Torsdag

Är lite krasslig. Har varit det sedan i lördags. Var ledig i måndags då det var som värst, vilket var tur. Fortfarande är jag inte fit, men jag hoppas att jag blir det snart.

Idag jobbade jag 9-15. Jag bytte med Lasse för att kunna se våran match och det ångrar jag inte! Vilken jävla match säger jag bara. Det går inte att förklara. Domaren var en katastrof, men tjejerna gav verkligen inte upp. Vi som inte kunde spela var nog mer nervös än de på planen var. Vi fick till slut in 1-0 genom Fanny och vilket jubel det blev. Efter det fick Frånö/Ramvik ett friläge och våran målvakt gjorde det hon kunde vilket resulterade i straff och RÖTT(!?!?!?!) kort. Helt obegripligt hur man kan döma frilägesutvisning på det viset, det står inte ens i reglerna. Gult på sin höjd. Nåja, de kvitterade till 1-1 och nerverna höll på att göra en tokig. Till slut satte Fanny även 2-1 och jag tror nästan att hela publiken skrek. Snacka om underbar känsla! Vilket lag vi är och vilka tränare vi har, publiken kan man inte heller klaga på.

På väg hem höll vi på att bli påkörd av en jävla dåre till lastbil, som jag inte ens såg till en början. Han måste minsann ha kört 140 eller något sånt. Men ingen skada skedd och en otrolig lycka var det minsann i bilen på väg hem. Sjukt bra.

Nu ska jag ta och åka till Madde och Jörgens hus. Hoppas katten blir glad. Han kommer väl behöva busa av sig en aning innan han kan sova, men det är jag van vid. Imorgon blir det jobb 14-19 och därefter får vi se vad som händer.

Hoppas att jag kan sova i natt. Har varit lite dåligt med det på senaste. Förstår nästan inte hur jag orkat alla dagar.

Saknar dig oerhört mycket mormor!

Men vi hörs! Ha det bra.

Fotbollslaget

Jag kan inte mer än säga att mitt fotbollslag är helt fantastiskt. Så sjukt bra tjejer, sjukt bra ledare och allt. Det är nu det är så otroligt roligt att vara med och lira fotboll.

För övrigt har vi fått ett tillskott i laget. En massör. Eftersom jag har haft henne förut vet jag hur bra hon är! Det är ju massageterapeuten jag fick hjälp av förut. Så de med skavanker och riktigt behov av massage fick ta för sig, däribland jag.

Vi mötte Arnäs (serieledarna) hemma. Det kändes redan på uppvärmningen att alla var taggade. Trots nervositet var det väldigt bra fokus och när domaren blåste i pipan var det inte så mycket att snacka om.

Stundtals lirade vi riktigt skön fotboll medan vissa kanske var mindre sköna. Men sett över det hela gjorde vi en helgrym match och slutresultatet blev vinst med hela 6-1. Vi visade helt enkelt var skåpet skulle stå och det känns kanon.

Min egen insats har jag inte så mycket att säga om. Har inte spelat på länge, men vissa grejer gick väl ändå helt okej. Men det kan bli så sjukt mycket bättre! Jag hoppas verkligen att jag snart blir helt skadefri. Jag vet att jag har den hjälp som behövs och jag ska verkligen kämpa för att allt ska bli bra.

Nu blir det snart till att sova. Jobba imorgonbitti igen och sedan blir det träning på kvällen! Ha det så bra.


Hej och hå

Nu är det snart läggdags, eller kanske inte riktigt än. Lite tv-tittande och Twilight-läsande ska definitivt hinnas med.

Idag har dagen bestått av jobb och fotbollsträning. Hade såklart hunnit med lite sol på förmiddagen om jag inte varit så jävla seg och trött. Så istället för sol så blev det sängen och det var väl inte helt fel det heller.

Timmarna på jobbet flöt på bra. Jobbade med Lasse någon timme innan Jossi kom för att jobba kväll. Fick gå några minuter tidigare så jag kunde speeda ut till fotbollsträningen. Kom väl dit 10 minuter efter träningen börjat vilket var bra med tanke på att jag skulle sluta 19.00 och träningen börjar då. Rolig träning var det som vanligt och det kändes faktiskt bra måste jag säga. Kanske är man på väg åt rätt håll, äntligen.

Så nu ska jag ta och köra igenom programmet som vi fått. Tror att det kan vara riktigt bra för min del, stärka muskler och så vidare. Bara att köra på.

Mamma och pappa åker till Turkiet på onsdag och lillasyster tar de med sig. Så det blir väl mest jag och hunden hemma. Jossi och Viktor kommer nog att bo här rätt mycket också eftersom deras lägenhet inte är riktigt klar. Allt kommer nog att gå fint. Men jag och Jossi måste kolla ut resa vi också, snacka om att jag längtar!

Nu mår jag faktiskt bra, riktigt bra! Man mår helt enkelt bra när man har bra människor omkring sig. Vänner, familj och fotbollslaget, helt kanon!

Nu ska jag göra lite nytta. Ha det bra!

Söndag

Idag har vi varit på match uppe i Husum. Vädret har varit fint och tjejerna lirade riktigt skön fotboll. Satt på bänken jag och det kändes helt okej. Klart att man gärna skulle ha spelat, men bättre att låta de som är riktigt fit spela. Vi vann i alla fall med 11-0 och det var flera olika tjejer som gjorde mål och det är alltid roligt.

Nu har vi ingen match veckan som kommer, så det blir till att träna och ladda inför Arnäs matchen som är den 13:e. Hoppas verkligen att vi fortsätter att lira lika bra och fortsätter att vinna matcher. Känns som att vi blir bättre och bättre hela tiden. Alla utvecklas helt enkelt och det är riktigt roligt.

Nu ska jag softa lite. Se om min plånbok ligger i Emmas bil, annars blir det panik vill jag lova. Vi hörs! Hej

RSS 2.0