Stockholm

Åker till Stockholm imorgon igen. Återigen på någon gala med jobbet. Lina skulle egentligen ha åkt men hon är sjuk, så Jossi lät mig åka. Det blir säkert roligt. Därför ska jag ta och lägga mig när som helst, taxin går 06.50 härifrån. Blir något seminarium eller så imorgon när vi kommer fram, sen själva galan på kvällen då. Kommer hem någon gång på måndag kväll.

Sedan kommer jag vara ledig ett tag, om inget oförutsett händer. Ska bli skönt faktiskt.

Men natti då!


Less

Nu är det dags att sova, ska bli otroligt skönt. Jobbade idag, sedan var det dags för träning nere i Timrå. Gick bra till en början men sen smärtade knät. Jag blir less, jag har behandlats hur länge som helst känns det som och jag trodde att det var bra nu. Ska träffa massageterapeuten imorgon och se vad hon säger, kanske är det bara nåt litet som gör att man kan köra ändå, får man ju hoppas i alla fall.

Ska i alla fall börja gå på gymmet mer kontinuerligt. Det känns som att det är en bra grej. Köra mycket ben osv, kanske är det som gör att det blir såhär. Har man väl varit skadad är man ju inte lika stark i det benet som varit skadad som man är i det "friska" så kanske är det bara det som behövs. Jag orkar inte filosofera angående det här, det finns andra som ska och kan göra det, så jag får vänta till imorgon.

För övrigt är jag så otroligt nöjd att jag bytte från Älandsbro till If Älgarna. Inte för att det var nåt fel på gänget i Älandsbro, men det fanns andra det var fel på. Nu är jag i alla fall glad och vill verkligen träna. Ska bli otroligt kul att se var det hela tar vägen, det känns som att allt bara blir bättre och bättre. Roligt gäng, skitbra tränare och otroligt bra möjligheter för en själv.

Näe, nu är klockan snart ett och jag ska stretcha? Låter kanske lite knepigt men stretching är viktigt, annars blir man stel som en kärring (vilket jag har erfarenhet av). Så lite stretching på det här så får jag se var det bär av åt med knät, antingen upp eller ner, kanske finns det nåt mellanting.
 
Så sov gott och dröm sött .. Natti!


Tankar

Jag ligger här i min säng, klockan närmar sig halv två och det är väl snart dags att dejta John Blund.

Många tankar snurrar i mitt huvud och jag har insett att det finns många frågor som man aldrig kommer att få svar på. Det är liksom saker man kan fundera över, men på något vis ändå inte röra vid. Sedan finns det ju saker som man kan röra vid, saker som man kan påverka, men frågan är om man gör det? Låter man allt bara flyta på, eller tar man tag i det och försöker man att påverka?

Idag kom tankarna upp om vad jag vill göra med mitt liv. Det känns som att tiden går så himla snabbt. Om mindre än ett halvår är jag 20 och har ändå inte bestämt riktigt när jag ska ta tag i alla saker. När ska jag ta steget att faktiskt söka till någon utbildning? Det är så lätt att säga att man tänker göra det, men att verkligen göra det är en annan femma. Jag känner att man är rätt bekväm med att jobba. Man tjänar pengar och mår gott. Såklart finns det saker som talar för studentlivet med men just nu är det jobbandet som känns bäst.

Studenterna har börjat med sina studentfester och jag känner att jag saknar studenttiden. Allt gick så himla snabbt, allt var liksom över helt plötsligt. Ut på trappan sen var man .. fri? Fri från vadå? När man väl var i skolan kändes det som tiden gick sakta och att 3 år var en lång tid. Men när man står där dagen efter studenten inser man hur snabbt allting gick egentligen, när man känner ångesten krypa sig närmare och  tankar för vad som händer framöver smyger sig fram, då är det inte säkert att man känner sig så himla fri. Man måste hitta jobb eller börja plugga vidare. Det är inte alls samma trygghet som när man gick i skolan. Man skulle vara i skolan helt enkelt, det var inte direkt frivilligt, åtminstone inte lika frivilligt som det är nu efteråt. Det kanske är just det som gör att man inte tar sig i kragen och fortsätter vidare på en gång, man "måste" helt enkelt inte tillbaka till skolan. Sedan är det såklart inte underligt att man är skolless, man har ju trots allt ägnat större delen av sitt liv till att gå i skolan och ett break kan vara på sin plats. Det är så olika från person till person, men för mig har ett break varit nyttigt.

Just nu funderar jag över vad jag sitter och skriver egentligen. Det låter som jag talar som att skolan är bland det bästa jag har varit med om. Delade tankar kommer upp om det. Det är klart att jag inte saknar all stress eller allt plugg som man fick pina sig igenom när man egentligen inte orkade mer. Däremot saknar jag umgänget, de individer man kom bra överens med. För hur det än är, så trots att man bestämt att man ska hålla kontakten så är det väldigt sällan att det blir som man har tänkt.

Jag har bestämt mig för att läsa en kurs till hösten och då ska jag också göra det. Den är dock på distans vilket ger mig möjlighet att jobba samtidigt. Dessutom om jag känner för det skulle jag säkert kunna spela fotboll en säsong till. Det känns så otroligt bra med det nya laget. Man känner att man har fått tillbaka det där härliga suget igen, vilket jag har saknat ett tag. Nu känns det gott och väl som att jag kommer att fortsätta en säsong till efter denna, vilket är lite skillnad mot vad jag har känt tidigare år. En härlig känsla sprider sig när man dyker upp på träningen och man är där för att man känner att det är kul och spännande, inte för att man känner att man måste. Det känns som att det kommer att bli enormt bra och jag längtar otroligt mycket till sommaren serien är igång.

Ska avrunda nu. Den som läser det här får väl skylla sig själv om den anser att det är ett onödigt inlägg. Ibland behöver inte allt vara så speciellt och nödvändigt, för även om det inte är det för en annan så kan det vara det för en själv. Människor är olika och det är det som är så fascinerande, att så många människor finns och att alla är unika på sitt eget vis. Var den du är och försök inte att vara någon annan, du blir omtyckt ändå av folk som håller av dig och betyder något.

God natt!

  

Tjena

Känner inte att jag bloggar ofta och bra. Men i vilket fall som helst har jag varit ledig idag. Dagen spenderade jag nere i Sundsvall, med mamma och Jossi. Först var vi med mamma till sjukhuset och sedan var vi i Birsta och shoppade lite. Hittade faktiskt en hel del, nu slipper man väl handla på ett tag. Idag fick jag mitt paket också, bra bra.

Sitter just nu och skrattar lite åt plastis. Lasse är bra skön han. Pappa, Lasse och Jörgen har bastat och ska se på hockeyn som börjar snart, Modo-Brynäs eller om det är tvärtom, shit the same. Hoppas Modo skärper sig, det är tragiskt som det är just nu, vore dessutom skönt för att Jörgen är brynäsare.

Ska äta nu, sen ska jag gå bort till mormor, hon behövde lite hjälp. Ses

Idrottsgalan 2009

Idrottsgalan 2009 var en upplevelse måste jag säga. Mycket skratt blev det under kvällen och själva galan. Efteråt hade vi tillgång till att gå på efterfesten, så det gjorde vi. Vi fick också träffa lite kändisar, blev lite bilder som kommer längre ner i inlägget. Dock så fanns det vissa som inte kunde bete sig, men det är väl som en annan säger, att det finns folk till allt. Vi var väl hemma på hotellet vid halv två i natt, rätt nöjda måste jag säga. Synd var det väl att inte Carolina Klüft kom, hade varit kul att träffa henne med.

Imorse klev vi upp vid 8 för att äta frukost. Sedan gick vi och la oss en stund igen för att checka ut innan klockan 12. Då passade vi på att gå lite på stan och äta lunch innan vi skulle åka hem. Kvart i två blev vi upphämtade av taxin och halv tre bar det av hemåt igen. Kom hem hit vid klockan sju och det känns som att man varit vaken hur länge som helst. Ska alldeles strax bege mig mot sängen, ska orka upp och träna lite imorgon innan jobbet.

Säga vad man vill, men hemma är ändå bäst. Sen ska jag bara säga att jag lätt skulle kunna tänka mig att åka dit någon fler gång.

Här kommer lite bilder, nu blir det oth och gossip girl, sen sova. Hejs!












Söndag

Idag är det söndag och det känns som att jag inte har skrivit på evigheter. Kanske har jag bättre för mig? Eller så har jag bara alldeles för mycket att hålla på med. I alla fall så har jag varit ledig både igår och idag. Faktiskt riktigt skönt om jag får säga det själv. Imorgon och på tisdag är jag också ledig, för imorgon bär det av till Stockholm och idrottsgalan. Det känns som att det kommer att bli hur roligt som helst. Jag och Jossi är det som ska åka.

För övrigt så har jag kommit igång och tränat. Träffade naprapaten i Umeå i onsdags och jag fick väldigt goda nyheter. Dock är det inte riktigt hundra än, så innan det är det får jag inte gå för fullt. Men det är snart helt bra hoppas jag och då är det bara att kämpa på. Det känns hur roligt som helst med det nya laget. Det kändes som att första träningen inte gick nå bra, men man kanske var nervös och hade allt för höga krav på sig själv. Man kan inte vara fit på en gång liksom, det tar ju ett tag.

Nu ska jag ta mig något att äta. Det blev en rätt sen natt och det var faktiskt inte mitt fel. Men det var skönt att sova ut, det var ett tag sen jag gjorde det, förutom i fredags då jag försov mig, men det räknas inte, hehe.

Näe, nu ska jag äta lite sen måste jag väl börja packa också. Vi ses! Hejs


Hej

Idag har det jobbats lite, kikats lite på hockey och nu är det bara till att ta det lugnt. Jobbet gick fint, jobbade bara fyra timmar eftersom jag skulle på hockey. Timrå-MoDo var det och idag kändes det väl inte överdrivet kul att vara modoit. 4-1 till timrå säger väl det man behöver säga. Det är inte konstigt att modo ligger på den plats som de ligger i tabellen. Skärpning skulle jag tycka vore på sin plats. Men positivt var det ju att man hade trevligt sällskap i alla fall.

Imorgon ska jag jobba, ska till och med öppna, klockan 9. Det blir nog inte så farligt. Dock känner jag mig sugen på att se junior vm-finalen nu halv två. Det känns som det kan bli en aning segt, men samtidigt känns det som jag vill se, för det kan ju vara värt att se den.

I vilket fall som helst får vi tider för när träningarna kommer vara de två närmsta veckorna. Känns väl både och för mig måste jag säga. Jag kommer inte kunna delta på samma vis som jag önskar att jag kunde. Knät är inte att leka med och jag önskar bara att allt var över.

Har inte så mycket mer att säga om jag ska vara ärlig. Ska ta och kika lite på tv nu. Bye

2009

Nu är det 2009 och jag känner absolut ingen skillnad. Men nytt år är lika med nya möjligheter brukar man säga och det stämmer nog in rätt bra.

Gjorde ett test om vilken utbildning som skulle passa mig. Polis dök upp. Jag som har funderat på att plugga till polis, faktiskt seriöst funderat. Kanske borde jag börja söka? Söker man nu i vår börjar utbildningen nästa vår. Så det känns som att det är dags att börja söka snart om det är polis man vill bli.

I annat fall kanske man kommer på ett annat bra yrke.

I vilket fall som helst så var nyår bra må jag säga. Var dock hemskt trött efter tolvslaget eftersom jag hade varit upp och jobbat och sen hållt igång hela eftermiddagen/kvällen. Men som sagt en bra nyårsafton.

Oroar mig ständigt för mitt knä. Vet att det bara förvärrar om man tänker på det. Men jag kan inte låta bli. Ibland smärtar det oerhört och det känns som det aldrig kommer att fungera. Det känns ändå som att det måste finnas en bra lösning, att jag kommer att kunna köra igång snart. Jag vill kunna gå ut och springa och bättra på min kondition, eller kanske sätta mig på träningscykeln, men det får jag inte, än.

Saker som dessa gör mig tokig. I vilket fall som helst så ska jag väl ta och sova nu. Hade besök för ett tag sedan, mycket trevligt sådant dessutom. Men det blev sen sänggång igår och lång sovmorgon idag. Imorgon är det jobb som gäller och jag borde nog sova om jag ska härda ut den dagen också. Ska ta mig till gymmet och träna knät också tänkte jag, duktigt va.

Ja, ni får väl sova gott! Natti

RSS 2.0