Fredag

Idag är det fredag och jag klev faktiskt upp skapligt idag. Detta för att hinna duscha och sedan åka för att uträtta några ärenden i stan. En sväng förbi Carro och sedan en sväng förbi Jossi där jag blev kvar en liten stund. Det är nog aldrig som jag åkt därifrån och mått dåligt, helt fantastiskt.

Efter det åkte jag hem och började jobba klockan två. Det gick bra måste jag säga och tiden flöt förbi. Slutade klockan sju och sedan dess har jag kikat på tv. Idol klockan åtta och sedan cirkus möller eller vad det heter. Snacka om att jag tycker att det är ett dåligt program, men mamma och pappa envisades att se det, så man fick väl gilla läget.

Nu väntar jag på utröstningen av idol. Ska även agera lite chaufför senare och det är helt okej. Har ändå inget bättre för mig och ska jobba imorgon så. Imorgon blir det väl till att åka en sväng till minneslunden också, för att tända ljus för mormor och farfar. Blir även jobb 15-21 och på söndag jobbar jag 9-15.

Skulle ha jobbat ända fram till onsdag egentligen nu, men Madde ville byta så jag får vara ledig redan på måndag igen, det känns skönt.

Till veckan är det nya träningsdagar. Onsdag, fredag och söndag. Det känns väl sådär, men det är inget jag klagar speciellt mycket på. Det handlar om några veckor och det är inte direkt de taskigaste tiderna, det skulle kunnat vara mycket värre. Fotboll är roligt och vi har ett skönt gäng, så det blir inga problem.

Förhoppningsvis kan jag vara med att träna då. Känner ingenting när jag går längre, men däremot när jag springer, så vi får väl se om det har gett med sig helt till veckan, vore guld värt.

Näe, värdelöst inlägg, men det kom ju ett i alla fall. Nu ska jag fortsätta se på tv, dricka lite trocca och äta poppisar. Ha en bra kväll och en bra helg! Vi hörs!

Torsdag

En lite kämpig dag igår kanske, en bättre dag idag. Det är väl så det är ibland, upp och ner, ner och upp.

För övrigt så tycker jag att den här veckan har gått sjukt fort. Förstår inte var alla dagar har tagit vägen. Imorgon är det liksom fredag och helg. Men som tur är jobbar man ju, så man behöver inte ha ångest över att gå tillbaka till skolan som vissa kanske har.

Har jobbat kväll idag, vilket innebar att jag inte kunde vara med på träningen. Hade väl kanske inte gått i alla fall, men man hade ju åtminstone kunnat åka med liksom. Får väl se till veckan hur det blir som, om man kanske kan vara med då igen.

Stabilisationsövningarna gick ändå helt okej att göra och foten känns mycket bättre idag, stundvis. Så förmodligen är man fit snart igen. Man får gilla läget helt enkelt, även om man har svårt för det ibland.

Annars då? Ja, jag vet inte. Jag har så svårt för vissa saker helt enkelt. Måste börja jobba på vissa saker lite grann. Kanske att inte alltid bli arg på mig själv när det händer något och kanske att inte tro det värsta jämt. Det skulle nog underlätta både det ena och det andra.

Nu måste jag däremot ta en dusch. Klias rätt bra på mig nu, jag hoppas det bara är tillfälligt så det inte tar omtag återigen, det skulle vara förjävligt.

Ha en bra kväll! Hej

Just ja! Hade även idol-Camilla på besök idag på jobbet, alltid lika lustigt med kändisar när de är in.

Snart sängen

Det är fan ingen som är helt perfekt, även om vissa är jävligt nära. Det finns alltid något som man kan trycka på och något som vissa inte är nöjda med, men det får man helt enkelt acceptera. Man är inte mer än människa och alla kan göra misstag.

Jag har gjort sjukt många misstag i mina dagar och vissa är jag verkligen missnöjd över. Men vad kan man göra åt dem nu såhär i efterhand? Inte ett skit helt enkelt. Man kan bara se tillbaka på dem och inte göra om samma groda en gång till. Jag tror dock att vissa saker har format en till den man är idag.

Det är ju självklart att man måste bearbeta vissa saker. Det är inte lätt att bara glömma och gå vidare och sen må skitbra för det. Vissa saker måste man helt enkelt ta itu med och prata ut om och jag önskar att jag hade gjort det så himla mycket tidigare.

Gud, det kan nästan låta som att jag är irriterad, men så är inte fallet. Eller lite grann kanske, men det spelar ingen roll. Det här inlägget blir nog lite luddigt också, men det är som det är med den saken också.

För övrigt är jag förbannat less på när saker går emot en. Vissa tror säkert att man är värsta veklingen, men jag skulle inte söka ursäkter för att inte vara med på fotbollen. Det är faktiskt ett helvete att det är såhär och jag hoppas att det inte blev något allvarligt den här gången. Vi får vänta och se helt enkelt.

Imorgon är det jobb 14-19 som gäller och efter det ska jag in på träningen. Stabilisationsträning imorgon och det ska jag nog kunna vara med på, hoppas jag. På torsdag jobbar jag kväll så då kan jag inte ens åka med på träningen, lite trist. Nästa vecka däremot verkar det som att jag kan vara med på alla.

För övrigt är det väl enda dagen den här säsongen som man kan känna något positivt med att man är Modoit. Jag förstår helt ärligt inte vad de håller på med. Det kommer inte funka om de spelar på det här viset. Men nu vann de ju åtminstone mot Timrå och det kändes inte helt fel.

Det kan låta som att jag är väldigt nere och att jag mår dåligt just nu. Men det gör jag faktiskt inte. Jag mår bra! Sedan går det ju upp och ner som för vem som helst annars, men just nu mår jag prima! :) Saker och ting går åt rätt håll, det känns!

Var på stan och åt lunch med Jossi och Sanna idag. Det var längesen man träffade favvo, så det var väldigt mysigt. Det blev texmex-tallrik på Rutiga duken. Det var inte helt fel och efterrätt på det gjorde inte direkt saken sämre.

Näe, nu ska jag snart ta och sova tänkte jag. Kanske blir det senaste avsnittet av Gossip girl innan, kanske inte.

Imorgon tänker jag i alla fall försöka sova ut. Det var det ett tag sedan jag gjorde, kors i taket.

Ha det bra! Hej :)


Ett gott skratt förlänger livet.



Måndag

Idag är det min sista lediga dag innan jag börjar jobba igen. Har varit väldigt skönt att vara ledig tors-mån faktiskt. Det är skönt att man har såna ledigheter lite då och då.

Nog för att jag känner mig rätt orkeslös just nu. Känner mig inte direkt peppad att gå på jobbet imorgon, men jag tror att det blir bättre.

Ska snart och träna, så då blir man nog lite piggare. Blir nog till att köra ungefär samma saker som sist. Snart hoppas jag att jag kan gå för fullt. Var sak har sin tid och det är ingen idé att stressa, för då går det bara åt helvete.

Var en sväng till Carro innan maten också. Alltid lika skönt att träffas!

Gud vad dålig jag är på att skriva nu, men det kommer ju i alla fall något inlägg.

Ska avrunda nu, ladda inför träningen. Ses!

Inget varar för evigt.

Söndag

Igår var det middag här och det var trevligt och mysigt. Alltid lika trevligt att vara med tjejerna. Mat, annat gott och spel. Sedan bar det av till stan för vissa.

Har plockat lite här hemma och så. Mamma och pappa kommer hem ikväll. Men det var inte så stökigt fakitskt.

Ingen större lust att skriva något mer nu. Ibland undrar jag vad fan jag håller på med.

Vi hörs, hej!

Fredag

Dagarna bara går och snart har väl helgen också susat förbi. Rätt bra ändå att vara på ljusbehandlingen på förmiddagen, för då sover man inte bort hela dagen. Till veckan ska jag tydligen gå 5(!!) dagar, vilket inte känns så himla lockande, men det kanske underlättar saker och ting.

Att vara långledig känns ungefär som att ha semester. Torsdag till måndag, det är inte helt fel att vara ledig så länge vill jag lova. Även om dagarna går snabbt så känner man sig ändå rätt utvilad när man kommer tillbaka, helt enkelt.

Har haft en rätt soft månad när det gäller jobbet. I början åkte ju jag och Jossi utomlands en vecka, sedan jobbade jag lite mer än en vecka och nu är jag långledig. Tänk om man hade det såhär jämt, vilken lyx!

Igår tränade jag fotboll för första gången på hur länge som helst. Det var roligt, även om man inte orkade så himla mycket. Körde uppvärmningen och sedan lite skottövning, resterande tid ägnade jag åt stretching, vilket kommer att göra att allt blir bra. Känner av baksida lår lite nu, men det är väl inte konstigt med tanke på hur otränad man är just nu, men snart ska jag vara fit igen, utan krämpor och skit. Vi är ett bra lag och har grymma tränare, helt enkelt.

Idag tänker jag helt ärligt inte göra ett skit. Jag ska bara ta det lugnt och mysa, förmodligen se på idol. Var och handlade till macken nyss och passade på att växla tillbaka pengarna från resan och gå på bolaget samtidigt. Det är middag här imorgon, vilket ska bli otroligt mysigt. Det blir väl något gott att äta och kanske något gott att dricka. Kanske blir det lite roliga spel och grejer också, som på den gamla goda tiden. Så himla roligt att Sofie är hemma också! Tror det blir en helbra lördag.

Nu ska jag ta en dusch! Vi hörs!


Torsdag

Idag är det torsdag och min första lediga dag på denna långledighet.

10.15 skulle jag vara på ljusbehandlingen på sjukhuset. Lat som jag är så ligger jag och snoozar och försover mig. Jag anländer till sjukhuset 10.25 och då var det inte speciellt glada miner där, men det får de väl ta. För övrigt så skulle jag bara stå i 25 sekunder, så vad spelar det för roll om jag var sen när vi hade en kvart till godo.

Imorgon ska jag för övrigt vara där samma tid, så ska nog se till att vara i tid då. Nog för att det här inte kommer att lösa problemet, men det kan ju åtminstone lindra lite. Vi får se vad som händer och sker.

Efter det åkte jag hem och plockade lite på rummet och bäddade rent. Ska bli skönt att komma hem ikväll efter träningen och veta att man kommer att lägga sig i en renbäddad säng, det är så otroligt skönt.

Jossi åkte för en stund sen. Vi såg på Johan Falk, nummer tre tror jag att det var. Alltid trevligt måste jag säga. Nu väntar jag däremot på mat och sedan blir det väl till att ta det lite lugnt innan träningen. Ska även köra och det brukar ju gå bra, så det ska nog inte vara några problem.

Får väl se vad jag kommer att få göra på träningen. Ska i alla fall bli skönt att prova lite och se om man har fått ordning på saker och ting. Det kan ju åtminstone vara en början. Jag kan inte bara sitta hemma heller =)

Nu kom jag på att jag måste svara på Sannas sms också. Hann inte göra det imorse, förlåt favvo!

Vi hörs! Hejs =)


Onsdag

Tänk att jag har skrivit flera dagar i sträck nu, det är nästan värt att köpa en trisslott. Nämen helt ärligt vet jag inte varför, men lite kul är det i alla fall, för jag vet att folk läser, men har egentligen inte en aning om vilka det är som gör det.

Imorse var det bara att kliva upp. Skulle vara inne på sjukhuset 8.45 för att börja med ljusbehandling. Imorgon ska jag också dit, samt fredag, men då fick jag komma klockan 10.15 istället och det var ju schysst eftersom jag är ledig båda dagarna.

Ska jobba kväll idag och det känns ganska segt. Hade hellre varit med fotbollstjejerna på träning. Men eftersom det är sista dagen jag ska jobba för den här veckan så känns det som att jag får stå ut. Sedan har jag fantastiska arbetskamrater, så det går nog fint. Jag måste helt enkelt orka den här dagen och jag tror att allt är på väg åt rätt håll.

Igår var det jobb, klippning och sedan bio och lite mys. Jag har insett vilken himla tur jag har och jag vet att saker och ting blir bra till slut. Flickan som lekte med elden var bra tycker jag, men inte kändes det som att man satt där två timmar. Kändes som filmen bara susade förbi. Efter det följde jag med min bästis hem, vi såg oth bland annat. En himla bra kväll om man ska dra det kort.

Min familj, mina vänner och fotbollslag inklusive ledare har varit fantastiska de senaste veckorna. De har fått mig ändra inställning och det är något som behövs ibland. Jag behöver inte säga att jag tror att det är på väg åt rätt håll, för jag VET att det är det. Man kan inte gräva ner sig jämt när det är något som går emot en, för även om man kanske tror det ibland, så behöver man inte klara allt själv. Man brukar ju säga att ensam är stark, men jag tror helt ärligt att man är starkare tillsammans. Det räcker mycket att någon bara tror på en, det får en att tro mer på sig själv.

Min bästa vän är helt grym. Jag kan inte förstå att hon stått ut med mig som hon har gjort, men bara det visar hur mycket hon bryr sig om mig. Jag kan vara förjävlig ibland och det skäms jag för, verkligen. Men jag tror också att hon vet att jag skulle göra allt för henne med, när som helst. Det är få personer som får mig att känna mig så bra som hon gör och det är nog ingen jag kan prata med, som jag kan göra med henne. Jag kan helt enkelt inte förklara, varken hur bra hon är eller hur mycket hon betyder för mig. Men jag älskar henne, jätte mycket, min bästa vän.

Nu ska jag snart ta en dusch och se om man får till håret lite grann. Ha en bra dag! Hej :)


Helt fantastiskt gäng!

Tisdag

Nu ska jag snart kliva upp och göra mig i ordning för jobbet. Ska jobba 10-15 och efter det ska jag klippa mig. Känns som att det behövs även om det kanske inte kommer bli någon större förändring.

Sen ikväll är det tänkt att det blir bio. Flickan som lekte med elden, så vi får väl se.

Det är något som inte står rätt till just nu alltså, jag undrar vad det är. Jag mår bra idag, det gör jag. Men det är något som inte står rätt till med någon annan. Det där får jag ta itu med sedan.

Imorgon jobbar jag kväll, igen .. Känns rätt segt faktiskt. Men det är ju sista dagen innan jag är långledig, så jag står nog ut.

Tänker inte skriva något mer nu. Ha en bra dag! Hej.

Måndag

Det är ny vecka och det känns ändå helt okej. Jag jobbar bara fram till onsdag och då är jag långledig, ska bli riktigt skönt. Vad som händer då återstår väl att se, tanken är i alla fall att jag ska ta igen mig och göra det som jag tycker om.

Var ner till sundsvallssjukhus idag på hudmottagningen för att se vad de hade att säga om mina utslag. Inte blev jag nå klokare av det direkt, snarare bara mer irriterad. Men det kommer att lösa sig, det vet jag i alla fall, på ett eller annat sätt.

Efter det åt jag lunch med Jossi vilket kändes skönt och om en timme har jag börjat jobba. Känns rätt segt att jobba kväll om jag ska vara ärlig, men det måste man ju också. Imorgon har jag ändå skönpasset 10-15 så jag får vara rätt nöjd ändå. Kan dock inte åka på träningen ikväll eller på onsdag, så det känns ju lite tråkigt. Känns alltid bra att träffa laget.

Imorgon var det tänkt att jag och Jossi kanske skulle på bio och se Flickan som lekte med elden. Det kanske inte blir så, eftersom Jossi kanske måste jobba. Men i så fall är det så, det är ingen panik. Jag känner ingen panik över att rusa och se den ändå. Jossi, Viktor, Madde, Jörgen, mamma, pappa och Fia var ju och såg den i fredags, när jag jobbade kväll och de verkade ha haft det trevligt.

På torsdag är jag då ledig som sagt och då blir det nog till att prova träna lite grann. Känns som det kan vara bra att komma igång, både för den ena och andra orsaken.

Nu ska jag ta och vila lite innan jobbet. Vi hörs! Hej.

Passar på

Jag passar på att slänga in ett inlägg innan jag somnar. Jobbade kväll fredag och det gick oväntat fort om jag ska vara ärlig. Annars brukar kvällar vara ganska sega, men det gick alltså bra. Madde, Jörgen, Jossi, Viktor, Fia, mamma och pappa plus Lasse var och såg Flickan som lekte med elden på bio. De tyckte att den var bra tydligen, eller vissa sa att den åtminstone var helt okej. Jag får väl se imorgon kanske, hur bra den var.

Imorgon jobbar jag 9-15. Öppnar alltså med Madde imorgon. Sedan på söndag jobbar jag 11-15 vilket känns riktigt skönt. Efter det jobbar jag bara fram till onsdag, sedan är jag långledig och det kan faktiskt sitta på sin plats, även fast jag nyss hade en veckas semester. Kan behöva ta itu med det ena och det andra kanske och bara slappa och ta igen mig. Försöka hitta på saker som jag tycker är roliga, det brukar göra saker lättare.

Imorgon blir det som det ser ut jobb och på kvällen blir det nog på bio och lite annat bra. Jag tror att det blir en bra dag imorgon. Det känns som att saker och ting ändå är på väg åt rätt håll, även om det är en bra bit kvar till hundra procent. Saker och ting måste få ta den tid de tar, annars blir det nog inte riktigt rätt.

Jag är i alla fall lyckligt lottad, för jag har en fantastisk familj, fantastiska svågrar och helt fantastiska vänner. Fotbollslaget, tjejerna och tränarna, är också helt otroliga. Allt det tänker jag verkligen ta vara på, för utan allt det hade jag inte varit speciellt mycket.

Nu säger jag god natt! Hörs.

"Goda vänner är som stjärnor ..
Du ser dom inte alltid ,
men du vet att dom alltid finns där
"

Onsdag

Idag är det onsdag och jag är ledig. I måndags blev det inget jobb för min del, varför tror jag inte att jag tjänar något på att börja pladdra om här. Man har sina svackor och jag har en nu. Tråkigt nog så tär det mycket på folk i min omgivning också och det gör ont.

Jag har i alla fall bestämt mig för att ta tag i saker och ting. Det går inte att ha det såhär speciellt länge och det är jag som måste komma till skott och hitta vad som egentligen är fel, om det nu är något. Så jag har lovat mig själv att det här ska bli bra och att jag ska komma ur den här svackan så snabbt som möjligt.

Orkar inte träna fotboll nu heller. Men ska ta en tur till träningen ikväll och åker säkert med imorgon, beroende på hur det känns. Man saknar alla glada och fantastiska personer i laget så det känns som att det bara kommer att göra saker och ting bättre.

Var och fikade med min svåger idag, den äldre utav dem. Det kändes bra. Har inte känt att jag orkat göra något och att ingenting är kul, men det kändes bra att åka iväg ett par timmar, fika lite och prata.

Det känns mindre kul att jag tydligen är allergisk mot hund och katt. Känns inte så bra att man inte kan vara uppe i Selmis som man brukar, men vi får se vad jag kan få för hjälp på hud när jag åker dit på måndag.

Jag har världens bästa vänner. Min bästa vän gör verkligen mycket och jag är verkligen lyckligt lottad. Att jag sedan har en underbar familj är också helt otroligt.

Saker och ting kommer att ordna sig, på ett eller annat vis. Ha det bra! Hej.

Hemma

För nästan precis ett dygn sedan så anlände bussen till Härnösands busstation. Efter att ha börjat resa från Mallorca klockan 9.20 så var man rätt seg och det kändes rätt skönt att vara hemma. Att det dessutom var lite tekniska problem med tåget var inte så roligt, men vi kom ju hem till slut.

Vi har i alla fall haft en riktigt bra vecka. Fantastiskt väder och bra hotell. Vi hade ju en himla tur med tanke på att vädret varit dåligt där tidigare veckor och att det var dåligt väder den dagen vi åkte hem. Men man ska väl ha en himla tur ibland också.

Orkar inte skriva så mycket mer. Hoppas att ni har haft en bra vecka ni också. Ses

Resfeber?

Ne, det är faktiskt inte så farligt än så länge. Om lite mer än fyra timmar sitter jag och Jossi på bussen till Sundsvall och därifrån blir det sedan tåg. Kommer att komma fram runt halv 1 i natt och flyget gick 06.45 eller något sådant. Det blir lite väntande men jag tror att det kommer att gå bra. Går allt som det ska kommer vi vara framme på Mallorca vid halv 11 imorgon förmiddag. Det känns bra, riktigt bra faktiskt.

Dock har jag inte packat allt ännu. Helt ärligt har jag inte packat någonting, men jag känner mig inte ens stressad över det heller längre. Det kommer att gå bra och det är inte överdrivet mycket som man behöver ha med sig. De viktigaste sakerna och sedan lite till, det är inte så svårt. Man har ju för ovana att alltid packa alldeles för mycket, så jag ska försöka undvika det denna gång.


Idag kom för övrigt min nya dator. Hinner ju inte göra något med den nu innan jag far och det skiter jag faktiskt i. Den får ligga där den ligger så får jag ta itu med den sedan. Lite tråkigt dock eftersom Sofia ska ha den här datorn, men hon får vänta. Den som väntar på något gott, liksom. Jag är ju faktiskt bara borta en vecka, det går säkert fort.


Jag hoppas innerligt på bra väder i alla fall. Nog för att det är skönt att bara komma bort, men det vore ju inte helt fel om man fick fint väder och lite färg också. Man mår lite bättre om det är sol istället för om det regnar ;)

Igårkväll var jag med min bästa vän. Vi såg på hockeyn, MoDo-Brynäs, som slutade 1-1. Inte någon höjdarmatch direkt. Efter det såg vi på Johan Falk och när den var slut så bestämde jag mig för att åka. Men när jag väl hade åkt så ångrade jag mig. Kändes som jag behövde prata och så blev det. Jag tror ärligt att jag nådde vändpunkten för mitt mående i natt och det känns sjukt skönt. Det är få personer som kan få mig att må så bra som Jossi kan, jag är lyckligt lottad helt enkelt.

Så, nu ska jag börja packa tänkte jag. Slänga in lite kläder i garderoben efter lite ommöblering. När jag kommer hem kommer det att hända grejer här hemma. Ska slå ner väggen mellan mitt rum och det som ligger innan, så det blir ett helt stort rum. Sedan blir det väl till att bestämma färg och grejer. Kul med lite förändring och jag tror att det kommer att bli skitbra. Det gäller bara att ta tag i det på en gång så man inte drar ut på det, för då kanske man inte känner sig lika peppad längre.

Nu gott folk så ska jag fixa resten. Något mer inlägg kommer inte på ett tag, tror jag. Man kan ju aldrig veta, men jag kommer verkligen inte tillbringa någon tid vid någon dator när jag är utomlands. Så jag hoppas att ni kommer att ha det fint här hemma, så ska jag ha det fint där borta och komma hem utvilad. Det är åtminstone målet! :)

Sist, men såklart inte minst. Jag älskar mina vänner och min familj, tack för att ni finns! Vi hörs! Hej :)

 

 

Min bästa vän!


Oj..

Jag är visst sjukt dålig på att blogga nu har jag märkt. Trots det är folk in och kikar om jag har skrivit något mer. Vilka det är kan man ju undra.

I alla fall så kommer jag nog vara dålig på att blogga i fortsättningen också. Man har sina perioder då man inte är på topp, så jag antar att det är därför det är såhär. Men det kommer väl något inlägg då man känner för det och inte har något bättre för sig.

Det finns saker som man inte kan rå för och det finns saker som man kan försöka att göra något åt. Ska jag vara ärlig finns det saker som jag är sjukt rädd för också, men det är ju sådana man får kämpa emot och sedan känna att man gjort det himla bra om man klarat det.

Sova får jag ju åtminstone göra nu. Det känns riktigt skönt. Slippa oroa sig för när man ska gå och lägga sig, nu kan man faktiskt längta tills man får sova, för man vet att man får det.

Det här inlägget kommer nog inte innehålla så mycket meningsfullt för de som läser, men för mig kan det ändå kännas skönt. I första hand skriver man ju ändå för sig själv, åtminstone jag och sen de som följer mitt liv på det här sättet, ja det är upp till dem.

Imorgon kväll åker jag i alla fall till Arlanda med Josefine. Kommer att flyga på lördag morgon och Mallorca är målet. Jag hoppas verkligen att vi får fint väder, lite värme skulle inte skada när det var minusgrader i natt. Jag tror att det kommer vara en bra vecka och kanske mår jag mycket bättre när jag kommer hem, man kan alltid hoppas.

För övrigt kommer jag sakna vissa mer än andra. Kommer nog sakna min bästa vän mest. Trots att jag är som jag är nu och har varit som jag varit den senaste tiden, så är jag ändå också jävligt glad. Jag har världens bästa vän och just det får en att orka väldigt mycket.

Ne, nu ska jag ta och klä på mig och göra lite annat. Kanske slänger in ett inlägg innan jag åker imorgon, man vet ju aldrig om man får resfeber!

Ha det så bra! Hej :)

RSS 2.0