29 april

Imorse ställde jag klockan för att kliva upp i skaplig tid och hinna med allt jag skulle göra innan jobbet började klockan två. Strax efter halv tio var jag i stan och gick en skön prommis med bönan. Det blev bingorundan och det var faktiskt riktigt skönt även om det märks att jag är sjukt otränad just nu.

Efter prommisen gjorde vi lite ärenden. Tror vi flängde runt på nästan alla ställen här i stan idag. Vi handlade i alla fall till imorgon då det är grillning och lite festligheter som väntar och jag kan ju erkänna att man längtar redan.

Kvällen kommer nog bara att tillbringas i soffan. Kika på the vampire diaries och så. Möjligtvis bestämma vad man ska ha på sig imorgon vilket inte lär bli så himla svårt eftersom jag typ inte bryr mig. Såklart kan även jag vara lite nojjig över kläder ibland, men det är väldigt sällan.

Ha en trevlig kväll! :) Puss.


Förändring

De som känner mig vet att jag inte är ett stort fan av förändring. Nog för att jag kan ta förändringar bättre nu än jag har kunnat tidigare, men jag tycker ändå bättre om att veta hur saker och ting ligger till. Alla förändras ju och det är mycket runtomkring en som förändras också, men för det betyder det inte att man förändras till något sämre utan snarare tvärtom.

Just för stunden är jag dock bara irriterad och less. Ibland kan man önska att saker och ting skulle ha varit som de alltid har varit och ibland kan man önska att allt skulle vara helt annorlunda. Vissa personer och situationer går mig helt enkelt på tok för mycket på nerverna även om det inte alltid är meningen. Men vad kan man göra mer än att gilla läget?

Nu ska jag ta och lugna ner mig några hekton och alldeles snart gå och göra dagens jobbpass. Nu innan känns det såklart väldigt segt. Däremot vet jag att jag kommer att må bättre där när man har tankarna på annat håll än om man skulle ha suttit hemma och grubblat i onödan.

Det är bara onödigt att gräva ner sig i funderingar och tankar. Det är som jag alltid säger - det löser sig. Att man dessutom har så många fina människor runtomkring sig som får en att dra på smilbanden hur många gånger som helst underlättar extremt. Ett gott skratt förlänger livet vilket borde innebära att jag kommer leva extremt länge.

Så, hoppas att ni har en fin dag! :) Kramar.


28 april

Solen skiner ute så jag ska snart sätta mig i uterummet och gassa lite granna. Ska ta ut Selmis först så hon får göra det hon ska.

Lördagens planer är i stort sett klara. Jag tror att det kommer att bli en riktigt mysig kväll. Lite drygt är det att jag jobbar till klockan sju men jag kan ju försöka mig på en rekordstägning så är jag nog där i skaplig tid i alla fall. De har lovat att vänta med maten till jag kommer och det är ju snällt. Annars blir det väl spel och mys och lite gott att dricka på det. Det låter ju som en toppenkväll eller hur? :)

Jobbar kväll idag och det känns sisådär. Nu tycker jag faktiskt att tiden går lite långsamt men det ska jag kanske inte klaga över för snart rusar den väl förbi igen. Imorgon har jag 14-19 och innan det ska jag ta en tur till stan och göra några ärenden och så vidare. Vad kvällen erbjuder då återstår att se.

Nu ska jag ta ut Selmis och sedan få något i magen och steka lite. Sköt om er! Kramar.

27 april

Imorse när jag vaknade av att klockan ringde trodde jag nästan att det var ett skämt. Jag fick nästan inte ens upp ögonen, så pass trött var jag. Ändå gick jag inte och la mig så himla sent igår och jag sov lagom med timmar och ändå blev det sådär.

Iväg och åt frukost/lunch med syrran och Nolle. Det är alltid lika mysigt och skönt att ses och prata om allt mellan himmel och jord.

Jobbade 14-19 och sedan åkte jag till bönan och såg Real-Barcelona. Synd att man inte satte en slant på Barcelona nu när de vann. Det är lätt att vara efterklok som alltid.

Nu funderade jag på om jag skulle se oth, men jag tänker sova istället och se det imorgon. Jobbar kväll imorgon och det känns lite sisådär. Det kändes som att det var lite roligare att jobba när mamma och de var borta eftersom man hade lite mer ansvar, men den här känslan försvinner nog snart i alla fall.

Sov så gott! :) Puss och kram.

26 april

Nu när jag skulle skriva dagens rubrik höll jag på att skriva augusti istället för april och riktigt så snabbt går väl ändå inte tiden. Nog för att det har gått nog snabbt och att vi snart är inne i maj-månad.

Idag har jag haft en ganska effektiv dag också. Började dagen med att skjutsa lillasyrran och hennes kompis till körskolan där de skulle få övningsköra med mopeder på någon bana och så vidare. Det dröjer nog inte länge innan de tar kortet.

Imorse sa Fia att det blir ju jättebra när hon har tagit kortet och jag har varit ute och festat för då kan hon ju hämta mig. Dock så tror jag inte att vi kommer att ha det så roligt, det är ju nästan lite farligt. Jag vet vad jag pratar om då jag har varit med om en liknande situation förut, jag nämner inga namn.

Fick sällskap av bönan när jag skulle handla och sedan åkte jag hem och städade. Hade inte städat rummet sedan .. (håll i er) .. innan mamma och pappa åkte så det behövdes ju kan jag lova. Nu är det rent och fräscht igen och det ska nog gå bra att hålla efter.

Har också hunnit med att jobba 14-19 och nu tar jag igen mig lite för att sedan gå på personalmöte. Fullspäckad dag idag också med andra ord. Egentligen skulle jag ha varit med bönan nu ikväll men eftersom mötet kom med så kort varsel så tar vi det imorgon istället.

Innan jag satte mig och skrev det här manekängade jag lite för mamma med det jag köpte igår. Det är nästan så man kan tro att hon var lika nöjd som mig med mina inköp. Nu blir det som sagt att snåla till Stockholm så kanske man kan shoppa något där också!

Nu ska jag kila. Ha en bra kväll! :) Kramar.


25 april

Imorse när klockan ringde kände jag mig segare än segast trots att jag la mig runt elva-tiden igårkväll. Hur som helst så gick det bra att jobba även om tiden gick lite långsamt idag.

Direkt när jag slutade klockan tre plockade jag upp Carro också tog vi en tur i birsta. Hittade både det ena och det andra. Det känns som att det blev lite dyrt men samtidigt fick jag väldigt mycket för pengarna, så jag ska inte klaga. Nu gäller det bara att spara, för på onsdag är det två veckor kvar innan jag åker till Stockholm.

Hem och handla efter det och sedan iväg på myskväll. Jag kan lätt titulera mig som den sämsta när det gäller stad, land och rike. Det är till och med så jag starkt funderar på att stå över nästa gång vi ska köra det. Förstår inte vad som hänt liksom, förut var man ju ändå okej men nu är det som bortblåst, blackout hela tiden liksom.

Annars så var jag så himla smidig och råkade betala en räkning från okq8 till telia istället, vilket jag lär behöva ringa om när det passar. Satt och kikade igenom lite igår och upptäckte det, men det kommer nog att lösa sig det också. Det var ju inte överdrivet mycket pengar men i alla fall, störande nog ändå.

Nu ska jag ta och krypa ner. Ska skjutsa lillasyrran imorgon och sedan ska jag handla också jobb 14-19 på det. Tänkte försöka hinna städa av lite på rummet mellan allting. Det ser ut som en bomb har slagit ner här och även om det känns drygt så är det ju skönt efteråt när man fixat det.

Nog om detta. Nu ska jag sova! Hoppas att påsken har varit bra och att ni mår som ni förtjänar. Puss och kram.

Back again

Nu har jag lite mer tid att skriva men bara lite. Ska faktiskt ta och dejta John Blund snart så jag orkar kliva upp och jobba imorgon. 9-15 blir det och sedan ska jag ta mig en tur till birsta. Skulle behöva inhandla något par skor och lite sommarkläder kanske. Dock ska det inte bli allt för dyrt har jag bestämt för den här lönen måste räcka till Stockholm också.

Hur som helst så har Linnéa lämnat oss nu igen. Först för att befinna sig en bit söderut för några dagar innan hon sedan åker tillbaka till Norge. Det har i alla fall varit riktigt roligt att ha henne hemma och snart är det sommar och då kanske vi kommer att kunna hälsa på henne i Stavanger.

I stort sett har helgen varit helt kanon. En bra dag igår och en bra dag idag plus att vädret har varit helt fantastiskt. Idag kunde jag bättra på brännan lite grann och det är ju himla nice. Vi får hoppas att vädret och värmen fortsätter att hålla i sig för det gör en på så himla mycket bättre humör än om det är regnigt.

Kvällens stora händelse var väl att Rodney åkte ur big brother. Helt galet och jag vet att många håller med. Inte för att jag följer det stenhårt längre men Rodney var ju ändå en som fick lite liv i huset och nu kan man ju undra hur pass tråkigt det kommer att vara att se på programmet. Tur att min abstinens är långtifrån vad den var från början.

Så, nu säger jag god natt och sov gott! Vi hörs säkert imorgon! Puss och kram.


24 april

Oj vad dagarna går. Ber om ursäkt att jag har försummat er en aning och att jag kommer att göra det ett tag till. Återkommer kanske ikväll, har helt enkelt inte tid att sitta här just nu.

Helgen har i alla fall varit bra och vädret är kanon! Man mår helt enkelt.

Hoppas att allt är fint med er! Hörs. Kram

Jadu..

Just nu skulle jag bara vilja skriva ett stort SKIT här. I alla fall tänker jag inte göra det utan jag tänker faktiskt säga god natt och sova läääänge imorgon. Det har varit en bra dag idag även om jag är lite low just nu, så jag tänker inte klaga på det.

Stackars killen som bröt benet på fotbollsmatchen vi var och tittade på. Det kan man kalla att ha något att klaga på. Första seriematchen och man bryter benet, riktigt tragiskt när man haft en hel vinter och försäsongsträning innan.

Såg nyss oth och det var väl helt okej. Det känns inte som att det händer överdrivet mycket längre, men jag älskar det i alla fall. Vampire diaries är dock snäppet vassare och det kommer ju imorgon, då kan jag njuta av det.

Ibland är det himla fascinerande hur snabbt saker kan förändras. Hur snabbt det kan gå mellan lycka och sorg, bra och dåligt och alla motsatser därikring. Saker är inte alltid som de ser ut, men de blir ofta vad man gör dem till. Gillar man läget brukar det mesta lösa sig och det är ju det viktigaste.

Nu ska jag sluta prata i nattmössan. En sista-minutenresa på det här vore ju dock skönt. Sov så gott! Kramar.

21 april

Imorse när klockan ringde så funderade jag över hur jag tänkt när jag hade bokat klipptid klockan nio. Hur som helst tog jag mig upp och var till och med lite tidig hos frissan. Lite förändring har det blivit och jag har svårt att säga om jag är nöjd och tycker att det är bra, men man får väl ge det några dagar innan man känner sig van i det.

Åkte med Linnéa till tandläkarn klockan tolv och även det gick bra. Fast hon behöver nog också lite tid att vänja sig, men det blev bra, helt klart.

Jag blev otroligt trött och seg nu efter middagen. Vi har premiärgrillat och det satt fint. Ska försöka vila några minuter nu och sedan ska jag åka in till stan och se på fotboll. Får trevligt sällskap till det också vilket man inte klagar över.

Efter fotbollen ska jag nog bara hem och slänga mig i soffan och inte göra ett skit, känner mig så jävla trött och seg.

Men vi hörs! Puss.


20 april

Nu har jag jobbat sista dagen för den här veckan. Är ledig torsdag, fredag, lördag och söndag nu. Hade egentligen varit ledig måndag också, men tog på mig ett jobbpass då 9-15, bra med lön på annandag påsk, hehe.

I alla fall så har jag varit in till stan en sväng idag, käkat och vandrat runt där några minuter. Fina människor har jag i alla fall umgåtts med en liten stund och det gör mycket för humöret.

Imorgon ska jag klippa mig även fast ingen ser någon skillnad någon gång. Men det ska bli skönt att klippa av sig lite grann i alla fall. Klockan 9 bokade jag tid och jag undrar nästan hur jag tänkte då, men det är ju bra för då kommer jag upp också har jag hela dagen framför mig.

Ska följa Linnéastumpan till tandis och sedan ska vi käka lunch med bönan. Får se om jag kanske hittar några kläder att ha på mig till helgen eller om jag får nöja mig med något som finns i garderoben.

Imorgonkväll hade jag nog tänkt att se på fotboll om jag får något sällskap, det borde ju inte vara så svårt att ragga upp någon. Det är i alla fall roligt att fotbollen har börjat dra igång igen, så man har lite att titta på då och då.

Nu ska jag avrunda och ta och se lite serier. Skiter i big brother idag och ägnar mig åt the vampire diaries, one tree hill, 90210 och gossip girl istället. Vet ju inte hur mycket jag orkar se, men lite grann blir det i alla fall.

Sköt om er! Kramar.

19 april

Här kommer ett väldigt sent inlägg mina vänner. Kort kommer det också att bli.

Jobbade 10-15, käkade, var till stan en sväng och grejade lite. Det är väl så själva dagen har sett ut. Ikväll kom Linnéa hit och umgicks och det var verkligen hur bra som helst. Synd att bönan var upptagen på annat håll och inte kunde joina, men det passar ju inte alltid allihopa jämt :)

Nu ska jag bara ta och borsta gaddarna och krypa i säng. Blir en tur till stan imorgon innan det är dags att jobba för diverse ärenden. I alla fall så ska jag försöka att inte fundera så mycket över hur helgen kommer att bli, tror att det kommer att lösa sig på bästa sätt till slut ändå.

Sköt om er allihopa! Jag måste bara säga att jag är otroligt glad över att jag har så fina människor runtomkring mig, guld värt. Puss och god natt!


18 april

Just nu känns det som att mamma och de har varit hemma mer än tre dagar. Man är nog väldigt snabb på att ställa om sig helt enkelt.

Linnéa skulle komma hem igår. Har dock inte hört något från henne så jag hoppas att allt har gått som det ska och att vi snart kommer att ses. Det var ju ett bra tag sen sist minsann.

Nu i veckan kommer ju även Emma och Sofie hem. Förhoppningsvis kommer väl Katarina hem något också. Det är många som kommer hem och det är många som man ska hinna träffa, men det kommer man ju att hinna med :)

I påsk vet jag inte riktigt hur det blir med utgångar och så. Det finns ju en del förslag och så vidare, men jag kommer inte kunna bestämma mig förrän närmare helgen tror jag, när man vet vad som finns att välja på :) Igår tänkte jag att det inte skulle bli något partande nästa helg och jag är inte så himla sugen just nu heller, men det brukar ju kunna ändras.

Hur som helst så ska jag ta och göra mig klar för jobb nu. Kväll idag igen och det kommer nog att gå snabbt och bra. Imorgon har jag 10-15 och på onsdag kväll sedan är jag långledig. Dyker det upp något pass under påsken så kanske jag tar det ändå, eftersom det är bra betalt, men vi får se helt enkelt :)

Nu ska jag kila. Sköt om er! Puss och kram


17 april

Ja, nog tusan blev det fest igår och det känns ju idag. Det var längesen det spårade så pass och imorse önskade man att man inte ens hade gått ut. Arbetsdagen idag har nog varit den värsta någosin, jag ville bara lägga mig och sova. Men jag klarade mig igenom hela dagen och tur var väl det.

Inte nog med att jag mådde skit pga för mycket dricka igår så brände jag mig på grillen på jobbet och gjorde illa mig på armen också. Det var som bäddat för en skitdag helt enkelt.

Dock så kan jag ju erkänna att man kan vara väldigt löjlig på fyllan. Det kan lätt bli irritationer och snetändningar vilket är väldigt onödigt, men huvudsaken är att det inte blir något allvarligt av allt. Det gick bra efter många om och men och idag kan man skratta åt gårdagen och hur löjlig man faktiskt var.

Nu ska jag ta och hämta lite chips. Jag ska njuta av att äta lite chips, dricka trocadero och titta på två avsnitt av the vampire diaries. Jag har inte ens hunnit se de två som har kommit hittills efter uppehållet så det ska jag passa på att göra nu. Ett helt klart fint avslut på den här jäkliga dagen.

Sköt om er! :) Puss och kram.

16 april

Det var så himla jobbigt att kliva upp imorse. Helt otroligt med tanke på att jag har varit uppe tidigare än så många utav dagarna mamma och pappa har varit borta. Det är väl helt enkelt att man har slappnat av nu när de väl är hemma igen och att det är därför man var så trött, man slipper vara på helspänn nästan hela tiden.

Idag fyller i alla fall Selmis hela 6 år. Hon börjar alltså bli rätt gammal och tiden går så himla snabbt. Det var inte längesen hon var en liten valp och bet sönder pappas mobiltelefon och allt möjligt. Hoppas att vi får behålla henne minst lika länge till :)

Har jobbat 9-16 idag. Madde var snäll och bytte med mig så jag har kväll imorgon. Det blir nog en liten utgång ikväll om det blir som det är tänkt. Men liten och liten, man vet ju hur det brukar sluta varenda gång. Huvudsaken är ju i alla fall att man har roligt och det tänker jag ha i så fall :)

Nu ska jag ta en dusch och sedan blir det käk. Blir nog till att rulla in mot stan efter det. Hoppas att ni får en bra kväll :) Puss och kram.


Återigen som vanligt här hemma

Nu har vi nästan precis landat innanför dörren här hemma. Jag åkte ner till Sundsvalls tågstation för att hämta mamma, pappa, Jossi och Viktor. Bruna och fina men väldigt trötta var resenärerna när jag plockade upp dem.

Allt gick i alla fall bra och vi kom hem för en stund sen. Ska alldeles strax ta och krypa ner i sängen så jag orkar kliva upp imorgon. Jobb 9-16 sen blir det nog utgång också jobbar jag kväll på söndag 15-21. Efter det jobbar jag mån-ons och sedan är jag långledig! Sååå skönt.

Nu ska jag ta och sova så jag orkar med imorgondagen. Fick ett par fina presenter och det är ju alltid lika trevligt. Sov så himla gott och ha en fin helg! Puss och kram.

15 april

Ber om ursäkt att jag inte skrev något igår. Men det var en minst sagt fullspäckad dag. Började med att städa lite här hemma så jag skulle slippa städa allt idag. Efter det jobbade jag 12-19. Direkt efter det begav jag mig in till bowlinghallen och bowlade med bönan, Fia och Rasmus mellan 19.30-20.30. Jag suger på att bowla helt seriöst. Jag har ju dock bara bowlat tre gånger med den igår, så det är kanske förståeligt, hehe.

Efter bowlingen åkte vi och handlade jordgubbar. Så himla gott det var och snacka om att man längtar till sommaren nu. I alla fall så sov bönan här och idag har vi gjort lite ärenden på stan och så. Handlat har jag också hunnit med.

Nu ska jag i alla fall ta och städa av lite. Fick ett samtal av världens bästa tvilling för en stund sen och de har landat i Sverige nu. Så jag ska hämta dem senare och jag längtar enormt mycket till de är hemma nu! Mer än jag har längtat tidigare och det är väl mest för att det är så nära nu.

Trots allt så har det gått bra när de har varit borta. Visst har det varit lite kämpigt och så, men just nu känns det otroligt att det redan har gått två veckor. Tiden har gått så himla snabbt!

Nu ska jag städa. Sen ska vi fixa något att äta :) Sköt om er! Kramar.

13 april

Det är redan onsdag vilket känns helt otroligt. Det känns som att det typ var söndag igår. Bara det säger väl allt.

Jag hade tänkt att ta en sovmorgon idag, men jag måste ta och städa lite. Ska hinna åka och handla också. Tänkte passa på att pricka en lunch med bästis också när jag ändå är i farten. Var lunchen blir är väl inte bestämt än, så vi får väl se helt enkelt.

Fick reda på att Linnéa kommer hem på söndag också och blir i Sverige ett tag. Förhoppningsvis hinner man mysa lite med henne innan hon åker tillbaka till Norge igen. Jag hoppas att jag och bönan kommer att kunna pricka in så vi kan åka och hälsa på henne där snart.

Näe, nu ska jag ta och kliva upp. Ska ta ut hunden och sedan dammsuga tänkte jag. Ha en fin dag! :) Kramar.

,



Jag tror nog att alla känner att de behöver komma bort och lämna allt, i alla fall för stunden. Ibland vill man typ sjunka genom jorden för att man känner att man har gjort bort sig också. Man kan vara så otroligt klantig ibland, det är så man borde skämmas tamefan. God natt.

Motorcykel

De senaste dagarna har jag funderat en hel del på om man kanske skulle ta och skaffa sig motorcykelkörkort. Det vore ju häftigt att ha plus att det lär vara jäkligt kul att köra. Tål att funderas lite extra på minsann.

Kan ju i alla fall tänka mig att pappa längtar hem så han kan köra sin pärla. Vickan längtar nog efter att få ge sig ut på sin också. Det har tinat snabbt ute och vägarna är ju otroligt nog bara. Det är nog bara att tuta och köra när de väl har kommit hem. Då tror jag nog att man får sig en åktur! :)



12 april

Jobbpass nummer två är avklarat för den här veckan. Klev upp tjugo över fyra för att hinna med att äta och ta ut hunden innan det var dags att infinna sig på jobbet. Det gick faktiskt bättre än jag trodde att kliva upp men det kommer väl att kännas senare ikväll att man var uppe så pass tidigt.

Nu har jag bara två pass kvar innan mamma och pappa kommer hem. Saknar och längtar faktiskt efter dem nu. Såklart så saknar jag Jossi med och Vickan. Men snart är de som sagt hemma och det känns bra. Nog för att allt har rullat på bra ändå, men det ska bli skönt att ha dem hemma igen.

Nu håller jag på att klura ut vad vi ska äta för något till middag. Måste handla lite grann för det ekar rätt bra i kylskåpet. Tror att jag ska dammsuga en sväng också, så är det inte lika mycket att städa sedan. Ju mer man håller efter ju mindre blir det att städa, rätt logiskt.

Ha en bra eftermiddag så hörs vi! :) Kramar.

11 april

Måndag och en dag närmare fredag. Jobbpasset gick rätt segt idag, i alla fall på slutet men nu har jag gjort mitt för idag. Imorgon ska jag öppna igen, vilket innebär att jag kommer att vara på jobbet redan klockan kvart över fem-halv sex. Det kommer nog att gå bra det också plus att man får komma hem betydligt tidigare imorgon.

Den här kvällen tänkte jag bara låta tiden gå åt till att slappa. Funderade på att ta en promenad men jag vet inte om jag orkar. Det har för övrigt varit hur fint väder som helst här idag. Strålande sol och faktiskt varmt! Otroligt mycket snö har försvunnit och hoppet om att vi faktiskt får en fin sommar lever.

Har planer på att göra en tatuering för min mormor som gick bort för snart två år sedan. Hon älskade pelargoner, så vad vore bättre än att göra en pelargon? Har tagit kontakt med en person som är riktigt duktig på att skissa och rita. Så förhoppningsvis får jag hjälp och att hon kan rita den, så är det bara att planera när och så sedan.

Nu ska jag slappa och må! Sköt om er :) Puss och kram.


10 april

10 april innebär att storasyrran fyller år. Så börjar med att säga grattis till henne. Var dit tidigare för god middag och efterrätt. Vi skulle inte fira henne nu egentligen utan ska göra det sedan då mamma, pappa, Jossi och Viktor har kommit hem, men för det kan man ju mysa.

I alla fall så har jag varit ledig idag. Började dagen med att sova ut och det var så himla skönt. Det var längesen jag fick sova lite längre och jag tror nog att jag behövde det idag. Verkar som att lillasyrran och Selmis också behövde det för de sov minsann lika länge.

Kvällens planer blev ändrade. Det blev ingen spelkväll och så, eftersom det var en del som inte kunde, så det kändes bättre att skjuta på det till en annan gång då fler skulle kunna. Istället fick jag besök av Steff här hemma. Det var tänkt att Carro också skulle komma men hon fick förhinder, så det får bli en annan gång :)

Kort och gott så har både kvällen och dagen varit riktigt bra. Nu väntar en ny vecka och jag är redo. Sov gott! Puss.



Ledig

Nu är jag så gott som ledig. Ska bara gå ner och byta hon som jobbar så hon får äta lite middag och så. Efter det är jag ledig imorgon. 12 jobbdagar i streck sätter sina spår så det ska bli himla skönt att få slappa en dag imorgon. I och för sig ska jag ta hand om lite tvätt och så vidare, men förutom det.

Därför tänkte jag unna mig trevligt sällskap och några öl ikväll, det känner jag att jag är värd! Imorgon ska jag till syrran som fyller år och käka, sedan får jag återigen besök här hemma för lite spelkväll och dylikt. Hoppas att så många som möjligt kommer att kunna dyka upp, det vore mysigt.

Näe nu ska jag ta och göra mig klar. Om drygt en timme förväntas folket dyka upp, så jag ska lägga på ett kål och gå ner på jobbet och sedan byta om. Hoppas att ni får en trevlig kväll! :) Puss och kram.


9 april

Hade inte tid att sitta vid datorn igår. Fullt upp från morgon till kväll. Först var det jobb och det flöt på riktigt bra. Blev kvar lite längre än jag skulle och efter det åkte jag och Fia och handlade både det ena och det andra. Men jag tror nog att vi var rätt snabba ändå.

Väl hemma förberedde vi maten och sedan dök bönan också upp. Det blev tacos till middag igår och efter det kikade vi på modo-södertälje. Ja, tänk att vi tordes slå igång den kanalen ändå. Det gick ju bra! 2-0 och en plats i elitserien kommande säsong också, det lättade en aning. Vi firade med chokladpudding istället för något annat och det var ju bra med tanke på att både jag och bönan ska jobba nu.

Efter jobbet idag ska jag städa av lite och sedan blir det återigen en myskväll plus att det blir myskväll imorgon också. Snacka om att det är en mysig helg den här helgen.

I alla fall så fyller storasyrran år imorgon så det blir nog middag där innan folket kommer hit imorgon. Tiden går snabbt. Det är min första lediga dag imorgon sedan mamma, pappa, Jossi och Viktor for. Tänk att de snart är hemma igen.

De verkar i alla fall ha fortsatt bra väder där på andra sidan. Pappa var visst lite dålig men han skulle nog vara på benen snart igen. Jag hoppas att de kommer hem bruna och fina :)

Nu ska jag göra mig klar och kila på jobbet. Hoppas att ni får en fin lördag! :) Puss och kram.

7 april

Regnet har öst ner här idag och det har till och med snöat stundtals. Nu är det dessutom översvämmning i den lilla bäcken som går utanför vårt hus vilket har resulterat i att våran uppfart är ganska vattenfylld. Förhoppningsvis har det kanske runnit undan lite bättre till imorgon så man åtminstone kan gå utan att bli dyngsur.

Jobbet gick bra och tiden bara flög förbi. Efter jobbet tog jag med mig syrran plus hunden och for till storasyrran. Vi gick en skön promenad. Det märks att det har tinat himla mycket överallt.

Hem efter det och nu är alla tre nyduschade. Hunden gillar verkligen inte att bli duschad, men det gick bra ändå. Så nu slipper hon kanske sanda ner hela sängen ikväll. Jag var dock lite osmart som inte valde att duscha hunden sist med tanke på att jag fick mest kallvatten när jag duschade.

9-15 är mitt pass imorgon och efter det är det tydligen myskväll. Ska städa av och handla lite, så får vi se vad resten av kvällen tar vägen.

Tänkte bara skriva en särskild rad till Paula. Tack, du vet. <3

Nu ska jag avrunda. Keep in touch! Kramar.



6 april

Jobba, äta och sova. Det är ungefär så min vardag ser ut just nu. Känns som att man inte gör annat än att jobba och sova faktiskt. Men det är ju inte helt sant, jag hinner ju vara ut med Selmis och slappa lite i soffan på kvällarna också, så det är inte så farligt som det låter.

Hoppas allt är bra med er! Jag slutar dock aldrig att förvånas, både på gott och ont. Natti.

,


5 april

Jag har som haft onsdag hela dagen idag, har inte en aning om varför. Kanske är det bara ett önsketänkande eller något. Ovanligt är det faktiskt att jag ligger en dag före i tänkandet med tanke på att jag tycker att tiden går så snabbt. 

Lång dag på jobbet idag, 9-19. Ändå tycker jag att det har flutit på och att tiden har gått snabbt. Allt fungerar bra faktiskt, även fast vissa saker som hänt inte är så roliga. Men de sakerna skulle ju ha hänt även fast mamma och pappa hade varit hemma så det är inte så mycket att säga om det. Tur är det väl att de inte vet om det ännu, hehe. Tänkte bespara dem nyheterna till de kommer hem. De kommer ju inte att må mer gott av att veta de sakerna nu ändå och det är inget att göra åt det nu heller :)

De verkar i alla fall ha det riktigt bra där på andra sidan jorden och det gör mig glad. Nog för att jag också hade velat vara där, men det får bli en annan gång. Huvudsaken att de har det bra och kan slappna av och njuta så är jag nöjd. Tur med vädret verkar de ha också, så jag antar att de kommer att ha fått lite färg när de kommer hem :)

Igår ringde även storasyrran och var ledsen. Deras lilla missa har förmodligen blivit påkörd. Hon överlevde men risken är att hon fick en hjärnblödning. Efter ett besök hos veterinären idag och lite behandling verkar hon i alla fall ha repat sig lite och vi håller tummarna för att hon blir pigg. Blir hon inte bättre om några dagar finns det inget alternativ, men hoppet lever.

Nu blir det till att slappa resten av kvällen. Sköt om er! Kramar.



4 april

Idag är det måndag och en ny vecka. Det kommer nog bara att svischa till så är det fredag och helg igen. Jag längtar lite till lördagkväll då man kanske kan avnjuta en god middag för att sedan mysa ner sig i soffan och bara må. Ska bli skönt att vara ledig söndagen också, helt underbart.

8-14 jobbade jag idag och det gick väldigt snabbt. Fullt upp och en hel del som skulle göras. Efter det åkte jag och lillasyrran till coop och handlade. Hem och lägga sig på sängen en stund vilket nog räddade ett stort migränanfall. Blev väckt och middagen var serverad, så det var bara att slå sig ner vid bordet. Syrran hade läxa i hemkunskap och det passade ju bra att göra den nu när det bara var vi två hemma. Lasagne blev det och den var riktigt god.

Efter middagen gick vi på en promenad med Selmis i det fina vädret. Har varit kanonfint nu på eftermiddagen/kvällen. Strålande sol och trots att solen gick ner så var det ändå runt 9 grader varmt ute. Har efter det också hunnit att tvätta av bilen som var jäkligt skitig. Det blev bara en slarvtvätt men ska köra en bättre genomkörare en annan gång.

Som ni ser mina vänner har jag haft en rätt effektiv dag. Nu ska jag avsluta den med en dusch och slappning i soffan. Hoppas att allt är bra med er! :) Puss occh kram.

,


3 april

Dagarna rullar på och det är söndag. Ska snart ta och göra mig klar för att gå på jobbet och jobba 15-21. Det är en vecka kvar till jag får vara ledig en hel dag och jag längtar lite faktiskt. Nog för att jag kommer att behöva städa och greja lite då, men det ska bli skönt att vara ledig i alla fall :)

Det funkar bra ändå att jobba så pass mycket nu och allt rullar på hemma också. I vår hoppas jag i alla fall att jag ska hitta en resa. Det skulle vara skönt att komma bort lite och få njuta av lite sol och värme. Men som sagt, det beror på hur allt ser ut och om man hittar någon bra resa.

Nu ska jag släppa drömmarna och tankarna om utlandsresa och gå på jobbet. Ska man kunna åka måste man ju tjäna lite pengar också, så det är bara att jobba på.

Hoppas att ni får en skön kväll! :) Puss och kram.


2 april

Äntligen har jag kunnat slå mig ner i soffan och kan slappna av för den här dagen. Jobbade 9-16 och efter det gick jag hem och dammsög hela huset. Det känns som att det blir bäst att hålla efter så blir det inte så mycket att städa på slutet när de väl kommer hem igen.

Efter städandet så lagade jag mat - potatisklyftor, kyckling och beasås. Har sedan hunnit byta syrran på jobbte så hon också fick äta.

Nu blir det till att slappa i soffan hela kvällen i alla fall. Har faktiskt inte så mycket mer att skriva här idag. Ni får ursäkta om jag är lite off och tråkig för stunden :)

Sköt om er! Puss och kram

1 april

Tänk att det är första april och jag har inte lurat någon alls. Inte heller har jag blivit lurad (vad jag vet). Man kanske inte är på lur-humör när man kliver upp strax efter klockan fyra, vad vet jag, hehe.

Det gick oväntat bra att kliva upp imorse och jag har varit vaken precis hela dagen vilket nog innebär att jag kommer sova grymt skönt i natt, då det inte är uppstigning förrän strax efter sju som gäller, låt oss säga 20 över.

Mestadels har den här dagen varit bra måste jag säga. Åkte och handlade nu ikväll och hade myskväll med Carro, eller ska jag kalla dig sölgrisen? Först tappade hon pizzasalladen i huvudet på Selmis, sedan tappade hon drickan på själva pizzasalladen (missade Selmis som tur var) och sist men inte minst sölade hon kebabsås på sin vita tröja, nice work.

Nu har jag i alla fall hämtat hem syrran och skjutsat hem Carro, så nu är det sängen som kallar. Det ska bli så skönt. Ska bara gå och hämta lypsyltjuven, som för andra gången har tuggat sönder ett av mina lypsyl. Inte visste jag att hundar gillade lypsyler de också, men det är nog bara Selmis i och för sig.

Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni sover gott! Puss och kram! :)


RSS 2.0