19?

Känns det någon skillnad? - Nej. Jag tror att tjusningen med att fylla år försvinner med åren. Men det är väl alltid kul med presenter, främmande och allt. Faktiskt så ska jag på jobbet. Jobbar 12-18 idag och sedan jobbar Jossi 18-24. Lite trist, för de som kommer sedan hinner bara gratta en i taget. Dock var tjejerna här i fredags, då fick jag en vattenpipa, hehe.

Men nu ska jag dra mig till jobbet. Ni får ha en bra dag för det tänker jag ha! Bye.

Trött

Jag är riktigt trött nu. Även fast jag sov rätt mycket den här natten så är jag ändå trött. Klockan kvart i elva skulle jag och Jossi vara på vårdcentralen, blåsippan och ta den andra vaccinationssprutan. Vi som aldrig varit på blåsippan visste knappt var det låg så vi fick slå Laura en pling och som tur var kunde hon guida oss. Värdelöst att de har stängt de andra två vårdcentralerna, det fanns knappt en parkering idag. Dessutom får ju stackarna som jobbar där på vårdcentralen nu jobba ihjäl sig, hua. Hur som helst gick det bra att ta sprutan och efter det tog vi en sväng på stan och därefter en snabbvisit på coop.

När vi kom hem så tog jag det mest lugnt. Kikade runt lite på internet, sen tog jag och Jossi några fifa-matcher på playstationet. Jag skulle vilja säga att jag vann alla, men det är fult att ljuga, så grattis då Jossi. Fattar inte varför det gick så dåligt för mig, det kan väl knappast varit den som satt vid dosan? hehe

Sedan jobbade jag. Från klockan tre fram till .. ja, jag kom faktiskt inte hem förrän halv elva. Men det är roligt eftersom det är så pass mycket folk nu, timmarna går snabbare då. Vissa surpuppor som dyker upp skulle jag såklart klara mig utan, men det är ju tur att muntergökarna också dyker upp, de väger mer än de sura tycker jag.

Näe, imorgon är jag faktistk ledig. Jossi tog mitt pass eftersom jag jobbade ett åt henne förra veckan. Dessutom har jag match imorgon och eftersom Jossi inte får vara med och spela så passade det ju perfekt att hon kunde jobba då. Matchen är dock borta, vilket alltid känns lite drygt. Ofattbart att vi bara har spelat tre hemmamatcher nu. Men som sagt, det goda väntar senare, fem hemmamatcher till hösten och bara tre borta då, snacka om skönt! Efter den här matchen är det uppehåll och jag är nog inte ensam om att tycka att det kommer bli rätt skönt.

Näe, nu ska jag dra mig mot sängen. Imorgon blir det lite mys och till att ta det lugnt. Ladda inför matchen är ju också helt klart givet, så givet att jag inte ens behöver nämna det egentligen. Det vore grymt skönt om det kunde bli vinst imorgon och dessutom riktigt bra för allas självförtroende.

Näe, hörrni, vi hörs. God natt!

Jobb

Nu börjar allt jobbande. Hela sommaren men med några dagars ledigt då och då. Det ska på något vis bli skönt att göra något på dagarna istället för att sova bort dem. Samtidigt känns det också roligt att träffa en massa folk. Pengarna är ju alltid bra att ha och jag har absolut inget att klaga på.

Hinner dock inte träna imorgon eftersom jag jobbar. Men jag får väl ta en springtur själv, det brukar ju gå bra det också. Lättare med andningen och så då, när man kan köra i sin egen takt utan att behöva hänga på andra.

Idag har jag bara slappat. Suttit ute i solen och bara tagit det lugnt. Snacka om bortskämd man känner sig ibland. Världens goaste hund har vi också. Så fort man lägger sig ute och ska sola så ska hon vara med, det spelar ingen roll hur varmt det än är så ska hon komma och lägga sig. Vem hade trott det när hon var valp? Inte jag i alla fall.

Jag har lite svårt att förstå hur jag kan störa mig så mycket på allt och alla just nu. Det är väl någonting som inte stämmer eller något, men det känns riktigt drygt. Ibland känns det bara som att man ska knipa igen och inte säga något. Att man kanske inte ska öppna sig eller någonting, vad vet jag? Ibland känns det bara hopplöst.

Nu ska jag i alla fall sova. Ha det fint. Natti

Jaha

Tror att jag måste sluta med att vara uppe såhär sent. Det har varit sent flera nätter på raken nu och då sover man ju bort halva dagen. Som idag klev jag upp någon gång efter ett, vilket kanske inte är så lyckat egentligen. Men i vilket fall som helst så hann jag sitta ute i solen ett tag. Riktigt skönt var det vill jag säga. Det skulle tydligen bli rätt bra väder imorgon också, så jag får nog försöka kliva upp lite tidigare då.

Var en sväng till mormor idag. Snacka om att hon är världens bästa mormor. Så säger jag varenda gång jag går därifrån, för det är verkligen så det är. Det är svårt att förklara, men man kan verkligen prata med henne om allt och hon bryr sig verkligen. Ååh, vad jag tycker om henne.

Ikväll var det middag här. Med Jörgen och Madde, Viktor och Jossi, mamma och pappa, också jag. Var väl helt okej. God mat, lite trist att det ösregnade ute just då. Sedan kikade vi på Holland-Ryssland. Ärligt talat trodde jag inte att Ryssland skulle vinna, men där fick jag så jag teg. Snacka om kämparglöd. Vi får väl se hur det går för de i fortsättningen, skulle inte förvåna mig om det går bra.

Imorgon ska jag hämta lillasyrran, sen får jag se vad jag ska göra. Om inte annat blir det kanske Spanien-Italien på tv. Mycket fotboll nu, mamma gillar väl inte det men jag tycker att det är helt okej.

Nu ska jag ta och sova. Vi hörs.

Ibland känns allt så jävla hopplöst

Midsommar

Idag har jag sovit ut, väldigt länge, vilket innebär längre än till 9, Paula. Hur länge vill jag nog inte ens berätta, känns lite pinsamt. I alla fall så har jag varit och handlat till macken och till ikväll. Det är några som ska till Fanny och grilla och ha det mysigt. Jag tror nog att jag bara blir kvar där en stund, för sedan åker jag med favvo tillbaka igen, annars vet jag inte hur jag ska ta mig därifrån. Då får vi se vad som händer. Kanske åker jag dit mamma och pappa är eller så hittar jag på något annat, det visar sig.

För övrigt har jag nog inte så mycket att skriva. Vädret är väl okej, blåser lite grann men det har varit varmt och skönt i vilket fall som helst. Får väl hoppas att vädret blir fint resten av sommaren. Nog för att jag kommer jobba hela sommarn, men jag kommer ju att vara ledig någon dag i veckan åtminstone. Det vore skönt att få lite färg, man känner sig fräschare då på något vis.

Sofie ringde och var överlycklig igår. De hade spelat 1-1 mot Östersund. Man får väl gratulera till det och nu kanske det har vänt för er, kompis!

Vi har en match kvar att spela. På torsdag är det bortamatch mot Sidensjö och efter den är det uppehåll. Ska bli skönt att vila och tänka på annat. Kanske hittar man på något som man inte riktigt kan göra nu när fotbollen tar upp rätt många kvällar.

Ska hälsa på mormor någon dag också. Kanske ska passa på att göra det nu .. =) vi hörs!


Onsdag

Nu ska jag alldeles snart gå och lägga mig. Har väl inte gjort allt för mycket idag förutom att spela match. Vi hade bortamatch mot Själevad/Moliden och många sjuka/skadade. Vi var inte över spelmässigt utan det som gjorde att de vann var att de satte sina chanser medan vi inte gjorde det. Vi förlorade me 5-2, men det blir bara till att ladda om till nästa torsdag då vi möter Sidensjö borta. Snacka om att jag tycker att det ska bli skönt på höstsäsongen, med många hemmamatcher. Vi har bara haft tre hemmamatcher nu innan uppehållet, vilket har känts rätt så drygt. Det är ju alltid skönt att spela hemma.

Sverige gick det ju inte heller så bra för. Jag kunde inte se matchen eftersom vi satt i bussen på väg hem då. Vi lyssnade på den på radion och man kanske ska vara glad att man inte såg den. Riktigt hemskt att vi åkte ut, mot Ryssland. Men ryssarna gjorde det ju tydligen bra, men för det tycker jag att vi åtminstone kunde ha spelat till oss en oavgjord match och därmed gått vidare.

Jag har semester nu, börjar jobba till veckan. Kändes så skönt imorse när man riktigt kunde sova ut. Det var längesen jag kunde göra det. Imorgon kan jag också sova ut rätt länge, sen ska jag skjutsa lillasyrran till optikern. Sedan på kvällen får jag se vad det blir.

Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra på midsommar heller. Men jag har ju mina alternativ så jag får väl bara ta och bestämma mig för vilket så blir nog det där bra det också.

Nu ska jag ta och sova. Vi hörs något. Natti

Mjaaahaa

Ja, alltså ibland förstår jag inte vad det är med mig. När jag blir irriterad låter jag min ilska gå ut över alla andra även fast det egentligen inte är meningen. Så jag får väl lov att be om ursäkt för det, för det är inte ni som har gjort något, det är bara jag som är sur.

Var ledig idag. Ska jobba 9-15 åt Josefine imorgon, men sedan har jag semester den här veckan. Sedan blir det jobb nästan hela sommarn. Känns både bra och dåligt, det är ju bra att vara sysselsatt och tjäna pengar, men samtidigt är det lite jobbigt också. Men som sagt kan man kanske åka iväg något sedan istället.

Mitt lag har träning just nu, springning. Jag valde att springa själv, för det skulle bara bli konstigt att försöka hänga på när jag får så svårt att andas. Tråkigt nog kommer det bli svårt att kolla upp vad det är eftersom flera vårdcentraler är stängda och bara en är öppen. När jag ringde i morse kom man inte ens till telefonkön eftersom till och med den var full. Får väl försöka ringa imorgonbitti igen eller så får det vara som det är.

Sen kan man fråga sig vad vänskap betyder för vissa. Mycket snack utan mening, jag är trött på det. Varför inte bara låta bli istället för att låtsas att allt betyder något. Det blir inte ett dugg bättre. Tack för det.

Lovade ju några bilder från studentdagen. Det är väl dags att lägga in dom nu.
Josefine och jag

Andreas och Robert =)

Fanny, Emmy, Linnéa och Sanna =D


Söndag

Idag har det varit en rätt lång dag. Sov i och för sig rätt länge, till typ halv 11. Men efter det var det match hemma mot Höga Kusten. Till en början regnade det, men sedan sken till och med solen. Det började med ett mål i baken och kanske var det just det målet som gjorde att alla tände till. Vi började i alla fall spela bra och vände och ledde med 2-1 i halvlek. I andra halvlek ökade vi på till 3-1 innan de reducerade till 3-2. Därefter gjorde vi både 4 och 5-2, vilket också blev slutresultatet. En mycket bra genomförd match om jag får säga vad jag tycker. Starkt av Sandra Eklund att stå i mål trots att hon varit borta sedan förra hösten, hon gjorde det riktigt bra.

Efter matchen var det bara till att hoppa in i duschen och äta för att sedan gå till jobbet. Jobbade 16-21 och det gick väl helt okej. Är rätt trött nu och det ska bli skönt att sova och vara ledig nu i veckan. Ska väl kanske slå en pling till vårdcentralen också och kanske hinna med ett besök där också. Detta på grund av att jag har svårt att andas så fort jag rör mig och så. Vi får väl se hur det blir med det.

Såg lite grann på Turkiet-Tjeckien för övrigt. Snacka om vändning Turkiet gjorde. Helt sjukt att man gör det på en sådan nivå, men jäkligt skoj att se.

Har funderat lite på vad jag ska göra till sommarn. Nog för att jag ska jobba mycket, väldigt mycket men för det kan man väl roa sig ändå. Jag och mamma ska åka utomlands till hösten också, i september någon gång. Var vi ska åka har vi dock inte bestämt, men det blir väl kanske Grekland eller något liknande. Sedan var jag himla sugen på att åka på någon SPA-resa av något slag också, det vore riktigt nice det också.

I alla fall så funderade jag på det där med att plugga vidare. Jag känner att jag inte riktigt vill jobba flera år innan jag börjar läsa igen. Ett eller ett par år känns lagom och då har jag nog också riktigt bestämt mig för vad jag vill plugga till. Som sagt, det är nu livet börjar.

Ska sova nu. Vi hörs!

För jag har tagit studenten!

Japp, igår hände det. Snacka om vilken känsla och lycka! Så sjukt bra dag det blev igår. Först champangefrukost i stadsparken, vi hade uppehåll ända till vi gick in i kyrkan. Sedan när vi väntade på att få gå ut på trappan gick allt så fort. Snacka om lyckoyra! Lastbilen var också hur roligt som helst, vilken känsla!

Massa bra presenter fick vi också. Dessutom vill jag passa på att tacka alla som jag fick saker av vid trappan och så vidare, verkligen gulligt.

På kvällen förfestades det hos Catrin och sedan bar det av till Gennys. Kom väl hem någon gång efter två och det var riktigt skönt att få lägga sig då. Började jobba idag klockan 12. Kändes lite småsegt kan jag ju säga, att dessutom jobba till 19 gjorde det ännu segare.

Efter jobbet tog jag en promenix med min kompis, Sofie. Vi pratade om lite allt möjligt och nu sitter jag och ser på Holland - Frankrike. Det blir en lugn kväll för mig, ska vara på jobbet halv 9 imorgon. Sedan på kvällen är det Sverige - Spanien, undra med vilka man ska se den då. Det blir nog bra i vilket fall som helst.

På söndag är det match klockan 13. Känns lite tidigt att ha match den tiden, men det får gå det också. Höga kusten möter vi och jag hoppas och tror verkligen på vinst!

Näe, nu börjar andra halvlek av fotbollen snart, vi hörs!

(ska lägga in lite bilder från studentdagen senare)


Dagen före den stora dagen

Imorgon är det dags för studenten. Helt sjukt att vi ska gå ut där på trappan imorgon och inte gå tillbaka dit mer. Visst blir det kanske någon skola framöver, men det blir inte alls på samma vis. Jag känner både lycka och ångest. Man vill inte lämna alla som man lärt känna, men samtidigt är man glad att man har klarat av allt. Visst har man sagt att man ska hålla kontakten och så vidare, men det kommer inte alls bli på samma vis. Känns helt sjukt i alla fall, men som sagt både bra och dåligt.

Det var dags för studentdansen idag. Snacka om sjukt fult men roligt. Mycket skratt vill jag lova och stämningen var rätt bra trots det pissiga vädret. Jag hoppas innerligt att vädret imorgon kommer att vara bra. Enligt SMHI skulle det vara sol, men man får väl se hur det blir med det.

Champangefrukost imorgon klockan 9. Efter det är det dags för kyrkan klockan 11 och därefter betygsutdelning. Sedan smäller det! Helt sjukt. Alla minuter, timmar, dagar och år man har gått i skolan är slut. Det är nu som livet börjar, det är nu som man måste bestämma vad man vill göra av det.

Jag har åtminstone bestämt vad jag ska göra nu efter studenten. Inte blir det att plugga vidare direkt inte, jag vet ju inte ens vad jag vill bli. Istället ska jag jobba på OKQ8 hos far och mor. Det känns som det kommer att vara rätt skönt, med tanke på att man är van och att det är nära till jobbet. Flytta hemifrån gör jag nog inte heller på ett tag även om jag är rätt sugen ibland. Ne, bo hemma och spara är väl ändå ett bra spartips tycker jag.

Näe, nu ska jag städa lite, det måste ju vara någorlunda okej när allt folk kommer imorgon. Tråkigt dock att mormor inte kan komma. Det känns jobbigt att hon är så pass svag. Men jag och Jossi får gå dit imorgon och hälsa på innan vi kommer hem till resten av släktingarna.

Men vi hörs! Ha det så himla bra för det tänker jag i alla fall ha!

Segt

Balen igår var rolig. Alla var så himla fina. Det kändes rätt häftigt att det var våran tur också. Allt folk som hade samlats och stod runtomkring gav oss all uppmärksamhet och det kändes grymt. Inne på balen fanns det fotografer så man fick ta bilder som skickas hem senare. Jag och Jossi tog tillsammans och sen tog vi även tillsammans med Emma, Katarina, Laura, Sandra och Sofie. Vi var lite besvärliga med fotograferna men det gick ju bra tillslut.

Den här dagen känns för övrigt seg. Var in på skolan en sväng för att planera lite på dansen. Det gick väl som det gick och vi ska träna lite imorgon igen. Ikväll är det dags för brännbollsturneringen, vilket kanske inte kommer att bli så roligt i det "fina" vädret. Vi får hoppas på uppehåll.

Ikväll är det också Sverige - Grekland. Jag hoppas verkligen att jag hinner se, för jag har trots allt längtat lite grann till den matchen. Det är faktiskt rätt roligt när det är en massa fotboll på tv nu, man känner sig nästan lite bortskämd. Killarna är ju rätt roliga att titta på också, hehe.

Näe, nu är det snart käk och dags att byta om. Vi ses!

Josefine och jag

jag

Jossi, jag, Emma och Katarina

Bal ikväll

Dagen började med lite solning och så vidare. Rätt tidigt var jag uppe och klockan halv 10 kom storasyster och hennes kompis för att börja med balfrisyrerna på mig och Jossi. Min är nu så gott som klar och jag är nöjd. Frågan är dock hur det går att ta på sig klänningen med tanke på att man måste ta på sig den över huvudet. Man får väl hoppas att frisyren håller riktigt. Vi väntar på mat just nu och sedan ska Jossis frisyr göras. Hon vet på ett ungefär hur hon vill ha den så det ska nog gå bra.

Runt klockan 18 ska vi väl bege oss med bilen. Synd att det blåser så himla mycket ute, men tur är väl att vi förhoppningsvis klarar oss undan regn. Det vore ju synd om det skulle regna med tanke på att hela förra veckan bjöd på så pass bra väder.

Tänk att man snart har tagit studenten och allt. Det känns overkligt om jag ska vara ärlig. Men det är väl nu som livet börjar på riktigt. Man måste fundera ut vad man vill bli och alla andra saker. Men jag tänker inte stressa utan jag ska låta det ta den tid som det tar, det brukar ju bli bäst så.

Vi hade match igår. En rätt jämn sådan men vi vann med 3-1. Skönt att vinna första hemmamatchen på drygt en månad. Nästa helg har vi match igen, återigen hemma. Det blir skönt med tanke på att det kommer att ha varit sån uppståndelse vid studenten och så vidare. Men kul att träffa alla på torsdag. Mindre kul att jag jobbar fre,lör och söndag.

Näe, ska engagera mig lite nu. Vi hörs och ses!

Helg

Igår var det torsdag och sjöslag. Sjöslaget gick ju som det gick och inga poäng där heller. Men trots detta var det ändå en rätt trevlig dag. På kvällen drog jag och några av mina vänner ut till smitingen för att lira volleyboll och mysa lite. Det blev lite dricka (för mycket för vissa kanske) men jag hade åtminstone kul. Kom hem inte allt för sent och dagen hade helt enkelt varit bra.

Imorse vaknade jag av och till men tänkte att jag kunde sova lite längre. Lite huvudvärk och trötthet fick mig inte ens att tvivla på att slumra till en gång till när klockan stod på 10. Klockan halv ett ringde Sofie och frågade om jag ville följa med till smitingen, vilket jag också gjorde. Snacka om att det var mycket folk där och det är väl förståeligt med tanke på det fina vädret, hade dock fått vara några grader varmare enligt min åsikt.



Väl hemma åkte jag och min kära tvillingsyster på att tvätta bilarna. Viktor var ju också med, så det gick ju faktiskt rätt snabbt. Både in och utvändigt städades/tvättades det och resultatet ska man väl inte gnälla över. Faktiskt rätt nice att köra när de är lite fräschare.

Juryn

Efter middagen kikade jag på lite friidrott och duschade. Sedan på kvällen så gick jag ett varv runt elljusspåret med storasyrran och Jack för att sedan åka hem till henne och se på film. Filmen var faktiskt riktigt bra enligt min åsikt, den hette Juryn - A time to kill. Helt klart värd att se.




Kvällen skulle väl egentligen ha bjudit på utgång kanske, men jag kände att jag inte var speciellt sugen och pigg. Det får väl bli mer den kommande veckan. Studenten!!!!!

Match på söndag klockan ett. Första hemmamatchen på nästan en månad, känns faktiskt riktigt roligt. Planen såg helt okej ut och jag hoppas verkligen att det blir vinst på söndag. Det är bara att ladda. Funderade nästan på att springa en sväng imorgon förmiddag, vi får väl se om det blir något av det.

Nu har jag tagit på mig pyjamasen och ska krypa till kojs! Men vi hörs =D ha en trevlig helg!

Om det bara skulle kunna bli som jag vill

Fundering

Ibland kan jag undra vad det är för fel på folk och allt som oftast kommer jag fram till att allt eller det mesta handlar om avundsjuka. Bara för att någon annan är bättre så snackar man skit för att få sig själv att framstå som ännu bättre, det är löjligt. Jag känner bara ilska vid sådana tillfällen men det finns ändå inte så mycket att göra. Man måste inse att de som snackar skit och försöker få en annan att framstå som sämre saknar någonting, kan det vara självförtroende och självkänsla? - Guess so.

Jag personligen tycker att man är stark om man går emot strömmen. Tyvärr är det för få som gör det och kanske är det för att de inte får direkt stöd av andra. Men jag säger bara att om fler skulle göra som dessa skulle det kanske vara bättre än vad det är idag. Vissa kommer fatta vad jag menar när de läser, vissa inte. Men man måste våga vara sig själv och stå för vad man vill och inte vill göra, för de som gör det, det är de som kommer att lyckas.

Dagen har väl fungerat rätt bra. Vi blev klar med båten och den blev faktiskt bättre än vi hade förväntat oss. Sånt gör en riktigt glad, vet inte hur länge den lyckan höll i sig men länge var det allt. Hoppas bara att den är bra nog att ta hem poängen vid sjöslaget. Monumentet har vi kommit en bit på också, det blir väl nästa projekt nu efter sjöslaget då, dansen måste vi väl också engagera oss i.

Matchen ikväll var väl kanske inte mycket att orda om. Kändes segt från min sida och gjorde en usel första halvlek och 2-0 i baken var väl inget positivt att gå till vila med. 3-0 kom i början på andra halvlek och vi tog tag i spelet för att reducera till både 3-1 och 3-2. Mer än så kom vi väl inte, för då blev det återigen ett mål i baken och då var det kört. 5-2 slutade matchen men trots detta var andra halvlek avsevärt bättre än första, både från min och från lagets sida.

Ikväll var det studentfest, rätt rörig sådan. Ölhävartävlingen genomfördes och vi hade en deltagare, som inte fick ställa upp eftersom man skulle ha anmält sig för en vecka sen (bra att någon sa något). I vilket fall som helst hade jag väl en sisådär kväll med tanke på illamåendet och vissa andra saker.

Imorgon (torsdag) är det en ny dag med nya tag. Vi hörs väl då! Natti.

Josefine - du vet att jag är stolt över dig och att du är världens bästa syster <3

(Grattis Paula 18 år, för mig är det fortfarande onsdag)

3 juni

Snacka om att dagarna och veckorna går. Det känns som det var nyss man räknade ner att det var 8 veckor kvar till studenten och nu sítter man här och det är bara 9 dagar kvar. Känns helt sjukt om jag ska vara ärlig. Men de här två första dagarna har varit bra. Mösspåtagningen igår, brännboll med klassen på kvällen och så vidare. Idag hade vi våran sista lektion (historia), nog för att hon hade tänkt tvinga oss komma dit imorgon också, men då protesterade vi faktiskt. Sedan var det dags för NV-lunch och det var inte fy skam. Efter lunchen drog vi hem till Anna och spånade lite på båten och hejarklackstävlingen. Ärligt nog känns det lite stressigt, men vi ska nog hinna med oss.

Ikväll så hade vi träning. Rätt skön sådan och faktsikt riktigt rolig. Efter det blev det inget festande utan man kan väl se detta som en vilokväll. Imorgon är det sista studentfesten och då blir det nice. Konstigt nog har vi lyckats pricka in en bortamatch då, så vi kommer hem rätt sent, men det ska väl funka det med. Vi har ju en hel buss innan den riktiga festen.

Mjaa, vad mer ska man säga. Tror inte att det är så mycket mer för idag. Är helt lediga imorgon så vi ska spåna ännu mer på tävlingarna och så vidare. Tänk att så mycket som vi umgås med klassen de här sista veckorna har vi aldrig umgåtts tidigare. Lite konstigt med tanke på att vi har gått i samma klass i tre år, det är nästan så att man skäms.

Näe, nu ska jag ta och sova. Har försovit mig två dagar på raken och det vore ju dumt att göra det imorgon också. Det får inte bli till en vana alltså.

Natti folket!

mösspåtagning!!

Idag kom mössan på! Snacka om skön känsla ändå. Efter mösspåtagningen hade vi fotografering och det gick säkert bra det också. Har varit en bra dag idag än så länge, bara glada miner =D Ikväll är det träning, hehe.. sen ska vi träffas med klassen =D

Nu ska jag sätta mig i solen en stund, vi hörs =D


RSS 2.0