Söndag

Idag är det söndag och dagen började med jobb. Hade passet 9-15 och det var lite klurigt eftersom jag hade en match som började klockan tre. Som tur var så var det hemmamatch och storasyster kunde komma en halvtimme tidigare. Så jag hann upp till matchen som varken började eller slutade så roligt. Vi spelade faktiskt riktigt bra men trots detta ledde Remsle med 6-2 efter första halvlek. Det kändes som de bara hade 6 lägen och också satte dessa.

I andra halvlek spelade vi ännu bättre än i första. Den halvleken slutade 4-2 till oss och därmed blev slutresultatet förlust med 8-6. Jag vet inte riktigt om det finns nåt att klaga på, fast jag vet att vissa verkar tycka det, inga namn. I alla fall så spelade vi en riktigt fin fotboll och det var lite oturligt att de var så otroligt vassa när de väl fick sina chanser. Laget jobbade riktigt starkt, men ändå känns det tungt och det har ju såklart också sina anledningar. Visst är förlust alltid tråkigt, men man kan förlora på ett bra och på ett dåligt sätt, idag tycker jag faktiskt att vi förlorade på ett bra sätt. Vi förlorade tillsammans och vi föll med flaggan i topp, sen vad vissa andra har för åsikter tycker jag inte att vi ska bry oss allt för mycket i, trots att jag själv gör det.

Tråkigt nog kommer jag inte kunna träna något den här veckan eftersom jag jobbar kväll. Men därför ska jag ut och springa på egen hand istället. Det har jag försökt göra när jag inte kan träna med gänget, men mest för min egen skull och inte för någon annans.

Kanske är det så att det här blir min sista säsong. Även fast det för det mesta känns roligt, så känns det också rätt tungt. Men som tidigare år har jag också funderat på att lägga av, men sedan när hösten väl kommer och man inte har spelat på ett tag, så känner man sig ändå riktigt sugen på att lira igen. Vi får väl se vad som händer och sker.

Ikväll ska det inte bli en allt för sen kväll. Nog för att jag inte börjar jobba förrän klockan två, men ska upp och springa innan jobbet också. Känner mig rätt trött och så också, så det ska bli riktigt skönt att sova.

Imorgon börjar alla skolan och det känns faktiskt bara skönt att man själv inte gör det just nu. Nog för att man kommer sakna det sociala, men samtidigt behöver jag inte tänka på allt plugg längre och det är så otroligt skönt! Vi får se när man kommer igång och pluggar igen och till vad, det är inget jag tänker tokfundera på just nu. Jag ska jobba nåt år och fundera, låta det komma som det kommer. Kanske får man en liten vink på vad man vill göra och då är det bara att slå till helt enkelt.

Nu ska jag kika lite på tv, sen sova. Skönt att Caroline är hemma igen i alla fall. Vi hörs! Hejs!


Wie

Imorgon kommer mamma, pappa och Fia hem. Nu saknar jag dem faktiskt riktigt mycket! Men veckan har gått fort och förutom sjuka människor så har det mesta gått finfint. Matchen i söndags gick väl inte super och det låter väl som en klyscha att skylla på domaren, men det gör jag faktiskt den här gången. Det är trots allt ingen mening att älta det något mer, utan det är bara att ladda om och ta nya tag.

Sen blir jag störd på hur vissa behandlar vänner. Det handlar inte om mig, men om mina vänner. Jag förstår bara inte varför folk inte kan vara rädd om de vänner man har istället för att såra. Jag vet att jag kanske inte heller har varit den bästa på att vara rädd om mina vänner, men sånt där lär man sig faktiskt. Jag har lärt mig och det är faktiskt inte så himla svårt, det handlar om att ge och ta, that's it.

Tränade lite lätt ikväll och det kändes väl helt okej. Dock känner jag av baksida-lår. Det kändes konstigt och det var ömt. Skulle väl tippa på någon sträckning av något slag, men det ska förhoppningsvis inte stoppa mig inför matchen på söndag. Träning på torsdag igen och då får jag se om det går bra helt enkelt, har ju trots allt inte provat att dra på ett riktigt skott än. Men det där är sånt man får se, det är ju inte hela världen.

Ja, ytterligare ett ointressant inlägg. Vi får väl se om jag kommer på något mer vettigt att skriva kommande dagar. Nu ska jag ta och sova, ska till optikern imorgon förmiddag och passar det kommer jag att plocka upp de hemkommande på busstationen i samma veva, för att sedan jobba. Men ha det fint alla. Natti.

Sjukt

Ibland kan man fundera över vad det finns för jävla dårar här i världen. Inte minst när man stöter på nån dåre själv. Tänker inte ödsla en massa tid på det nu, har varit rätt jobbigt idag ändå. Men jag säger då att man slutar aldrig att förvånas, det är äckligt.

Vi förlorade dessutom matchen idag borta mot Anundsjö. Orättvist enligt min åsikt och enligt många andras med. Vi ledde med 1-0 och sen kvitterade de till 1-1. Efter det fick de en så grymt billig straff, sanslöst. Men det är bara att ta nya tag.

Nu ska jag sova och det ska bli så jäkla skönt. Varit igång hela dagen. Dessutom måste jag ha lite krafter imorgonbitti för att ta mig upp, börjar ju jobba rätt tidigt.

Men tack till världens bästa vänner, ni vet vilka ni är. Ni är guld! God natt!

Ny vecka

Imorgon är det en ny vecka igen. Har väl inget speciellt planerat men jag kommer att jobba en hel del som alla andra veckor. Sen ska jag städa nu någon dag också, ett måste. Förutom det ska jag väl försöka hinna träna och på söndagen är det match igen.

Lite fult att jag och Linnea kom upp till matchen drygt en halvtimme innan match och skulle byta om och värma upp då. Men skoj var det och våran plan gick ju hem, haha. Matchen gick bra. Vi vann med 3-1 och spelet fungerade riktigt bra, framförallt i första halvlek. Vi var få men vi fick det att fungera tack vare att alla kämpade och slet. Jag blir lika stolt över tjejerna varje gång och jag trivs verkligen. Snacka om att vi kan ha roligt, allihopa.

Nu ska jag väl snart sova. Kanske är lagom med ett kort inlägg idag. Sov gott! Hejja

Till dig kan jag bara säga att jag saknar dig. Du är en av de bästa och en av de jag litar allra mest på. Snacka om annorlunda det är nu jämfört med förut, även fast det var bestämt att det inte skulle bli så. Jag hoppas i alla fall att det ordnar sig, det vore tråkigt om det fortsatte såhär.


Helg

Igår jobbade jag, idag jobbade jag och imorgon ska jag jobba. Men det är lätt värt det. Igårkväll så var det folk här hemma, mamma och pappa hade surströmmingsskiva eller vad man ska kalla det. Så mot natten fick jag skjutsa hem allt folk och det gick väl bra.

I morse var det tänkt att jag, Jossi och Linnea skulle ses klockan 10.00 på brovalla för att slå lite bollar och så. Men vem som helst kan ju ana vad som hände. Jag snoozade och somnade om, vaknade fem i 10 och det var väl inte så bra. Jag ringde Jossi och vi om överens om att jag kunde vara hemma. För 11 spelade ju Sveriges damer match mot Argentina och klockan 12 skulle jag börja jobba. Tur för Sveriges damer att de vann idag vill jag lova, men man var inte direkt imponerad av spelet. De måste verkligen bättra sig.

Imorgon har vi match. Efter matchen i torsdags hoppas jag att det går betydligt mycket bättre imorgon. Vi kommer vara rätt ont om folk har jag hört, men för det betyder det inte att vi inte har någon chans. Alla kommer att kämpa och vem vet, det kanske går över förväntan. Det är alltid tryggt att spela på hemmaplan på något vis. Jag hoppas i alla fall att vi vinner, det är alltid jobbigt med förlust.

Nu ska jag snart in till stan, bara Jossi kommer hem. Ska laga middag med tjejerna och förmodligen spela lite spel osv. Det blir nog mysigt. Sen får vi väl passa på att peppa varandra också, inför matchen. Det lär väl kunna bli en del skratt också kan jag tänka mig.

Näe, nu ska jag kila. Vi hörs! Hejja.

Du är inte tokig alltså - tvärtom.

Att filosofera

Det kan kännas väldigt skönt ibland, men jobbigt andra gånger. Ofta kan det vara klokt att stanna upp och fundera lite över vad man verkligen håller på med och vill göra. Man kan inte alltid slänga sig in i saker utan att först ha tänkt igenom dessa och det lär man sig eftersom.

Satt och funderade över studenten häromdagen. Snacka om att allt gick fort och att man knappt hann fatta allt när man stod där på trappan. Jag saknar redan studenttiden och är lite avundsjuk på de som kommer att ta studenten nästa år. Men jag har haft mitt roliga och de ska få ha sitt. Jag hoppas bara att de som ska ta studenten nu kommer att njuta av det riktigt mycket, så att de inte ångrar sig efteråt.

Vad du egentligen håller på med har jag också funderat över. Jag förstår inte att du kan plåga dig själv på det viset och jag är ledsen att jag inte förstår varför du gör det. Men det är väl så det är, vissa saker begriper sig andra inte på utan det är bara en själv som förstår dem. Jag blir riktigt irriterad på att du gör såhär och jag tror att du känner det själv, men det är ditt val, ingen annans.

Ska försöka att sova skapligt idag. För imorgon ska jag jobba 9-15 till att börja med och efter det ska jag hem och vila och äta. Klockan 17 bär det av till Ullånger för match mot Höga Kusten. Jag hoppas innerligt att vi vinner, det skulle kännas grymt tungt annars. Vi får väl se hur det går att kliva upp imorgonbitti också, brukar ju vara rätt morgontrött. Tack och lov att man har nära till jobbet.

Sen kanske man ska passa på att nämna lite favoritmusik,
Rob Thomas - Time After Time (acoustic)
Staind - Everything Changes
Jason Mraz - I'm Yours
Lars Winnerbäck - Kom Ihåg Mig
Lars Winnerbäck - Du Hade Tid
Damien Rice - Cannonball
Gavin DeGraw - Chariot
Matchbox Twenty - Unwell (acoustic)
One Republic - Stop & Stare
Ben Folds - The Luckiest
Jupiter One - Countdown
The Killers - Read my mind
Chris Daughtry - What About Now
Carolina Liar - I'm Not Over

Det är bara att lyssna och njuta. God natt!

Lars Winnerbäck
Undra hur många du har hjälpt med dina texter. Mig har du i alla fall hjälpt.
Tack bästa, du är grym.

Helt okej dag

Idag har det varit en helt okej dag, om inte bra. Först sov jag länge, vilket var skönt eftersom jag fick jobba kväll igår. Jossi hade migrän så jag fick ställa upp och jobba trots att jag skulle varit ledig. Men då får hon ta en dag åt mig en annan helg, så det känns bra. Idag har jag däremot varit ledig hela dagen.

Klockan fem hade vi match hemma mot Själevad/Moliden. Båda lagen hade kort om folk och i halvlek stod det 2-2. Först fick vi en straff och den fick jag lägga och sedan tappade målisen bollen vid ett annat tillfälle så jag kunde lägga in den så Carro kunde sätta den. Kändes faktiskt nice. Vi hade rätt många chanser på slutet, men de hade väldigt många chanser de också, så det var nog rättvisast med oavgjort. Men jag är stolt över tjejerna, en riktig kämparinsats från allihopa.

Efter matchen följde Carro med hit så vi hyrde film och så vidare. En bra kväll må jag säga. Du är en av mina bästa vänner och jag litar dig, det känns grymt bra. Tack för det.

Nu ska jag snart dra mig mot sängen. Sedan ska jag jobba imorgon och träna på kvällen. Lär ju somna gott imorgonkväll om inte annat. I natt kommer det också att bli en riktigt god natt, det känner jag på mig. Bye!

RSS 2.0