Tisdag

Idag är det tisdag och min och Jossis födelsedag. Att fylla år nu för tiden känns inte så himla speciellt längre, men samtidigt är det fortfarande lite kul. Vi fyller 20, vilket betyder både det ena och det andra. Ska jobba idag även fast jag fyller år och det tycker jag ändå är helt okej.

Först ska jag njuta av vädret, gott fika och tredje twilight boken. Har blivit någon typ av nörd, men böckerna är jättebra. Längtar efter andra filmen också, som kommer i höst.

I söndags hade vi match mot Domsjö. Det blev vinst med 9-1, vilket var väldigt skönt. Imorgon är det sista matchen innan matchvila och det finns inget annat än 3 poäng. Tresjö/Gideå står för motståndet, borta, så det blir en bit att åka, men det kommer nog att gå bra. Bara att börja tagga!

Näe, ni får ha en bra dag! För det tänker jag ha! Hejs!

Torsdag

Igår var det match. Min första match sen skitlänge. Gick väl inte så himla bra för min del. Vi spelade inte så bra i första halvlek, men ryckte upp oss i alla fall lite grann i andra, vilket räckte till en seger med 4-1. Jag fick även ställa mig i mål i halvlek och stå hela andra. Hade väl inte överdrivet mycket att göra, men släppte inte in något mål ändå. Blir bara less att man inte orkar så mycket man skulle vilja orka, det beror väl mest på att man varit sjuk så länge, men det är ändå störande.

Idag är det fint väder. Ska åka till mormor en sväng med mediciner och lite annat. Sedan ska jag väl njuta lite av solen innan jag ikväll ska åka på träning. Har träning imorgon också, sedan är det match på söndag igen. Rätt skönt att jag har semester den här veckan, när det är så mycket annat runt omkring. Sedan har jag en till semestervecka någon gång i mitten på juli, ska också bli skönt.

Ja, det var väl allt, ha en fin dag! Hej

Måndag

Första semesterdagen är snart avklarad.

Imorse sov jag ut. Efter det plockade jag direkt ihop på rummet och fixade i ordning. Tänk att det ska vara så svårt att lägga tillbaka kläder där man tog dem eller slänga dem i tvätten istället för att bara slänga dom på sängen och stolen. Måste bli bättre på detta.

Efter städandet satt jag ute en stund och njöt av solen. Ska försöka ta vara på den ordentligt nu under den här veckan. När pappa kom hem från jobbet åkte jag med honom till stan. Skulle köpte lite linsvätska och dessutom åket vi förbi och hälsade på mormor på korttidsboendet. Världens bästa mormor, jag hoppas verkligen att allt löser sig.

Nu ikväll har jag tränat. Det gick väl inte superbra, men det blir väl bättre. Det var min andra träning sedan jag var sjuk, så förväntar mig inte allt för mycket heller. Men sedan kom överraskningen att jag ska börja lira på matchen på onsdag. Känns lite pirrigt, men samtidigt roligt. Det är bara att göra sitt bästa och se var det leder.

Har precis fikat! Det behövs när man har tränat. Man är alltid så himla hungrig efteråt.

Men ha det bra! Vi hörs.

Söndag

Idag jobbade jag förmiddag. Egentligen skulle jag ha varit ledig, men eftersom mamma är risig så får man lov att ställa upp. De ställde trots allt upp för mig när jag var sjuk. Dessutom kanske hon har vilat upp sig lite så jag kan ha min semestervecka som det är tänkt.

Hur bra timeing är det inte att vädret ser ut att bli toppen den här veckan?! Det är ju underbart! Fint väder och semester låter väldigt bra i mina öron i alla fall. Ska lira fotboll, sola och slappna av enormt mycket.

Ikväll var det möte med fotbollstjejerna. Tror att det behövdes. Men det kändes som att det gick bra och imorgon är det dags för träning igen. Lät roligt med lagdagen också, som kommer att kunna planeras in så småningom. Vi har ett himla bra lag, det går inte att komma ifrån. Självklart har vi otroligt bra tränare också.

Om nån timme blir det filmmys och lite gotta. Känns som att det kommer att bli en riktigt lyckad kväll.

Imorgon ska jag nog försöka städa lite. Det ser faktiskt hemskt ut på mitt rum, så det är på tiden. Sedan ska jag njuta lite av solen om det nu blir bra väder och på kvällen ska jag träna. Både jag och Jossi kan träna imorgon, så det känns roligt.

Ni får ha det så bra! För det tänker jag ha.


Lördag

I onsdags fick vi lite ordning på min tå. Snäll som Ralf är tog han med mig till en fotvårdare. Behöver inte gå in på några detaljer, men hon fick i alla fall lite ordning på det till slut. Lite otäckt var det i alla fall.

Så nätterna efter det har jag kunnat sova ordentligt skönt, tack för det. I tordags skulle det ha varit träning, men den blev inställd. Behöver inte gå in på närmare detaljer om det heller. Det löser sig.

I går, midsommarafton var jag med Jossi, Viktor och ett par kompisar till honom. Först åt jag och Jossi lunch med Sanna. Sedan bar det ut till Viktors stuga med gänget vi var med igår. Vi hade femkamp med alla familjer som var där och såklart vann damlaget, haha. Faktiskt väldigt roligt. Efter femkampen och mat åkte vi tillbaka till stan och grillade och spelade spel och så vidare. Det var väldigt mysigt och jag tycker att det blev en lyckad midsommarafton.

Idag har jag mest tagit det lugnt. Sov ut ordentligt och efter det hälsade vi på mormor för att sedan åka in till Madde och Jörgen. De hade fått hem Olsson (kissen) idag. Snacka om söt! Han var lite skygg och så, men det är klart att han är lite ovan. Snart är han nog världens gosigaste.

Ja, imorgon ska jag jobba förmiddag med pappa. Mamma är lite risig, så det är nog smartast om hon får vila imorgon. Jag har ju ändå semester till veckan, och några timmar till innan dess blir ju bara ett plus på lönen. Ska tydligen bli fint väder till veckan, det tackar jag såklart för.

Men vi hörs! Ha det fint.


Sanslöst

Klockan närmar sig 02.00 och jag kan inte sova. Varför? Jo, för att jag har så förbannat ont .. i stortån. Seriöst, vet att några kanske skrattar när de läser detta, men jag är fullt allvarlig. Fick en blånagel i januari eller något sådant, har gått fint och allt sedan dess. Idag efter träningen, nu såhär på kvällen är det sanslöst hur ont jag har. Hur kan det bli så? Att den inte kändes ett skit förut och nu kan jag inte ens sova.

Ja, tillbaka till dagen. Träningen gick väl bra. Kändes ju att man inte är fit, men det kommer det kommer. Kändes i alla fall bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Men det är som sagt en del att jobba på innan man känner sig helt bra igen. Låret kändes väl lite, men jag tror att stretching löser det hela, i alla fall hoppas jag på det.

Näe, jag kan inte ens skriva mer. Jag skrattar samtidigt som jag nästan gråter, det är löjligt men det var länge sen jag hade såhär ont. Ska hoppas på att värktabletten hjälper så att jag kan sova snart. Tur som fasen att jag jobbar kväll imorgon i alla fall.

Ha det så bra så hörs vi. Hejs!

Lördag

Ska bara skriva ett snabbt inlägg.

Ville bara säga att jag är så otroligt stolt över fotbollstjejerna. Vinst idag med 10-0 och mycket skönt spel! Till veckan ska jag börja träna igen, snacka om att jag längtar!

Vi hörs. Hej!

Fredag

I onsdags var det ju match borta mot Arnäs. "Seriefinal" kallade Arnäs det, men jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det. Efter fyra matcher kan jag inte tycka att det är en seriefinal i alla fall. Hur som helst så åkte vi på förlust, med 2-1. Det finns väl inte så mycket att säga. Tjejerna försökte spela vårat spel och med lite korrigeringar kommer det att bli mycket bra. Vad kan man förvänta sig? Man kan inte förvänta sig att allt ska stämma hela tiden, åtminstone inte än. Lite deppiga miner fanns, men vi tar nya tag! Man lär sig även av förluster och vi kommer att kämpa vidare.

Imorgon är det hemmamatch. Då är det Husum som står för motståndet. Jag tror att det kommer att gå bra. Jobbar till tre, så då blir det till att gasa in till matchen på en gång. Snacka om att jag saknar att spela.. Men förhoppningsvis kan jag börja träna till veckan igen. Det ska bli så roligt i så fall. Har verkligen saknat allt.

Hur som helst så har mina senaste dagar bestått av en hel del jobb. Det är alltid bra, mer jobb = mer pengar. Ska jobba i helgen också. Nästa gång jag är ledig är nästa helg, då det är midsommar. Då är jag ledig fredag,lördag och söndag, plus den följande veckan, för då har jag semester en vecka! Snacka om skönt, det är bara att hålla ut till dess.

Nu ska jag se på tv och sedan ska jag sova skapligt. Jag och Jossi öppnar imorgon, så man måste ju vara pigg! Vi hörs! Hejs.


Onsdag

Less. Nu hade jag nyss skrivit nästan hela inlägget, så försvann det. Så det får bli ett kort nu, jag orkar inte jävlas mera.

Ringde vårdcentralen igen .. ingen tid eftersom jag inte har feber längre. Men jag är inne på min tredje förkylningsvecka och känner fortfarande av hals och haf fortfarande problem med ögonen. Samma sköterska som tidigare, något mer behöver jag inte säga. I alla fall skrev hon ut en salva till ögonen, något bra gjorde hon åtminstone.

Snart ska jag ta och kliva upp. Hade tänkt att tvätta bilen idag. Efter det ska jag in till stan en sväng och gå till apoteket och sedan banken. Min remsa på bankkortet har kastat in handduken så jag behöver ett nytt. Efter det ska jag hem och laga mat och greja, för att sedan vid fyra-tiden åka på samling och följa med på matchen borta mot Arnäs. Ska heja på tjejerna ordentligt och jag kommer nog vara väldigt nervös även fast jag bara kommer att sitta på läktaren.

Snacka om att jag saknar att träna. Jag hoppas verkligen att jag kan börja till veckan igen. Det är så mycket mer än bara träningen, det är umgänget och stämningen också.

Men nu ska jag se ett prison break-avsnitt och sedan kliva upp. Vi hörs! Hej då.

Lördag

Känns ju fint att man nu hade kunnat varit på Råsunda och inväntat matchen mellan Sverige-Danmark. Men jag orkar helt enkelt inte, är inte alls i form. Tack för det sjukvården, ni hjälper en verkligen .. inte. Hur svårt ska det vara att kunna få hjälp? När det finns tider och man ringer och ber om en, men inte får en för att man inte är tillräckligt "akut" sjuk. Jag skulle inte be om en tid om jag inte kände att jag behövde en. Men de anser att jag inte är akut sjuk, jag skulle återkomma om jag fick feber igen. Tack för det och tack för att jag går in på min snart tredje vecka som sjukling.

Näe seriöst, jag blir bara förbannad. Som man längtat och sett fram emot detta och nu kan man inte åka för att man inte mår så bra. Hade man fått den hjälp man behövt hade man kanske varit frisk nu, men inte det. Jag saknar fotbollen och att kunna träna. Att känna sig frisk och kunna vara med hela tiden.

Jag ska väl vara glad att jag åtminstone kunnat jobba igår och i torsdags. Men man ska väl orka mer än så? Ja, jag kommer inte på något mer att skriva, jag blir bara sur.

Kul i alla fall att det gick att ordna så att Jossi kunde ta med sig Viktor istället för mig, så gick ju i alla fall inte biljetterna till spillo. Hoppas att de har det riktigt roligt.

Nu ska jag ge mig. Ska slänga mig framför tvn och se fotbollen istället, man ser ju rätt bra på tv också. Även fast det hade varit en otrolig stämning att vara där nere. Det kommer fler gånger och det går fler tåg, man får försöka vara positiv.

Vi hörs. Hejs

Onsdag

Idag är det onsdag och det var match ikväll. Snacka om att man blir stolt över tjejerna. Vilket sätt de lirar på och vilket sätt de uppträder på planen, helt enormt. 10-0 var väl inte heller så dumt resultat måste jag medge, känns kanon!

Själv var jag sjuk så jag satt på läktaren. Men snart hoppas jag att jag är fit for fight igen. Ska och besöka doktorn imorgon så får vi se vad som händer. Kanske har jag något som kräver penicillin, men jag hoppas att det går över av sig själv bara. Vill så gärna vara med, saknar att träna och spela helt enkelt.

Näe, nu ska jag snart sova. Ska se klart SATC först och sedan blir det natti. Ska försöka jobba imorgon också, känns faktiskt lite bättre i alla fall.

Kort inlägg, men alltid något. Mina vänner och fotbollsgänget är världens bästa! Hej.

Måndag

Det är måndag och jag är knäckt. På de senaste 6 dagarna har jag jobbat totalt 6 timmar. Snacka om att det känns pissigt. Men jag orkar helt enkelt inte. Jag skulle gå ner på jobbet i lördags, så när jag kliver upp och allt, ska säga något då har jag ingen röst? Den var lite bättre igår, så då jobbade jag några timmar och idag kan jag ju nästan prata.

Fortfarande är jag dålig. Jag blev det i onsdags riktigt. Mycket feber och så vidare, sedan fortsatte det under torsdagen med. I fredags mådde jag aningen bättre, men sen blev det som det blev igen. Så jag hoppas att jag vaknar upp imorgon och mår bättre, för jag orkar verkligen inte må såhär. Ingen tid hos doktorn fick man heller. Ögonfluss, halsont, dålig röst, smärta över bröstkorgen duger tydligen inte för att få en tid.

Ja, sedan kom pappa inte hem ikväll som det var tänkt. Den stackarn sitter kvar nere i Italien pga att flyget var trasigt. Så det är ju lite trist. Jag hade jättegärna jobbat imorgon så de andra slipper jobba så mycket, men jag kan faktiskt inte, för jag orkar inte.

Men hur som helst blir man väl frisk snart. Känns bara tråkigt att man mår såhär när man har varit pigg så länge innan. Jag hatar verkligen att vara sjuk, verkligen hatar. Saknar fotbollen också, man vill bara vara med. På onsdag är det hemmapremiär och då ska jag minsann vara där och heja på tjejerna, med eller utan röst!

Nu ska jag snart sova, mycket sömn är bra. Vi hörs. Hej


RSS 2.0