31 augusti

Det får bli ett snabbt inlägg idag. Jag ska alldeles snart gå på jobbet och jobba fram till sju för att efter det träna fram till strax innan klockan nio. Efter det blir det lite myskväll igen (mysa är bra) och sedan ska jag försöka komma i säng lite tidigare än igår. Det kan bli en svår nöt att knäcka men det kan ju vara värt ett försök i alla fall.

På fredag ska vi ses hemma hos Carro. Eftersom hon flyttar i mitten på september så ska vi ses och ha lite partaj och spelkväll. Det kommer kännas både roligt men samtidigt lite sorgligt. Men Ånge är faktiskt inte allt för långt bort och det finns gott om möjligheter att ses ändå.

Nu ska jag kila på jobbet. Det sista ska inventeras idag och jag hoppas att det går snabbt. De har trots allt hunnit förbereda mycket så det ska nog inte vara några problem att bli klar i skaplig tid.

Keep in touch! Puss och kram.


,

Ni ser hur otroligt bra det går för mig att komma i säng i tid va. Klockan närmar sig ett och jag sitter här helt utan anledning egentligen. Hade jag varit någorlunda smart hade jag lagt mig när Jossi åkte vid elva, men såklart ska jag ska jag verka korkad och har ännu inte kommit i säng, trots att det har gått två timmar.

Jag har i alla fall haft en bra dag. Först handling och jobb sedan myskväll med Jossi. Kvällen till ära hade mamma bakat äppelpaj (marschansås med äppelpaj) och jag hade ordnat det riktigt lyxigt med morötter, poppisar och dipp. Tisdagslyx de luxe.

Vi såg filmen limitless ikväll. Jag hade skyhöga förväntningar på den och den var ju klart sevärd. Dock var den inte fullt så bra som jag hade hoppats på, men man kan ju inte få allt. Jag menar, riktig mysfaktor på rummet med ljus, en bästa vän, gott att äta och dricka, jag klagar inte. Är det vad som kallas kvalitetstid?

Lars Winnerbäck strömmar genom högtalarna nu och jag tror att det är dags att kasta in handduken. Har haft en bra pratstund med Linnéa som är hundratals mil bort i Stavanger. Nu är det inte allt för länge till hon kommer hem och det ska bli skönt.

Näe vet ni, nu ska jag sova. Imorgon kommer det bli jobb, fotbollsträning och mys. Återigen en bra dag på schemat och den här veckan är efter det halvvägs förbi också. Hoppas att ni sover gott där ute. Natti.




30 augusti

Sov allt för länge idag igen. Jag måste försöka få lite rutin och komma upp tidigare på morgnarna. Men det är ju så himla lätt att sitta uppe allt för sent och se på film eller serier och sedan sova längre på förmiddagen.

Nu har jag precis kommit från jobbet och det gick rätt snabbt att jobba idag. Det märks dock att det är slut på alla semestrar, det är inte alls lika mycket folk som det har varit under sommaren.

Den här tiden om två veckor håller jag nog på att packa det sista. Sedan kommer vi att bila ner till Stockholm och Arlanda under natten. Just det längtar jag väl kanske inte allt för mycket till, men jag längtar definitivt till Turkiet.

Ikväll blir det i alla fall en lugn myskväll. Kvalitetstid. Vi hörs. Puss och kram!


29 augusti

Ligger i soffan framför tvn och ser på friidrotts-VM. Det är väl egentligen inte jättekul att titta på men rätt roande stundtals. Igår var det helt galet att Bolt tjuvstartade på 100m och blev diskad. Jag tror nog att de flesta var chockade, inte minst han själv. Snacka om att bli besviken på sig själv när man misslyckas på det där tråkiga sättet.

Ikväll ska jag träna fotboll. Resten av dagen och kvällen ska jag bara slappa. Jag känner att jag inte har så himla mycket ork till annat just idag. Vet faktiskt inte varför jag känner mig så slö och slapp egentligen, men det är väl bara så vissa dagar helt enkelt.

Jag invigde aldrig springskorna igår. Istället städade jag och gjorde lite annan nytta, så jag får inviga dem en annan dag. Jag hade ju dock på mig de nästan hela kvällen för att känna om de verkligen var bra, inte för att jag tror att det räknas, hehe.

Jag har i alla fall hittat en film som jag kommer att vilja se på bio, "jag saknar dig". Boken läste jag för många år sedan och jag tror att filmen kommer att vara riktigt bra. De säger ju alltid att boken är bättre men eftersom det var så längesen jag läste den så har jag inte så höga förväntningar och inte heller så mycket att jämföra med.

Näe, det blev inget jätteintressant inlägg nu, ber om ursäkt för det. Nu ska jag kila. Sköt om er!


28 augusti

Igår var det match, hemma mot Domsjö. Det gick ju som det gick. Efter en urusel första halvlek och 6-0 i baken så kändes det inte speciellt roligt. Vi gick dock in och vann andra halvlek med 2-0, matchen slutade alltså med förlust, 6-2.

Efter att ha lirat klart och duschat åkte jag och Marris till Bönan och käkade. Sedan gjorde vi oss klara och drog vidare till Steff som fyllde år tidigare i veckan. Det blev en riktigt trevlig kväll med många goa skratt. En sväng på krogen och sedan skjutsade Laura hem mig, snäll som hon var.

Idag håller jag mest på att städa och tar det bara lugnt. Funderar fortfarande på om jag ska orka inviga springskorna ikväll, det skulle ju kunna behövas. Dock är jag rätt mör i kroppen efter att ha spelat hela matchen igår, min kropp är inte direkt van en sån på frestning. Så vi får allt se hur det blir med springturen, det är ju träning imorgon i alla fall.

Näe, nu ska dammsugaren och skurvattnet fram. Sköt om er och var rädda om varandra. Puss och kram.

26 augusti

Igår var det löning och snacka om att det var på tiden. Jobbade 14-19 och efter det åkte jag för att käka middag med brudarna innan några utav dem åker tillbaka till sina pluggorter. Det var en mysig stund och vi hade en hel del att prata om och det åts både varmrätt och efterrätt.

Man fick passa på att lyxa till det man vet ju inte hur länge det dröjer innan vi sitter sådär samlade igen. Det var dock tråkigt att Katti hunnit åka tillbaka till Luleå redan. Men det kommer fler gånger framöver då vi kan samla ihop alla.

Jag tror i alla fall att det är dags att formatera om min dator snart. Ska se om det kanske finns en vänlig (teknisk) själ som skulle kunna hjälpa mig med det.

Annars så var jag i Birsta idag med beanie m.m. Jag skulle ju hitta en hel del tänkte jag, men det blev väl inte riktigt så inte. Kom hem med ett par shorts, det var i stort sett det enda jag handlade där nere. Billigt för plånboken men jag var dock mindre nöjd.

När jag kom tillbaka till stan hittade jag faktistk mer saker än jag hittat i Birsta. Otroligt konstigt det där. När man väl är på jakt hittar man typ ingenting medan man hittar hur mycket som helst när man inte behöver något. Jag köpte i alla fall ett sällskapsspel - upp till bevis. Det är riktigt roligt. Sedan införskaffade jag ett par springskor, vilket innebär att jag inte har så mycket att skylla på när det gäller springning längre.

Vi hämtade även ut pengarna till Turkiet idag när vi ändå var i Sundsvall. 19 dagar kvar, det närmar sig snabbare och snabbare. Det ska bli otroligt skönt att komma bort en vecka. Förhoppningsvis rusar inte tiden lika snabbt där, men risken finns ju att man helt plötsligt står där och veckan bara har susat förbi. Huvudsaken är att vi får njuta lite och må gott.

I övrigt har det hänt både det ena och det andra de senaste dagarna. Det är stunder som dessa som jag verkligen inser hur lyckligt lottad jag är som har just den bästa vän som jag faktiskt har. Jag vet såklart att jag är lyckligt lottad när det gäller det i andra fall också, men vissa stunder är extra speciella. Du är bäst Josefine.

Jag är helt enkelt sjukt lyckligt lottad som har så fina vänner och sån fin familj. Ni är guld värda allihopa och jag är tacksam över att jag har er i mitt liv. Alla borde få ha såna som ni i livet :)

Nu ska jag slappa lite mer och tagga inför match imorgon! Sköt om er. Pussar och kramar.


24 augusti

Igår var första jobbdagen efter semestern. Skulle egentligen ha jobbat i måndags med men skulle till doktorn en sväng så jag och Jossi bytte dagar, vilket innebär att jag jobbar imorgon också innan jag är ledig fyra dagar.

Nu håller jag mest tummarna för att jag kommer att kunna ha linser till helgen då det är match. Steff fyllde år igår så det kommer bli lite födelsedagsfest på lördag också. På söndag kanske jag ska försöka komma iväg och antingen fiska lite eller hitta på något annat trevligt, bio kanske.

Det är tre veckor kvar till Turkiet. Jag känner mig dock bra tom idag. Ska ta och städa undan på rummet nu, äta något och ta vara på lite sol innan det är dags att gå på jobbet.

Nu ska jag kila. Sköt om er. Puss och kram.

22 augusti


21 augusti

Om jag hade fått önska hade jag velat åka utomlands redan imorgon. Men det är ju ett tag kvar innan vi åker, men på onsdag är det ju faktiskt bara tre veckor kvar. Det ska bli grymt härligt.

Ibland är man ju dock så himla korkad. Det sägs att man lär sig av sina misstag men ibland är man bra trög och det behövs mer än en gång för att man ska lära sig vissa saker.

I veckan blir det lite jobb och förhoppningsvis fotboll om jag kommer att kunna ha linserna. Har också siktat in mig på att åka till Birsta på fredag.

Nu ska jag göra lite nytta. Sköt om er. Pussar


19 augusti

Det blev tyvärr en förlust igår med 3-0, men alla kämpade på bra trots det så det kändes inte allt för farligt. Bussresan var inte alls så dryg som jag minns den heller, så det mesta gick faktiskt bra igårkväll. Slocknade bra snabbt när jag väl lagt mig och det redan innan klockan tolv.

Idag vet jag inte alls vad som kommer att hända. Ska ta och kliva upp till att börja med så får vi sedan se vad dagen har att erbjuda. Jag måste ta och klura ur vad jag ska ha på mig imorgonkväll i alla fall, vilket alltid är så himla drygt men det löser sig alltid till slut.

Näe, jag har nog inte så mycket vettigt att skriva idag, så jag avrundar här. Hoppas att ni får en fin dag :) Kramar.

18 augusti

Imorse när pappa ringde och väckte mig var det som att ögonen inte ville öppnas. Snacka om att det sved och var irriterat. Klokt beslut att ta glasögonen på sig under dagen så man kan ha linserna på sig ikväll under matchen.

Var och käkade lunch med Katarina, Emma, Sanna och syrran idag. Blev på rutiga idag och det känns lite oekonomiskt att jag ätit lunch ute flera gånger den senaste veckan, men man måste ju unna sig ibland också. Blev en kycklingsallad idag istället för tex-mex som det nästan alltid blir i vanliga fall.

Nu ska jag ta och packa ihop mina grejer för match. Vi har samling klockan fyra och ska åka bort till mitt i ingenstans och spela mot MG83. Skönt är det i alla fall att vi åker buss så man slipper köra någonting. Blir väl dock en sen kväll men det gör inte så mycket eftersom jag kan sova ut imorgon.

Snart är det helg och jag tror att den blir riktigt rolig. Sedan blir det lite jobb till veckan innan jag är långledig och det är inte alls länge kvar till vi åker till Turkiet. Det låter kanske länge när man säger att det är ungefär fyra veckor men jag vet att de bara kommer att susa förbi.

Nu ska jag ta och packa, sen blir det mat och sen blir det hejdå. Sköt om er! :) pussar och kramar.



8 oktober blir det Winnerbäck i Umeå, awesome.

17 augusti

Sommaren har inte riktigt försvunnit ännu! Idag har det varit en stekardag. Har legat ute sedan klockan elva och nu har jag precis kommit in och hunnit duscha. Stundtals har det varit enormt varmt faktiskt och hoppet om att det finns några fler såna här soldagar kvar har ju kommit tillbaka.

I alla fall så myste jag ju med Carro igårkväll. Längesen och det var välbehövligt. Den rackarn flyttar ju till Ånge i mitten på september vilket känns tråkigt, men samtidigt är jag ju glad för hennes skull. Vi beställde mat och såg på Mirrors 2 på canal+.

Träningen ikväll blev inställd pga det dåliga vädret som varit, planen lär inte vara allt för fräsch. Istället ska vi ses för ett litet möte. Det är ju match imorgon med samling kvart i fyra. Så imorgon ska jag käka lunch med Katarina och några fler innan hon åker tillbaka till Luleå på fredag och sedan är det bara matchen som gäller.

Måste ta och skaffa skype också, så jag kan prata med Linnéa borta i Norge. Kanske skulle ta och göra det nu.

Hoppas att alla ni också har haft en fin dag! :) Vi hörs. Kramar.


16 augusti

Vädret är väl sisådär idag också. Det regnade tydligen jättemycket imorse (när jag sov) men efter det har det varit uppehåll och oväntat varmt. Hoppas att det är slut på regnandet nu, det ska ju tydligen vara finväder imorgon och torsdag så då får man passa på att pressa lite grann.

På torsdag är det bortamatch mot MG83. Det är en bra bit och åka och det kommer att bli en lång kväll. Det är ju tur att man har semester och har all tid i världen alla dagar den här veckan :) Till helgen blir det lite festligheter och jag hoppas att vädergudarna kan vara lite snälla mot oss då också.

Igår tränade jag av mig lite ilska och mitt dåliga humör (snacka om att ha vaknat på fel sida). Det var skönt, fastän att det regnade en hel del. Efter det sågs jag, Cilla och Marris för en filmdate. Vi såg Trust, som var bra men som fick en att tänka en himla massa också. Det finns mycket idioter ute i världen minsann och det känns lite skrämmande.

Ikväll ska jag träffa Carro för första gången på riktigt länge. Det blir väl myskväll, säkerligen med en hel del prat men säkert också gott att tugga på, som alltid :)

Nu ska jag kila, vi hörs! :) Kramar.


15 augusti

Vädret suger, det blåser och regnar rätt rejält. Tur att jag tog vara på lite soltimmar igår när det faktiskt var en riktigt fin dag vädermässigt. Jag hoppas i alla fall att det slutar att regna snart, annars är väl träningen i farozonen ikväll. Planen lär inte må så bra av allt regn.

Annars har jag inte så jättemycket att säga mer än att jag är rätt förvirrad i nuläget. Det är lite svårt att veta vilket ben man ska stå på och vilket beslut man ska ta, ungefär den känslan. Jag vet bara att jag inte orkar med det här hur länge som helst.

Om sisådär en timme ska jag ge mig ut i skitvädret. Är tvungen att åka till stan en sväng för att fixa lite inför helgen. Nog för att jag kommer att åka till stan senare i veckan också, men ska passa på att träffa Marris och Cilla ett tag så ska vi hjälpas åt. Innan dess måste jag ta ut hunden också, vilket inte är en hit i det här vädret.

Näe, ber om ursäkt att det blev ett ointressant inlägg idag, men har ingen vidare fantasi för stunden. Sköt om er och ha en fin dag! :) Pussar och kramar.

14 augusti


13 augusti

Igår var det sista jobbdagen innan semestern. Jag kan ju säga att det känns riktigt bra att ha sparat en veckas semester till nu. Har dock inget speciellt inplanerat så det får bli lite som det blir och det känns bra skönt det också.

Invigde semestern med fredagsmys igår. Nu har jag sett alla Harry Potter- filmerna och har bara den som går på bio kvar. Nu slipper man skämmas att man inte har sett dem. De är väl ganska bra egentligen men eftersom jag inte är så mycket för såna där fantasy-filmer så är jag väl inte det största fanet, men de är ändå bra.

Idag blir det till att greja lite hemma. Har precis knåpat ihop ett musikquiz till kvällens festligheter och jag hoppas att det blev bra. Nu ska jag klä på mig och sedan göra lite nytta. Det blir nog till att se på lite fotboll när syrran har slutat också och sedan bär det av till Emma på partaj. The boppers spelar på Hamnkrogen ikväll så jag tror att kvällen kommer att avslutas där nere.

Nu ska jag kila. Ha en fin helg för det tänker jag ha! :) Pussar och kramar.


11 augusti

Livet flyter på och dagarna likaså. Dock märks det att sommaren är på väg att gå över. Det är inte alls samma värme ute som det varit tidigare veckor och det känns lite tråkigt. I natt när jag åkte hem var det 8 grader ute, 8! Det är ju hur lite som helst, typ höst.

Men än har jag hopp om att det kanske blir lite värme och finväder veckan som kommer. En annan har ju semester då. En jobbdag kvar, imorgon och sedan är det semester. Skönt ska det bli även fast jag inte har något särskilt inplanerat.

Annars så uppskattar jag de små sakerna i livet lite extra för stunden. Man är mycket gladare om man kan göra det och det är väl kul. Givetvis uppskattar jag de större sakerna i mitt liv också, men det är ju så självklart så det hade jag knappt behövt skriva.

Magnum double har kommit tillbaka i glassdisken och som jag har längtat! Igår när jag såg det var jag såklart tvungen att köpa en på en gång. De är så himla goda och jag blev överlycklig när jag såg min skönhet ligga där i kylan.

Dessutom har Jossi och Viktor köpt hus. Nu är det klart allting och jag är riktigt glad för deras skull. Det är väl såklart en del som behövs göras där och kommer inte att vara sen med att hjälpa till. Det dröjer väl ett tag innan de får flytta in, men den som väntar på något gott som det så fint heter..

Näe, nu ska jag nog ta och försöka sova. Min förkylning är så gott som borta och det bådar gott inför helgen och veckan. Hoppas att alla ni andra också mår bra! SKöt om er. Puss och kram.


8 augusti

Det är måndag och en ny vecka. Jag är ledig och när jag har jobbat tisdag till fredag den här veckan så är jag redo för semester. Jag kommer att ha ledigt en vecka och sedan kommer jag väl att jobba ungefär tre veckor innan det är dags för Turkiet. Tiden går himla snabbt faktiskt även fast man tycker att det känns som att det är länge kvar.

Om 37 dagar är vi alltså i Turkiet. Sol, värme, ledighet, bad, godricka, all inclusive och grymt sällskap. Det låter som att det är bäddat för en oförglömlig resa, right?

Annars så har jag käkat lunch med min bästa idag. Har också handlat lite och efter det har jag bara slöat. Vila är ju tydligen den bästa medicinen när det gäller sjuka. Så det blir mest vila hela dagen och kvällen. Ska på träningen en sväng snart (och nej, jag ska inte träna), men sen blir det bara slappning i soffan.

Sköt om er gott folk och håll er undan förkylningar! :) Pussar och kramar.


Genom med- och motgångar, tårar och skratt -bästa vän.

7 augusti

Dagarna flyter på med jobb och fina människor. Har dragit på mig en elak hosta nu och risken finns att den årliga förkylningen (som jag drabbas av typ en gång per år) är på gång. Det är väl i och för sig lika bra att den kommer nu, så slipper jag den när vi ska till Turkiet.

Igår var det sen inflyttningsfest hos Cilla och det var trevligt. Även om man var bra sugen på att festa så var jag nykter och det tackar jag för. Får spara mig till nästa helg då jag går på semester istället. Var väl hemma runt halv tolv och då var det bara att hoppa i säng direkt.

Ska jobba kväll idag och imorgon är jag ledig också efter det är det en rätt skön jobbvecka faktiskt. Sedan kör vi en veckas semester och efter det tre veckors jobb innan det är dags för resan. Det kommer nog att gå jättesnabbt.

Nu ska jag ta och äta något. Sköt om er. Puss och kram.

,

Just ja.. Måttligt besviken jag blev igår när jag hade fikarast på jobbet. Sitter där och bläddrar i kalendern i telefon och sätter nästan fikat i halsen. Jag har räknat fel på en hel vecka när det gäller Turkiet. Det är alltså först idag som det är 6 veckor kvar till vi är där.

Nu går ju ändå dagarna och veckorna så pass snabbt så det gör inte så mycket, men just då var besvikelsen enorm.

Imorgon ska jag spela fotbollsmatch också för första gången på hur länge som helst. Eftersom målvakten var sjukt var det så illa att jag skulle ha behövt stå i mål, men eftersom Camilla mår bättre så slipper jag det och får spela ute istället. Tack och lov. Vi får väl se om man håller måttet imorgon då, det känns som att det kommer att bli roligt i alla fall.

Nu ska jag få massage av min älskade babysis. See you!

3 augusti

Igår jobbade jag 10-15 och efter det passade jag på att lägga mig ute i solen ett tag. For sedan och tittade på när BIK spelade match, väldigt spännande .. eller inte. Matchen slutade 17-2 och det var egentligen inte ens roligt att titta på. Tänk att man kan vara så jäkla överlägsen i division 3, det är ju i och för sig ganska roligt.

Efter det blev det filmmys med en mysig person. Håller på att beta av alla Harry Potter-filmerna och nu tror jag att vi har två eller tre kvar bara, här går det undan. De är ju faktiskt bättre än vad jag trodde förut, men ändå inte riktigt min stil, men man måste ju ha sett alla, så är det ju bara.

Idag har jag varit ledig. Hade lovat Sofia att vi skulle på stranden så jag tog med henne och Ramsus till smitingen. Det blev en skön dag och brännan har nog bättrats på lite i alla fall. Eftersom det fläktade rätt bra blev det inte allt för varmt och därmed inget dopp men det var skönt i alla fall.

Nu måste jag gå och se om pappa kan knäcka till mig lite också ska jag försöka tigga åt mig lite massage. Sköt om er! Pussar och kramar.


1 augusti

Vi är inne i augustimånad. Känns lite konstigt men samtidigt bra. För varje dag som går kommer jag närmare Turkiet-resan vilket känns bra. Dock skulle jag gärna ha en längre sommar här hemma också, med det kanonvädret som har varit och som fortfarande är.

Vet inte ens om jag nämnde något om bröllopet som vi var på i lördags. Det var i alla fall jättefint. Dock klarade jag mig utan näsduk men det är klart man blev tårögd. Det blev som en liten återträff med gamla klasskamrater och vi hade en riktigt fin stund tillsammans. Är väldigt glad för Erik och Louise's skull, de verkar verkligen lyckliga tillsammans.

Gav bort ett pass på jobbet, det på onsdag. Skulle ha jobbat kväll, men eftersom jag tog på mig ett mördar pass 10-21 på fredagen kände jag att jag lika gärna kunde vara ledig på onsdag. Tur var väl det med tanke på att träningsdagarna har ändrats till måndag och onsdag istället för tisdag och torsdag. Så nu kan jag träna på onsdag och det är ju kanon eftersom jag inte kunde träna idag eftersom jag hade kväll idag också.

Jag har 8 arbetspass kvar till min semestervecka här i Sverige. 8 pass är ju nästan ingenting och det ska bli skönt att få vara ledig igen. Jag hoppas dock att vädret kommer att hålla i sig för som det är nu är det ju helt fantastiskt.

Annars så rullar livet på och jag mår bra. Jag känner mig helt enkelt lyckligt lottad och jag känner mig tacksam för det jag har. Jag har världens bästa familj, bästis och vänner, det är grymt helt enkelt.

Nu ska jag sova :) Kors i taket att klockan inte ens har blivit elva och jag tar och lägger mig. Sköt om er alla fina och var rädda om varandra :) Puss och kram.




RSS 2.0