3 juni

Snacka om att dagarna och veckorna går. Det känns som det var nyss man räknade ner att det var 8 veckor kvar till studenten och nu sítter man här och det är bara 9 dagar kvar. Känns helt sjukt om jag ska vara ärlig. Men de här två första dagarna har varit bra. Mösspåtagningen igår, brännboll med klassen på kvällen och så vidare. Idag hade vi våran sista lektion (historia), nog för att hon hade tänkt tvinga oss komma dit imorgon också, men då protesterade vi faktiskt. Sedan var det dags för NV-lunch och det var inte fy skam. Efter lunchen drog vi hem till Anna och spånade lite på båten och hejarklackstävlingen. Ärligt nog känns det lite stressigt, men vi ska nog hinna med oss.

Ikväll så hade vi träning. Rätt skön sådan och faktsikt riktigt rolig. Efter det blev det inget festande utan man kan väl se detta som en vilokväll. Imorgon är det sista studentfesten och då blir det nice. Konstigt nog har vi lyckats pricka in en bortamatch då, så vi kommer hem rätt sent, men det ska väl funka det med. Vi har ju en hel buss innan den riktiga festen.

Mjaa, vad mer ska man säga. Tror inte att det är så mycket mer för idag. Är helt lediga imorgon så vi ska spåna ännu mer på tävlingarna och så vidare. Tänk att så mycket som vi umgås med klassen de här sista veckorna har vi aldrig umgåtts tidigare. Lite konstigt med tanke på att vi har gått i samma klass i tre år, det är nästan så att man skäms.

Näe, nu ska jag ta och sova. Har försovit mig två dagar på raken och det vore ju dumt att göra det imorgon också. Det får inte bli till en vana alltså.

Natti folket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0