ångest

Tänk om bara vissa händelser och tankar kunde försvinna. Jag hoppas att de någon gång kommer att försvinna, om inte annat att jag kan förtränga dessa. Jag var tvungen att skriva lite. Kanske känns bättre då, vad vet jag. Näe, fy fan alltså, otroligt dåligt. Jävligt konstigt hur människan är skapt egentligen, jävligt lättlurad och allt. Men vissa saker mår man bra av att inte veta, så det kanske är bra att vissa förnekar dessa.

Ja, är det som jag tror så är det inte så himla bra alltså. Mår illa bara jag tänker på det, ledsen, men så är det. Tårar kommer och det är sjukt hur det blir om det nu är så, fy faan. Näe, jag vet inte vad jag ska göra, sova tror jag är bästa alternativet nu, så är det väl som vanligt imorgon igen, kanske, vad vet jag. Jag kommer säkert att bli besviken, jävligt besviken, för det är säkert så som jag inte vill att det ska vara. 

Den som läser det här kommer inte fatta ett skit, lika bra det nästan.
Läggdags skulle väl sitta på sin plats nu, så ska lägga mig faktiskt.

Bye alla.

natt

Ja, här sitter jag mitt i natten och gruvar mig för att skolan börjar snart igen. Förstår bara inte hur alla andra kan få börja på tisdag, medan vi på härnösands gymnasium börjar på måndag? Lillasyrran börjar  tisdag, de i andra städer börjar på tisdag, men vi, ja vi börjar på måndag. Känns inte som att jag är överlycklig för det. Jag hoppas verkligen innerst inne att det är en måndag då vi slutar tidigt, utan att ha någon fysik .. men inte ens det har jag kunnat kolla upp än. Men visst är det en massa roliga saker som jag har framför mig .. studenten (massa nationella prov, uppsatser, uppgifter, tal innan dess).

Men här sitter jag och klagar. Vad kommer jag att säga när jag inte har någon klass att gå tillbaka till? När jag inte träffar underbara människor dagligen längre? Ja, förmodligen kommer jag att säga till alla andra att de ska ta vara på tiden som de har kvar, för det har jag då ständigt fått höra på senaste. Skolan är väl ändå som en sorts trygghet, man har alltid ett ställe att gå till, man träffar mycket folk dagligen och ja, allt det där.

Lovet har känts långt på något vis. Jag har hunnit med mycket med tanke på att det inte varit så många dagar ändå. Jag har jobbat en hel del, träffat släktingar, samt hunnit umgås med rätt många vänner. Dock gick ju vissa planer i stöpet, ikväll till exempel, men det kommer fler gånger.

Modo vann mot Timrå idag, med 6-3 tror jag att det var. Snacka om viktigt! Passade på att titta på junior vm-finalen i ishockey också, mellan Sverige och Canada. Jag kan bara säga: vilka killar! All heder till dem, även fast det blev silver så har de gjort det så otroligt bra. Otroligt vilken moral man måste ha för att kunna vända underlägen nästintill jämt.

Funderade på  jag skulle slå igång en film. Men jag har insett nu att det är lika bra att sova. Ska försöka sova så mycket som möjligt nu inatt och imorgonbitti. Sedan blir det dags att ta itu med lite plugg. Engelska, matte, psykologi, historia och svenska skulle nog vara en idé att arbeta lite med. Så nu ska jag ta och stänga datorn, krypa ner i sängen och sova som en stock. Kanske sover jag bättre än jag har gjort de senaste nätterna.

Keep in touch och god natt!


gott slut - gott nytt

Nu är 2008 inringt. Ska väl börja med att sammanfatta år 2007 lite kort. Det mesta har väl varit bra tycker jag, kan inte sätta fingret på något som har varit jättedåligt. Visst har det varit lite sjukdomar och skador, men jag känner ändå att jag kan skatta mig lycklig för det jag har. Ingen nära släkting gick bort, inget direkt dystert har väl egentligen hänt och jag har världens bästa vänner, som jag absolut inte skulle vilja byta bort.

2008 kan väl inte bli annat än bra? Just nu känns det så i alla fall. Mormor kunde komma och vara med ikväll, hon åkte precis hem. Det var nog bland det viktigaste för mig, med tanke på att hon inte kunde närvara på julafton. Det blev ingen utgång för min del, vilket jag är rätt glad för. Det kändes bättre att ringa in det nya året med familj och släktingar. Jag kan inget mer säga än att 2008 känns väldigt lovande. Studenten väntar med olika studentfester, tävlingar, bal och allt annat roligt. Just nu, precis i denna minut känner jag mig jättelycklig, även fast du inte har hört av dig. Kanske kan jag släppa dig nu helt enkelt, vi får väl se vad tiden utvisar.

Ska avrunda nu, vara lite social och sedan gå och sova. Gott nytt år och hoppas att ni får ett bra 2008!

RSS 2.0