30 september

Här har man gått runt och klagat på att det har varit kallt ute. Igår när jag åkte hem runt klockan tolv på kvällen/natten så var det 19 grader varmt ute. Idag när jag var ute så var det 23 grader varmt. Att det är 23 grader varmt den sista september kan inte höra till vanligheterna.

Var uppe skapligt imorse. Åkte och plockade svamp med Madde. Vi hittade inte lika mycket som förra gången men det var klart godkänt. De gula kantarellerna har nog börjat sjunga på sista versen, men trattkantarellerna kommer man att kunna plocka ett bra tag till.

Efter svampplockningen blev det en tur till stan och en dusch. Sedan åkte jag till Jossi och Viktors hus för att hjälpa Jossi att måla lite. Det gick bra och snabbt. Klockan tre var jag på jobbet och jobbade fram till stängning.

Nu sitter jag och väntar på att köra hem Lasse och Lena innan det är dags för sängen. Öppning imorgon och sedan en trevlig kväll på det och jobb på söndag igen. Det blir nog en bra helg. Fullt upp men det är kul det också.

Vi hörs! :) Puss och kram.

29 september

Det är torsdag och snart är den här veckan över den också. Det är sjukt vad snabbt veckorna går. Jag tycker att det känns som att de bara börjar om hela tiden, så fort det har blivit måndag så är det helt plötsligt fredag på en grisblink.

Igår blev det inte bio som det först var tänkt. Istället tog jag och Marris en springtur och såg efter det idol. Det var bra jobbigt att springa i början men efter ett tag gick det betydligt bättre och vi sprang hela vägen. Jag måste försöka springa lite oftare. Det blir ju bättre och bättre om man gör det men jag tycker att det är så himla tråkigt och drygt. Med lite musik i öronen lär det dock underlätta, så jag ska försöka komma ut lite oftare.

På tisdag blir det i alla fall hockey. Timrå-Modo och jag har inte alls någon aning om hur den kommer gå. Modo har inte varit speciellt bra än så länge men det har väl inte Timrå heller, men hoppas såklart på Modo-vinst.

Jossi och Viktor fick nycklarna till huset idag. Det ska bli så spännande att se hur det ser ut och se hur fint de kommer att göra det. Där lär man ju hänga en hel del och hjälpa till när det behövs och det känns riktigt roligt. Jag är så glad för deras skull :)

Nu ska jag slappa i soffan. Keep in touch. Kramar!


28 september

Det var tänkt att jag och syrran skulle upp och plocka svamp imorse, men det blev inte så. Vädret var inget att hurra över och för min del var det skönt eftersom jag kunde ta igen lite sömn. Det kommer ju fler dagar :)

Faktiskt så har det kommit en blogg-app. Det är den jag provar nu för första gången. Jag har tyckt att det har varit osmidigt förut då det knappt gått att skriva nåt här via telefon, men det här verkar riktigt bra.

Var sugen att åka på Timrå-Modo på tisdag men det blir kanske inget av det. Om inte annat kan jag ju se den på tvn också. Men det passade bra just på tisdag eftersom jag slutar tre och jag skulle ha kunnat åka då, men vi får se :)

Nu ska jag göra mig redo för dagen. Lunch med favvo och syrran som nummer ett och sedan får vi se vad det blir av kvällens planer :) sköt om er :) kramar!


27 september

Igår tittade jag på "tack för musiken" från i lördags, Lars Winnerbäck var ju med. Snacka om att han är en fantastisk människa och jag längtar grymt mycket till nästa lördag då vi kommer att se honom i Umeå. Linnéa fick ju tag på biljett till slut så det kommer nog att bli en grym kväll. Middag och konsert plus trevligt sällskap, det kan ju inte bli annat än bra.

Skulle ut och ta en promenad idag tänkte jag, men jag tror att jag hoppar över det. Jag tänker bara slappa i soffan innan jag ska på jobbet istället. Jobbar kväll idag och sedan är jag ledig imorgon och det ska bli skönt. Efter det jobbar jag torsdag-onsdag innan jag är långledig.

Nu ska jag ta och slappa lite. Vi hörs. Kramar.


26 september

Ny vecka.

Det känns inte som att vi bara har varit hemma sedan i onsdagskväll. Just nu känns det som att vi har varit hemma flera veckor. Tänk att för en vecka sen låg vi och stekte i 40-gradig värme och nu står termometern på 14 grader och det är mulet ute.

Bilderna som togs på resan var inte direkt något att hurra över. Det måste vi fasen bli bättre på, så det blir några som blir bra i alla fall. Vissa är faktiskt gräsliga av de vi tog den här gången. Kanske att jag bjuder på någon i alla fall.

Vad veckan har att erbjuda återstår att se. Det blir i alla fall en hel del jobb och sedan lär det bli en del sociala grejer med. Till helgen är det förutom jobb, lagavslutning och lagfest. Det kommer nog att bli riktigt kul känns det som.

Nästa vecka blir det Umeå från torsdag till söndag. Det blir till att träffa några kära ansikten och möjligtvis hockey (modo-skellefteå) på torsdagen. Sedan på lördagen är det Lars Winnerbäck som gäller och det kommer att bli awesome. Jag längtar rätt mycket.

Nu ska jag slappa innan jobbet. See you. Puss!









25 september

Igår var det en riktigt bra dag och kvällen blev över förväntan. Började med en riktigt trevlig och rolig förfest för att sedan köra en "krogrunda" på det. Det blev Svenssons igår och det var rätt bra med folk där till slut. Dock tycker jag att det var dålig musik som spelades men vi hade det roligt i alla fall.

Idag har jag haft en extremt effektiv dag. Först klippte jag gräsmattan som var förskräckligt lång och efter det åkte jag in och tog en prommis med bönan. Direkt när jag kom tillbaka från stan åkte jag och Madde ut i svampskogen för att leta reda på lite kantareller. Vi kom väl hem med 4-5 kg trattkantareller och vanliga gula.

Efter att ha rensat all svamp så fuderar jag nu på om jag ska lyxa till det med lite dipp och annat gott. Som det känns kommer det att bli en rätt tidig sänggång men det blir ju inte alltid som man har tänkt sig, men det vore skönt.

Ska nog göra en kraftansträning och få in bilderna på datorn ikväll också, den ni. Det är till att vara effektiv och ambitiös ibland alltså, till och med på en söndag.

Sköt om er! Kramar.

24 september

Det är lördag och helg. Igårkväll blev det mys med Fia och Madde. Vin, ost och kex och annat gott framför idol och Skavlan var en alldeles lagom kväll. Jag är Madde var sjukt trött redan klockan tio så vid halv elva låg vi i sängen och skulle sova.

Eftersom det blev tidig sänggång så var vi vakna i bra tid imorse. Det blev gofrukost i form av smoothie, te, juice och rostade mackor. Det satt fint i kistan även fast den inte mår riktigt bra än. Vet fasen inte varför min mage är som den är just nu, men det kan ju vara sedan Turkiet eller något annat. Det går nog över.

Nu ska jag snart åka till stan en sväng och kika efter något som jag kanske kan ha på mig ikväll. Hittar jag inget får jag rota i garderoben igen för det finns säkert någonting där också.

När jag kommer hem igen tänkte jag ta en promenad och sedan duscha och se på hockey (om kanalerna vill fungera). Ikväll blir det utgång och jag hoppas på en rolig kväll. Det lär ju kanske vara en del folk ute med tanke på att det har är löningshelg, så det blir nog roligt. Hoppas på att få se en del välkända ansikten ute :)

Nu ska jag ta ut Selmis och åka till stan. Vi hörs! :) Ha en trevlig helg! Puss och kram.

23 september

Har ännu inte fått över bilderna från kameran till datorn så ni får vänta lite längre på att det kanske kommer in någon enstaka bild som duger. Den som väntar på något gott brukar det ju heta, men som vanligt är det inte direkt ett överflöd med bilder som har blivit tagna.

Vaknade imorse med en inte allt för rolig mage. Vet inte om det är sedan resan eller om det är sedan vi åt igår. Jag tror att den känns lite bättre nu i alla fall, så mina planer för dagen verkar gå i lås och det är ju huvudsaken.

Ska ta och göra mig klar och åka till stan en sväng nu snart. Först ska jag göra lite ärenden och sedan blir det lunch med världens bästa favvo och tvilling. Oddsen är inte så stora på att det blir donken, men man vet ju faktiskt aldrig. Det skulle vara rätt gott ändå.

Jobb 14-19 efter det och sedan åker jag och förhoppningsvis också Fia till Madde för att se på idol och mysa lite. Det kan nog bli ett och annat gott att dricka och äta på, det är ju faktiskt fredag. Det blir nog en sleepover också eftersom jag är ledig imorgon och Jörgen är ju borta på kurs så hon kan nog behöva lite sällskap.

Nu ska jag ta och göra mig klar. Vampire-avsnittet är så segt så det kommer jag nog inte att hinna se förrän imorgon, men det gör ju inget att man får längta lite heller. Ha en trevlig helg så hörs vi! :) Kramar.

22 september

Vaknade tidigt imorse. Det är i och för sig kanske inte himla konstigt med tanke på att vi har klivit upp skapligt veckan som varit. Jag trodde dock att jag skulle sova ut länge idag men istället har jag hunnit med en del.

The vampire diaries har ju kommit, så jag såg det avsnittet imorse och det var lika bra som det alltid är - svinbra. Jag älskar Damon och jag vet att ni som följer serien vet vad jag pratar om, mums.

Sedan har jag varit och ätit lunch med Marris, Cilla och Camilla. Det blev buffé på kina och det var riktigt gott. Nu är man så mätt så magen håller på att spricka, det håller alltså i sig med allt ätande och all mätthet. Dock får man inte dricka öl hela dagarna längre och det kan väl vara nyttigt för hälsan, men det var gott och trevligt så länge det varade.

Nu ska jag göra mig klar och gå på jobbet. Jobbar kväll idag och imorgon jobbar jag till sju sedan är det helg och det ska bli riktigt skönt. Det låter typ som att jag är utsliten redan, men så är det väl inte riktigt. Men det hade ju inte varit hela fel att stanna några dagar till. Man blir ju genast sugen på att boka en ny resa som man kan se fram emot, men det får nog vänta ett tag.

Vi hörs! :) Ha en fin dag! Puss och kram.

21 september

Vi har precis kommit innanför dörren efter att ha rest sedan klockan halv sju imorse. Har precis packat upp väskan så jag slipper det imorgon och kan sova ut och slappa innan jobbet.

Veckan har varit riktigt bra och jag är nöjd. Jag hade väl en dag som var mindre bra men efter lite ventilation så löser sig det mesta. Är man trött blir man lätt lite irriterad på saker och ting, som egentligen inte är något att störa sig på, men huvudsaken att man kan lösa det. Så, vi har haft en fin vecka, med god mat och gott att dricka. Hotellet var bra och vädret har varit kanon, upp mot 40 grader varje dag.

Ska titta på de få bilderna som finns på kameran om det är något att ha så kanske jag slänger ut någon imorgon. Nu ska jag bara göra mig klar för sängen och sova så himla gott, i min egna säng. Vi hörs något imorgon. Puss och kram!

13 september

Upp imorse för att åka och handla innan jag började jobba klockan tio. Vädret var värdelöst, regnet öste ner och man kunde inte låta bli att le när man tänkte att man faktiskt är i ett betydligt varmare land imorgon.

Jobbet gick bra, kom ifrån klockan tre när jag slutade och då gick jag hem och duschade och packade. Jag tycker att det är svårt att packa, men jag tror att jag ska ha fått med mig allt nu. Det är väl inte hela världen ifall man skulle ha glömt något heller, jag kommer ändå att ha fått med mig det viktigaste.

Så, nu har jag som sagt semester. En vecka som kommer att spenderas i Turkiet med helt underbart sällskap. Alla förutsättningar är mer än goda och det känns som att det här kommer att bli grymt. Vi börjar resan redan ikväll, då vi bilar ner till Arlanda. Sedan lyfter flyget klockan sju imorgonbitti, så det här blir nog min sista uppdatering.

Nu hoppas jag att det går bra för alla de här hemma på jobbet och alla ni andra. Så ses vi när vi är hemma igen. Sköt om er och ha en kanonbra vecka. Pussar och kramar.


12 september

Jag var uppe redan klockan halv åtta imorse. Beanie skulle komma ut redan vid åtta-halv nio och jag hade ju lovat fika till dess. Så jag var upp och kokade ägg, bakade på bröd som jag köpte igår och kokade te-vatten lagom till hon klev innanför dörren.

Strax efter tio infann vi oss i Birsta. Hoppet var att bönans kamera skulle ha kommit tillbaka från lagning så vi hann få med oss den till Turkiet. Dock hade vi inte den turen den här gången utan den verkar komma först på onsdag och då är vi redan på väg. Men vi hade ändå en trevlig stund där nere och det får man värdera mer.

Nu har jag bara passet 10-15 imorgon innan det är semester. Det känns otroligt att vi börjar vår resa redan imorgon, tiden har gått himla snabbt. Det känns som att det var igår jag klagade på att det var sex veckor kvar och nu står vi helt plötsligt där.

Packa har jag inte gjort ännu. Tänkte skriva en liten lapp så jag inte glömmer något och sedan slänga ner allt imorgon när jag slutar. Det känns inte som att det är någon större mening att börja med det nu ändå.

Nu ska jag kila. Vi hörs :) Kramar.



11 september

Det är 10 år sedan World Trade Center. Tänker inte hålla på att skriva en massa om det idag för det har media skött så bra de senaste veckorna.

Som huvudgrej den här dagen ser jag istället att vi kommer att spela kvar i division fyra nästa år. Det skulle räcka med oavgjort för att saken skulle vara klar. Matchen började riktigt bra med 3-0 i halvlek, dock slutade den 4-4 vilket nog säger en del om hur andra halvlek såg ut, alltså mindre bra.

Nu har vi en match kvar, nästa lördag då jag är i Turkiet. Jag hoppas att de spelar lika bra som de gjorde matchen innan den här och som de spelade i första halvlek nu idag så kommer det nog att gå bra sista matchen också.

Städade precis av rummet lite snabbt. Tänkte ta en dusch och sedan slå mig ner framför tvn. Ska även fixa en lite packningslista så det går snabbt att packa när jag ska göra det. Det blir nog inte idag utan får försöka klämma in det antingen imorgon eller tisdag ändå.

Nu ska jag kila. Sköt om er. Kramkram.


10 september

Jag fick sms av Marris runt halv elva idag där hon undrade ifall jag ville åka med till Birsta. Eftersom jag inte hade något annat inplanerat för dagen så kändes det som en trevlig idé att åtminstone vara sällskap även om jag inte skulle shoppa något själv.

Men som alla förstår så är det ju såna här gånger som man hittar något att shoppa. Så jag kom inte hem helt tomhänt men ändå inte helt överdrivet heller. Det blev ett par svarta jeans, ett par skor, ett linne och lite annat smått och gott. Jag fyndade faktiskt riktigt bra idag så det blev inte mycket pengar som försvann och det kändes ju bra.

När vi kom hem blev det en promenad i finvädret också. Snacka om att det var skönt ute nu på eftermiddagen, inte alls lika kallt som det kändes tidigare idag. Det är liksom ett perfekt väder för utgång ikväll, men det blir inge sånt idag, utan det blir bara lugnt och förmodligen lite film med trevligt folk.

Imorgon är det ju match och även fast jag inte kommer att spela kommer jag ju att vara där hela tiden i alla fall. Så förutom det har jag inte planerat så mycket ännu. Måste väl kanske börja packa imorgon om jag ska hinna med mig. På måndag jobbar jag ju kväll och innan det ska jag hinna med en snabbis till Birsta (igen) också. Sedan på tisdag jobbar jag ju 10-15 och sedan åker vi ju där på kvällen.

Nu ska jag iväg i alla fall. Ha en trevlig kväll :) Kramar.



9 september

Hej och hå. Imorse var det någon som definitivt vaknade på fel sida. Det var verkligen svårt att somna i natt och när jag väl gjorde det kändes det som att jag knappt sovit något och där var början av dagen förstörd. Jag har en himla tur att beanie förstår hur jag är och efter regn kommer ju oftast solsken.

Det vill säga att nu är jag inte alls lika sur och vresig som jag var tidigare idag. Jag hatar egentligen när jag är på det humöret men man inser ju inte riktigt just då hur man faktiskt är. Givetvis är det de närmsta som får ta smällarna när det är sådär, men det brukar ju ofta reda ut sig till slut, till det bästa.

Handlade lite grejer inför resan idag. Blev någon solkräm och lite annat småtjafs. Två korsordstidningar, det får man verkligen inte glömma att ta med. Sedan handlade jag till macken också och det var snällt att bönan ville följa med, så slapp jag bära då vi var där åtminstone.

Revbenet/revbenen blir bättre, men det känns när man har varit igång en hel dag att det inte är helt bra. Men eftersom jag inte kommer att träna något nu och snart åker till Turkiet så kommer det nog att läka helt så jag kan komma igång och träna igen när jag kommer hem. Det är ju tack och lov inte av, utan det är väl något annat tjafs.

I helgen har jag inte mycket planerat. Ska börja dagen imorgon med att sova till jag vaknar, utan att ställa någon klocka. Efter det kanske man skulle unna sig en promenad eller så. Får se om det kanske är någon som är sugen att följa med på fotboll också, Carro och BIK spelar ju sista matchen för säsongen, eller om det är sista hemmamatchen, jag vet inte riktigt.

På söndag blir det till att vara på vår match. Remsle står för motståndet på söndag och spelar vi som vi gjorde sist så tror jag att det kommer att gå kanonbra. Vi måste hänga kvar nu i fyran, då blir det roligare att börja bygga upp inför nästa år. På kvällen ryktades det om bio men jag vet inte riktigt hur det blir med den saken, det återstår att se.

Nu ska jag försöka sova. Det blir lätt att man vänder snabbt på dygnet när man inte kan sova en natt. Men vad gör det liksom, ledig hela helgen, jobb måndag och tisdag och sedan semester. Jag säger bara awesome.

Natti people. Sov gott och dröm sött! Kramar.


8 september

Igår spöregnade det nästan hela dagen. Idag har till och med solen kikat fram lite då och då. Jag hoppas i alla fall att vi slipper regnet idag, det är så himla tråkigt när det regnar. Man är på betydligt bättre humör när det är fint väder och det känns som att man mår så mycket bättre också.

Jag vet inte om det är C-vitaminen jag drack igår eller om det är något annat, men jag inbillar mig att jag mår bättre idag. Inte lika snorig, men det blir fortfarande lock för öronen, som alltid vilket är himla drygt. Inte alls ont i halsen eller så, så jag hoppas att det här är ett tecken på att jag börjar bli helt frisk.

Det blir jobb idag 14-19, sedan blir det till att kika på träningen och sist men inte minst ska jag mysa med Carro. Det blir nog sista tillfället innan hon flyttar till helgen och det känns tråkigt, men samtidigt känns det bra också att vi hinner ses innan dess.

Nu ska jag äta och slappa framför tvn innan det är dags att gå till jobbet. Med den här dagen inräknad jobbar jag bara 4 dagar till innan semestern. Om 144 timmar ligger vi på stranden och steker, sjukt skönt.

Vi hörs! :) Kramar.





7 september

Idag har jag varit ledig all day long. Började med att sova till jag vaknade, halv elva. Det bästa mot sjukdomar sägs ju vara sömn så jag satsar på det. C-vitamin ska tydligen också vara bra så mamma köpte brustabletter idag. Det är allt annat än gott men jag hoppas att det ger någon effekt.

Rensade ur garderoben ute i tvättstugan som så länge har hängt över mig. Nu är det klart och det känns himla skönt att slippa tänka på det mer. Städade även mitt rum och det väldigt noga. Trots att jag är lite sjukis så har jag alltså varit rätt effektiv och det känns bra.

Nu kanske jag slipper städa ännu en gång innan Turkiet och om jag kommer att behöva dra av rummet en gång till kommer det ju att gå himla snabbt.

Som så många andra tillägnar jag mina tankar till alla de som dog i flygkraschen i Ryssland idag och deras anhöriga. Stefan Liv var en utav dem och allt känns himla tragiskt. Jag lider verkligen med hans familj.

Nu ska jag ta och sova. Sköt om er! Kramar.

6 september

Det blir ingen träning eller match för min del den här veckan. Ringde till vårdcentralen idag men de tyckte att jag skulle avvakta och äta ipren och alvedon så länge. Sedan ringde syrran från jobbet och sa att Mona var där då, så hon kikade på det och tyckte inte att jag skulle spela och jag litar på det hon säger så det blir inget av.

Nog känns det väldigt tråkigt när det var så roligt att spela i söndags och det hade såklart varit riktigt kul att spela nu på söndag också. Men nu ska jag ju dock åka till Turkiet nästa vecka och det känns dumt att ställa till något innan dess, så man inte kan njuta ordentligt av att vara borta.

Har vaknat två nätter på raken och varit täppt i näsan. Jag hoppas att jag inte åker på en dunderförkylning nu när det bara är drygt en vecka kvar innan vi åker. Det skulle ju vara riktigt dålig timing och det känns riktigt drygt med tanke på att jag nästan nyss har varit förkyld.

Jag har i alla fall bestämt att jag ska spela fotboll nästa år också eftersom jag ändå kommer att jobba åtminstone ett år till. Så då hinner jag ju träna och förbereda hela vintern inför nästa säsong istället för att bara hoppa in helt otränad mitt i. Det känns roligt faktiskt och jag mår betydligt bättre när jag är igång och tränar.

Ikväll är det jobb som gäller och imorgon är jag ledig. Då ska jag passa på att städa lite och rensa ur garderoben ute i tvättstugan. Det känns som att jag har mer kläder där ute än i min egna garderob just nu och det är ju lite dumt. Ska upp och kika på träningen imorgonkväll också tänkte jag.

Det är snart dags att börja inhandla de sista sakerna innan resan också. Nog för att man inte behöver ha med sig så mycket och man har ju det mesta redan, men någon till solkräm ska köpas och lite andra nödvändigheter.

Nu ska ta och duscha innan jobbet. Sköt om er och ha en fin tisdag! :) Puss och kram.


4 september

Hello allihopa.

Lite sömn den här helgen och trots att jag la mig runt elva igår så var jag hur trött som helst imorse när väckarklockan ringde. Trots allt stod jag på jobbet klockan 8 och gjorde allt som skulle göras för att sedan jobba fram till klockan 12.

Kom ifrån jobbet runt kvart över, sprang hem och åt för att sedan vara på samling med laget klockan 12.30. Allt gick bra och vi åkte till Örnsköldsvik för att spela mot Nätra/KB65/Sidensjö (inte en aning om i vilken ordning allt ska stå i, men det spelar nog ingen roll).

En riktigt bra genomförd match blev det och vi vann (!!!) med 5-1. Jag hade ju ett X antal chanser till att göra något mål men det gick tydligen inte för sig, det skulle bara jäklas. Dock spelade hela laget riktigt bra idag, ända från målvakt upp till anfall.

Fick en smäll mot revbenen, men jag hoppas att det är lugnt. Förhoppningsvis känns det bättre imorgon när jag vaknar och om inte hoppas jag i alla fall att det inte känns värre. Tror att jag ska ta och ringa Mona och be henne kika på det om hon har vägarna förbi om så är fallet.

Det är två matcher kvar i serien och jag har möjlighet att spela den som kommer, nu på söndag. Däremot måste jag stå över sista matchen eftersom jag då är på playan i Turkiet, men det är helt okej det också. Så förhoppningsvis kan jag spela på söndag, om det nu vill sig väl med allt. Det vore riktigt kul i alla fall.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen. Det är nog rekord för mig att komma i säng idag och det känns skönt att jag kommer att sova som en stock.

Sköt om er och jag hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag har haft. Puss och kram.



Kanske att jag äger den sötaste spargrisen, right?

3 september

Igår hade jag en minst sagt fullspäckad dag. Upp strax efter åtta, åkte och solade med beanie plus att vi gick en skön promenad. Efer det åkte jag för att göra lite ärenden på stan, käkade med Cilla och klockan ett infann jag mig hos tandläkarn. Hem och duscha för att vara på jobbet klockan två. Jobbade fram till sju och åkte efter det till Carro för avskedsfest.

Kort och gott så var det en riktigt fin dag och kväll igår. Jag tror det var längesen som vi hade så roligt som vi hade igårkväll. Trots att det var lite folk ute på krogen så hade vi det sjukt roligt ändå, det blir ju trots allt vad man gör det till och vi gjorde det awesome.

Fick sova hos beanie och vi passade på att äta på vägen hem i natt. Subway fick bli nattmaten och det var väl lite väl lyxigt att äta gokaka i sängen innan vi kom till ro och somnade.

Som vanligt vaknade vi tidigt imorse och klev upp runt klockan 9. Pigga som vi var så fikade lite och slappade framför tvn innan vi bestämde oss för att gå prommis idag också. Problemet som fanns var dock att jag inte hade några andra skor än mina sandaler med mig. Det problemet löstes också, jag fick ta ett par skor i storlek 43 och det funkade ju det också, så stora fötter har jag dock inte men man tager vad man haver och gör det bästa av det.

Ska gå lite tidigare till jobbet så Jossi hinner i tid till matchen HFF-Älgarna. Jag jobbar fram till klockan nio och efter det blir det till att göra allt klart inför morgondagen och tidig sänggång på det. Ska jobba 9-12 imorgon och halv ett blir det till att åka på bortamatch.

Fullspäckad men rolig helg. Nu blir det en kopp te och sedan jobb. Sköt om er :) Puss och kram.


1 september

Jaha, så var augusti också förbi. Nu är väl sommaren så gott som över och vi går mot höst. Det stod ju i tidiningen att det skulle komma 13-dagars sommarvärme igen, men det vettetusan.

Det är otroligt hur mörkt det har börjat bli på kvällarna. Vi tränade igårkväll och man märker att det blir mörkt betydligt tidigare än vad det blev för ett par veckor sedan.

Imorgon är det fredag och den här veckan har gått riktigt snabbt. Ska på stan då och fixa lite grejer innan jobbet och efter jobbet åker jag till Carro för att umgås med fina prickar. Det kommer nog att bli en grym kväll.

På lördag blir det jobb och på söndagen ska jag bara jobba halva mitt pass för att sedan åka på bortamatch. Jossi var snäll och kunde börja tidigare på söndagen vilket gjorde det möjligt att jag kunde åka.

Nu ska jag slappa lite innan det är dags att kila till jobbet. Vi hörs, sköt om er! :) Puss och kram.

RSS 2.0