Söndag

Sa ju att jag nog skulle bli off. Har faktiskt inte suttit nästan någonting vid datorn de senaste dagarna, rätt skönt det med faktiskt.

Hur som helst, ska skynda mig att skriva ett inlägg innan batteriet dör. Lat som jag är orkar jag inte kliva upp och hämta laddaren.

I fredags gjorde jag min första träning på flera månader, det kändes helt okej. Efter det åkte jag och Malin och käkade på mini, sedan åkte jag hem och somnade som en stock på en gång. Lite segt med så sen träning, men det gick bra ändå tycker jag.

Angående gårdagen tänker jag inte ens nämna hur min morgon var, för den var faktiskt liiiiiiiite kämpig. Men till slut dök jag upp på ängevallen och hjälpte till att fixa inför överraskningsfesten för Ralf och Lunken, som blev väldigt lyckad faktiskt. När den var över begav jag mig till Jossi, dit även Sandra och Emma dök upp. Blev en slapparkväll framför tvn, alltså ingen utgång.

Idag ska jag städa, håller på redan. Mamma och pappa kommer hem idag också, då får man väl höra hur himla skönt de har haft det. De har varit på Södra Berget sen i fredags, men det är de värda.

Nu ska jag fortsätta! Imorgon är det Timrå-Modo som gäller och med gårdagens 10-3 vinst har man en rätt bra känsla i magen! Vi hörs. Hej


Torsdag

Bra att man får sms tio minuter över åtta imorse, där det står att datorn måste vara inskickad senast tio dagar efter att man felanmält den. De kunde liksom inte kläckt ur sig det lite tidigare? Den ska alltså vara inne på lördag och hur ska det gå? Skickade i alla fall iväg den idag, ringde ett samtal och det skulle lösa sig ändå. Två veckor sedan är den klar och helt ärligt tror jag att jag klarar mig fint.

Lånar pappas just nu, för att kika runt lite. Skriva här att jag kanske inte kommer skriva på ett tag. Vi får se, kanske gör det ändå, men lovar inget.

För övrigt så är det verkligen en berg- och dalbana just nu. Fattar liksom inte riktigt vad det är frågan om. Idag har det i alla fall varit en bra dag, även fast jag inte hittade speciellt mycket i Birsta, som jag faktiskt hade hoppats på dett göra. Men lite pengar spenderades och sällskapet var ju absolut inte att klaga på.

Eftermiddagen och kvällen har inte heller varit att klaga på minsann.

Jag har i alla fall en hel del planer på g, det måste jag säga. Men det får förbli hemligt, faktiskt. Men blir det som jag vill, så tror jag att det kommer att bli förjävla bra! Det är faktiskt rätt kul med hemligheter.

För övrigt ska jag börja träna lite smått imorgon. Även om det är smått är det en början och det kommer att bli så bra. Lite segt att träningen är så sent, men det kan man kosta på sig.

Nu ska jag ta och drömma och fundera vidare, det här blir grymt! Ha det.

Onsdag

Det är onsdag och otroligt fint väder. Det är synd att det är så himla kallt bara. Var nyss ut en sväng med hunden, det blev inte så himla länge, tror inte att hon heller tycker om kylan.

Nu ska jag snart åka och äta lunch med Sandra. Vi har bestämt det sedan en tid tillbaka, men det är alltid något som har kommit i vägen, så nu tänkte vi passa på. Jag börjar inte jobba förrän klockan tre och hon är ledig, så det passar ju alldeles utmärkt. Ska även passa på att göra något ärende på stan när jag ändå är där.

Efter att ha jobbat kväll ikväll är jag långledig! Börjar inte jobba igen förrän på tisdag och det känns helt fantastiskt måste jag säga. Det finns inte mycket att klaga på där inte. Ska väl göra lite nytta på rummet och så vidare, så allt blir klart, men vi får väl se hur det går med de planerna.

Imorgon ryktades det om birsta, det vore nice. Löning imorgon och det vore ju inte helt fel om man kunde åka ner då och shoppa lite. Får väl se hur det blir som, men det lutar i alla fall åt det just nu. Skulle nog behöva införskaffa lite kläder och kanske någon tavla och så till rummet. Det visar sig vet ni!

Ber om ursäkt för gårdagen. Hade inte världens bästa dag minsann, men sedan blev den bättre och bättre, tur det alltså!

Nu ska jag ta och dricka en kopp te, sedan ska jag åka. Ha en bra dag, för det tänker jag ha!


Tisdag

Är rätt dålig på att skriva nu märker jag. Men det är som det är med det, precis som med allt annat.

Har jobbat idag, 10-15, fick sedan besök av Jossi en stund. Nu ska jag väl kanske lägga mig och se oth. Ska på träningen ikväll, det är teori. Snart kanske man kan börja träna med.

Jobbar bara imorgon, sen är jag långledig. Det ska bli skönt faktiskt. Vad jag ska göra har jag inte riktigt bestämt. Det lutar mot att vi åker till birsta på torsdag, sen får vi se. Det brukar ju finnas en del att göra, så det är inget att oroa sig för.

Roligare än såhär blir det inte idag. Hoppas att ni mår fint! Hej.

Söndag

Har inte haft lust att skriva på några dagar, som ni kanske sett. Men nu slänger jag in ett inlägg i alla fall. I fredags jobbade jag till nio, efter det tog jag det bara lugnt och tittade på OS. Jag älskar att det är OS på tv, det är alltid något att titta på. Anna Haag gjorde det grymt bra som knep ett silver. Efter det blev det en rätt tidig sänggång, eftersom jag skulle upp på lördagen.

I lördags öppnade jag och Madde på macken. 9-15 jobbade jag då och efter det lagade jag och Sofia mat. Det blev tacos. Mamma och pappa var borta över dagen så det blev bara vi som åt. Sedan åkte jag in till Pernilla och vi såg på film och hade en allmänt mysig kväll.

Idag har det varit jobb 11-15. Skönt pass måste jag säga, även om det varit en seg dag idag. Det är då inte många som har gett sig ut i det här vädret. Men nu är jag hemma och ska vila lite och duscha.

Ikväll ska jag mysa med Carro. Vi ska beställa mat och äta annat gott. Hoppas att jag får henne att vilja se på OS, det är ju skidskytte för både herrarna och damerna ikväll. Hoppas på fler medaljer då, men det lär väl bli rätt svårt. Nu är det så att bloggen är lika kass igen, sådär med bilderna och så, det suger verkligen. Fast jag fick till det nu, ibland är man bra duktig.

För övrigt måste jag säga att jag hatar vädret som är nu, det är fan sjukt! Jag längtar verkligen till sommaren. Men de säger ju att har det varit en riktigt jävlig vinter så blir det en bra sommar, så hoppas kan man ju.

Nu ska jag avsluta. Ha det!

Torsdag

Har suttit länge nu och funderat över vad detta inlägg ska handla om. Kanske min jävliga dag som varit idag, eller kanske bara saker jag känner just nu? Jag tror jag hoppar över hur jag känner faktiskt, det blir lite för känsligt. Man kan inte gräva ner sig liksom, saker blir ännu tyngre då, även om man kanske har svårt att låta bli ibland.

Jag tyckte i alla fall att klockan ringde på tok för tidigt imorse. Låg och drog mig och som tur var vaknade jag till i rätt stund så jag hann med att kliva upp och ta ut hunden innan jag skulle vara hos frissan. Går in på macken och tar ut en slant för att jag ska kunna ha en femma till parkeringen, vilket skulle innebära parkeringstid i en timme. Kommer till stan, hittar bra parkering, går och stoppar i pengen, lappen fastnar. Vad gör jag då? Jag hade ju bara den där femman liksom plus att det var bråttom. Helt enkelt måste jag ha tänkt att det löser sig ..

Klipper mig och tänker inte så mycket mer på det. Pratar lite strunt med frissan och går sedan och växlar lite pengar på banken. När jag kommer och går ser jag att p-nissen står på stan och jag förstår nästan redan då att det är kört. När jag kommer till bilen ligger en lapp fastklämd på rutan och det är ingen trevlig syn. När man dessutom är lite missnöjd med håret och får en sån lapp, då kan jag ju meddela att det verkligen inte känns som en bra dag.

Ska sedan ta en tur till Erikshjälpen, för mina kommande planer. Vad händer då? Ja, men de öppnar ju inte förrän tolv. Jag kan säga att jag sket i det då, det får fan vänta. Väldigt besviken över min dittills tråkiga start på dagen for jag och köpte mat på donken och åkte hem.

Jag ringde några samtal om p-boten, men inget positivt där heller. P-nissen ringde dessutom upp och var hur otrevlig som helst, typ dumförklarade mig och påstod att jag ljög. Whatever, det är ju bara att betala. Nog för att det känns lite surt, de femhundra kronorna skulle man ju kunna lägga på något betydligt roligare.

Gick på jobbet och det gick faktiskt bättre än jag hade förväntat mig. Efter jobbet kikade jag på skidskyttet, damerna, vilket kanske inte var det roligast heller. Tycker förbannad synd om Helena Jonsson och jag förstår att hon inte kunde ställa upp i intervju, stackarn. Vi får väl hoppas att det går bättre senare.

Nu sitter jag och väntar på att Anja ska åka, sedan så är det skidskytte för herrar. Man vet ju aldrig, det skulle ju kunna bli medalj, men jag tänker verkligen inte ha några höga förväntningar.

På tal om förväntningar, så vet jag inte om jag har några alls. Ni vet ungefär när man känner sig som en groda utan ben- hopplös, så känns det nu ibland. Men det mesta brukar ju lösa sig, så varför skulle inte allt göra det nu liksom. Time will tell.

Nu ska jag avsluta, betala telefonräkningen och boten så det är ur världen. Sedan tänker jag byta ut värmeljusen som har dött ut till nya. Ha en bra kväll! HEJ



Onsdag

Jag måste bara skriva ett inlägg och erkänna att jag älskar Dell supporten. Det var nästan så man blev kär i han som hjälpte en. Nämen, helt seriöst, de var riktigt trevliga och hjälpsamma.

Låter som det är något löst inne i datorn och förmodligen är det något vid fläkten och det kan man inte bli guidad över via telefon. Så jag ska få en box som jag kan skicka datorn i så ska de byta den där fläkten. Skulle ta upp till två veckor, det är väl inget att gnälla över. Tur pappa använder sin dator så sällan, hehe.

Näe, känns som att det är lika bra att skicka in den. Även om det inte är några problem nu förutom att det skramlar lite ibland, så känns det som att det är bra att byta innan det händer något som kanske förstör något.

Var en sväng på stan idag, fixade Jossis present. Tror fasen det är första gången jag är ute i god tid med något, känner mig rätt duktig på så vis, nu är det ju bara att hoppas att det blir bra med. Sedan åt jag, sis och Sanna lunch på rutiga. Vad jag åt kanske jag inte skulle behöva skriva, men jag gör det ändå, tex-mex tallrik, gott alltså. Alltid trevliga luncher med dessa två, det måste jag säga.

Efter det bokade jag en klipptid, imorgon halv elva. Det blir ju bra, för jag måste en sväng på Erikshjälpen också, så det blir ju riktigt bra timeing. Börjar jobba klockan två också, så allt kommer att bli sååååå bra. Hoppas bara att Erikshjälpen har det jag söker, vore ju great.

Mår inte helt hundra idag heller, men man får väl slå emot skiten istället för att bara ligga hela tiden. Ikväll antar jag att det blir till att titta på lite OS också. Annars får vi se vad det blir för något, låter väldigt lockande att faktiskt just ligga i soffan ändå. Vi får se! Har i alla fall gjort någon nytta idag.

Ha en bra kväll! Hej.


Ännu ett guld!

Vet inte om jag ens skrev något om Kallas guld imorse. Det måste jag ju såklart göra nu. Snacka om att jag satt och följde loppet igår. Sa till pappa att det kunde bli lite ostadigt i sista backen, så när hon kommer dit och får lite problem ställer jag mig upp och sätter mig inte förrän hon kommit ner. Det är fan känsla. Och vilken jäkla känsla när man ser glädjebilderna efteråt, man blir rörd!

Sen nu då, Björn Ferry. Efter damernas lopp när man var lite uppgiven säger pappa: Ferry tar guld! Det trodde jag inte, men se hur rätt han hade. Grym känsla att följa sista skjutningen, alldeles hoppande framför tvn.

Dock blir jag så otroligt förvånad. Hur kan arrangörerna och funktionärerna göra så pass fel när de ska släppa åkarna i starten? Jag förstår helt enkelt inte. Först i damernas lopp och sedan i herrarnas. Nu vet man ju inte om det hade gjort någon skillnad, men det är i alla fall frustrerande. Det ska liksom inte hända, i alla fall inte i ett OS. Dock är ju alla människor, men i alla fall.

Har även sett one tree hill nu ikväll. Jag kommer nog aldrig sluta älska den serien alltså, så jävla grym.

Nu ska jag glädjas vidare åt guldet och åt hur jävla skön Ferry är! Snacka om skön intervju efteråt. Jag lider även lite grann med ACO och Helena Jonsson.

BYE





Tisdag

Det blir inge jobb idag heller. Kan ju berätta att jag har mått betyyyyyyyydligt bättre än såhär. Men vad gör man, man får gilla läget helt enkelt. Är ledig imorgon, sen kan jag förhoppningsvis jobba torsdag igen.

Idag tänker jag faktiskt inte göra något särskilt. Känner mig rätt uppgiven. Kanske blir till att lägga sig och se oth hela dagen, sounds good to me.

Ikväll ska man väl kika på lite os också. Skidskytte för både herrarna och damerna. Hoppas att det kanske blir någon medalj där, eftersom det gick som det gick förut. Jag som trodde på Helena Jonsson sist, men det gick ju inte som man trott.

Näe, nu skiter jag i det här. Hörs. HEJ

Måndag

Det är måndag och jag har legat i sängen hela dagen. Snacka om att en förkylning och lite feber kan få en att må risigt. Igår var jag fast inställd på att jobba när mamma frågade, men imorse kändes det inte lika bra alltså. Dundrande huvudvärk gjorde att jag inte ens kunde somna igår, helt sanslöst.

Men nog om detta, man har inte dött av förkylningar förut, så det kommer ju inte hända nu heller.

För övrigt är min blogg fixad!!!! Hur vet jag inte, men hade fått mail av blogg.se idag och då skrev hon typ hur jag skulle gå till väga, sen när jag kommer in nu så är det som vanligt igen? Crazy.

Mamma och pappa var ju på ombudsgala för svenska spel för ett tag sen. Idag ringer de mamma och säger att hon har vunnit en tävling. Vinsten? Ja, en hockeyprofil kommer att vara på macken tillsammans med några från svenska spel. Det blir ju en modoit såklart och både jag och Jossi har tjatat på att hon måste välja FOPPA! Inte för att man vet om han skulle komma, eller om de skulle kunna få hit honom, men fatta hur grymt det skulle vara! Duktig morsa. Näe, jag säger det, hon måste säga att hon vill ha hit Foppa, hon blev ju så himla ställd när hon fick frågan, så hon får så lov att säga det nästa gång.

Näe, det blev inget jobb idag som sagt. Tur att vi har hemma som kan hoppa in och jobba. Får se om jag jobbar imorgon, mår jag bättre så kan jag ju göra det. Vi får se helt enkelt.

Nu ska jag gå upp och prata lite med mamma och lillasyrran. Övertala henne att det är foppa man måste välja ;) Vi hörs! KRAM



Söndag

Helt ärligt, det är fortfarande något stört med min blogg och jag blir irriterad som tusan. Fattar inte vad felet ligger heller. Det går inte att trycka där man ska trycka för att det ska bli som vanligt igen. Jag som inte ens har gjort något liksom.

Näe, nog om det. Igårkväll var jag med tjejerna. Det var riktigt mysigt. Vi åt gott, spelade spel och pratade en hel del! Det blev prat om alltifrån barn, till giftermål och minnen sen man var liten. Helt sjukt mysig kväll måste jag säga. Mina tjejer är grymma.

Agerade även lite chaufför och det gick ju bara bra. Kom väl hem innanför dörren strax efter två någon gång och det var alldeles lagom.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Har varit en sväng till farmor med någon blomma och så vidare. Vi köpte även med oss fika, så vi blev där en stund.

Nu tänkte jag avrunda, men jag vill önska alla en fin alla hjärtans dag! KRAM

H J Ä L P ?

Den som vet hur jag fixar bloggen nu, så man kan göra styckeindelning och grejer. Lägga in bilder osv, den kan ju få hojta till och hjälpa mig lite grann, för jag blir seriöst sjukt irriterad. Jag är inte den mest tekniska och ja, ni fattar.

Fick visst till det lite. Men det ska väl fasen bara gå att trycka enter ett par gånger och sedan påbörja nytt stycke? Så har det ju alltid varit. Hjälp tack.

Hoppsan

Jag ju att jag inte skulle lova att jag skulle skriva oftare. Se hur det blev minsann. Senast jag skrev var i tisdags, det var ju inte igår direkt.

Helt seriöst måste jag säga att det ska bli så himla skönt att vara ledig denna helg! Känner mig riktigt glad för det faktiskt. Ska ta och sova ut imorgon, sen blir det en tur till stan för några ärenden. Efter det ska jag väl bara vara hemma och mysa, eftersom jag gjorde bort all städning idag, lucky me. På kvällen blir det middag och spelkväll med tjejerna, det kommer bli grymt. Nolle slutar halv tio, så hon dyker in då.

Nu tror jag att jag helt seriöst kan säga att det dröjer ett tag innan jag går ut igen. Fast jag tänker inte lova det heller, för man vet ju faktiskt aldrig. Det kan väl hända att det dyker upp något som gör en sugen, men just nu är jag inte ett dugg sugen och det känns skönt.

Ikväll var jag och såg Snabba Cash med Jossi. Efter all kritik man fått höra så kan jag säga att jag tycker att den var bra, men inte så bra som jag kanske hade hoppats på. Helt klart sevärd måste jag åtminstone säga.

Släppte av Jossi efter bion och sedan hamnade jag hos Nolle. Kom nästan precis hem därifrån. Det blev prat om både det ena och det andra och en del gott att äta och dricka också. En bra kväll helt enkelt.

För övrigt fick jag besök av Helena idag på förmiddagen. När jag blev väckt och hörde vems röst som stod i dörren när mamma öppnade, så intalade jag mig själv att det var omöjligt att det skulle vara Helena. Det var det inte, för det var hon helt enkelt. Blev lite småprat, sedan var hon tvungen att åka. Hon skulle på begravning stackarn och det var därför hon var hemma. Tror hon skulle åka tillbaka igen redan imorgon.

Nu då? Näe, jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva. Ska ta och borsta tänderna och plocka ur linserna, sen ska jag ta och krypa ner i min renbäddade säng! Det ska bli så himla skönt!

Ha en bra helg om vi inte hörs mer, för det tänker jag ha! KRAM

ps. Kom på varför jag inte velat skriva så mycket, för min blogg har något jävla SÄRFEL. Måste finna felet, annars dröjer det länge som fan, det kan jag lova.


Tisdag

Skulle ha ätit lunch med Nolle idag, men det blev aldrig av. Jag mådde så förbannat dåligt när jag vaknade, så jag kände att jag behövde sova några timmar till, eftersom jag skulle jobba. Förstående som hon är bestämde vi oss för att ta det en annan dag.

Tog mig till slut upp och tog en välbehövlig dusch. Efter det gick jag och jobbade. Jobbade 14-19 och det gick bra. Höll dock på att knäcka mina brillor kan jag ju medge. Snacka om drygt att försöka ta ner ett stort paket och det ramlar rakt mot ansiktet. Jösses säger jag bara, men det gick ju bra ändå.

Efter jobbet gick jag hem och såg oth. Snacka om sjukt bra serie det är, helt klart min favorit. Man låter helt klart nördig, men de som har sett förstår hur bra det är liksom. Känslig som man är ibland grät man en liten skvätt till avsnittet, men jag var minsann inte ensam.

Har inte så mycket mer att skriva. Hade personalmöte vid nio och efter det har jag bara tagit det lugnt. Håller på att spöa Jossi på betapet nu också.

Vi hörs! Hej

Natt

Klockan har närmar sig tre och det här är inte okej. Jag ligger här, har försökt att sova i över en timme, snart två, men ingenting händer. Jag kände mig rätt trött innan jag la mig, men i samma stund som mitt huvud mötte kudden så blev jag genast piggare. Det vore så himla mycket enklare om man förstod varför det är så, då skulle man kunna göra något åt det.

 

Det spelar ingen roll hur lite jag har sovit natten innan, jag har ändå svårt att somna. Natten till igår sov jag inte speciellt mycket och ändå kunde jag inte somna i bra tid natten till idag. Det är så himla knepigt på något vis, men samtidigt har det väl någon betydelse av något slag och jag måste bara komma på vad.

 

Kanske är det lite väl mycket tankar som snurrar i mitt huvud. Det gör det väl nästan alltid, men det blir mer när man lägger sig. Det är som att tankarna smyger sig på, för att de vet att man inte kan fly från dem på samma sätt som om de skulle dyka upp mitt på dagen.

 

Ligger nu och funderar på vad jag ska kludda in här, samtidigt som move along spelas via spotify. Sjukt bra låt faktiskt, den är nog min favorit just nu.

 

Jag vet helt enkelt inte hur länge till jag orkar med vissa saker, om det inte sker någon förändring. Jag vet att allt brukar lösa sig, så det är inte det att jag är pessimistisk, men det känns liksom som att vissa saker aldrig når sitt slut. Men når de inte sitt slut inom en snar framtid, då måste jag helt enkelt prova med något annat och vad vet jag inte, inte just nu.

 

Däremot vet jag att man inte kan förstå sig på allting. Hur man än försöker att förstå sig på vissa saker, så är det inte alltid som man lyckas. Det finns saker som man helt enkelt inte kommer åt, hur mycket man än försöker och hur mycket man än vill. Jag tror att jag är en av alla människor som har svårt att acceptera att det är så ibland, vilket kanske inte alltid är så himla bra. Men samtidigt kan man väl tycka att det är bra att man engagerar sig en aning. Jag skulle inte kunna vara någon som inte ens försöker att förstå sig på vissa saker, det vore liksom inte jag.

 

Sedan undrar jag varför jag ens har en blogg? Den som kan svara på det är ju duktig. För de som verkligen bryr sig om mitt liv, de behöver väl kanske inte ha en blogg att följa, när de kan följa mitt liv på andra sätt. Ibland tänker jag liksom att jag ska sluta blogga, för det känns som att det liksom inte tillför så himla mycket egentligen.

 

Samtidigt är det väl lite roligt ändå, att vissa är nyfikna på vad som händer och vad man gör också. Men då ska ni i alla fall veta, att ni vet inte så himla mycket som ni kanske tror. Det är inte direkt så att jag skulle blotta allt som händer i mitt liv här, på internet, i en blogg. Jag är inte sån, kort och gott. Så ni som tror att ni vet himla mycket genom att bara följa min blogg, ni vet inte så mycket egentligen.

 

Nu ska jag återigen försöka att få mig en date med John Blund. Ha det så himla bra! Natti.

So a day when you've lost yourself completely
Could be a night when your life ends
Such a heart that will lead you to deceiving
All the pain held in your
Hands are shaking cold
Your hands are mine to hold

Speak to me, when all you got to keep is strong
Move along, move along like I know you do
And even when your hope is gone
Move along, move along just to make it through
Move along


Måndag

Fick lite klagomål över att jag bloggar lite ibland. Kanske är det sant, men jag tänker inte lova att jag bättrar mig heller, tyvärr. Dumt att lova något som man förmodligen inte kommer att hålla liksom.

I helgen var det jobb som gällde. Jag jobbade kväll både lördag och söndag. I lördags blev det även lite festligheter och grejer. Efter jobbet skyndade jag mig att byta om och åka in till Nolle, där tjejerna redan var igång. Vi spelade spel och lekte lite olika lekar och det var grymt kul. Skulle sedan ner på krogen och jag passade på att träffa Jossi, Linnéa och Hanna. Dock så var det ju tydligen fullt på krogen när jag och Jossi skulle in, men det vet jag inte riktigt om jag tror på. Sov sedan hos Nolle, det var faktiskt skönt. Sett överlag så var det en bra kväll!

Igår jobbade jag som sagt kväll också. Skönt att man var pigg. Dock så är söndagkväll typ det segaste passet man kan jobba och igår gick tiden ännu segare än vanligt, på grund av diverse orsaker. Hur som helst så var det skönt att bara komma hem och slappa när man väl fick sluta.

Jag har dock fått mig några tankeställare. Imorse kändes det som att jag aldrig skulle vilja kliva upp, jag kände mig mesig helt enkelt. Tog mig upp till slut och nu känns saker bättre än de gjorde tidigare. Man måste helt enkelt ta tag i vissa saker och acceptera hur det är. Möter man någon motgång kan man inte gräva ner sig över det, även om det vore det enklaste att göra. Jag har blivit mer positiv, jag tror helt enkelt att allt löser sig, förr eller senare och på ett eller annat sätt.

Det är i alla fall tur att jag är ledig idag. Det är skönt att ha såna dagar då man bara kan slappa och göra sånt som kanske behövs. Skulle behöva städa av rummet lite, så tror att jag ska passa på att göra det nu innan det blir middag. Ikväll blir det hockey här hemma, MoDo-Brynäs. Jögga, enda brynäsaren kommer hit, även Lasse och Walle skulle komma, plus att Jossi kommer när hon slutar. Det blir alltså fullt hus här hemma, det kommer nog bli riktigt nice.

Nu ska jag ta och avsluta. Tänker bara skänka en tanke till Paula och hennes sambo efter deras traumatiska händelse. Vill bara säga att jag tänker på er och hoppas att allt löser sig till det bästa.

Vi hörs!


Söndag

Jag har faktiskt ingenting att säga. Tänkte bara skriva ett kort inlägg, så ni vet att jag lever.

Vi hörs. Hej

Torsdag

Vaknade av att alarmet ringde vid halv nio imorse, men såklart låg jag och drog mig. Vid tio över nio ringde mamma och sa att vädret inte var så jättebra och att de inte tyckte att jag och Jossi skulle åka till Birsta. Så jag ringde Jossi och vi bestämde att vi skulle ta det en annan dag istället. Det är ju dumt att ge sig ut i onödan faktiskt.

Tro inte att jag klev upp då inte, nej. Jag sov mycket längre än så och det behövdes faktiskt. Förstår inte hur jag kan ha svårt att somna än, det är fan sjukt. Men det löser sig, allt löser sig så småningom.

Tog ut Selmis en sväng. Snacka om att hon är galen i snö. Själv är jag så otroligt less på all snö som kommer, finns det inget stopp? Får väl hoppas att det är bättre väder imorgon.

Så min lediga dag idag kommer jag bara att spendera åt att slappa. Känns ju lite bortkastat eftersom jag skulle åkt till Birsta, men det är som det är. Vissa saker rår man helt enkelt inte för.

Ikväll ska jag nog kika på hockey, luleå-modo. Viktig match som tusan måste jag säga, så det är nog värt att se den. Hoppas på att de fixar slutspel, vore fan skoj.

Imorgon ska jag på stan en sväng, förmodligen förbi bästis Jossi en sväng och sedan på kvällen hade jag faktiskt tänkt åka med på träningen. Nog för att det är sent, men jobbar ändå kväll på lördag, så det spelar ingen roll.

Nu ska jag avsluta, blir lite irriterat här. Vi hörs! Hej

Onsdag

Idag har jag faktiskt inte så himla mycket att skriva, men jag tänkte ändå slänga in ett litet inlägg.

Sov bort hela förmiddagen, tog mig upp och fikade för att sedan gå till jobbet. Jobbade 15-21 och det gick väl bra. Tiden gick jättesnabbt fram till sju då Jossi gick, men det gick väl bra efter det också. Något less var jag dock när jag skulle låsa entrédörrn och det inte gick. Som tur var kunde pappa komma och hjälpa mig och tillslut gick allt bra.

Imorgon tänker jag åka till birsta, på förmiddagen. Jossi börjar jobba tre så vi försöker väl komma iväg vid tio tiden för att hinna hem till hon börjar. Efter det tänker jag nog städa av lite, sen ska jag nog bara mysa på kvällen, själv eller inte återstår att se.

På fredag har jag inte allt för mycket planer. Funderar på att följa med tjejerna på träningen faktiskt. Nog för att den är himla sent på fredagkväll, men kan vara skönt att vara med dem också.

Till helgen jobbar jag kväll både lördag och söndag, men det ska nog gå bra. Blir nog lite partaj på lördag också som det ser ut, det vore himla roligt.

Vi får se vad som händer helt enkelt. Vi hörs.

Måndag

Även att jag höll på att börja det här inlägget med att döpa rubriken till "söndag". Det märks att det börjar bli dags att försöka sova. Just nu är jag faktiskt skapligt trött, så jag hoppas att jag kommer att kunna somna på en gång.

Idag klev jag upp innan tolv, vilket var helt okej för att vara mig. Började med att ta en dusch. Sedan drog jag av lite på övervåningen sedan gårdagskvällens bravader. Det mesta röjde jag och Jossi undan igårkväll, men jag fixade det sista. Dammsög även hela huset, kände mig duktig faktiskt.

Efter allt städande drog jag på jobbet. Jobbade 15-21 idag. Det gick hur bra som helst och jag jobbade med Emma, det är inte allt för ofta måste jag säga, men det var roligt. Tiden gick ovanligt snabbt måste jag säga.

Åter till gårdagskvällen. Tjejerna anlände väl strax efter sex någon gång. Då var det bara att börja med maten. Det gick snabbt att fixa eftersom vi var så många. Tacos blev det och det satt himla fint måste jag erkänna. Var faktiskt längesen jag åt vanlig tacos, eller ja, inte nu längre, men ni fattar.

Efter middagen blev det massa spel och skratt. Började med någon musiklek och den sopade jag och Emma hem, lätt! Näe, kanske inte helt lätt, men till slut så. Det var minsann himla roligt måste jag säga, det kommer jag definitivt köra igen.

Efter det blev det "med andra ord" och där vann ju tyvärr inte jag och Emma, vilket var lite surt. Med lite flyt hade vi vunnit, eller rättare sagt om Jossi och Laura inte fått så många tjuvar ;) Näe, ska inte vara sån, det är väl kul att de också fick vinna.

Kvällen avslutades med "stad, land och rike" och där blev man bara tvåa. Dock hade Nolle och Carro redan lämnat huset då. Men Emma vann det också tror jag, hon hade en bra kväll minsann!

Haha, fan vad nördig jag låter. Låter typ som att jag sitter och skriver värsta matchreferaten, men skyll er själv om ni läser ;)

Nu ska jag ta och dricka upp mitt te, varva ner och försöka sova. Börjar jobba klockan 10 imorgon, så vore ju inte helt fel om man somnar lite tidigare än vanligt.

Ovanligt glatt humör idag, snacka om skönt! Vi hörs :D


RSS 2.0