfest. Om det nu blir på min jobbarhelg vill säga. Så det jämnar ju typ ut sig liksom. Ska även jobba sista helgen den här månaden, även fast jag egentligen skulle vara ledig. Mamma och pappa ska iväg, så vi andra får väl ta på oss åtminstone ett pass mer den här månaden, men mer pengar liksom.

Efter jobbet åkte jag in och såg på handboll, brännan. De vann men jag kommer inte ihåg med vilka siffror. De var helt överlägsna först, sedan knappade de andra in i andra halvlek, men till slut behövde man inte oroa sig längre. Handboll är tusan en rolig sport att se på, synd att jag kan titta på sällan bara.

Ikväll då? Ja, det har varit en bra kväll, helt klart. Man får helt enkelt ta saker för vad de är och jag känner att jag gör grymma framsteg hela tiden. Största kanske jag gjorde i förrgår och ikväll. Känner mig stark, även om jag vissa dagar kan känna mig riktigt vek. Sett över lag så vet jag att det som inte knäcker en helt, det gör en bara starkare.

Nu gott folk, ska jag äta något gott, kika lite på tv och sedan försöka sova. Blir säkert en bra sömn i natt.

See you.


Torsdag

Hade ju tagit ledigt idag. Kändes bra att ta ledigt med tanke på att jag var ledig igår också. Dessutom fick ju Emma lite arbetstid också, det tror jag bara uppskattades. 

Eftersom Jossi skulle till sundsvall idag, till tandläkarn plus en del annat, så passade jag på att följa med.

Lite segt var det dock att kliva upp imorse. Tänkte säga att det var segt när klockan ringde, men den märkte jag visst inte ens när den ringde. Sofia öppnade av någon anledning dörren och sa hejdå när hon gick till bussen, så jag antar att det var min räddning denna morgon, tack för det.

Upp och hoppa blev det, in i duschen och sedan en tur på bussen. Så blev jag hämtad av Jossi på stan. Hon skulle till skolan på någon lektion innan vi skulle åka, så jag passade på att hälsa på gamla mentorer och några andra lärare. Låter kanske nördig, men det var faktiskt riktigt trevligt.

Sedan blev det som sagt sundsvall. Tandläkarn, där det inte var speciellt varmt inomhus. Blev donken till lunch och sedan skulle Jossi pierca sig, så det blev till att följa med dit. Avslutades sedan med en snabb tur på Birsta.

Jag som inte skulle köpa något kom hem med ett litet skåp till min hylla, trådlöst tangentbord med mus och en ljudkabel. Som om inte det var nog kom jag hem med 200 värmeljus? Jösses. Men det var bara bra, för de går som smör här på mitt rum liksom. Det är mysigt ju.

Sedan gjorde jag något som jag borde gjort för längesen, men nu är det gjort och det känns grymt skönt. Jag känner att allt bara går framåt nu. Visst kanske det kommer något bakslag med, men nu är jag definitivt på väg åt rätt håll.

Vi åkte upp en sväng på träningen och sedan åkte vi ut hit och såg på New Moon. En heldag med min bästa vän helt enkelt.

Måste bara göra som alla andra nu också och klaga på kylan. Alltså fy satan vad kallt det är ute. Man har ju nästan inget ansikte och inga tår kvar när man kommer in igen. Skönt dock att jag har det varmt och skönt på mitt rum nu, tack vare alla värmeljus som varit tända.

Ha det så himla bra, det tänker jag ha! Vi hörs.


Onsdag

Börjar med att tacka för det nya utseendet på min blogg. Tack för det låret, känns bra med lite förändring. Tur att man har såna som kan lite mer än en själv när det gäller vissa saker.

För övrigt är jag ledig idag. Tog ledigt imorgon också. Emma fick ta mitt pass. Känns som att jag behöver vara ledig faktiskt. Det låter kanske som jag håller på att jobba häcken av mig, men det gör jag inte. Jag behöver bara lite tid att ta igen mig på, sedan en del annat.

Idag har jag varit och ätit lunch med Jossi och Sanna. Blev donken, inte alldeles ovanligt för våran del, men det är liksom en vana. Blev prat om det ena och det andra. Alltid lika mysiga luncher. Efter det skulle Jossi och Viktor och se på bandy, men med mer än -20 grader så kände jag mig inte så peppad. Istället åkte jag hem och la mig i sängen och sov någon timme, behövdes faktiskt.

Såg för övrigt JVM-finalen i natt. Helt sjuk match alltså. Den som såg den förstår vad jag menar. Tyckte i alla fall att jag kunde se den när jag ändå var vaken då den startade och när jag varit ledig idag. Sverige tog ju brons, vilket inte är dåligt det heller. Att USA vann finalen tyckte jag var nice. Har aldrig riktigt gillat Canada.

Nu om en stund åker jag till Carro och käkar. Blir väl kanske mini, eller något åt det hållet. Känner mig faktiskt rätt onyttig, men det måste man få vara ibland också. Sedan ska ungen i väg på bio och jag åker väl hem och myser lite. Egentid är faktiskt väldigt bra ibland.

Tacka vet jag motorvärmare. Förstår inte var den här kylan kommer ifrån, men inte hade jag beställt den.

Vi hörs!

Helg

Lördagen tillägnade jag mest tid åt att slappa. På kvällen blev det en tur till Carro Jonsson för att se på film och mysa. Blev även mini, kycklingfavvo, gotta. Vi såg på Dumpa honom och den var rätt pinsam, vilket gjorde det lite roligt.

När jag väl kommer hem inser jag att jag har glömt filmen. Det hade ju inte varit några problem om jag hyrt den i stan, men nu var det ju så att jag hyrde den här ute. Så jag kände att det var lika bra att hämta den på en gång.

Imorgon söndag ska jag också mest bara slappa. Ska städa av lite, chansen finns att jag får besök på kvällen till juniorhockeyn. Det är ju för tusan semi-final och den är klockan elva, så det är ju inte så himla sent. Innan dess ska jag i alla fall umgås med sis, Laura och Emma. Blir nog lite spel och massa prat som vanligt, mysigt värre.

På måndag är det dags för jobb igen. Känns helt okej. Ibland känner jag bara att jag är så himla less på att jobba, men så tänker jag ändå att jag borde vara glad, för jag har ju i alla fall ett jobb. Det är många som inte har det liksom.

Kikade lite på utbildningar igår. Men vad man ska läsa till är fortfarande det stora problemet för mig. Får ta mig en riktig funderare helt enkelt. Det mesta brukar lösa sig, det kommer det här också att göra.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och försöka sova. Ha det så bra! KRAM


RSS 2.0