30 januari

I fredags var jag och tränade med bönan innan det var dags för jobb 14-19. Efter jobbet åkte jag och Totte direkt upp till Madde och Jörgen för lite sällskapsspel, godricka och gott att tugga på. En lugn och trevlig kväll.

I lördags var det fullt upp. Vi åkte och hjälpte Marris och Thomas i lägenheten. Vardagsrummet blev målat och tapetserat och det blev fint! Efter det åkte vi hem, duschade och åkte direkt vidare till Henke för middag. Jag, fyra grabbar, gomiddag och modo-vinst med 6-2 - inte dumt alls.

Efter middagen åkte vi vidare till Anna för fortsatta trevligheter. Det blev väl kanske en och annan minttushot för mycket, men det blev i vilket fall som helst en riktigt rolig kväll. Vilket i och för sig kändes typ hela dagen igår, men det är sånt man kan ta ibland.

Igårkväll var jag hos Cilla och det blev söndagsmys. Gott att tugga på och gott att dricka (perfekt dagen efter). Blev en hel del surr om allt mellan himmel och jord plus en del tv-tittande. Båda var nog rätt sega, Cilla som jobbat hela helgen och jag som varit ute och slirat. Det blev en rätt tidig kväll och det var nog skönt för oss båda.

Imorse vaknar jag och Totte av att det knackar på dörren till mitt rum. Pappa sticker in huvudet och frågar när Totte börjar och det är ju klockan sju som alltid. Då pappa var in var klockan kvart över .. och väckarn hade inte ringt. Snacka om snopet. Men han var snabb och det gick nog bra trots allt. Jobbigt det där när klockan inte ringer ändå, man förlitar sig ju verkligen på den.

Nu är det snart jobbdags. Hade jag hittat mina skridskor hade det nog blivit till att åka lite ikväll, men icke. Får väl åka och träna istället då.

Sköt om er så hörs vi! Kramar.


26 januari

Igår blev en rätt lång dag. Kickoff nere på Bergsåker, jobb, träning och mys. Jag kan ju försäkra er om att det inte tog många minuter innan jag slocknade när jag la mig i sängen. Sova är ju bland det skönaste som finns, det råder det inga tvivel om.

Hela veckan har jag klivit upp i bra tid. Det har inte blivit till att sova bort halva dagarna som tidigare och det känns skönt. Man hinner med så himla mycket om man kliver upp tidigare, t.ex. att träna. Träna har det ju blivit en hel del av den senaste tiden och det är riktigt roligt.

Nu ska jag snart ta igen någon av alla serierna jag har missat den här veckan, kommer nog inte att orka se alla. Ska försöka sova skapligt eftersom jag fick en extra timme imorgon på förmiddagen plus träning på det innan det är jobb 14-19 som gäller.

Imorgonkväll vankas det trevligheter hemma hos Madde och Jörgen, det blir nog riktigt skoj. Känns otroligt skönt att vara ledig i helgen och jag kan lova er att på lördag ska jag faktiskt ta och sova ut ordentligt!

Nu ska jag kila, see you! Kramar.


25 januari

Det är den 25e och äntligen löning. Tänk att den här månaden alltid känns så lång gällande pengar bara för att man får decemberlönen innan jul.

Nu försvann ju dock en hel del pengar när jag betalade Thailandsresan. Men det är ju helt klar värt det och det ska bli himla skönt att komma bort ett tag.

Sedan kan man ju undra varför jag varit vaken sedan klockan sex, för det är ju inte så vanligt. Men jag och syrran ska åka på en kurs med jobbet nu på förmiddagen och sedan blir det jobb 14-19.

Nu blir det till att ta ut hunden och sedan åka. Hörs! Kramar.


,

De som känner mig vet att jag inte är så himla tjejig av mig hela tiden. Tjejfärger är väl inte alltid min grej men lila tilltalar mig ofta, vilket kanske gjorde att jag fastnade för de här skorna igår. Rean gjorde väl sitt också och vips så hade jag dem i mina ägor.





Kanske att den som kommenterade anonymt senast blir lite glad nu när jag använt kameran. Kan hända att jag blir lite flitigare på att använda den framöver, det behövs nog övas en hel del dock.

Nu blir det snart jobb! See you! :)

24 januari

Dagarna går och snart är januari-månad över den också. Då är vi inne i februari och efter det mars (THAILAND). Igår var det en dag som bestod av träning - Birsta - träning och till sist lite mys. Det kändes att man var bra mör i armarna igårkväll efter att ha kört armar på förmiddagen och bröst + lite blandat på kvällen.

Jag köpte ett par riktigt fina skor när vi var nere i Birsta. En tröja blev det visst också. Jag hade ju inte tänkt att köpa något om jag inte hittade ett par springskor, men det blev visst så i alla fall. Jag hade ju presentkort så det gjorde ju inte så mycket. Kanske att det kommer en bild på skorna sedan, om jag orkar ta en vill säga.

Idag ska jag vila förutom att jag ska träna fotboll ikväll. Hoppas på att det blir bättre uppslutning ikväll än förra veckan. Det är alltid roligt på tisdagar eftersom det blir mycket spel då. Visst, det är bra jobbigt, men det är verkligen svinkul att spela inomhus.

Nu ska jag äta något innan jag åker och handlar. Efter det blir det jobb 14-19 också som jag sa, träning. Hoppas att ni får en bra dag! Massa kramar.


22 januari

Börjar detta inlägg med en grattishälsning till mamma som fyller år. Hon och pappa har varit på Södra Berget hela helgen och det lät som att de hade haft det riktigt bra. De kliver snart in genom dörren och jag vet ju att vår fyrbenta familjemedlem blir rätt glad och tokig.

Igår var jag och Totte till Marris och Thomas. Vi åt mat och bara myste. En bra lördagkväll faktiskt och det kändes skönt att man tog beslutet att inte gå ut igår. Vi gick väl hem runt elva eftersom alla var så trött och det tog nog inte många minuter innan vi slocknade båda två.

Idag klev vi upp runt tio för att fika och sedan åka till gymmet. Det gick faktiskt bra idag och det känns skönt i kroppen. Jag mår betydligt mycket bättre nu när jag tränar, det märker jag själv. Det blev mest ben idag och lite mage på det, hoppas att man inte får en sjuhelvetes träningsvärk bara, men det känns inte riktigt som så.

Så nu har jag precis ätit och ska diska undan. Sedan blir det jobb 15-21 innan det blir till att slänga sig ner i soffan efter en bra helg. Snöat en hel del har det gjort också och snart tycker jag att det räcker med allt det vita.

Ha en bra kväll så hörs vi! Kramar.

20 januari

Hejsan hoppsan!

Igår var jag ledig från jobb men hade ändå fullt upp hela dagen med diverse trevligheter. Först var jag på stan för något ärende, efter det gick jag och beanie och tränade. När vi hade duschat och bastat blev det till att laga mat, köttbullar och stuvade makaroner. Vi hade kanske inte alla ingredienser som behövdes men det blev ju bra ändå, man tager vad man haver som det brukar heta.

På kvällen åkte jag till Cilla och såg Honey 2. Glassbåt, cola och lite annat tilltugg satt bra. Cola är riktigt gott när man har tränat på något konstigt vänster, det går att hinka i sig hur mycket som helst. Bönan dök också upp en stund efter handbollen och det blev en hel del surr om både det ena och det andra. En mysig kväll och dag helt enkelt.

Idag har jag handlat och vaccinerat mig. Det kostar ju en hel del att vaccinera sig och pengarna bara rullar iväg hela tiden nu. Det är i alla fall skönt när allt är gjort och betalt så man kan släppa det och bara fokusera på fickpengarna framöver. Igår var det nio veckor kvar till Thailand och det känns grymt!

Nu ska jag faktiskt städa så jag har det bortgjort och efter det ska jag nog kika på vampire. Det är jag som står för maten idag också eftersom mamma och pappa har åkt till Södra Berget. Hoppas att de får det mysigt, det är de värda. Skinksås blir det idag i alla fall, det var inte igår direkt och jag vet ju att det brukar vara uppskattat.

Ikväll kommer Marris och Cilla hit för lite fredagsmys. Vi får väl se hur brun Marris är nudå efter en vecka i Puerto Rico :) De verkar ha haft det riktigt skönt i alla fall. Som ni ser verkar även det här bli en riktigt bra dag och kväll, hoppas ni får detsamma!

Kramar.


18 januari

Tre träningspass på två dagar och jag kan säga att det känns i kroppen. Armarna gör ont att lyfta och benen känns som spaghetti. Det lär ju inte kännas mindre imorgon direkt men då känns det ju att man har tränat i alla fall. Får se om det blir något pass imorgon också men i så fall får det bli på eftermiddagen.

Det är kvällsjobb som gäller idag sedan är jag ledig torsdag och fredag. Efter jobbet får jag se vad det blir, om jag kanske stupar direkt i säng eller om det möjligtvis blir en sväng till stan. Den som lever får se.

Nu blir det till att se senaste 90210 och vila lite innan jobbet kallar. See you later.


17 januari

Idag fick jag fingrarna ur arslet och åkte på gymmet. Köpte ett årskort på Högslätten för 700 kr vilket känns som helt okej spenderade pengar. Ett halvår på badhuset kostar 1600 kr, då ingår i och för sig bad. Det känns i alla fall som att det här är en bra början.

Det blev axlar och armar idag. Lite mage och rygg på slutet. Jag vet ju en som knappt kommer att kunna lyfta armarna de nästakommande två dagarna. Men nu är jag igång och jag hoppas att jag känner samma motivation som jag fortfarande gör, även efter några veckor.

Nu ska jag ta och packa ihop till träningspass nummer två idag - fotbollsträning. Fick även med mig Hedberg och Åström till denna så det kan nog bli riktigt skoj. Hittar beanie sina inneskor hakar hon också på, men det verkar gå lite trögare med det tyvärr.

Hoppas att ni får en trevlig kväll. Jag vet i alla fall en som kommer att sova riktigt gott i natt (jag). Kramar!


Idrottsgalan

Man får en del underbara flashbacks när man sitter och tittar på idrottsgalan. För tre år sedan var jag och syrran där. Började med flott middag, fortsatte med idrottsgalan och avslutades med mingel tillsammans med kändisar. Det var en häftig upplevelse att vara med om.

Jag hade precis kommit hem från jobbet då de visade minnesscener av folk som hade gått bort. Det gick knappt att hålla tårarna tillbaka, framför allt när de visade bilderna på Stefan Liv. Det berörde verkligen ända in i hjärtat.

Sedan är ju Patrik Sjöbergs berättelse något som också berör en, fast på ett annat sätt. Hans tal var väl dessutom en klass för sig, faktiskt lite lustigt kan jag tycka.

Nu ska jag ta och göra lite fika. Jobb tio till tre imorgon, så det blir en rätt tidig sänggång vill jag lova. Hörs! Kram.






16 januari

Näe, nu får det vara nog. Idag sov jag återigen bort halva dagen, vilket jag skulle sluta med. Trots att hostan inte har gått över helt och jag känner mig lite risig fortfarande får det vara slut med slapperier. Här ska det kommas igång med träning, motion och bättre rutiner. Jag ska visst börja gymma verkar det som och jag tycker ju faktiskt att det är roligt, så det blir nog bra.

Jag jobbar måndag till onsdag den här veckan och efter det är jag ledig torsdag och fredag. Jobb i helgen, förmiddag lördag och kväll söndag innan jag återigen är ledig på måndag. Det känn som en skön och härlig vecka. Utöver jobb ska jag umgås med de jag tycker om och som sagt - komma igång och träna.

En städning skulle nog sitta på sin plats dessutom. Så det ska jag väl ta tag i också, när jag känner att jag har tid och ork. Det brukar gå rätt snabbt ändå eftersom det mest bara är att plocka lite så ser det betydligt bättre ut. Man är ju bra lat ibland och lämnar saker till dagarna efter än att ta undan dem på en gång. Med lite bättring på den fronten slipper man ju få det som det ser ut nu, tål att tänkas på.

Nu ska jag ta en dusch och äta något. Kvällsjobb väntar och sedan får vi se vad det blir av resten av kvällen, sängen låter ju rätt lockande. Jobbar förmiddag imorgon, sedan blir det antingen ett eller två träningspass under dagen, det visar sig. Sköt om er och hoppas att ni får en bra start på den här veckan! :) Kramar.


15 januari

Igår var det lördag och jag var ledig. Inledde den med att sova ut innan jag begav mig in till stan för lite ärenden. En sväng på stan och sedan var vi och bokade tågresor till och från Arlanda. Tror att vi fick rätt bra pris faktiskt och det känns skönt att det är gjort och betalt. Nu kan man släppa de funderingarna och bara övergå till att längta.

Bokade tid för vaccination i fredags när sköterskan ringde upp mig för att berätta provsvaren. Så den sprutan ska jag ta nästa fredag (ännu en utgift). Det går en hel del pengar nu i förberedelserna, så det ska verkligen bli skönt med löning snart.

Igårkväll blev det lite festligheter. Vi gjorde först ett tappert försök med pulkaåkning, som mest slutade med gott att dricka och äta innan vi åkte ett åk och gick hem igen. Kul var det ju i vilket fall och det får nog bli mer pulkaåk framöver, kanske i en backe som man inte är halft död efter att ha gått upp för en gång.

Fortsatte kvällen med god middag, gott att dricka, trevligt sällskap och slutligen en krogvända. Jag tycker att kvällen var bra och jag hade roligt i stort sett hela kvällen. Krogen var roligare än vanligt och ja, det var roligt helt enkelt.

Nu ska jag snart göra mig klar. Man har ju turen att vara bortbjuden på middag ikväll, får se vad blir det för gott.

Sköt om er och ha en trevlig kväll. Kramar.

13 januari

Jag hade ställt klockan så att jag skulle vakna klockan tio idag. Då skulle jag hinna duscha, slappa och sedan åka och käka lunch klockan tolv. Fem över åtta ringer pappa och undrar om jag skulle kunna komma ner på jobbet och stå där medan han åkte till sjukgymnasten och det är klart jag gjorde det. En timme extra för inget större besvär är ju inget att klaga på.

I alla fall så jobbade jag då mellan nio-tio och nu har jag precis duschat. Ska nog ta och se vampires innan jag beger mig in mot staden och lunch med favvo och sis. Jag har mina aningar om att det blir donken idag, det är ju trots allt fredag och det var längesen vi hade våran sedvanliga lunch. Ska bli skönt att träffa Sanna också, det var inte igår precis.

Senare idag blir det jobb från tre till nio och sedan är det äntligen helg! Det ska bli otroligt skönt med ledig helg. Vad den har att erbjuda beror ju lite på vad jag får för resultat på proverna från sjukan och sådär, men jag är övertygad om att det kommer att bli en bra helg i alla fall.

Det såg ut som att det skulle bli ett riktigt fint väder idag. Solen skiner, det är inte många minusgrader ute men däremot har det börjat blåsa en hel del så snön bara yr. Hade det bara inte blåst så mycket hade man ju kunnat överväga att gå en skön promenad, men nu blir det definitivt inte så.

Näe, vampire var det ja. Sköt om er! Kramar.

image description

12 januari

Det är en del som hänt de senaste dagarna. Fullt upp och en massa som ska göras, men det är bra att hålla sig sysselsatt. Mycket jobb har det blivit och mycket kväll. Skulle ha varit ledig igår egentligen men Jossi ville och titta på Viktors match i Söråker, så jag bytte och blev ledig idag istället, vilket för tillfället känns helt kanon.

Har varit in till tandhygienisten idag och det gick väl bra. Sedan var jag till Cilla en sväng, åt glassbåt och såg på nya one tree hill. Helt underbart att den serien har kommit igång igen. Det är ju den sista säsongen, men det känns lika kul i vilket fall. Ska faktiskt ta och se om den serien någon gång snart, när jag har lite och göra.

I övrigt så har jag och Kristoffer bokat Thailandsresa. Den 22 mars bär det av i tre veckor. Vi kommer att åka med hans familj och morbror+familj, så vi blir ju några stycken. Det ska bli grymt skönt med värme och avkoppling. Vi får väl se om hans syster och hennes kille också hakar på, det skulle ju vara trevligt. Det känns grymt i vilket fall som helst och jag längtar :)

Nu ska jag slappa vidare. Vi hörs gott folk! :) Kramar.


10 januari

Just nu håller jag på att få nåt bryt. Har inte kunnat sova nästan någonting på hela natten, har det kanske varit fullmåne i natt också? Sjukt störande tycker jag i alla fall.

Egentligen hade jag helst legat och sovit nu, men klockan 8 ringde klockan för då skulle jag ringa vårdcentralen. Så istället för att sova nu ska jag infinna mig där om 40 minuter för provtagning. Känner dock att jag hellre velat sova än att få en pinne instucken i näsan..

Som ni märker är inte humöret på topp, så jag ska ta och göra mig i ordning för att åka. När jag kommer hem igen hoppas jag att jag får sova några timmar innan det är dags för jobb, för som det känns nu kommer jag inte att orka med någonting annars.

Ha en bra dag så hörs vi kanske med en trevligare ton ikväll, kramar.


8 januari

I natt måste det ha varit fullmåne. Jag sover himla dåligt då och även fast jag är svintrött så ligger jag bara och vrider och vänder mig i stort sett hela natten. Detta resulterade i att jag låg och snoozade bra länge innan jag orkade kliva upp imorse. Det gick ändå bättre än jag trodde att kliva upp och allt har rullat på.

Jobbet gick bra. Stannade lite extra eftersom Jossi var och kollade på Viktors bandymatch. De vann tydligen med 11-2, inte illa pinkat. Nu har jag precis sett klart skidskyttet, där Lindström faktiskt var riktigt bra, en fin femteplats kom han på.

Nu tror jag att jag ska ta och städa bort julen från mitt rum. Det är ju lite tomtar och sådär, inte alls så farligt så det borde gå rätt snabbt. Ska väl passa på att dammtorka, dammsuga och torka golvet också när jag ändå är i farten. Skönt att ha det gjort så man slipper tänka på det senare i veckan.

Sköt om er och ha en bra kväll! :) Kramar.


7 januari

Sov rätt länge idag. Blev till att ta en dusch och äta innan det var jobbdags. 15-21 var det på schemat idag och det har varit riktigt lugnt. Alla har väl hållit sig inne för att slippa kylan och hade nog betydligt trevligare saker för sig än att komma och hälsa på mig på jobbet. Dock måste jag erkänna att tiden gick rätt snabbt ändå och det var riktigt sköönt.

Sedan jag kom hem har jag, mamma, pappa och Fia spelat lite spel. Först körde vi allsång på skansken som mamma turligt vann. Efter det kördes rappakalja som Fia helt klart glänste i. Några felskrivningar även denna gång men inte alls lika illa som det varit tidigare.

Nu tänkte jag faktiskt lyxa till det med att se vampire innan jag ska sova. Tidig uppstigning imorgon för att öppna på jobbet. Det kommer kännas grymt skönt när klockan slagit tre och jag får sluta för dagen.

Roligare än såhär blir det inte, so long people! Hörs. Kramar.


6 januari

I natt satt jag och lillasyrran på mitt rum och tittade på JVM-finalen mellan Sverige och Ryssland. Snacka om att det blev en riktig rysare. Man satt med andan i halsen ett X antal gånger innan matchen till slut avgjordes i sudden. Sverige var faktiskt överlägsen stora delar av matchen och segern kändes rättvis. Man sov rätt gott imorse kan jag lova.

Eftersom matchen drog ut på tiden och man inte kom i säng förrän strax efter fem var det kanske inte konstigt att man låg kvar i sängen in i det sista innan man gick till jobbet. Jobbade hela mitt pass idag och det gick faktiskt bättre än väntat. Skönt att man klarade av det och nu återstår ett kvällspass imorgon också innan jag öppnar på söndagmorgon.

Ikväll har jag varit hos syrran med Emma och Katarina. Det var en riktigt trevlig kväll på alla sätt och vis. Gott att tugga på, spel i form av allsång på skansen (som var över förväntan) och till sist en hel del matcher i biljard. Jag och Emma knep seger på seger och övertygade mer än resterande två. Det kändes skönt att gå vinnande ur striden.

Biljard är faktiskt riktigt roligt att spela. Det var väldigt längesen jag gjorde det så det var kul att fräscha upp minnet. Hade vi inte bestämt oss för hur mycket vi skulle spela och hade det inte varit så att Jossi ska jobba morgon imorgon så hade vi nog kunnat spela hela natten. Många goa skratt bjöds det på och jag är glad att jag orkade med hela kvällen.

Nu var jag valet i kvalet om jag skulle se vampire eller om jag ska försöka sova och se det imorgon innan jobbet. Det känns ju rätt osannolikt ändå att jag överväger att spara det till imorgon med tanke på hur mycket jag har längtat efter det här, men samtidigt känner jag att jag kanske uppskattar det mer imorgon när jag är vaken på riktigt.

Snart kommer alla andra serier som jag väntar på också, plus att sista säsongen någonsin av oth kommer. Jag har inte så jättehöga förväntningar på sista säsongen, men samtidigt vet jag att den kommer att vara grymt bra - som oth alltid är.

Näe, nu blir det prat om allt möjligt om jag inte tar och avslutar här och nu, så jag säger godnatt!



5 januari

Dagen idag har väl kanske inte varit den bästa. Hade otroligt svårt att sova i natt, vaknade till tidigt imorse och hade svårt att somna om igen. När jag väl lyckades somna igen resulterade det i att jag sov bort halva dagen idag igen.

Infann mig på jobbet klockan tre. Skulle ha jobbat fram till nio egentligen men jag fixade det bara inte. Redan vid fem hade jag behövt gå hem. Huvudet sprängdes och det kändes nästan som att man skulle svimma. Tyvärr kunde ingen komma och avlösa mig, så jag tog en alvedon och jobbade fram till klockan sju. Jossi var så otroligt snäll och jobbade kvällen åt mig.

Sedan dess har jag bara legat hemma i sängen och försökt sova. Lyckades väl slumra någon timme och jag mår bättre nu än tidigare. Förhoppningsvis klarar jag av att jobba fram till dess att jag är ledig på onsdag och om inte så löser sig det också.

Jag sitter nu och väntar på att klockan ska slå 02.00. JVM-final och jag tror att det är himla många fler än jag som väntar och hoppas på ett guld av småkronorna i natt. Det återstår att se. Nu blir det lite mer vila innan det smäller. Vi hörs, kramar!


,


4 januari

Idag sov jag såklart länge igen. Hela natten har det känts som att jag har blivit slagen under höger öga. Så fort jag har vänt mig eller rört på mig har jag vaknat för att det gjort så ont. Ja, kort och gott så är det väl bihålorna som spökar. Lite rinexin på det här så löser det sig säkert.

Jobbade i alla fall 14-19 och efter det åkte jag till Cilla, där jag också blev kvar resten av kvällen. Trevligt sällskap, roligt på tv och bara allmän softning var riktigt skönt. Det är skönt när man inte behöver göra många knop på kvällarna, utan bara kan slappa och ta det lugnt.

Fick även ett riktigt älskat samtal av Paula när jag var på väg hem. Snacka om att det uppskattades till fullo. Jag tror nästan att vi måste göra det till en vana, för som det är nu är det på tok för sällan och jag tror faktiskt att det skulle behövas :) Lite update, kloka ord, kärlek - you name it.

Nu ska jag bara fixa några bilder från nyår som jag ska skicka vidare till Marris. Sedan ska jag få lite av henne också och då kanske det kommer upp lite bilder lite här och där. Efter det blir det i alla fall till att sova, i en renbäddad säng. Det klingar gott i mina öron. Sköt om er. Kramar.




3 januari

Idag är det faktiskt riktigt behagligt ute. Solen skymtar, temperaturen är okej och det är vitt på backen. Efter gårdagens regn- och snöstorm hade man kanske förväntat sig betydligt sämre väder idag. Hann dock inte njuta av vädret mer än under en lite promenad med Selmis, jag sov för länge för att hinna mer.

Fast visst är det väl så att man får sova bort halva dagarna om man känner sig lite risig? Det sägs ju att det är bästa medicinen mot det mesta och jag tycker nog att det stämmer, i alla fall för mig. Men den här förkylningen verkar då vara tjurig.

Nu är det snart dags för jobb. Första jobbdagen på det här året. Det kommer nog att gå bra som alltid, hoppas jag. 14-19 har jag och det känns som en mjukstart. Hela veckan är väl rätt skön om jag ska vara ärlig, har bara kväll torsdag och lördag.

Imorgon blir det samma jobbpass och därefter blir det förhoppningsvis lite kvalitetstid. Men nu mina vänner ska jag ta och göra mig klar för jobb. Sköt om er så hörs vi! Kramar.


Stig-Helmer Story

Vi var några stycken som var på bio ikväll. Vi såg Stig-Helmer Story och jag kan säga att jag är djupt besviken. Ser man trailern för den här filmen kan man tänka sig att den skulle vara ganska rolig i alla fall. Sällskapsresan är ju så himla bra också kommer man med förväntningar inför denna, som faktiskt var riktigt dålig.

Ska inte hålla på att såga filmen så himla mycket mer. Sällskapet var ju trevligt i alla fall och trocaderon var god. Men såhär i efterhand var det kanske inte konstigt att det bara var mitt sällskap och fyra stycken andra i biosalongen..

Nu ska jag lira lite fifa med lillasyrran och sedan är det läggdags. Jobb imorgon och det är bara att härda ut. Ingen träning såklart, det ser ju förkylningen till att det inte blir.

Sköt om er! Kramar


2 januari 2012

Nyårsafton var i det stora hela sett riktigt trevlig. God middag hemma hos mamma och pappa plus paketlek innan jag och Kristoffer begav oss vidare till Marcus för vidare firande. Vi var väl runt 10-15 stycken och det var trevligt och blev en bra kväll.

Igår startade vi det nya året med en rejäl sovmorgon. Efter en dusch åkte vi in till Jossi och Viktor för middag. Vi blev bjudna på tacos och det var riktigt gott efter all julmat som har ätits och allt annat. Skönt med något mer vardagligt. På kvällen åkte jag till Cilla och kikade på film. Skönt att bara vara ibland. Steff kikade förbi och det blev en hel del prat om både det ena och det andra.

Idag blev det en rejäl sovmorgon också. Min förkylning har tagit ett rejält omtag och jag har en rejäl hosta. Bihålorna känns ju också, men rinexin och lite hostmedicin gör dagarna lite lättare. Så länge jag inte har feber är det lugnt men får jag det ville de att jag skulle åka in igen. Sjukan börjar nästan bli en vana och det är inte det trevligaste stället man kan vara på direkt.

Förhoppningsvis är det bara en vanlig förkylning som går. En utav alla som går nu. Det är ju rätt många som är sjuka och det är väl de tiderna nu med alla väderomslag och sådär. Känns ju bra tråkigt eftersom jag varit dålig i alla fall 6 veckor och inte har kunnat träna en enda gång, men det är sånt man får ta. Det är ju inte sommar än.

Här kommer lite bilder från nyår. Sköt om er! Kramar.



















RSS 2.0