Hemma igen

Nu har vi kommit hem från Umeå igen. Det känns både och. Det var otroligt skönt att vara borta, trots att det var så få dagar. Tiden gick så snabbt, vi kom upp sent på fredagkväll och åkte hem idag på förmiddagen pga det dåliga vädret och väglaget. Men trots det har det känts bra, det var otroligt roligt att träffa Madde och Linnéa. Sedan träffade vi (jag och Jossi) Andreas och det var också trevligt.

Igår träffade vi även den där naprapaten. Han var riktigt duktig och det var så himla värt att träffa honom. Han ryckte lite i foten och knäckte lite rygg och nacke. Sedan fick jag och Jossi övningar som vi ska göra. Det är min fotskada som är orsaken till allt annat förmodligen. Båda fötterna ska egentligen peka åt varsitt håll, men mina pekar båda åt höger. Det har lett till att mitt bäcken har vridit sig och problem i ryggen. Så just nu får jag inte springa, men jag får i alla fall simma. Sedan ska jag fortsätta gå till massageterapeuten, hon ska jobba med lite olika grejer så kommer jag förmodligen vara fit for fight sen. Tänk om folk kunde göra saker ordentligt på en gång, då hade jag förmodligen varit bra för tre år sen ..

Näe, när jag kom hem storstädade jag och plockade upp lite tomtar. Det känns mysigt att det snart är jul, helt otroligt vad fort tiden går. Det är mindre än fyra veckor kvar till julafton. I år är jag ledig julafton, men jobbar nyårsafton. Det är inte så farligt eftersom det då bara är 10-16, så man hinner ju fortfarande ha skoj på kvällen.

Snart kommer tjejerna hem också, saknar dem enormt! Ska bli så kul att träffa dem igen!

Nu ska jag glutta lite mer på tv, men vi hörs. Hejs!


Umeå!

Nu är vi framme i Umeå. Resan gick bra och allt. Vi körde iofs runt hela Umeå innan vi tillslut hittade, men nu är vi framme. Men nu ska jag ta och vara social med storasyrran och så.

Ska träffa den där killen imorgon, det blir nog bra. Hoppas på det, håll tummarna.

Vi hörs nåt mer, bye!!

Torsdag

Idag började jag dagen med att träna. Efter det klippte jag mig och sedan var jag och Jossi och solade. Inte konstigt att man hinner med mycket mer om man kliver upp tidigare på dagarna. Nu är hela kvällen kvar och jag ska till Carro, vi ska plugga lite. Men snacka om skönt att ha varit ledig idag, trots att jag inte sov ut.

Gruvar mig lite inför helgen. På lördag ska vi ju träffa naprapaten och jag är faktiskt jättenervös. Inte nervös för att träffa honom utan nervös för vad han har att säga om mina problem. Kan inte han hjälpa mig så känns det som att allt är över och då känns det som att det kommer att bli deppigt ett bra tag framöver. Men man ska inte anta något i förväg, utan förhoppningsvis är han så duktig så han kan hjälpa mig så jag blir fit for fight igen.

Har precis duschat och väntar på käk. Det dröjer väl ett tag med maten, men den som väntar på nåt gott .. Tror att det skulle bli någon kebabgryta idag, mums.

Sitter och tittar ut genom fönstret, det är mörkt, vitt av snön och det känns att det börjar närma sig jul. Nu i helgen är det ju första advent och det känns ofattbart. Det är nästan ett halvår sedan vi tog studenten. På tal om studenten hittade jag en bild som någon knäppt, tror inte jag behöver kommentera den. Bilder brukar ju säga mer än tusen ord ..


Lyckliga dagar

Måste byta ringsignal på min telefon, någon som har något förslag? (hope so) . BYE =)

Onsdag

Dagarna går och det är redan onsdag. Nog för att jag har varit inställd ända sedan förra veckan att jag skulle vara ledig idag, men icke! Så går det när man kollar fel på schemat. Däremot är jag ledig imorgon, så vore ju dumt att klaga.

Tro det eller ej så var jag uppe med tuppen imorse (nästan). Klockan nio var jag i alla fall på spegeln för att träna och vem kunde tro det av en sjusovare som mig. Känns faktiskt skönt måste jag säga. Ska träna imorgon också, men då blir det klockan tio istället. Köpte kort tills de stänger igen lokalerna första maj så nu är det bara att köra på. Rätt lagom med tanke på att all fotboll drar igång då.

Igår fick jag och syrran en god nyhet. Massageterapeuten som hjälper mig/oss har fått tag på en naprapat i Umeå. Han ska tydligen vara riktigt duktig. Hon ordnade så han hade tid för oss på lördag och det är ju kanon eftersom vi ändå ska upp dit redan på fredagen. Jag hoppas innerligt att han kan hjälpa mig med allt, känns bara hopplöst just för stunden. Jag vill börja träna kondition och ben nu! Hur kul kommer det vara att dra igång och träna med laget annars liksom. Komma där och falla ihop som en hösäck efter två steg (på ett ungefär). Som sagt, vi får se vad han kan bidra med, förhoppningsvis allt, så jag blir bra.

Nu ska jag ta och göra lite annat för att sedan åka och äta lunch med syrran och favvoSanna. Det kommer nog att bli riktigt trevligt och mysigt. Sedan är det dags för jobb. See you.

Tisdag

Idag är det tisdag och det blev inte en lååååååång sovmorgon som jag hade tänkt mig. Först ringde mamma och bad mig vävcka lillasyrran halv 8, gick upp och gjorde det och sa åt henne att kliva upp så hon inte somnade om, men inte hjälpte det. Så fick kliva upp och skjutsa henne. Men det var ju ändå helt okej, för då kom jag upp i lagom tid, hann äta bra frukost osv.

Jag hann till och med se OTH före jobbet idag. Idag var avsnittet i alla fall great! Ska snart gå och slänga om till lite andra kläder, ta en sväng förbi mormor och sedan hämta Jossi på busstationen. Hon har varit borta sen i fredags så det känns skönt att hon kommer hem nu.

Om några dagar åker vi till Umeå, skönt kan jag säga. Bytte med Lina på jobbet så jag jobbar 12-17 på fredag istället för kväll, så kommer vi iväg när Jossi slutar klockan åtta. Hoppas att vädret är hyffsat i alla fall, vore ju dumt med snöstorm eller något, i såna fall kanske vi får avvakta och åka på lördagmorgon istället.

Fick även min dvd som jag beställde för några dagar sen. Det är nån som handlar om grundläggande träning, vilket kan behövas. Det känns som man börjar om på noll igen, men när man väl kommer igång brukar det gå relativt snabbt. Ska köpa träningskort imorgon, är tänkt att jag ska gymma både imorgonbitti och på torsdag. Sen fick jag i alla fall tillåtelse att börja simma, så det kanske går åt rätt håll.

Näe, nu måste jag verkligen åka. Skönt i alla fall att börja först klockan fyra idag, det är ju ett tag kvar till dess. Vi hörs!

ps. Tack för det nya utseendet på min blogg e =D ds.

<3

åren har rusat förbi och det hela började med ett grattis när du fyllde sjutton och sen dess har våran vänskap bara blivit starkare och starkare även fast vi haft några dagar som varit mindre bra. jag vill bara säga tack för att du stannat kvar trotts det puckot jag faktiskt varit vissa gånger. jag vet att du vet att jag behöver dig och uppskattar dig till hundra procent även dom dagar då jag är detdär puckot, haha. jag älskar dig gullan och tack ännu en gång för allt du gjort. du är guld värd Caroline!
/du vet vem!


Saker och ting ..

Det blir inte alltid som man har tänkt sig. Den här dagen har väl inte varit den bästa i mitt liv, vilket beror på både det ena och det andra. Jag tänker varken gå in på några större eller mindre detaljer, det känns bara bortkastat.

Imorse klev jag i alla fall upp tidigt för att vara mig, för att jag skulle öppna med mamma. Men det var sjukt, för först innan klockan ringde så vaknade jag av att det sprängde enormt i båda öronen, sen somnade jag om och när jag vaknade igen kändes det inget. Sjukt knepigt iaf, men det kanske är någon förkylning eller något på gång.

Förutom det har jag så sjukt mycket träningsvärk. Var och tränade igår med Jens och han körde rätt hårt med mig. Jag får inte träna ben eller göra något som belastar hälsenan, så tränade bröstmusklerna och triceps, plus lite rygg. Men fy fan, hela dagen har jag knappt kunnat lyfta armarna. Det känns inte direkt bättre att träningsvärk alltid är värst andra dagen .. det vill säga imorgon. Men rätt kul var det i alla fall och jag ska köpa kort och försöka komma igång på riktigt snart, längtar dock till jag får börja köra ben och kondition, det behövs.

Näe, imorgon ska jag upp tidigt och skjutsa lillasyrran och några klasskompisar till henne, de skulle på nån typ av möte någonstans och får de inte skjuts så kommer de tydligen för sent. Så jag får väl så lov att ställa upp, kanske för att hon fyller år idag? hehe.

Nu ska jag ta och göra lite tåböj och stretcha. Sedan ska jag krypa ner i sängen och sova gott (hade jag tänkt). Kvällspass den här veckan (igen) och det känns rätt drygt. Men vad gör man inte, nu kommer det att bli bättre, schemat är ändrat och nu blir det som det ska vara. Men nu väntar trappen på mig .. dock skulle inte massage sitta helt fel. BYE

ps. du får inte - grymt bra låt. ds.


Jaha ...

Lite sent nu igen. Men vad gör det om hundra år? - Ingenting. Näe, ska ta och bege mig mot sängen snart. Måste dock göra lite tåhävningar eller tåböj om man vill kalla det så, och sedan måste jag stretcha innan jag kan lägga huvudet på kudden för att slockna.

Jag har nästan träningsabstinens, så har det nästan aldrig varit förut. Men det känns som att man är på väg att bli bättre. Hälsenan är definitivt inte lika tjock, det som spökar mest är väl senan vid knät just nu. Men vi jobbar på och förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan jag är fit for fight igen.

Nästa helg blir det umeå, ska faktiskt bli rätt skönt att komma härifrån ett tag. Inte något illa mot någon, men det kan alltid vara skönt att åka bort. Det blir liksom som att man får göra nåt annat på nåt annat ställe och det kan vara avkopplande. Det blir nog så att vi åker upp på fredagkväll också kommer vi väl hem någon gång under söndagen.

Jag funderar ganska ofta vem jag skriver för. Vem är det egentligen som läser såna här ointressanta grejer liksom. Någon är det ju i alla fall, det syns på statistiken. Fast sanningen är nog att jag skriver mest för mig själv, inte för att jag går tillbaka och läser vad jag skrivit, men det känns bra på något vis. Hur kan det kännas bra att skriva i en blogg och inte veta vem eller vilka man skriver till? Det känns nästan som en gåta.

Plikten kallar .. eller ska jag säga trappan? Vi hörs! Natti.

ps. satt och spanade på lite bilder på datorn, så slog det mig att jag inte lagt in några sedan vi var i Turkiet, jag och mamma. Så passar väl på att göra det nu :) ds.

:)
Nice bed ....

mamma<3
Mamma<3 .....

bananas
Banan? ...

nice :D
Härligt värre ....


kanske ännu härligare ? ...

mhm :)
Poolbaren ...

Nu längtar man efter värmen igen ..

Hej

Jag är på väg att gå och lägga mig. Måste försöka ändra på mina vanor, det vill säga vara uppe på nätterna och sova nästan hela dagarna. Men det blir lätt så när man som jobbar kväll och inte börjar tidigt. Då kan man sova ut länge och vara uppe sent på nätterna, men det får vara slut på det. Det är väl rätt okej att jag är på väg mot sängen nu, även fast klockan är halv ett.

Jag känner mig så himla sugen på att träna. Jag har spring i benen som bara vill släppas lös. Imorgon ska jag träffa massageterapeuten imorgon så får vi se vad hon säger den här gången. Men det känns faktiskt mycket bättre om jag ska vara ärlig. Jag har dessutom varit noga att stretcha och göra övningar nu. Ska börja med knäövningarna snart också, det känns som det är ett måste, men han inte vågat göra det än eftersom det har gjort lite ont. Men jag längtar till jag får börja träna upp konditionen, det är något som måste göras. Funderar på att köpa träningskort på nautilus, för då får man simma med, det kan ju vara bra. Simning brukar vara bra för alla muskler osv.

Tänk att det snart är jul, eller snart och snart, inte är det speciellt länge kvar i alla fall. Då kommer tjejerna hem från Norge, det ska bli kul att se dem igen, har saknat dem en del. Laura fyller år den 21 dec dessutom, så vi får fundera ut någon bra present till henne. På tal om presenter måste man väl börja inhandla julklappar snart, jag har inte köpt en enda. Men det är väl ingen panik, man brukar ju komma på både det ena och det andra att köpa, men själv känns det inte som att jag önskar mig något speciellt.

Jag är besviken .. senaste oth avsnittet var inte alls som jag tänkt mig. Dessutom satt jag och väntade på det hur länge som helst och sen var det nästan bara en besvikelse. Usch, tur att gossip girl också fanns. Idag har jag börjat se dirty sexy money också, helt okej faktiskt. Man kommer bli nördig känns det som, men vad gör man inte. Jag har dessutom varit ledig hela dagen, så det har inte varit fy skam.

Näe, nu ska jag bege mig till sängen, kanske kika på ett avsnitt eller något, sen ska jag sova. Ställa klockan på skaplig tid imorgon, kliva upp och göra övningar, käka riktig frukost, ja allt sånt. Vi får väl se hur det går med mina planer, men jag hoppas att det går great. Vi hörs! Hejs



Kanske bättre?

Kanske var det bättre när man gick i skolan ändå. Klart att både jobb och skola har sina fördelar. Nog för att man alltid fick plugga när man gick i skolan, även när man kom hem. Men man hade alltid fasta tider, man klev upp på morgonen och hade kvällen fri (förutom plugg). Det gjorde det enkelt att kunna vara med på träningar för att nämna något.

Nu jobbar man olika tider, ibland ofta kväll. Schemat har dock ändrats nu, så det kommer bli lite bättre. Men man kan ju inte ge sig fan på att man alltid kommer att kunna byta bort kvällspass om det behövs, men det är något jag hoppas på. Det är längesedan jag kände mig så laddad för att spela fotboll som jag är nu. Trots att jag har mina skavanker nu, så ska jag ge mig fan på att bli fri från detta och kunna börja träna så att jag är i form när vi drar igång med laget. Beställde någon bok och dvd idag, som ska hålla en fit for fight och göra så att man håller sig fri från skador, det är i alla fall vad jag hade tänkt använda dem till.

På torsdag ska jag träffa massageterapeuten igen. Det känns som det blir bättre faktiskt. Ska få träffa någon i Umeå när jag åker dit den 29e också, så vi ser att allt är helbra och att det bara är att gå för fullt. Jag känner mig så otroligt sugen på att börja träna och komma i form nu, så jag hoppas det håller i sig tills man får börja med det.

Som sagt ska vi upp till Umeå den 29e, jag och Jossi i alla fall, så får vi se om Jörgen kanske också följer med. Det ska i alla fall bli skönt att åka bort över en helg och hälsa på syrran och Linnéa. Vi får väl se vad vi hittar på för skoj, men något roligt lär det bli. Ska bli kul att bara träffa båda två.

Har för övrigt tagit igen alla oth och gossip girl avsnitt som jag missat medan datorn har varit på lagning. Snacka om att det är lätt att bli, ja, nästan beroende av något. Jag skulle kunna ligga och se oth flera dagar i sträck, det är så bra. Men smaken är ju som baken där med, som det är med allt annat, så det finns säkert de som inte alls håller med.

Sitter just nu och ser på Jordan, rättsläkare. Rätt bra tycker jag, men det kanske är för att man är intresserad av sånt. Det jag är less på är att det är reklam nästan hela tiden, vilken kanal man än tittar på, om man bortser från svt. Men samtidigt så visar svt kanske inte lika bra program heller, så jag vet inte riktigt vilket som är bäst.

Tänkte just att det inte är så himla mycket kvar av det här året. Det känns som det har gått snabbt men ändå inte. Det känns inte direkt som att det var i år som vi tog studenten, det känns som att man har jobbat bra mycket längre. Men det har väl varit ett bra år måste jag säga, nog för att alla har sina svackor. På jul ska jag vara hemma, som alla andra år och på nyår vet jag inte riktigt vad som ska hända. Men det är ju ett tag kvar till dess, så det är inget man behöver fundera på ännu.

Näe, nu blev det ett långt inlägg igen. Ska avsluta nu och krypa till sängs, nybäddat till och med, riktigt nice! Men ni får ha det så bra så hörs vi. Natti!



              Snacka om söt unge! 
            (oth,oth,oth,oth,oth,oth)


have a heart

Hey!
Shut up.
Don't lie to me.
You think I'm blind but I got eyes to see
Hey!
Mister, how do you do.
Oh pardon me I thought I knew you.
Would you stand back baby 'cause I want to get a better look.
The big man who couldn't handle the little bit of love you took.

Hey, hey, have a heart, hey, have a heart.
If you don't love me, why don't you let me go?
Have a heart, please, oh don't you have a heart?
Little by little you fade while I fall apart.

Oh Oh Oh darling, I love you so.
I told you yes, and then you told me no.
Baby, how can you say
You should be free and I should pay and pay
And you talk and talk about you and what you need
But sooner or later your love is gonna make me bleed.

Hey, hey, have a heart, hey, have a heart.
If you don't love me, why don't you let me go?
Have a heart, please, oh don't you have a heart?
Little by little you fade while I fall apart.
Oh, Oh.

Talk on, talk on, but love is what you need.
And sooner or later that love is gonna make you bleed.

Hey, hey, have a heart, hey, have a heart.
If you don't love me, why don't you let me go?
Have a heart, please, oh don't you have a heart?
Little by little you fade while I fall apart.
Don't ya know it baby
have a heart
(please)
Hey Hey Have a heart
(please)

Have a heart

Wiiiho

Igår kom min dator och nu kan jag använda den. Allting löser sig om man bara tar sig lite tid, hehe.

Den här veckan har det varit mycket jobb och det kommer att bli det i helgen också. Men det känns bra, är ledig ett par-tre dagar till veckan, så det kommer att bli skönt. På söndag ska jag träffa massageterapeuten igen men det känns faktiskt redan bättre. Det känns som att det kommer att lösa sig det med, så det känns riktigt bra. Just nu känns det inte som att jag behöver oroa mig så mycket längre, allt kommer att bli bra.

Har inte så mycket att skriva egentligen. Åkte ner och hämtade datorn igår, så passade på att köpa en ny jacka på en gång. Det behövdes och nu måste jag boka klipptid också. Att man är så lat att man inte har gjort det än. Sedan ska jag boka tid för min helkroppsmassage som jag fick förut också, det kanske blir nu i veckan också, vore rätt skönt.

Näe, nu ska jag avsluta, ska sova skapligt eftersom jag öppnar imorgon. Lite drygt att kliva upp, men samtidigt har man ju kvällen fri, bara det gör det nästan mer värt att jobba förmiddag än att få sovmorgon.

Vi hörs! hejsan

Hej

Nu sitter jag här. Klockan närmar sig halv ett och jag ska snart gå och lägga mig. Har varit ledig lördag, söndag och idag, måndag. Det är inte så ofta man är det men det har varit otroligt skönt må jag säga. De lediga dagarna har inte rusat iväg och det känns som att jag har fått en del saker uträttade också. Bra dagar med andra ord.

Farmor blev hemskickad i fredags. Jag må säga att de är rätt dumma på sjukhuset. De skickar hem henne trots skicket hon befinner sig i och tror att hon ska klara sig själv. Hade vi inte bott i närheten vet man inte hur det hade kunnat sluta. Som tur var så var pappa hos farmor idag för vårdplanering och det är bra att hon ska få hjälp. Som det är nu vet man inte hur det skulle bli om hon skulle klara sig helt själv. Eftersom jag har varit sjuk hela veckan så har jag inte vågat åka dit och hälsa på än, hon gjorde ju trots allt en stor operation. Men ska ta mig tid och åka dit en dag nu i veckan tänkte jag.

I lördags fick jag besök av en massageterapeut. Har haft nåt skevt i knävecket, men så visade det sig att det var nåt med ett ledband eller någon sena utanpå knät. Så började hon hjälpa mig med det och sedan fortsatte hon kika på foten som jag har haft problem med sen många år tillbaka. Så bestämde vi att vi skulle ses idag med för att fortsätta behandla all skit och då fick hon för sig att fråga om hälsenan och den är ju tjock. Men trots att jag var ner till Hudiksvallssjukhus i våras och påpekade då att den var tjock så sa de att det inte var någon inflammation, yeah right. Det är och har varit det och just nu känns det bara skit. Men hon skulle hjälpa mig med den också, så förhoppningsvis är jag fit for fight snart. Känns lite drygt dock med tanke på att jag tänke börja träna den här veckan, för som det är nu får jag inte göra mycket. Men ska träffa henne på onsdag igen så får vi se hur det artar sig, hon trodde att det skulle bli bra och jag får tro på hennes ord.

Shit vad det flyter på när man skriver ibland. Antingen är det för att man har mycket att säga, eller så är det kanske för att man har lite att göra? Jag vet inte, just nu känns det bara skönt att skriva en del rader och nu blir det väl rätt många, men den som läser det och tycker att det är drygt får väl skylla sig själv.

Ska egentligen jobba kväll hela veckan men bytte med en så jag jobbar eftermiddag imorgon. Känns lite maffigt med bara kvällspass och när det väl gick att byta så passade jag på. Man känner sig lite mör och sliten efter dagens intryck och ... jag söker nåt ord men finner det inte, så sak samma.

Så otroligt skönt att man verkligen ser tydligt vilka som står en nära. Man känner sig älskad och man känner verkligen att man betyder något. Jag tror att alla behöver känna sig behövd och älskad, annars fungerar man nog inte riktigt som människa, jag skulle åtminstone inte göra det. Sen kan man ju bara konstatera att nästan inget varar för evigt, men det är väl sånt som får visa sig i framtiden. Men jag vill dock säga att: vänner visar sin kärlek - när du har det svårt, inte när allt går bra. Bara det gör det ännu tydligare vilka som verkligen är, vad man kan kalla, riktiga vänner.

Nu ska jag bege mig mot sängen. Jag hoppas jag somnar snabbt, hatar när en massa tankar smyger sig på, det gör det så otroligt svårt att slappna av och somna. Det enklaste vore helt enkelt om jag bara kunde blunda och drömma om dig grabben. God natt!


Min sötnos!

Torsdag

Idag är det torsdag och dagarna bara går och går. På ett vis känns det skönt och på ett vis känns det bara läskigt. Tiden går så otäckt snabbt ibland.

I tisdags hade vi i alla fall möte med nya fotbollslaget. Så vi skrev på lite papper och pratade om vad som ska hända framöver. Det verkar vara ett härligt gäng och det ska bli kul att se hur det funkar. Det är ju tjejer från olika klubbar som ska spela ihop, men det just nu känns det som det bara kommer att gå riktigt bra.

Idag har jag jobbat. Kvällspasset var mitt ikväll och det gick faktiskt rätt snabbt. Kom hem för ett tag sen och nu känns det bara skönt att sitta framför tvn och ta det lugnt. Börjar klockan två imorgon så det blir väl en liten sovmorgon då också, alltså kan man vara vaken ett tag till.

I helgen är jag ledig. Långledig kan man väl kalla det till och med. Jag är ledig lördag, söndag och måndag och det känns riktigt skönt. Man får väl se vad som hittas på, det känns som att man får ta det som det kommer. Jag måste i alla all städa lite på rummet, men det brukar ju gå snabbt.

Min dator har fortfarande inte blivit klar. Får väl ringa till veckan om de inte har hört av sig, det har gått så pass lång tid tycker man. Hade tänkt att hälsa på farmor på sjukhuset samtidigt som jag hämtar den, men det verkar som att farmor kommer hinna komma hem innan. Hon har opererats, men verkar vara på bättringsvägen. Lite virrig dock, så vi får se när hon kommer hem.

Nu ska jag avrunda, kommer inte på så mycket mer att skriva. Saknar bara vissa som alltid var där, det känns lite tomt, speciellt efter dig. Vi hörs! Hejdå

Måndag

Idag är det måndag och jag har varit ledig. Jag passade på att sova ut riktigt länge och sedan har jag städat lite på rummet. Förutom det har jag inte gjort så mycket, vilade mest och sedan var jag och fikade med Carro. Nu sitter jag bara här och funderar på att sova skapligt ikväll.

Imorgon jobbar jag 10-16, fick byta med Lina. Ska på möte med fotbollen imorgonkväll så det kändes som det var värt att byta bort. Vi får väl se vad som sägs då och hur det kommer bli som. Är bara less på allt prat just nu.

Känns som jag inte har så mycket vettigt att skriva. Men på onsdag innan jobbet ska vi i alla fall äta lunch med Sanna innan jobbet, jag och Jossi. Det blir nog trevligt och det är alltid bra med riktig mat innan man ska börja jobba. Vi får väl se vad det blir för nåt då.

Till veckan hoppas jag att jag har blivit helt frisk så att jag kan börja träna. Det känns som att det är nödvändigt, man kan ju inte bara ligga i soffan och slappa jämt liksom. Bara att ta tag i det och börja träna så går det nog snabbt att man känner sig bättre.

Nu ska jag spela en betapet mot Jossi, nördigt jag vet, men rätt kul. VI hörs nåt!

Jag saknar dig

RSS 2.0