30 maj

Jag tycker att det är nästintill galet att det är tre år sedan jag tog studenten. Tiden går så otroligt snabbt och jag vet knappt vad jag har gjort av de här tre åren. Jobbat har jag ju såklart och det är ju att göra lite nytta. Däremot har jag kanske inte levt livet fullt ut som jag kanske borde ha gjort, men det är aldrig för sent att prova på något nytt och det är dumt att stressa in i något som man inte vet om man vill.

Idag har det för övrigt inte varit min dag alls, speciellt inte på jobbet. Jag har tappat nästan allt jag har hållt i och jag har nog varit mer förvirrad och vilsen än en senil gammal tant med alzheimers. Det kändes bra skönt när jag fick lämna jobbet och att jag tillslut fixat allt som skulle hålla på att jäklas. Ännu skönare är det att jag är ledig imorgon.

Imorgonkväll funderar jag på att snöra på mig fotbollsdojjorna och prova träna en gång. Tror ju inte att jag kommer att orka något men det kan vara kul att se hur det känns och bara prova på. Är lite sugen faktiskt och varför inte när jag ändå är ledig.

Nu ska jag kila. Sköt om er! Puss =)


29 maj

Livet är fullt av prövningar. Situationer som man aldrig hade förväntat sig skulle dyka upp gör helt plötsligt det och man står där utan någon som helst aning om vad man ska göra. Hur mycket man än funderar får man inte riktigt klarhet i allting heller, utan man står där och vet ändå inte riktigt vad man ska göra av allt.

Det är väl ungefär där jag står nu. Känslor och tankar som kastas upp och ner hela tiden i hopp och förtvivlan, glädje och sorg. Man känner sig liksom en aning vilsen och förlorad men inser att när stormen är över så står man där starkare och bättre än tidigare.

Så, vad som hända skall och allt sånt visar sig med tiden, men jag vet att allting alltid löser sig på ett eller annat sätt. Oavsett hur det blir så kommer det att bli bra i vilket fall som helst, det vet jag. Jag är okej och allt kommer att bli ännu mer okej och tillslut bra, eftersom.

Jag är bara otroligt glad att jag har så otroligt fina vänner och en helt underbar familj, ni är verkligen världens bästa.

Nu tänker jag åka iväg och mysa lite :) Sköt om er så hörs vi! :) Puss och kram.


,


23 maj

Hej ni som läser.

Efter vissa omständigheter så har jag viktigare saker för mig än att sitta här och skriva. Just nu har jag en del annat som jag måste försöka lägga min energi på.

Tänkte bara så ni visste och inte bli fundersam om det tar ett tag innan nästa inlägg. Sköt om er så länge! :) Kram.



22 maj

Idag är en dag som man önskar att man bara kunde spola förbi. Den har varit så himla långdragen och seg och jag har väl spenderat 80% av tiden i sängen. Man mår som man förtjänar brukar det ju heta.

Jag hade en himla tur att Hans-Erik ska åka upp till Umeå på onsdagförmiddag så jag kan åka med honom upp. Så då är det bara hemvägen som jag behöver åka buss och det känns ju lugnt. Blir en snabbvisit uppe i norr men det är ju bättre än ingenting alls.

Annars då? Livet leker! Eller? Man slutar ju aldrig förvånas men det har jag ju konstaterat tidigare också.

Nu ska jag faktiskt ta och sova. Sköt om er! :) Puss och kram.



21 maj

Snacka om att tiden rinner iväg. Vi är snart inne i juni-månad. Det inneär alltså att det inte dröjer så himla länge innan jag går på semester ett par veckor och dessutom fyller år.

Om man tänker efter så är det typ ett år sedan jag var i Turkiet och ett halvår sedan jag var i Egypten. Det känns definitivt inte som att det är så längesen och det känns lite overkligt.

Idag är det en ledig dag med fint väder och man vet ju vad det brukar innebära, festligheter av något slag. Ska i alla fall ta och kika på fotboll klockan tre och sedan får vi helt enkelt se vad som händer ikväll. Sysslolös blir jag inte i alla fall som helst och jag tror nog på en trevlig kväll i vilket fall :)

Jag får sällskap av Carro till matchen och det ska bli så skönt att träffa henne igen, det var ett bra tag sedan sist. Vi har nog en del att prata om och uppdatera.

Näe, nu har jag inte tid med det här längre. Ska njuta av lite solsken och av att vara ledig! :) Sköt om er. Kram.


,

Saker och ting förändras och människor förändras. Allt och alla förändras någon gång och ofta är det kanske vad som krävs för att man ska kunna uppnå toppen av sitt mående. När man tuggat på på samma sätt som man gjort under en längre tid och inser att det kanske inte är vad som krävs, så inser man till slut att det tar stopp.

Man gör sina egna val och man är den man är. Ibland kan det vara jobbigt att ta vissa beslut och kliv här i livet men ofta är man aldrig ensam. Förändring är en del av livet. Personligheten behöver inte förändras i och med att man själv förändras. Även fast man förändras så är man fortfarande samma person, fast kanske några gånger bättre och starkare.




Jag låter bilden tala för sig själv.

Nu blir det en skön natts sömn. Ha en trevlig helg! Massa kramar.

20 maj

Nu är det äntligen helg, en ledig helg. Hoppas att vädret blir fint så man bara kan må gott hela helgen.

Har inte riktigt bestämt vad det blir av hela helgen. Imorgon blir det i alla fall något fotbollstittande och kanske något gott att dricka senare på kvällen i någon form, time will tell hur allt blir som.

Ibland undrar man om vissa är helt dum i huvudet och sedan inser man att det kanske inte riktigt är så, utan att de bara har otur när de tänker. Ibland kan saker och ting bli så himla fel, trots att man hoppas att de ska bli så himla rätt. Vilket dilemma.

Nu ska jag njuta av att det är helg! Må så gott! Kramar.


19 maj

Dagarna går snabbt och det är väl först idag som jag har haft en lugn stund för mig själv i soffan såhär på kvällen.

Igår skulle jag med syrran, Viktor och några kompisar till honom på bio, pirates-filmen. När vi väl ska åka så mår Jossi verkligen inte bra vilket leder till att jag får gå själv på bion med fem killar, men jag klagar inte. Det var faktiskt trevligt och även fast 3D kanske inte överväldigade mig så himla mycket så var filmen helt okej.

Idag var jag en sväng på stan och sedan har jag jobbat kväll. Ska kliva upp och följa med mamma och handla imorgon så kanske jag hinner på stan en sväng med, för att inhandla lite mer saker inför helgen. I helgen har jag väl ingen aning om vad som händer egentligen, men jag är ledig och det ska bli himla skönt.

Sist men inte minst säger jag bara det att vissa aldrig slutar förvåna mig, ni är hopplös. Saker och ting är inte alltid som man tror och ibland önskar man att det vore annorlunda. Kanske är det dags att ta sig en funderare över saker och ting, över vad som faktiskt är bra och inte.

Hoppas allt är bra med er! :) Kramar.


,


16 maj

Idag är det en sån här dag som man skulle vilja spola förbi tiden lite snabbt. Somnade innan tolv igår och har inte vaknat och tänker kliva upp förrän nu.

Hade lite planer på att kanske åka på paradisbadet idag, men det passade inte riktigt så bra som jag tyckte. Det hade ju varit rätt roligt men det kommer fler gånger då det kanske passar ännu bättre.

Det är rätt otroligt hur mycket olika saker kan påverka än. Trots att man tänker att man inte ska försöka bry sig om alla olika saker som dyker upp så påverkar de en allihopa himla mycket, vissa mer än andra och just nu på ett negativt sätt.

Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig och det är ju synd. Samtidigt så finns det kanske någon anledning till att de inte blir som man tänkte att de skulle bli också, vad vet jag.

Nu ska jag kliva upp, försöka göra något vettigt av den här dagen och hoppas på att allt blir som det borde vara. Hej.



15 maj

Just nu håller jag på med nån himla varannandag skrivning. Sitter inte speciellt mycket här vilket gör att det blir som det blir, men ni hänger kvar ändå ser jag.

Jag hade en riktigt trevlig kväll igår och har bara varit trött idag. Har jobbat i helgen, 9-16 igår och 15-21 idag vilket har gått bra.

Sitter och ser hockeyn nu. Sverige gjorde precis 1-0 när jag slog mig ner i soffan. Nu gjorde Finland precis 2-1 vilket inte var lika roligt. Nu måste ju Sverige rycka upp sig om det ska kunna bli något vm-guld.

För övrigt så går jag runt och nynnar både på "fest i hela huset" och "om sanningen ska fram" hela tiden. De sätter sig minsann på hjärnan och lämnar den väldigt sällan.

3-1 gjorde Finland nu och det kanske var god natt för Sverige. Men än finns det ju tid kvar, men det ser ju mörkt ut.

Skulle inte tacka nej till att åka tillbaka till Stockholm igen. Det var skönt att komma bort lite även om det bara var för ett par dagar. Siktar på att åka till Umeå nästa vecka så jag hinner träffa mina kära vänner innan sommaren tar över.

Nu ska jag titta klart på hockeyn. Sköt om er allihopa. Puss och kram!


13 maj

Är "tyvärr" hemma igen efter vårt äventyr i Stockholm. Två dagar som har innehållit det mesta gör att man önskar att man hade varit kvar ännu längre. Men det gick ju inte den här gången utan det får bli en annan gång helt enkelt.

I onsdags var vi i alla fall till Paula och åt middag, drack gått och sedan drog en utgång. Blev faktiskt lite er vildt än vad jag hade tänkt mig, men allt gick ju bra trots allt ändå. Träffade en del sköna prickar och en del mindre sköna. Tack och lov att man har varandra i såna där lägen alltså, annars vet man ju inte hur saker och ting skulle kunna sluta.

Kort och gott har det varit riktigt bra och jag längtar redan tillbaka. Inte kunde väl någon tro att jag skulle gå ut och dansa i Stockholm och faktiskt gilla det? But I did. Så, ses snart igen hoppas jag - Estocolmo.

Ska packa upp väskan nu, få lite mat i magen och sedan bara sjunka ner i soffan och avnjuta några serier. Det tar på att leka stockholmare.

Sköt om er! Kramar.


11 maj

Eftersom jag tror att jag kommit på hur man kan blogga i telefon så gör jag nu ett försök att få till ett litet inlägg. Det blev otroligt lite sömn i natt. Trots att vi bara åkte till Stockholm tror jag att det kan ha varit lite resfeber ändå. Mest av allt tror jag ändå att det var rädslan att försova mig som gjorde att jag vaknade stup i kvarten. Klockan 4 var jag uppe på benen och packade ihop det sista och sedan var det dags att åka. Resan ner gick bra och vi möttes av ett otroligt varmt och somrigt Stockholm. Vi har passat på att bygga på brännan en aning, bönan hennes bruna färg medan jag nog mest får nöja mig med röd. Förhoppningsvis övergår det till brunt sedan. Nu ska jag ta en dusch och ikväll blir det middag och gott att dricka hos Paula, det kommer nog bli grymt! Sköt om er. Puss

10 maj

Tionde maj och både Nolle och Katti fyller år idag så grattis till er.

Låg och ville verkligen inte kliva upp imorse. Bönan ringde strax efter nio och då blev man ju faktiskt piggare så tillslut var man uppe på benen. Full fart på jobbet vilket är bra eftersom tiden går snabbt då.

Nu ska jag faktiskt ta och städa av rummet så man slipper tänka på det när man är borta. Sedan ska jag också passa på att ta en prommis i det fina vädret. Sist men inte minst ska jag packa och det får bli lite packning.

Så, nu kan man väl säga att jag har så gott som en kort semester vilket är helt underbart! Ska bara må fram till helgen nu, det kan ni ge er tusan på! :)

Det kan hända att det blir dålig uppdatering nu resten av veckan fram till fredag, men det får ni ta. Sköt om er. Kramar.

9 maj

En jobbdag avklarad och en kvar innan det är dags för Stockholm. Det kändes som att tiden skulle gå hemskt långsamt idag när jag gick på jobbet. Som tur var svischade den förbi och det mesta gick finfint.

Imorgon är det 10-15 som gäller och efter det tänkte jag dra en storstädning och sedan packa. Hur mycket kan man packa för två-tre dagar? Man packar ju alltid för mycket, jämt. Det spelar ingen roll om man ska vara borta en dag eller en vecka, man packar ändå ALLTID med sig för mycket vilket är helt värdelöst.

Känner mig bara skapligt less och irriterad för stunden. Så ska ta och krypa ner i sängen och sova. Ny dag imorgon med nya möjligheter. Sköt om er! :)


8 maj

I det stora hela var gårdagen en bra dag. Dagen idag har också varit bra. Kort och gott har den här helgen varit bra helt enkelt.

Människor och relationer förändras och det behöver inte betyda att de förändras till något sämre, snarare tvärtom. Vissa saker är mer självklara för en del, medan de är mer oklara för andra men med lite kommunikation och resonemang så blir det hela rätt självklart för alla parter.

Jag har en grym bästis och alla mina vänner är helt fantastiska. Allt handlar om att ge och ta. Man inser helt enkelt hur lyckligt lottad man är och hur värdefullt det är att ha så många fina människor omkring sig.

Nu har jag två jobbdagar kvar sedan ser jag fram emot en minisemester med bönan i Stockholm. Sounds great to me. Paula, snart är vi nereeeee.

Gott folk, nu tänker jag faktiskt sova! Det ska bli så himla skönt kan jag lova er. Vi hörs! Natti.

7 maj

En riktigt bra dag och helg står på schemat. Underbart väder ute med sol, lite blåst men det får man ta. Blir nog lite varmare fram mot eftermiddagen också.

Jag längtar till veckan och Stockholm, det ska verkligen bli härligt.

Näe, nu ska jag kila. Blev ett snabbt och rätt värdelöst inlägg idag men det får ni ta :) Ha en fin helg för det tänker i alla fall jag ha! Kramar.

Vilken dag.

I stort sett har väl den här dagen varit bra. Hänt en hel del på jobbet men allt har löst sig till det bästa. Dock säger jag bara det att när jag blir gammal så vill jag att mina nära och kära tar av mig mitt körkort om jag inte är kapabel till att köra bil längre. Det finns allt för mycket folk ute på vägarna som inte borde få köra bil längre.

Fick för övrigt dricks idag för att jag var så söt. Man kan bli bra full i skratt åt vissa människor och man ska då vara med om mycket. Det är i alla fall skönt att det är slut på dagens jobbpass och att jag har en ledig helg framför mig.

Nu ska jag inviga helgen med the vampire diaries och sedan något avsnitt av off the map. Helt otroligt att om en vecka har jag både varit till och kommit hem från Stockholm. Inte många dagar kvar nu och det ska bli så himla roligt att träffa Paula! :) Tror det är nyttigt att komma bort några dagar och sällskapet är ju inte att klaga på heller.

Hoppas att ni får en trevlig helg. Kramkram.

6 maj

Ibland kan man ju undra hur pass osmart och klantig man är. Ni kanske kommer ihåg att jag råkade betala in en faktura fel till telia. I alla fall så ringde jag nu i början av veckan och förklarade och allt var tydligen redan löst. Idag får jag ett brev som innebär att jag måste ringa igen.

Sagt och gjort. Nu väntar jag på att de ska ringa upp så kanske det här problemet är ur världen snart. Trodde ju dock att det var det redan förra gången jag ringde för så lät det i alla fall på personen jag pratade med. Whatever, inga världsproblem.

I övrigt är det ju ganska störande att taxi verkligen tar lång tid på sig att dra pengarna när man betalar med kort. Jag åkte den 17 april och först idag så drar de pengarna, det är ju bara ungefär tre veckor efteråt. Kontanter får det bli nästa gång vet jag.

Ska ta och göra mig klar för jobb nu. I helgen blir det fotbollstittande och annat mys. Hoppas att vädret blir någorlunda och att det inte regnar som det gör idag.

Hoppas att ni får en bra kväll! :) Puss och kram.


5 maj

Blev väckt av ett telefonsamtal imorse. Syrran ringde när de skulle åka hem från Sollefteå eftersom vi skulle äta lunch när de hade kommit tillbaka till stan. Det var bra för då kunde jag ju snooza lite extra.

Åt lunch med världens bästa tvilling och världens bästa favvo. Ut och jobba 14-19 efter det och när jag slutade gick jag och Marris en promenad runt kragom. Det känns verkligen skönt att röra på sig nu.

Nu har jag myst ner mig i soffan och hunnit avverka ett avsnitt av off the mapp. Ska ta och se ett till innan det är läggdags. Funderar på att ta en promenad imorgonförmiddag med innan jag börjar jobba, men vi får se hur det blir med den saken. Kanske kostar jag på mig en sovmorgon istället.

Kväll imorgon på jobbet och sedan är jag ledig helgen, vilket ska bli skönt! Jobbar bara måndag och tisdag efter det och sedan blir det Stockholm ett par/tre dagar. Good news.

Nu ska jag slappa vidare. See you.

4 maj

Började dagen med att sola med bönan och Jossi. Efter det gick jag och bönan på en promenad, vilken inte var lika skön som den brukar utan mest jobbig. Skyller nog på solningen. Käkade lunch efter det och kikade på film.

Väl hemma har jag plockat lite på rummet och sen myst framför tvn med mamma och pappa. Ska avrunda min lediga dag med att kika på någon serie och sedan sova i skaplig tid.

Lunch imorgon med Jossi och favvoSanna! Som jag har längtat :) Sedan blir det jobb och efter det blir det en prommis med trevligt sällskap :) Ser ut att bli en bra torsdag gott folk! :)

Sköt om er! :) Kramar.

3 maj

Vissa drömmar skulle man nog helst klara sig utan. I natt hade jag definitivt en sådan. När man vaknar och grinar är det faktiskt inte okej. Men tack och lov att det bara var en dröm i alla fall, så nu är man lugn. Kunde ju somna om och drömma lite bättre efter det.

Igår trotsade jag både vädret och mig själv och sprang en liten runda. Hade tänkt att bara slänga mig på soffan när jag kom hem eftersom det snöade men inte det. Lillasyrran och jag sprang en liten sväng och visst känns det jäkligt skönt efteråt.

Jobbar kväll idag och imorgon är jag ledig. Tror faktiskt att jag och syrran skulle kosta på oss en solning imorgon eftersom vädret inte verkar samarbeta så jäkla bra. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska ta och pyssla med. Skulle behöva städa så det kanske jag måste ta tag i imorgon. Har blivit så himla slarvig nu på senaste.

På torsdag ska vi äntligen äta lunch med favvo efter många om och men. Det är svårt att få saker och ting att passa när alla jobbar olika. Men på torsdag är det dags och det ska bli så himla mysigt! :)

Nu ska jag kila. Sköt om er! Puss och kram.

2 maj

En ny vecka och dagarna går. Lite jobbigt kändes det dock att det både har snöat och haglat idag. Det har ju varit så himla fint förut så man trodde nästan att allt det här var över. Nu var det inga överdrivna mängder men ändå.

Var iväg med mamma idag på morgonen, handlade och lite andra ärenden. Fick sällskap av bönan när jag själv skulle handla, otroligt snällt. Har precis duschat nu och tänkte äta något innan jag ska gå på jobbet. 14-19 idag och efter det tänker jag nog ge mig ut på en promenad.

Snart är det bara en vecka kvar till jag ska åka till Stockholm. Jag hoppas att bönan får ledigt så hon också kan åka annars är det ju inte samma grej och det blir väl inte riktigt som det var tänkt. Men hur som helst kommer jag nog att åka i vilket fall.

Nu ska jag kila. Hörs.

1 maj

Nu är vi inne i maj-månad och det är ju helt otroligt. Det känns som att det här året går hur snabbt som helst och att sommarn kommer att susa förbi. Fast med tanke på att jag nog inte kommer att spela någon fotboll i sommar så lär man känna att sommarn är lite längre eftersom man får mer tid över till annat.

Igår så var det sista april. Började gårdagen med att ta en prommis med min bästis. Andra dagen på raken som vi gick bingorundan och det behövs kan jag ju meddela, med tanke på att jag hade träningsvärk som tusan igår efter fredagens prommis.

I alla fall så jobbade jag 15-19 och efter en personlig rekordstängning så var jag rätt snabbt på plats för kvällens festligheter. Det blev grillat till middag med något glas vin till och efter det mer gott att dricka och sällskapsspel. Efter många om och men gick vi ner en sväng på hamnkrogen där jag inte blev så långvarig utan istället begav mig hem.

Det gick över förväntan att ta sig upp imorse och jag jobbade 11-16. Åkte efter det in till högslätten och såg på fotboll, hann se några minuter i alla fall. Sedan åkte jag och bästa för att köpa pizza till middag. Pizza och cola är väl bland det mest ultimata på en bakisdag (nog för att jag klarat mig bra den här gången). Slappade efter det en stund i soffan till en film. Man har varit rätt seg idag vill jag lova.

Nu har jag nyss avnjutit lite jordgubbar med grädde och socker. Nu slappar jag i soffan till big brother. Ska nog avsluta kvällen med något avsnitt av off the map och sedan blir det sängen i skaplig tid.

Hoppas att ni har haft en bra helg! Puss och kram!


RSS 2.0