woho

Igår var det väl en lyckad dag må jag säga! Lite trist att man åkte till skolan till klockan tio för ett möte på typ 4 minuter, när jag hade behövt den sömnen. Var och hämtade mamma och pappa igår natt klockan 03.15 på busstationen, så lite trött var jag allt, dock väldigt skönt att de är hemma nu. Lite tråkigt att de hade regn 6 av 7 dagar på Mallorca, sämsta vädret på 30 år verkade det vara. Trots att de hade kurs flera dagar hade det väl varit roligare om det var sol, de var ju trots allt utomlands.

Näe, efter den där korta visiten på skolan blev det en sväng på stan. Brände lite pengar och dåligt samvete för det. Det har jag alltid så fort jag gör av med pengar, så det var väl inget nytt.

Klockan 12 var det dags att jobba. Det gick faktiskt bra och jag jobbade till klockan 19. Efter det så bytte jag om och åkte in till stan för att se på lite fotboll. Hann väl se typ 10 minuter - en kvart, sen så fick jag skjuts av storasyrran till Sälsten, tack för det syrran. I alla fall så var det några från klassen + några andra där som grillade och vi bara myste, riktigt mysigt med så bra väder.

Senare drog vi oss till Catrin för lite singstar och så vidare, för att efter det ta en sväng på tivolit. Det var ju några som ville åka lite, men klok som jag var valde jag att avstå. Lite flashbacks och noggrann eftertanke fick mig att vara säker på saken. Roligt var det i alla fall att träffa en hel del trevliga människor, vissa som man inte sett på ett tag.

Efter det var det dags för mig att åka hem. Började jobba klockan 9 imorse och då var jag trött kan jag lova och då menar jag trött, inte något annat. Det har väl gått bra att jobba idag också, slutade runt kl 15 och nu blir det bara till att ta det lugnt. Kanske blir en sväng in till stan ikväll också, man vet ju faktiskt aldrig. Men sent lär det inte bli eftersom jag jobbar imorgon igen.

Näe, nu ska jag avrunda. Känns som att det blev ett ganska långt inlägg idag, snacka om ambitiös jag har varit, hehe. Men ha en bra kväll och en bra kväll för det tänker i alla fall jag ha!

Puss hej!


(förresten så är du så jävla snygg)


28 maj

Ja, snart är det juni också. Helt otroligt vad snabbt tiden går. Var ett tag sedan jag skrev tydligen (enligt Emelie). 

Vi har det i alla fall jättelugnt i skolan nu, de preliminära betygen skulle vara satta idag så allt (nästan) är klart. Vi har bara en diskussion kvar i historian, men det är inte direkt något energikrävande.  Annars har vi nästan inga lektioner, riktigt skönt. Måste väl säga att jag är nöjd över min tid på gymnasiet, över lag. Betygen ska jag väl också vara nöjd med, trots att jag skulle kunnat anstränga mig lite mer inom vissa områden.

Tänk att imorgon är det bara två veckor kvar till studenten. Nästa vecka börjar alla roliga aktiviteter och det kommer nog att bli otroligt roligt. Många säger ju att studenttiden är den roligaste och det förvånar mig inte. Mösspåtagningen är på måndag, det känns nästan lite overkligt att det redan är våran tur. Det känns som om det var igår vi gick i ettan och såg treorna komma med sina mössor.

Vi har kommit en del på planerna om dansen och båten nu. Hoppas att vi bara kommer att kunna knyta ihop det riktigt bra. Det finns några frågetecken men det är väl bara att fortsätta fundera. Det skulle verkligen vara nice att få gå ut först på trappan, men för det krävs det ju lite fler poäng.

Näe, nu ska jag sluta svamla på. Det var väl inte så nödvändigt inlägg, men jag hade ju inte skrivit på ett tag, hehe.

Vi hörs =D

21 maj

Har precis kommit hem från bortamatchen mot Arnäs. Den matchen började lite taskigt från våran sida och vi gick till halvleksvila med 1-0 i baken. Efter en stund i andra åkte vi på ytterligare ett mål i baken, alltså 2-0 till Arnäs. Men efter lite justeringar och vilja så fick vi in både 2-1, 2-2 och hör och häpna även 2-3!!! Då var det bara några minuter kvar av matchen men fatta vilken skön känsla. Jag fick till och med sätta första målet från våran sida =D Det verkar som det går framåt i alla fall.

För övrigt har det varit en lugn dag. Imorse började vi på monumentet inför studenttävlingen. Det känns som det kommer att gå riktigt bra om alla verkligen engagerar sig.

Imorgon har vi idrott första timmen, blir nog rätt lugnt med brännboll. Efter det får vi reda på fysik B kursproven och det är lite spännande måste jag säga. Hoppas att jag skrev som jag skulle, det vore som pricken över i:t. Ska plugga mycket matte imorgon eftersom vi har sista provet på fredag.

Näe, nu ska jag snart dra mig mot sängen. Vi hörs =D

wiie

Klarade ekonomiprovet, känns riktigt skönt. Plus att jag skrev historian idag, kändes faktiskt helt okej. Nu är det bara två saker kvar i skolan, som är viktiga. En samhällsfördjupning som jag ska skicka in imorgon och ett matteprov på fredag. Matteprovet känns väldigt drygt eftersom det är sannolikheter det handlar om, känns typ som man har noll koll. Samhällsfördjupningen skrev jag klar idag, så det känns bra.

Tränade ikväll. Rätt lugn och skön träning faktiskt. Vi har bortamatch imorgon mot Arnäs och det skulle verkligen kännas bra med ytterligare en vinst. Vi mötte samma lag på Husumcupen och då spelade vi 1-1, så det blir nog en jämn och spännande match. Sen efter den matchen tror jag att det dröjer rätt länge innan vi spelar igen eftersom Långsele drog sig ur väldigt sent. Men vi ska i alla fall spela på gräs imorgon igen, bästa man kan spela på.

Studenten närmar sig med stormsteg. Igår var det två veckor till mösspåtagningen och tre veckor till balen. Helt otroligt egentligen, känns nästan som det var igår som man började i ettan. De sista veckorna är ju fyllda med olika studenttävlingar och vi har börjat planera och kommit en bra bit på väg faktiskt. Skulle kännas riktigt kul att få gå ut först på trappan.

Näe, tänkte ta och sova så man orkar med morgondagens aktiviteter. Nog för att jag inte har så mycket att göra i skolan just imorgon, men att kliva upp rätt tidigt och att sen ha bortamatch kommer att göra mig rätt seg.

God natt!

Vad håller på att hända med dig och mig?
Det känns som att du är väldigt långt bort ..

vinst

Vi vann med 16-1 idag. Kändes som ett skämt, fast jag tycker faktiskt synd om de andra. Men vad gör man inte, bara att köra på hela tiden, riktigt nice. Gick väl sådär för mig, så vi får väl se. Satt i alla fall en boll. Bra jobbat tjejer!

Nu ska jag sova. Har lite framför mig imorgon, plugg och så vidare. Så god natt!

trist

Det här inlägget skulle jag kunna använda till att bara gnälla, men jag orkar inte ens det. Kan bara säga att humöret verkligen inte är på topp nu och att det enda som kan hjälpa lär vara sömn.

Vi har match imorgon, någonstans ovanför ö-vik eller nåt. Den ska spelas på gräs och det känns great. Jag har ett mål inför matchen men det tänker jag inte prata högt om, vi får väl se om det funkar.

Vissa är bra knepiga alltså, mer behöver inte sägas. Nog för att jag kan verka konstig jag också, men vafan.

Nu ska jag sova och ladda inför imorgon. God natt!

Ledig

Idag har jag varit ledig från skolan. Vi hade ingen lektion eftersom jag har min historiagrej nästa vecka och våran samhällslärare är bortrest, vilket var skönt. Så jag har sovit ut och återhämtat mig efter cykelturerna och pluggat lite grann. Ska ta och plugga lite mer nu tänkte jag, skriva lite på historian så man börjar bli förberedd inför skrivningen. Borde även börja på min samhällsuppgift, men jag får göra det senare eller en annan dag. Jag tror faktiskt att det ordnar sig.

Jag och Jossi var ändå in till skolan en snabbis, för att hämta nån läsuppgift till historian inför det sista området i kursen. Vi passade också på att handla åt mamma. Vi hittade muggar som vi köpte, rätt bra att ha inför framtiden. En utav mina garderober är full av flytta-hemifrån-grejer.

Om en månad har jag tagit studenten. Igår var det exakt en månad till 12 juni. Känns både skönt och skrämmande, men det blir nog bra. Längtar lite till man får ta på sig studentmössan och inte behöva oroa sig över skolan mer. Det blir nog roliga veckor, de flesta säger ju att det är den roligaste tiden, så man får väl tro det också :)

Imorgon har vi sovmorgon och sen har vi väl nog bara en lektion imorgon. Det blir riktigt nice det också. Träning på kvällen är inte fel heller, fotbollstjejerna<3 Tillsammans klarar vi allt tjejer, med- och motgångar!

Mormor är dålig igen förresten. Tänkte åka till sjukan och hälsa på henne idag, men hon tyckte inte det var sån bra idé. Kanske ska åka ner på lördag istället. Känns ju i alla fall bra att hon är på det säkraste stället hon kan vara på, i säkra händer. Världens bästa mormor.

Nu blir det plugg, vi hörs!

image7
snart så!

(ps. texten är väl inte så störande nu, eller vad säger du Paula? ska ta och engagera mig lite mer i designen sen.)

Västanå

Igår så cyklade vi till Västanå med idrotten. Jag som aldrig brukar cykla tyckte att det skulle bli väldigt drygt och mycket riktigt. Men vi kom fram tillslut och hade då cyklat 3,5 mil. När vi kommit fram tog vi en dusch och grillade korv, efter det gick vi och kollade lite på västanåfallet och så vidare. Kort spelades också men efter det blev det en rätt tidig sänggång, jag somnade väl runt halv elva.

I morse blev vi väckta klockan åtta. Klockan nio var det dags att gå höghöjdsbanan för de som hade valt det. Jag var en av dem och det kändes riktigt läskigt med tanke på att jag är höjdrädd. Nu efteråt kan jag tycka att det inte var så speciellt, men när jag stod där uppe kan jag säga att benen skakade. Men jag är nöjd att jag klarade det och det kändes som att jag fick en rejäl adrenalinkick efteråt.

Efter höghöjdsbanan gjorde vi i ordning nudlar som lunch och eftersom vi hade packat klart allt tidigare var det bara att sätta sig på cykeln igen efter lunchen. Då väntade återigen 3,5 mil tillbaka till skolan och jag kan säga att det kändes i rumpan. Men om man jämför med igår så hade vi idag medvind, dock lite lättare än igår (vilket var en katastrof), vilket gjorde att det gick lättare att cykla. Det gick mycket snabbare dessutom.

Klockan tre var vi framme vid skolan och kunde ringa pappa som kom och hämtade oss. Snacka om skönt det är att vara hemma igen. Längtar faktiskt till att sova i min egen säng, något bekvämare än liggunderlag och sovsäck.

Vi hörs! Hejs.

image6

en funderare

När det bara blir missförstånd och feltolkningar så är det kanske inte värt att fortsätta med vissa saker. Så är det väl med nästan alla saker här i livet och vad kan man då göra åt det? - Inget.

Jag är rätt less nu faktiskt, men vad spelar det för roll? - Nej just det, ingen. Såhär kan man ju hålla på hela dagen om man vill, men vad tjänar det till? - Ingenting!

I alla fall så är det väl vissa dagar som man bara ser det negativa i allt och jag förstår egentligen inte vad det tjänar till. Vissa förstör verkligen för sig själv och hur bra kommer det att kännas i framtiden? Förmodligen inte bra alls.

Det här inlägget känns rätt värdelöst, men jag säger bara det att vissa saker kan jag faktiskt ta på mig som mitt fel, men då tycker jag också att andra kan göra det. Det är starkare att kunna vara ärlig och medge ett fel än att bara skylla på andra. De som är så himla självgoda och tror att de bara gör rätt hela tiden, vad blir det av dem?

Ne, nu ska jag sluta skriva. Den här helgen blir förhoppningsvis en bra helg. Jag är ledig, imorgon har vi våran första seriematch och efter den ska vi ha lagfest. Sedan på söndag ska vi gratta två vänner, så det blir nog skitbra det här.  

Ha det bra! Hejs!

Du tycker väl att det är bra tur att du inte är som mig? - Misstänkte väl det.

kuuuul

Imorgon har vi kursprov i Fysik B. Känns ju skitroligt, verkligen eftersom det är på 11 kapitel. Även fast man har repeterat hur länge som helst så känns det ändå som att man inte kan speciellt mycket, vilket gör det hela ännu drygare. Men jag ska nog försöka sova snart och samla energi till provet i alla fall, sen får det gå som det går. Jag lär ju inte få in så mycket mer i skallen om jag sitter vaken halva natten och pluggar, för det skulle ändå vara som bortblåst imorgon. Sitter med provet från 8-12, eller vi får i sitta så länge om vi vill och jag brukar ju kunna vara en av de som sitter rätt länge, hehe.

För övrigt har jag väl inte så mycket att säga, förutom att vissa saker här i livet är väldigt synd. Men det är väl bara att räta på ryggen och blicka framåt vid vissa tillfällen, det mesta blir ju bättre framöver.

Har rätt dåligt samvete också, borde hälsa på mormor. Tänk att även fast hon bor så pass nära så hälsar man på så pass sällan. Men hon vet i och för sig att man har mycket att göra, men i helgen ska jag försöka gå och hälsa på henne en stund, hon är ju trots allt världens bästa mormor.

Näe, nu ska jag sova och drömma om roliga fysikformler och konstanter ... ZzzzzZzz

Vi hörs! Natti


..

Vad finns det egentligen att säga? Just nu har jag bara tomt på ord, men det här suger.

God natt.


RSS 2.0