Torsdag

Skönt att vara ledig både idag och imorgon. Jobbar både lördag och söndag, men sedan är jag ledig måndag igen, inte fy skam.

Idag har jag inte gjort så himla mycket. Följde med bigsis till stan en sväng, hon skulle handla lite grejer hem. Efter det åkte jag hem och tog ut hunden en sväng.

Vi betalade resan idag, vilket känns otroligt skönt. Nu slipper man tänka på något sånt mer, nu är allt betalt och det är bara fickpengarna kvar. Det närmar sig med stormsteg, bara tre veckor kvar imorgon, det är sjukt!

Hur som helst så kom jag precis hem, jag och pappa var och hämtade en släpvagn i Kramfors, blev något fel på den igår för den som hade den, men nu är det klart det med.

Ikväll är det träning. Hade tänkt att träna, så vi får se hur det går med det. Känner mig ganska desperat när jag undrar om vi inte bara kan kapa av benet istället för att det ska vara såhär. Förhoppningsvis går det att vara med lite grann i alla fall, det vore skönt. Det är första gången på länge jag känner att jag vill träna såhär mycket.

Tänker skriva någon rad för Jossi också, Bönan som mamma vill att jag säger, som har blivit sjukis och inte kunde åka på kryssningen hon skulle på. Det känns ju inge roligt. Halsfluss är inte kul, inte för att jag har haft det men kan tänka mig, men tack vare penicillinen så är hon nog back on track snart igen :)

Imorgon ska jag till Birsta och efter det blir det till att åka på middag. Det blir nog himla trevligt och det känns bra med en lugn valborgsmässoafton med tanke på att jag ska jobba på lördagförmiddag. Så middag är alldeles perfekt :)

På tisdag åker mamma och pappa till Turkiet, med jobbet. Då blir det jag och Fia här hemma, plus Selmis då. Det blir ju en hel del att göra alltså, med tanke på att jag kommer att jobba en hel del. Men det kommer att lösa sig det med, man kommer förmodligen få lite assistans från ett och annat håll ;)

Hade till sist tänkt att skriva några rader om att acceptera andra för vilka de är osv, men jag tänker faktiskt inte bry mig. För hur det än är så har jag blviit starkare och tänker inte ta åt mig, man kan antingen acceptera mig för den jag är eller så får det vara, that's it.

Nu ska jag ta och vila lite innan träningen. Vi hörs! Ha det bra.



Onsdag

Imorse när jag vaknade trodde jag seriöst att jag skulle få jättehemsk migrän. Det kändes exakt som det brukar göra när jag får det. Hur som helst var jag ju tvungen att kliva upp och åka till kiropraktorn, där det kanske inte gick helt som jag hade hoppats. Hoppades att det var sista gången jag var tvungen att gå dit och att allt skulle bli bra, men nu måste jag dit åtminstone på måndag med, så vi får väl se.

Funderar i alla fall på att prova träna lite imorgon. Det är bara tre veckor kvar till seriepremiären idag, det är ju ingenting. Så vi får se, det är ju bara att köra det som går och sedan får man väl kliva av om det inte funkar mer. Man kan ju i alla fall prova, så det tänker jag nog göra.

Det märks ju att man blivit starkare i alla fall. För minsta lilla motgång förut ville man typ gräva ner sig och ligga där till allt var borta, men nu känns det annorlunda. Det känns som att jag har lärt mig att göra det bästa av situationerna även om vissa kan vara rätt kniviga. Jag har lärt mig att man inte kan fly från saker, för de kommer att jaga en ända till man tar itu med dem.

Igår kom i alla fall oth! Det är faktiskt min favvoserie. Fast jag har blivit så nördig nu så jag vet inte alls, ser fan på asmånga serier .. Om jag gör det nu, hur fasen ska det bli när man blir gammal och pensionär. Jösses säger jag bara. Men det är som tur är ganska många år kvar till dess.

På tal om ålder. Pratade med pappa om att jag kanske skulle ta motorcykelkörkort, för det finns faktiskt de jag skulle kunna övningsköra med. Till svar får jag: men är det inte bättre att du väntar till du fyller 20? Då får du ju ta tung på en gång. Jag blev alldeles chockad, men han kom nog på sig ganska snabbt han också, efter att jag dumförklarat honom, med tanke på att jag faktiskt fyller 21, inte 20 och faktiskt inte 22 heller. Det finns nog bara vissa som fattar det där med 22 ;)

Nu ska jag ta och vila lite innan det är dags för jobb. Ha en bra dag!

Söndag

Nu när jag skulle skriva rubriken höll jag på att skriva "Lördag", herregud alltså. Det är inte så illa som det låter faktiskt, utan det är väl för att det här inlägget mest kommer att handla om gårdagen.

Igår klev jag upp runt elva, även fast jag var vaken ganska mycket tidigare. Det är så himla skönt att ligga och dra sig. Då blev det lite fika, en sväng ut med vovven (fast jag inte behövde ta henne) och sedan begav jag mig till stan.

Plockade upp Jossi och åkte på stan för att inhandla saker inför kvällen. Inhandlade även några tabletter som ska hjälpa en från att bränna sig så lätt, de brukar faktiskt fungera ganska bra, så jag ska ta och börja äta dem nu tänkte jag. Efter det for vi och lämnade grejerna hemma hos Jossi och Viktor där kvällen skulle spenderas.

En lyckad kväll tycker jag. Trevligt sällskap och roliga spel. Sedan blev det en tur ner på krogen där kvällen avslutades. Fick sedan skjuts hem och det var väldigt tacksamt. Träffade mycket trevligt folk igår faktiskt.

Nu ska jag ta och städa lite. Vi hörs.

Onsdag

Har inte haft tid att skriva så mycket på senaste. Ber lite om ursäkt för det, eller det kanske jag inte alls gör, hehe.

Hur som helst tänker jag bara säga att jag mår bättre än jag har gjort på mycket länge och det känns så himla skönt. Jag är mycket gladare än tidigare och det märks tydligen, enligt de runtomkring. Har dessutom helt fantastiska människor runtomkring mig och det är bland det bästa som finns.

Har fortfarande lite ångest över att jag redan har lyckats förstöra telefon lite, men det är inget mer med det. Man kan ju kolla om det finns någon möjlighet att det går på garantin, men det är verkligen tveksamt. Om inte annat är det ju bara att gilla läget, för det är ju trots allt inte det värsta som hänt. Den fungerar ju precis som den ska ändå liksom.

Var till kiropraktorn idag igen. Det blir ännu ett återbesök, snacka om att det var på tiden att jag gick dit alltså. Huvudsaken är att det verkar hjälpa, för det känns mycket bättre redan. Att det sedan kostar vad det kostar får man väl bara försöka att gilla också .. Men hur som helst så hoppas jag att jag bara behöver gå dit en gång till, till veckan, så kanske jag är helt bra sedan.

Blir därmed ingen träning för mig ikväll heller. Eller jag ska ju såklart dit, men jag ska inte vara med. Men man lär sig även av att titta, så det så.

Måste till sist säga att det bara är en månad kvar till vi åker utomlands!!!! Fy satan vad skönt det ska bli. Men med våran otur skulle det inte förvåna mig om askmolnet ställer till det eller om någon annan vulkan får utbrott. Men förhoppningsvis kommer vi iväg och får en skön vecka! Vore guld värt. Jag längtar sjukt mycket nu.

Ska göra mig klar och åka nu jag. Vi hörs! Hej!






Söndag

Gott folk, det är verkligen dags för sängen nu vill jag lova. Med tanke på hur speedad jag var i natt och hur tidigt jag klev upp imorse, så vore det bra att lägga sig nu när man ska upp tidigt igen. Fattar inte hur mycket jag kan prata ibland, det är ju helt galet.

Hur som helst så har jag jobbat idag, 9-15, vilket innebar att jag var tvungen att vara på jobbet strax efter klockan åtta. Men det gick faktiskt bra, jag hann till och med fika lite frukost innan jag var tvungen att gå ner på jobbet. Sedan gick tiden faktiskt väldigt snabbt och klockan elva fick jag sällskap av Jossi. Så jobbade vi fram till tre och då kom Madde för att jobba kväll. Det är skönt att tiden går snabbt när man jobbar.

Efter det försökte jag vara lite effektiv och skulle städa. Blev inte så mycket gjort, utan hade istället viktigare saker för mig. Senare kom Jossi och Viktor också blev det middag här. Efter det tänkte jag städa klart, men drog ut på tiden också dök något nytt upp. Nu har jag i alla fall städat klart. Dammsugit, dammtorkat och torkat golvet som planerat, känns skönt.

Betalade också in handpenningen för resan. Den skulle vara inne senast imorgon, så tog det säkra före det osäkra och betalade nyss.

Imorgon måste jag komma ihåg att ringa några samtal. Om jag kommer ihåg det eller inte återstår väl att se, hehe.

Nu blir det sängen, snacka om skönt, om man somnar direkt vill säga.. Sov gott!

Lördag

Klockan är snart två. Jag sov ut för första gången på ganska länge idag vilket var otroligt skönt. Fast samtidigt kan jag känna att det är skönt att vara uppe lite tidigare, för man hinner med så mycket mer då.

Det har i alla fall varit en bra vecka med mycket mys. Att resan sedan blev bokad i måndag är inte fy skam. Fy fan vad jag längtar till vi åker, det ska bli så himla skönt! Ska kolla upp det där med handpenningen, hur man betalar den och så också, fick inte klartecken i det riktigt. Hade ju varit annat om vi bokat på internet, men det visar sig.

Hur som helst så blev det en mysig kväll igår med en mysig kille, vet ju att du läser ;) Såg the blind side för andra gången, så otroligt bra film.

Nu ska jag snart ta och fixa till mig lite och göra mig klar för jobb. Jobbar kväll idag vilket kanske inte känns jättekul, men det kommer säkert att gå bra som vanligt. Imorgon är det morgon som gäller, 9-15, vilket innebär att jag måste vara på jobbet runt 8 för att hinna med mig, shit säger jag bara.

Imorgon måste jag även städa. Snacka om att jag har dragit ut på det länge nu, men imorgon finns det fan inga bortförklaringar längre, det ska göras. Dammsuga, dammtorka och torka golvet, inga undanflykter.

Längtar faktiskt till ikväll när jag får slänga mig i sängen igen, wie. Men nu gott folk ska jag göra lite nytta. Hörs! Hej.


Fredag

Igår var jag till kiropraktorn. Snacka om att man kände sig slut när man kom därifrån, även fast man inte direkt hade behövt göra något.

Hur som helst, med det han hittade är det kanske inte jättekonstigt att man har ont här och där. Förhoppningsvis får han ordning på det och att jag slipper allting sedan. Det vore ju helt klart guld värt. Med tanke på hur det kändes redan igår så har jag bara positiva förväntningar.

Idag ska jag äta lunch med Jossi och Sanna. Får väl se vad det blir idag. Blir nog en mysig stund och efter det jobbar jag 14-19 och ikväll, om man orkar, blir det nog fimmys eftersom jag inte kan träna.

Måste dock påpeka att jag inte hade en sån sund matvecka från tors-ons.. men mer behöver jag inte säga.

Jobbar kväll imorgon och förmiddag på söndag. Känns som att helgen kommer att gå ganska snabbt, men man får gilla läget. Känns segt att man kommer behöva vara på jobbet så tidigt på söndag dock, men det går säkert bra. Man får väl lägga sig direkt när man kommer hem imorgon helt enkelt.

Nu ska jag klä på mig, ta ut hunden en sväng och sedan åka. Hörs! Hej.

Tisdag

Igår blev det en bra dag. Resan blev bokad! Så himla skönt att det äntligen är klart, med tanke på allt strul som har varit. Så den 21 maj bär det av till Turkiet en vecka! Ska bli skönt att komma bort och koppla av lite. Att vi åker från Sundsvall gör det ännu skönare, eftersom man i princip är hemma direkt när man väl landar.

Igår blev det till att sitta ute och njuta av solen hela dagen. Det var hur skönt som helst och det känns ju i ansiktet idag kan man ju säga. Man börjar nästan fundera på hur otroligt stark solskyddsfaktor man kommer behöva ha när vi far, men det löser sig såklart. Det är väl mest att man är ovan att solen är framme så mycket som den har varit nu.

Nu ska jag däremot ta en dusch och sedan gå på jobbet. Träning ikväll 19-21 och efter det är det jobbmöte som gäller. Fullt upp med andra ord.

Att rummet ser ut som ett bombnedslag gör det ju inte direkt lättare. Skulle behöva städa, men det kommer jag inte att hinna göra idag.

Idag lyckades jag i alla fall med att ringa och boka tid hos kiropraktorn. Snacka om att man kände sig klantig igår. Vi behöver inte gå in mer på det, men nu är det bokat och klart. På torsdag får man kanske lite ordning på benet alltså.

Nu ska jag ta en dusch och göra mig klar för jobb. Jossi kommer snart och ska sätta sig och glassa lite i solen innan hon börjar jobba klockan tre. Så nu kilar jag! Vi hörs! Hej.

Måndag

Den som kollar på klockan och räknar bort över en timme förstår att jag har varit vaken sedan klockan sju. Är ni inte lite imponerade ändå? Det är faktiskt jag, även om det kanske är lite olika anledningar till att jag är vaken. Man kan ju undra om det har slagit runt helt för mig!? Men lugn bara lugn, läget är nog under kontroll.

Idag tänkte jag försöka städa, bland annat plocka i garderoben så man kanske hittar lite kläder att ha på sig, plus allt annat tråkigt som dammsuga, dammtorka och torka golven. Men när jag har gjort det kommer det kännas förjävla bra alltså.

Är lite nervös måste jag erkänna, eller inte så lite heller. Men tänk om inte resan finns kvar liksom, då vet jag inte vad jag gör eller riktigt hur jag reagerar. Men fram till jag vet svaret kan jag ju städa och fördriva tiden på annat vis.

Det är sol idag också! Blir nog till att inta lite solstrålar också, även om jag var lite röd i fejjan igår. Men jag älskar när det är sol! Man blir på så himla mycket bättre humör.

Sen kan jag ju bara säga att saker inte underlättas när man knappt vet var man har sig själv. Allt vore så mycket enklare om man visste det. Även om vägen till att hitta sig själv inte är så lätt jämt, så är det alltid värt det i slutändan.

För övrigt är jag ganska frustrerad över att jag inte ens har haft min iphone i två veckor och redan har spräckt displayen uppe i vänstra hörnet, sorry Jossi, var bara tvungen. Har nog tjatat om det här en miljon gånger redan, men gjort är gjort och det var ju bara tur i oturen att det var där sprickan hamnade och inte mitt på telefon. Man får gilla läget som det så fint heter, hehe.

Nu gott folk ska jag ta mig lite fika och sedan gå lös på rummet. Håll tummarna för allt idag, är ni snälla. HEJ

Söndag

Dagarna flyger förbi och det som finns kvar av min långledighet är morgondagen. Förhoppningsvis blir det en bra dag. Resterande dagar av min ledighet har varit bra de också.

I fredags var jag och Jossi och käkade lunch och gick på resebyrån och kikade på lite resor. Bestämde dock inget, men det blir nog bestämt imorgon om vi har tur. Vore så sjukt skönt att komma iväg.

På kvällen var det träning nere i Timrå som gällde och den gick hyffsat. Måste dock kolla upp mitt jävla ben, även om det funkar helt okej när man är varm och så vidare. Ska ringa till Löfvander imorgon. Förhoppningsvis trollar han lite så är det bra sedan.

I lördags var jag och åt tårta hos Madde, som fyllde 23 år. Det bjöds på både smörgåstårta och vanlig tårta plus en massa annat, riktigt gott måste jag säga. Efter det fick jag skjuts av Jossi och Viktor till Jossi, där kvällen spenderades. Jag var även där hela dagen idag också, så det har varit en bra helg kort och gott.

Ska ta och lägga mig nu tänkte jag. Ska upp och städa imorgon och sedan ska jag åka till stan och vi ska på resebyråm och förhoppningsvis hitta en resa som vi kan boka. Blir det inte så blir jag fan tokig, för då ska det inte annat än jävlas. Jag känner själv att jag behöver komma bort och det säger alla andra med, så det är nog dags.

Kanske man ska glutta på vampire diaries först, man är ju trots allt ledig imorgon. Sov gott! PUSS


Onsdag

Igår jobbade jag 10-15 och efter det grejade jag med lite annat. Åt middag och for på träning mellan 19-21. Jag tycker att träningen var grymt rolig igår och det tyckte nog de flesta andra med. När jag kommit hem blev det en dusch och gofika, innan det var dags att lägga sig.

Idag har jag sovit ut. Har precis fikat lite och ska snart byta om. Börjar jobba om ungefär en timme och jobbar fram till klockan nio. Efter det skulle jag ha varit långledig, men jag ska jobba några timmar imorgon med. Det är två hockeyspelare från modos om ska komma till macken och det ska vara lite tipstävling och grejer, så klart man ställer upp. På kvällen är det träning igen och jag hoppas att den känns lika rolig som den igår.

Hur som helst så är jag ledig fredag, lördag, söndag och måndag efter det. Känns som att det behövs nu måste jag säga. Känns som att jag har jobbat väldigt mycket på senaste, men om det är så eller om det är lite inbillning vet man ju aldrig. Men i mars jobbade jag faktiskt mer än jag brukar.

Det märks att det har varit mycket på senaste faktiskt. Har alltid en massa serier som jag brukar se, men inte hann jag se dem förra veckan inte. Men det är väl bra på sitt sätt, då har man ju dubbla att se nu, hehe.

Nu ska jag ta och slappa lite innan jag går på jobbet. Vi hörs! Hej.

Måndag

Ja, i natt blev det en sen natt kan jag lova. Men helt ärligt var det värt det, det är det ingen tvekan om! Sov i alla fall gott som tusan och sov ut länge.

Sedan gick jag och jobbade 15-21 och tiden gick faktiskt snabbt. Ibland tror man att tiden ska gå så himla långsamt, men så rusar den bara iväg istället och det var otroligt skönt.

Kom hem för ungefär en timme sedan och sedan dess har jag suttit framför tvn. Snacka om att man blir frustrerad på sig själv också. Satt och skulle fixa med min iphone, också behövde jag mitt bankkort för att kunde fixa en grej och så vidare, men var är plånkan? Jo på macken. Det är typiskt mig, tänker alltid att jag ska ta den, men sen glömmer jag den ändå. Får väl ta och fixa det imorgon istället.

För övrigt fick jag ett lite lustigt samtal imorse. Malin, Petra och Ida fick för sig att göra en roadtrip till Stockholm igår, tokstollar. Hur som helst ringde Petra mitt på dagen idag, också ber hon mig att kolla upp en adress, för de hittade inte var de hade ställt bilen!? Jösses alltså, roligt värre. Men de hittade ju i alla fall bilen till slut, det är ju huvudsaken.

Nu ska jag se klart Johan Falk, sen får vi se vad som händer. Antar att det blir rätt tidig sänggång eftersom jag börjar klockan tio imorgon. Jobbar till tre och imorgonkväll är det träning som gäller.

Vi hörs! Hej.

Söndag

Ber om ursäkt att jag inte har skrivit på över en vecka! Det måste nästan vara rekord förutom när jag var utomlands osv. Men jag har faktiskt haft fullt upp hela tiden och inte orkat sitta här speciellt mycket, därav inget inlägg.

Hur som helst har veckan som gått varit bra. Har tränat, jobbat och umgåtts med fina människor. Förra lördagen blev väldigt lyckad dessutom, även om söndagen var raka motsatsen. Däremot var det lätt värt det, för det blev en väldigt rolig kväll hemma hos Nolle.

Har varken lust eller ork att försöka sitta och klura ut vad jag har gjort varenda dag sedan i lördags, så jag tycker att vi hoppar till gårdagens lördag istället.

Klockan 11.45 var det samling på ängevallen inför årets första träningsmatch. Vi åkte ner till Västhagen för att möta Sundsvalls DFF, eftersom Söråker blivit tvungna att säga ifrån sig matchen pga för lite folk. För första gången spelade jag mittback, vilket ändå kändes helt okej, även om vi gjorde en usel första halvlek och vi gick till halvtidsvila med 3-0 i baken. Andra halvlek var betydligt bättre än första och den vann vi med 2-1, vilket ledde till att slutresultatet hamnade på 4-2 till Sundsvall, som var duktiga.

När jag kom hem köpte jag med mig donken till middag. Efter att ha ätit och tagit ut hunden åkte jag in till Emma och hade en mysig kväll med helt underbara människor. Passade även på att träffa andra underbara människor och köra lite folk också, en bra kväll helt enkelt.

När jag kom hem var klockan rätt mycket, så det var inte så mycket annat att göra än att försöka sova. Skulle börja klockan elva idag och jag är glad att jag inte drack igår, för då vet jag inte hur det skulle ha slutat. Så seg som jag var imorse, det har jag nog nästan aldrig varit tidigare.

Jobbade i alla fall 11-18 och det gick heltbra. Tiden gick faktiskt snabbare än jag väntat mig.

För övrigt måste jag ju bara tillägga att vi kan lägga en till kändis till samlingarna på macken, Börje Salming var nämligen in på macken i fredagsmorse, tyvärr var ju inte jag där, men det är ju roligt ändå.

Nu orkar jag inte skriva mer, vi hörs! HEJ

RSS 2.0