31 oktober

Igår stängde jag på jobbet och kom i säng sent. Jag har en förmåga att somna sent när jag ska upp tidigt och igår var definitivt inte ett undantag. Efter att ha sovit sisådär 4 timmar så ringde väckarn imorse och det var bara att masa sig ur sängen.

Klockan sex infann vi oss på coop för att inventera med laget. Ja, vi blev ju bara tre stycken till att börja med innan en fjärde också kom. Det var rätt segt kan jag meddela och efter att ha inventerat i fem timmar och hoppas på att man skulle sluta tidigare åkte vi dit på att inventera kryddhyllan. Gissa om det var drygt och om det tog tid, usch.

Nu är det i alla fall gjort och man har ju bidragit med något i alla fall. Imorgon tänker jag dock inte åka dit eftersom jag både ska jobba och träna imorgonkväll. Så då får några andra sköta det där.

Nu funderar jag på att ta en powernap. Ska hämta lillasyrran från bion ikväll och de ska gå på den sena (såklart) så det kan ju vara smart att återfå lite energi innan dess. Sedan blir det väl kanske till att se på någon film, hittade några stycken som verkade bra idag.

Sköt om er. Puss och kram.


30 oktober

Nu är jag sådär dålig på att skriva igen. Det går några dagar sedan kommer det ett inlägg också dröjer det några dagar till innan nästa. Ska försöka skärpa mig.

Det har väl varit några händelserika dagar nu på senaste. Fullt upp om man säger så. En kombination av bra sällskap, mys, Sundsvalls-trip och festligheter får sammanfatta dessa kort. Orkar inte skriva en hel roman om dagarna som har gått.

Idag blir det till att jobba kväll och imorgon ska jag infinna mig klockan 6 på coop och inventera med fotbollslaget. Eftersom jag är ledig kände jag att jag kan bidra med att vara där, då har man ju i alla fall ställt upp.

Annars så är det väl inte så lätt att veta vad man vill med saker och ting, men det mesta brukar lösa sig till det bästa och det är ju det som är huvudsaken.

Nu ska jag få något i magen. Sköt om er. Kramar.


,



Jag har mina problem och mina otroligt dåliga stunder, precis som alla andra. Ingen har väl exakt likadana problem och man har inte dåliga stunder som är identiska heller, alla är ju olika. Ändå hittar man människor som lär sig hantera varandras dåliga stunder och som kan hjälpa till med problemen man har.

Man är helt enkelt älskad för den man är, trots sina brister. Alla har brister och ingen är helt perfekt. Sedan stöter man såklart på människor här i livet som inte klarar av att leva med ens brister och dåliga stunder och då måste de helt enkelt få gå.

Kort sagt finns det människor som gör ordentliga avtryck i ens liv, både på gott och ont. Dock känner jag att jag har hittat de allra bästa, som gör helt fantastiska avtryck i mitt liv varenda dag. Jag är helt enkelt lyckligt lottad för att jag har så himla fina människor runtomkring mig, som förgyller mina dagar och älskar mig för den jag är.

26 oktober

Igår var det den 25 vilket innebär lön. Det datumet känns alltid lika välkommet varje månad.

Modo-Växsjö spelade igår. Vi åkte upp och det var bland det sämsta jag har sett. Modo var verkligen inte bra, men sällskapet var desto bättre som tur var. Jag hade det trevligt ändå, trots förlust med 2-0.

Idag har jag varit och klippt mig. Kort. Jag tycker att det är kort i alla fall och det känns ovant. Man vänjer väl sig rätt snabbt och det växer ju som ogräs ändå.

Nu ska jag snart gå på jobbet. Fick 10-14 imorgon också, så jag ska jobba det istället för att vara helt ledig. Det blir ju lite extra klirr i kassan och passet är ju rätt lyxigt.

På fredag blir det Sundsvall om beanie är piggare och i helgen blir det lite festligheter.

Nu ska jag kila. See you! Kramar.


23 oktober

Igår hade jag en extremt trevlig kväll hemma hos Sandra. Jag, Jossi och Emma åkte dit för att spela spel, prata en himla massa om allt mellan himmel och jord samt avnjuta diverse gott. Kort och gott blev det en riktig toppenkväll och jag känner mig himla lycklig som får ha så fina människor omkring mig.

Idag sov jag ut bra länge innan det var dags att bege sig på träning. Vi var sju stycken som tränade och det känns inte speciellt motiverande att träna på en söndag. Men det gick bra ändå och det var ju roligt, så det var ju inte illa alls. Dock hoppas jag att vi kommer att träna på två veckodagar istället för att fortsätta tjura på och ha söndagar. Det känns som att fler skulle kunna på vardagarna och för mig personligen skulle det passa ännu bättre.

Laura sticker till Norge på torsdag så nu ikväll var vi ett gäng som var där på "hejdå-fika". Jag är glad för hennes skull att hon kommer härifrån för jag vet att hon har velat det ett bra tag nu, så nu önskar jag bara henne all lycka och att allt blir bra där borta. Fikat var för övrigt riktigt gott, hon och Emma hade bakat smarriga saker.

I övrigt känner jag mig inte alls på humör just nu. Trots en bra dag så är mitt humör inte på topp. Svårt att beskriva känslor i ord, så jag tänker faktiskt låta bli. Det är en dag imorgon också. Nu ska jag göra annat, sköt om er! Kramar.



22 oktober

Hoppsan. Nu var det några dagar sedan jag skrev. Har väl haft tid egentligen men jag har bara inte kommit mig för att slänga in någonting här. Kanske har jag känt att jag har prioriterat bort det för viktigare saker, vad vet jag.

Jag har i alla fall haft några fina dagar med diverse aktiviteter och fina människor. Igår var vi några stycken som åt lunch med Emma, hon är hemma över helgen. Efter det jobbade jag kväll för att sedan gå på ledig helg, grymt skönt.

Idag tänkte jag ta en springtur, städa och ikväll blir det lite spel och gotta med några fina tjejer. Det kan hända att det blir något glas vin eller två, men det blir definitivt lugnt eftersom jag ska träna fotboll imorgon.

Imorgon ska jag dessutom till Laura för "hejdå-fika". Hon sticker till Norge på torsdag för att jobba, hur länge vet väl ingen, inte ens hon själv. Det blir nog ett härligt äventyr i alla fall.

Har nog inte så himla mycket mer att skriva just nu. Ska ta och få något i magen innan jag städar. Sedan blir det till att springa och klockan tre ska jag hämta Fia från jobbet.

Sköt om er och ha en fin helg! :) Kramar!


19 oktober

Det är onsdag och min lediga dag. Det känns bra skönt att slippa gå på jobbet idag faktiskt, inte för att det är så farligt i vanliga fall men ibland är det bara himla härligt att vara ledig helt enkelt.

Idag började jag dagen med en springtur. Det gick bra tungt idag men jag gjorde det och mina snoozningsförsök till att låta tiden rinna ut så jag inte hann var ju bara bullshit. Så, det var bara att snöra på sig dojjorna och ge sig iväg. Det känns bra skönt nu efteråt, det måste jag erkänna.

Nu ska jag få mig något rejält i magen och ikväll ska jag faktiskt följa med bönan och kika på en lägenhet. En som jag känner ska hyra ut sin eftersom hon ska flytta till hus, så det känns som att det vore något för Jossi. Jag hoppas att den är fin och jag har svårt att tro något annat.

Vi hörs! Kramar.

18 oktober

Ny vecka. Igår var jag och bönen ute och gick en sväng, jätteskönt i det fina höstvädret. Efter promenaden åkte jag och handlade och uträttade några ärenden åt mamma. Jobbade sedan 14-19 och efter det sprang jag faktiskt. Nu får det vara slut på latmasken.

Nu sitter jag och kikar runt lite, bönan kommer visst ut snart. Blir lite lunch och grejer innan jag går på jobbet och jobbar kväll. Imorgon är jag äntligen ledig och det ska bli himla skönt.

I helgen är jag dessutom ledig och det passar ju perfekt eftersom Emma kommer hem på torsdagkväll. Då hinner man träffa henne också, det var längesen nu sedan sist.

Nu ska jag kila. Hörs allihopa. Kramar.


16 oktober

Igårkväll när jag hade jobbat klart åkte jag in till syrran och hjälpte henne att riva en massa tapet i huset. Hon ville hinna med en del innan Viktor kom hem idag och det är klart man erbjuder sig att hjälpa till. Det gick bra, även fast det blev sent. Klockan blev närmare två innan jag kom i säng.

Upp imorse och öppnade på jobbet. Det gick rätt bra att kliva upp och jag åt till och med ordentlig frukost. Jobbet gick bra och när jag hade slutat åkte jag med Madde och Jossi på härnöhallen. De hade utförsälning, halva priset på allt och snacka om kaos. Alla är ju som galna och beter sig som gamar, usch.

Ikväll har beanie varit här. En toppenkväll verkligen. Jag älskar kvalitetstid av alla slag och när det är med min bästa vän är det ibland helt oslagbart, som ikväll. Mycket skratt (sjukt massa att äta på) och ja, bara bäst liksom.

Nu ska jag däremot ta och hoppa i säng. Upp skapligt imorgon för en tur till stan och uträtta något ärende åt mamma och några fler åt mig själv. Sedan jobb på det, det kan inte bli annat än bra helt enkelt.

Sköt om er! Puss och kram.

14 oktober

Kära ni. Livet går upp och ner och det är inte alltid lätt att hänga med i svängarna. Man får helt enkelt försöka hålla sig kvar vid ytan även om det ibland är svårt när man får kramp. Ja, liknelsen kanske inte var den bästa, men ni förstår vad jag menar.

Var hos Sandra idag och provade lite hudvårdsprodukter från Mary Kay. Jag är dock kluven om jag ska köpa det eller inte, det känns inte riktigt som min grej fast samtidigt var det en väldigt skön känsla när man använt alltihop. Man kände sig fräsch helt enkelt. Så vi får se, har fram till söndag att funder, så det återstår att se vad jag bestämmer mig för.

Ikväll var det fredagsmys med Marris som gällde. Idol, 90210 och en hel del gotta på bordet. Såklart blev det en hel del prat, som alltid och det är lika trevligt som alltid. Det blev ju en hel del prat om fotbollen och när det gäller vissa saker har man faktiskt rätt att bli upprörd, någon måtta för det vara.

Jag hade tänkt att slänga mig i säng nu och kliva upp för att springa innan jobbet. Dessutom hade jag tänkt att spara vampire-avsnittet till imorgon, men efter att ha varit in på Josses blogg och läst att det var ett av de bästa någonsin så måste jag nog slå igång och se det innan jag lägger mig för att sova. Springa hinner jag ju i vilket fall göra, jag börjar ju inte förrän klokcan tre imorgon.

Så ha en otroligt skön natt och trevlig helg. Vi hörs. Kramar.


12 oktober


Dags att kasta in handduken

Idag har jag varit det mesta en människa kan vara. Glad, ledsen, arg, lycklig, nere, uppe, besviken och stolt. Dock måste jag erkänna att dagen till mestadels har bestått av de negativa sakerna.

Man kan alltid fundera över vilka idioter det finns här i världen, men helt plötsligt slår det en att ibland är faktiskt den största idioten en själv. Ibland skulle man vilja spola tillbaka tiden, mindre än ett dygn skulle ju sitta fint och rätta till lite granna, eller varför inte månader eller år. Men det går ju inte, utan man får gilla läget och lära sig att inte vara en sån idiot som man ibland tycker att andra är :)

Så, nu ska jag kasta in handduken och sova. Imorgon väntar nog en bättre dag. Sov gott allihopa. Natti.


11 oktober

Igår hade jag en extremt effektiv dag. Först åkte jag och rev tapeter med Jossi i deras nya hus och efter det åkte jag hem och sprang. Efter att ha sprungit städade jag rummet och på kvällen blev det bio och mer tapetrivning. Hela dagen avslutades med mat på minikrogen, riktigt gott.

Vi såg jag saknar dig igår på bion. Den var ju bra, men inte riktigt som jag föreställt mig. Givetvis blev man rörd, konstig vore det annars, men jag kunde trots allt hålla mig från tårar.

Nu låter det antingen åt en promenad eller en springtur innan det blir jobb 14-19. Vad resten av dagen har att erbjuda återstår att se, har inget direkt planerat. Antar dock att jag kommer att se på fotbollen ikväll, Sverige-Holland.

Det blev precis ändrade planer. Jag åker och hjälper syrran istället :) Men vi hörs. Kramar.



9 oktober

Jag kan inte beskriva med ord hur bra Lars Winnerbäck var igårkväll. Vi njöt fullt ut av hela konserten och jag var inte ensam om att sitta med ett leende på läpparna rakt igenom hela spelningen. Vilken människa, jag säger bara det.

Efter konserten gick vi och tog oss en drink på Bakfickan. Ett väldigt lugnt och bekvämt ställe där vi satt en timme eller två innan vi alla begav oss hem. Lite nattmat hemma hos Linnéa i form av toast och sallad satt fint innan man skönt slumrade in sisådär mitt i natten.

Upp skapligt imorse för att packa ihop och åka ner på stan för att äta hotellfrukost. Snacka om att det bara var att välja och vraka och äta till man nästan sprack.

Efter det blev jag och Madde upphämtade av Jossi och Viktor. Allt gick fint när vi hämtade väskorna och påbörjade vår resa hemåt. Tio i tolv var klockan när vi lämnade Linnéas lägenhet och klockan var strax efter halv sex när vi landade innanför dörren här hemma.

Som ni förstår så ska det inte ta nästan sex timmar hem från Umeå, det brukar ta två och en halv, max tre timmar. Bilen vi hade dagen till ära gav upp strax utanför Docksta. Motorfel. Vi fick snällt invänta bärgning och blev bärgade tillbaka till Ö-vik där vi fick en hyrbil. Man var lagom less när man klev innanför dörren här hemma, men jag tycker att det har gått rätt bra ändå. Tur i oturen att allt gick så pass smidigt ändå, det kunde ju trots allt ha varit värre :)

Här hemma har jag hunnit med att packa upp, tvätta och rensat garderoben. Jag känner mig rätt nöjd med dagens insats faktiskt och jag känner mig verkligen nöjd med helgen uppe i Umeå. Den innehöll, om inte allt, så definitivt det mesta.

Nu ska jag äta popcorn, chips och dipp. Det är dags att avnjuta det senaste vampire-avsnittet, som jag har längtat! Sköt om er! Puss.


8 oktober

Igår blev det för mycket av det goda, verkligen för mycket. Vilket har lett till en inte allt för ljuvlig morgon idag. Tur att det inte var något planerat imorse, för det hade nog gått i spillor om jag ska vara ärlig.

Nu är jag i alla fall på benen, Linnéa och jag ska åka och handla snart. Det blir tacos till middag ikväll också blir det nog en del vin, plus att det finns likör. Det är bara att ladda om alltså.

Det känns som att det kommer att bli helt awesome att avnjuta Winnerbäck på idun-teatern ikväll för jag tror att han är lika grym som han alltid är.

Nu ska jag göra nytta. See you. Puss.


7 oktober

Idag sov jag ut och det var riktigt skönt. Passade sedan på att diska undan lite disk, så nu blir nog min föredetta "sambo" glad. Linnéa har ju varit i skolan hela dagen och hade någon redovisning idag plus att hon har tenta till veckan, då är det inte lätt att ha ork till annat.

Har dessutom hunnit med att duscha och få lite i magen. Vad det blir till middag ikväll vet jag inte riktigt, det får jag klura ut sedan. Måste nog ner på stan en sväng också innan systemet stänger. Kanske att det blir lite festligheter ikväll, kanske inte. Har inte alls bestämt något för ikväll, så vad som händer återstår att se.

Nu ska jag slappa vidare i soffan. Sköt om er! :) Kramar.


Natti

Efter en något stressig men väldigt trevlig inledning på den här helgen uppe i Umeå är det nu dags för mig att kasta in handduken. Imorgon tror jag att jag ska sova utan att ställa någon klocka, det känns som att det kan behövas.

Började kvällen med en fördrink hos Hans-Erik, jag kom dit strax innan fyra. Vi åkte sedan buss ner till stan där beanie också anslöt till gruppen. Matchen som vi såg på Allstar, Modo-Skellefteå, slutade även denna gång till Josses förtjusning, 1-2. God mat och gott att dricka blev det i alla fall, proppmätt var bara förnamnet.

Jag har haft en riktigt trevlig kväll och jag saknar verkligen mina fina vänner här uppe. Förut träffade jag dem varje vecka, nu är det väldigt mycket mer sällan. Men man får ta vara på de stunderna man har och glädjas åt dem. Josse ska på ladies night imorgon, men hon stannade kvar ikväll ändå och det gjorde mig extra glad. Nu hoppas jag bara att hon får en riktigt rolig kväll imorgon :)

Vad morgondagen har att erbjuda återstår att se. Nu blir det sängen. Sov så gott! :) Kramar.


6 oktober

Nu sitter jag på bussen. Känner mig lite seg idag faktiskt, kan väl vara att jag är trött. Ska passa på att sova nu på bussen så man orkar med kvällen fullt ut :)

Måste försöka komma på nåt att göra imorgon på dagen. Linnéa har mycket plugg så jag vill inte direkt vara i vägen så att hon inte hinner med sig. Men det är nog inga problem, jag kommer nog på något, det kanske får bli en tur på stan om inte annat :)

Nu ska jag sluta skriva så slipper jag bli åksjuk. Men vi hörs nåt mer sen eller imorgon :) puss hej :)


5 oktober

Nu har jag tagit helg. Att vara långledig är bland det skönaste som finns och jag fick turen att vara det nu när det är Umeå som gäller. Så, från och med torsdag kommer jag att vara längre norrut och kommer troligtvis att åka hem på söndag.

Imorgon ska jag umgås med mina fina vänner som är kvar där uppe. Vi ska sammanstråla på Allstar för att äta och se på Modo - Skellefteå. Förhoppningsvis vinner Modo den här gången, men jag tänker inte ha allt för höga förhoppningar, det brukar sluta bäst så.

På fredag är det väl inte bestämt något särskilt men på lördag är det ju som sagt Winnerbäck som gäller. Någon god middag innan det och trevligt sällskap innan man får avnjuta den konserten är ju inte alls dumt.

Som ni ser så tror jag att det kommer att bli en riktigt bra helg. Måste dock sova nu. Bussen går 11.20 och jag måste nog packa det sista imorgon. Jag hatar att packa, men det kan ju inte bli mer än fel liksom. Dessutom tänkte jag försöka hinna duscha innan jag åker, men hinner jag inte kan jag ju alltid duscha när jag kommer upp. Vi får se :)

Men gott folk, vi hörs! :) Puss så länge.

4 oktober

Efter en lång dag är det dags att krypa ner i sängen. Först var det jobb som gällde och sedan åkte vi på hockey, timrå-modo och modo vann med 5-2. Det känns bra att vara modoit ikväll, riktigt bra.

Ska faktiskt ta och sova nu. Mer spännande än såhär blev inte dagens inlägg. Vi hörs mer imorgon. Sov gott :) Natti.

3 oktober

Måndag och ny vecka.

Jag känner på mig att den här veckan kommer att bli grym. Idag blir det mest bara jobb, ska ta och gå en promenad innan jag börjar också har jag bestämt. Kanske att det blir en springtur, jag har fortfarande inte bestämt mig, i så fall tar jag med mig Selmis. Skönt med lite sällskap i alla fall.

Igår städade jag hela rummet riktigt noggrant och det är så skönt när det är gjort. Jag gruvade mig rätt länge för det men till slut fick jag fingrarna ur arslet och gjorde slag i saken. Nu hänger bara garderoben ute i tvättstugan kvar över mig, den skulle jag verkligen behöva ta tag i. Har en massa kläder där, nästan mer än i min egen garderob. Så det måste fixas någon dag, men den dagen är nog inte idag och inte imorgon heller för den delen.

Imorgon tror jag att det blir en bra dag. Först blir det jobb 10-15 och sedan blir det ju hockey Timrå-Modo. Lite gott att äta och dricka på det skadar inte heller, jag tror det blir en bra kväll.

Nu ska jag äta något och efter det blir det faktiskt en springtur, missade ju trots allt träningen igår. Selmis blir säkert glad när hon får springa med också. Sist när vi hade varit och plockat svamp så var hon med och då var hon himla glad och mysig efteråt tack vare att hon hade fått följa. Tänk att man kan bli så glad för så lite.

Vi hörs. Kramar.


2 oktober

Jag hade inte tid att skriva något igår. Först jobbade jag 9-16 och efter det så duschade jag och gjorde mig klar inför lagavslutningen. Vi blev bjudna på riktigt god mat i form av fläskfilé, rotsaker och potatis plus rödvins- och örtsås.

Efter lagavslutningen åkte vi vidare hem till en i laget för lagfest. Det var riktigt roligt men när de andra åkte på krogen så åkte jag hem eftersom jag skulle börja jobba klockan 11 idag. Beanie var snäll och skjutsade hem mig och innan jag blev hemskjutsad så åt vi lite nattmat på minikrogen, gott det också.

Har alltså jobbat 11-16 idag och det gick bra. Nu ska jag ta och städa innan jag ska till stan en sväng för handling och lite annat.

Nu längtar jag till tisdag och lördag i alla fall. På tisdag blir det Timrå-modo och på lördag blir det, som jag sagt så ofta tidigare, Lars Winnerbäck :)

Ska göra lite nytta nu. Vi hörs :) Kramar.


RSS 2.0