helg

Nu är det helg igen. I helgen är jag faktiskt helt ledig, tro det eller ej! Ingen fotboll, inget jobb, men däremot finns det ju en del plugg som måste göras. Så det blir väl till att ta tag i det en hel del och städa lite. Men det behöver inte finnas någon stress där under hela helgen. Rätt skönt det också med tanke på att jag gjorde något skevt med ryggen i tisdags på träningen, ont gjorde det och gör det fortfarande. Får väl hoppas att det går över snart.

Igår var det studentfest. Innan så grillade vi hos Andreas, alla i klassen plus några andra. Var riktigt trevligt fakitskt. Jag var rätt trött så jag beslöt mig för att aldrig gå in på själv studentfesten. I vilket fall som helst fick jag höra i morse att Fanny vann lassotävlingen, starkt jobbat och 2 poäng till oss! Nu är vi med i matchen om guldmössan.

På tisdag har vi samhällsprov, ekonomi. En rätt vikitg del faktiskt. Så det blir till att plugga riktigt noga till det, vilket jag redan har börjat med. Det går förhoppningsvis bra. Om precis två veckor är det dags för kursprov i fysik B, på 11 kapitel. Känns som att det är lite överdrivet med ett sådant prov, men man ska ju trots allt visa vad man kan. Den här gången tänker jag inte misslyckas, utan jag ska ha det betyg som jag vill ha, inget annat.

Imorgon är det två veckor tills fotbollsserien drar igång. Kul att första matchen är ett derby (inte alls så kul), men vi får se hur det går. Efter det får vi se vad som händer, två i laget fyller ju år så det blir väl kanske en lagfest, vilket vore skitroligt!

Nu ska jag skriva en sammanfattning av en kurs vi håller på med, sen så blir det nog bara mys senare.

Vi hörs =D

Helg

Vi har haft fotbollscup i Husum hela helgen. Vi pendlade mellan Husum och hemmet, vilket gick rätt så bra. Lite drygt att kliva upp och åka halv 6 imorse bara.

I alla fall så förlorade vi med 1-0 mot Husum i fredags och igår morse förlorade vi med 4-0 mot Nätra. Men igårkväll blev det en oavgjord match mot Arnäs 2, 1-1, och idag vann vi båda våra matcher med 3-2, trots att vi fick en utvisad efter typ 10 minuter i första matchen. Lite kort om folk var vi också men vi fick låna in några yngre. Vi höll ihop och det gick bra, även fast det var första gången i år som vi "tränade" ute.

Alla fotbollstjejerna är för härliga, på sitt egna unika sätt. Kommer det in nån ny så är det inga problem, utan det känns som den personen alltid har varit med. Skitbra stämning och mycket skratt.

Caroline ska alltid ha ett stort plus också. Finns bara positiva saker att säga och man blir alltid så glad =D

Nu ska jag i alla fall dra mig mot sängen. Ska bli så skönt att sova riktigt och skapligt länge, har till och med sovmorgon imorgon. Riktigt nice. Natti med er.

(Paula, jag vet att du inte gillar bloggen, ska fixa det när jag får ork, promise)

11 april

Igår fyllde storasyster år. Det blev fika och främmande, vilket var riktigt roligt. Missade dock träningen, men det är sånt som man får ta. Det kommer ju fler dagar.

På tal om träning kan jag ju passa på att säga att jag har en himla träningsvärk sen träningen i onsdags, tack för den Roger. Nästa helg är det tänkt att vi ska spela cup uppe i Husum, men jag antar att det inte är riktigt hundra än, med tanke på vad vädret håller på med. För en vecka sen trodde jag nästan att det inte skulle komma mer snö och det kändes som studenten närmade sig med stormsteg. Men på bara några få dagar har det kommit mer snö än vad det har gjort tidigare, på hela vintern.

Skönt att det är fredag nu. Ganska så lugn och skön skolvecka har det varit i alla fall. Inga överdrivet långa dagar och många sovmorgnar. Idag till exempel hade vi bara en lektion - matte, som började 10 och slutade 11. Har lite plugg att göra till nästa vecka, så jag tror att jag ska göra det efter jag har ätit.

Egentligen är det här min lediga helg, men som jag nämnde tidigare så har vi ju cup nästa helg, vilken är min jobbarhelg så jag har varit tvungen att byta. Men det är i och för sig ganska skönt det också, för då är jag ledig två helger på raken (om man räknar att spela cup är att vara ledig).

I veckan var vi och lämnade tygerna till hon som ska sy balklänningarna inför studenten. Det ska bli riktigt spännande och se hur resultatet blir, jag tror att det kommer att bli helt kanon!

Ikväll blir det i alla fall mys med tjejerna. Lite spel och så vidare. Verkligen världens bästa alltså. Ha det fint!

Det känns som om det är något som saknas i mitt liv och kanske är det du.


RSS 2.0