Torsdag

Det är torsdag, vilket innebär att det snart är helg. Jag tycker att veckorna rusar förbi en, alldeles för snabbt.

Var uppe skapligt idag, kikade på lite resor utan att hitta någon riktigt bra. Det lutar åt att det kanske bara blir en vecka istället för två och det känns väl både och. Vore väldigt skönt att vara borta två veckor och komma hem och ta nya tag, men samtidigt finns det saker som jag kanske kommer sakna för mycket. En vecka brukar ju ändå kännas rätt lagom när veckan lider mot sitt slut. Vi får se helt enkelt! Känns skönt att komma iväg bara en vecka om det är så.

Efter det åkte jag för att handla och hämta Jossi. Igår cyklade hon ut hit, men idag struntade hon i det. Kan vara klokt med tanke på att hon fortfarande känner av ryggen lite. Men hon var duktig ändå som tog sig en tur hit ut igår på cykeln, det må jag säga.

Dagen avslutades med att jobba kväll. Känns roligare att jobba nu sedan vi var på den där kursen. Uppföljningen kommer även den 28:e för våran del, så det är väl mycket därför som vi inte åkte utomlands nu i september. Det mesta gick väl bra, det brukar inte vara några större problem.

Nu sitter jag här. Har kollat på lite resor. Funderat över lite olika saker. Har inte blivit så mycket klokare dock. Det hjälper nog inte hur mycket man funderar, man får gilla läget helt enkelt.

Jag är sjukt glad att jag har kunnat sova fyra nätter på raken nu. Jag hoppas på femte raka nu i natt. Jag orkar inte om det börjar om igen, det är nog som det är redan.

Nu ska jag försöka sova. Natti

Bra helg?

Ja, man kan säga att jag har haft en bra helg. I fredags såg jag på film med Sandra på dagen och det var väldigt trevligt. Det var jättelängesen vi sågs, men kändes bra som vanligt. Efter det åkte jag ut till minneslunden och tände ljus för mormor och farfar. Det kändes både och. Eftersom det varit lite jobbigt på senaste, så var det rätt tufft att åka dit, men samtidigt kändes det skönt också. Efter det åkte jag och pratade med Carro ett tag och det kändes jävligt skönt, fick ur mig lite som jag behövde få ur mig.

På kvällen var jag på bio med Jossix2 och Emma. Vi såg Beck och även om jag inte tycker att det var en höjdarfilm så var sällskapet desto bättre. Efter bion skjutsade jag hem sis och skjutsade också hem Jossi och där fick jag fördriva tiden till lillasyrran skulle hem.

Jag älskar verkligen mina vänner. Alla är unika på sitt vis och alla gör mig glad på sitt vis. Det är helt otroligt vilka bra vänner man kan ha. Även fast jag vet att jag inte är den lättaste att tas med jämt så ställer ni alltid upp, det är ni guld värda för. Ni finns där vare sig jag är glad eller ledsen och ni stöttar mig alltid. Utan er skulle jag inte vara densamma.

Igår lördag så var jag och kikade på lite fotboll på förmiddagen. Sedan på kvällen åkte jag och sis och solade. Det var rätt skönt och efter det var det filmdags. Inte speciellt bra film, men det var mysigt ändå. Slocknade stundtals under filmen också, men det kunde ju faktiskt behövas. Sov sedan också hos Jossi eftersom Viktor var bortrest.

Imorse var det upp rätt tidigt. Samling till match klockan tio på ängevallen. Sista matchen för säsongen och tjejerna gör en grym insats. Vi vinner med 12-0 och gjorde därmed 102 mål på 16 matcher. En målskillnad på +90 är väl inte heller så tokigt. Att vi dessutom kommer att spela i div4 nästa år gör inte saken sämre. Tycker verkligen om hela laget och det här kan bli hur bra som helst. Det går bra nu.

Efter våran match ilade vi upp till HSK-BIK matchen och den slutade 2-2. Verkade vara en rätt jämn match, i alla fall att döma av det lilla vi hann se. For sedan till Jossis lägenhet och tog en dusch för att sedan plocka upp Jossi och åka tillbaka till Höga för att titta på när HFF div5 spelade och dom vann ju också.

Kvällen tillbringades i Jossis lägenhet. Jossi Bönström följde med dit också, så vi beställde mat och såg på OTH när det ändå gick på tvn. På tisdag kommer början på en ny säsong av OTH och jag längtar sjukt mycket. Hoppas att det är lika bra som det alltid är.

Gud vad jag har surrat på nu. Men den som läser får väl skylla sig själv :D

Tack sis för en otroligt bra helg! :)

Nu ska jag försöka sova, hoppas att det går bra i natt! :)

Förhoppningsvis snart god natt!

I alla fall, med risk för att låta som alla fjortisar så ska jag säga att jag har hittat min favorit i idol. Man kan nästan säga att jag smälter. Kan se klippet om och om igen, vilken skön jävla röst och allt, helbra.

Ska lyssna igen, sen försöka sova.


http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1198265&selId=1.924472&currPage=15




Jag älskar min familj och mina vänner, ni är guld värda!

Torsdag

Idag är det torsdag. Klockan är kvart över fyra på morgonen och jag har ännu inte somnat. Vissa nätter går det ju så himla bra men andra fungerar det inte alls. Men det är ju i alla fall mycket bättre nu än tidigare, så man får vara glad åt det lilla.

Vet att jag har varit oförskämt dålig på att blogga på senaste. Men där ovan har ni väl den största orsaken till varför jag inte har haft ork. Sedan har jag väl känt att jag inte har fått ut speciellt mycket av det heller, det är som det är.

Varför jag skriver just nu kan man ju också fråga sig. Kändes som en bra idé när jag ändå inte kan sova och jag har sett att det fortfarande är folk som besöker bloggen. Ska ta och kliva upp och äta något snart, så får jag väl se om jag kan sova något sedan. Som tur är har jag långledighet nu. Torsdag-måndag är jag ledig och det känns helt underbart. Ska bara ta hand om mig själv och göra det jag tycker om. Förhoppningsvis umgås med dom jag tycker om också.

I helgen åker Jossis pojkvän bort. Så det blir till att sova där åtminstone lördagnatt. Det känns helt otroligt att dom har skaffat lägenhet, så himla roligt och så himla fint dom har gjort! Klart jag saknar henne lite här hemma, men vi ses ju så ofta ändå tack vare jobb och annat, så jag är mest glad för hennes skull! :)

Eftersom jag ändå inte kan sova nu och det kommer dröja innan jag gör det, så kan jag lika gärna passa på att följa med Lasse och vakta på lite älg. Han hade sett två stycken igårkväll när han åkte hem, så jag hoppas att det blir lite action. Sedan kan jag åka hem och förhoppningsvis sova några timmar innan jag ska äta lunch med sis och favvo!

Jag vill också bara säga att jag älskar mina vänner och min familj. Fotbollen är självklart också en stor del som är älskad, helt underbart lag. Utan allt detta skulle jag inte vara mycket. Man känner så väl vilka som är ens riktiga vänner och vilka förstår en. Man behöver inte alltid säga något, det räcker bara att man är där, man förstår ändå helt enkelt. Att sedan bli älskad för den man är och inte efter hur man mår, det får en att inse vilka som verkligen bryr sig och älskar en.

Man skulle kunna säga som ordspråket: Älska mig som mest, när jag förtjänar det minst, för då behöver jag det bäst.

Nu ska jag kliva upp! Ha det bra tills vi hörs nästa gång!

RSS 2.0