,


27 juni

Inviger semestern med helt fantastiskt väder. Åkte och handlade och grejade lite med mamma imorse men efter det har jag bara legat ute på altanen och stekt. Tror att jag låg ute fem timmar sammanlagt så lite färg borde jag väl ha fått. Ska försöka ta vara på finvädret så mycket det går så kanske det i alla fall syns att man har varit ute i solen :)

Imorgon blir det fiske på förmiddagen och sedan får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Sedan blir det till att äta tårta både onsdag och torsdag. Först blir det tårta för familjen och farmor på onsdag också tjejerna på torsdag.

Jag och syrran har bestämt att vi inte ska ge varandra något i år utan att vi ska hitta på något att göra tillsammans istället. Det känns bättre istället för att bara köpa något för att. Vad vi kommer att hitta på återstår dock att se, det är inte något bestämt alls :)

Satt och kikade på lite resor i september och det ser lovande ut faktiskt, kung. Nu ska jag inte sitta här något mer just nu. Sköt om er! :) Kramar.


26 juni

En midsommarhelg som har innehållit det mesta är nu till ända. I det stora hela har det varit en riktigt bra helg förutom idag men som man bäddar får man ligga. Tack till alla inblandade i alla fall som gjorde den här helgen minnesvärd :)

Nu ser jag fram emot finväder nu i veckan. Jag har ju nämligen semester! 2 veckor och den första veckan verkar i alla fall bestå av fint väder så då kan man kanske bygga på brännan en aning. Det lär nog bli en del fiske dessutom och i bästa fall lite träning också.

Dags att avsluta. Ska ta en dusch sen ska jag bara slappa i soffan hela kvällen. Sköt om er! Kramar.

24 juni

Tänkte bara kika in här en snabbis idag och önska er en riktigt trevlig och glad midsommar! Det verkar som att det är uppehåll från regn för stunden och fortsätter det så måste man väl känna sig nöjd. Det är nog ett mirakel om solen kikar fram senare. Men som sagt, är det bara uppehåll så får man det nog riktigt mysigt i vilket fall som helst :)

Ha det så himla bra nudå så hörs vi! :) Puss och kram.


23 juni

En vecka kvar som 21-åring vilket känns sådär. Åren, månaderna, dagarna, timmarna och sekunderna bara flyger iväg. Åldersnoja när man är i den här åldern är inte så himla roligt men man blir ju trots allt "bara" 22.

Fick några kort av farmor idag, på mig och syrran när vi var små. Snacka om att vi är sjukt lika och ärligt talat så ser jag knappt skillnad. Men man har sina knep och det syns verkligen på vissa bilder vem som är Jossi, haha :)

Såg på film med mamma och pappa nu ikväll - Himlen är oskyldigt blå. Jag tycker verkligen inte att det var någon höjdarfilm, har sett betydligt bättre.

Har också bestämt mig för att motionera och få ordning på kropp och själ. Nog för att själen mår bra nu men den skulle säkert må ännu bättre ju friskare och fräschare kroppen känner sig.

Nu ska jag ta och sova. Två förhoppningsvis helt underbara dagar väntar nu. Sköt om er! :) Kramar.


22 juni

Tack och lov att det är löning imorgon. Alla har väl inte turen att få sin imorgon, men jag har i alla fall det och det är jag riktigt tacksam för. Vet inte riktigt var alla pengar tog vägen den här månaden, men har mina aningar. Det har ju varit både det ena och det andra att lägga pengar på den här månaden.

Måste ta att fundera ut present till tvillingsyrran med. Imorgon är det bara en vecka till vi fyller år och det är skönt att ha kommit på något bra och köpa det i tid. Nog för att jag inte är ute i god tid när det bara är en vecka kvar, men jag tänker vara tidigare än att stå där samma dag som vi fyller, för det har ju hänt ett par gånger förut.

Nu har jag bara två dagar kvar att jobba innan jag får semester. Imorgon har jag 13-18 och på söndag 14-19. Har haft funderingar kring att åka på midnattstravet imorgon men jag vet inte hur det blir med den saken, kan vara minst lika skönt att stanna hemma också :)

Funderade på att ge mig ut på en promenad nu, men klockan har runnit iväg så pass mycket så jag ska nog slänga mig i soffan framför tvn istället :) Ska upp skapligt imorgon för några ärenden på stan, där det lär gå åt en del pengar med.

Sköt om er. Puss och kram! :)


21 juni

Har jobbat idag och nu ska jag snart åka och fiska med Madde och Jörgen. Skulle ha varit med bönan men så blev det inte och det här blir nog minst lika bra :) Den här gången kanske man kan få några stycken och inte bara små helt värdelösa abborrar som förra gången.

Jobb både imorgon och på torsdag också. Sedan är jag ledig fram till söndag och efter det blir det två veckors semester. Det ska bli skönt att vara lite ledig, förhoppningsvis blir vädret lite bättre också. Det vore ju skönt med lite sol så man kan besöka stranden några gånger, det blir så himla tråkigt annars.

Nu ska jag packa i ordning så att jag är klar när Madde och Jörgen kommer. Städningen får visst vänta ännu längre (vilken himla otur).

Vi hörs! Puss och kram.




20 juni

Den här dagen har bestått av både det ena och det andra. Lunch och jobb har väl varit huvudsysslorna. Lunchade med syrran, Emma och Katti eftersom Katarina åker till Turkiet imorgon och direkt när hon kommer hem därifrån far hon en sväng till Norge.

Jobbet gick hur snabbt som helst och det gick bra dessutom. Nu ska jag, mamma och pappa kika på lite resor. Turkiet i höst kommer det förmodligen att bli och det känns himla härligt. En liten förlängning av sommarn kommer det att kännas som. Så först hoppas jag på en riktigt fin svensk sommar här hemma och sedan lite utlandsvärme på det.

Nu ska jag kila. Hoppas att ni har haft en fin dag! :) Puss och kram.

19 juni

Igår var en dag fylld av trevligheter. Först var det tänkt att jag och Jossi skulle åka upp till Madde och Jörgen för att hjälpa till med målning av huset. Dock blev det inte av eftersom det regnade igår förmiddag. Istället blev vi här hemma och fikade tillsammans med de besökande som kom, pappas barndomskompis med bror och mor.

Jag, Jossi, bönan och Linnéa möttes sedan på högslätten för att kika på fotboll. Det var väl inte någon höjdarmatch men vi hade det trevligt i vilket fall som helst.

På kvällen blev det utgång med bönan och Linnéa. En trevlig förfest, trots att vi bara var tre, följdes upp av en tur till Hamnkrogen. Det var faktiskt riktigt roligt igår och det kan ju kanske bero på att det var ett tag sen man var ute. Bra dag och bra kväll helt klart.

Idag har jag inte gjort många knop. For på en fisketur med bönan och Fia, utan några större framgångar. Tur var det väl att vi hade bra med fika och gosaker. Kom hem och åkte nästan direkt och gick en promenad med bönan och Linnéa.

Linnéa åker söderöver på tisdag och det kan dröja rätt länge innan man får se henne igen. Eftersom jag jobbar kväll imorgon kommer jag inte att ha någon möjlighet att träffa henne då, så det var bra att man fick till en liten träff nu ikväll.

Nu först ska jag ta en dusch och sedan ska jag försöka sova. Hoppas att ni har haft en fin helg :) Kramar.


17 juni

Igår hade jag inte ens tid att starta datorn. I vilket fall som helst så jobbade jag 14-19 och åkte därefter direkt ut till Sälsten med ett gäng härliga tjejer. Vi blev väl runt tio stycken och det var roligt att så många kunde. Det blev en hel del prat och gott att dricka och tugga på.

Sov hos bönan så imorse var vi ut på en promenad och den behövdes nog kan jag säga. Senare gick jag och åt lunch med syrran och Sanna och till sist har jag jobbat. Så himla mycket idag så jag hann inte riktigt med mig och klev innanför dörren här hemma runt tio.

Nu är det en ledig helg som väntar med både det ena och det andra planerat. Jag hoppas att det blir någorlunda bra väder i helgen i alla fall, det vore skönt med lite mer sol. Jag har ju inte kunnat jobba på brännan varken idag eller igår så det är på tiden att jag får tillfälle snart.

Sköt om er och hoppas att ni får en bra helg! :) Kramar.

15 juni

Imorgon är det två veckor till min och syrrans födelsedag. Det är sjukt vad snabbt tiden går. Det känns som att det inte alls var längesen det var snö och vinter och nu är vi helt plötsligt snart halvvägs in på det här året.

Jag står lite ostadigt just nu och längtar till jag står stadigare på fötterna. Idag är en sån här dag då man bryr sig om sig själv och gör det som bara kommer en för. Någonstans måste man försöka hitta det som funkar bäst för en själv och tänka mer på sig själv, men det är en jäkla träningssak.

Så, nu ska jag fortsätta att göra i princip ingenting. Sköt om er! :) Kramar.



14 juni

Det blev en sen kväll igår trots att det inte var tänkt så. Trots det klev jag upp skapligt imorse för att åka och fiska.

De som känner mig vet att jag älskar att fiska. Det är så himla skönt att bara packa ihop grejerna, fika och sedan åka till ett lugnt ställe för att bara njuta av det stilla och lugna. Sedan om man får ett par eller några stycken fiskar så är det ju såklart ännu roligare. Men det är mest själva lugnet jag tycker mest om, då kan man slappna av.

För övrigt drog jag tre fina fiskar vilket inte var illa pinkat för att vara årets premiärfiske. Mamma blev givetvis glad eftersom hon fick fisk till ett par middagar. Jag är inte jätteförtjust i att äta fisk men det är helt okej. Betydligt roligare att dra upp än att äta dem dock.

Nog om detta. Ska iväg en stund nu. Det finns saker som varit väldigt självklara tidigare känns inte lika självklara längre. Saker man behöver kanske inte finns tillgängliga just för stunden och då får man komma på andra lösningar.

Sköt om er. Puss och kram.

13 juni

Regnet öser ner ute och den värme som vi fick uppleva i helgen gör sig inte påtaglig någonstans. Kallt, rått och blött ute och dagar som dessa är det helt okej att stå inne på jobbet.

Är sjukt trött och sliten idag. Blir en myskväll ikväll och rätt tidig sänggång.

Imorgon blir det nog premiärfiske för i år och sedan jobbar jag kväll. Hoppas bara på att vädret blir någorlunda för är det som det har varit idag så blir det i alla fall inget fiskande.

Nu får jag snart besök så vi hörs. Kramar.



Ska försöka passa in och hälsa på Paula något i sommar också, det skulle vara great :D

12 juni

Jag har haft så mycket att göra de senaste dagarna så jag inte ens har haft tid att slå igång datorn. Det är rätt skönt faktiskt att inte sitta här speciellt mycket eftersom det är betydligt skönare att vara ute i det fina vädret och umgås med underbara personer.

Idag har jag dock mått sämre än när man har en rejäl bakfylla. Nykter helg för min del men otroligt lite sömn ledde ju till både det ena och det andra. Att sova lite hela veckan, stressa en hel del och kanske äta lite slarvig är inte direkt någon jättebra kombination.

Klagade väl mest idag för att jag tappade 6 arbetstimmar. Samtidigt är det ju inte allt men det är lite tråkigt att behöva gå hem när jag redan har givit bort två arbetsdagar den här månaden. Fast hälsan går ju alltid före och jag bor ju trots allt hemma, så jag ska inte klaga allt för mycket.

I fredags tog några gulliga tjejer studenten. Jag var på plats och värmen var helt otrolig. Det var tur att jag hade tagit med mig ett alternativt klädval så jag kunde byta om till det efteråt. Stressade iväg på studentmottagningar för att klockan halv sju infinna mig i staden och se på när lillasyrran skulle gå på bal. Hon var så himla fin och Jossi hade verkligen gjort en fin frisyr. Ska bjuda på en bild här nere sedan.

Avslutade sedan kvällen på hamnkrogen och till sist hämtade jag de kära studenterna (i alla fall några) i Sundsvall på natten. De var riktigt städade även fast de nästan hade druckit i ett helt dygn. Det är hårt att vara student, men roligt.

Igår jobbade jag och sedan chauffade jag igen, det var ju cruising och tydligen svårt att få tag på någon som kunde köra, så jag ställde upp. Det har alltså blivit en hel del bilkörande den här helgen, men det är roligt att köra bil. Dock har jag bara kört andras bilar och inte vår egna någonting men det har gått bra i alla fall.

Så, nu har jag sammanfattat de senaste dagarna lite snabbt. Bjuder på några bilder också. Sköt om er! Kramar.




Också studenterna :




9 juni

Idag är det väl exakt tre år sedan vi tog studenten eller om det är imorgon, shit the same. Snacka om att man skulle vilja göra om det. Man blev rätt avundsjuk när man såg en massa studenter vandra förbi en på stan tidigare idag.

Den här dagen har för övrigt gått väldigt snabbt. Blev kvar längre än väntat på jobbet eftersom det var så pass mycket att jag inte hann med mig i god tid. Men vad gör det när jag ändå får vara ledig imorgon.

Imorgon ska jag till sundsvall och gratta några fina studenter. Efter det ska jag äta och fika innan jag ska infinna mig i stan och titta på lillasyrrans bal. Senare ryktas det om att kanske mysa på hamnkrogen och sist men inte minst ska jag mest troligt hämta studenterna i Sundsvall.

Det kommer att bli en stressig dag imorgon, men den lär bli hur bra som helst.

Nu ska jag se om det finns några jordgubbar kvar också ska jag fixa lite inför imorgon. Vi hörs! :) Kramar.

8 juni

Det känns helt otroligt att det fortfarande är behaglig temperatur ute och att det fortfarande är ljust. Dock är det väl bara två veckor kvar och sedan vänder det mot mörkare tider igen. Det är lite synd att man inte får njuta längre av den här tiden.

Sedan har jag insett att man måste bestämma sig för vissa saker. Ibland måste man bestämma sig för om man vill att vissa saker ska kunna förstöra andra eller om man fixar att lappa ihop dem trots allt. Vissa saker är det inte värt att förlora på grund av en del dumma misstag. Det är väl lite som livets stora gåta. Älska, glömma och förlåta.

Jobbet flyter på som vanligt och den enda skillnaden är att tiden går så betydligt mycket snabbare nu när man jobbar. Det är mer folk och det händer mer nu när det är på väg att bli riktig sommar. Det är skönt, för man gör sitt och tiden går nästan dubbelt så snabbt som tidigare. Ja, riktigt så är det inte för er besserwissers som läser men ni förstår vad jag menar.

Det dröjer inte allt för länge innan jag får semester heller. Vecka 26-27 har jag tagit och sedan har jag en vecka 33 också. Har sparat några dagar också ifall det skulle bli tillfälle för någon utlandsresa eller om något annat dyker upp. Att åka till Norge måste försöka passas in i sommar också. Det är klurigt att få ihop det med scheman och allt som ska stämma, men vi ska nog kunna fixa det.

Så, jag måste meddela att mitt liv är bra just nu. Det leker väl inte direkt, men det är bra. Sköt om er allihopa :)


7 juni

Vaknade halv åtta och kunde inte somna om vilket är väldigt ovanligt. Kanske är det åldern som spökar och gör så att man inte kan sova längre, jag blir ju trots allt snart 22. 22 låter kanske inte som så himla gammalt, men det känns som så eftersom jag inte vet alls vad jag ska göra av mitt liv. Jag vet inte var jag vill bo och jag vet inte heller vad eller om jag vill plugga.

Nu släpper vi den tanken och återgår till idag då jag faktiskt "bara" är 21. Ska snart åka in till stan, skjutsa farmor till banken och apoteket. Senare måste jag även fixa lite grejer till årets studenter så jag slipper tänka på det senare i veckan.

Är en del andra saker jag måste ta tag i också vilket känns lite småjobbigt, men det är skönt när de är överstökade. Ibland gruvar man sig inför saker men när det är klart så känns det skönare än någonsin och man ångrar att man kanske inte fixade det tidigare, så hade man sluppit den där gnagande oron och onödiga stressen.

Näe, nu ska jag ta ut Selmis och sedan göra mig klar för att åka. Lika bra att vara ute i tid eftersom alla, i alla fall pensionärerna, verkar tycka att det är en bra idé att vara på banken klockan tio.

Sköt om er och ha en riktigt fin dag! :) Kramar.



6 juni

Vet exakt vad jag vill skriva här just nu, men det tänker jag inte göra eftersom jag vet att jag kanske tänker och känner annorlunda imorgon. Det är bara så otroligt drygt alltihop.

Har i alla fall varit en sväng på marknaden och käkat langos idag. En tur till Birsta blev det också även fast jag inte shoppade något speciellt utan jag var mest sällskap idag.

Imorgon ska jag kanske skjutsa farmor och fixa lite saker på stan. Jobb och personalmöte blir det efter det.

På fredag har jag tagit ledigt eftersom jag ska till några studenter. Ska faktiskt åka ner till Sundsvall och se när de går ut och även kanske passa på att ta en sväng förbi tatuerarn. Efter att ha varit runt och fikat lite och grejat så ska jag se på när lillasyster går på bal. Tänk att hon blivit så stor att hon går ut nian nu.

Det blir nog en körig dag på fredag, men det är det nog värt i slutändan.

Nu skiter jag i det här och sover istället! Ha det så bra :) Puss och kram.



Helt otroligt att det är tre år sedan vi tog studenten, tiden går ..

5 juni

Hade en riktigt trevlig kväll igår och det blev en lagom utgång om man säger så. Otroligt mycket folk var det ute vilket resulterade i att vi inte kom in på Svenssons, vilket har blivit lite av en vana faktiskt. Hamnkrogen var fullsmockat med så där brydde vi oss inte ens om att gå in. Amadeus var det inget folk på som vanligt så det slutade med att vi gick och åt på big boy istället.

Fick skjuts hem av Henke vilket var väldigt uppskattat. Himla skönt att slippa ta taxi hem, det blir så himla mycket dyrare. Dessutom är det ju bra mycket bekvämare att få skjuts av någon som man känner och kan prata avslappnat med istället för att anstränga sig och vara social med en taxichaufför.

Nu ska jag iväg och umgås med bra folk. Lira kubb, grilla korv och ha det allmänt mysigt. Ha en bra kväll! :) Kram.

4 juni

Igår var det en riktig trevlig kväll hemma hos Jossi och Viktor. Sverige vann och vi höll på att bli uppätna av myggen när vi spelade kubb plus att det spårade ur för vissa, men det var trevligt i alla fall. Struntade i att åka ner på stan och krogen igår och åkte istället hem och sov, bra beslut.

Idag har jag varit hos Madde och Jörgen och hjälpt till att måla där hemma. Mitt klädval var väl dock lite dåligt eftersom jag nu har bondbränna på armarna. Ska jag dit imorgon överväger jag att ha bikiniöverdel istället, då kanske man kan jämna ut brännan en aning.

Fantastiskt skönt väder har det i alla fall varit hela dagen och god mat blev man bjuden på. Grillat och jordgubbar till efterrätt satt fint i kistan. Ett glas vin eller två och någon likör på det var inte heller helt fel.

Nu sitter jag på altanen och njuter av solens sista strålar. Det dröjer nog ett tag innan den går ned och det är skönt att man kan njuta såhär länge, det är sommar nu. Nu tror jag att jag slipper klaga på att det är kallt längre, fast man vet ju aldrig vilket väder det bjuds på imorgon.

Får se vad kvällen har att erbjuda och vad den än erbjuder så blir det nog bra. Hoppas att ni har en fin dag! Kramar.


3 juni

Dagarna går och jag hinner inte med att skriva ibland, men det är ni väl vana vid redan.

I onsdags var jag och åt lunch på stan och gjorde lite andra ärenden. Gav bort mitt pass till Madde som behövde det lite mer än vad jag gjorde. I alla fall så åkte jag och såg på fotboll på kvällen, derby mellan Älgarna-HFF, vilket inte helt oväntat slutade oavgjort, 2-2.

Igår jobbade jag 9-14 men blev kvar ungefär ytterligare en timme eftersom det var sån fart på jobbet. Det är kul att jobba när det är mycket, tiden går så mycket snabbare då. Åkte efter det till Cilla och åt tacos med henne och Laura för att sedan åka upp på Högslätten och se på fotboll, denna gång BIK-Anundsjö. Damfotboll är väl inte så himla kul att titta på egentligen, bara om man känner de som spelar. De vann med 5-2 (egentligen 6-2) men domarn missade visst ett solklart mål som de inte fick med sig.

På kvällen igår sågs vi hemma hos bönan och mådde gott på altanen. Massa prat och lite godricka på det. Blev även två matcher i kubb vilket resulterade i oavgjort med varsin vinst. Kul var det i alla fall.

Nu har jag nästan precis kommit hem. Ska åka och handla och fixa lite sedan blir det hem och äta och ikväll ska jag till syrran och Viktor. Det är ju EM-kval ikväll plus att det lär bli någon match i kubb. Det blir nog en bra kväll ikväll också.

Har inte tid med er längre. Hoppas att ni mår bra och att ni får en bra helg! :) Puss och kram.


1 juni

Det känns helt galet att man skriver juni som månad nu. Det är svinkallt ute och det känns verkligen inte som att vi är på väg mot sommartider. Jag hoppas verkligen att värmen kommer snart, för ska det fortsätta att vara såhär kallt måste jag starkt fundera över en utlandsresa.

Igår var jag och tittade på studenternas dans och det var väl inte otippat att juryn väljer estet som vinnare. Dock tycker jag att det var väldigt orättvist att de vann eftersom de inte var bäst. Men det är väl sådär, de har väl någon fördel bara för att de är estet känns det som.

Sedan på kvällen igår så snörade jag på mig fotbollsdojjorna och gjorde ett träningspass med Älandsbro. Det är nästan ett år sedan jag lirade boll senast och det känns verkligen idag kan jag lova. Träningsvärken gör sig påmind om och om igen. Tänk då hur den kommer att vara imorgon, det är ju alltid värst andra dagen.

Har en slövecka den här veckan. Jobbade i måndags och ska jobba imorgon, i övrigt är jag ledig. Det känns faktiskt som att jag behövde det, så det var bra att det blev som det blev.

Nu blir det snart god natt för min del, ska upp och jobba imorgon. Skönt att både jag och syrran öppnar, det har varit himla körigt på jobbet de senaste dagarna.

Sköt om er! :) Kramar.


RSS 2.0