UMEÅ

Tjena! Det är mycket som händer just nu. Många intryck som ska smältas och mycket information som ska tas in. Det innebär att jag nog kommer vara ganska off här. Ska såklart försöka uppdatera er om vad som händer och sker i mitt liv just nu, men det kan bli lite knivigt.

Kom upp till Umeå igår. Mina snälla systrar körde upp mig och mina grejer hit. Får bo hos Linnéa, en kompis + jobbarkompis, som verkligen är toppen. Hon har en tvåa och eftersom jag har varit lite osäker hela tiden på vad jag vill och så vidare, så det är perfekt att man slipper krångla en massa med boende på sidan om.

Det som känns skönt är att min familj, min bästis och mina vänner stöttar mig enormt. Känner jag att det inte kommer att fungera så finns alltid hemma kvar och ingen kommer tycka illa om mig ifall jag skulle komma hem igen. Just nu är det väldigt känsligt, har varit det några dagar. Men nu när jag väl är här måste jag ju ge allt en chans, annars är det ju helt meningslöst.

Vi har en stor klass, på säkert strax över 90 pers. Känns ju som att det kommer att bli spännande att se hur många man kommer att hinna lära känna. Det är inte direkt många som man kan namnen på ännu i alla fall. Vi kommer ju delas in i två grupper, så det blir väl lättare att komma i kontakt med fler lite närmare då.

Ikväll börjas det med nollning, två veckor framöver. Får se om man kommer att orka vara med på allt, allt kommer att vara så intensivt och det är nog slitsamt i och med att skolan kommer att dra igång samtidigt. Det är lite synd att de inte la nollningen lite innan man skulle börja plugga.

Nu ska jag försöka fixa lite käk. Sedan slappa lite fram till det är dags att ta sig ner till skolan igen, för att lära känna lite folk.

Till Jossi, bästis, tack för allting! Du betyder så otroligt mycket för mig, du är bäst!

Vi hörs! KRAM

Lördag 28 augusti

Hej hopp!

Kvällen igår blev riktigt lyckad om jag får säga det själv. Ja, vissa saker kunde ju kanske ha undvikits, men överlag var det en grym sista kväll med tjejerna innan jag åker.

För de som inte har hängt med åker jag till Umeå imorgon. På måndag börjar skola samt nollning. Det är delade känslor som man kommer att åka upp med. Det känns väldigt spännande dock och det känns som att det kommer bli riktigt roligt. Idag är det mycket positiva tankar, men det slängs om snabbt när man inser hur mycket man kommer att sakna alla här hemma och så vidare. Men allt kommer att lösa sig, på ett eller annat vis.

Trivs jag blir jag ju såklart kvar där. Men det känns skönt att veta att om jag inte skulle trivas så är det bara att komma hem igen. Det finns inga måsten när det gäller det här och det är det som gör att det känns rätt avslappnande nu ändå. Just för stunden känner jag mig inte nervös, men det kommer väl att komma imorgon när man åker.

Som sagt, trevlig kväll igår. Otroligt underbara vänner har jag, men det visste jag sedan tidigare. Det var roligt att det var så många som kunde vara med igår också. Det känns som att det är vänner för livet som man har införskaffat och det känns väldigt tryggt.

Vi ska försöka komma iväg runt 9 imorgon. Slipper åka buss upp helt själv. Syrrorna, alla tre, ska åka med. Det känns bra, så man kommer rätt och så utan något krångel. Det känns lovande att bo med Linnéa också, hon ringde för en stund sedan och hon lät verkligen positiv hon också. Det är med en bra känsla i magen jag avslutar det här inlägget, trots att det kanske kommer kännas jobbigt sedan.

Hoppas att ni har det bra! Nästa gång vi hörs är jag på plats i Umeå.

Ska försöka bli bättre på att lägga in bilder. Lovar.

Kram hej!

Tisdag 24 augusti

Jag är värdelös på att skriva här just nu, jag vet det och jag ber om ursäkt för det till er stackare som är in här varje dag. Hur som helst så har jag haft 3 veckors semester nu. Hur många soldagar fick jag? Två kanske. Det är faktiskt inte riktigt rättvist att de som hade semester i början av sommaren hade kanonväder i hela 3 veckor och jag får ynka två dagar!

Trots vädret har jag ändå haft en bra semester, som avslutades i Stockholm veckan som var. Det blev en dagskryssning, en hel del shopping och inflyttningsfest bland annat. Det var skönt att komma hemifrån ett tag, man blir som mer avslappnad då.

Vissa saker är så otroligt frustrerande i livet. Det är sanslöst egentligen. Jag tänker inte ens skriva ner mina tankar just nu, för det skulle bara orsaka problem. Jag blir väldigt sällan arg, jag är mer den som blir besviken och irriterad. Jag tror nästan inte att någon runtomkring mig har sett mig förbannad. Jag har insett att det kanske inte så bra jämt, eftersom det blir fel. Istället för att låta ilskan visa sig sväljer man typ den och låter det vara okej. Men det är liksom sån som jag är, det är ju inget jag kommer att kunna ändra på i första taget.

Nu ska jag iväg på träning i spöregnet, kanske inte det roligaste, men måste hinna ut innan jag drar till Umeå, säga hejdå och grejer.

Vi hörs!


Hoppsan..

Satan vad längesen det var jag skrev här. Har faktiskt påbörjat inlägg några gånger men har efteråt insett att det inte var något vettigt att skriva.

Har i alla fall semester. Andra veckan har precis börjat. Visst är det skönt, men samtidigt är det himla surt att det är så dåligt väder. Det blev inte helt som man hade tänkt sig alltså, men det kommer väl kanske lite finare dagar framöver.

Hur som helst så kommer jag inte jobba något mer på macken nu innan jag åker. 30 augusti kommer jag att vara i Umeå och på börja pluggande. Jag som är så velig vet väl inte riktigt om jag har valt rätt och sådana saker, men man måste ju prova, annars kan man ju inte veta. Så jag tänker prova och ge det en chans, så får vi se hur det går med det. Hemma finns ju alltid kvar, om man skulle vilja komma hem.

På måndag far jag till Stockholm en vecka. Vad som händer där återstår att se. Funderingar på allsång på skansen på tisdagen i alla fall och på onsdagen ska vi ta en dagskryssning till Åland och tillbaka. Det är vad som är tänkt såhär långt, sedan får vi väl se vad det blir mer förutom det.

Det är rätt bekvämt att vara ledig i alla fall, det måste jag säga. Hoppas att ni har det bra! Heja.


RSS 2.0