Mitt 2010. Ni som läser allt, ni gör det bra..

Ja, då kommer här min sammanfattning av året, 2010.

 

Jag måste nog medge att början av det här året var rätt turbulensartat. Det var några otroligt svåra och onödiga situationer som uppstod och det gjorde väl att det mesta blev rörigt. Just i början av året kändes det ungefär som att det här året skulle bli det värsta någonsin, men ack så fel jag hade. I det stora hela måste jag nog säga att det här året har varit rätt bra och händelserikt.

 

Till att börja med åkte jag till Turkiet med min bästa vän i maj. Med halvpension och stranden precis utanför hotellet kunde man inte må annat än gott. Fast, jag måste nog påpeka att när vi kom fram till hotellet höll båda på att bryta ihop. Det kändes som att det skulle kunna bli världens katastrof och det var nästan så att man hade kunnat boka om och tagit första bästa flyg hem igen. Dock så vände det efter att vi samma kväll hade varit iväg och upplevt hamam. Snacka om att det är något alla borde prova. Det var riktigt skönt faktiskt och så avslappnad som man var efteråt, det var helt otroligt. Så, resan slutade alltså riktigt bra. Det var en helt underbar vecka, men sköna dagar och bra väder.

 

När vi hade kommit hem från Turkiet dröjde det inte länge innan bönan tog studenten. Det blev en vecka med en del skjutsning och annat. Det är ju självklart att man ställer upp, för man vet ju att man får igen det. Det var i alla fall otroligt roligt att se vilken lycka alla studenter upplevde när de gick ut på trappan och när de åkte runt på lastbilsflaken. Då kände man verkligen hur underbar den stunden var för en själv och vilken lycka det var att man faktiskt hade klarat det.

 

Under året har jag hunnit med att träna en hel del fotboll också. Det har väl dock inte varit så kul som jag alltid har kommit ihåg det, med tanke på att det har varit olika skador hit och dit. Men jag har varit med så mycket jag har kunnat, trots skador och jobb och det var ändå kul. Det är så himla fina tjejer i laget och vi har så kul tillsammans.

 

 

Nu däremot känner jag att det får vara färdigt för min del med fotbollen. Som det känns nu så kommer jag inte att spela något mer. Det har varit alldeles för mycket som har påverkat det och det har tagit så mycket energi när det inte har gått som man har velat. Så nu tänker jag bara försöka att hitta något annat att underhålla kroppen med och sedan givetvis följa tjejerna genom säsongen ändå, genom att titta på matcher och kanske på några träningar. Jag kommer såklart sakna att träffa alla så ofta som man träffat dem tidigare, men vi kommer ju att ses ändå och alla finns kvar.

 

I början av juli hade jag och Jossi en gemensam födelsedagsfest med Carro Jonsson. Så, efter en fotbollsmatch med en skön vinst firade vi med mat och dryck och gemensamma vänner. Det var trevligt och jag både tror och hoppas att de flesta hade det väldigt trevligt.

 

 

Lillasyrran konfirmerade sig under sommaren. Så det blev fullt med folk här hemma den dagen och hon var jättefin i kyrkan. Jag vet inte, men jag tycker ändå att det var lite långdraget. Det kan vara för att jag inte är helt religiös eller så, eller så är det bara för att det inte riktigt intresserar mig. Men tiden går snabbt, det känns som det var igår hon var liten och bossade med oss äldre, nu är hon 15 och får köra moped, så fort hon har tagit moppekortet, galet.

 

Den dagen min syster hade konfirmationen och släkten var här, så blev det prat om utbildningen jag hade sökt. Just den dagen sa jag att jag inte skulle börja plugga om jag kom in, utan att jag skulle vänta. Dagen efter får jag reda att jag hade kommit in och jag blev givetvis tveksam på vad jag då skulle ta mig till.

 

Efter många om och men tackade jag ja. Jag hade min arbetskompis och vän Linnéa som bodde där uppe och jag hade chansen att prova på att börja läsa och bo hos henne. Men först skulle jag jobba klart och ha semester från jobbet.

 

Mina två första semesterveckor tillbringade jag här hemma i Älandsbro, Härnösand. Det blev väl inget särskilt gjort under de två veckorna. Försökte ta vara på de soltimmar som fanns, vilket inte var överdrivet många eftersom min semesterperiod mestadels bestod av regn. Det var ju lite tråkigt med tanke på att vädret var så himla bra i början av sommaren.

 

Den tredje veckan tillbringade jag i Stockholm. Jag och min bästa vän tog tåget ner för en bra vecka med bland annat shopping, endagskryssning och inflyttningfest hos Paula och Maja. Det var väl däremot inte det smartaste att pierca tungan samma dag som vi skulle åka dit ner, men det är ju lätt att vara klok i efterhand. Ja, Jossi

(syrran), du hade rätt, igen.

 

Efter en vecka hemma sedan Stockholm, tog mina tre systrar och körde upp mig och mina grejer till Umeå. Väl framme hos Linnéa var det mycket delade känslor som utmärkte sig inom en.  Det var både förväntan och förtvivlan. När mina systrar lämnade mig för att åka hem så kände jag mest för att ringa och be att de skulle komma tillbaka och ta med mig hem. Tack och lov så hade jag Linnéa.

 

Det var inte så farligt som jag trodde att inte känna någon när man kom på universitetet. Det var skönt att ingen visste vem man var eller var man kom ifrån och det var skönt att alla verkade lika nya som jag. Ingen verkade känna någon och det var läge för att lära känna nya, trevliga människor. Efter veckor med nollning och övernattning vid Tavelsjön så hade man lärt känna en del folk. Alla var verkligen trevliga och det kändes skönt att man hamnat i en så bra klass och framför allt i en så bra basgrupp, som jag för övrigt fick ansvar över.

 

Jag fick Hans-Erik i min basgrupp, som visade sig vara Härnösandsbo han också. Eftersom han jobbade varje helg hemma betydde det att jag kunde lifta till en billig peng både tur och retur. Det ledde till att jag åkte hem nästan varje helg, vilket när man tänker i efterhand kanske inte var det smartaste jag gjort. Samtidigt var det skönt att komma hem och träffa de hemma och sedan komma tillbaka till Umeå och fortsätta där.

 

Efter ett par månader klarade jag mig dock inte längre. Hade jag tjurat på ännu mer hade jag nog fixat det, men eftersom jag började må som jag började må så beslutade jag mig för att komma hem igen. Jag vill inte ha en repris av fjolårets depression och tänkte att det smartaste var att släppa Umeå och komma hem till familj och vänner.

 

Nu är det ju ändå så att jag träffade otroligt fina nya vänner i Umeå också. Min basgrupp var helt fantastisk och utan dem hade jag inte klarat mig så länge som jag faktiskt gjorde.  Jag träffade otroligt fina vänner och den som det känns att jag klickade mest med, förutom min respartner Hans-Erik, Mohamud och Zanna var Josefin.  Josse, en helt underbar tjej med bred dialekt från Skellefteå.

 

Nu tänker säkert någon, shit .. en till Josefin? Ja, en till Josefin. Nu har jag helt plötsligt tre helt fantastiska Josefin:ar i mitt liv. Men för att inte göra det så svårt så kallas Josefin från Skelleftå för Josse, tvillingsyrran för Jossi och nu när jag skriver, min bästa vän för bönan. Det är rätt enkelt att det blir missförstånd annars när jag pratar eller skriver.

 

 

Men, trots mina nyfunna vänner och en helt underbar sambo bestämde jag mig för att flytta hem och det var slutet av oktober. Så här bor jag nu, hemma hos mamma och pappa igen. Jag ångrar ändå inte att jag provade på att plugga i Umeå, för hade jag varit redo, så hade det fungerat. Nu fungerade det inte riktigt på grund av mitt mående, men jag är fortfarande en erfarenhet rikare.

 

I början av oktober gjorde jag en tatuering, som för mig är väldigt betydelsefull. Den kommer få mig att kämpa mig igenom de svårigheter som kommer framöver.

 

 

Väl hemma på riktigt igen från Umeå, så bestämde jag och bönan oss för att åka bort ett tag. En utlandsresa blev snabbt bokad och det blev Egypten denna gång.

 

Drygt en vecka innan Egypten var det avskedsfest för Linnéa, vår rödhåriga brutta. En relativt nyfunnen men framförallt fin vän. Hon flyttade nämligen till Norge. Lite sorgligt avsked, men nu har vi återigen fått träffa henne när hon varit hemma över jul och även nu över nyår.

 

 

Egyptenresan då? Ja, med all inclusive och nära till strand kunde väl inget gå fel? Nej, det gick hur bra som helst. Bra hotellområde, bra mat, grymt sällskap och strålande väder med sol och värme, helt underbart. Vi spenderade mesta delen av tiden vid poolen nära poolbaren för gratis dricka och nära till ett dopp ända till sista dagen då vi tog en båttur till paradisön Mahmya som var sagolikt fint. Vi fick även se delfiner, så det finns ingenting att klaga på alls. Helt klart bästa resan vi har varit på tillsammans om jag får säga det själv och jag tror nog att bönan håller med.

 

 

Som ni ser har det hänt en del under året, mer än det gjort tidigare år i mitt liv. Förstår inte ni som har orkat läsa hit ner, men ni ska ha en eloge. Ni måste nog vara lite tokiga, men allt för söta ändå.

 

Nu måste jag medge att jag mår bra. Det känns bra att avsluta året på ett bra sätt. Det har varit många up and downs, men det är väl så det ska vara. När man överlevt det dåliga så uppskattar man det fina ännu mer.

 

Jag vill därmed tacka alla mina vänner och min familj. Det finns inga bättre än er. Utan er hade jag inte varit någonting. Det är för att ni tror på mig som jag står här idag och det är för att ni tror på mig som jag mår bra just nu. Jag hoppas att varenda en tar åt sig, för ni vet vilka ni är! Ni är bäst och jag hoppas att ni förstår hur mycket ni betyder för mig.

 

Ett extra tack till min bästa vän, mina föräldrar och mina systrar som har visat mig att ingenting är omöjligt, att det aldrig är fel att prova på och att hur än allt slutar så är det inget misslyckande utan ett försök.  Även om jag känner mig vek ibland så får ni mig att vilja kämpa på och känna mig stark. Att ni tror på mig betyder allt och lite till.

 

 

Tack mina tjejer för att ni får en att skratta och må bra, tack Carro Jonsson, tack Paula och Pernilla. Tack ”festgänget” för ett sjukt roligt år. Tack till precis alla som har något med mitt liv att göra. Ni är helt fantastiska och jag uppskattar varenda en.

 

Dock vet jag att ni, som befinner er i mitt liv inte alltid har haft det så lätt det här året. Det ber jag om ursäkt för, men jag tror ändå att ni vet att jag är den sista som skulle vilja såra eller skada någon jag älskar. Det är det värsta jag vet och jag hoppas att ni kan förlåta mig för mina dåliga stunder.

 

 

Jag står här nu idag och det känns som att jag är starkare än någonsin, tack vare er. Efter ett händelserikt år med en hel del nya lärdomar i bagaget och nya erfarenheter känns det som att jag har utvecklats som person, mer än tidigare år. Det känns som att jag är bättre än tidigare och det känns som att jag har lärt mig att hantera saker och händelser på ett helt annat sätt. Istället för att bli helt panikartad känner jag mig mer lugn och tillfreds med mig själv och bara det gör att det känns värt allt.

 

Livet är en enda stor resa och jag hoppas att jag i slutändan kan se tillbaka på den och vara nöjd med det jag hunnit med, det jag åstadkommit och det jag blivit. Jag är den jag är och även fast man utvecklas under livets gång följer alltid personligheten med en och mitt stora mål är att jag någon gång ska kunna se på mig själv, vara nöjd med om inte allt, så åtminstone det mesta jag gör och tänka att fan, jag är ju jävligt bra ändå.

 

Nu återstår bara att önska er alla ett gott slut och ett gott nytt år! Jag firar in det nya året med underbara personer och hoppas på ett spännande 2011. Kom ihåg att motgångarna som ni möter gör er starkare och att ni efteråt står där som vinnare och uppskattar det fina i livet lite extra. Det är värt det, så även när hoppet är på väg att försvinna - move along, move along just to make it through.

 


Mormor ♥

Idag skulle mormor ha fyllt år. Det är hennes andra födelsedag som hon inte finns med oss. Trots att man inte tror det så fortsätter tiden att rulla förbi. Hon gick ju bort förra sommaren och ändå känns det som att det var igår som man träffade henne. Minnena lever kvar och så gör också kärleken till henne.

Jag måste nog säga att mormor var min idol. Hon hade det inte lätt. Det var tiotals olika mediciner som hon var tvungen att ta för att ens kroppen skulle orka med och för att hon skulle kunna klara sig. Trots det klagade hon aldrig, hon kämpade på och det är just det som gör att jag beundrar henne så otroligt mycket.

Mormor var som en bästa vän för mig. Det gick att prata med henne om allt och hon var alltid intresserad att veta hur det gick för en med saker och ting. Hon var aldrig en sån som dömde ut någon annan utan respekterade alla. Kort sagt så var hon helt fantastisk på alla vis och jag saknar henne varje dag.

Det går nog inte en dag utan att jag tänker på mormor. Vissa stunder är det jobbigare att minnas än andra, men jag är ändå glad att jag hade en sån fin mormor som jag hade. De säger att tiden läker alla sår men jag har svårt att tro att det är helt sant. Det kommer alltid finnas en saknad som faktiskt är lite smärtsam ibland, även fast den blir mindre med åren.

Jag var ute med Selmis för en stund sen och då såg jag på den stjärnklara himlen och tänkte att det nog finns något annat där ute ändå, något annat än just det livet vi lever här. Vem vet, kanske har momor och alla andra koll på allt vi gör och är med oss hela tiden, det tror jag ändå på något vis. Jag tror att de finns med och vakar över oss.

Så, nu tänkte jag avrunda det här inlägget. Ska ta och tända ett ljus, eftersom jag inte har varit ut på minneslunden idag och sedan bara ta det lugnt och försöka sova inom en snar framtid. Imorgon tror jag däremot att jag ska ta en tur förbi kyrkan och tända några ljus.

Ha det så bra! Kramar.

Torsdag

Igårkväll var jag, bönan och Linnéa och åkte pulka i björnens backar. Eller pulka och pulka, vi åkte tefat och bob. Jävligt kul var det i alla fall och det var väldigt längesen jag gjorde det, senast måste ha varit för typ 6-7 år sedan. Det måste snart göras om igen :) Vi myste också med varm choklad (tack babe) och det var riktigt gott :)

Imorse när jag klev upp kändes det som jag hade varit med om ett bombnedslag och ännu värre var att jag kände mig som ett.  Jag hade inte ens vaknat av att jag hade snoozat i hela en timme och när jag väl kom på vad klockan var så flög jag upp ur sängen och det kändes som att jag knappt var vaken. Jag kände mig risig i hals och hade värk i nacken. Det kändes som att jag skulle bli jätteförkyld.

Nu känns det däremot bättre, även fast det inte är helt otroligt att jag har feber, mamma tyckte det i alla fall. Hur som helst så spelar det ingen roll, för jag tänker fira in det nya året med trevliga människor i vilket fall som helst. Nacken/halsen där jag tror att jag har ont sedan igårkväll är däremot kvar, men så går det när man har roligt och framförallt när vi är i farten..

Idag har jag varit och käkat lunch, gjort ärenden på stan och handlat till middagen imorgon. Nu har jag seglat ner i soffan och väntar på mat, helt färdig. Ikväll blir det inte många knop utan jag lär ligga i soffan framför tvn. Kanske blir det till att se modo-brynäs, men det ser vi :)

Imorgon innan jag ska åka iväg kommer nog min sammanfattning om det gångna året, jag har ju trots allt lovat er det. Jag brukar ju hålla det jag lovar, så jag ska ta mig tid att fixa det imorgon :)

Nu blir det käk! :) Sköt om er! :) Kramar


Vi tre som gav oss ut i pulkabacken

Onsdag

Hej alla glada! :)

Efter lite sömn pga diverse anledningar så var jag på jobbet klockan åtta imorse. Det var nästan lite otäckt imorse, för när jag låg och snoozade drömde jag precis verkligt som att jag snoozade samma tid och allting, helt knasigt. Men det gick som sagt bra att ta sig upp och när man väl varit vaken en stund blir man faktiskt pigg :)

Jobbade fram till klockan två. Sedan dess har jag bara myst ner mig i soffan och planerat lite inför nyår och så vidare. Även fast jag inte tycker om att planera så blir det ändå ofta att jag gör det, av någon konstig anledning. Men nu har jag och Catrin pratat ihop oss om middag och så, så jag hoppas att det blir bra. 

Vi får se om alla sedan kan fira in det nya året tillsammans eller om vi får dela upp oss, men då har man ju ändå hunnit träffats och umgåtts. Det är alltid något. Men allt brukar ju lösa sig, så det gör nog även det den här gången :)

Ikväll var det tänkt att vi skulle åka pulka och jag är faktiskt rätt taggad. Vi får väl se dock hur kallt det blir och hur vädret ser ut. Tydligen har det börjat snöa nu också.

Det visar sig senare hur kvällen kommer att se ut. Imorgon blir det lunch med några trevliga vänner och sedan ska jag göra lite ärenden på stan och fixa och dona.

Nu ska jag snart äta och sedan ska jag bara mysa ner mig i soffan till några true blood-avsnitt till jag vet vad kvällens planer blir. Sköt om er! :) Kramar!

A very good day

Idag har det varit en riktigt bra dag faktiskt. Somnade sent som vanligt men klev ändå upp och duschade och gjorde mig i ordning. Sedan plockade jag och lillsis upp båda Jossi:sarna och åkte till Birsta. Väl där hittade jag inte ett skit. Men så blir det väl alltid när man har tänkt att man ska unna sig att shoppa lite.

Efter Birsta bar det av hit hem för paketlek och lite spel. Så jag, Jossi, Fia, Madde, Jörgen, mamma, pappa och bönan tävlade om paket och jag vann faktiskt rätt mycket idag :D För ovanlighetens skull. Bland annat vann jag en stor sparbössa som det står "Holiday fund" på. Så det är bara att börja slänga i slantar i den, så får man se när man kan resa iväg :)

Hur som helst så har jag haft en bra dag med fina människor och det gör mig glad. Imorgon är det jobb som gäller och om vädret tillåter och det inte är för kallt blir det kanske pulkaåkning imorgon kväll! Det var väldigt längesen jag åkte pulka .. så det och lite fika låter inte helt fel =) Vi får se vad som händer :)

Nu ska jag snart ta och försöka sova, även fast det känns svårt. Klockan åtta ska jag vara på jobbet och det brukar gå bra när man väl klivit upp :) Vi hörs! Puss och kram.

Monday

Idag är det ännu en måndag och inte vilken måndag som helst utan den sista för det här året. Om en vecka är det år 2011 och det känns helt galet. Det här året har gått så himla snabbt, det känns som att det har sprungit förbi en.

Men jag måste säga att man har hunnit med en hel del det här året. Jag brukar ju alltid komma med en sammanfattning om hur året har varit, men den kommer om ett par dagar och inte nu :)

Idag har jag hunnit med att städa rummet. Dammsugit, dammtorkat och torka golven. Det går snabbt när man väl bestämmer sig för att göra det, det är att komma igång som är det tröga. Det är lite knepigt att det alltid är så, för man vet att när man väl tar tag i något så går det ju ändå bra. Det var samma med skolarbeten och liknande med, det kändes så himla jobbigt innan man tog tag i det och sedan när man väl börjat så gick det relativt smärtfritt liksom.

Snöar gör det fortfarande också. Inte lika mycket som igår, men ja, det snöar än. Imorgon skulle det i alla fall vara bättre väder, det verkar som att det skulle bli lite sol och så. Får se om det kanske blir till att fara till birsta över dagen och fynda lite. Imorgon, på kvällen, är det som sagt spelkväll och paketlek. Det blir nog riktigt mysigt :)

Nu ska jag ta och göra något annat och ikväll blir det nog lite mys :) Vi hörs, puss och kram!


Annandagen

Igår var det lördag och juldagen, vilket innebar utgång. Efter en mycket lyckad förfest så begav vi oss till parkaden för en fortsättning på kvällen. Vi hade köpt förköp, 170 kr, vilket jag inte tycker att det hela var värt, men ändå hade vi det fortsatt roligt :)

Efter fyra timmars sömn klev jag upp och duschade och gick på jobbet. Det gick fint och det är så himla skönt att vakna och slippa vara bakis. Efter jobbet kilade jag hem och kikade på hockeyn, modo-aik. Det var väl inte världens bästa match, men modo fick ju åtminstone ett poäng, vilket är bättre än noll.

Ikväll har jag kikat på tomten är far till alla barnen, vilket är som en tradition här varje jul. Så med mamma, pappa och lillsis satt jag bänkad framför tvn. Mamma älskar den filmen och jag måste medge att jag också tycker att den är rolig :)

På tisdag vankas det paketlek och spelkväll hemma hos Berglunds. Det blir mamma, pappa, jag, syrrorna och förhoppningsvis bönan :) Kör vi rappakalja kanske det blir en favorit i repris med felläsning och lite olika missar. Mamma hade skrivit "ett annat ord för basker på norska" på en lapp, som bönan fick läsa. Men när man ska läsa en ovan handstil kan det bli lite tokigt ibland och "basker" blev helt plöstligt "tasker" varpå bönan läser "ett annat ord för tasker på norska". Det låter kanske inte lika kul som det var, men jag kan lova att alla skrattade så de vek sig dubbel :)

Nu ska jag ta och se ett true blood-avsnitt och sedan sova. Höll på att skriva att jag skulle städa, men det ska jag faktiskt inte ta och börja göra nu, utan det sparar jag till morgondagen. Det verkar även som att det blir bollmys med grey's avsnitt också. Vi får helt enkelt se vad morgondagen har att erbjuda :)

Sköt om er! Puss och kram.

<3



Nu när mamma och pappa har fått sina julklappar, så kan jag bjuda på denna.
Farmor fick en framkallning/förstoring på bara barnbarnen :)

Julafton

Jag har inte haft tid att skriva idag, ber om ursäkt för det. Istället har jag myst med min helt underbara familj och min morbror plus hans familj. Dagen har mestadels bestått av mat, fika och annat gotta. Det är nog sällan man äter så mycket som man gör under juldagarna.

Givetvis har vi tittat på Kalle Anka också har vi såklart delat ut och öppnat klappar också. Jag fick fina och bra julklappar, så tack så jättemycket för det. Tror att mina julklappar blev helt okej också, så hoppas att ingen blev missnöjd.

Nu ikväll har det spelats spel. Mamma och pappa fick ett sällskapsspel som faktiskt var väldigt roligt. "När då då?" tror jag att det hette. Jag kan ju lova att det kommer spelas fler gånger framöver.

Imorgon, eller idag om man anser att 01.30 betyder att det är en ny dag, så är det juldagen. Det betyder utgång för de allra flesta, inklusive mig. Just nu känner jag dock att jag lika gärna kan stanna hemma och ligga i soffan och fetta mig istället. Så vi får väl hoppas att det känns annorlunda imorgon, annars vet jag faktiskt inte om jag ens tänker gå ut.

Ja, så till det enda jag önskade mig. Jag önskade samma sak när jag fick mandeln i gröten igår. Har det gått i uppfyllelse eller inte? Det kan inte jag inte ens svara på själv, just nu, så jag lämnar ämnet och återkommer kanske till det senare. Jag kanske inte ens återkommer till det heller, jag tänker inte lova något, för om jag inte återkommer till det så var det helt enkelt kanske en helt misslyckad önskning eller så är det bara som det är.

Idag måste jag också tillägga att det har varit en dag då jag har saknat mormor väldigt mycket. Ostkakan var liksom alltid min och hennes grej. Jag var i alla fall ute på lunden och tände ljus för både henne och farfar och det kändes bra, för det var längesen jag var dit.

Nu ska jag gå upp och värma min vetesäck som jag fick av mamma och pappa i julklapp! Det är väl sisådär 20e gången som jag värmer den idag. Ska krama om dem en gång till också. Hur det än är så älskar jag min familj, de är världens bästa och jag älskar dem hur mycket som helst.

Vi hörs! Hoppas att ni har haft en riktigt god jul och att ni får en god fortsättning! Kramar

Just det..

Hade ju lovat er bilder från Egypten när jag fick dem, så ni får några stycken här ..


Hotellet


Poolen


Mitt grymma resesällskap :)


Den här båten funderade vi på att köpa..


Paradisön Mahmya som vi var på sista dagen :)


En bild säger mer än tusen ord






Låg väl en sisådär 15 båtar runt ön


Någon som alltid ska hålla på att leka..


Solnedgång på väg hem från ön


Också pricken över i den här dagen - delfinerna. Fick ingen bättre
bild än såhär, men ni ser ju i alla fall ryggfenorna :)

Så, det var resan kort och gott i bilder. Måste dock säga att man längtar tillbaka när man ser det, det var grymt :) Men det är bara att vänta och se, när nästa resa blir av. Då får det dock bli längre än en vecka, det känns nästan lite för kort :) Enjoy! Puss

Onsdag

Igår var jag, Jossi och Linnéa och åt lunch runt klockan halv ett. Efter det begav vi oss till Brännaborg där Landgrens elever hade en konsert. Snacka om att det var vissa som uppträdde som kommer att kunna gå långt framöver. De två tjejerna som sjöng "My heart will go on" var nog bäst av alla, helt grymma.

Igårkväll så var det julmys hemma hos Sandra som gällde. En massa gott att fika som skumraketer, lussekatter, pepparkakor, knäck och chokladgodis, paradisask, nötter och att dricka som glögg och julmust. Det var en riktigt mysig kväll måste jag säga. Vi körde även julklappsleken. Alla köpte två paket var för ungefär 30 kr/styck och sedan spelade vi om dem, det var också riktigt kul. En hel del prat om både det ena och det andra blev det också. Kort och gott var det en riktigt fin kväll med de finaste vännerna man kan tänka sig :)

Ikväll ska vi till Laura på fika. Hon fyllde ju år igår och ska firas idag. Det kommer nog bli minst lika mysigt som igår. Det här är något som jag gillar med juletider. Nog för att det är riktigt mycket att göra och att man ska hinna träffa alla, men det är så himla mysigt att umgås med nära och kära.

Imorgon ska jag jobba, 14-20. Därefter får vi väl se vad som händer. Antar att det kanske blir julklappsbyte med bönan redan imorgon också, men det blir nog redan innan jag börjar jobba. Men visst är det väl ändå bäst att vänta med att öppna till julafton? Det tycker ändå jag, fast jag kan erkänna att jag också skulle kunna tänka mig att öppna paket tidigare. Vi får väl se helt enkelt :D

Nu ska jag ta och städa av rummet, för det kommer jag inte att hinna göra innan julafton annars. Så, dammtorka, dammsuga och torka golvet blir det nu. Sedan blir det till att skjutsa lillasyrran och plocka upp lite folk och åka till Laura.

Ha en trevlig kväll för det tänker jag minsann ha! :) Puss och kram!


Tisdag

Det är tisdag och en dag närmare jul. Jag skulle ha jobbat istället för Madde imorgon, men nu blev det inte så utan jag är ledig imorgon också. Det är faktiskt rätt skönt. Nog för att jag hade räknat med att jobba imorgon men jag har ju fått en del andra pass också, så det gör inte så mycket. På torsdag ska jag i alla fall jobba och på söndag, plus att jag ska jobba något pass till veckan.

Idag vaknade jag med världens magknip. Jag vet fasen inte vad det var. Jag mådde liksom inte illa eller något heller, utan det gjorde bara väldigt ont. Nu känns det dock bättre och det här ska nog kunna bli en grym dag det också :)

Ikväll ska jag julmysa med brudarna hos Nolle. Det blir massa gott att äta och paketleken. Jag tror och hoppas att det kommer bli en riktigt mysig kväll :)

Men nu först ska jag äta lunch med Jossi och Linnéa! Helt underbart! :)

Vi hörs nåt mer =) Puss och kram!

:)


Måndag

Visst är det måndag? Man blir så himla dagvill när det är så stressigt innan jul. Det är i alla fall måndag idag och jag klev upp skapligt för att inspektera vädret. Hade det varit sämre än det var så hade jag fått ta buss till stan, men nu var det ju faktiskt bättre än igår, så det var bara att tuta och köra med bilen.

Dock måste jag säga att det var jäkligt halt ute idag. Det blir väl lätt så när det frusit på och det hamnar lite snö ovanpå. Men det gick bra ändå och jag avnjöt en riktigt mysig lunch med trevligt sällskap :) Sedan blev det att göra några snabba ärenden på stan innan jag for till farmor och hjälpte henne med lite städning. Det känns skönt när man kan ställa upp och hjälpa till.

Väl hemma har jag väl mest slagit in julklappar. Har bara mammas kvar att slå in, sedan är jag helt klar! Det är fasen grymt. Hittade sista julklappen idag, till pappa så nu kan jag slappna av och andas ut.

Men det är mycket som ska hinnas med innan jul. Man ska hinna träffa en massa fina människor, hinna jobba lite och allt sånt. Det är faktiskt körigare än man tror även fast man inte jobbar så himla mycket just nu.

Idag skulle jag ha varit med mina två bollar också, mitt över dagen, men det körde ju dessvärre ihop sig, så vi får försöka fixa en lunchdate imorgon istället. Det kommer bli grymt det också :)

För övrigt förstår jag inte var alla mina pengar försvinner någonstans. Jag hade tänkt att inte kosta på julklapparna så hemskt mycket det här året, men det gick ju som det gick. Det gick en hel del pengar till det, men vad gör det, det är ju trots allt jul! :)

Just det! Håller på att få Egypten-bilderna från min bästis just nu. Går det som det ska så kanske jag slänger in några senare, det ni! :)

Nu ska jag ta och sysselsätta mig med lite annat :) Keep in touch! Puss och kram.



Jävla snö..

Det är helt sanslöst vad det snöar, ska det aldrig ta slut? Så fort man har skottat eller sopat av bilen så blir det snö direkt. Har det inte avtagit till imorgon får jag nog allt ta buss till stan när jag ska luncha. Det vore så mycket skönare om man kunde ta bilen dock, för jag har lite andra saker jag måste fixa också.

Snart är det jul också. Det är inte många dagar kvar och jag har bara en sak kvar till pappa, sen är alla julklappar klara. Jag klarade alltså inte att bli klar med alla julklappar innan julveckan, men att bara ha kvar en tycker jag är rätt bra ändå.

Imorgon verkar det även bli till att träffa Linnéa en stund. Det ska bli himla roligt att träffa henne igen måste jag säga :) Det var ett bra tag sedan sist.

Sedan så brukar man ju få frågan vad man önskar sig i julklapp och jag svarar alltid : ingenting. Däremot så uppskattar jag alltid alla julklappar sjukt mycket, även fast jag inte har önskat mig något. I år finns det dock en sak jag önskar, så vi får väl se vad det blir av allting. Jag hoppas att det blir en riktigt mysig jul i alla fall. Det vore inte helt fel om den blev lika mysig som förra året :)

Nu ska jag ta och lägga mig så jag orkar kliva upp och inspektera vädret och förbereda mig för en busstur om det fortfarande är sånt här väder. Tänk att jag har lagt in hela tre inlägg idag, det måste väl nästan vara rekord för min del? Bli dock inte vana, det kan ha varit en engångsföreteelse.

Sov gott! Kramar.

,


Söndag

Jag måste faktiskt erkänna att det har varit skönt att inte ha festat något i helgen. Det har bara varit en myshelg. Jobbade ju fredagskväll och efter det myste jag ner mig i soffan. Igår såg jag på handbollen på tvn, hjälpte till med skottning och på kvällen var jag med Carro.

Jag och Carro var och hyrde film och köpte massa gott att äta till. Vi beställde också mat från mini, det var gott kan jag ju säga. Hur som helst så är jag och Carro värdelös på att välja filmer när vi ska se. Vi hyrde tre stycken och hann se två stycken igårkväll och båda var faktiskt riktigt dåliga. Tur att sällskapet var bra i alla fall :)

Eftersom mamma och pappa jobbar förmiddag idag så har jag passat på att vara ute med vovven och har dessutom skottat. Det känns dock ganska meningslöst att skotta och sopa av bilen när det blir lika illa efter en stund igen. Men det är ju i och för sig alltid bra att ta lite i taget, så blir det inte så förbannat mycket sedan.

Idag blir det till att se handbollsfinalen mellan Sverige och Norge. Tror ju att Sverige kan få det tufft, men gör de en lika bra match som när de slog Norge senast så ska man nog inte underskatta dem. Det blir nog en spännande match i alla fall, som ska bli kul att se.

Nu ska jag ta och mysa ner mig i soffan. Vi hörs! :) Puss och kram.


say no more


Ljusen brinner ut..

Denna fredag har jag hunnit med både det ena och det andra. Trots att det inte var min jobbardag idag så fick jag kvällspasset, eftersom Madde inte är riktigt pigg. Det gick bättre än jag trodde och min humör är fortfarande lika bra som det har varit hela dagen.

Idag har det varit en bra dag, rakt igenom faktiskt. Jag känner mig faktiskt starkare än på länge och det kanske är dumt att säga det, för då kanske man är en vekling imorgon igen. Nämen skämt å sido, jag har haft en bra dag, med ett bra humör och ett bra mående, önskar att det vore såhär jämt :)

Förresten så skrev Mohamud till mig idag. Det slår mig att jag verkligen saknar min basgrupp, mina fina vänner. Jag har bestämt mig för att åka upp och hälsa på de i Umeå någon gång efter jul och nyår, när det passar. Man kan ju se det som en liten minisemester och det är alltid lika kul att träffa dem. Jag kan ju lätt erkänna att det är de jag saknar mest av allt och det var därför det var så svårt att ta mitt beslut, för jag visste att jag skulle sakna. Men jag vet att det var rätt beslut för mig och de är ju inte borta för det, de finns kvar :)

En sak har jag i alla fall lovat mig själv när jag börjar jobba på riktigt igen, för det kommer jag att göra. Det blir inte något pluggande efter jul, utan jag tänker ta en längre paus och riktigt fundera över vad jag vill göra, sorry Josse om du hade hoppats på det andra. Jag tänker i alla fall vara stenhård på att spara pengar och inte slösa som jag har gjort tidigare. Man har slösat pengar på sånt man inte ens vet, utan de försvinner bara. Det kommer bli ändring på det, var så säker.

Hur som helst, nu har nästan alla mina värmeljus brunnit ut. Det är läggdags för längesedan, men jag fastnade framför några true blood-avsnitt och det är väl okej? Det är ju trots allt helg. För övrigt måste jag bara nämna att vår reseguide som var med på flyget ner till Egypten var hyfsat lik Alexander Skarsgård, tro det eller ej.

Sängen kallar .. See you :) Natti natti.




Torsdag

Hej alla glada! :)

Igår hade jag en hel mysdag då jag träffade ett par mysiga personer. Fick även julklappen som jag har väntat på och jag kan faktiskt meddela att jag är nöjd, jag tror nog att den blir bra :)

Idag har jag ätit lunch med Jossi och Emma. Jag röstade för rutiga duken, men blev snabbt nedröstad så det blev donken istället. Vädret är väl rätt lugnt nu, men det snöade jättemycket imorse så det är inte allt för roligt att ge sig ut på vägarna. Det skulle tydligen snöa mer och blåsa ordentligt nu på eftermiddagen också, vi får väl se om det blir storm som de har förutspått..

För övrigt så har jag fått någon sida av Paula som jag sitter och tittar på hur mycket som helst. Jag älskar citat och det här är en sida bara med såna, helt grym. Därför kanske min blogg kommer att bli lite roligare nu, eftersom jag kan klicka in någon bra bild som jag har sparat. Jag har visst redan sparat 108 bilder .. hehe.

Nu ska jag ta mig i kragen och städa. Det var ett tag sen. Kanske borde jag få fram någon tomte med, för stämningens skull liksom. Sedan ska jag bara mysa ner mig i soffan och må gott tror jag. Vad morgondagen har att erbjuda återstår att se, det är lite saker att göra i alla fall, tror jag.

Nu - städa. Vi hörs :) Puss och kram.


Jag vet


Tisdag

Vaknade av att klockan ringde imorse och jag vägrade att kliva upp. Jag mådde fan asdåligt imorse (om jag får beklaga mig lite). Tung i skallen som tusan, snorig och lite rosslig i halsen. Jag somnade alltså om, låg i sängen till klockan halv två. Inte direkt mina planer inför den här dagen, men vad gör man liksom.

Som tur är mår jag bra nu, känner inte alls av något av det där längre. Alltså hoppas jag att det bara var något tillfälligt och att det inte är något som är på väg att bryta ut. Det brukar ju inte vara allt för ovanligt att jag har varit hyfsat sjuk tidigare år, vid dessa juletider.

Har suttit och läst igenom lite blogginlägg och suttit med ett rätt stort leende när jag gått igenom vissa. Bland annat när jag var i Umeå och min bästis kom upp, men också innan vi for till Egypten och så vidare. Har även kikat igenom lite textdokument på datorn som också får en att dra på smilbanden, men också får en att bli lite rörd och få en tår i ögonvrån.

Nu är det verkligen inte många dagar till Linnéa är hemma heller. Det ska bli så himla roligt att träffa henne igen! För er som inte hängt med eller kommer ihåg så flyttade ju Linnéa till Norge medan jag och Jossi var i Egypten. Det ska bli otroligt skönt att se henne igen och att hon kommer vara hemma över jul :) Visst kommer det att bli tungt att säga hejdå ännu en gång, men jag tror och hoppas att det inte dröjer länge innan vi träffar varandra igen :)



Imorgon blir det däremot inte att ligga i sängen halva dagen utan åka till stan för att göra några ärenden och träffa ett par trevliga personer. Måste även ta och ringa ett samtal tror jag, för jag börjar bli lite smått oroad över en utav mina julklappar. Ja, jag vet att det är mer än en vecka kvar, men det skadar ju aldrig att ha allt färdigt och hemma i tid.

Skulle även behöva städa rummet, men det får vi se om jag orkar göra imorgon. Nu ska jag ta och göra lite annat som att lyssna på musik, prata med trevliga personer och bara rå om mig själv! :) Puss och kram.

Måndag

Det är måndag och en helt ny vecka. Det är helt otroligt att det inte ens är tre veckor kvar på hela det här året. Det betyder alltså att min årssammanfattning liksom tidigare år, snart är på ingång. Det har ju faktiskt hänt en del det här året, minst sagt. Mycket postiiva saker, överlag mest positiva tror jag faktiskt.

Jag längtar faktiskt lite till dess, men släpper det ämnet för tillfället och återkommer med det runt nyår igen.

Vad veckan har att erbjuda visar sig. Jag ska i alla fall ta och umgås med flera fina människor vilket egentligen är det enda jag har planerat. Kanske att man tar sig i kragen och börjar träna lite, det vore ju på tiden minsann. Funderar bara på att bestämma mig för antingen spegeln eller actic, det är ju inget större bekymmer än så och ändå har jag dragit ut på det över en månad. Näe, det måste jag verkligen ta tag i.

Ska även fixa de sista julklapparna. Det är inte många kvar och det ska nog gå lätt att fixa. Det gäller bara att ta sig tid och fixa det och inte skjuta på det så länge det går helt enkelt.

Imorse klev jag upp halv sju. Det är väldigt ovanligt för att vara mig. Lillasyrran skulle ju ha lucia som sagt och det är väl självklart att man ska dit och titta då. Så jag och resten av syrrorna plus bönan befann oss klockan åtta i landgrenshallen för att titta på elevernas lucia. Lillasyrran sjöng solo och hon var riktigt duktig, man blir stolt. Jag förstår inte hur hon klarade av det, det måste ha varit sjukt nervöst :) Det var faktiskt kul att vara på lucian, det var en mysig stämning.

Har inte så mycket mer att skriva just nu, utan ska ta och försöka dejta John Blund och invänta en bra dag imorgon. Kanske blir det jobb, men det verkar som att jag skulle få vara ledig, Madde mådde bättre sa hon. Dock tänker jag ändå vara förberedd ifall jag får jobba, för man vet ju faktiskt aldrig :)

Vi hörs, sköt om er!! Kramar



Söndag

Imorse när jag vaknade för första gången så var min första tanke att jag aldrig mer ska dricka alkohol igen. Nästkommande gånger jag vaknade tänkte jag likadant. Jag låg i sängen ända fram till klockan fyra och då tog jag mig upp, duschade och fick mat i magen. Så på kvällen mådde jag bra igen och har redan idag funderat lite över juldagen.

Kvällen igår var i alla fall helt awesome ända till vi skulle in på krogen. Vi stod i kö hur länge som helst och kom inte ens in. Allt var som bäddat för en grym kväll med en bra krogrunda, men det blev inte av. Vi var inte speciellt sugna på att betala in oss på amadeus heller, så vi gick till big boy och åkte sen hem.

Imorgon ska jag åka och titta på min lillasysters lucia. Ska väl åka härifrån halv 8, vilket känns något segt. Jag är inte speciellt trött nu eftersom jag sov så länge idag, men det ska nog gå bra. När man väl har klivit upp går det bra. Hon ska i alla fall sjunga solo, snacka om tuff tjej. Hon är väl den enda utav oss som har fått någorlunda sångröst. Ska bli spännande att höra imorgon :) Filmkameran ska jag ha hand om eftersom mamma och pappa jobbar och inte kan följa med, de måste ju få se de också :)

Nu ska jag se klart ett avsnitt av true blood och sedan försöka sova i alla fall. Hoppas att ni har haft en bra helg! :) Puss och kram!

Lördag

Igår tillbringade jag kvällen med en av mina finaste vänner - Carro. Vi såg på idol och the vampire diaries och åt gott. Jay vann och det hade jag ju redan förutspått för längesen, så det var väl ingen större överraskning. Grym röst han har den där killen. Nog för att jag måste erkänna att Minnah faktiskt var väldigt grym igår också.

Idag var det tänkt att jag skulle kika på bandy, men vet inte om det blir av eftersom det är rätt kallt. Dessutom lär det ju ha hunnit bli ännu kallare vid klockan fyra. När jag sedan ska iväg på fest så är det kanske inte helt skönt om man är som en isbit, man kanske inte är speciellt taggad då liksom.

Ja, ikväll är det alltså fest som gäller. Just nu känner jag mig inte ett dugg taggad. Kanske beror det på att jag fortfarande ligger i sängen och inte har klivit upp, eller så beror det på att jag bara inte känner för det. Men med tanke på att jag kände för det igår så ska det nog inte vara något problem utan jag kommer nog igång lite senare. Det är ju med fina människor jag ska tillbringa kvällen, det kan väl inte bli annat än grymt?

Jag har bestämt mig för att det här ska bli en bra dag, så den som tänker sätta emot och förstöra den kommer att få däng. Stephanie kommer att vara med ikväll och bara det gör ju att det inte kan sluta dåligt. Det var längesen hon var med oss, så det ska bli riktigt roligt :)

Nä, man kanske ska ta och kliva upp och ta sig en dusch, få något i magen och tagga upp inför ikväll. Puss

Torsdag

Det här har varit en dag som har gått i berg- och dalbanornas tecken. Den har minsann bestått av både up and downs.

Var i alla fall uppe redan klockan sju imorse. Skulle hinna duscha och fixa frukost innan bönan dök upp klockan åtta. Så efter duschen och att jag hade klätt på mig och gjort mig klar fixade jag frukost till oss båda och efter det bar det av mot Birsta.

Jag handlade faktiskt inget åt mig själv idag. Eller helt ärligt så blev det två förpackningar värmeljus och ett sällskapsspel. Men spelet köpte jag och Jossi tillsammans, så det var ju bra. Men jag köpte dock inga kläder och det är jag rätt nöjd med faktiskt. Tyvärr fanns inte tröjan jag hade lämnat tillbaka i Birsta heller, så jag får kanske klara mig utan den helt enkelt.

En del julklappar blev handlade. Nu är Jörgens klar, tvillingsyrrans halvt klar och lillasyrrans är också fixad. Min bästas är också fixad, så jag hoppas att jag får den snart. Mamma och pappa har jag kvar, till en viss del, de är också halvt fixade. Vickans är också fixad. Det är alltså bara Maddes kvar så att säga och den har jag typ redan klar i huvudet. Det känns skönt och jag njuter av att jag nog blir klar innan julveckan i år.

Sedan ska jag bara skriva att alla är olika och det får man acceptera. Jag försöker respektera och verkligen acceptera andra hur de är, men jag kan fortfarande inte ändra på den jag är heller. Samtidigt är det aldrig för sent att lära sig hur en person fungerar heller utan man lär sig något nytt om andra varje dag. Man blir aldrig fullärd även om man känner vissa utan och innan.

Jag vet vad jag vill, åtminstone tror jag det. Jag försöker i alla fall att intala mig varje dag att jag vet vad jag vill med vissa saker och ibland går det bra och ibland går det mindre bra. Någonstans tror jag att man når dit man vill, det finns ju ett uttryck som heter "skam den som ger sig" och jag ger mig inte.

För övrigt så blev Selmis rätt glad idag när bönan kom hit. Okej, inte bara rätt glad utan VÄLDIGT glad. Fick dock hyfsade rivmärken på handen när hon hoppade på mig efteråt, men det är förlåtet. Klart man ska få vara glad :)

Ikväll var jag i alla fall på bio - Cornelis. Det var egentligen mamma och pappa som skulle gå, men mamma mådde inte så himla bra så jag fick gå istället. Den var faktiskt rätt bra, men ändå tragisk. Gratis är gott och godis, popcorn och dricka fick man fullt av, inte fy skam :D

Nä, nu ska jag snart ta och sova. Imorgon blir det lunch med mina tjejer. Skönt att ha nästan alla samlade och få prata och ha en trevlig lunch tillsammans med dem. Det var faktiskt ett tag sedan vi sågs och vi har nog lite händelser att dela med oss utav.

Imorgon kommer förhoppningsvis ett nytt avsnitt av vampire med. Hoppas, hoppas så man får dreggla lite mer över Damon.. hehe.

Nu ska jag kasta in handduken. See you! Puss och kram!


Säger bara det

The all-american rejects - Fallin' apart

Onsdag

Imorse när klockan ringde så intalade jag mig själv att jag skulle gå och lägga mig klockan nio nu ikväll, vilket inte kommer att hända. Men det ska i alla fall bli skaplig sänggång ikväll, ska orka upp imorgon och orka med en dag i Birsta.

Nog för att det brukar gå snabbt när jag och min bästa gör Birsta, men det kommer nog ta lite mer krafter att åka dit imorgon. Ska försöka att göra bort de flesta julklapparna nämligen. Dock kommer jag säkert att komma hem med något till mig själv med, men vadå, jag måste väl kunna unna mig själv något också?

Idag har jag jobbat några timmar och efter det så for jag en sväng till stan och lämnade tillbaka en tröja som hade ett hål. Jäkligt synd är det med tanke på att det var min favorittröja - redan. Har jag tur så finns den kanske i Birsta imorgon, det vore ju bra.

Nu funderar jag på att dra av lite på rummet. Det är inte mycket att städa så det är väl kanske lika bra att göra det nu så man slipper storstäda sedan. Jag har faktiskt varit ovanligt duktig att hålla ordning nu, det måste jag säga.

Just ja, såg på senaste one tree hill avsnittet idag också. Snacka om att jag satt på helspänn nästan hela tiden. Faktiskt så var det ett väldigt händelserikt avsnitt, inte helt fel eftersom det inte hänt allt för mycket på senaste.

Nu ska jag städa och invänta morgondagen. Det kommer nog att bli en bra dag imorgon, jag har svårt att tro något annat :) Keep in touch! Kramar

Tisdag

Sorry att jag inte har skrivit på några dagar, det har bara blivit så. Skulle kunna ljuga och säga att jag har haft fullt upp så jag inte har hunnit, men så var ju inte fallet den här gången. Jag har bara inte haft lust eller ork att skriva här, för då skulle bara en massa funderingar komma ner och det skulle bli alldeles för tokigt :)

Hur som helst så jobbade jag för Jossi igår. Hon och Viktor var med om en otäck händelse i söndags så hon behövde en dag ledig. Det var kväll 15-21 och tiden gick faktiskt ovanligt snabbt och det var väldigt skönt.

Idag är det julbord med jobbet som gäller, det ska bli gott. Det blir faktiskt här hemma hos oss i år. Förra året var vi och åt på Spjutegården, men när vi väl kom dit så fanns det inte så himla mycket kvar av allt det goda eftersom vi kom dit relativt sent. Så jag tror att det blir kanon att ha det hemma, mysigt och bra :)

Har dock börja med att vända på dygnet igen. Uppe långt in på nätterna och sover långt in på dagarna. Jag vet nog vad det kan bero på, så det ska nog gå att lösa det också. Men det är väldigt onödigt att sova bort dagarna faktiskt, det inser man efter ett tag, även fast det är väldigt skönt att ligga och dra sig de där extra timmarna.

Sen om jag säger att jag saknar dig så undrar jag om du vet vem du är. Men jag säger det i alla fall, jag saknar dig, även fast man ibland kan undra varför. Ibland känns allt bara som att det är värt att låta det rinna ut i sanden och ta ett kliv framåt och fortsätta vidare, men ändå är det något som gör att jag inte gör det.
Maybe, only maybe, it's worth it in the end.

På torsdag blir det förhoppningsvis birsta med bönan. Det kan ju bli ändring pga jobb eller så, så man ska kanske inte ropa hej innan det väl är torsdag. Det vore dock skönt att komma iväg och försöka göra bort de flesta julklapparna, så man kan slappna av och bara ta det lugnt sedan. Det skulle vara bra skönt om man slapp springa sista veckan och handla något i panik för att man inte har kommit på något annat, så vi får se.

Just ja, för övrigt så var jag och klippte mig igår. Det blev rätt kort om man jämför med innan, men de som ser mig kanske inte kommer se sån stor skillnad ändå. Däremot så försvann nog allt det ljusa som hade blivit i håret efter Egypten-resan, vilket inte känns så roligt. Funderar faktiskt på att göra slingor, så kanske det känns lite bättre.

På tal om Egypten-resan så har jag ännu inte några bilder, men jag lovar att de kommer någon dag när jag har fått dem. Den som väntar på något gott .. tycker jag personligen alltid väntar för länge, men det är min åsikt.

Nu ska jag ta och städa av lite och sedan får vi se. Vi hörs. Kramar


Fredag

Igår kväll när jag gick och la mig tänkte jag att jag inte skulle kliva upp idag. Jag tänkte att jag bara skulle ligga kvar i sängen och försöka att slappna av och inte tänka någonting alls.

Självklart klev jag ju upp ändå. Har dock inte gjort många knop idag. Såg på the vampire diaries och dregglade lite grann. Nu ikväll har jag kikat på idol.

Jag måste bara säga det, Damon i the vampire diaries, han är fasen inte att leka med. Han är nog den som jag tycker är snyggast nu, helt klart. Jag skulle lätt kunna sätta mig och titta på klipp med honom nu, så grymt jävla snygg.

För övrigt tror jag att mamma tycker jag har lite att göra. Fick nämligen broderi grejer av henne. Började med det idag och redan efter en liten stund tänkte jag klippa sönder allt och slänga det, men skam den som ger sig. Nog fan tar det tid i alla fall och det är väl bra om man ska fördriva tiden. Vet att det låter lite tantigt kanske, men det är faktiskt rätt roligt att ha något att hålla på med ibland, typ som korsord.

Nu har jag slagit mig ner i soffan. Rätt nöjd med att Jay och Minnah är i final. Sorry Josse, men jag tycker att det var rätt att Olle åkte ikväll. Vet inte riktigt om jag ska ta och slå på en film eller något nu, för jag känner mig inte riktigt trött och jag har både en chipspåse och trocadero som sällskap, det låter väl rätt okej? :)

Idag har jag varit på bra humör och jag känner mig glad ikväll :) Saker är inte alltid som man tror och man får försöka se på vissa saker ur andra synvinklar ibland. Alla är inte lika och det är väl tur det :)

Vi hörs :) Puss



Ge mig..

Torsdag

Hello.

Idag har jag jobbat från åtta till två. Snacka om att det var segt att kliva upp imorse. Hade otroligt svårt att sova i natt så det var väl därför det var extra drygt. Hur som helst, min första tanke imorse var "fy fan för att kliva upp tidigt, tur att jag inte gör det så ofta". Nu är väl kanske inte sju - halv åtta så jättetidigt för vissa, men för mig är det definitivt det. Jag är grymt imponerad av Jossi (bönan) som ofta börjar klockan sju på morgnarna.

Efter jobbet åkte jag med pappa in till stan för lite handling och en snabbis på stan. Träffade några sushines i form av Jossi (bönan) och Carro, inte illa alltså, made my day liksom :) Sedan blev det en tur på coop och det handlades inte allt för mycket.

Väl hemma så åt jag middag och sedan kom Viktor (syrrans kille) förbi och hjälpte mig med att få upp min spegel och tavellist som har stått i snart ett halvår, om inte mer. Så otroligt bra kille han är den där Viktor. Tror nästan att jag ska önska mig en sån i julklapp, är det någon som fixar det? Thanks.

Nu tänkte jag faktiskt städa av lite snabbt innan det blir till att kika på hockey. Idag är det Modo-Södertälje som vinner och jag måste säga att blir det inte vinst utan en urusel match så kastar jag in handduken och ser på någon film eller något istället.

Har faktiskt tagit mig i kragen och beställt klipptid också. Det är fan på tiden måste jag säga. Om jag berättar när jag klippte mig senast skulle det finnas risk för hjärtinfarkt hos vissa, så vi hoppar över det. I alla fall så ser det ut som jag plattat håret så fort jag sovit med blött hår eller duschat dagen innan och vaknar morgonen därpå. Det är skandal och det är tur att det åtgärdas på måndag.

Nu gott folk ska jag bara må :) Fast först - städa. Tur att det kommer att gå snabbt eftersom jag städade i tisdags med, hehe. Vi hörs, sköt om er och må så gott :) Puss och kram!



mina sunshines :)

Onsdag

Idag blir det till att jobba 15-21. Imorgon är det 8-14 som gäller och sen är jag ledig flera dagar. Funderar på att ta en tur till Birsta, om jag får något trevligt sällskap. Vore skönt att fixa bort julklapparna som sagt. Men jag vet ju hur det brukar bli när man åker ner, man hittar oftast mer saker till sig själv och kommer oftast hem med få julklappar ändå.

Just nu kan jag bara säga att jag önskar att allt skulle vara bra och vara som vanligt. Alla har sina up and downs och det är inget som ska förstöra något utan man kommer helt enkelt igen och då kanske allt är ännu bättre än tidigare.

Jag och bästis har funderat på att åka till Norge över nyår, med Linnéa. Vi får se hur det löser sig och allt sånt, det vore ju en upplevelse i alla fall. Även om det inte går så kommer Linnéa hem över jul och det känns grymt. Om två veckor är hon på väg hem och det ska bli så himla kul att se henne igen :) Och går det inte att vi åker och firar nyår där får vi kanske åka nån helg senare :)

Ibland undrar man hur fel man kan hantara saker och hur man kan säga fel saker. Jag försöker att inte säga fel saker och jag försöker att tänka efter hur jag beter mig. Ändå känns det ibland som man säger eller gör något fel som gör så att saker bara blir sjukt konstiga.

Jag kan inte hjälpa det, men vissa saker drives me crazy. Men hur det än är så är det ju så, "everything will be okay in the end. if it's not okay, it's not the end." Jag tror i alla fall på det, det kommer att bli okej i slutändan.



28 grader i Hurghada, Egypten. I Härnösand -7, jag hade hellre varit utomlands..


RSS 2.0